Info
x
Semnificatia zilei de nastere !!!
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 10:25
De la: ADORATA, la data 2010-04-25 10:02:37Nu conteaza ziua in care venim pe lume ,conteaza ce facem si cum ne traim viata !Nimic nu vine de la sine,nu trebuie sa ne lasam in grija norocului si a soartei,trebuie sa constientizam ca suntem oameni ! ai dreptate ca nu trebuie sa ne lasam numai pe baza horoscopului,fiecare poate contribui .la imbunatatirea lui...tu cind esti nascuta?
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 10:30
De la: Merry, la data 2010-04-25 10:25:58De la: ADORATA, la data 2010-04-25 10:02:37Nu conteaza ziua in care venim pe lume ,conteaza ce facem si cum ne traim viata !Nimic nu vine de la sine,nu trebuie sa ne lasam in grija norocului si a soartei,trebuie sa constientizam ca suntem oameni ! cred ca s-a nascut ca si mine, fix de ziua ei. ce poti sa spui despre asta?
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 04:27
traieste viata asa cum vrei si o sa ai ce meriti...
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 09:02
Saptamana 26 aprilie - 2 mai
Berbec Este o perioada in care veti incerca sa va regasiti. Sunteti undeva la mijloc, prins intre amintiri si vise, intre trecut si viitor, incat nu stiti cui sa acordati prioritate. Ar trebui sa delimitati clar spre care din aceste timpuri vreti sa va concentrati energia: ori ramaneti atasat de lucrurile frumoase de odinioara, pe care nu le puteti uita, ori va rupeti de amintiri si va dedicati noilor scopuri de atins. Priviti in perspectiva si abia asteptati sa ajungeti mai repede la un eveniment pe care il considerati foarte important pentru familie. Poate urmeaza sa vina un musafir mult asteptat, sa participati la o reuniune de familie sau sa faceti o calatorie deosebita impreuna cu cei dragi. Taur Sunteti implicat intr-o disputa aprinsa in legatura cu modul de a duce mai departe un proiect pe care dvs. l-ati initiat. Apar din senin oponenti, colaboratori care nu sunt de acord cu ceea ce vreti sa faceti, deci trebuie sa va puneti mai mult in joc forta de convingere. Ei asteapta argumente solide si demonstratii concrete ca planurile dvs. pot fi atinse in modul in care ati inceput, dar rigiditatea si agresivitatea lor va dezarmeaza. Saptamana aceasta veti intalni o persoana speciala fata de care simtiti o emotie aparte, ori dintr-un mare respect pentru ceea ce reprezinta, ori pentru ca interventia sa in viata dv. se va dovedi a fi una de bun augur. Gemeni Supararile nu lipsesc in acest interval si apar exact de la cine nu v-ati fi asteptat. Un prieten bun va raneste sau cel drag va jigneste si este suficient pentru ca in inima dvs. sa se infiltreze dezamagirea. Nu l-ati fi crezut in stare sa va spuna vorbe atat de dure, dar din dragoste pentru el sau pentru ca nu considerati ca merita sa-i raspundeti cu aceeasi moneda, veti renunta la comentarii. Desi il simteati mai apropiat decat pe altii si dialogul cu el se desfasura usor, cel pe care l-ati crezut prieten apropiat va dezamageste, la fel ca multi altii. Spune ceva nelalocul lui, o vorba in vant, o critica nemeritata sau va intoarce spatele exact atunci cand aveti cea mai mare nevoie de el. Rac Entuziasm, curaj, energie, toate dau buzna peste dv. si va imping in fata pentru a va implini un mare scop. Reusiti sa-i dati pe toti la o parte si sa va impuneti propria vointa cu un real talent de lider. Sunteti un conducator care ii va mobiliza pe toti intr-o directie constructiva. Toate merg excelent in aceasta saptamana, pentru ca aveti libertate deplina de decizie, dar mai ales pentru ca sunteti propriul stapan in ceea ce faceti. Stiti ce vreti si atingeti succesul prin ambitie. Competitia va stimuleaza. Succesul nu trebuie alimentat cu orgolii. Nu veti sti niciodata cand veti avea nevoie de ajutor dar sa stiti ca nu e deloc o rusine sa-l cereti atunci cand nu reusiti singuri! Leu Parca toate se impotmolesc in aceasta saptamana si nimic din ce doreati sa faceti nu poate fi dus la bun sfarsit. Piedicile se ivesc la tot pasul, vi se trantesc usi in nas, sunteti permanent refuzat de cate cineva. Ar fi bine sa nu insistati sa rezolvati problemele care nu se urnesc orice ati face si sa nu va consumati energia inutil. Vor merge toate ca pe roate, dar nu in acest interval! In plan social, desi va place sa fiti dvs. liderul, de data aceasta preferati sa fiti doar un membru al echipei, o roata dintr-un mecanism, fara a avea responsabilitatea deplina a faptelor. Asteptati sa vi se arate ce e de facut si incotro sa mergeti, fara orgolii si fara dorinta de a va impune. Fecioara Sunteti tras in mai multe directii si din cauza acestei agitatii veti descoperi in final ca nici una nu a fost dusa cu succes la capat. Va consumati energia in prea multe proiecte, fara a vedea rezultatele de care sa fiti mandru; toate vi se par facute pe jumatate, incomplet, superficial, parca doar ca sa puteti spune ca le-ati atins pe toate, cat de cat. Sunteti grabit de termene limita, de aceea incercati sa lucrati pe mai multe fronturi, cu roade modeste. Sentimental, veti trece printr-un eveniment de care va leaga amintiri speciale. Ati mai avut parte, candva, de ceva similar ce a nascut emotii puternice. Ca si cum ati ajunge, dupa multi ani, intr-un loc de care sunteti atasat emotional. Balanta Sunteti o prezenta vesela, tonica si oriunde va aflati dv., atmosfera este destinsa si placuta. Apar motive de distractie: fie intalniri cu amicii dupa program, fie o sarbatoare ad-hoc. Aveti pentru toata lumea o vorba buna, o gluma sau o apreciere si cu aceste detalii minore reusiti sa vi-i faceti prieteni chiar si pe cei mai antipatici colegi. Va bucurati de popularitate si simpatie; lumea va doreste prin preajma, pentru ca aduceti zambetul pe chipul oricui! Profesional, tensiunea pluteste in aer si reactiile violente pot declansa rupturi periculoase. Ati putea fi atat de transant in decizii, incat ati fi in stare sa puneti punct definitiv unei situatii, fara sa va mai uitati inapoi. Scorpion Vi se solicita ajutorul in rezolvarea unor sarcini dificile pentru cel care si le-a asumat si reusiti sa interveniti la timp pentru a-l scoate pe coleg din incurcatura. Stiti mai bine ce este de facut pentru ca nu sunteti direct implicat si vedeti lucrurile mult mai limpede. Sfatul dv. este salvator mai ales ca stiti exact ce trebuie facut in astfel de situatii. Este felul dv. de a intoarce un serviciu similar colegului, pentru ca si el a fost de ajutor altadata. Aveti o colaborare foarte buna la nivel intelectual cu un grup de prieteni; fiecare isi da cu parerea cu privire la un eveniment in care sunteti cu totii implicati si, din acest schimb reciproc de opinii se poate naste o concluzie foarte buna, de care profitati impreuna. Sagetator Sunteti cam stramtorat cu banii, datoriile va apasa si desi ar fi multe puncte pe lista de cumparaturi, sunteti obligat sa le lasati pe altadata. Acum trebuie sa va rezumati doar la strictul necesar si la facturile urgente, fara a va putea permite nimic altceva. Banii care ar fi trebuit sa ajunga la dv. intarzie sa apara sau sunt blocati pe undeva, deci mai aveti de asteptat pana veti intra in posesia lor. Profesional, mai multe lucruri revin la locul potrivit si va regasiti linistea, sunteti mult mai deschis spre dialog si spre socializare. Jucati un rol pozitiv intr-un colectiv, ca si cum ati fi factorul de echilibru ce are o vorba buna pentru toata lumea. Capricorn Toata saptamana veti fi pe drumuri, fugiti de colo-colo cu tot felul de treburi, incat nici nu simtiti cum trece timpul. Luati legatura cu foarte multa lume, este agitatie mare in jur si peste tot trebuie sa vorbiti, sa explicati, sa va expuneti parerea. Sunteti tonic, deschis, dornic de comunicare, animat de scopuri foarte clar definite pe care le puteti atinge datorita modului in care relationati cu lumea. Sentimental insa, perioada nu este atat de buna. Partenerul nu este alaturi de dvs., asa cum ati fi dorit. Este cu gandul departe, la problemele sale si nu tine cont ca vreti sa comunicati mai mult; veti resimti mai mult ca oricand singuratatea sau lipsa unei perechi potrivite. Varsator Timpul trece in goana si va treziti in fata unui eveniment de care ati uitat cu desavarsire, fara sa stiti foarte bine ce e de facut. Sunteti luat prin surprindere pentru ca vi se parea ca mai este foarte mult timp pana la acest moment, dar iata ca sunteti deja la final. Rapiditatea aceasta va sperie si va cam pierdeti cumpatul in fata noutatii, de aceea ar fi bine sa tineti cont ca unele planuri, desi erau programate pentru un viitor mai indepartat, se pot precipita! Nu va incredeti in oricine! Va trece prin preajma dvs. un om fara caracter, care ar fi in stare de orice pentru a-si atinge un scop egoist si murdar. Trebuie sa fiti foarte atent ce va spune intuitia despre cei cu care intrati in contact in acest interval. Pesti In aceasta saptamana discutati despre afaceri, despre tranzactii, despre investitii si calculati fiecare pas cu impact financiar. Poate aparea o sansa deosebita de castig si ar fi indicat sa profitati de ea imediat. Desi va preocupa foarte mult cheltuielile masive, achizitiile costisitoare pentru confortul personal, nu va veti aventura la primul impuls, ci mai intai cantariti foarte bine sa vedeti daca faceti fata acestor cheltuieli. Luati in calcul toate rezervele financiare! La serviciu, nu reusiti sa va terminati treburile. Este vorba de un termen limita ce a fost depasit din vina dv. pentru ca nu ati depus toate eforturile pentru a va incadra in intervalul oferit.
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 09:40
Horoscop
Poti gasi aici, in fiecare zi de luni, horoscopul de business pentru saptamina aceasta. Pune aceasta pagina la favorite si intoarce-te aici la fiecare inceput de saptamina, ca sa afli cum iti merge zilele acestea la serviciu. Vezi previziunile pentru saptamina: 26 aprilie - 02 mai Berbec Poate ca cel mai bun lucru in legatura cu proiectul pretentios care sta acum pe biroul vostru este sa-l dati in altcuiva in grija - pentru ca reprezinta ceva ce va asigura practic succesul, daca este gestionat corect. Dati-i unuia dintre colaboratorii vostri sansa de a se remarca. Este nu numai un gest generos si lipsit de egoism, ci si un gest intelept. Intreaga saptamina veti avea un ritm lent si va veti simti disconfortabil; abia vineri va reveniti. Taur Aveti acelasi job, aceleasi responsabilitati, acelasi birou, si totusi, intr-un fel anume, totul in jur este schimbat. Este una dintre acele zile de luni magice; ati prins o pista. Marti si miercuri sint zile intense, pline si minunate, si va simtiti prinsi in activitati fara de care nu puteti trai si care va aduc popularitate. Evitati intreaga saptamina riscurile financiare, dar mai ales vineri, cind ar fi bine sa lasati aceste chestiuni in seama cuiva cu nervii mai tari. Gemeni In partea romantica a vietii voastre, sinteti fericiti inca de luni, ceea ce inseamna ca si in viata profesionala va veti simti bine. Incercati sa partajati cu ceilalti aceasta energie si sa fiti o forta inspirationala. In urmatoarele zile va veti intoarce spre voi insiva - veti avea intrebari majore si, pentru ca nu aveti la indemina raspunsurile, veti cerceta problema si mai in profunzime. Faceti o pauza spre finalul saptaminii, folosind prilejul unui nou parteneriat de afaceri. Rac Viata profesionala si cea casnica se ciocnesc la inceputul saptaminii, si poate asta se intimpla pentru ca incepeti sa va simtiti la job ca acasa sau invers. Oricum ar fi, ceea ce se intimpla nu e deloc placut si nu sinteti siguri ce aveti de facut. Mai intii, incercati sa va eliberati de stresul noilor proiecte. Apoi, marti si miercuri, fiti atenti sa nu va lasati implicati in politicile de la birou, sa nu fiti prea sensibili si sa nu semnati documente importante. Aceasta stare de alerta va fi rasplatita vineri. Leu Abia va folositi puterea de convingere luni - colaboratorii vostri urmeaza ca hipnotizati tot ceea ce le spuneti. Si nu numai ca se lasa cu totul in seama voastra, dar si sint de acord cu tot ceea ce faceti si spuneti. Va simtiti cu totii foarte bine, astfel incit in urmatoarele zile aceste conexiuni naturale, intuitive sint mai puternice ca niciodata. Daca vedeti oamenii atasati de anumite idei, dar trebuie sa deviati de la agenda si intesele lor, incercati sa reveniti imediat ce este posibil si sa luati in considerare si aceste aspecte. Fecioara Este important sa va asigurati ca lucrurile in care investiti in primele zile ale saptaminii inseamna ceva pentru voi; nu este momentul sa aruncati cu bani sau sa va pierdeti timpul in mod inutil. Marti si miercuri, cautati ceva anume, puneti o multime de intrebari, dati telefoane. Luati in serios sfatul celor de linga voi, mai ales al persoanelor care au o abordare diferita fata de a voastra. Perspectiva acestora este deosebit de valoroasa. Fiti pregatit sa nu puteti actiona imediat ce v-ati facut o imagine de ansamblu a situatiei. Balanta Directionati-va energia de luni spre ceilalti, persoana de dincolo de masa, sau cea de la capatul firului, chiar si spre cel cu care va intilniti dimineata in lift, chiar daca nu l-ati mai vazut niciodata. Poate ca este noul angajat, poate chiar viitorul vostru sef. Aceasta atentie indreptata spre exterior se modifica radical spre mijlocul saptaminii, cind singura persoana la care va veti gindi veti fi voi insiva. Vineri inseamna din nou schimbare si veti redeveni interesati de ceilalti; sinteti, totodata, un partener de conversatie foarte placut. Scorpion Voi aveti o idee, altcineva are alta idee, fiecare plan de actiune pare la fel de valoros ca si urmatorul, este asadar dificil sa luati o decizie luni. Daca altcineva simte ca stie cum sa procedeze, orice ar insemna asta, dati-i haturile. In urmatoarele zile va mai veniti in fire si veti gasi un ritm care sa va permita din nou sa luati decizii excelente in afaceri, fara asistenta din partea celorlalti. Renasterea si regenerarea sint temele preferate ale finalului de saptamina, iar aspectele filosofice si impulsivitatea domina ziua de vineri, in special. Sagetator Sinteti armonizati cu imaginea de ansamblu de luni si acest lucru va capteaza intreaga atentie; vi se pare ca vizionati un film foarte bun. Puteti vedea ce este corect, ce este cinstit, intr-un fel pe care altii nu il vad, mai ales pentru ca actionati cu forta viziunii. Nu va faceti griji daca oamenii va cer raspunsuri. Intre marti si joi va simtiti, in mod ciudat, obositi si inceti, dar planificati ceva in afara tuturor preocuparilor uzuale. In esenta, puteti sa va prefaceti ca sinteti ok, macar pina la finalul saptaminii. Capricorn Luni este o zi excelenta ca sa faceti tot felul de progrese, dar nu este o zi potrivita ca sa incercati a obtineti o marire de salariu. Concentrati-va asupra muncii voastre si nu va ginditi, in mod neaparat, la felul in care va fi recompensata aceasta - cel putin pina veti reusi sa gasiti un alt pont de exploatat. Marti si miercuri sint groaznic de complicate cu multe detalii, dar aveti incredere in colaboratorii vostri, chiar si pentru sarcinile de lucru mai neobisnuite. Spre finalul saptaminii, disciplina este esentiala. Varsator Ultimul lucru la care va asteptati luni va sare practic in cale - este vorba despre o conexiune plina de sensuri cu cineva care, la o prima vedere, nu are nimic in comun cu voi. Este un lucru care vi se intimpla destul de des, dar intotdeauna va surprinde in mod fericit. Spre mijlocul saptaminii, oricit de mult v-ar placea sa aveti conversatii interesante cu noii vostri aliati, va simtiti expusi si evitati discutiile. Weekend-ul rezolva aceasta problema si va face sa va deschideti mintea si inima. Pesti Inceputul saptaminii va gaseste recuperind fonduri din facturi neplatite, fie ele de la job sau personale. Banii nu sint totusi lucrul care va ingrijoreaza cel mai tare, insa pot clarifica anumite aspecte. In zilele care urmeaza, datoria pe care o are cineva la voi va poate determina o anumita retinere in a profita de avantajul pe care il aveti. Incercati sa nu va incurcati in nici un fel de afacere ciudata. Vineri, indiferent cita dreptate aveti, seful vostru nu este de acord cu voi, insa norocul este de partea voastra.
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 09:44
wow!
"Sinteti armonizati cu imaginea de ansamblu de luni si acest lucru va capteaza intreaga atentie; vi se pare ca vizionati un film foarte bun. Puteti vedea ce este corect, ce este cinstit, intr-un fel pe care altii nu il vad, mai ales pentru ca actionati cu forta viziunii. Nu va faceti griji daca oamenii va cer raspunsuri. Intre marti si joi va simtiti, in mod ciudat, obositi si inceti, dar planificati ceva in afara tuturor preocuparilor uzuale. In esenta, puteti sa va prefaceti ca sinteti ok, macar pina la finalul saptaminii" numa' vesti bune imi dai, merycico, da' las ca si io-s recunoscator
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 18:34
sa vezi ce bine o sa ne mearga dupa ce tot guvernu' va citi ce scrie la horoscop
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 23:11
De la: Merry, la data 2010-04-23 14:51:27Nascuti in ziua 12: Artistii Ziua mea....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 17:14
De la: Merry, la data 2010-04-23 14:47:12Nascuti in ziua 4: Constiinciosii Te salut,Ebony !!...si asta a mea !!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 14:55
De la: Merry, la data 2010-04-23 14:51:54Nascuti in ziua 13: Profesionistii ADY,asta este a ta?
-Sa rad mult si des;
|
|
Prototypa 197 mesaje Membru din: 2/11/2009 |
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 16:24
De la: Merry, la data 2010-04-23 15:00:33Nascuti in ziua 29: VizionariiSe potriveste de minune!Ma regasesc complet.De unde ai adunat aceste informatii? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 16:34
De la: Prototypa, la data 2010-05-02 16:24:09De la: Merry, la data 2010-04-23 15:00:33Nascuti in ziua 29: VizionariiSe potriveste de minune!Ma regasesc complet.De unde ai adunat aceste informatii? secret! dar o sa mai dau si alte date
-Sa rad mult si des;
|
|
Prototypa 197 mesaje Membru din: 2/11/2009 |
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 14:57
De la: Merry, la data 2010-05-02 16:34:42Aaaa....E bn si asa,astfel nu sunt nevoita sa le caut ci doar sa le citesc.De la: Prototypa, la data 2010-05-02 16:24:09De la: Merry, la data 2010-04-23 15:00:33Nascuti in ziua 29: VizionariiSe potriveste de minune!Ma regasesc complet.De unde ai adunat aceste informatii?
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 23:26
Saptamana 3 - 9 mai
Berbec Sunteti cam aerian, incat nu se prea pune baza pe ceea ce faceti. Cineva mai in varsta va atrage atentia ca sunteti cam imprastiat si neglijent ori in munca ori in cheltuieli, facand tot felul de abuzuri. Aruncati cu banii in stanga si-n dreapta din capriciu, ceea ce va lasa urme in cazul in care nu va potoliti. Neatentia va poate costa, deci amintiti-va ca sunteti mai conservator din fire si nu va aruncati orbeste in directii nesigure. Relatia de cuplu cunoaste o ameliorare, deci este momentul ideal pentru a va aduce aminte ca vorba dulce mult aduce. Taur Daca plecati la drum in aceasta saptamana, nu veti scapa fara cateva probleme. Multe tin de oboseala acumulata, care v-ar putea crea unele mici necazuri: neatentie la volan, lene sau dureri de spate ceea ce va strica placerea calatoriei. Nici anturajul nu este chiar asa cum l-ati fi dorit, deci asteptati-va - ori pe drum, ori la destinatie - la cicaleli, deceptii, mici motive de stres. Primiti o veste care va pune pe ganduri, mai bine zis va face sa fiti mult mai retinut in afirmatii. Ceva va spune ca trebuie sa taceti intr-un anumit context, asteptand un moment mai prielnic pentru a va expune parerea. Gemeni Va bucurati de o saptamana linistita pentru ca va eliberati pur si simplu, de orice griji. Stresul e departe si gasiti tot felul de motive de divertisment. Va intalniti cu persoane tinere, amuzante, stati mai mult de vorba cu cei apropiati si puneti tara la cale pentru eventuale planuri comune in perioada urmatoare. Multe probleme marunte revin la normal in aceste zile. Trebuie sa faceti tot felul de drumuri cu interese profesionale importante, cum ar fi delegatii sau simple deplasari pentru a obtine o diploma, pentru a depune niste documente sau pentru a sustine un examen, o intrevedere cu un reprezentant al unei institutii din alta localitate. Rac Puneti ceva la cale pentru perioada urmatoare si vin idei din mai multe directii. Dialogul este constructiv si trebuie sa tineti cont de pareri diverse, nu doar de opiniile proprii chiar daca tineti mult la ele. Din colaborari se pot naste planuri interesante, in care fiecare doreste sa joace un rol important. Nu prea va place sa fiti condus de altii, dar daca ideile lor sunt mai bune, nu trebuie sa va opuneti. Cel mai de incredere colaborator este persoana iubita, deci, daca vreti sa depasiti un moment dificil, cereti-i ajutorul. Vi-l va oferi cu multa placere, pentru ca simte ca trebuie sa-si demonstreze dragostea fata de dv. Leu Cheltuiti niste bani fara vointa dumneavoastra, fiind ori o amenda in trafic, ori cumparati un obiect neprogramat din cauza unei defectiuni bruste din casa. Scoateti bani din portofel fara nici o placere, considerand ca sunt bani aruncati pe fereastra, pentru ca ati fi avut cu totul alte scopuri cu ei. Un plan pe care credeati ca l-ati adus la normal cunoaste in aceasta saptamana o noua incercare. V-ati bucurat inainte de vreme, pentru ca azi apare un nou hop care da peste cap calmul aparent. Nu a fost solutia cea mai buna, cand v-ati grabit sa puneti punct situatiei, iar noile evenimente tind sa va dezechilibreze. Fecioara Prietenii sau musafirii va scot dintr-o stare de apatie neagra, dar ei apar exact atunci cand ati avut mai mare nevoie de companie si de divertisment. Poate se iveste si ocazia de a merge la o petrecere, desi aveti mari rezerve daca sa va duceti sau nu, dar daca veti da curs invitatiei, se va dovedii a fi o idee foarte buna. Posibil ca exact acele planuri care va lasa rece sa iasa in final cel mai bine. V-ati putea indragosti la prima vedere de cineva care apare in calea dv. Atractia se resimte imediat si se pare ca este si reciproca, deci, daca sunteti in cautarea unei aventuri, aceasta poate fi sansa dv. Balanta Un prieten va prezinta o situatie intr-un mod cat se poate de transant, cu argumente logice, clare si date precise, incat nu este loc de interpretare. Veti avea in acest interval un moment decisiv in care trebuie sa spuneti, odata pentru totdeauna, "stop" unei situatii ce nu-si mai are rostul. Nu este greu pentru o persoana transanta ca dv. sa spuna "nu" in astfel de momente, pentru ca sunteti constient ca, uneori, e nevoie de finaluri radicale. Pentru ca apreciati discutiile sincere si la obiect, chiar dure daca e necesar, veti tine cont de parerea unor persoane, in impartialitatea judecatei carora aveti mare incredere. Scorpion Puteti atinge apogeul unei afaceri, al unei actiuni la care ati muncit mult. V-ati atins telul mult visat si sunteti mandru de rezultate. Oricare ar fi planul in care resimtiti acest punct maxim, sunteti mandru, fericit desi cam obosit dupa tot efortul depus si simtiti nevoia sa va laudati si altora cu ceea ce ati realizat. Este o perioada cu satisfactii la locul de munca, dar par sa fie mai mult succese colective, la care v-ati adus si dv. contributia. O petrecere cu colegii este foarte posibila sau reusiti sa va remarcati in grupul de prieteni prin realizarile dv. profesionale. Sagetator Puteti avea noroc cu carul in tot ce este legat de iubire, o intalnire neasteptata cu persoana iubita, aparitia unei persoane interesanta de care v-ati putea simti atras, un eveniment fericit in cuplu. Oricare ar fi situatia in care sunteti implicat alaturi de o persoana de sex opus, fiti sigur ca nu este o intamplare, ci se poate naste ceva frumos de aici, pe mai departe. Viata de familie cunoaste o ameliorare prin gasirea unei solutii ce va face pe toti mai calmi, mai indulgenti unii cu altii. Atmosfera revine la normal datorita unei vesti ce bucura pe toata lumea. Capricorn Sunteti exagerat de prudent cand e vorba de plati. Scoateti foarte greu banii din buzunar, incat ceilalti va vor crede zgarcit si nici nu va recunosc cat de obsedat sunteti acum de propriul avut,desi nu va sta in fire. Puneti capat unei discutii in contradictoriu care a cam agitat apele o perioada. Poate fi momentul culminant, care ori incheie totul cu o impacare, ori cu o ruptura definitiva. Trebuie sa fiti totusi atent pana unde intindeti coarda. Discutiile sunt cam aprinse in anturajul dv. si va puteti certa chiar si cu cei mai buni prieteni din cauza unor diferente minore de opinie. Varsator Un prieten va sare in ajutor pentru rezolvarea unei probleme. Va face un serviciu, va imprumuta cu bani, sau va ofera un sfat concret, ce va scoate dintr-un impas. Ii veti fi recunoscator pentru ceea ce a facut sau veti dori sa-i intoarceti serviciul cu ceea ce puteti sa-i oferiti in schimb. Faceti investitii in confortul caminului, cu dragoste, energie si grija oferita celor dragi. Sunteti mult mai preocupat de partenerul de viata, iar ocrotirea pe care o oferiti are implicatii profunde. Pesti Se deschide o cale noua in fata ochilor si ca tot ce este la inceput, va da mai mult chef de actiune. Sunteti plin de entuziasm, si va implicati trup si suflet in ceea ce aveti de facut. Ati putea pleca pe nepregatite intr-o calatorie, desi nu ati fi dorit acest lucru, dar exact ceea ce doriti mai putin poate avea, de fapt, urmarile cele mai bune. Formati o pereche foarte buna cu un colaborator de sex opus, pentru ca fiecare isi pune in joc alte calitati decat celalalt. Daca dv. veniti cu ideile cele mai interesante, celalalt are forta de a pune in practica ceea ce propuneti.
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 00:17
HOROSCOP mai 2010
Pentru luna mai, chiar daca opozitia dintre Saturn si Uranus s-a incheiat, efectele � uf, inca se pot resimti si luna aceasta; se poate cauta o noua reorganizare, o noua abordare a sistemelor, iar la nivel personal poate aduce anumite neconcordante, o oarecare lipsa de perseverenta , anumite nemultumiri, chiar accidentari (atentie sporita cei din fecioara, varsator). Odata cu primavara ce revine in forta, Soarele, aflat in Taur, are aspecte pozitive cu Jupiter, Uranus si Saturn, si deci rolul de atenua anumite efecte neplacute, iar conflictele se pot rezolva mai usor - sub aceasta influenta se vor putea gasi nativii din Taur, Gemeni, Leu, Fecioara, Scorpion, Pesti . Cu tot cu agitatia ce o pot raspandi astrele, destule zodii vor savura dragostea din plin � Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Balanta, Pesti. Asadar, fiti chibzuiti si cumpatati, cascati bine ochii, nu va lasati prada nemultumirilor din te-miri-ce , nu va agitati inutil si incarcati-va cu o doza stasnica de optimism � cautati compania persoanei iubite si a lucrurilor care va creeaza cu adevarat o stare de bine. BERBEC (21.03 � 20.04) DRAGOSTE. "Fluturasii" din stomac nu te parasesc nici luna aceasta - ai tot mai mult chef de dragoste; persoana draga e de-a dreptul coplesita. SANATATE. Multa agitatie si stres - nu ar strica sa ai niste perioade in care sa te si odihnesti nitel; caci doar nu intra zilele-n sac. JOB/BANI. La job o sa cam muncesti de o sa-ti sara capacele, deh, intotdeauna vrei sa fii printre cei mai buni. BEST SHAPE - 1, 3, 4, 5, 12, 14, 27 TAUR (21.04 � 21.05) DRAGOSTE. Pentru cei aflati in cuplu se anunta calm si echilibru; pentru cei care inca isi cauta jumatatea � incercati sa va bucurati mai mult de ceea ce vi se ofera. SANATATE. Arati bine si te simti bine in pielea ta; insa, ca de obicei, nu ti-ar strica mai multa miscare. JOB/BANI. Eforturile si perseverenta depuse in ultima perioada vor da ceva roade, si de asemenea vei incerca sa faci niste ordine in finantele tale. BEST SHAPE � 4, 6, 7, 12, 19, 21, 28 GEMENI (22.05 � 21.06) DRAGOSTE. Te bucuri de foarte multa atentie din partea partenerului/ei de viata � ceea ce, desigur, iti convine de minune; daca ai gresit cu ceva, acum ar fi momentul sa repari greseala. Cei/cele inca singuri profita in aceasta perioada si se distreaza la maxim. SANATATE. Posibil ca in sfarsit sa-ti rezolvi o problema de sanatate care ti-a cam dat de furca in ultimul timp. JOB/BANI. Aici lucrurile nu stau prea grozav � ai un tonus scazut , iar randamentul e minim. Posibil sa apara si mici insuccese � insa trecatoare. Capul sus, mergi inainte si gandeste pozitiv. BEST SHAPE - 1, 4, 6, 13, 14, 19, 29 RAC ( 22.06 � 22.07) DRAGOSTE. Clar, primavara tine cu tine, adie si un vanticel cald de dragoste si romantism; cei/cele inca necasatoriti pot deja sa isi care in propriul barlog obiectele necesare planificarii nuntii. Iar cei/cele care nu au o inca o pereche - flirteaza la greu. SANATATE. Vei fi in forma si te vei simti incarcat/a cu multa energie, mai ales in zilele cu soare . JOB/BANI. Rezultate imediate nu vei avea, asa ca inarmeaza-te cu mai multa rabdare. E posibil sa faci si unele alegeri mai dificile � asa ca tine-ti mintea sa nu zburde printre norisori. BEST SHAPE - 8, 10, 11, 15, 17, 21, 28 LEU (23.07 � 22.08) DRAGOSTE. Luna aceasta, pentru tine, love is in the air ! Cei aflati in cuplu primesc ( cu multa satisfactie , desigur) numeroase dovezi de stabilitate si fidelitate; iar cei single se pare ca au mari sanse sa isi gaseasca partenerul/partenera visurilor lor. SANATATE. Daca vei face mai multa miscare, plimbari in aer liber si vei tine si o dieta echilibrata � rezultatele pe termen lung vor incepe sa apara. JOB/BANI. Desi nu prea iti sta in fire, vei fi cu ochii-n patru la cheltuieli, si iti vei administra cu pricepere bugetul. Poti face si niste investitii care se vor dovedi a fi tocmai bune in urmatoarea perioada. BEST SHAPE - 2, 4, 5, 17, 19, 27, 30 FECIOARA ( 23.08 � 21.09 ) DRAGOSTE. Nu mai fi atat de carcotas/a si mai ofera-i partenerului/ei si gesturi de tandrete; are si omul de langa tine nevoile sale � sa stie ca e iubit/a si apreciat/a. SANATATE. Ar fi bine sa dai dovada de mai multa prudenta cand efectuezi drumuri: ai grija in ce te imbraci � ca sa nu racesti, si ai grija pe unde calci � sa nu patesti cine-stie-ce. JOB/BANI. Fii atent/a la deciziile financiare, s-ar putea sa iti pice de undeva niste sume de bani, si tot asa pe neasteptate sa ti se rasfire printre degete � cheltuieste-ti banii cu cap! BEST SHAPE � 7, 10, 12, 13, 19, 21, 29 BALANTA ( 22.09 � 22.10 ) DRAGOSTE. Cam strambi tu de obicei din nas, dar luna asta in dragoste iti merge din plin; cei in cuplu vor avea parte de momente de netarmuita fericire, cei necasatoriti - gata, pot sa-si faca planuri de punere a pirostriilor, iar cei inca single vor cunoaste pe cineva de-a dreptul interesant si promitator. SANATATE. Totul e sa iti tii agitatia si nervii sub control � nici n-ai cine stie ce motive, si nu fac nici bine pentru sanatate. JOB/BANI. Nu-i momentul sa fii capos/capoasa � e cazul sa accepti si indeplinirea unor sarcini ceva mai dificile, caci si rasplata va fi pe masura; de altfel, coboara din sferele cele inalte si apleaca-te si asupra lucrurilor marunte. BEST SHAPE � 2, 6, 8, 9, 13, 14, 21, 26 SCORPION ( 23.10 � 21.11 ) DRAGOSTE. Ai si tu niste idei fixe, dar incearca sa iti pui frau atacurilor de gelozie. Nu intepa, si nu otravi � nu vei rezolva absolut nimic. SANATATE. Nu stai prea grozav cu sistemul imunitar, asa ca fereste-te sa nu te pricopsesti cu vreo boala care se ia usor . Ia masuri � mai o vitamina, mai un mineral, mai o tinctura din plante, si desigur, o dieta sanatoasa. JOB/BANI. Concentreaza �te asupra planurilor pe care le tot tesi in ultimul an � posibil sa iti aduca rezultate si o suma semnificativa de bani. BEST SHAPE � 2, 12, 16, 17, 19, 23, 29 SAGETATOR ( 22..11 -20.12 ) DRAGOSTE. Dragostea revine la cote mai inalte - petrece mai mult timp cu persoana iubita, mergeti in locuri noi, savurati aceste momente, fara nervi de pomana. Pentru cei singuri � uneori nu e bine sa incerci marea cu degetul. SANATATE. Nu mai manca toate prostiile si totul va fi ok. Altfel te pasc niste crize biliare nu tocmai placute. Deci, mai multa cumpatare. JOB/BANI. In perioada asta o sa ai destul de mult succes; insa ar da bine sa nu te umfli asa mult in pene si sa acorzi putin ajutor si celor care ti-l cer, caci pe viitor, posibil sa ai si tu nevoie de ei. BEST SHAPE - 3, 5, 6, 11, 13, 18, 28 CAPRICORN ( 21.12 � 19.01 ) DRAGOSTE. Vei putea trai momente de-a dreptul de extaz si fericire daca-ti lasi cornitele si raceala deoparte si iti exprimi mai cald si cu darnicie sentimentele, partenerul/a va avea grija sa te va recompenseze pe masura. Celor care inca nu si-au gasit jumatatea: nu mai fi atat de incapatanat/a si acorda o sansa si celui/celei care te curteaza in perioada asta, s-ar putea sa merite. SANATATE. Stim ca nu ai somn daca nu controlezi tu totul, dar zau ca nu ti-ar strica mai multa odihna. O stii si tu prea bine� JOB/BANI. Vei avea parte de niste momente de stres serios la job, sa fie nevoie sa te imparti in mai multe locuri/sarcini deodata, chiar sa risipesti niste mici sume de bani. Incearca sa fii cu capul bine infipt pe umeri, mai calm/a, mai rabdator/oare � si vei iesi la liman. BEST SHAPE � 5, 7, 8, 10, 19, 22, 26 VARSATOR ( 20.01 � 18.02) DRAGOSTE. Pe tine aerul suav de primavara nu prea te incalzeste; asta nu e bine: incearca sa vezi si partea plina a paharului, si tine-te aproape de partener/a. Pentru cei single � inca nu se intrevede cineva demn de tine la orizont, asa ca nu te avanta pripit in orice fel de relatie. SANATATE. Atentie la obiectele taioase si ascutite ce iti pot provoca rani, evident, nedorite. JOB/BANI. Nu este momentul pentru actiuni noi, si nici pentru cheluieli necugetate. De altfel ai devenit un pic cam scartzar/a cu banii � ceea ce in perioada asta iti prinde tocma� bine. BEST SHAPE � 1, 2, 4, 9, 10, 11, 23 PESTI ( 19.02 � 20.03 ) DRAGOSTE. In relatia de cuplu ai chef de niste schimbari � asa ca vorbeste despre asta deschis si diplomat cu partenerul/a de viata, ca sa nu-i provoci palpitatii; dragostea iti da aripi! Pentru cei care nu au pereche, inima da ghes in mai multe directii � nu ar strica sa fiti mai vigilenti/e, nu tot ce zboara se si mananca. SANATATE. Se intrevad niste dureri de oase sau de articulatii, ori niste manifestari cam neplacute ale unei boli cronice deja-stiute; luati-le din pripa! JOB/BANI. Vei face niste pasi inainte in cariera ta profesionala. Pe de alta parte astepti niste rezultate miraculoase la niste actiuni intreprinse mai demult � stim ca nu te caracterizeaza dar totusi ai mai multa rabdare, vei vedea ca apar ceva rezultate in viitorul apropiat.
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 18:50
"LA MULTI ANI"
Edy ,baiatul lui ADY[CAMIONEROS] implineste azi 6 anisori....sa-ti traiasca si petrecere frumoasa....
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 23:16
ADY ,asta este pentru baiatul tau:
Nascuti in ziua 5: Istetii Ziua de nastere 5: personalitate Inteligenti, inventivi si foarte curiosi, cei nascuti pe 5 stiu totul despre orice, sau macar cate un pic din toate si au marele talent de a gasi rapid solutii. Mereu in cautarea noului, sunt adaptabili, progresisti si deschisi catre schimbari. Le place sa calatoreasca, sa cunoasca fete noi, sa comunice, sa socializeze. Iubesc libertatea, nu suporta restrictiile si cauta provocarile, mai ales de natura intelectuala. Ziua de nastere 5: defecte Neliniste, nerabdare, impulsivitate, incapatanare si inclinatia catre excese (mancare, alcool, sex, medicamente sau droguri), cu efecte nocive asupra sanatatii. Ziua de nastere 5: dragoste Au o mare putere de seductie, de care nu sunt insa intotdeauna constienti, mai ales in prima tinerete. Romantici si pasionati, au nevoie de o pereche cu care sa rezoneze mental si spiritual.
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 23:47
Cum iti amenajezi locuinta in functie de zodii? Modul in care o locuinta este decorata reflecta temperamentul celui ce locuieste in ea si stilul sau de viata. Avand in vedere faptul ca amenajarile ne pot influenta din punct de vedere psihologic, felul in care propriul camin arata trebuie sa surprinda personalitatea fiecaruia si sa fie adaptat nevoilor cotidiene. Totodata, zodiile joaca un rol important in aceasta privinta, caracteristicile fiecarei zodii in parte influentand, la randul lor, procesul de amenajare. Berbec Berbecul este o persoana intreprinzatoare, extrovertita, dinamica, mereu in cautarea aventurii. Curajos, berbecul isi va lasa o amprenta puternica asupra designului casei sale. Acestuia i se potriveste un spatiu minimalist, mereu in tendinte, exploziv, dar foarte aerisit. Fiind energic, are nevoie de incaperi mari, deschise, cu piese de mobilier geometrice, simple, multifunctionale, puse in lumina de accente rosii sau portocalii. Taur Taurul, apartinand elementului Pamant, este o fire conservatoare, care iubeste natura si pune familia pe primul loc. Taurului i se potriveste o locuinta amenajata intr-un stil traditional, in care primeaza confortul si luxul. Mobila este realizata din lemn masiv si materiale moi, in culori pamantii. Canapeaua si fotoliile sunt foarte confortabile, iar perdelele sunt confectionate din tesaturi fine. Obiectele decorative sunt, in general, antichizate, insa vazele albastre din portelan sau tablourile cu accente in aceeasi culoare vor completa decorul potrivit acestei zodii. Gemeni Gemenilor le place sa fie admirati, lucru care se va rasfrange si asupra modului de amenajare a locuintei lor. Acestia sunt persoane cu o imaginatie foarte bogata si prefera o locuinta moderna, in care predomina obiectele high-tech, piese de mobilier dinamice, organice, in forme cat mai abstracte. Acestea sunt stilizate, cu accente minimaliste, in nuante de galben, echilibrate de tonuri verzi. Rac Persoanele nascute in aceasta zodie sunt meditative si au nevoie de o locuinta cat mai confortabila. Zona destinata odihnei este foarta importanta pentru aceasta zodie, drept urmare dormitorul va primi o atentie deosebita. Acesta din urma va fi decorat intr-un stil romantic, cu multe perne si lumanari parfumate. Culorile specifice acestei zodii, albastrul si argintiul, pot fi regasite atat in obiectele decorative, cat si in piesele de mobilier care indeamna la odihna. Leu Leului ii place sa fie in centrul atentiei si sa se impuna, tocmai din acest motiv si locuinta sa va fi impozanta. Designul abordat va fi unul indraznet, iesit din comun, care se remarca prin curaj si opulenta. Decorul este pus in valoare de obiecte dramatice, extravagante, care atrag privirile. Stilul exotic este cel care se potriveste personalitatii celor in zodia leu si poate fi surprins cu ajutorul mobilierului impletit, obiectelor din bambus, corpurilor de iluminat din hartie sau nuiele impletite si al tesaturilor cu animal print si motive florale si animale. Culorile specifice zodiei sunt auriul si portocaliul si pot fi folosite atat la finisarea peretilor, cat si la accesorizarea incaperilor. Fecioara Fecioara este rationala, ordonata, cu un spirit practic si inzestrata cu o atentie deosebita acordata detaliilor. In locuinta predomina ordinea, iar sistemele de depozitare sunt de o reala importanta. Lemnul este combinat cu metalul si sticla, iar livingul va fi prevazut cu corpuri verticale si polite. In hol se va amplasa un dressing si un pantofar, iar lucrurile din baie vor fi depozitate in cutii si in organizatoare textile. Balanta Firea echilibrata a balantei se va rasfrange si asupra interiorului, astfel, chiar daca aceasta prefera mai multe stiluri decorative, le va combina intr-un mod armonios. Acesteia i se potrivesc spatiile aerisite, mari, cat mai primitoare si calduroase. Incaperile trebuie sa fie foarte bine luminate si decorate in culori calde. Ca stiluri, se poate aborda cel mediteranean, marocan sau spaniol, care adopta materiale moi, fine, luxoase si combina nuantele de verde si albastru cu cele de roz. Scorpion Persoanele nascute in aceasta zodie doresc intimitate si spatii retrase si linistite. Incaperile nu sunt foarte luminate, ferestrele fiind decorate cu draperii grele, mate, din catifea. Obiectele de mobilier sunt, in general, din lemn masiv, foarte solide, iar covoarele pufoase. Atmosfera misterioasa este evidentiata de elementele in culori inchise, precum bordeaux, mov inchis sau chiar negru. Sagetator Sagetatorul este asociat cu spatiile cat mai mari, fiind o fire independenta si intreprinzatoare. Locuinta sagetatorului este dominata de obiecte ludice, asadar aceasta poate fi accesorizata cu elemente precum hartile vechi, placile de vinil agatate pe pereti sau cu mai multe ceasuri de perete, de culori diferite. Stilul pop art este un stil jucaus, ce se potriveste sagetatorilor si care le va pune in valoare personalitatea. Capricorn Capricornul va opta pentru culori reci, combinand nuante de maro cu verde inchis sau indigo. Stilul abordat este unul clasic, dar sobru, in linii simple. Canapelele sunt din piele, in culori cat mai inchise, celelalte piese de mobilier fiind robuste, cu accente vintage, iar tesaturile mate. Camerele nu sunt foarte accesorizate, punandu-se accent pe simplitate. Varsator Varsatorul va alege un decor cat mai minimal, care se remarca prin confort. Va opta intotdeauna pentru mobilier in tendinte, iar culorile predominante sunt albastrul, bleumarinul si griul. Amenajarea contemporana este sustinuta de accesoriile abstracte si de gadget-uri de ultima ora. Pesti Nativii din Pesti au latura artistica foarte dezvoltata si sunt firi visatoare si sensibile. Acestia vor opta pentru aranjamente neobisnuite, dar extrem de interesante, iar caminul lor va fi inundat de lumina. Obiectele de arta invadeaza locuinta, iar tesaturile sunt foarte fine si diafane. Aceasta zodie apartinand elementului Apa, tema cea mai potrivita este cea marina, decorand-o sticlute cu nisip colorat, vase turcoaz, tablouri cu motive marine sau accesorii din scoici ori stuf.
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 18:07
Personalitatea din spatele avatarului
Este posibil sa fi cunoscut un barbat pe o retea sociala care te-a atras de la inceput si ati inceput o comunicare pe internet prin chat. O alta posibilitate este ca sa fi intalnit un tip intr-o conjunctura care nu v-a lasat sa va cunoasteti suficient de mult si datorita circumstantelor sa dezvoltati o legatura tot prin intermediul internetului. Te-ai intrebat probabil ce se ascunde in spatele fotografiilor sale, a statusurilor si a diverselor semne pe care el le lasa, mai mult sau mai putin constient, ca amprenta a profilului sau virtual. Se stie ca pe internet fiecare persoana poate sa se joace cu imaginatia si sa prezinte despre sine lucruri care nu-l definesc in realitate. Este foarte simplu sa afli data nasterii si zodia unui barbat de pe profilul sau de internet. Mai jos iti dezvaluim ce spun astrele despre profilul virtual si real al barbatilor din fiecare zodie: ZODIA BERBEC Avatarul barbatului din zodia Berbec: Barbatii din aceasta zodie isi aleg in general porecle care sa le defineasca natura razboinica, de luptator. In galeria lor foto vor cauta sa isi puna poze in care practica un sport, arte martiale, alpinism sau fac diverse actiuni periculoase. Ei vor sa transmita unei femei ca sunt barbati hotarati si amanti virili. Cand vorbesc cu o femeie pe chat, vor evita orice ezitare. Vor face astfel ca sa conduca discutia si sa arate ca ei stiu ce vor in viata, au principii clare si sunt demni de incredere. Ce ascunde el in spatele avatarului: In spatele avatarului se ascunde un barbat avid dupa admiratie si apreciere. El vrea sa straluceasca in ochii unei femei, sa impresioneze, sa fie mai bun decat alti barbati. Atentie, pentru acest lucru el este capabil sa prezinte situatiile voalat, sa minta, astfel incat mereu el sa iasa eroul pozitiv din toate povestile pe care ti le spune. Este capabil sa faca promisiuni pe care nu le va tine, deoarece vrea sa iti arate ca el este capabil de tot si nu se da inapoi de la nimic. Lasa-l pe el sa vina cu propuneri si sa lupte pentru tine. ZODIA TAUR Avatarul barbatului din zodia Taur: Barbatii din aceasta zodie sunt destul de clasici si isi aleg in general porecle cu care au fost alintati in liceu. In galeria lor foto vei gasi poze in care ei sunt imbracati eleganti sau se relaxeaza intr-o statiune exotica. Acesti barbati vor sa transmita unei femei ca le place sa savureze viata, la fel cum savureaza si sexul. Mai vor sa arate faptul ca apreciaza lucrurile de calitate si femeile care stiu sa se ingrijeasca de corpul lor. Nu le place prea mult sa palavrageasca pe chat, de aceea vor prefera sa o asculte pe femeia cu care discuta si sa mai dea din cand in cand un sfat, deoarece au mare incredere in punctul lor de vedere. Ce ascunde el in spatele avatarului: In spatele avatarului se ascunde un barbat comod, dornic de atingerea catifelata a corpului unei femei si de un mic dejun satios servit in pat. Nu le place deloc situatia de legatura la distanta, prin internet, de aceea daca i-ai atras atentia, atunci va incerca sa faca astfel incat sa aveti o relatie si in viata reala. Este sincer curios despre viata femeii cu care discuta deoarece pentru el conteaza toata detaliile, caci apreciaza doar femeile cu adevarat feminine. Din aceasta cauza va taia legatura cu personalitatile prea baietoase. ZODIA GEMENI Avatarul barbatului din zodia Gemeni: Barbatii din zodia Gemeni adora noul, comunicarea si sunt foarte activi pe retelele sociale. Ei, in general, folosesc porecle amuzante si porecle din jocuri de cuvinte cu rezultate inedite. Galeria lor foto este plina de poze diverse, in care nativul Gemeni este implicat in diverse actiuni, cu multi prieteni. El vrea sa trasmit unei femei ca langa el niciodata nu se va plictisi. Ii place deosebit de mult sa vorbeasca de aceea iubeste chat-ul si in general are mai multe partenere de discutie. Glumeste des si intotdeuna va avea grija sa domine discutia. Ce ascunde el in spatele avatarului: In spatele avatarului se afla un barbat foarte curios de natura feminina, de ceea ce se afla in mintea femeii, misterul pe care el si-a pus in gand sa il descopere (chiar daca i s-a zis destul de multe ori ca niciodata nu va putea afla ce este in mintea unei femei). Acesta este motivul pentru care iti va pune tot felul de intrebari indiscrete si in secret te va testa. Daca te va gasi interesanta, va incerca sa faca intr-un fel sa va intalniti. Prin glumele si relaxarea pe care o afiseaza, incerca sa camufleze un orgoliu foarte mare, pe care este indicat sa nu il lezezi. ZODIA RAC Avatarul barbatului din zodia Rac: Acesti barbati au tendinta de a-si alege porecle de personaje autoritate si protectoare, eventual din mitologie sau ezoterism. Galeria lor de poze iti va dezvalui multe lucruri despre acest nativ, deoarece barbatii din zodia Rac afiseza fotografii cu lucruri de care sunt atasati si care ii pasioneaza, fie ca este vorba de masina lor, de un loc anume, profesie sau membrii familiei. Poti afla astfel despre el ce anume conteaza foarte mult pentru el in viata sa de zi cu zi. Cand stati pe chat, va prelua rolul de consilier psihologic si iti va asculta problemele si nelinistile venind cu solutii practice. El vrea sa transmita unei femei faptul ca este un barbat cu calitati sufletesti si intelectuale remarcabile. Ce ascunde el in spatele avatarului Nativii Rac sunt printre cei mai secretosi nativi din tot zodiacul, de aceea vei constata cu surprindere ca dupa ce el va sti fiecare detaliu despre tine, tu inca nu ai aflat nici 20% despre el. El te studiaza prin discutiile voastre si va cauta sa faca astfel incat sa fie idealul tau. Isi ascunde nelinistile, esecurile din viata sentimentala si punctele vulnerabile cu maiestrie. In general, barbatii Raci apreciaza relatiile pline de caldura sufleteasca din viata reala, de aceea daca acest barbat se implica activ in relatii din lumea virtuala, poti sa fii sigura ca a trait o trauma in viata reala. Astrele iti recomanda sa investighezi ce s-a intamplat cu el in trecutul recent. ZODIA LEU Avatarul barbatului din zodia Leu: Barbatii din zodia Leu adora sa se afiseze pe retelele sociale si sa adauge foarte multi prieteni. Ei aleg cel mai adesea porecle care sa ii asemene cu oamenii faimosi: actori, cantareti sau politicieni. Galeria lor de poze este spectaculoasa, cu multe fotografii in care ei zambesc larg, intr-o situatie care ii prezinta relaxati si de succes: in concediu in cadrul unor peisaje superbe, imbracati elegant la o festivitate sau o intalnire de afaceri, cu o masina de ultima ora etc. Ei vor sa fascineze si sa arate femeilor ca sunt barbati demni de admiratie. In conversatia pe care o poarta, sunt foarte talentati la seductie si la complimente. Ce ascunde el in spatele avatarului Oricat de rau le-ar merge in viata reala, acesti nativi iti vor crea mirajul ca ei sunt oameni de succes, cu o viata fericita si perfecta. Este indicat sa investighezi, inainte sa crezi tot ce ti se spune. Barbatul care se ascunde in spatele avatarului este optimist, insa nu este mereu suficient de sigur pe sine pentru a face pasul pe care tu il astepti atat de mult. Putina incurajare si cateva laude din cand in cand ii vor face bine. Nu iti va spune, dar asteapta de la o femeie sa ii completeze imaginea sociala, de aceea va fi atent la cuvintele pe care le folosesti si la fotografiile pe care le ai. Sa nu ii cazi in capcana cand iti va cere poze in care sa arati �naturala si nearanjata�: arata-i doar cele mai reusite fotografii ale tale! ZODIA FECIOARA Avatarul barbatului din zodia Fecioara Un barbat inteligent, insa de moda veche, nativul Fecioara tinde sa isi aleaga porecle pentru lumea virtuala din cele pe care le poarta si in viata de zi cu zi. Ii place natura, ii plac excursiile si are in general o pasiune pentru o activitate anume, de aceea fotografiile din galeria lui vor vorbi despre acest lucru. El vrea sa arate unei femei ca este un iubit tandru, la fel de pasionat de femei precum de activitatea sa preferata. Aflat sub semnul lui Mercur, acest barbat iubeste sa comunice si este maestru in jocul cuvintelor. Bun ascultator, foarte atent la detalii, stie sa dirijeze o discutie in directia in care el doreste. Ce ascunde el in spatele avatarului Este un barbat sincer interesat sa te cunoasca mai bine, fiind curios din fire. Fiind abil in ale vorbelor, va reusi sa te descoase de fiecare detaliu, exact ceea ce el tinteste. Are nevoie de libertate destul de multa, chiar daca incearca sa iti dea atentia cuvenita pentru a nu te supara. Prietenii si activitatea care il pasioneaza ii ocupa mult mai mult timp decat vrea sa iti arate el tie. Nu ii plac fetele mofturoase, de aceea iubeste sa stea pe chat doar cu o fata care este vesela si stie glumi. ZODIA BALANTA Avatarul barbatului din zodia Balanta: Acesti barbati obisnuiesc sa aleaga porecle care le evidentiaza o calitate pentru care ei sunt mandri. La plac fotografiile, multi nativi Balanta au chiar o pasiune in aceasta directie. Galeria lor va fi plina de poze care exprima iubire, prietenie si frumusete. Ei vor sa transmita unei femei ca au o inima mare si pot sa o trateze ca pe o printesa. Le place foarte mult sa dezbata diverse idei, de aceea daca au gasit o partenera de chat inteligenta, vor petrece foarte mult timp stand la discutii. Sunt seducatori innascuti care apreciaza veselia si umorul la o femeie. Ce ascunde el in spatele avatarului Acest barbat incearca sa iti arate tie ca stie sa te faca sa te simti vesela, iubita si fericita, insa ceea ce el ascunde este faptul ca are o imensa nevoie de iubire si adesea sufera din cauza faptul ca nu exista o prezenta feminina in viata lui care sa ii dea atentia cuvenita. Va fi foarte trist daca neglijezi conversatiile cu el. Nu este facut pentru viata de unul singur si va dezvalui repede detalii din viata sa personala. ZODIA SCORPION Avatarul barbatului din zodia Scorpion: Acesti barbati adora sa fie misteriosi si greu de descifrat de aceea isi aleg porecle care difera enorm de mult de viata lor reala, care reprezinta camuflajul perfect. In ceea ce priveste pozele din galeria lui, nu conteaza unde sunt facute, ceea ce conteaza in cazul unui nativ Scorpion este atitudinea, privirea lui cu care te tinteste in adancul sufletului inca de pe ecranul monitorului tau. Un barbat Scorpion este constient de magnetismul sau sexual si vrea sa transmita unei femei faptul ca are controlul asupra ei si nu va putea sa ii reziste. Este romantic si pasional pe chat, insa ai grija sa nu crezi decat o parte din ceea ce spune, deoarece ii place sa creeze un miraj. Ce ascunde el in spatele avatarului Este un barbat sigur pe sine si mandru de realizarile sale. Stie ce vrea de la o femeie si daca tocmai a pus ochii pe tine, vei fi supusa unui adevarat asediu sentimental la care iti va fi greu sa rezisti. Acesti barbati au in general o viata de zi cu zi complicata, ori pe plan sentimental, familial, profesional sau financiar, realitate pe care o vor tine cat mai departe de ochii tai. Trebuie sa investighezi lucrurile cu atentie, ca sa nu ramai dupa aceea surprinsa. ZODIA SAGETATOR Avatarul barbatului din zodia Sagetator Acesti barbati au simtul umorului si adesea isi aleg porecle ingenioase, care demonstreaza faptul ca au o inteligenta ridicata. Adora sa calatoreasca, motiv pentru care galeria lor foto este plina de fotografii de excursie si din locuri pe care tu, inca nu le-ai vizitat. Sunt comunicativi, le place sa vorbeasca despre orice subiect si sa glumeasca. Isi cauta o partenera de discutii inteligenta, care pricepe repede subintelesurile si glumele. Ei vor sa arate unei femei ca stiu sa o faca sa uite de toate grijile si sa o surprinda cu lucruri noi. Ce ascunde el in spatele avatarului In spatele avatarului se afla un barbat care se considera adesea un neinteles, deoarece are principii de viata diferite de ale majoritatii oamenilor si nu ii place sa ii fie comentate gusturile. Este incapatanat si independent, ii place sa aiba libertate de miscare. Cu toate ca este sociabil si deschis la conversatii, el va analiza mult situatia inainte de a lua decizia sa te cunoasca mai bine. Uneori, pur si simplu are nevoie de o partenera de discutie si atat. Daca ii accepti stilul de viata si felul de a gandi, atunci poti cladi o frumoasa relatie sentimentala cu debutul pe internet. ZODIA CAPRICORN Avatarul barbatului din zodia Capricorn Acesti barbati nu doresc sa para niciodata ridicoli sau copilarosi, de aceea isi aleg porecle impozante care reprezinta succes si putere. Vor incerca sa isi faca o galerie de poze diferita de alte profile, eventual isi pun poze putine, ca sa nu fie �ca toti ceilalti� sau poze facute cu o tenta artistica. Ei vor sa se distinga prin orice modalitate. Si-a dori ca o femeie sa sesizeze din prima ca ei nu este ca ceilalti, ci fac parte din elita. Nu sunt mari maestri ai vorbelor, de aceea chat-ul nu este punctul lor forte, iar in lumea virtuala nu reprezinta prea mult pentru ei. Daca apreciezi discutiile simple, atunci iti va merge la suflet un nativ Capricorn. Ce ascunde el in spatele avatarului In spatele avatarului se afla un barbat sensibil, orgolios, dar adesea nesigur pe el, avid dupa atentie si recunoastere. Spera sa ii apreciezi unicitatea, cu toate ca va incerca sa ascunda strasnic faptul ca parerea ta despre el si munca lui conteaza. Nu il lauda ca pe un nativ Leu, ci apreciaza-l in cuvinte simple. Este foarte sensibil la critica. Va fi deosebit de bucuros daca iti poate fi de folos cu ceva sau daca ii ceri sfatul intr-un domeniu. ZODIA VARSATOR Avatarul barbatului din zodia Varsator Poreclele alese de acesti nativi reflecta mai mereu o insusire de a lor pentru care ei vor sa fie recunoscuti si au multa creativitate in a le alege. Galeria lor foto este plina de persoane diverse, prieteni, colegi, grupuri. Are poze cu multe prietene, ceea ce te poate face putin geloasa. El vrea sa transmita unei femei faptul ca este activ, sociabil, noncomformist si iubeste libertatea. Este un partener de chat vorbaret, insa are unele idei fixe pe care le vei descoperi repede. Ce ascunde el in spatele avatarului Un barbat idealist si rebel se ascunde in spatele avatarului. Adesea se simte un neinteles, diferit de cei din jur si asteapta de la tine sa apreciezi faptul ca are originalitate. Poate lua oricand decizii neasteptate, de aceea exista mari sanse sa te surprinda placut cu o actiune sau cu un gest al lui. Este un fin psiholog, te studiaza prin discutiile pe care le purtati. Totusi, el va incerca sa isi pastreze o aura de mister, deoarece ii este frica sa nu devina plictisitor pentru o femeie. ZODIA PESTI Avatarul barbatului din zodia Pesti Nativii Pesti sunt barbati care nu se incadreaza in secolul vitezei in care traim, de aceea, constienti si ei de acest lucru, isi aleg adesea porecle din istorie sau mitologie cu care se prezinta in lumea virtuala. Galeria de poze a acestui barbat iti va face o impresie placuta, caci este plina de bun gust si eleganta. Are simt estetic si adesea un talent artistic innascut. Acest barbat vrea sa arate unei femei ca este romantic, sentimental si imaginativ, un adevarat cavaler al vremurilor noastre. Se bucura cand gaseste o partenera de chat care ii intelege gusturile si ideile. Ii place sa vorbeasca foarte mult, mai ales daca are incredere in faptul ca il asculti cu placere. Ce ascunde el in spatele avatarului Este un barbat sofisticat, mai sofisticat decat iti imaginezi la prima vedere. Incearca sa iti prezinte lucrurile intr-un mod simplu si clar, insa viata lui emotionala este complexa si complicata. Are nevoie imensa de intelegere si dragoste. Pe cat posibil, nu ii pune intrebari indiscrete pana el nu se deschide fata de tine. Este pretentios in dragoste, de aceea te va analiza foarte atent. Ii plac fetele naturale si inteligente, care au un suflet sensibil. Nu isi pierde vremea nici macar pe chat cu fete care nu sunt conform standardelor sale.
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 18:16
Stiu un sagetator in forum...perfecta descrierea pt. el...
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 18:22
De la: yxz, la data 2010-05-25 18:16:39Stiu un sagetator in forum...perfecta descrierea pt. el... Cine? Fain avatar
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 18:24
De la: Ingrid, la data 2010-05-25 18:22:44De la: yxz, la data 2010-05-25 18:16:39Stiu un sagetator in forum...perfecta descrierea pt. el... Vai, merci...Iti place?
|
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 18:29
De la: yxz, la data 2010-05-25 18:24:22De la: Ingrid, la data 2010-05-25 18:22:44De la: yxz, la data 2010-05-25 18:16:39Stiu un sagetator in forum...perfecta descrierea pt. el... Mult! nici eu n-as fi gasit unul mai bun
|
|
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 18:40
Vezi, de asta te iubesc: ma omori...
|
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 18:44
Ah, nuuuu...zic si eu! Dar stii ce repede am alergat sa vad pe cine iubesti????speram de-o barfa, o ...revelatie..
|
|
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 18:50
De la: Ingrid, la data 2010-05-25 18:44:13Ah, nuuuu...zic si eu! Dar stii ce repede am alergat sa vad pe cine iubesti????speram de-o barfa, o ...revelatie.. Nuuuu, nu-ti dau satisfactia asta... Am facut praf si topicul asta...
|
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 18:54
De la: yxz, la data 2010-05-25 18:50:09De la: Ingrid, la data 2010-05-25 18:44:13Ah, nuuuu...zic si eu! Dar stii ce repede am alergat sa vad pe cine iubesti????speram de-o barfa, o ...revelatie.. Ba nu, ca eu astept sa vad femeile din spatele avatarelor...noi dezvaluiri!
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 19:12
De la: Ingrid, la data 2010-05-25 18:54:29De la: yxz, la data 2010-05-25 18:50:09De la: Ingrid, la data 2010-05-25 18:44:13Ah, nuuuu...zic si eu! Dar stii ce repede am alergat sa vad pe cine iubesti????speram de-o barfa, o ...revelatie.. ...ca pe barbati ii discriminez ...de nu se vad ! M� �ndoiesc, deci discriminez. Discriminez, deci judec.
|
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 19:18
Am facut praf si topicul asta...
zyzy pentru tine maninc si un pui fript, beau si o baterie de vin ! Am eu grija de el !!
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 19:20
De la: Merry, la data 2010-05-25 19:18:30Am facut praf si topicul asta... Adica, te simti bine pt. mine...iar, eu inghit in sec...
|
|
|