back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Prieteni, am nevoie de voi

Celina

180 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 10:26

Ma numesc Maria, am intins mana unei persoane disperate, unui tanar Eduardo Lopez Leon de 35 ani(un prieten al fiului) aflat singur in Cuba,a ramas acolo sa si ingrijeasca bunica bolnava si batrana(acum e moarta) care era maltratat psihic si moral in frumoasa tara Cuba, tara terorilor fratilor Castro. Unde n-au acces la telefonie internationala, n-au internet ii sunt ingradite toate drepturile. Deoarece toata familia lui a fugit unde a putut in lume!.A intrat in Romania pe 16 XI 2009 ,trebuia sa paraseasca tara pe 13.02 2010.Cu ajutorul unor prieteni de a lui care i-au luat bilet de intoarcere, pe 26 ian, 2010, pe ruta; Cluj-Madrid -Havana, n-a fost lasat sa se mbarce deoarece, n-avea viza de transit pe Spania.Din nou a simtit gustul amar al terorii de a se fi nascut ,cubanez. Fiind invitat de mine (am 60 ani sunt pensionara) am fost vizitata de cei de la sectia straini si am fost amendata (( el)) cu suma de ;400 lei(4 mil) pt, ca n-a parasit tara in timpul oportun. El neavand bani am platit eu din pensia de ;677lei, Cel mai ieftin bilet pt, Cuba este 990 euro!Acum, a primit de la politie un proces verbal in care este obligat sa paraseasca tara in 15 zile. La sectia straini la noi in judet sunt multi straini ilegali si trebuie sa aiba multe motive ca sa l primeasca. E disperat! Plangea ca un copil de disperare la gandul ca; va fi dus inapoi legat(incatusat) asa scrie in procesul verbal, asa ca , am vb, cu un avocat sa i rezolvam cumva aici sederea. Avocatul mi-a promis ca o sa i rez, problema in timp dar toate costa, de aceea cine doreste sa l ajute cu putin din cat are, sa nu l trimita inapoi legat s-o faca , la ; Fam; Salajan Baia-Mare MM. Republicii 50/24 430231. TEL;0745296592. Va multumesc. Va doresc tot binele din lume tutror.

Raporteaza abuz de limbaj
-
Celina

180 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 16:55

Azi ne-am intalnit cu avocatul. Ne-a spus ca o sa fie o lupta foarte grea deoarece, anul trecut un cubanez si-a facut acte si n final nu i-au fost aprobate pt, ca n-avea avocat din lipsa de bani si-a fost trimis inapoi in Cuba! Va dati d vs seama ce la asteptat pe acel om in Cuba?? La teroarea fratilor Castro??Acolo n-au nici un drept, Cuba nu are relatii de nici un fel cu nici un popor!Cand a auzit ,Edy,,de asta s-a cutremurat! A inceput sa tremure si-a izbucnit in plans! Sunt dispusa pna n panzele alte sa lupt pt, dreptul lui de-a trai liber in Romania! Daca si-ar fi gasit o fata sa se casatoreasca aici era foarte usor! Are 35 ani este dragut, brunet si ff, harnic!N-a fost casatorit niciodata pt, ca si-a folosit tot timpul tineretii lui sa munceasca pt, bunica lui bolnava sa nu i lipseasca nimic!Pt, ca tats o a plecat ilegal de 15 ani inMexic si nu da nici un semn de viata! Mama lui a murit, iar o sora este in Spania fara serviciu singura cu 2 copii. Sotul surorii uita sa le dea alocatia copiilor, ca este recasatorit si are alt copil! Poate cineva cunoaste un caz asemanator!Astept vesti de la voi, Multumesc Maria(marygeo2006@yahoo.com)

-
adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:07

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:07

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

| Varianta pentru tiparire a topicului Prieteni, am nevoie de voi
Mergi la: