back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Voi stiti cu cine sunteti colegi in forum???

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

310 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 16:51

De la: bad, la data 2010-05-31 15:00:36duhoarea....

Mai thelma ,tu chiar nu iei masuri ? Chiar nu observi in ce hal a ajuns saracu' ? Chestia cu preshul era ca sa-l menajez ,cred ca nici fii lui Prigoana nu il mai salveaza ! E nevoie de cei cu vidanja ...Poate iei tu masuri ...e prietenul tau ...ca sa nu se interpreteze ca am eu ceva cu el ! Aaaaaaa ! Nu-ti face probleme ,el nu a inteles nimic ....ca de obicei ....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 20:17

De la: vaneamarin, la data 2010-05-31 14:21:38
De la: mytcor, la data 2010-05-31 12:45:03
De la: bad, la data 2010-05-31 09:03:31domnu' vanea, pe "lustruitul" asta nu-l deranjeaza ca n-ati infirmat afirmatiile mele ci ideea nesustinerii domniei sale de catre masele proletare
Uite, mai sustin ca tot mytcor e cel ce a patruns in contul userului din care a trimis mesaje in care si-a demonstrat aleasa educatie

.....felicitãri , finuþule !...observ cã perseverezi, afirmaþii fãrã susþinerea lor prin probe sau fãrã a produce dovada veritãþii, sunt uºor de aruncat pe topic la adresa cuiva, numai cã; imposibilitatea de a susþine ceea ce afirmi, nu face altceva decât sã te descalifice.

sunt singurul, de pe acest forum care , atunci când am fost suspectat c-aº avea ID-uri clonate, am cerut public administratorului 9 am, sã confirme sau infirme suspiciunile unor "deºtepþi" de genul tãu.

Vanea, ne ciufulim pe topicul lui T.Bãsescu, dacã nu-þi este suficientã ciufuleala de-acolo, putem s-o-ntindem pe tot forumul , no prob . !...tu alegi !

Ok,pe pot forumul mai ...Azazele

OOOOOOk-YYYYY !....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

949 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 22:38

comentariul raposatului utilizator IPU la pozele mele

Auzi ba intelectualule de duzina, subliminal ca un pârt de porc, frunte inguusta de ritar de mahala, du-te-n mata ba jegosule frustrat, abuzatule sexual de catre tactu, tâmpitu cartierului ! Date-n mata de portar de doi bani, CU POZELE TALE DE CACAT ÎMPUTIT! Vrei vulgaritati analfabetule? Na, ca ti le dau pe gratis, nimicule! Daca erai destept nu erai paznic boule, handicapat în scaun cu rotile! N-am crapat animal mizerabil, da o sa crapi tu când voi veni pe forum! Ti-a dat tie si neamului tau de prapaditi, dumnezeu tot ce va trebuie! BA DA NU POTI, BA SA TE DAI DESTEPT, PORTARULE, CA NU ERAI PORTAR! CREDEAI CA NU TE GASESC VIERME NENOROCIT? ETE CA TE-AM GASIT! Si fara sa-ti sparg contul gunoiule!

Fosta membra 9am.ro

949 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 22:41

acelasi intelept si educat autor, IPUlica

Asa arata creeierul tau !MAIMUTO,MAII AI PINA LA STADIUL DE OM! CE CRETINISME DE POZE,SA POZEZI INGHETATA EXPIRATA DE LA SUPERMARKET! ASTA E CULMEA PROSTIEI OMENESTI! HA! HA! HA! HA! HA! HA!
2. Poze 31 Mai 2010, 20:07 IPU Aproba | Sterge
AICI TI-AU DESPICAT CE A MAI RAMAS DIN NEURONUL TAU! EUIM! INVERS EUIM! HA! HA! HA! HA1 HA! HA! JOC MURDAR? JOC CUM VREII TU ABUZATULE PRAPADIT!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 02:40

Sintem colegi cu....ciini, maimute, pisici, lei, euro....ochi, picioare, kalashnikoave, flori, pereti....etc. Si pe ici pe colo cite o poza...timida.
Va recomand, calduros sa nu va expuneti pozele din fata, clar. Era un avertisment pe alt forum.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 02:50

De la: nastasemihail, la data 2010-06-01 02:40:47Sintem colegi cu....ciini, maimute, pisici, lei, euro....ochi, picioare, kalashnikoave, flori, pereti....etc. Si pe ici pe colo cite o poza...timida.
Va recomand, calduros sa nu va expuneti pozele din fata, clar. Era un avertisment pe alt forum.
Recomandarea asta puteai sa ne-o faci mai demult...pana n-am muscat-o, acum stim noi de ce suntem pisici si flori si pereti...

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 02:53

De la: M_Elody, la data 2010-06-01 02:50:03
De la: nastasemihail, la data 2010-06-01 02:40:47Sintem colegi cu....ciini, maimute, pisici, lei, euro....ochi, picioare, kalashnikoave, flori, pereti....etc. Si pe ici pe colo cite o poza...timida.
Recomandarea asta puteai sa ne-o faci mai demult...pana n-am muscat-o, acum stim noi de ce suntem pisici si flori si pereti...

Era pe alt forum un avertisment serios. Atunci nu prea stiam de ce. dar toti de acolo au incetat cu pozele. E placut sa-ti expui poza. Dar pot fi probleme chiar f mari. Fiecare trebuie sa-si dea seama, ca sa fie bine.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 04:27

De la: nastasemihail, la data 2010-06-01 02:53:33
De la: M_Elody, la data 2010-06-01 02:50:03

Era pe alt forum un avertisment serios. Atunci nu prea stiam de ce. dar toti de acolo au incetat cu pozele. E placut sa-ti expui poza. Dar pot fi probleme chiar f mari. Fiecare trebuie sa-si dea seama, ca sa fie bine.

inteleg avertismentul tau,cine mai are o farama de inteligenta l-a inteles demult,problema mea este ca nu mi-e frica,am campul energetic mult prea impenetrabil ca sa pot pati ceva de la un oarecare gheorghe sau mirel sau cum l-o mai chema pe intrus,il astept si-i astept pe oricare perversi sa incerce,vor vedea atunci ce vor simti,oricum multumesc in numele tuturor celor care inca mai gandesc

http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw RADU_MAMII EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
Fosta membra 9am.ro

949 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 06:13

tigane, ai vrea sa poti gandi si tu?
Auzi, chiar e adevarat ce ziceau meryciuca si pocaitu' despre tine si cuconu' tau?

Fosta membra 9am.ro

949 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 06:30

e vorba despre poze de cu totul alta natura decat fatza. Comentariile nu au nici o legatura cu ce reprezinta poza.
Iar despre pericolele alea, da, sunt doi pe aici care se ocupa cu furtul si utilizarea pozelor altora in scopuri nu foarte clare. Raposatul cu familie model florinpreda si papusa gonflabila a tractoristilor, c3ly.
imi amintesc ca florin ala aparuse in garbo avand la avatar o poza de-a lui hlluz!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 09:10

De la: bad, la data 2010-05-31 22:38:46comentariul raposatului utilizator IPU la pozele mele

Auzi ba intelectualule de duzina, subliminal ca un pârt de porc, frunte inguusta de ritar de mahala, du-te-n mata ba jegosule frustrat, abuzatule sexual de catre tactu, tâmpitu cartierului ! Date-n mata de portar de doi bani, CU POZELE TALE DE CACAT ÎMPUTIT! Vrei vulgaritati analfabetule? Na, ca ti le dau pe gratis, nimicule! Daca erai destept nu erai paznic boule, handicapat în scaun cu rotile! N-am crapat animal mizerabil, da o sa crapi tu când voi veni pe forum! Ti-a dat tie si neamului tau de prapaditi, dumnezeu tot ce va trebuie! BA DA NU POTI, BA SA TE DAI DESTEPT, PORTARULE, CA NU ERAI PORTAR! CREDEAI CA NU TE GASESC VIERME NENOROCIT? ETE CA TE-AM GASIT! Si fara sa-ti sparg contul gunoiule!

Hm,cam asa ceva am primit si eu in privat de la un tip agitat numit Sofronie... .

Fosta membra 9am.ro

949 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 09:59

sofronie e victor, fara nici o indoiala

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 10:37

oare stiu ca stilul tradeaza? treaba asta cu clonarea, e ca si metoda strutului.....capul la nisip si fundul afara.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

949 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 10:40

De la: herra, la data 2010-06-01 10:37:28oare stiu ca stilul tradeaza? treaba asta cu clonarea, e ca si metoda strutului.....capul la nisip si fundul afara.....

cu asemenea "sporturi" se ocupa cei cu grave carentze mentale, deci sunt lipsiti si de simtul penibilului

Fosta membra 9am.ro

949 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 10:49

apropo de carentze mintale, prietenul IPULICA ma roaga sa public noul lui mesaj
Iata-l, nu pot sa refuz!

Vezi desteptule ca ai muscat momeala care ti se para amara acum? Crezi ca as fi scris aici, fara sa-mi dau seama ca publici totul? Idiot incorigibil!...... Mai expus oprobiului public care e format din citiva alienati orbi si plingi cu lacrimi de crocobauer facindu-i pe oamenii slabi sa te aprobe! Ha! ha! ha! Interesanta fiinta abuzata ce esti! Dupa ce arunci cu noroi in numele meu ,dupa plecarea mea, si nevizind ,,publicul" abject pe care i-l ,,controlezi",acuma te plingi pe forum ca nici usturoi nu ai mincat si nici gura nu-ti miroase! Ar trebui sa-ti bagi capul in fundul ala de cretin incoerent sa te ascunzi pe unde apuci ca dupa ce vomiti,va trebui sa-ti lingi voma pentru ca eu nu suport mizerabili de teapa ta! Am fugit din calea ta si m-ai urmarit peste tot injurindu-ma in urma! Acum nu mai scapi tu de mine PAZNICULE DE LA FARUL CU BEC ARS! Bai fasole, inteligenta nu se construieste pe forum asa cum o faci tu aratind dupa ce ai provocat cit de vulgar e ala sau ala, 100 de insi care nu te aproba. Iar aia care te aproba,au fost intotdeauna incoerenti ,nestiind ca si tine de altfel ,sa arunce cu mizerie in mine! Nu mai invoca buna purtare si faptul ca te injura toti,pentru ca tu ai provocat starea asta! Daca erai mai inteligent plecai si nu atacai pe la spate ! Publica si asta daca poti,pe forum!ul dupa care ai fost scos afara de doua ori! Si adminii sunt tot prosti[in mintea ta de unicelular] ca te-au dat afara,si odata cu tine oameni nevinovati pe care i-ai provocat! Nu mai da vina pe Preda ,pe Mery, sau altii! Ai injurat la greu sub avatarul pik-nik,venit de pe Garbo unde n-ai mai avut loc te-ai luat dupa femeia aia care voia sa fac un bine unor oameni aflati in suferinta,mare suferinta, si acum vrei respect, strigind cu gasaca infima ca numar,pe 9am ca esti discrminat. Stiu doar citiva ca ai mai multe clone sub care injuri permanent:,,maresalul",,si_totusi",,marco",chiar daca au fost de la inceput pe aici si au date de cont sub avatar diferite.Stilul se aseamana mojicule! De ce ma descarc sub pozele tale infantile? Pentru ca primesti mizeria inapoi cu care ai aruncat! Tu ai provocat si nu ti-a trecut ura pe care ai scuipat-o ,TU sa-ti asumi nelinistea pe acest forum! Acum la treaba:da-l pe forum ! REDACTOR DE NEWS!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 10:57

De la: bad, la data 2010-06-01 10:49:08apropo de carentze mintale, prietenul IPULICA ma roaga sa public noul lui mesaj
Iata-l, nu pot sa refuz!

Vezi desteptule ca ai muscat momeala care ti se para amara acum? Crezi ca as fi scris aici, fara sa-mi dau seama ca publici totul? Idiot incorigibil!...... Mai expus oprobiului public care e format din citiva alienati orbi si plingi cu lacrimi de crocobauer facindu-i pe oamenii slabi sa te aprobe! Ha! ha! ha! Interesanta fiinta abuzata ce esti! Dupa ce arunci cu noroi in numele meu ,dupa plecarea mea, si nevizind ,,publicul" abject pe care i-l ,,controlezi",acuma te plingi pe forum ca nici usturoi nu ai mincat si nici gura nu-ti miroase! Ar trebui sa-ti bagi capul in fundul ala de cretin incoerent sa te ascunzi pe unde apuci ca dupa ce vomiti,va trebui sa-ti lingi voma pentru ca eu nu suport mizerabili de teapa ta! Am fugit din calea ta si m-ai urmarit peste tot injurindu-ma in urma! Acum nu mai scapi tu de mine PAZNICULE DE LA FARUL CU BEC ARS! Bai fasole, inteligenta nu se construieste pe forum asa cum o faci tu aratind dupa ce ai provocat cit de vulgar e ala sau ala, 100 de insi care nu te aproba. Iar aia care te aproba,au fost intotdeauna incoerenti ,nestiind ca si tine de altfel ,sa arunce cu mizerie in mine! Nu mai invoca buna purtare si faptul ca te injura toti,pentru ca tu ai provocat starea asta! Daca erai mai inteligent plecai si nu atacai pe la spate ! Publica si asta daca poti,pe forum!ul dupa care ai fost scos afara de doua ori! Si adminii sunt tot prosti[in mintea ta de unicelular] ca te-au dat afara,si odata cu tine oameni nevinovati pe care i-ai provocat! Nu mai da vina pe Preda ,pe Mery, sau altii! Ai injurat la greu sub avatarul pik-nik,venit de pe Garbo unde n-ai mai avut loc te-ai luat dupa femeia aia care voia sa fac un bine unor oameni aflati in suferinta,mare suferinta, si acum vrei respect, strigind cu gasaca infima ca numar,pe 9am ca esti discrminat. Stiu doar citiva ca ai mai multe clone sub care injuri permanent:,,maresalul",,si_totusi",,marco",chiar daca au fost de la inceput pe aici si au date de cont sub avatar diferite.Stilul se aseamana mojicule! De ce ma descarc sub pozele tale infantile? Pentru ca primesti mizeria inapoi cu care ai aruncat! Tu ai provocat si nu ti-a trecut ura pe care ai scuipat-o ,TU sa-ti asumi nelinistea pe acest forum! Acum la treaba:da-l pe forum ! REDACTOR DE NEWS!

bine macar ca nu mai esti portar....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

949 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 10:59

herra, de cand sunt prin forumuri, am trecut prin muuuuuuuulte meserii
De la securist fugit din tara de frica legii "luxatiei", trecand pe la maistru bucatar dat afara din armata, pana la portar, paznic, etc

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 11:02

De la: bad, la data 2010-06-01 10:59:16herra, de cand sunt prin forumuri, am trecut prin muuuuuuuulte meserii
De la securist fugit din tara de frica legii "luxatiei", trecand pe la maistru bucatar dat afara din armata, pana la portar, paznic, etc

no, amu esti redactor de news......avansezi, inseamna ca ceva se vede

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 11:20

De la: bad, la data 2010-06-01 10:59:16herra, de cand sunt prin forumuri, am trecut prin muuuuuuuulte meserii

Eh,eu m-am mentinut constant KGBist.Normal,daca ma cheama Vanea doar nu era sa fiu de la CIA...

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 12:19

Eh,eu m-am mentinut constant KGBist.Normal,daca ma cheama Vanea doar nu era sa fiu de la CIA...

Mai era unul ce-si zicea Justitiarul si care ne-a facut copii de securisti si devalizatori de banci insa s-a potolit pentru ca a fost ignorat ...Cred ca doar ignorand prostia si reaua credinta, putem sa-i izolam pe cei ce au vrabiute la mansarda...

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 11:43

De la: herra, la data 2010-06-01 11:02:03

no, amu esti redactor de news......avansezi, inseamna ca ceva se vede

Si ia lectii de la mama omida ,vazand in unii useri tot 616!

Fosta membra 9am.ro

949 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 11:45

nu in toti userii!
Numai in idioti

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 11:49

De la: bad, la data 2010-06-02 11:45:22nu in toti userii!
Numai in idioti

Am inteles te feresti de cei ca tine!
Sa nu devina mai idioti ca tine,mai papagalule?

Fosta membra 9am.ro

949 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 11:51

hai sa vedem, domnu denis, sesizezi contradictia?

Fosta membra 9am.ro

1101 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 11:54

Nu poate sesiza...

Fosta membra 9am.ro

949 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 11:56

am realizat prea tarziu.
Asta ar presupune sa gandeasca, ori el, sarmanul...

Fosta membra 9am.ro

68 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 11:56

De la: bad, la data 2010-06-02 11:51:29

se scrie ,,domnu ' "!!!

Fosta membra 9am.ro

1101 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 12:01

De la: blackman, la data 2010-06-02 11:56:57

se scrie ,,domnu ' "!!!

Sunteti 3 in 1?

Fosta membra 9am.ro

949 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 12:03

lasa-l usor ca-i prajesc firefoxul imediat

Fosta membra 9am.ro

68 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 12:06

De la: _Thelma, la data 2010-06-02 12:01:24
De la: blackman, la data 2010-06-02 11:56:57

se scrie ,,domnu ' "!!!

Sunteti 3 in 1?

,,trei în unul!"-corect!

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului voi stiti cu cine sunteti colegi in forum???
Mergi la: