Info
x
E un pacat in romania sa devii mama? stimate mame si viitoare mame nu mai acceptati sa fiti umilite in maternitati!
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 18:17
De la: 9am186235, la data 2010-05-05 18:15:47Ati vrut povesti adevarate? Uite va servesc una:
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 18:18
Si mie imi plac fetitele. Mai ales ca de la 11 ani, ai fetei mele.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
ralucasteaua 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 11:23
In decembrie 2007 incercasem sa ma programez la Maternitatea Giulesti pentru niste analize si tratament.Eram casatorita de 13 ani si nu ramaneam insarcinata,mi-au spus sa vin in februarie-martie ca spre sfarsitul anului multe femei intra in depresie si se duc la spital pentru astfel de tratamente.Am zis sa nu insist,sa astept,lucru minunat dealtfel,pe 5-februarie 2008 am fost la ecograf la policlinica Dr. Taberei unde am aflat de la medicul Dr.Andrei Sencovici ca sunt insarcinata in 7 saptamani.Mai fusessem la doua policlinici plus una privata,dar trebuia programare,ori dr. era dupa garda la spital si nu avea timp etc.La cabinetul privat cand le-am zis ca am facut testul barza si vreau un control care sa vada daca sunt insarcinata,prima intrebare a fost:''Va programam pentru chiuretaj?".Mi s-a facut pielea gaina pe mine.Eu vroiam cu nerabdare sa aflu care este de fapt situatia.Am iesit imediat de acolo.Eu am copilarit langa policlinica Dr Taberei,o stiu de cand eram copil,si am vazut cu stupoare ca lucrurile nu s-au schimbat de loc.Parca ma intorsesem cu 20 de ani in timp.Dar....acest medic Dr.Andrei Sencovici m-a facut sa inteleg ca si in lacuri cu mil la fund cresc nuferi.A inteles nerabdarea mea,m-a dus in camera unde era un ecograf de o seama cu mine,se uita calm pe monitor cand m-a intrebat daca domnul de afara este sotul meu,i-am spus ca da,iar dumnealui l-a chemat spunandu-i:"Domnule Sanda cred ca vreti sa fiti si dvs inauntru sa vedeti ce vad si eu,COPILUL DVS."A fost extraordinar,minunat,eram insarcinata in 7 saptamani.Dr.a iesit afara lasandu-ne sa plangem unul in bratele celuilalt.Atunci am hotarat ca el sa fie cel care sa supravegheze sarcina.Dar...Dr.Sencovici de 10 ani nu mai asista la nasteri.Cu toate astea am hotarat sa mergem mai departe cu dansul.Am o prietena care era insarcinata in mai multe luni si care schimbase vreo doi medici,ba nu veneau la cabinet,ba o chinuiau pe masa,ba o chemau la cabinetul particular.Stiu ca si Dr Sencovici are un cabinet pe la Lujerul ,dar niciodata nu ne-a zis sa venim acolo.Nu accepta nimic.Este un om minunat.Povestea venirii pe lume a micutului Radu Andrei care are acum un an si 8 luni,este frumoasa si linistita pana am ajuns la spital cu aproape o saptamana inainte sa nasc.Dr.imi spusese ca o sa ma recomande unui coleg de-al dumnealui cu care sa nasc dar nu a mai fost timp pentru asa ceva.Data probabila a nasterii era 19 septembrie,dar intr-o seara pe la sfarsitul lui august am avut niste sangerari,am sunat la salvare sa intreb ce trebuie sa fac,iar ei mi-au spus sa ma duc imediat la spital ca se declanseaza nasterea.Am uitat sa va spun ca am avut o sarcina foarte usoara,fara greturi,dureri sau picioare umflate.M-am dus la Giulesti la camera de garda unde era medic de garda Dr.Carmen Negoescu.M-a controlat si mi-a zis ca nu nasc.A vazut ce medic m-a tinut sub supraveghere si era tare suparata ca nu am avut medic de spital. A inceput sa-mi spuna ca nici un medic nu ma va ajuta sa nasc,ca am facut greseala vietii mele.Eram innebunita.Am intrebat-o daca nu vrea sa ma ajute ea,si cu greu a acceptat.M-a chemat la spital urmatoarea marti,la control.M-am dus,iar dansa m-a trimis la analize,la ecograf,i-am zis ca am analizele facute cu doar doua saptamani inainte,iar eco aveam un 4 D facut si el de curand.Nici nu s-a uitat la ele,mi-a zis ca trebuiesc facute in spital nu in alta parte.Acesta a fost inceputul calvarului.La ecograf vorbea in soapta cu medicul de acolo,iar eu tot ce am auzit a fost ca vor fii probleme ca e ''foarte mic".Am innebunit,cand am iesit pe hol am intrebat-o care este situatia iar ea mi-a spus :''asta e cand nu mergeti la medici care stiu ce fac''.Am iesit plangand,suparata pe Dr.Sencovici,care acum ma intrebam daca faptul ca nu ma pusese pe masa niciodata,care de multe ori doar ma intreba cum ma simt ,dupa care ma trimetea acasa,si ne mai vedeam peste doua saptamani,nu avea vreo vina in tot ceea ce aflasem acum.Am luat reteta de la Dr.Negoescu,una ce continea niste ovule si calciu,care imi zisese ea imi va provoca nasterea,iar eu marti fiind, joi trebuia sa ma intorc sa nasc,ca era dumneaei de garda.Am luat medicamentele,iar miercuri seara au inceput contractiile,nu foarte dureroase,dar erau regulate.L-am trezit pe sotul meu,am luat gentuta,si la 2 noaptea eram la camera de garda.M-au internat in sala de nasteri.Sotul meu nu avut voie sa urce macar pana sus.In sala de nasteri mai erau vreo patru femei care erau in travaliu.Atunci am realizat care e situatia si mi-am dat seama ce am sa traiesc.Una dintre ele isi cumparase anestezia epidurala,care din ce stiu costa cateva sute de lei,si plangand se ruga de ei sa cheme anestezistul sa i-o faca.O minteau ca vine acum ,iar eu ii vedeam dand din umeri ca nu il gasesc.A nascut fara epidurala,dupa cateva ore de urlete si dureri.Langa patul meu era o fata Narcisa,nu pot sa uit, care la fel plangea si cerea ajutor intr-una.Eu doar plangeam,nu de durere caci nu era insuportabila,ci de frica,de mila.La ora 8 au inceput sa apara medicii,moasa mea o sunase pe Dr.Negoescu,care a zis ca ajunge pana nasc eu.Sotul meu suna intr-una de la camera de garda sa vada care e situatia,lucru care le enerva teribil pe moase.Pe la 8 si ceva a aparut o dr.cred sefa a sectiei.A cerut sa ma vada,m-a controlat dupa care m-a intrebat daca vreau sa-mi taie membranele,i-am zis sa faca ce crede dumneaei ca e bine pentru bebe,si asta a facut.Mi-a zis ca nasc in jur de ora 13-14.Atunci au inceput durerile,dureri groaznice cum nu mai simtisem in viata mea.Narcisa saraca,care era in travaliu de peste 12 ore,continua sa planga si sa ceara ajutor.Nimic.Avenit un medic arab,Mohamed parca,care dealtfel am auzit ca ar fii un medic foarte bun,care radea de ea,si ii zicea ca sa faca pe ea in pat,ca asta e senzatia,ca daca e sterge el dupa aceea.Mi-era groaza,stiam de cand era in travaliu si credeam ca asa am sa patesc si eu.Dr.Negoescu nu mai aparea.Moasa mea se juca la calculator,cand pe la ora 9 :15 i-am spus ca fac pe mine,mi-a zis ca ce sa fac si eu,ma iau dupa Narcisa."Hai sa vad care e situatia totusi",iar cand s-a uitat s-a schimbat la fata:nasteam.M-a intrebat daca pot sa merg pana in sala unde se nastea,cand i-am vazut fata m-am speriat rau si i-am spus ca nu.M-a ajutat si m-a urcat pe masa.Sefa de sectie intrase in panica.Moasa mea a sunat iar la Dr.Negoescu care a zis ca nu ajunge.Se striga pe coridor,sa vina un medic,avem nastere.Innebuneam,simtem nevoia sa imping,iar moasa imi spunea sa nu fac asta ca ea nu are voie sa il prinda.Clipele treceau parca erau ore,plageam,doamne copilasul meu.La un moment dat sala s-a umplut de medici,toti ii dadeau explicatii sefei de ce nu erau unde ar fi trebuit sa fie adica in sala de nasteri.Se certau,moasa imi zicea sa nu imping,eu ma uitam la ei cati erau si ziceam doar:"fie-va mila,fie-va mila de mine si de copilul meu"Toti dadeau explicatii,ca au cezariana l pranz,ca au avut doua nastei in acea noapte,etc.In toiul discutiilor o doamna medic rezident si-a pus halatul si manusile si s-a apropit de mine.Mi-a zis ca voi naste cu ea.Nu era foarte fericita.La a treia contractie a iesit Raducu.Am nascut usor ,dupa o sarcina usoara.A avut 2.500 kg,sanatos,fara nici o problema.Sefa de la neonatologie mi l-a pus in brate doar o secunda cu piciorusele la gura mea,moment in care am putut sa-i urez bun venit,si sa i le pup.Dupa nastere m-au pus pe o targa in sala unde Narcisa inca plangea,cu fata spre sala unde nascusem.A venit si randul ei. A nascut greu,iar fetita ei nu respira,priveam plangand,si ma rugam cerului sa nu se intample ceva rau.A nascut cu aceeasi dr rezident cu care nascusem si eu.Cand am vazut ca s-a dus si dr sa vada copilul,mi-am dat seama ca ceva nu e ok.Dupa cateva clipe care au parut veacuri s-a auzit plnsul fetitei.Plangeam,plangeam de fericire.Si acum plang,cand imi amintesc.M-au scos cu targa pe hol,ca sa ma vada sotul meu care ii innebunise.Statuse in masina si prin curtea spitalului .Am plans amandoi.Moasa, dupa ce i-a dat sotul meu 100 lei, i-a spus acestuia unde sa se duca sa-l vada pe bebe.Dar sa dea si el ceva.Deja nu mai conta.M-au dus in salon,unde eram vreo 10 femei.Rudele celor care nascusera umplusera salonul.Sotul meu plecase la munca.Am stat in pat vreo ora,dupa care am luat-o prin spital sa caut neonatologia.Am gasit-o,vroiam sa-mi vad copilul,minunea mea,speranta si viitorul meu.Dar usa avea card de acces,i-am spus unei asistente ca vreau sa-mi vad fiul,iar ea mi-a aratat programul de alaptat de pe usa.Aveam voie la el la ora 13.Era mai mult decat puteam duce.Eu care traiam acasa ca intr-un glob de cristal departe de aceste nedreptati,ma trezisem deodata aruncata in acest vartej,in aceasta lume de care nu stiam mai nimic,decat de la stiri.La ora 12:45 eram deja postata la usa.Am intrat prima,si cautam printre patuturi pline cu mogaldete baietelul meu.Erau cate doi in pat,pusi dupa data si ora nasterii.Raducu era alturi de fiica Narcisei.Plangeam din nou.L-am luat cu teama in brate,si ii multumeam cerului pentru fericirea mea.Copiilo,r le dadea cand plangeau cu siringa glucoza,iar eu cand ma duceam sa alaptez,Raducu mereu dormea.Il trageam de manute,de nas,iar el nimic.Sanii ma dureau teribil.O fata mi-a zis sa cumpar de pe hol o pompa pentru sani.Am cumparat-o ,dar era foarte dureros si nu reuseam sa fac mai nimic.Nimeni nu te ajuta,nu te indruma nu te sfatuieste.Intr-o seara cand ma rugam de bebe sa se trezeasca sa manance,o asistenta mi-a vazut sanii,si mi-a zis:''fata esti nebuna ,ai sa faci mastita sau cam asa ceva" Am intrebat-o ce sa fac,si mi-a zis sa ma duc la cezariene,sa ma rog de asistentele de acolo ca au o pompa speciala,cu care nu doare,si trage laptele asa cum ar face-o bebe.M-am dus acolo,erau inauntru maxim 4 copii.Plateam 10 lei de fiecare data,iar laptele i-l duceam lui Radu si il lasam in patut.Cand am intrebat de ce acolo 4 mame au pompa,iar in partea cealalta 40 nu au,mi-au zis sa ies afara,ca oricum ele au facut un gest pentru mine iar eu incep sa pun intrebari.M-am dus la sefa de la noi de la copii si i-am zis ca asta nu ramane asa,voi incaerca sa vb cu cineva.Seara cand m-am dus la bebe,sus pe un raft trona o pompa pentru noi.Fetele erau foarte bucuroase,multe aveau problema mea.Am reusit ceva,si am fost tare bucuroasa pentru asta.La controlul facut de medicul neonatolog,am vazut cate se intampla,multi copii erau trimisi la Grigore Alexandrescu cu deplasari de sold,picioare si multe altele.Am avut noroc.Am venit acasa si am vazut ce copil vioi si mancacios am.Glucoza din spital il facea sa nu mai manance la san.Dupa o luna am mers cu Radu la domnul Dr Sencovici,i-am mai multumit o data si l-am facut cred eu bucuros cand a aflat ca micutul ii poarta numele.Aceasta este povestea,cred nu foarte bine scrisa dar,cred ca usor de inteles.Cam lunga dar nu am vrut sa uit nici un moment din cele intamplate.Va multumesc si va doresc sa aveti parte doar de medici buni
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am179937 34 mesaje Membru din: 31/12/2009 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:12
Draga mamica a lui Raducu eu si la a treia fata nu am reusit da dorm noaptea ce a urmat nasterii.Celelate mamici cadeau intr-un somn adinc eu nu.La ora 3 sau 4 dimineata am cerut s-o vad pe ultima,m-au privit uimite ce caut acolo.Eu eram cu 15 minute inainte de fiecare masa la fiecare dintre copiii pe care i-am avut.Pe ultima am avut-o la 40 de ani si fugeam pe coridor cind ii auzeam vocea-plingea de foame si eu nu o puteam alapta deoarece era pusa la perfuzii si pe oxigen.Asistentele de la pediatrie o lasau murdaradar nici nu ma lasau s-o schimb-urlau la mine-mare noroc pe ele ca nu le-am pocnit in cap,deoarece sunt o fire impulsiva.Am prins-o pe una scuturind-o pe asta mica de dupa cap o tinea pur si simplu in aer dupa cap ca pe un mit-putea sa-i rupa coloana,s-o lase oloaga-deci nu va mai mirati ca sunt atitia copii nenorociti!Initial am vrut sa-i aplic si ei o corectie-asa cum i-o aplica fetitei mele de 48 de ore-dar m-am gindit ca poate o sa-mi scape copilu in timp ce eu ii dau peste cap idioatei!Am renuntat si am iesit,dar i-am spus unei doctorite care mi se parea mai de treaba ce am vazut-nu i-a venit sa creada.Doctorita chiar mi-a spus ca i-a gasit fetitei mele ceva la inima-cred si eu la spaima care o trait-o-si eu faceam infarct!M-am intilnit cu idioata de trei ori pina caum si nu m-am tinut de promisiune-adica s-o tirasc de cap prin oras pina la Politie si acolo sa dea o declaratie sau la Protectia Copilului!Dar mai stii...Pina la urma ...Draga mamica eu iti spun ca noi repetam pe undeva gestu de a ne cumpara copiii din miinile medicilor si a moaselor SANATOSI altfel au ei grija sa te duci cu ei in spate toata viata sau mai rau cu un mic cosciug!Pai javrele alea ma priveau urit ca vedeau si ele ca sunt din alt aluat.Isi bateau joc de fetele simple de la tara dar nu aveau curaj sa se lege de mine-oricum s-au razbunat cum au putut pe copilu meu-care cred ca o vazut ce ii mai rau pe lumea asta SPITALELE DIN ROMANIA!Acelea nu sunt femei sunt haite fara suflet!Javrelor unde sunteti nu va cititi aprecierile?!Cerdeti ca numai voi sunteti alfa si omega-toata lumea e proasta numai voi destepte?Sper sa zburati cit de curind sa vedeti si voi cum e sa-ti cauti un loc de munca si sa ti se spuna ca nu corespunzi.
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:33
235-chiar sunt indignata de ce ti s-a intimplat!Eu sunt furioasa-eu nu iert.Iertarea sa le-o dea preotu nu eu.Sau Dumnezeu sa-i irete dar de la mine nici gind.Nu sunt de acord sa uit,sa iert nimic.Iertin-fiind indulgent-accepti si le dai avint acestor javre care se numesc medici sau asistente.Astia nu au suflet!L-au pierdut,sau poate nu l-au avut niciodata!Pai aici la Bistrita pina si la femeia care te ia cu carucioru trebuie sa dai 5 lei.Astia se dau dupa bani -sa spunem plastic-si cum banii sunt ochiu dracului....continuarea spuneti-o voi...Deci astia din spitale s-au vindut pe bani cu tot cu suflet!
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:43
Fetele de la tara,simple sunt batjocorite de toapele de la pediatrie sau de la sala de nasteri-dar unde le este profesionalismu?Astea nu au habar de asa ceva!Pai uita-te la reality-tv-acolo si un drogat sau om al strazii are parte de acelsi tratament ca si unu mai cu bani!Numai la noi vezi atita nesimtire si lipsa de profesionalism.O sa mai curga multa apa Dunare pina vom fi tratati de profesionisti!
|
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:52
De la: nastasemihail, la data 2010-05-05 18:13:02De la: 9am179937, la data 2010-05-05 18:10:57Mai ii pacat sa fi mama de fete cu asa barbati am sa le sfatuiesc sa nu se marite ,sa stea bine mersi si sa-i lase la mamicile lor pe baietei,sa-i spele ea sa-i pupe unde vrea si sa nu mi aduca de gineri ca-i vai de ei! Mai din nefericire am unu care se opune din rasputeri tiraniei el e berbec si eu taur si numai Dumnezeu stie cum rezista mariaju nostru ca daca te uiti in zodiac a mea si a lui nu merg deloc impreuna!Suntem de 20 de ani impreuna cu bune si rele-contrazicind de zor zodiacul romanesc si pe cel chinezesc!Daca ar fi sa te iei dupa zodiace.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
danaburlan 2 mesaje Membru din: 13/04/2010 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 14:06
E infiorator unde s-a ajuns in aceasta tara.
Eu am avut sansa sa nasc in Franta, unde am fost tratata ca o printesa. Si dupa cinci zile de internare am plecat acasa cu lectia invatata.Stiam cum sa alaptez, cum sa schimb copilul, cum sa ii fac baie si cum sa ma ingrijesc pe mine insami. Cum n-am avut mari probleme dupa nastere, iar copilul a fost sanatos (si am fost doar noi doi in salon!!!), personalul medical era "suparat" ca nu-l solicit mai mult. Acolo cum se poate si la noi nu? Si sa nu aud scuza cu lipsurile financiare. Sunt lipsurile educatiei. Si lipsa de profesionalism. Iar la noi, lipsa curajului de a protesta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am094558 12 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 15:31
Foarte frumos ai scris, sa stii ca am plins si eu si am retrait exact ceea ce ai trait si tu chiar daca la mine s-a intimplat asta cu mult timp in urma, credeam ca s-a schimbat ceva. Imi pare rau sa constat ca suntem tratati la fel de inuman si intimpinati si voi , acum, in aceste vremuri aceleasi greutati ca acum 17 ani cand am nascut eu al doilea baiat. Unde sunt doctorii aia draguti pe care ii vedem in filme? Oare vom ajunge si noi sa ne simtim oameni cand avem de-a face cu sistemul sanitar. Imi pare rau mai ales ca eu insami am lucrat intr-un spital ca si contabil sef si am plecat de acolo mancand pamintul.
|
9am094558 12 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 15:36
Asa este si eu am observat cu mirare brutalitatea cu care se poarta asistentele din maternitate cu bebelusii. Parca ar avea de-a face cu animale , si chiar si cu animalele trebuie sa ne purtam cu grija, mai cu seama cu un copil abia nascut. Am crezut ca mi s-a parut mie si ca am fost eu prea atenta sau ingrijoarata , dar se pare ca nu e normal sa fie asa.
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 15:55
Raspunde la E UN PACAT IN ROMANIA SA DEVII MAMA? STIMATE MAME SI VIITOARE MAME NU MAI ACCEPTATI SA FITI UMILITE IN MATERNITATI!
Raspund: Nu, nu e un pacat, dar pentru asta trebuie, mai intai, sa faceti dragoste cu un barbat ... Dupa aia, sa va scoateti fumurile si fitele din capete si sa va concentrati asupra copilului. Iar cu medicii, nu va mai gudurati pe langa ei, nu le mai umpleti buzunarele si o sa recapatati respectul. Si, daca tot ati facut-o, nu mai pozati in victime si nu-i mai barfiti pe la rude si prieteni, adresati-va procuraturii si, gata treaba. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 17:53
De la: Silviu, la data 2010-05-06 15:55:58Raspunde la E UN PACAT IN ROMANIA SA DEVII MAMA? STIMATE MAME SI VIITOARE MAME NU MAI ACCEPTATI SA FITI UMILITE IN MATERNITATI! MEDICULE DE RAHAT SI DRAGA SILVIULE, CU COMPLEXELE TALE DE ADOLESCENT VIRGIN, CU O EXTRAORDINARA INAPOIERE MINTALA DE CARE DAI DOVADA IN ORICE SPUI, CU MICIMEA CARACTERISTICA UNUI NEOM, CE DREPT AI TU SA JUDECI MAMELE SI SA VORBESTI DESPRE SUBIECTUL ASTA? ITI RECOMAND SA TE ARUNCI DE LA ETAJ CA POATE CAPUL ALA SEC AL TAU O SA INCEAPA CUMVA SA GANDEASCA. SI POATE DACA NU TI-AI FI VANDUT SUFLETUL, POATE ACUM PRIMEAI MILA MEA. AI GRIJA CA TOATE CRIMELE CARE LE-AI FACUT LE VEI PRIMI GARANTAT INAPOI INZECIT. NU DE LA MINE. DE LA ALTII. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 01:55
De la: danaburlan, la data 2010-05-06 14:06:47E infiorator unde s-a ajuns in aceasta tara. Cati salriati sunt in Franta ? Cati contribuabili ? Care este sistemul de asigurari de sanatate in Franta ? Franta este o tara predominant catolica ? Ce salarii au medicii si asistentele din Franta ? Cat costa o nastere in Franta ? Pentru geniala Dagaio .... Cum au nascut mamele noastre ? Dar bunicile noastre ? Dar strabunicile si stra-strabunicile noastre ? Cine le-o fi asistat si prin ce locatii ne-or fi adus pe nume ... Multe fite si fumuri pe femeia moderna. Prea multe. Si-a pierdut din feminitate .... A castigat in tupeu. Ii place mult rolul de asistata, de intretinuta. Dagaio, noi am mai avut de furca... m-am convins de limitele tale. Esti una din proastele de serviciu pe forumurile astea. Sa fi sanatoasa ! La propriu. Si Dumnezeu sa te ierte, pentru ca nu sti ce spui ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
ralucasteaua 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 10:13
Nu ar fi trebuit sa scrii aici Silviu.Iti poti varsa frustrarile si neputiinta pe alt forum.Doar simplu fapt ca pomenesti de cum nasteau bunicile noastre ma face sa-mi dau seama cam ce fel de om esti!Specia umana evolueaza,daca nu stiai,intr-adevar cate unii nu au capacitatea sa faca asta,iar tu esti un exemplu clar .Platim omule pentru serviciile astea,platim pentru politistul care nu are pic de prestanta si isi tine cascheta su brat cand ni se adreseaza,platim pentru medicii care ne trateaza cum ne trateaza,platim pentru tot ceea ce cerem.Cum poti sa ma judeci tu pe mine,cand dupa ce am nascut nu puteam sa imi vad fiul?Cum poti sa ma judeci tu pe mine,cand sotul meu a stat ore in sir la poarta unui spital ca sa afle ce se intampla cu cei dragi lui?Cu ce drept ne judeci tu pe noi femeile,cand habar nu ai de nevoile noastre.Nu cerem mult omule,doar decenta si bun simt.E mult?Dupa ce iti va naste sotia ca si strabunica ,te rog sa ne scrii si noua cum a fost.Poate revolutionezi tu actul maternal,iar noi ne dorim lucruri fantastice.Sa fii fericit domnule Silviu,si fie ca familia ta sa nu ajunga pe maiinile acestor medici.
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 10:18
De la: Silviu, la data 2010-05-07 01:55:10De la: danaburlan, la data 2010-05-06 14:06:47E infiorator unde s-a ajuns in aceasta tara. S-a emancipat democratia in femeele din Romania Sau dezis ce este feminin!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 10:45
De la: 9am045616, la data 2010-05-07 10:18:26De la: Silviu, la data 2010-05-07 01:55:10De la: danaburlan, la data 2010-05-06 14:06:47E infiorator unde s-a ajuns in aceasta tara. IA UITE CUM SE STRANG MISOGINII SI CE PRETEXTE INTELIGENTE AU. VAI. VAI. NICI SA SCRIE NU MAI STIU. PARCA SANGELE FEMEIESC NU E ASA "ALBASTRU" CA CEL BARBATESC. PARCA DUREREA FEMEII E NIMICA PE LANGA CEA A BARBATULUI. AHA. DACA FEMEILE SE APARA DE JIGNIRI SI DE JUDECATILE TOTAL PUERILE SI ABSOLUT EGOISTE ALE BARBATULUI, GATA, ELE SUNT FEMINISTE. IN CONCEPTIA CELOR MISOGINI, FEMEIA NU ARE DE CE SA SE PLANGA, PENTRU CA E NORMAL SA SUFERE GRATUIT, SA FIE NENOROCITA PE VIATA DE DOCTORI ( SI COPILUL EI ), SA FIE UMILITA SI TRATATA CA O TARFA PT. CA PROCREEAZA. E NORMAL CA DOAR E FEMEIE SI DACA BUNICA A PIERDUT 5 COPII ( 3 SARCINI SI 2 LA NASTERE ), ASA TREBUIE SA MI SE INTAMPLE SI MIE. NORMAL. ATUNCI EU ZIC CA TOTI BARBATII SA CONDUCA UN TRABANT PT. CA ASTA A FACUT SI BUNICUL LOR. SI SA IL REPARE SINGUR, CA TREBUIE SA STIE. SAU MAI BINE LE DAM ASPIRINA DACA AU CANCER, POATE O SA LE TREACA FUMURILE DIN CAP. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 11:04
De la: ralucasteaua, la data 2010-05-06 11:23:58In decembrie 2007 incercasem sa ma programez la Maternitatea Giulesti pentru niste analize si tratament.Eram casatorita de 13 ani si nu ramaneam insarcinata,mi-au spus sa vin in februarie-martie ca spre sfarsitul anului multe femei intra in depresie si se duc la spital pentru astfel de tratamente.Am zis sa nu insist,sa astept,lucru minunat dealtfel,pe 5-februarie 2008 am fost la ecograf la policlinica Dr. Taberei unde am aflat de la medicul Dr.Andrei Sencovici ca sunt insarcinata in 7 saptamani.Mai fusessem la doua policlinici plus una privata,dar trebuia programare,ori dr. era dupa garda la spital si nu avea timp etc.La cabinetul privat cand le-am zis ca am facut testul barza si vreau un control care sa vada daca sunt insarcinata,prima intrebare a fost:''Va programam pentru chiuretaj?".Mi s-a facut pielea gaina pe mine.Eu vroiam cu nerabdare sa aflu care este de fapt situatia.Am iesit imediat de acolo.Eu am copilarit langa policlinica Dr Taberei,o stiu de cand eram copil,si am vazut cu stupoare ca lucrurile nu s-au schimbat de loc.Parca ma intorsesem cu 20 de ani in timp.Dar....acest medic Dr.Andrei Sencovici m-a facut sa inteleg ca si in lacuri cu mil la fund cresc nuferi.A inteles nerabdarea mea,m-a dus in camera unde era un ecograf de o seama cu mine,se uita calm pe monitor cand m-a intrebat daca domnul de afara este sotul meu,i-am spus ca da,iar dumnealui l-a chemat spunandu-i:"Domnule Sanda cred ca vreti sa fiti si dvs inauntru sa vedeti ce vad si eu,COPILUL DVS."A fost extraordinar,minunat,eram insarcinata in 7 saptamani.Dr.a iesit afara lasandu-ne sa plangem unul in bratele celuilalt.Atunci am hotarat ca el sa fie cel care sa supravegheze sarcina.Dar...Dr.Sencovici de 10 ani nu mai asista la nasteri.Cu toate astea am hotarat sa mergem mai departe cu dansul.Am o prietena care era insarcinata in mai multe luni si care schimbase vreo doi medici,ba nu veneau la cabinet,ba o chinuiau pe masa,ba o chemau la cabinetul particular.Stiu ca si Dr Sencovici are un cabinet pe la Lujerul ,dar niciodata nu ne-a zis sa venim acolo.Nu accepta nimic.Este un om minunat.Povestea venirii pe lume a micutului Radu Andrei care are acum un an si 8 luni,este frumoasa si linistita pana am ajuns la spital cu aproape o saptamana inainte sa nasc.Dr.imi spusese ca o sa ma recomande unui coleg de-al dumnealui cu care sa nasc dar nu a mai fost timp pentru asa ceva.Data probabila a nasterii era 19 septembrie,dar intr-o seara pe la sfarsitul lui august am avut niste sangerari,am sunat la salvare sa intreb ce trebuie sa fac,iar ei mi-au spus sa ma duc imediat la spital ca se declanseaza nasterea.Am uitat sa va spun ca am avut o sarcina foarte usoara,fara greturi,dureri sau picioare umflate.M-am dus la Giulesti la camera de garda unde era medic de garda Dr.Carmen Negoescu.M-a controlat si mi-a zis ca nu nasc.A vazut ce medic m-a tinut sub supraveghere si era tare suparata ca nu am avut medic de spital. A inceput sa-mi spuna ca nici un medic nu ma va ajuta sa nasc,ca am facut greseala vietii mele.Eram innebunita.Am intrebat-o daca nu vrea sa ma ajute ea,si cu greu a acceptat.M-a chemat la spital urmatoarea marti,la control.M-am dus,iar dansa m-a trimis la analize,la ecograf,i-am zis ca am analizele facute cu doar doua saptamani inainte,iar eco aveam un 4 D facut si el de curand.Nici nu s-a uitat la ele,mi-a zis ca trebuiesc facute in spital nu in alta parte.Acesta a fost inceputul calvarului.La ecograf vorbea in soapta cu medicul de acolo,iar eu tot ce am auzit a fost ca vor fii probleme ca e ''foarte mic".Am innebunit,cand am iesit pe hol am intrebat-o care este situatia iar ea mi-a spus :''asta e cand nu mergeti la medici care stiu ce fac''.Am iesit plangand,suparata pe Dr.Sencovici,care acum ma intrebam daca faptul ca nu ma pusese pe masa niciodata,care de multe ori doar ma intreba cum ma simt ,dupa care ma trimetea acasa,si ne mai vedeam peste doua saptamani,nu avea vreo vina in tot ceea ce aflasem acum.Am luat reteta de la Dr.Negoescu,una ce continea niste ovule si calciu,care imi zisese ea imi va provoca nasterea,iar eu marti fiind, joi trebuia sa ma intorc sa nasc,ca era dumneaei de garda.Am luat medicamentele,iar miercuri seara au inceput contractiile,nu foarte dureroase,dar erau regulate.L-am trezit pe sotul meu,am luat gentuta,si la 2 noaptea eram la camera de garda.M-au internat in sala de nasteri.Sotul meu nu avut voie sa urce macar pana sus.In sala de nasteri mai erau vreo patru femei care erau in travaliu.Atunci am realizat care e situatia si mi-am dat seama ce am sa traiesc.Una dintre ele isi cumparase anestezia epidurala,care din ce stiu costa cateva sute de lei,si plangand se ruga de ei sa cheme anestezistul sa i-o faca.O minteau ca vine acum ,iar eu ii vedeam dand din umeri ca nu il gasesc.A nascut fara epidurala,dupa cateva ore de urlete si dureri.Langa patul meu era o fata Narcisa,nu pot sa uit, care la fel plangea si cerea ajutor intr-una.Eu doar plangeam,nu de durere caci nu era insuportabila,ci de frica,de mila.La ora 8 au inceput sa apara medicii,moasa mea o sunase pe Dr.Negoescu,care a zis ca ajunge pana nasc eu.Sotul meu suna intr-una de la camera de garda sa vada care e situatia,lucru care le enerva teribil pe moase.Pe la 8 si ceva a aparut o dr.cred sefa a sectiei.A cerut sa ma vada,m-a controlat dupa care m-a intrebat daca vreau sa-mi taie membranele,i-am zis sa faca ce crede dumneaei ca e bine pentru bebe,si asta a facut.Mi-a zis ca nasc in jur de ora 13-14.Atunci au inceput durerile,dureri groaznice cum nu mai simtisem in viata mea.Narcisa saraca,care era in travaliu de peste 12 ore,continua sa planga si sa ceara ajutor.Nimic.Avenit un medic arab,Mohamed parca,care dealtfel am auzit ca ar fii un medic foarte bun,care radea de ea,si ii zicea ca sa faca pe ea in pat,ca asta e senzatia,ca daca e sterge el dupa aceea.Mi-era groaza,stiam de cand era in travaliu si credeam ca asa am sa patesc si eu.Dr.Negoescu nu mai aparea.Moasa mea se juca la calculator,cand pe la ora 9 :15 i-am spus ca fac pe mine,mi-a zis ca ce sa fac si eu,ma iau dupa Narcisa."Hai sa vad care e situatia totusi",iar cand s-a uitat s-a schimbat la fata:nasteam.M-a intrebat daca pot sa merg pana in sala unde se nastea,cand i-am vazut fata m-am speriat rau si i-am spus ca nu.M-a ajutat si m-a urcat pe masa.Sefa de sectie intrase in panica.Moasa mea a sunat iar la Dr.Negoescu care a zis ca nu ajunge.Se striga pe coridor,sa vina un medic,avem nastere.Innebuneam,simtem nevoia sa imping,iar moasa imi spunea sa nu fac asta ca ea nu are voie sa il prinda.Clipele treceau parca erau ore,plageam,doamne copilasul meu.La un moment dat sala s-a umplut de medici,toti ii dadeau explicatii sefei de ce nu erau unde ar fi trebuit sa fie adica in sala de nasteri.Se certau,moasa imi zicea sa nu imping,eu ma uitam la ei cati erau si ziceam doar:"fie-va mila,fie-va mila de mine si de copilul meu"Toti dadeau explicatii,ca au cezariana l pranz,ca au avut doua nastei in acea noapte,etc.In toiul discutiilor o doamna medic rezident si-a pus halatul si manusile si s-a apropit de mine.Mi-a zis ca voi naste cu ea.Nu era foarte fericita.La a treia contractie a iesit Raducu.Am nascut usor ,dupa o sarcina usoara.A avut 2.500 kg,sanatos,fara nici o problema.Sefa de la neonatologie mi l-a pus in brate doar o secunda cu piciorusele la gura mea,moment in care am putut sa-i urez bun venit,si sa i le pup.Dupa nastere m-au pus pe o targa in sala unde Narcisa inca plangea,cu fata spre sala unde nascusem.A venit si randul ei. A nascut greu,iar fetita ei nu respira,priveam plangand,si ma rugam cerului sa nu se intample ceva rau.A nascut cu aceeasi dr rezident cu care nascusem si eu.Cand am vazut ca s-a dus si dr sa vada copilul,mi-am dat seama ca ceva nu e ok.Dupa cateva clipe care au parut veacuri s-a auzit plnsul fetitei.Plangeam,plangeam de fericire.Si acum plang,cand imi amintesc.M-au scos cu targa pe hol,ca sa ma vada sotul meu care ii innebunise.Statuse in masina si prin curtea spitalului .Am plans amandoi.Moasa, dupa ce i-a dat sotul meu 100 lei, i-a spus acestuia unde sa se duca sa-l vada pe bebe.Dar sa dea si el ceva.Deja nu mai conta.M-au dus in salon,unde eram vreo 10 femei.Rudele celor care nascusera umplusera salonul.Sotul meu plecase la munca.Am stat in pat vreo ora,dupa care am luat-o prin spital sa caut neonatologia.Am gasit-o,vroiam sa-mi vad copilul,minunea mea,speranta si viitorul meu.Dar usa avea card de acces,i-am spus unei asistente ca vreau sa-mi vad fiul,iar ea mi-a aratat programul de alaptat de pe usa.Aveam voie la el la ora 13.Era mai mult decat puteam duce.Eu care traiam acasa ca intr-un glob de cristal departe de aceste nedreptati,ma trezisem deodata aruncata in acest vartej,in aceasta lume de care nu stiam mai nimic,decat de la stiri.La ora 12:45 eram deja postata la usa.Am intrat prima,si cautam printre patuturi pline cu mogaldete baietelul meu.Erau cate doi in pat,pusi dupa data si ora nasterii.Raducu era alturi de fiica Narcisei.Plangeam din nou.L-am luat cu teama in brate,si ii multumeam cerului pentru fericirea mea.Copiilo,r le dadea cand plangeau cu siringa glucoza,iar eu cand ma duceam sa alaptez,Raducu mereu dormea.Il trageam de manute,de nas,iar el nimic.Sanii ma dureau teribil.O fata mi-a zis sa cumpar de pe hol o pompa pentru sani.Am cumparat-o ,dar era foarte dureros si nu reuseam sa fac mai nimic.Nimeni nu te ajuta,nu te indruma nu te sfatuieste.Intr-o seara cand ma rugam de bebe sa se trezeasca sa manance,o asistenta mi-a vazut sanii,si mi-a zis:''fata esti nebuna ,ai sa faci mastita sau cam asa ceva" Am intrebat-o ce sa fac,si mi-a zis sa ma duc la cezariene,sa ma rog de asistentele de acolo ca au o pompa speciala,cu care nu doare,si trage laptele asa cum ar face-o bebe.M-am dus acolo,erau inauntru maxim 4 copii.Plateam 10 lei de fiecare data,iar laptele i-l duceam lui Radu si il lasam in patut.Cand am intrebat de ce acolo 4 mame au pompa,iar in partea cealalta 40 nu au,mi-au zis sa ies afara,ca oricum ele au facut un gest pentru mine iar eu incep sa pun intrebari.M-am dus la sefa de la noi de la copii si i-am zis ca asta nu ramane asa,voi incaerca sa vb cu cineva.Seara cand m-am dus la bebe,sus pe un raft trona o pompa pentru noi.Fetele erau foarte bucuroase,multe aveau problema mea.Am reusit ceva,si am fost tare bucuroasa pentru asta.La controlul facut de medicul neonatolog,am vazut cate se intampla,multi copii erau trimisi la Grigore Alexandrescu cu deplasari de sold,picioare si multe altele.Am avut noroc.Am venit acasa si am vazut ce copil vioi si mancacios am.Glucoza din spital il facea sa nu mai manance la san.Dupa o luna am mers cu Radu la domnul Dr Sencovici,i-am mai multumit o data si l-am facut cred eu bucuros cand a aflat ca micutul ii poarta numele.Aceasta este povestea,cred nu foarte bine scrisa dar,cred ca usor de inteles.Cam lunga dar nu am vrut sa uit nici un moment din cele intamplate.Va multumesc si va doresc sa aveti parte doar de medici buni Draga Raluca, ma bucur foarte mult ca ai scapat cu bine. Felicitari pentru Raducu tau. Intradevar si pe mine m-a miscat experienta ta si cum ai povestit-o ( am putut sa-mi imaginez absolut totul si sa simt disperarea ta si sa te inteleg ). Toate mamele si toti tatii merita sa aibe copiii lor sanatosi si sa fie bine ingrijiti in spitale. Ma doare cata indiferenta si in acelasi timp invidie ( zic eu) si salbaticie si ura exista in spitale si cati oameni sufera. Tu esti o norocoasa ca ai scapat teafara si copilul tau e sanatos si intreg. Ai fost binecuvantata! Iti doresc multa fericire si multe bucurii si sanatate in familia ta! Multumesc pentru ca ne-ai spus povestea ta.
|
Fosta membra 9am.ro 202 mesaje Membru din: 21/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 13:47
De la: Silviu, la data 2010-05-07 01:55:10Da pai ce ne intereseaza pe noi,ce a a facut mamele noastre...Ca daca au fost servitoare a barbatului si la munca...Acum suntem femei moderne nu mai suntem in epoca de piatra....Apoi din moment ce dai nastere unui copil...Ai nevoie de ingrijire medicale...Si sa fii protejata...Femeia din romania nu stie sa se respecte....Ca multe femeiDe la: danaburlan, la data 2010-05-06 14:06:47E infiorator unde s-a ajuns in aceasta tara. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 14:25
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-05-07 13:47:41De la: Silviu, la data 2010-05-07 01:55:10Da pai ce ne intereseaza pe noi,ce a a facut mamele noastre...Ca daca au fost servitoare a barbatului si la munca...Acum suntem femei moderne nu mai suntem in epoca de piatra....Apoi din moment ce dai nastere unui copil...Ai nevoie de ingrijire medicale...Si sa fii protejata...Femeia din romania nu stie sa se respecte....Ca multe femeiDe la: danaburlan, la data 2010-05-06 14:06:47E infiorator unde s-a ajuns in aceasta tara. HAI NU FI SUPARATA ...ITI DAU EU O PALINCA Raporteaza abuz de limbaj |
|
danaburlan 2 mesaje Membru din: 13/04/2010 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 15:43
MESAJ PENTRU SILVIU
IA-TI O BLANA SI MUTA-TE IN GROTA. ACOLO ESTE LOCUL TAU!!!!!!!!!! II PLANG PE VIITORII TAI COPII. SI DUPA TINE, TREBUIE SA FIM BUNI SI ATENTI CU APROAPELE NOSTRU NUMAI DACA SUNTEM BINE PLATITI? Raporteaza abuz de limbaj |
|
lorenaradacina 5 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 17:02
draga, am citit mesajul tau si m am ingrozit cata ura si rea vointa poate exista intre medici , dar care se rasfrange asupara omulul , asupra viitoarei mame si a mostenitorului , doar ptr implu fapt ca tu paote nu ai foast foarte informata si nu ai stiut ca poti sa ai medic in spital care sa te aiba ca si pacienta , si sa te ajute sa nasti la momentul cand vine ceasul , dar sa revin la ceea ce de fapt ma uimeste ca nu te ajuta nimeni sa nasti si chear moasa putea asa ceva ptr ca decat sa se uite pe calculator , ea de aceea era acolo si pur si simplu te ajuta sa vina pe lume bb sanatos si fara probleme , ( ura dintre ei se rasfrange asupra acelora care s nevinovati , si mai rau poti naste un copil care sa fie handicapat ptr tot restul vietii , doar ptr ca 10 minute cand este expulzia acel om care trebuie sa te ajute nu este si nu vrea , effectiv rea vointa ), nu mi vine sa cred.
si eu cred ca n toate spitalele ar trebui sa fie pompe electrice ptr mame ca sa li e arate ce si cum sa ajute ptr formarea sfarcurilor care inca nu s au format si sa le ndrume ptr a le fi mai usor cand ajung acasa , dar daca nu sunt asa ceva , sa cumpere macar fiecare dr sau moasa din spaga care o ia de la atatea femei si sa le ajute macar Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 21:26
Hai sa va lamuresc.
E bine sa cereti si sa vreti ce declarati aici. Nu e nici un pacat. Cineva zice ca lumea a evoluat. Sa citesca ecleziastul si sa vada, daca nu e in stare cu ochiul liber, ca nimic nu s-a schimbat. Din pacate. Ca au ramas si neandertalieni ca mine, e adevarat ... Care si-au platit laptele paraf pentru copii lui, la pret de specula prin anii 80 cand totul era la specula, care si-a scos nevasta din spital dupa 3 zile de la nastere, care s-a ocupat de tot ce-i era necesar cand era lehuza atat ei cat si copilului, care a carat si a procurat spre casa tot ce era necesar, care a vorbit cu medicii, si daca nu-i cunostea, a vorbit cu medicii pe care-i cunostea ca toate sa mearga cum trebuie, care a platit cu servicii prietenilor medici pentru atentia lor ... Femeile nu sunt singure cand nasc. Ce le enerveaza pe feministele ciudate este ca nu ne pot da noua chestia cu nasterea. Si, citind ce scrieti aici, m-am gandit sa va mai deranjez nitel pentru ca am vazut multa ipocrizie in posturile multora dintre voi. Am vazut nemijlocit cum se comporta tinerele mame in raporturile cu medicii, cat de slugarnice sunt, de dornice sa le umple buzunarele, dupa care ii injura pe aici sau pe unde gasesc pe cineva sa le asculte. Si nici nu-mi place vaicareala asta continua despre orice. Pe orice forum, despre orice ar fi vorba, hop se prezinta nemultumitii de serviciu. Si da-i si lupta. Nimic nu le place, totul le pute, toti si toate sunt cinstiti, numai ceilalti sunt corupti si hoti ... Mai sa fie .... Si mai e ceva, cum va contrazice cineva, pac, e frustrat. Sa fie cumva aia cu "cine zice, ala e !" ? Am cunoscut medici de mare exceptie care au refuzat sa primeasca bani, sau daca i-au primit totusi a fost dupa insistente care m-au facut sa ma rusinez. Despre medici d-astia nu scrieti ? Numai despre jigodii ? Numai asta vedeti inaintea ochilor ? Sau v-a parut rau dupa bani ? Pai atunci de ce i-ati mai dat ? Am umblat destul prin spitale, pentru treburi mult mai serioase, ca sa pot afirma ca ce povestiti voi aici, pare o glumita. Ma intorc in grota. Si va las. Sa va creasca sanatosi micutii sau mai mariceii copii ! Si voi, alaturi de ei. Vanitas vanitatum, et omnia vanitas. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 21:30
De la: danaburlan, la data 2010-05-07 15:43:11MESAJ PENTRU SILVIU Era sa uit, nu mi-ai spus cum e in Franta cu ce te-am intrebat. Sau nu sti ? Sau nu merit ? Sau nu-ti vine la socoteala ? Am vrut doar sa-ti spun ca nu sti ce vorbesti. Faci vorbire despre lucruri pe care nu le cunosti. Sti doar sa pretinzi, nu esti in stare sa intelegi. Ma duc in grota. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 813 mesaje Membru din: 23/04/2010 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 07:52
LA TOATE MAMICILE
LA MULTI B...ANI! SA FITI CUMINTI CA TATICII VA ADUC VOUA...BUCURII
|
beautiful 2 mesaje Membru din: 15/04/2009 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 12:30
nu este pacat sa devii mama nici in romania nici in alta parte parerea mea cred ca este cel mai frumos lucru care se poate intampla este rodul dragostei dintre cei 2 care se iubesc cu adevarat bine inteles ceea ce este pacat ca foarte multe mame isi abandoneaza pruncii nu stiu de ce nu intrerup sarcina daca nu isi doresc cua devarat
|
bimby 9 mesaje Membru din: 27/04/2010 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 14:38
Bai, Silviu !
M-am uitat la profil si am vazut ca ai 51 de ani. Deci nu esti un vitel mic si prost , esti un ditamai boul prost, dobitoc, ingalat, fitos, cu minte ingusta si creier pane. Ca la postarile facute de acele femei tu ai raspuns cum ai raspuns, nu ma mira, geme tara asta de specimene ca tine, ca oameni nu va pot spune. Ca ai tot ai amintit de sistemul medical din Franta, nu ma mira, asa sunteti voi, in loc sa faceti ceva pe aici va plangeti ca nu este ca prin alte lucuri.Nici nu stiu de ce dracu' nu va duceti sa traiti si sa munciti acolo, sa spalati WC-uri sau mosi la cur ! Sau daca stati pe aici , mergeti si votati stilul de japite si curve cum sunt cele care conduc acum tara !Sunt de acord ca pute tara asta de fite si de snobism ! Dar a pune in acelasi taler ceea ce patesc mamele, sotiile, prietenele noastre in , sa le zicem, maternitati, e mare diferenta.A le jigni in stilul in care ai facut-o tu, deja depaseste orice inchipuire. Dar, cum am mai spus : prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul !Acum, parca ele ar face copiii aia singure, nu cu ajutorul unora ca tine chiar, daca mai poti face asta, binenteles !In rest, drum bun spre, unde vrei tu, binenteles ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
mi_ka_mi 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 21:47
sa lasam lipsa de profesionalism si educatie,pina ajungem la nivelul frantei ca nivel de salarizare...atunci,putem vorbi in deplina cunostinta de cauza
|
zooly83 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 22:33
arde tara si se pieptana basescu
|
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 23:20
De la: bimby, la data 2010-05-08 14:38:45Bai, Silviu ! M-am uitat si eu la profilul tau si am vazut ca n-ai nici un an, n-ai nimic. Se prea poate sa ai dreptate in ceea ce ma priveste, sa fiu un ditamai boul prost, dobitoc, ingalat, fitos, cu minte ingusta si creier pane. Am observat ca n-ai mai postat nimic, nu mai ai nici o parere despre nimic, despre nici un alt subiect. Se vede treaba ca, prin postul meu pe acest subiect, trebuie sa fi zgandarit ceva adavar de s-a basicat atata lume. Ce nu inteleg eu este: de ce sa te pui la mintea unui bou batran, daca acesta bate campii ? In rest, va doresc o viata frumoasa alturi de copii vostri. Punctele noastre de vedere nu sunt neaparat divergente. Sunt doar niste unghiuri diferite de abordare a aceluiasi subiect. Am impresia ca am deranjat prin faptul ca am criticat atitudinea unor mamici si nu s-a mai putut merge pe trendul de vaicareala generala. Pe tema, vai ce rau ne este si ce napastuiti suntem noi ! Am vrut sa spun ca nu e chiar asa. Poate ca ma insel. Se poate. Noapte buna si ... nu mai puneti la inima toate nazdravaniile de pe forum. semnat: Bai Silviu, un ditamai boul, lipsit de educatie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
bimby 9 mesaje Membru din: 27/04/2010 |
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 00:13
Sa traiti !
Ma scuzati pentru cuvintele urate spuse la adresa dumneavoastra. Si zic sa o tragem de urechi pe Ralucasteaua pentru minciunile sfruntate pe care le-a spus, pentru aberatiile despre ce a patit ea in maternitate. Si eu cred acum ca sunt niste fabulatii ale unei femei care a incercat sa sensibilizeze asa, de chichi, unele inimi slabe. Ma scuzati, imi aduc aminte ca am spus ca pute pamantul patriei de snobi si fite. Orocum , nu vad de ce nu ne-am opri aici,Si ca o curiozitate : ca discutam oricum despre lucruri total diferite. Si ca o curiozitate : ce are sula cu prefectura ca am mai scris eu pe aici sau nu ? Pa si pusi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|