Info
x
Concurs: cand iesim din criza?
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:23
...curand, dar nu foarte...
|
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:23
Daca dam un raspuns colectiv, plecam toti?
Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:24
Gata, acu' aveti grija, nu mai stricati paginile....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
nu mai pot da citat..e bine si nu prea....Maaaaiiii!!! cind ma duc eu la shoping atunci iesiti din criza!!!
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
HAIDE, INAINTEAZA! OK, S-A REZOLVAT, HAIDETI INAPOI LA GRATAR SAU LA CAFENEA
|
gata a aparut bulinuta cu citatu...
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-25 16:22:05CanD?
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:25
De la: xzy, la data 2010-02-25 16:23:17...curand, dar nu foarte... Bravo, am reusit ! Acum navaliti cu idei!
Nu trageti in pianist!
|
|
|
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:26
despre?! aaa...mai bine beau o cafea.
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:28
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-25 16:25:07AM O IDEE, HAIDETI S PLECAM DE PE TOPICUL ASTA SA MAI LASAM LOC SI ALTORA CE-AR DORI SA POSTEZE PE BUNE SI INCA MAI SPERA C-AR PUTEA CASTIGA CEVA!De la: xzy, la data 2010-02-25 16:23:17...curand, dar nu foarte... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:29
neah...nu asa....sau...gata?! l-am facut praf deja?ok..atunci hai pe alt topic....
sau...hello!!! ce mai mincati bun in post?!
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:30
De la: reio, la data 2010-02-25 15:59:13Ce talent avem sa facem praf orice topic nou... aaa... mi-a venit o idee ! (beculetz) Sa facem un topic de facut praf topicele. Se inscie cineva ? pai,d'aia sunt vesnic intr-o cite o criza : ca facem praf din tot ! ....de glumeti ce suntem, nici nu stim cind am terminat-o pe una si am intrat in alta ....e ca aia cu sifilisul ! unu il intreaba pe doctor cind va sti ca a scapat de sifilisul de care se trata ! si doctorul ii raspunde : cind il vei face pe urmatorul !
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:31
De la: rodik_mi, la data 2010-02-25 16:28:14De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-25 16:25:07AM O IDEE, HAIDETI S PLECAM DE PE TOPICUL ASTA SA MAI LASAM LOC SI ALTORA CE-AR DORI SA POSTEZE PE BUNE SI INCA MAI SPERA C-AR PUTEA CASTIGA CEVA!De la: xzy, la data 2010-02-25 16:23:17...curand, dar nu foarte... ce gluma buna.....te-a platit Vanea ???vrei sa pleci cu el???
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:34
De la: symy1, la data 2010-02-25 16:31:22nu cu el Tie ti-am facut invitatia de-a veni pe topicul cel nou cu biserica dar observ ca nu ma iei in seamaDe la: rodik_mi, la data 2010-02-25 16:28:14De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-25 16:25:07AM O IDEE, HAIDETI S PLECAM DE PE TOPICUL ASTA SA MAI LASAM LOC SI ALTORA CE-AR DORI SA POSTEZE PE BUNE SI INCA MAI SPERA C-AR PUTEA CASTIGA CEVA!De la: xzy, la data 2010-02-25 16:23:17...curand, dar nu foarte...
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:40
De la: rodik_mi, la data 2010-02-25 16:34:32De la: symy1, la data 2010-02-25 16:31:22nu cu el Tie ti-am facut invitatia de-a veni pe topicul cel nou cu biserica dar observ ca nu ma iei in seamaDe la: rodik_mi, la data 2010-02-25 16:28:14De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-25 16:25:07AM O IDEE, HAIDETI S PLECAM DE PE TOPICUL ASTA SA MAI LASAM LOC SI ALTORA CE-AR DORI SA POSTEZE PE BUNE SI INCA MAI SPERA C-AR PUTEA CASTIGA CEVA!De la: xzy, la data 2010-02-25 16:23:17...curand, dar nu foarte... Accept intalnirea...vin imediat saru-mana
|
|
bumbelbyx 1 mesaj Membru din: 25/02/2010 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 19:44
Poate in anu 2012 definitiv pentru ca noi romanii am fost mereu intr-o criza permanenta
|
sergiu230284 1 mesaj Membru din: 25/02/2010 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 19:45
Romania va iesi din criza dupa jumatatea anului 2011.
|
Clotilde 5 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: Focsani |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 19:46
O sa iesim din criza cand o sa-si vada Basescu ceafa si Boc o sa aiba 1,80 m!
|
danuska76 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 19:47
Cand a zis Silviu Brucan ca in Romania ne va fi mai bine abia peste 10 ani de la revolutie, am zis ca e prea mult, dar se pare ca a avut dreptate! Asa preconizez si eu ca vom scapa de criza peste 10 ani sau macar atunci ne va fi mai bine.
|
9am182212 1 mesaj Membru din: 25/02/2010 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 19:51
cred ca niciodata
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 19:52
De la: danuska76, la data 2010-02-25 19:47:32Cand a zis Silviu Brucan ca in Romania ne va fi mai bine abia peste 10 ani de la revolutie, am zis ca e prea mult, dar se pare ca a avut dreptate! Asa preconizez si eu ca vom scapa de criza peste 10 ani sau macar atunci ne va fi mai bine. A zis 20, si tot a fost optimist
Nu trageti in pianist!
|
|
laurentin35 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 19:54
Vom iesi din criza dupa 2012, cand se pare este anul in care va fi sfarsitul lumii!
|
ramostini 7 mesaje Membru din: 29/01/2009 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 19:57
Peste vreo 3 ani in cel mai bun caz...
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 20:00
De la: 9am_admin, la data 2010-02-25 15:08:57Spune-ne cand crezi ca va iesi tara noastra din criza si poti castiga un weekend in doi la Roma!bai desteptule,fac ceva pe premiile voastre,oricum n'ati fost corecti niciodata,de ce-ati face-o tocmai acum,numai banul il vanati si in suflet moneda calpa,chintesenta de mizerii,pai romanii-s in criza continua de 2000 de ani de cand ne-au invadat jegosii cu religia iudeo-crestina si inca n'am murit ,va muri cat de curand religia de carton a cre[s]tinilor,fie-i tarana usoara ca numai rau a facut acestui neam si omenirii
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
9am182216 1 mesaj Membru din: 25/02/2010 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 20:03
cam in 2 ani
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 20:03
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-25 19:52:36brukner----un analfabet tradator,sangeros si ipocrit,sluga la trei stapani: urss,iudeii si americanii,gigi ai face mult bine sa nu-i mai pomenesti numele,fie-i amintirea spurcata,cum i-a fost si sufletu'De la: danuska76, la data 2010-02-25 19:47:32Cand a zis Silviu Brucan ca in Romania ne va fi mai bine abia peste 10 ani de la revolutie, am zis ca e prea mult, dar se pare ca a avut dreptate! Asa preconizez si eu ca vom scapa de criza peste 10 ani sau macar atunci ne va fi mai bine.
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Manu_C 2 mesaje Membru din: 12/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 20:06
Teoretic (daca voi credeti cifrele de le flutura pe la nasul publicului guvernantii), vom iesi din criza spre sfarsitul anului. Practic, suntem in tranzitie de la revolutie incoace si n-o sa ne schimbam prea curand.
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 20:06
PESTE...
200 DE ANI CAND VOM LOCUI PE PLANETAAAA... ....RAI
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 20:09
PESTE VREO LUNA! si nu accepta comentarii pesimiste sau agresive la adresa afirmatiei mele..... ca sigur asa se va intampla......
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 20:11
De la: 9am147005, la data 2010-02-25 20:09:17siiiguuuuur ca daaaaa
Albert Einstein
|
|
|
|

Accept intalnirea...vin imediat saru-mana