back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Concurs: cand iesim din criza?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

pisicutao

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 21:19

Criza? daca ar fi fost una am fi avut probabil din ce iesi dar asa.................iesim din primavara si intram in vara din vara in toamna......vom iesi din criza cand va fi basescu eutanasiat

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 21:19

De la: irina_cristina_2006, la data 2010-02-25 21:17:58nu cred ca vom iesi din criza decat cand ne vom apuca de munca

Raporteaza abuz de limbaj
9am049469

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 21:21

Eu sper ca vom iesi anul acesta din criza pentru ca eu una m-am saturat de criza asta.

9am182228

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 21:27

cand ne vom apuca de munca

georgi_alina

6 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 21:31

Cred ca vom iesi din aceasta criza economica atunci cand va fi o conjunctura favorabila, insemnand angrenarea concomitenta a mai multor factori favorabili: autoritatile vor avea un pachet de masuri anti-criza viabile si aplicabile, SUA va avea semnale de redresare economica,
Europa la fel, va creste consumul, cererea de export, investitorii vor fi stimulati de proiectele legislative ale autoritatilor sa vina in Romania pentru a-si deschide o afacere, pretul imobiliarelor va incepe sa se stabilizeze si sa aiba o ascensiune usoara . Vad ca au inceput deja sa se miste lucrurile...primul ministru a declarat ca firmele care vor angaja someri vor fi scutite de plata CAS-uului timp de 6 luni daca vor pastra persoana respectiva cel putin un an. Dar masurile adoptate de guvern ar trebui sa fie mai indraznete: sa micsoreze procentual sau valoric taxele si impozitele, cel putin pe case si terenuri, avand in vedere ca preturile au scazut dramatic si nu sa le majoreze, asa cum au facut-o pana acum, sa nu mai incurajeze munca la negru prin micsorarea impozitelor pe munca (CAS, sanatate, somaj, impozit salariu), sa majoreze mai lent accizele la alcool si tigari, (majorarea accelerata a acestor accize ar putea avea consecinte grave, mai ales in perioada de criza, fiind stimulata contrabanda cu aceste produse si scaderea vanzarii produselor legale, prin urmare putand duce chiar la reducerea activitatii producatorilor, chiar si faliment, acest lucru avand consecinte grave asupra cresterii ratei somajului, scaderii numarului de contribuabili activi, si scaderii veniturilor incasate la bugetul de stat prin neincasarea contributiilor lunare ale fostilor salariati, si platii de ajutor somaj, acordare subventii intretinere, si alte programe sociale).
Prin urmare, iesirea din criza nu e o filozofie, insa e imperios necesar ca toate organele statului sa "puna umarul" si sa lucreze la aceleasi proiecte, cu aceleasi idealuri si scopuri. Din pacate, in tara noastra s-a remarcat o singura institutie prin seriozitate, profesionalism, insa va trebui ca si Guvernul sa conlucreze si sa participe activ si la timp cu masurile necesare iesirii din criza.

florinmuja

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 21:39

LA ANUL

9am182230

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 21:41

Cu putin noroc in anul 2011.

9am182231

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 21:47

O SA SIMT CA IES DIN CRIZA CAND NU O SA/MI MAI PRIMESC SALARIUL 75%.

donciu_adriana

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 21:51

Eu cred ca va mai tine 2 ani criza...dupa felul cum guvernul nostru ne sterge din salarii

dana_07

4 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 21:55

sincer, nu stiu cand ..insa, sper sa fie cat mai curand posibil pentru ca altfel toti vor emigra pe meleaguri straine !

sonicchaos

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 21:56

Niciodata! Romania este de 20 de ani in criza si nu va iesi din criza asta pana nu ne bagam mintile in cap!

popaurelia_50

12 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 22:00

Dupa cele auzite de mai sus oamenii competentii care se ocupa pe bune ca noi sa iesim din criza ,ni s-a spus, ca din a doua parte a anului vom avea o usoara crestere economica! Daca e sa-i credem pe cuvant, inseamna ca de-atunci vom incepe treptat sa iesim din criza,eu dupa parerea mea cred si mai este un pic oamenii buni aveti va rog rabdare.

bika

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 22:01

Sper sa iesim din criza la anul adica in 2011 ca se cam duce de rapa tara asta

Mario_Rene

2 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 22:02

Buna
Parerea mea este ca aceasta criza nu exista cu adevarat!..
Dar...sa zicem ca ..daca CHIAR E CRIZA...cred ca undeva prin 2012 scapam de ea...

bmarga

3 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 22:25

O sa iesim din criza in momentul in care vom fi si noi informati in legatura cu destinatia banilor care ne sunt opriti ca impozite.Parerea mea este ca anul asta o sa o ducem rau dar la anu va fi si mai rau.Anul acesta avem imprumutul de la FMI si il intindem ca pe elastic dar la anu o sa se rupa elasticul.Anul acesta a crescut numarul somerilor si o mare parte a populatiei fara venituri au inceput sa traiasca din rezervele proprii care nu sunt foarte mari.Rezervele o sa se termine si atunci vom fi nevoiti sa ne ducem la tara si sa muncim pamantul.Parca ma si vad cu sacul de grau in spate mergand incet spre moara si totusi bucuros ca am cu ce sa fac paine. Mergand spre moara ma gandesc la ceea ce au prezis maiasii ,cum ca in 2012 vine sfarsitul lumii.Deci o consolare exista. Daca pana in 2012 nu iesim din criza ori vine sfarsitul lumii ori murim de foame.O sa iesim din criza cand nu o sa mai existe salarii de 15.000 de eura pe la parlamentari .Previziunea mea este ca anul 2016 va fi anul in care vom iesii din criza .Explicatia este una foarte simpla,imi dau si eu cu presupusul.

andreeabacau

7 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 22:27

niciodata Romania este o tara a crizei si asa va ramane

DiVyne

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 22:32

Daca ne referim la Romania..., probabil incepand cu anul viitor; daca ne referim la populatie, cred ca diferenta dintre cei bogati si cei saraci se va adaci din ce in ce mai mult.
Cei care au, vor face tot posibilul sa jecmaneasca si mai mult de la cei care nu mai au aproape nimic.
Nu vedeti ca din zi in zi guvernantii si parlamentarii aproba sa le platim din ce in ce mai multe taxe si impozite ?! Sunt ei in criza ? Nicidecum ! Criza exista doar pt. cei multi, nu pentru cei alesi !

mvasilecatalin

6 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 22:34

in 2 ani

deeajasmine

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 22:35

Buna Seara.Sa va spun...Dupa ce o sa iasa America din criza o sa iesim si noi dupa cateva luni...pentru ca America ne-a tras si pe noi dupa ei!Nu ma complic c-am mult cu explicatii....pentru ca as scrie pana maine dimineata:)) asa ca numai atat am avut de zis eu as dori sa castig aceste 2 bilete:Xpana la Roma..tinand cont ca ne place foarte mult Italia:x

ralucafrimuro

6 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 22:55

Exact cum arata si indicatia din banner-FUTURE-, nu cred ca vom iesi prea curand din criza, cu oamenii politici care ne conduc, preocuparea lor de baza fiind interesele financiare( propriile lor buzunare) si nicidecum cele de ordin economic(criza in care ne aflam si se pare ca nu mai iesim)!!!

ko_pilot

1 mesaj
Oras: Galati

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 22:56

Stiu sigur ca se va intampla in 2011.Asa sa ne ajute Dumnezeu

divokej

3 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 23:06

criza se termina in aprilie 2011

andreea3006

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 23:32

Eu cred ca Romania va iesii din criza la sfarsitul anului 2010 ....! Asa sper ...mi'as dorii din tot sufletul ...! Mai devreme e clar ca nu avem cum !

maximlidia

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 23:37

cred ca vom iesi din criza peste vreo 5 ani...cand nu o mai fi basescu la putere..

blue_angel_tm

2 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 00:22

Cu acest Guvern si cu astfel de parlamentari mi-e groaza sa ma gandesc. In varianta optimista(foarte optimista) cred ca din vara vom scapa, iar intr-un caz mai pesimist cred ca peste maxim 2 ani(sper), sa nu fiu somer cu diploma cand termin facultatea si sa iau drumul strainatatii...

Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 00:36

Pentru noi criza e ceva obisnuit. Abia ne-am obisnuit cu chestii mai drastice, la ce ne-am sinchisi sa ne schimbam tabieturile? e ca si cu magarul care e invatat de stapan sa manance din ce in ce mai putin ...azi o jumate de tarna de paie, maine un brat, poimaine doua paie. Si hopa !Magarul moare si stapanul ofteaza "a murit si asta tocmai acum cand eram pe cale sa il invat sa nu mai manance deloc".
O sa iesim din criza cand ne va inghiti globalizarea si ne vom schimba mentalitatea "las' pe maine ca azi merge asa" si vom deveni responsabili fiecare dintre noi in munca pe care o facem. Degeaba cand candidatii din fruntea tarii nu depasesc minumul necesar de IQ si de bun simt. Am zis bine "candidati" si nu cei alesi pentru ca indiferent pe cine alegem, tot acolo se ajunge.
V-am salutat ! Criza usoara si "dormi linistit" ca in reclama de la FMI, daca va mai amintiti...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 00:55

Eu am iesit din criza ! Cred ca daca fiecare ar reusi sa iasa singur din criza atunci putem renunta la functionari ,parlamentari si guvernanti !

ziper

1 mesaj
Oras: Bistrita

Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 01:01

Cred ca o sa iesim din criza cand nu o sa mai faca presa atat scandal pe tema asta. Incercati sa inchideti televizorul macar cateva zile si sa vedeti ce bine va simtiti cand nu auziti atatea stiri despre criza si despre gripa porcina.
Nu zic ca nu este criza,dar prea se mediatizeaza acest subiecti iar multi care au firme profita de aceasta criza chiar daca ei nu sunt afectati si cu ocazia asta scapa de angajatii care nu le convin si au un motiv sa intarzie plata salarilor.
Din criza chiar nu stiu exact cand o sa se iasa pentru ca nu stiu ce inseamna aceasta criza.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 01:31

Bai ,pe unde umblati ? Sunteti in CRIZA...de inspiratie ?

gabbis

5 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 01:41

Ma gandesc optimist, totusi ca la anul vom scapa de criza....e la sfarsitul lui 2011!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Concurs: Cand iesim din criza?
Mergi la: