back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Restaurant de lux "la cocosul rosu" non-stop

Pagini: << 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:01

Raduletu
hai spovedeste-te la taica ce te doare?
Ti-o fi dor de alinare?

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:02

De la: printzfermecator, la data 2010-05-30 09:01:17Raduletu
hai spovedeste-te la taica ce te doare?
Ti-o fi dor de alinare?

ma doare un cal albastru,calare pe un fermecat maiastru

Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw RADU_MAMII EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:05

ti se limba plimba-n gura
n-ai primit nimic noaptea trecuta, si ai venit sa te certi cu mine?
macar spune de la ce sa ne luam?

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:06

Ce-mi plac discutiile prietenesti! Marea fragezeala!!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:07

De la: printzfermecator, la data 2010-05-30 09:05:22ti se limba plimba-n gura
n-ai primit nimic noaptea trecuta, si ai venit sa te certi cu mine?
macar spune de la ce sa ne luam?

hai s-o luam cu inceputul,ce-ai facut in ultima suta de ani ?

http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw RADU_MAMII EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:07

De la: Ingrid, la data 2010-05-30 09:06:17Ce-mi plac discutiile prietenesti! Marea fragezeala!!

nu baga in seama toate nimicarnitele

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:08

te avertizez ca pot fi foarte piparat
sau te pot trata cu indiferenta

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:09

De la: printzfermecator, la data 2010-05-30 09:08:30te avertizez ca pot fi foarte piparat
sau te pot trata cu indiferenta

incearca cu mustar,uneori tine de foame la intelect

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:14

Bineee!
Cind tu nu erai in planul cincinal eu imi luam diploma de la liceu.
Cind tu te jucai cu putzulica in nisip, eu terminam facultatea.
Acum stergeti mucii si treci in banca!
Ma duc pina la toaleta, ca intelectualitatea ta fortata, imi produce greata.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:17

Doreste cineva gheata? lamaie?

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:20

Multumesc
Esti o dama buna

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:20

De la: printzfermecator, la data 2010-05-30 09:14:40Bineee!
Cind tu nu erai in planul cincinal eu imi luam diploma de la liceu.
Cind tu te jucai cu putzulica in nisip, eu terminam facultatea.
Acum stergeti mucii si treci in banca!
Ma duc pina la toaleta, ca intelectualitatea ta fortata, imi produce greata.

pai ne-ai fermecat de tot cu expresiile tale de rasa pura,unde zici ca ai facut facultatea ?
acum ca tot ne-ai demonstrat puterea ta de convingere,incearca sa iei si-o nota buna la purtare,treci de curata toaleta ca s-a murdarit cu aroma intelectualitatii tale

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:22

De la: printzfermecator, la data 2010-05-30 09:20:50Multumesc
Esti o dama buna

da ma? da tu ce esti,o ma da ma cu ifose de praf nesters de un deceniu ?

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:23

De la: Ingrid, la data 2010-05-30 09:17:09Doreste cineva gheata? lamaie?

numai gheata,sa putem pastra nealterata istetimea fermecatului

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:25

Mai facuse Emil un topic de cearta, dar l-a acoperit norul de cenusa....urgent deschideti unul de lupte libere accesul damelor sa fie interzis, ca daca va ia una la palme va suna apa-n cap

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:26

stiu ca esti suparat pe viata, pe datorii, pe guvern etc. de aceea trec la

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:29

Ingrid
tu deja stii prea multe!
sa treci imediat pe privat si sa te prezinti
Pe Radu nu ma pot supara, oricit ar incerca.
Este un idealist, baiat bun dar nu vrea nimeni sa i se alature.
Inteleg frustarea,
si-i acord iertarea!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:32

Amandoi sunteti idealisti, iar mie imi plac idealistii

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 09:36

De la: Ingrid, la data 2010-05-30 09:32:53Amandoi sunteti idealisti, iar mie imi plac idealistii

Vai, ce-mi faci!
Acum o sa ma culc cu lap-top-ul

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 16:15

Buna ziua,voua forumistilor de pretutindeni !!!

Dimineata am plecat la munca cu un gust amar ,deoarece acest forumist care se crede print si nu este nici fermecator a facut niste afirmatii care mi-au stricat ziua exact in momentul in care ieseam de pe forum:

"Postat pe: 30 Mai 2010, ora 07:46 CITEAZA RASPUNDE

Merry
Ceva nu e in regula cu tine, draga!
Pina acum l-ai facut praf pe Florin si pe Cami, si acum ii vrei inapoi?
Hotaraste-te cu cine votezi mai fata!
Da se simte lipsa lui Florin, cu contrele lui, ca daca toti gindim la fel, cine mai gindeste?
Se simte lipsa lui Gigi, cu dulcegariile la dame!
Anca, cu sinceritatea ei "extravaganta"!
Dora, cu soda caustica, sa curete pina la os!
Si altii ca ei.
Fiecare este un caracter special, si toti la un loc sint societatea forumului:
- cu cit mai multa varietate cu atit mai bine!
La toate unguroaicele , ca pe fosta mea prietena a chemat-o Marica, offf ce fata!
Na ca m-am marturisit!
Un pacat iertat?"

Emile,am sa-ti raspund acum o data pentru totdeauna,si daca singurul neuron ce-ti mai functioneaza pricepe ceva bine,daca nu, atunci nu ne mai bagam in seama si ne dam sau ignore!
Nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca eu i-as chema inapoi pe cami si florin la care faci tu referinta....pentru mine acea familie este moarta,ingropata,ai priceput?

Eu cind pling aici pe forum ,pling dupa alta persoana,.
..primul prieten pe care l-am avut pe net,.
....primul om care m-a inteles si m-a ajutat atunci cind am deschis topicul pentru Silviu si care a primit injuraturi la fel ca si mine,..
...primul om pe care l-am pretuit ,pentru ca ,in spatele duritatii postarilor sale ,am descoperit un om sensibil cu simtul umorului,..
...primul om care ma facea sa rid si care ma alina atunci cind eram suparata,..
....acel prieten care la fel ca mine acum ,cind il chem inapoi pe forum te cauta pe tine anul trecut,..

..."Emrreno,unde esti,ce-i cu tine,cine poate da informatii
999florin

15930 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 16:09 CITEAZA RASPUNDE

emrreno,daca vezi acest topic,raspunde,te rog,nu ne lasa in ceata,da-ne vesti despre tine,esti bine,ai patit ceva,vrem sa te ajutam!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost"',.

...iti aduci aminte Emile?.....
......eu pe acest om care a fost banat din cauza rautatii unor "oameni",il regret ca nu se intoarce,acel pisoi in cizma care s-a dovedit un prieten adevarat, priceput sau nu?
.....daca este plecat din tara asa cum a fost si zyzy o perioada,eu am sa-l astept aici cu bratele deschise si daca va dorii sa continuam prietenia noastra pe net ,o vom continua,daca nu am sa dispar si eu ca tine ca magarul in ceata ,cum ai facut tu.....
eu inca ii mai astept pe prietenii mei,Florin,Gigi Octan,Anca,Dora,pe toti cei ce i-am cunoscut datorita lui Florin,si care au plecat scirbiti de mizeria din capul unor oameni....
sti cum se zice in popor:"prietenii prietenului meu sint si prietenii mei"......
....cred ca de data aceasta m-am facut inteleasa si nu se vor mai da tot felul de interpretari tendentioase apelului meu sau al lui Ginuta ,care este o mare doamna...
....noi chiar ii regretam pe cei ce au plecat si dorim intoarcerea lor in familia noastra de pe forum !!!...deci:
-Florin,Ancuta,Dora,Gigi reveniti pe forum cind veti putea si veti dorii caci noi va asteptam cu bratele deschise....
....sa sti ca nu-ti port pica Emil ,dar pe viitor te rog sa te gindesti de zece ori ,inainte de a face o afirmatie ,care ramine scrisa pentru totdeauna aici....toate cele bune ,tie si familiei tale !!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 16:23

Ati citit destul

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 16:26

Voi chiar nu stiti cine este Florin. Este pe forum. Nu mai faceti pe naivii. Si lasati-l in pace. Este optiunea lui. Nu-l mai siciiti. Nici eu nu-l agasez.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 16:58

De ce nu ne avertizati si pe noi..... cine e pe forum si sub ce avatar ...?.eu chiar nu stiu si promit ca nu mai fac incurcaturi ...ca nu-mi sade bine ....Vorba lui Ingrid sa facem bine sa-i pastram pe cei ce au ramas ....sa nu plece si ei ....Daca afirmatia este reala ca sant prezenti .....atunci le dorim succes si sa se simta bine asa cum sant ....

GINA
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 17:01

De la: 9am076753, la data 2010-05-30 16:58:41De ce nu ne avertizati si pe noi..... cine e pe forum si sub ce avatar ...?.eu chiar nu stiu si promit ca nu mai fac incurcaturi ...ca nu-mi sade bine ....Vorba lui Ingrid sa facem bine sa-i pastram pe cei ce au ramas ....sa nu plece si ei ....Daca afirmatia este reala ca sant prezenti .....atunci le dorim succes si sa se simta bine asa cum sant ....

Gina daca sint pe forum si nu vor sa vorbeasca cu noi ,inseamna ca nu apreciaza prietenia noastra !!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 17:09

Merry noi ne-am straduit sa fie bine pt toti.... dar vad ca parerile sant impartite ...cand vrei sa faci bine cuiva .....se vede ca interpretarea este diferita ....atunci ce sa mai cred ......ma simt vinovata de cele intamplate .......

Merry nu numai prietenia ....nici efortul nostru de ai aduce inapoi printre noi ......Asta e .....

GINA
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 17:15

De la: 9am076753, la data 2010-05-30 17:09:47Merry noi ne-am straduit sa fie bine pt toti.... dar vad ca parerile sant impartite ...cand vrei sa faci bine cuiva .....se vede ca interpretarea este diferita ....atunci ce sa mai cred ......ma simt vinovata de cele intamplate .......

Merry nu numai prietenia ....nici efortul nostru de ai aduce inapoi printre noi ......Asta e .....

Gina daca efortul nostru de ai aduce inapoi nu a dat sau nu va da roade , inseamna ca nu au fost prieteni adevarati...dar pina atunci ,rabdare si tutun

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 17:28

Ai dreptate Merry ai sa servim ceva .....ca poate apar fetele si o sa ne tina companie ...Sa am rabdare si tutun....o incerc si pe asta .........

GINA
9am188869

14 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 18:19

fetele,salutari!

9am188869

14 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 18:20

eu revin dar de saptamina viitoare.am multa treaba ..deocamdata..stiti voi..web-ul.....mess-ul...multa treaba domle....si vad ca povestile curg!!!! ca apa de bahlui!!!

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2010, ora 18:38

o lasam asa...vilvoi, ca nu mai vreau sa-ncepem un taraboi!

Pagini: << 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului RESTAURANT DE LUX "LA COCOSUL ROSU" NON-STOP
Mergi la: