Info
x
Hai sa mai si radem cine stie bancuri sa le posteze
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 13:49
La o mare reuniune de doctori, organizatorul ii pune pe fiecare sa le povesteasca cea mai mare inventie a lor. In finala ajung un doctor din Romania si unul din Ungaria.
Incepe ungurul: Eu i-am pus lu' maica-mea un ochi din sticla. Dupa cateva zile a inceput sa vada cu el si de atunci a ramas cu acel ochi pana in ziua de azi. Romanul: Eu i-am pus unui pacient in loc de p*** un deget de la picior si dupa cateva zile a avut erectie si apoi a inceput sa f***. La care unguru: Ba, cine a mai vazut asa ceva? Romanul: Ma-ta, cu ochiul ei de sticla. Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Intr-un salon de reanimare, toti conectati la aparate de mentinere a vietii.
Electricianul baga capul pe usa: - Baieti, luati o gura mare de aer ca schimb o siguranta! Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Domnule doctor, am urmat tratamentul cu sfinþenie. N-am mai fumat, n-am bãut, n-am mîncat cu sare. Dar picioarele mã dor la fel ca înainte. Abia mai merg. Ce-ar trebui sã iau?
- Autobuzul, metroul, tramvaiul.. Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 13:50
O gacica merge la doctor.
Dom`n doctor am o problema,am sinii prea mici si as vrea sa -mi fac mai mari,ce imi propuneti? Doctorul:Pai ar fi siliconul, dar avem si o metoda mai naturala;Va alegeti o ora, care vreti dumneavoastra, si o poezie, si in timpul asta va masatz sinii. Zis si facut.Isi alege gacica ora 21:00, poezia trei iezi... Si intro zi trebuie sa mearga in delegatie cu trenu, seara la vagon de dormit.Se face ora 21:00 si gacica incepe sa se descheie la bluza si sa cinte Trei iezi... La un momendat gagiu de deasupra se apleaca si intreaba:Nu va suparati, nu sititi cit este ceasul? Gacica zice ca ora 21:02,si isi cere scuze ptr ca l-a deranjat. La care gagiul se intinde pe spate se descheie la slitz si isi scoate P..A afara si incepe melc, melc cotobelc.... :) lool.
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 13:51
- Aþi urmat recomandarea mea? întreabã doctorul. O pastilã înainte de masã ºi un coniac mic la desert?
- Da, doar cã la pastile am rãmas cu 3 sãptãmâni în urmã, pe când la coniac am o lunã avans. Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 13:51
La înmormântarea unui cardiolog. Sicriul în formã de inimã este aºezat într-o groapã în formã de inimã, pe care sunt puse coroane în formã de inimã, pe o muzicã divinã. Un om începe sã râdã.
- De ce râzi, eºti nesimþit? Cum poþi sã râzi la înmormântarea unui asemenea om? - Râd, omule. Mã gândesc la înmormântarea mea. Eu sunt ginecolog... Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 13:52
Un ginecolog vrea sã se reprofileze, auzind cã ar câºtiga mai bine ca mecanic auto…
Învaþã individul ºi se duce la un service auto sã dea test de angajare. La rezultate, stupoare: tipul luase nota 15… Se duce ºi-l întreabã pe mecanicu’ ºef: - Bine dom’le, cum se poate aºa ceva: asta a luat 5, ala 7... eu 15?! Este cumva o eroare? - Nu, dom’le, nu este nici o eroare… Hai sã vedem: ti-am dat sã desfaci carburatorul, l-ai deschis corect: 5 puncte. Te-am pus sã-l închizi ºi l-ai închis corect: 5 puncte. ªi þi-am mai dat 5 puncte de la mine cã ai fãcut totul prin þeava de eºapament. Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 13:52
Doctorul american spune: "La noi, in America, medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu', il transplantam la altu' si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!"
Doctorul german raspunde: "E nimica toata; la noi, in Germania, scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!" Doctorul rus spune: "Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!" Se ridica doctorul roman si raspunde: "N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania, am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus ministru de finante si acum toti isi cauta de lucru Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
|
|
|
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 13:53
Vine o tipa timida la ginecolog. Bate incet la usa si, nimic. Baga usor capul pe usa si vede doi oameni imbracati in alb.
- Nu va suparati, pot sa intru? - Desigur! - Pot sa ma dezbrac?, zice femeia cam tematoare. - Bineinteles! - Pot sa ma asez pe masa? - Da, da! Dupa vreo 10 minute de stat pe masa in care cei doi nu au bagat-o in seama, individa isi face curaj si intreaba: "dar nu veniti sa va uitati la mine?" - Ba da, doamna. Vin cei doi se uita si exclameaza foarte tare: "OOOAAAAUUUU!!!" - E chiar asa de grav dom' doctor? - Nu stim, doamna. Noi suntem zugravii! Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 13:53
Doi medici psihiatri coboara scarile. Unul se impiedica, cade si isi rupe piciorul. Celalalt se repede la el si il intreba:
- Vrei sa discutam despre asta? Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 23:12
De la: Merry, la data 2010-06-17 13:53:48Doi medici psihiatri coboara scarile. Unul se impiedica, cade si isi rupe piciorul. Celalalt se repede la el si il intreba:
Raporteaza abuz de limbaj |
|
opris_anna_maria 228 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 16:29
De la: Merry, la data 2010-06-17 13:51:42La înmormântarea unui cardiolog. Sicriul în formã de inimã este aºezat într-o groapã în formã de inimã, pe care sunt puse coroane în formã de inimã, pe o muzicã divinã. Un om începe sã râdã. La 2 metri departare rade si un urolog
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 04:56
urologul se ocupa de urechi?
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 16:55
Dan diaconescu in direct - relatat de Catavencu
Iatã cîteva lucruri pe care nu le ºtiþi din culisele arestãrii lui Dan Diaconescu ºi alte cîteva pe care le veþi afla acum deºi încã nu s-au întîmplat: 1. Ogicã a pariat pe arestarea lui Dan Diaconescu, dar nu mai gãseºte biletul. 2. Doru Pârv este clarvãzãtor, dar nu a fost ºi prevãzãtor. Nu are acest dar. 3. Colegii de celulã ai lui Dan Diaconescu se vor plînge cã acesta invitã în celulã deþinuþi din alte celule ºi vorbeºte cu ei toatã noaptea despre crime, violuri ºi dispariþii de persoane. 4. Existã înregistrãri ale unor convorbiri telefonice între Dan Diaconescu ºi procurorii DNA în care otevistul spune negru pe alb: “Urmãriþi-mã ºi mîine, pentru cã nici nu ºtiþi ce pierdeþi!” 5. Dan Diaconescu s-a arãtat încîntat de dimensiunile celulei, spunînd cã el a fãcut o televiziune de succes într-o încãpere mult mai micã. Publicitate Dupã care a dat dispoziþii unde sã fie montate camerele de luat vederi. 6. Dan Diaconescu a spus cã arestarea sa este o comandã politicã. În sensul în care s-a rugat mai multe luni de Bãsescu sã dea ordin la DNA sã-l aresteze, ca sã aibã material de niºte seriale miºto în urmãtorii doi ani. 7. Invidios pe succesul enorm al emisiunii “Dan Diaconescu Indirect”(transmisã de la bulãu), Radu Moraru va scrie în fiecare searã la tablã, în emisiunea sa, sumele de bani pe care statul le cheltuieºte cu întreþinerea lui Dan Diaconescu în puºcãrie. 8. Dan Diaconescu îºi va lipi deasupra patului un poster cu Magda Ciumac. 9. Lazarus se va întoarce la OTV ºi într-o serie impresionantã de 3 mii de episoade va demonstra cã Dan Diaconescu nu existã. Ba chiar va sãpa, în direct, un tunel pînã la acesta în celulã, ca re va fi goalã. 10. Elodia îºi va face apariþia la OTV. O va scoate Tolea de urechi din tomberon într-un numãr de magie. Se va cãsãtori cu Lazarus ºi va avea trei copii, care vor dispãrea la un moment dat. Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 17:53
1.
E tare punctul 1.
|
Fosta membra 9am.ro 1293 mesaje Membru din: 22/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 18:35
io stiu un banc,da' nu vi-l spun ca asa-s io mai egoist din fire,vreau sa am numa' io,vreau sa stiu numa' io,altii nu trebe sa cunoasca adevaru' ,ca oricum le face rau si nu vor sa-l accepte,e mai bine sa fii mintit sau sa te minti tu pe tine insuti,e cel mai comod mod de a-ti trai viata fericit si linistit
PACE VOUA,MURITORILOR !!!
Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua
Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 18:36
De la: yxz, la data 2010-06-22 17:53:431. e tare si punctul 2,depinde din ce unghi privesti
Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
|
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 18:44
De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-22 18:36:25De la: yxz, la data 2010-06-22 17:53:431. Depinde la ce te referi... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 18:57
De la: yxz, la data 2010-06-22 18:44:03De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-22 18:36:25De la: yxz, la data 2010-06-22 17:53:431. depinde ce vrei sa sti
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 19:12
- Bula, cite porunci exista? - intreba profesorul.
- Zece, domnule profesor. - Si ce se intimpla, daca nu respecti una dintre ele? - Ramin noua... Raporteaza abuz de limbaj |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 19:30
Fiind vremuri de austeritate,d-nul BOC reduce salariile bugetarilor cu 50%,apoi al intreaba pe ministru ;Mai vin bugetarii la servici???...Da sefu'.Atunci reducem salariile la 75%.....Boc intreaba iarasi; Mai vin bugetarii la servici???...Da sefu'...vin !Premierul prinde curaj si-l reduce100%...cu inima stransa intreaba ;Mai vin bugetarii la servici???...DA SEFU'...VIN !!!Lui Boc ai vine o idee;Pune TAXA LA INTRARE.!!!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 19:33
De la: symy1, la data 2010-06-22 19:30:46Fiind vremuri de austeritate,d-nul BOC reduce salariile bugetarilor cu 50%,apoi al intreaba pe ministru ;Mai vin bugetarii la servici???...Da sefu'.Atunci reducem salariile la 75%.....Boc intreaba iarasi; Mai vin bugetarii la servici???...Da sefu'...vin !Premierul prinde curaj si-l reduce100%...cu inima stransa intreaba ;Mai vin bugetarii la servici???...DA SEFU'...VIN !!!Lui Boc ai vine o idee;Pune TAXA LA INTRARE.!!!! e atitudine normala,de crestin adevarat cu frica-n san de blestemele lui isus hristos cel viu si neprihanit,ASA SA V-AJUTE DUMNEZEU !!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 20:01
Doamnelor si domnilor, avionul nostru se va prabusi in ocean si in jur e plin de rechini. Luati de sub scaune vestele de salvare si cutiuta cu crema. Trebuie sa va ungeti pe corp, impotriva rechinilor.
- Si nu ne mai mananca?? - Ba da, dar in scarba. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1507 mesaje Membru din: 26/05/2010 |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 22:22
De la: yxz, la data 2010-06-22 18:44:03De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-22 18:36:25De la: yxz, la data 2010-06-22 17:53:431. bravo, ramanem la punctul tare...
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 15:22
Guvernul Romaniei a promis ca va asigura slujbe pentru someri,pe perioada crizei financiare.Ele vor fi oficiate de preoti,episcopi si mitropoliti....GRATIS.!!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 195 mesaje Membru din: 15/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Iulie 2010, ora 12:13
De la: symy1, la data 2010-06-24 15:22:48 Voiau si pentru pensionari dar daca nu se mai reduc pensiile s-a razgandit!
Vorbeste-mi numai cand crezi ca ai dreptate ca sa-mi dau seama cand minti. Galina
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2010, ora 12:26
Lectie de gramatica la Tirgu Mures. Profesoara le explica elevilor despre gradele de comparatie ale adjectivelor. Dupa ce termina, vrea sa vada ce au inteles copiii si le cere sa dea exemple:
- Ionel, spune profesoara, da un exemplu de adjectiv la cele trei grade de comparatie. Se ridica Ionel si spune: frumos, mai frumos, cel mai frumos. - Bravo Ionel, spune profesoara, ai inteles perfect. Ai nota 10! Ia sa vedem acum daca Anisoara a inteles cum e cu gradele de comparatie. Seridica Anisoara si spune: inalt, mai inalt, cel mai inalt. - Bravo Anisoara, ai si tu un 10. Ia s-o vedem acum si pe Ildiko. Se ridica Ildiko si incepe: adanc, mai adanc, ioi! Calatorie lunga cu avionul, un domn si o fetita au locurile repartizate unul langa altul. Domnul zice: - Ce-ar fi sa stam de vorba? Se pare ca timpul trece mai repede conversand. - Bine, zice fetita inchizand cartea pe care abia o deschisese, despre ce ati dori sa vorbim? - Pai, zice domnul, o tema interesanta ar fi despre fizica atomica nu crezi? si surade superior. - De acord, dar intai vreau sa va intreb ceva: o vaca, un cal si o oaie mananca acelasi lucru, iarba, dar oaia excreta niste bilute, vaca o placinta iar calul niste mingi uscate. Cum va explicati fenomenul? - Habar n-am, zice domnul, minunandu-se de inteligenta fetitei. - Atunci cum vreti sa vorbim de fizica atomica daca nici despre balega nu stiti nimic.
Vorbeste-mi numai cand crezi ca ai dreptate ca sa-mi dau seama cand minti. Galina
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2010, ora 12:39
Intr-o zi, la usa unei batrane, suna un domn elegant imbracat, cu unaspirator in mana.- As dori sa va prezint cel mai performant aspirator...,iar in acelasimoment arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila debalegar, explicand...- Daca acest aspirator nu va curata TOT, promit ca restul il voimanca! Batrana,dupa ce asculta toata povestea, ii raspunde: - Atunci sper sa ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata
Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste: Dragi parinti, Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu. Am invatat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita! Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Ahmed a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati. Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Ahmed ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data! Va pup pe amnadoi Fiica voastra, Maria PS. Tata, am glumit......... sunt la vecini, ma uit la TV. O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba: - Va log, aveti iepulasi dlagalasi?. Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba - Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?. Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta... - Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale...
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 07:55
De la: symy1, la data 2010-06-24 15:22:48
-Sa rad mult si des;
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 07:10
De la: Merry, la data 2010-06-17 13:51:42La înmormântarea unui cardiolog. Sicriul în formã de inimã este aºezat într-o groapã în formã de inimã, pe care sunt puse coroane în formã de inimã, pe o muzicã divinã. Un om începe sã râdã.
|
|
|

Guvernul Romaniei a promis ca va asigura slujbe pentru someri,pe perioada crizei financiare.Ele vor fi oficiate de preoti,episcopi si mitropoliti....GRATIS.!!!