back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

A

Pagini: << 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

472 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 21:24

De la: nastasemihail, la data 2013-01-04 18:08:46
De la: a_anca, la data 2010-04-08 08:43:25stie cineva cum se impacheteaza o camasa?
neah...lasati...macar am incercat...sa nu spuna ca n-am vrut..

Eu stiu, dar e secret personal.....
Intr-o secunda o calc si o impachetez.

Moooo, tu pui un comentariu din 2010?? ce-i asta? te plictiseai ??

Cand apare un destept pe lume ,poti sa-l recunosti dupa faptul ca toti prostii il urasc!
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 21:27

De la: 9am_1111, la data 2013-01-04 21:22:54
De la: nastasemihail, la data 2013-01-04 14:53:25Bai, nu va mai certati dind cu mine unul in altul.
D-na gaboanta si tomberon.
Nu ma cheama mifloci si nu am inima de mamaliga.
Nu am mai mincat mamaliga de vreo 2 luni.
S ava ia gaia.

Mifloci nu te cheama ,am inteles ,da' daca te strig eu vii? ?Acum pe bune ,pa mine ma distreaza sa-ti spun Mifloci ,mi-a venit ideea de la Flocin .Daca si daca nu-ti place ,ma gandesc la alt supranume .Aici suntem personaje ,nu persoane reale .Ai inteles ?? Tu de ce nu-ti pui poza reala la profil si ti-ai pus o imagine dintr-un film SF???
Eu nu ma distrez pe forum. Cind fac glume, incerc sa nu supar pe cit mai multi.
oamenii nu sint jucariile altora.
Sintem personaje reale. asta nu inteleg cei mai tineri, care nu au reprezentarea unei astfel de situatii.
Si eu vreau sa discut pe subiecte, nu aiurea.
Poza nu-mi pun.
daca mai pui alte nume oamenilor si nu sint de acord, e posibil sa depopulezi forumul.
pROBABIL CA ASTA E MARELE PLAN DE CARE VORBEA CINEVA PE AICI.
Daca eu am un nume, e aiurea sa ma denumesti tu cu altul.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 21:37

De la: pik_nik, la data 2010-04-08 06:24:24
De la: xzy, la data 2010-04-08 06:22:12B

pana aici stiam si io...
acum ce sa postez? γ ?

Semeni perfect cu el la postari.
Daca nu esti el, e un mimetism perfect.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 22:48

De la: nastasemihail, la data 2013-01-04 21:37:34

pana aici stiam si io...
acum ce sa postez? γ ?

Te-ai prins hotzomanee!
Auzi ,da 'daca nu-ti place sa-ti spun altfel de cum te cheama ,tu de ce i-ai spus lui Florin ,Flocin?

Cand apare un destept pe lume ,poti sa-l recunosti dupa faptul ca toti prostii il urasc!
Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 22:50

Mifloci ,am uitat sa te intreb , Florin a fost de-acord sa-i spui Flocin??

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 23:07

De la: 9am_1111, la data 2013-01-04 22:48:11

pana aici stiam si io...
acum ce sa postez? γ ?

Te-ai prins hotzomanee!
Auzi ,da 'daca nu-ti place sa-ti spun altfel de cum te cheama ,tu de ce i-ai spus lui Florin ,Flocin?

Ii spun atunci cind sint suparat pe el.
Inteleg ca tu esti SUPARATA, PE MINE.
Nu ma intereseaza sa fac placere tuturor pe aici.
Oricum esti cam autoritara sa nu fii de la forum.

Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 23:33

De la: nastasemihail, la data 2013-01-04 23:07:44
De la: 9am_1111, la data 2013-01-04 22:48:11

pana aici stiam si io...
acum ce sa postez? γ ?

Te-ai prins hotzomanee!

Ii spun atunci cind sint suparat pe el.
Inteleg ca tu esti SUPARATA, PE MINE.
Nu ma intereseaza sa fac placere tuturor pe aici.
Oricum esti cam autoritara sa nu fii de la forum.

Mihai nu sunt suparat pe tine! Daca te deranjeaza chiar atat(desi ti-am spus ca poti sa-mi inventezi si tu un nume , nu ma supar)nu-ti mai spun Ma distreaza sa-ti spun asa pt ca vedeam ca te oftici doar atat ..
Inca ceva :tradu-mi si mie ce-ai vrut sa spui cu asta:,,Oricum esti cam autoritara sa nu fii de la forum,,??

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 23:41

Si de fapt tu ce urmaresti pe acest forum....DOMNISOARA?
Poate aflam si noi.
Te deranjeaza postarile cu iz stiitific, te deranjeaza f multi useri?
Care e problema, sa stim si noi.

Vad ca te infigi in mine aiurea, ma poreclezi cu ceva ce nu-mi place, si vrei sa accept.
Nu accept.
Vezi ca s-ar putea sa-ti spun numele exact acre este.
daca nu te deranjeaza cu atit m ai bine.
Florin nu a fost deranjat ca din vreo mie de apelative i-am spus de 10 ori asa, la suparare.
Tu imi spui de vreo 50 ori asa.
Stiu ca esti moderatoarea forumului.
Ar trebui sa stii ca daca un moderator se baga in discutii, cam in toate, ii pleaca uzerii.

De ce vorbesti asa urit cu oamenii mai in virsta?
Mie de exemplu imi spui cum imi spui. Ai impresia ca esti interesanta? nu esti.
Nu faci decit sa imi micsorezi prezenta aici. Banui ca asta vrei.
De aceea spunea Florin ca sint condamnat, si altcineva de....marele plan.
Aveti un plan de preluare a ce au facut altii pe forum.
De aceea rideai cind spuneam de munca.
Tu nu ai muncit pe acest forum, tu vrei sa iei de-a gata.
Intii umple forumul cu useri, asa cum era in 2009, si atunci poti avea pretentii. Nu gonind si cei ce mai sint faci treaba. Din contra, distrugi cind ii gonesti pe oameni.
Nu cred ca iti pasa tie de Florin, ci ai un pretext sa vorbesti urit si sa transformi forumul din nou in acele jargoane ce erau la inceputul lui 2009. Cind se injurau toti, pe rind.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 23:44

Eu sint suparat doar pe cei ce imi vorbesc urit. Atunci sint in stare de orice. Au observat toti asta.
Si imediat vin cei ce ma calca pe bataturi. Care ma desconsidera.
De fapt nu mai conteaza, fiindca nu stiu daca mai vin cu ceva valoros pe aici.
Nu intereseaza pe mai nimeni....stiinta.
Doar cind muncesti ptr ceva iti pare rau dupa munca ta.
E o lectie, pe care inca nu am invatat-o.

Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 23:52

De la: nastasemihail, la data 2013-01-04 23:41:16Si de fapt tu ce urmaresti pe acest forum....DOMNISOARA?
Poate aflam si noi.

Vad ca te infigi in mine aiurea, ma poreclezi cu ceva ce nu-mi place, si vrei sa accept.
Nu accept.
Florin nu a fost deranjat ca din vreo mie de apelative i-am spus de 10 ori asa, la suparare.
Ar trebui sa stii ca daca un moderator se baga in discutii, cam in toate, ii pleaca uzerii.

Intii umple forumul cu useri, asa cum era in 2009, si atunci poti avea pretentii. Nu gonind si cei ce mai sint faci treaba. Din contra, distrugi cind ii gonesti pe oameni.
Nu cred ca iti pasa tie de Florin, ci ai un pretext sa vorbesti urit si sa transformi forumul din nou in acele jargoane ce erau la inceputul lui 2009. Cind se injurau toti, pe rind.

Mihai ,promit ca nu-ti mai zic Mifloci!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 23:56

Ti-ai dat seama de la ce mi-ai declansat paranormalul.

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:07

Domisoara , domnisoara ..acuma- mi-esti verisoara

Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:09

De la: 9am_894, la data 2013-01-05 00:07:56

Domisoara , domnisoara ..acuma- mi-esti verisoara

Verisoara primara!

Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:10

De la: nastasemihail, la data 2013-01-04 23:56:01Ti-ai dat seama de la ce mi-ai declansat paranormalul.

DA!

Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:16

De la: nastasemihail, la data 2013-01-04 23:41:16Si de fapt tu ce urmaresti pe acest forum....DOMNISOARA?
Poate aflam si noi.

Nu accept.

Mihai , nu vreau sa-ti micsorez prezenta ,ca dovada ca-ti raspund .Nu ma deranjeaza sa-mi spui numele ,,exact care este,,

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 06:21

De la: 9am_1224, la data 2013-01-03 16:23:30
De la: Black_Friday, la data 2013-01-03 09:56:11A....murit Sergiu Nicolaescu. Dumnezeu sa-l ierte!
Dumnezeu sa-l ierte!

nu se spune asa....nici sa-l odihneasca...DUMNEZEU nu trebuie sa ierte nimic si pe nimeni din moment ce nu judeca si nici nu condamna pe nimeni....el este iubire pura...energie pura...da' nu trebuie confundat cu toti boschetarii betivi care-au fost votati zei de gasca lu' costica cel mare si incestuos prin ridicare de maini exact ca-n parlament...cine e pentru...impotriva...se abtine cineva...asa a ajuns isus fiul c.u.r.v.e.i. mare zeu si egalul si fiul lui DUMNEZEU....

se spune DUMNEZEU sa aiba grija de sufletul lui....

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 06:28

De la: _Ingrid, la data 2013-01-03 20:12:08
De la: Black_Friday, la data 2013-01-03 09:56:11A....murit Sergiu Nicolaescu. Dumnezeu sa-l ierte!
Dumnezeu sa-l ierte!

Deja ma intristeaza mai mult decat credeam...toti se apuca sa bage filmele lui in program

asa s-antamplat mereu...cu toti marii artisti care-au murit....sergiu de ce-ar face exceptie....???
nu stim sa-i pretuim la adevarata valoare cat sunt in viata si suntem ipocriti dupa ce parasesc asta lume...vorbesc unii ca cica ar fii lasat bogatii in urma lui...cateva sute de mii de euro si niste case...pai doar atat merita sergiu....???
el merita---dac=ar fii vazut lumina zilei in alta parte---sa fie cel putin miliardar in dolari....

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 06:50

De la: nastasemihail, la data 2013-01-04 18:04:10
De la: gabigabi2, la data 2013-01-03 18:08:14
De la: 9am_1111, la data 2013-01-03 17:06:50
De la: gabigabi2, la data 2013-01-03 16:17:13
De la: 9am_1111, la data 2013-01-03 15:51:54
De la: nastasemihail, la data 2013-01-03 02:44:38
De la: 9am_1111, la data 2013-01-03 01:58:58
De la: nastasemihail, la data 2013-01-03 01:11:35
De la: Musetel, la data 2013-01-03 00:57:10
De la: nastasemihail, la data 2013-01-03 00:54:56
De la: Musetel, la data 2013-01-03 00:45:48A de la ACTUALITATE. Va parasesc o vreme. Numai bine va doresc, unde pozitive si sa ne regasim cu bine......pe cand va fi.

Sa revii cu bine.

Merci.

sml-happy0028: Astept sa scrii tu regula aia nescrisa

Regula aia nescrisa spune sa nu te bagi in discutiile altora, mai ales cind nu te priveste.
daca ambii nu vor sa discute cu tine, e clar. daca unul discuta cu tine, iar e clar. Atunci discuti tu cu toti cu care te bagi in discutie. Si vei ramine sa discuti de unul singur.
Fiindca nu ai cum sa duci discutii cu toti pe care ii sectionezi .

Desi eu sunt discipolul lui Cioaca sa stii ca tot n-am invatat de la el cum sa ,, sectionez,, Poate imi arati tu cum sa sectionez mai bine ca sa nu mai am probleme si cu clonele si cu bazele electrotehnicii dar mai ales cu Reiki in conjunctie astrala cu Saturn ce vine cu ascendent in Muntele lui Venus

ce tare esti ! tu vorbesti de CLONE ? ha !

Hahahhha ce vrei Cloana Mare? vrei sa vorbesti tu? tu tai tu spanzuri? tu cu Mifloci ?? Amandoi ca brazii cu mucii in par .pardon cu parizeru'n freza ,pardon cu salamul pa ochi

si tu ai intrat in rindul celor care se vaicaresc si tipa-n gura mare ca-i inspaimint si nu pot posta din cauza mea ? moiii, al naibii de Xena razboinica sunt eu ,daca pina si-n virtual va scapati in pantaloni de spaima ! in realitate, cum o'ti fiind aveti mamaliga-n loc de inima ?

Ai un talent cind esti atacata sau ataci sa-i bagi in razboiul tau pe mai toti.
Care razboi nici nu stii pe ce tema sau pe ce este axat.
Vorbeste la singular, concret cu persoana cu care te razboiesti. Nu mai fi muiere. Fii barbat.

neata !
si nu m-am adresat lui ? raspunsul nu-i ptr. el, personal ? si nu-i adevarat ca am deja o lista cu plingaciosi ca eu tai, eu spinzur, in care vad ca tine cu tot dinadinsul sa intre ?

deci , ce-mi zici sa fiu? " Zoe, fii barbata ! " SUNT deja, altfel discutiile astea de incontrare nu ar exista !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 10:19

De la: XYW, la data 2013-01-05 06:21:07
Dumnezeu sa-l ierte!

nu se spune asa....nici sa-l odihneasca...DUMNEZEU nu trebuie sa ierte nimic si pe nimeni din moment ce nu judeca si nici nu condamna pe nimeni....el este iubire pura...energie pura...da' nu trebuie confundat cu toti boschetarii betivi care-au fost votati zei de gasca lu' costica cel mare si incestuos prin ridicare de maini exact ca-n parlament...cine e pentru...impotriva...se abtine cineva...asa a ajuns isus fiul c.u.r.v.e.i. mare zeu si egalul si fiul lui DUMNEZEU....

Vai.....cum poti sa spui asa ceva despre maica precista?

Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 10:26

De la: XYW, la data 2013-01-05 06:21:07
Dumnezeu sa-l ierte!

e bine si-asa
Dar am folosit o expresie uzuala

Daniela
Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 10:27

De la: XYW, la data 2013-01-05 06:28:21
asa s-antamplat mereu...cu toti marii artisti care-au murit....sergiu de ce-ar face exceptie....???
nu stim sa-i pretuim la adevarata valoare cat sunt in viata si suntem ipocriti dupa ce parasesc asta lume...vorbesc unii ca cica ar fii lasat bogatii in urma lui...cateva sute de mii de euro si niste case...pai doar atat merita sergiu....???
el merita---dac=ar fii vazut lumina zilei in alta parte---sa fie cel putin miliardar in dolari....

Daniela
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 16:59

Dupa scandalul si circul strazii si al unora mai apropiati de el , facut la Incinerarea lui, cred ca a venit momentul ca Institutia Bisericii sa inceapa a Recunoaste ca Sufletele vin pe Pamint prin Reintruparea intr-un corp de carne de care dispun dupa propia vointa si destin karmic !
nu se poate sa recunosti ca Isus este Dumnezeu INTRUPAT si apoi sa stergi orice referinta la aceasta mare taina , tinindu-i pe oameni departe de aceasta Cunoastere !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2013, ora 20:22

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2013, ora 03:15

De la: _Ingrid, la data 2013-01-06 20:22:10Aaa....asiatice

www.youtube.com/watch?v=wq7ftOZBy0E[/quote]
ma uit numa la balkanica.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2013, ora 03:16

De la: gabigabi2, la data 2013-01-05 16:59:56 !

Bineinteles.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2013, ora 07:45

De la: nastasemihail, la data 2013-01-07 03:16:40

Bineinteles.

nu te-am inteles : de ce rizi , ca nu-i de ris ?!
e foarte importanta aceasta Cunoastere ! din pacate nu ne dam seama de importanta ei si, ca de obicei : cind nu intelegem ceva, ori trecem pe linga cu lejeritate ori batjocorim !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2013, ora 18:45

Aaaaaa.....................ahaaaaa,sa traiasaca si sa ..................sa infloreasca.........................sa infloreasaca ......tot ,toate sau ..............Acum ,sa fiti sanatosi si .................... iubiti de cei .........dregi

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2013, ora 18:51

De la: Tramp, la data 2013-01-07 18:45:52 Aaaaaa.....................ahaaaaa,sa traiasaca si sa ..................sa infloreasca.........................sa infloreasaca ......tot ,toate sau ..............Acum ,sa fiti sanatosi si .................... iubiti de cei .........dregi

LA MULTI ANI, piratule, ochiosule, frumosule!! Sa vina banii garla la tine, sa-ti creasca frumos juniorul, sa te iubeste femeile si sa fii sanatos!

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2013, ora 21:04

De la: Tramp, la data 2013-01-07 18:45:52 Aaaaaa.....................ahaaaaa,sa traiasaca si sa ..................sa infloreasca.........................sa infloreasaca ......tot ,toate sau ..............Acum ,sa fiti sanatosi si .................... iubiti de cei .........dregi

Daniela
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 00:35

De la: gabigabi2, la data 2013-01-07 07:45:36
De la: nastasemihail, la data 2013-01-07 03:16:40

Bineinteles.

nu te-am inteles : de ce rizi , ca nu-i de ris ?!
e foarte importanta aceasta Cunoastere ! din pacate nu ne dam seama de importanta ei si, ca de obicei : cind nu intelegem ceva, ori trecem pe linga cu lejeritate ori batjocorim !

Zi-mi tu cind sa rid si cind sa pling.

Pagini: << 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului A
Mergi la: