Info
x
Restaurant de lux "la cocosul rosu" non-stop
|
Fosta membra 9am.ro 1159 mesaje Membru din: 27/05/2010 |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:17
bagabondule! cum m-ai ghicit asa repede?
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:17
De la: karpov, la data 2010-05-27 22:16:01De la: printzfermecator, la data 2010-05-27 22:10:52io, vreau sa...ma esprim corect Bine, copilu', hai ca te iert ca m-ai speriat
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:20
Dupa ce mancati ceea ce doriti servinm un vin alb Feteasca Regala .....Cum doriti simplu sau Spritz ? mie imi place spritz ca e mai diluat .
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:31
De la: 9am076753, la data 2010-05-26 23:19:23Merry Spuneai ca-l rugam pe ...Florin .., Anca .., Gigi Octan ,.. Si cei care au mai plecat din comunitate sa se intoarca inapoi ca sant prietenii nostri si ii vrem inapoi in comunitatea 9am .Cu acest scop ne-am adunat aici in seara asta si noi bem , mancam si voie buna .... Or sa creada ca nu ne pasa de ei ......VENITI PRIETENI INAPOI CA AVEM NEVOIE DE VOI ..... Ginuta nici nu sti cum iti multumesc pentru tot!!!Eu am fost cu initiativa dar tu ai fost cu pregatirile si cu intretinerea bunei dispozitii...acum cind dau firul inapoi imi amintesc de o doamna micuta si draguta care m-a cucerit,dar care era asa de timida si nu vroia sa vina in rindul nostru ,pentru ca era prea mult tineret...i-am spus ca poate fi tinara in suflet la orice virsta.....acum aceasta doamna,este sufletul nostru ,care nu ne lasa sa cadem doboriti de necazul plecarii prietenilor nostrii... Iti multumesc Ginuta !!! Esti o mare doamna,si sa-ti dea Dumnezeu numai bine in viata !!! VENITI PRIETENI INAPOI CA AVEM NEVOIE DE VOI !!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 1159 mesaje Membru din: 27/05/2010 |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:35
cine mai e si astia? lasa-i in pace!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:37
Of Merry ...cat de mult m-as bucura sa fim sanatosi ...si sa ne vina prietenii inapoi .. ca aici in comunitate santem o adevarata familie ....mai mare ce-i drept ...dar cu suflet bun si prietenie adevarata ....
GINA
|
|
De la: printzfermecator, la data 2010-05-27 22:35:13cine mai e si astia? lasa-i in pace! Vrei o gasca noua, da?
|
|
De la: printzfermecator, la data 2010-05-27 22:35:13cine mai e si astia? lasa-i in pace! IE PRIETENII TAI,EMILE... Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
|
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:41
Merry tu ii sti mai bine pe prietenii plecati enumara-i tu pe fiecare sa nu fie lezati ca nu le-am amintit numele
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:42
Mai gasesc si eu intr-un coltisor , un loc liber?
Am cam intarziat, dar ce sa fac, indatoririle inainte de toate... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:43
De la: M_Elody, la data 2010-05-27 22:42:00Mai gasesc si eu intr-un coltisor , un loc liber? Mai a revenit Emil!!!
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:44
De la: Merry, la data 2010-05-27 22:31:11Marry, citeaza-le strofa aceea din ,,Vestitorii primaverii de Cosbuc...De la: 9am076753, la data 2010-05-26 23:19:23Merry Spuneai ca-l rugam pe ...Florin .., Anca .., Gigi Octan ,.. Si cei care au mai plecat din comunitate sa se intoarca inapoi ca sant prietenii nostri si ii vrem inapoi in comunitatea 9am .Cu acest scop ne-am adunat aici in seara asta si noi bem , mancam si voie buna .... Or sa creada ca nu ne pasa de ei ......VENITI PRIETENI INAPOI CA AVEM NEVOIE DE VOI ..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:45
Ma bucur Rodik ca ai venit chiar daca mai tarziu ....esti bine venita la orice ora ... Si asa ce servim.. e mancare usoara ...si poate -ti place ceva de la bufetul suedez .
GINA
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:45
De la: Ingrid, la data 2010-05-27 22:43:02O, cat ma bucur ! Nu mi-a mai zis nimeni tarancuta de cand a plecat el...De la: M_Elody, la data 2010-05-27 22:42:00Mai gasesc si eu intr-un coltisor , un loc liber? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:47
De la: M_Elody, la data 2010-05-27 22:45:26De la: Ingrid, la data 2010-05-27 22:43:02O, cat ma bucur ! Nu mi-a mai zis nimeni tarancuta de cand a plecat el...De la: M_Elody, la data 2010-05-27 22:42:00Mai gasesc si eu intr-un coltisor , un loc liber? Printe, treci si pupa mana la doamna!
|
|
anca_a 4 mesaje Membru din: 27/05/2010 |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:48
fetele va salut,va pup dar nu prea mult sa nu se interpreteze...sa nu cumva sa se mai zica ca fac sex in grup cu toata lumea ,salutari si de la camelia o prietena foarte buna si draga pe care voi o cunoasteti foarte bine si care mie mi-e draga in continuare si comunicam in continuare ca doua bune prietene,fara sa facem sex,da? sa inteleaga toata lumea ....cu bune si rele vad ca toata lumea incepe sa inteleaga exact ce trebuie,sfatul meu este sa nu va bateti capu prea mult cu unele scrieri ce intreg domeniul fantasticului,pe mine m-au depasit demult am acelasi mesaj de pace:du-se naibii,fac-se ce vrea sa se faca....mintile bolnave nu au pace...Dar mai mult de atit as vrea sa va ocrotesc neuronii dar mi-e teama ca...nimic nu se va opri aici.
nu voi reveni pe forum in scurt timp dar stiti unde ma gasiti...aici risc sa mi se reproseze in continuu daca incep sa glumesc ca fac sex cu toata lumea....barbati femei copii sotu toti la gramada ca o familie mare si fericita. va urez o seara superba,va citesc cu mare drag ,cindva dupa ce se vor varsa toate reziduurile si forumul va intra intr-o limita normala voi veni si eu..sa putem comunica din nou asa cum am mai facut-o. pupici la toata lumea.fara sex da?
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:49
De la: printzfermecator, la data 2010-05-27 22:35:13cine mai e si astia? lasa-i in pace! EMILE MAI TI MINTE ANUL TRECUT CUM STRIGA FLORIN DUPA TINE? A FACUT CHIAR SI UN TOPIC IN CARE INTREBA PE TOATA LUMEA DE TINE-EMRREO UNDE ESTI? ACUM,IN LOC SA II CHEMI LA FEL CA NOI ,TU CE FACI?
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:50
De la: 9am076753, la data 2010-05-27 22:45:05Ma bucur Rodik ca ai venit chiar daca mai tarziu ....esti bine venita la orice ora ... Si asa ce servim.. e mancare usoara ...si poate -ti place ceva de la bufetul suedez .Da, multumesc, virtual pot servi oricat, in real ma mai retin seara ca s-a incalzit timpul pe la noi si cu tricouri si bluzite subtiri, cam greu de acoperit colacelul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:51
De la: anca_a, la data 2010-05-27 22:48:12fetele va salut,va pup dar nu prea mult sa nu se interpreteze...sa nu cumva sa se mai zica ca fac sex in grup cu toata lumea ,salutari si de la camelia o prietena foarte buna si draga pe care voi o cunoasteti foarte bine si care mie mi-e draga in continuare si comunicam in continuare ca doua bune prietene,fara sa facem sex,da? sa inteleaga toata lumea ....cu bune si rele vad ca toata lumea incepe sa inteleaga exact ce trebuie,sfatul meu este sa nu va bateti capu prea mult cu unele scrieri ce intreg domeniul fantasticului,pe mine m-au depasit demult am acelasi mesaj de pace:du-se naibii,fac-se ce vrea sa se faca....mintile bolnave nu au pace...Dar mai mult de atit as vrea sa va ocrotesc neuronii dar mi-e teama ca...nimic nu se va opri aici.A, salutam si sarutam o duce domnita! (ne asumam riscul falselor interpretari)
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:52
De la: M_Elody, la data 2010-05-27 22:44:07De la: Merry, la data 2010-05-27 22:31:11Marry, citeaza-le strofa aceea din ,,Vestitorii primaverii de Cosbuc...De la: 9am076753, la data 2010-05-26 23:19:23Merry Spuneai ca-l rugam pe ...Florin .., Anca .., Gigi Octan ,.. Si cei care au mai plecat din comunitate sa se intoarca inapoi ca sant prietenii nostri si ii vrem inapoi in comunitatea 9am .Cu acest scop ne-am adunat aici in seara asta si noi bem , mancam si voie buna .... Or sa creada ca nu ne pasa de ei ......VENITI PRIETENI INAPOI CA AVEM NEVOIE DE VOI ..... O SA O CITEZ PE TOATA PENTRU EI: "George Cosbuc - Vestitorii primaverii Dintr-alte tari, de soare pline, Pe unde-ati fost si voi straine, Veniti, dragi pasari, inapoi Veniti cu bine! De frunze si de cantec goi, Plang codrii cei lipsiti de voi. In zarea cea de veci albastra Nu v-a prins dragostea sihastra De ceea ce-ati lasat? Nu v-a fost dor De tara voastra? N-ati plans vazand cum trece-n zbor Spre miazanoapte nor de nor? Voi ati cantat cu glas fierbinte Naturii calde imnuri sfinte, Ori doine dragi, cand v-ati adus De noi aminte! Strainilor voi nu le-ati spus Ca doine ca a noastre nu-s? Si-acum veniti cu drag in tara! Voi revedeti campia iara, Si cuiburile voastre-n crang! E vara, vara! As vrea la suflet sa va strang, Sa rad de fericit, sa plang! Cu voi vin florile-n campie Si noptile cu poezie Si vanturi line, calde ploi Si veselie. Voi toate le luati cu voi Si iar le-aduceti inapoi! " Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:54
De la: anca_a, la data 2010-05-27 22:48:12fetele va salut,va pup dar nu prea mult sa nu se interpreteze...sa nu cumva sa se mai zica ca fac sex in grup cu toata lumea ,salutari si de la camelia o prietena foarte buna si draga pe care voi o cunoasteti foarte bine si care mie mi-e draga in continuare si comunicam in continuare ca doua bune prietene,fara sa facem sex,da? sa inteleaga toata lumea ....cu bune si rele vad ca toata lumea incepe sa inteleaga exact ce trebuie,sfatul meu este sa nu va bateti capu prea mult cu unele scrieri ce intreg domeniul fantasticului,pe mine m-au depasit demult am acelasi mesaj de pace:du-se naibii,fac-se ce vrea sa se faca....mintile bolnave nu au pace...Dar mai mult de atit as vrea sa va ocrotesc neuronii dar mi-e teama ca...nimic nu se va opri aici. Ancuta,pentru tine ma fac si lesbiana dar doar o secunda !!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:55
De la: anca_a, la data 2010-05-27 22:48:12fetele va salut,va pup dar nu prea mult sa nu se interpreteze...sa nu cumva sa se mai zica ca fac sex in grup cu toata lumea ,salutari si de la camelia o prietena foarte buna si draga pe care voi o cunoasteti foarte bine si care mie mi-e draga in continuare si comunicam in continuare ca doua bune prietene,fara sa facem sex,da? sa inteleaga toata lumea ....cu bune si rele vad ca toata lumea incepe sa inteleaga exact ce trebuie,sfatul meu este sa nu va bateti capu prea mult cu unele scrieri ce intreg domeniul fantasticului,pe mine m-au depasit demult am acelasi mesaj de pace:du-se naibii,fac-se ce vrea sa se faca....mintile bolnave nu au pace...Dar mai mult de atit as vrea sa va ocrotesc neuronii dar mi-e teama ca...nimic nu se va opri aici.
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:56
Dar nu inteleg Unde pleci Anca .....Nu stai cu noi sa bem si mancam ? sau ai venit cam tarziu si vrei sa fi slabuta ....nu mananci la orice ora .Ieri te chemam inapoi si ai dat un semn de viata .......Ma bucur pentru asta si sper sa veniti cu totii inapoi ca sincer avem nevoie de voi . Va pup pe toti chiar de poate nu este permis ...dar eu nu mai sant periculoasa .....la varsta mea .
GINA
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 22:59
nu ma mai pupati mai!!! iar ....vedeti ce iese?? lasati prostiile sau macar punem bulinuta
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 23:01
De la: anca_a, la data 2010-05-27 22:59:00nu ma mai pupati mai!!! iar ....vedeti ce iese?? lasati prostiile sau macar punem bulinutaE ora 23, copiii s-au culcat. Nu mai e nevoie de bulinuta Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 23:03
deci..facem prostii? aduc camera web? si pe bad? chiar daca nu e ..asa cum nici in alte dati nu a fost.
dar nu conteaza..haideti toti!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 23:04
De la: M_Elody, la data 2010-05-27 23:01:07De la: anca_a, la data 2010-05-27 22:59:00nu ma mai pupati mai!!! iar ....vedeti ce iese?? lasati prostiile sau macar punem bulinutaE ora 23, copiii s-au culcat. Nu mai e nevoie de bulinuta
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 23:06
oricum e tirziu...mi-e somn ma duc la nani,imi pare bine ca am vorbit.
vad in continuare ca se continua cu aberatii mai mari decit propria mea imaginatie. v-am spus...nimic nu se va opri aici...sa aveti o seara minunata
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 23:07
De la: karpov, la data 2010-05-27 23:04:50De la: M_Elody, la data 2010-05-27 23:01:07De la: anca_a, la data 2010-05-27 22:59:00nu ma mai pupati mai!!! iar ....vedeti ce iese?? lasati prostiile sau macar punem bulinutaE ora 23, copiii s-au culcat. Nu mai e nevoie de bulinuta Na belea, nu s-au culcat toti!
|
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 23:08
De la: anca_a, la data 2010-05-27 23:06:36oricum e tirziu...mi-e somn ma duc la nani,imi pare bine ca am vorbit. Oricum te mai asteptam
|
|
|
|