Nu exista topicuri mai noi!
Info
x
E un pacat in romania sa devii mama? stimate mame si viitoare mame nu mai acceptati sa fiti umilite in maternitati!
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 August 2010, ora 17:12
De la: dagaio, la data 2010-08-18 13:07:38De la: Dorulet, la data 2010-08-18 12:20:07De la: 9am210301, la data 2010-08-13 14:14:04Mda......si eu am trecut prin maternitatea giulesti in 2004 cind am dat nastere unui baietel pe care ma voi stradui sa l educ sa nu ajunga precum SILVIU,medicul meu a fost mohamed care a venit cu o ora mai tarziu ora in care se putea intampla orice cu copilul pentru ca moasa comunista care era de garda a zis ca ea ce sa faca?sa impinga copilul innapoi?pfuuu am zis ca mor atunci,eram epuizata dupa 22 de ore de travaliu nesomn si nemancare nu mai aveam putere sa protestez.....sa nu le dam bani domnule silviu?eu pentru ca nu am dat, o amabila femeie de serviciu a catadicsit dupa numeroasa rugaminti sa ma ajute sa merg la wc mi a adus o galeata penala cu care spala pe jos si ma pus cu fundul pe ea spunindumi senina ca deh daca mi a placut sa stau cracita acum sa sufar....dupa ce am nascut trebuia sa merg la curatat epiziotomia daca cumva stii ce e aia si ce crezi surprizaaaaa daca nu dai bani nu ti o face nimeni,nici nu se uita la tine....nu neg or fi si oameni printre angajatii spitalelor dar eu nu ia m intalnit tu silviule faci parte dintre norocosi,ce sa mai spun ca in timpul noptii o mamica si a pierdut copilul din cauza nepasarii cadrelor medicale,o experienta groaznica pe care nu o voi uita niciodata si da daca sa r putea as naste ca strabunica acasa sau in fata blocului decat sa mai trec prin ce am trecut,sanatate multa tuturor mamicilor si bebelusilor! Dagaio...cea ce pretinde femeia asta că i s-a întâmplat "măcăne" din toate "încheieturile"... "săraca femeie" ????? De ce "săraca femeie"??? ptr. că era gravidă??? S-a trezit că-i gravidă doar când a intrat în travaliu??? Dar până atunci...9 luni de zile nu a știut că va naște??? De ce nu s-a pregătit din timp? De ce nu s-a asigurat că personalul medical este de calitate? Nu te poate obliga nimeni să mergi la un anume medic...tu personal îți alegi medicul cu care naști! Oricum o dă la întors...tot ea este vinovată..Dacă a permis unei femei de servici să-i vorbească murdar...fără să ia vreo atitudine...a cui este vina??? De ce crezi că față de mine, nu și-a permis nimeni niciodată să spună așa ceva în spital?? Pentru că prin atitudinea mea...nu am permis așa ceva...și am născut de două ori...în două spitale diferite, orașe diferite și la o distanță de 10 ani! Am fost nu mulțumită...FOARTE MULȚUMITĂ de cum am fost tratată de către personalul medical și nu am dat NICI O PARA CHIOARĂ ÎNAINE DE A NAȘTE !!!!!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 22 August 2010, ora 01:41
De la: Dorulet, la data 2010-08-18 17:12:44De la: dagaio, la data 2010-08-18 13:07:38De la: Dorulet, la data 2010-08-18 12:20:07De la: 9am210301, la data 2010-08-13 14:14:04Mda......si eu am trecut prin maternitatea giulesti in 2004 cind am dat nastere unui baietel pe care ma voi stradui sa l educ sa nu ajunga precum SILVIU,medicul meu a fost mohamed care a venit cu o ora mai tarziu ora in care se putea intampla orice cu copilul pentru ca moasa comunista care era de garda a zis ca ea ce sa faca?sa impinga copilul innapoi?pfuuu am zis ca mor atunci,eram epuizata dupa 22 de ore de travaliu nesomn si nemancare nu mai aveam putere sa protestez.....sa nu le dam bani domnule silviu?eu pentru ca nu am dat, o amabila femeie de serviciu a catadicsit dupa numeroasa rugaminti sa ma ajute sa merg la wc mi a adus o galeata penala cu care spala pe jos si ma pus cu fundul pe ea spunindumi senina ca deh daca mi a placut sa stau cracita acum sa sufar....dupa ce am nascut trebuia sa merg la curatat epiziotomia daca cumva stii ce e aia si ce crezi surprizaaaaa daca nu dai bani nu ti o face nimeni,nici nu se uita la tine....nu neg or fi si oameni printre angajatii spitalelor dar eu nu ia m intalnit tu silviule faci parte dintre norocosi,ce sa mai spun ca in timpul noptii o mamica si a pierdut copilul din cauza nepasarii cadrelor medicale,o experienta groaznica pe care nu o voi uita niciodata si da daca sa r putea as naste ca strabunica acasa sau in fata blocului decat sa mai trec prin ce am trecut,sanatate multa tuturor mamicilor si bebelusilor! ..... la noi in tara....?intreb si eu sa ma lamuresc ,sper ca nu te superi....Dorulet
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 August 2010, ora 10:51
Da Nico, la noi în țară! Mai precis prima dată la Turda și a doua oară în Cluj-Napoca!
Important este să alegi medicul și spitalul cu mare grijă....relația medic-pacient este una foarte importantă în acest caz!
Raporteaza abuz de limbaj
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 22 August 2010, ora 13:43
De la: Dorulet, la data 2010-08-22 10:51:11Da Nico, la noi în țară! Mai precis prima dată la Turda și a doua oară în Cluj-Napoca! ...Multumesc....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
LacrimaluiOvidiu 7 mesaje Membru din: 28/01/2012 Oras: Cernavoda |
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 19:39
De la: 9am045616, la data 2010-04-27 10:52:53De la: 9am179937, la data 2010-04-27 10:45:19 De ce "PACAT"e un curaj sa nasti in Rominia!Te lupti cu javrele din sistemu sanitar-NU? Javre ordinare
Raporteaza abuz de limbaj
Petru Groza, moșierul devenit prim-ministru comunist, a avut damblaua de a-și face fostul birjar ministru al agriculturii, și așa a intrat în istorie celebrul Zeroni, cel mai popular erou al bancurilor românești de dinainte de Bulă. Fostul matroz Traian Băsescu a ajuns președinte prin propriile puteri și, din acest punct de vedere, îl bate net pe Zeroni. Dar, pe de altă parte, fostul birjar al lui Petru Groza n-a avut pe conștiință exterminarea pensionarilor sau descurajarea natalității, așa că meciul rămâne unul echilibrat.
În orice caz însă, despre Zeroni se poate spune că era un zero doar prin prisma numelui și a ascensiunii politice bizare, în vreme ce Băsescu își asigură locul în istoria nației ca un zero capabil să câștige alegeri pe bandă rulantă, dar incapabil să conducă țara în altă direcție decât spre dezastru
|

????? De ce "săraca femeie"??? ptr. că era gravidă??? S-a trezit că-i gravidă doar când a intrat în travaliu??? Dar până atunci...9 luni de zile nu a știut că va naște??? De ce nu s-a pregătit din timp? De ce nu s-a asigurat că personalul medical este de calitate?
la noi in tara....?intreb si eu sa ma lamuresc ,sper ca nu te superi....Dorulet