back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

A

Pagini: << 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2013, ora 16:19

si ce va deranjeaza-n fond ? ia uite frate, acum tre' sa va ceara omu' voie sa scrie ce vrea el ? tre' sa scrie ce vreti voi ? zau ca ati cazut in cap : de gauri negre- nu, turbionare- nu, paranormale-nu , religie-nu, bucatarie - nu,ca miroase a chiftele prajite -n tot virtualu' ....moiiiii, JOS CENZURA !

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 21 Ianuarie 2013, ora 16:21

Nastasilaaa,uite-aici un model bun de binoclu ,ti-l faci singur acasa ,iti faci treaba cu el si nu mai ceri pan' sat:
youtu.be/1qmvM6sbke8

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2013, ora 16:31

Nastasilaaa,tu stii ca sunt vecin cu tineee?Si fiindca te-am tot filat ,toata vara,si m-am abtinut ccu gru sa nu dau poze cu tine,uite ca m-ai suparat si te arat lumii cum esti:
youtu.be/28q_MVbU4oY

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2013, ora 16:42

eu n-am vazut nimica rau in a te intoarce la Natura ! cine poate- poate ! cine nu, rabda la bloc manele, tropaituri, scandaluri , inundatii ....etc.etc

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2013, ora 17:28

De la: gabigabi2, la data 2013-01-21 16:42:09 eu n-am vazut nimica rau in a te intoarce la Natura ! cine poate- poate ! cine nu, rabda la bloc manele, tropaituri, scandaluri , inundatii ....etc.etc

Astaera asta vara,da'acum omu' s-a modernizat si-a pus termopan,are policarbonat de jur imprejur,pescuieste cu laser,si are si microunde.Nu stii ca a spus ca-si face si sarmale???acolo le face din carne de balena amestecata cu pisica de mare si le inveleste in frunze de alge.Cand am fost io pa la el ,facuse si desert,jelly fish cu zahar de stevie.Cu nuditatea e mai prost,dintr-un punct de vedere,dar nu si cand merge la pescuit Atunci stii cum face??Sta in fund pe malul apei si-si foloseste rama pe post de momeala,ca pestii ii prinde cu mana Vorbeste cu el,poate te invita la o saramura de caracatita

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2013, ora 17:55

De la: gabigabi2, la data 2013-01-21 16:19:15si ce va deranjeaza-n fond ? ia uite frate, acum tre' sa va ceara omu' voie sa scrie ce vrea el ? tre' sa scrie ce vreti voi ? zau ca ati cazut in cap : de gauri negre- nu, turbionare- nu, paranormale-nu , religie-nu, bucatarie - nu,ca miroase a chiftele prajite -n tot virtualu' ....moiiiii, JOS CENZURA !

Poi,scrie nene ce vrei ,cin'te opreste?/da'vezi ca ai tu orgoliu inflamat si te deranjeaza can cineva zice despre asta.Poi,mie poti sa-mi spui si tzigan,paduchios,prost si vad ca n-am nici-o suparare.Eu scriu obscenitati ca daca n-as scrie asa,,voi despre ce-ati vorbi??gaurile negre sunt domeniul Savantului Pithecantrop,politica si bucataria sunt domeniile tale ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2013, ora 18:29

pardon, nu ti-am spus nici tigan si nici tu te-am facut prost....ba, dimpotriva, am spus ca tu nu poti fi cine se banuia c-ai fi, pen'ca esti ceva mai inteligent....daca n-ai vazut asta, e treaba ta ! da, ti-am spus Paduchios, ptr. ca Giova sau Sandu, nu mai stiu care dintre ei, cind tu ai intrat cu Picioarele-n in forum si buzunarele doldora de cacareze, ti-a spus ca trebuia sa te speli pe cap cu gazul, nu sa-l bei si, de aici Paduchiosul !
in rest , chestia cu orgoliul inflamat spune-o celor ce se enerveaza cind sunt contrazisi, se enerveaza cind cineva isi permite sa vina cu altfel de idei decit ale lor, care le reproseaza celorlalti ca se simt timorati de prezenta lor sau, ce-si sterg contul la orice impresie , NU mie, ca nu mi se aplica nimic din manifestarile respective !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2013, ora 19:02

De la: gabigabi2, la data 2013-01-21 18:29:27pardon, nu ti-am spus nici tigan si nici tu te-am facut prost....ba, dimpotriva, am spus ca tu nu poti fi cine se banuia c-ai fi, pen'ca esti ceva mai inteligent....daca n-ai vazut asta, e treaba ta ! da, ti-am spus Paduchios, ptr. ca Giova sau Sandu, nu mai stiu care dintre ei, cind tu ai intrat cu Picioarele-n in forum si buzunarele doldora de cacareze, ti-a spus ca trebuia sa te speli pe cap cu gazul, nu sa-l bei si, de aici Paduchiosul !
in rest , chestia cu orgoliul inflamat spune-o celor ce se enerveaza cind sunt contrazisi, se enerveaza cind cineva isi permite sa vina cu altfel de idei decit ale lor, care le reproseaza celorlalti ca se simt timorati de prezenta lor sau, ce-si sterg contul la orice impresie , NU mie, ca nu mi se aplica nimic din manifestarile respective !

Aaaaaha.................marea deparazitare

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2013, ora 19:05

De la: Tramp, la data 2013-01-21 19:02:27
De la: gabigabi2, la data 2013-01-21 18:29:27pardon, nu ti-am spus nici tigan si nici tu te-am facut prost....ba, dimpotriva, am spus ca tu nu poti fi cine se banuia c-ai fi, pen'ca esti ceva mai inteligent....daca n-ai vazut asta, e treaba ta ! da, ti-am spus Paduchios, ptr. ca Giova sau Sandu, nu mai stiu care dintre ei, cind tu ai intrat cu Picioarele-n in forum si buzunarele doldora de cacareze, ti-a spus ca trebuia sa te speli pe cap cu gazul, nu sa-l bei si, de aici Paduchiosul !

mai curind marea departajare

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2013, ora 19:07

De la: gabigabi2, la data 2013-01-21 19:05:22

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2013, ora 19:21

De la: gabigabi2, la data 2013-01-21 19:05:22

Departajare??adicatelea?/

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 10:32

parca erai un tip care se prinde repede ....chiar prea repede si de cit te grabeai sa tragi concluzii, esuai cu ele-n gard !
ia sa te vad daca-ti dai seama ce se departajeaza !

Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 11:00

Daniela
Fosta membra 9am.ro

195 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 11:58

De la: gabigabi2, la data 2013-01-22 10:32:45 parca erai un tip care se prinde repede ....chiar prea repede si de cit te grabeai sa tragi concluzii, esuai cu ele-n gard !

M-oi prinde io repede,da' sa stii ca da-mi dadeam seama nu te mai intrebam

Fosta membra 9am.ro

59 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 20:11

De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 11:58:13
De la: gabigabi2, la data 2013-01-22 10:32:45 parca erai un tip care se prinde repede ....chiar prea repede si de cit te grabeai sa tragi concluzii, esuai cu ele-n gard !

Beei,asta te minte,sia dat seama davrea el sa para asa mai smecher cu audicu sifonier,lantz da aur cu fecioara Maria su Precista ai trening supraelastic cumparat di Indonezia ,de la garbage box,adica un fel de Bursa de valori,ati inteles??

Sunt numai dou� moduri �n care po�i reu�i �n lume: prin de�tept�ciunea ta sau prin prostia altora. (Jean de la Bruyere)
MITOCANUL

206 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Ianuarie 2013, ora 03:03

Pe topicul asta ce a fost? Cu asemenea comentarii.
Vad useri stersi.
Ce s-a intimplat? De fapt e clar ca au fost stersi 2 ce au vorbit ce nu trebuie pe un frum.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2013, ora 09:33

si eu ce sa fac acus' ? cred ca te las nelamurit, caci nici tu nu prea te-ndesi la explicatii !

Fosta membra 9am.ro

59 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2013, ora 11:48

De la: gabigabi2, la data 2013-01-23 09:33:24

si eu ce sa fac acus' ? cred ca te las nelamurit, caci nici tu nu prea te-ndesi la explicatii !

Ce-ti maai placeee sa zganderi oamenii! Baga la cap madamo"un destept poate sa faca pe prostu' da'un prost sa para destept niciodata".Asta e valabila pt 928 care incearca,se vaita,geme,se screme sa-i fete si lui mintea ceva important,si cand colo scoate niste scame,niste giugele,cacamatze de toata jena.Asta nu si-o fi dat seama ca prostia nu poate fi mascata cu nimic?A,ar mai fi cumva,ceva:sa taca.,da' tot il tradeaza mimica. El vrea sa credem ca-i de pe la administratia forumului,si vine asa candid cu bashina aia de creier si ideile lui cacamatzate.

Sunt numai dou� moduri �n care po�i reu�i �n lume: prin de�tept�ciunea ta sau prin prostia altora. (Jean de la Bruyere)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2013, ora 15:36

De la: 9am_1379, la data 2013-01-23 11:48:14
De la: gabigabi2, la data 2013-01-23 09:33:24

Ce-ti maai placeee sa zganderi oamenii! Baga la cap madamo"un destept poate sa faca pe prostu' da'un prost sa para destept niciodata".Asta e valabila pt 928 care incearca,se vaita,geme,se screme sa-i fete si lui mintea ceva important,si cand colo scoate niste scame,niste giugele,cacamatze de toata jena.Asta nu si-o fi dat seama ca prostia nu poate fi mascata cu nimic?A,ar mai fi cumva,ceva:sa taca.,da' tot il tradeaza mimica. El vrea sa credem ca-i de pe la administratia forumului,si vine asa candid cu bashina aia de creier si ideile lui cacamatzate.

vorba asta cu prostul si desteptul ce-ncearca sa faca schimb de locuri, dar nu prea ii merge, ii cam apartine lu' Flooooorin nu te dadusi un pic de gol ?

Fosta membra 9am.ro

1113 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Ianuarie 2013, ora 22:07

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anubis
Fosta membra 9am.ro

59 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 02:20

Nastasulaaaaaa,ce mai faci baaa??ce mai face 928??e bineeee?esti la o bere cu el??Spune-i ca-i prea prost ,sa-si faca alt cont poate-i iese mai bine .Sa se cheme Nastasula Mifloci.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 08:08

daca ptr. mizeria asta trebuia sa stai treaz pin' la ora 2 din noapte, puteai , ca nu-i graba mare, s-o lasi
pe dimineata !
oricum, altceva n-ai de spus si nimeni
nu-i disperat sa vina imediat sa vada ce-ai mai zis !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 09:45

Bine v-am regasit.
Se spune ca nu este vinovat omul care lanseaza unde negative in univers, el are dreptul si capacitatea de a le lansa. Greseala apartine celui care receptioneaza acele unde negative emise. Cel mai bine este sa fie ignorate. Pentru ca efectul de boomerang functioneaza.

A de la AM REVENIT. V-am lipsit?

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 24 Ianuarie 2013, ora 10:17

De la: Musetel, la data 2013-01-24 09:45:56Bine v-am regasit.
Se spune ca nu este vinovat omul care lanseaza unde negative in univers, el are dreptul si capacitatea de a le lansa. Greseala apartine celui care receptioneaza acele unde negative emise. Cel mai bine este sa fie ignorate. Pentru ca efectul de boomerang functioneaza.

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

59 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2013, ora 01:47

De la: gabigabi2, la data 2013-01-24 08:08:45daca ptr. mizeria asta trebuia sa stai treaz pin' la ora 2 din noapte, puteai , ca nu-i graba mare, s-o lasi
pe dimineata !

Uite care-i treaba Cloanaaa,una-i una si alta-i alta Ce treaba ai tu cu Nastasula?Ce treaba ai tu cu mizeriile mele??Ceeee??mizerii ai zis??da' tu cand spui flegma,muci floci sau ce mai spui tu uneia sau altuia pa la politica, nu se pune??Stai putin ca ma duc io la "politice"" sa vad ce mizerii ai lasat in urma Cine curata dupa tine?Ai personal angajat?cu contract de munca ?inscris la rovisal?

Fosta membra 9am.ro

59 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2013, ora 01:47

De la: gabigabi2, la data 2013-01-24 08:08:45daca ptr. mizeria asta trebuia sa stai treaz pin' la ora 2 din noapte, puteai , ca nu-i graba mare, s-o lasi
pe dimineata !

Uite care-i treaba Cloanaaa,una-i una si alta-i alta Ce treaba ai tu cu Nastasula?Ce treaba ai tu cu mizeriile mele??Ceeee??mizerii ai zis??da' tu cand spui flegma,muci floci sau ce mai spui tu uneia sau altuia pa la politica, nu se pune??Stai putin ca ma duc io la "politice"" sa vad ce mizerii ai lasat in urma Cine curata dupa tine?Ai personal angajat?cu contract de munca ?inscris la rovisal?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2013, ora 08:42

domnu' cacareaza, imi pare rau : dvs. nu sunteti atent ! eu lucrez cu Materialul clientului :
a zis @Tuguiata 669 ceva de "flegma", i-am intors-o inapoi ,ca sa se bucure de ea !
cu alte cuvinte , NU eu le " editez" , eu doar vi le restitui !

9am_679

322 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2013, ora 09:41

De la: gabigabi2, la data 2013-01-25 08:42:16domnu' cacareaza, imi pare rau : dvs. nu sunteti atent ! eu lucrez cu Materialul clientului :
a zis @Tuguiata 669 ceva de "flegma", i-am intors-o inapoi ,ca sa se bucure de ea !
cu alte cuvinte , NU eu le " editez" , eu doar vi le restitui !

Prinde doua si de la mine!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2013, ora 12:24

De la: Musetel, la data 2013-01-24 09:45:56Bine v-am regasit.

Buna Musetel.
Ai lipsit cam mult.
Cind sint persoane ce arunca cu laturi peste tot, e imposibil sa dai vina pe cei murdariti.
e CLAR CA 1225 STRICA TOATE TOPICELE CU CUVINTE LUNGI. 1379 CONTINUA IN ACELASI STIL SA DIASTRUGA ORICE FEL DE CONSTRUCTIE PE ACEST FORUM.
Si cum sa dai viina pe cei murdariti de astia?
E anormal.
Tu nu stii ce a fost pe acest forum, cu genul acesta de oameni, care am banuiala a e unul doar.
De la forum nu sint bagati in seama sau sint prea cumsecade, nu stiu ce se intimpla. Dar nu se permite nicaieri un asemenea mod de discutii.
Periodic se produc astfel de fenomene. E ca un fel de criza la astfel de useri, ce au impresia ca ei domina pe altii cu asa ceva.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2013, ora 12:29

De la: 9am_1275, la data 2013-01-23 22:07:25AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

De ce distrugi topicele cu postari din astea legate.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului A
Mergi la: