back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Restaurantul ,,la umbra gratarului''

Pagini: << 32 33 34 35 36 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Septembrie 2011, ora 23:04

jumari? nuca? ...gospodina aia a facut din ce avea prin casa... si tu ai zis ca-i pizza.... bine ca ti-a placut
or fi si din astea... ca in placinta poti pune orice. Rasucita sa fie !

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2011, ora 08:48

De la: daniela_iasi, la data 2011-09-05 23:04:14 jumari? nuca? ...gospodina aia a facut din ce avea prin casa... si tu ai zis ca-i pizza.... bine ca ti-a placut

Si ferbinte...................

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2011, ora 15:05

De la: Tramp, la data 2011-09-06 08:48:19
De la: daniela_iasi, la data 2011-09-05 23:04:14 jumari? nuca? ...gospodina aia a facut din ce avea prin casa... si tu ai zis ca-i pizza.... bine ca ti-a placut

Si ferbinte...................

tu o sa-ti frigi matele, intr-o zi !!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Septembrie 2011, ora 11:43

daca nu are chiar orice,o rasucesti cu mana...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2011, ora 14:40

Frigarui aromate cu piept de pui

Iti trebuie:

2 bucati piept de pui
2 linguri seminte de dovleac
mustar picant cu bobite

Pentru sosul marinat iti trebuie:

200 g iaurt gras
1 lingura praf de curry
4 catei de usturoi
1/2 lamaie stoarsa
sare
piper rosu macinat

Pregatesti asa:

Amesteci iaurtul cu usturoiul zdrobit, praful de curry, zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust, si-l lasi la rece circa 20 de minute.
Tai pieptul de pui fasii, le stropesti cu zeama de lamaie si le lasi la rece 20 de minute.
Torni sosul marinat peste bucatile de carne, le amesteci avand grija sa fie bine acoperite.
Lasi carnea la marinat circa o ora sau de seara pana a doua zi.
Infigi fasiile de carne pe betele de frigarui si le frigi pe gratarul bine incins (sau intr-o tigaie de teflon), cate cinci minute pe fiecare parte.
Carnea trebuie sa ramana suculenta.
Cand sunt gata fripte, le asezi intr-un vas de ceramica, le ungi cu mustar picant si presari peste ele semintele de dovleac.
Pofta buna!

Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
taifun

4 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2011, ora 19:18

salut tuturor....sunt nou pe aici si doresc cu permisiunea tuturor sa putem socializa,sa discutam si sa glumim impreuna.....

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2011, ora 21:41

De la: taifun, la data 2011-11-07 19:18:15salut tuturor....sunt nou pe aici si doresc cu permisiunea tuturor sa putem socializa,sa discutam si sa glumim impreuna.....

glumeste tu, primul

Daniela
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2011, ora 01:17

,,Toamna la cuptor"

Ingrediente
copanele de pui 8 buc
morcov 3 buc
mere 3 buc
gutui 1 buc
telina 1 buc
cartofi 3-4 buc
piersica 1 buc
conopida
gogosar 1 buc
ulei de masline
piper
sare
condiment pentru carne
miere 1 lg
vin alb 250ml
lamaie
patrunjel verde
Merele si gutuile taiate felii mari se calesc putin in cateva lg de ulei de masline,se scot pe o farfurie si in uleiul ramas punem la prajit copanelele nu inainte de a le da cu sare piper si condiment pentru carne.
Intr-o tava pe care am imbracat-o in staniol(nu e neaparat nevoie)punem cartofii taiati felii mari,morcovul si el taiat mare,merele si gutuile calite,copanelele,cateva buchetele de conopida,felii de gogosar,felii de telina si piersica.In uleiul ramas de la prajit copanelele adaugam vinul ,mierea sare piper,si 200 ml apa dam in cateva clocote si turnam peste aranjamentul din tava.Acoperim cu o folie de staniol si dam tava la cuptor pentru 45 de min la foc mediu.
Ultimele 10 min lasam tava descoperita ca sa se gratineze putin. Dupa ce a fost scoasa din cuptor garnisim tava cu felii de lamaie si frunze de patrunjel
Pofta buna!!

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2011, ora 01:18

Prajitura cu prune si pere

Ingrediente

Blat
5 oua
5 lg zahar
5 lg faina
razatura de lamaie

300 gr zahar
100 gr unt
pere
prune

100 gr zahar
100 gr nuca

Mod de preparare
Zaharul se pune intr-o cratita cu 50 ml apa si se tine pe foc pana incepe sa se caramelizeze.Se adauga untul si se da deoparte amestecand continuu pana ce untul se dizolva obtinand un sos fin.Se rastoarna in tava de copt punand peste el perele curatate si prunele jumatati.
Peste fructe adaugam blatul care se prepara astfel:ouale se separa ,albusurile se bat spuma cu 3 lg de zahar si galbenusurile cu restul.Se amesteca usor si se cerne deasupra faina.Compozitia se amesteca usor pana se incorporeaza toata faina.
Se introduce la cuptor pana ce blatul devine auriu.Prajitura se lasa sa se raceasca dupa care se rastoarna pe un platou.Se portioneaza si se decoreaza cu nuci caramelizate

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2011, ora 01:54

Nuci caramelizate

Pui intr-un vas apa si zaharul si le lasi la foc mic, amestecand
continuu sa se topeasca, apoi adaugi jumatatile de miez de nuca si lasi
sa fiarba pana scade apa si nucile se rumenesc usor...

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2011, ora 09:40

De la: XYW, la data 2011-09-11 11:43:21

daca nu are chiar orice,o rasucesti cu mana...
Te-a invatat iubi...sau o freci singur?

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2011, ora 09:42

De la: XYW, la data 2011-11-08 01:54:57Nuci caramelizate

Pui intr-un vas apa si zaharul si le lasi la foc mic, amestecand
continuu sa se topeasca, apoi adaugi jumatatile de miez de nuca si lasi
sa fiarba pana scade apa si nucile se rumenesc usor...

Invat-o pe iubi,ca si asa nu produce nimic cu capu,doar cu dosu...

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2011, ora 23:39

Pizza la gratar cu rosii, busuioc si branza

Pentru blat

1 pachet drojdie uscata
1 lingura busuioc proaspat, tocat
1 lingura ulei de masline
3 1/3 cana faina2 catei usturoi
2 lingurite sare
zahar

Pentru topping

3 linguri busuioc proaspat, tocat
1 lingurita usturoi tocat
½ cana ulei de masline
2 cani Mozzarella
¼ cana sos de rosii
1 cana rosii taiate
¼ cana ardei copti
¼ cana masline negre

Cum se prepara pizza la gratar cu rosii, busuioc si branza

Pune drojdia in apa calda, pentru a se dizolva. Apoi adauga un varf de cutit de zahar si amesteca. Adauga apoi sarea, uleiul si faina si amesteca, pentru a obtine un aluat. Framanta aluatul pe o suprafata fainoasa, apoi aseaza-l intr-un recipient uns bine, acopera si lasa la dospit cam o ora. Amesteca apoi in el usturoiul si busuiocul, apoi lasa-l din nou la dospit pentru aceeasi perioada.

Amesteca uleiul cu usturoiul si apoi pune-le in cuptorul cu microunde cateva secunde. Foloseste acest sos pentru a unge cu el gratarul.

Pregateste aluatul pentru pizza, facand atatea bucati cate doresti. Pune-le pe gratar si asteapta sa se umfle si sa prinda crusta in partea de jos. Apoi unge-le cu ulei, apoi cu sos de rosii. Adauga bucatele de rosii, masline negre, ardei copti, Mozzarella si busuioc.

Pune-le iar pe gratar si lasa-le pana cand branza s-a topit.

Se serveste imediat.

Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2011, ora 23:57

De la: camelia75, la data 2011-11-09 23:39:16Pizza la gratar cu rosii, busuioc si branza

Pentru blat

1 pachet drojdie uscata
1 lingura busuioc proaspat, tocat
1 lingura ulei de masline
3 1/3 cana faina2 catei usturoi
2 lingurite sare
zahar

Pentru topping

3 linguri busuioc proaspat, tocat
1 lingurita usturoi tocat
½ cana ulei de masline
2 cani Mozzarella
¼ cana sos de rosii
1 cana rosii taiate
¼ cana ardei copti
¼ cana masline negre

Cum se prepara pizza la gratar cu rosii, busuioc si branza

Pune drojdia in apa calda, pentru a se dizolva. Apoi adauga un varf de cutit de zahar si amesteca. Adauga apoi sarea, uleiul si faina si amesteca, pentru a obtine un aluat. Framanta aluatul pe o suprafata fainoasa, apoi aseaza-l intr-un recipient uns bine, acopera si lasa la dospit cam o ora. Amesteca apoi in el usturoiul si busuiocul, apoi lasa-l din nou la dospit pentru aceeasi perioada.

Amesteca uleiul cu usturoiul si apoi pune-le in cuptorul cu microunde cateva secunde. Foloseste acest sos pentru a unge cu el gratarul.

Pregateste aluatul pentru pizza, facand atatea bucati cate doresti. Pune-le pe gratar si asteapta sa se umfle si sa prinda crusta in partea de jos. Apoi unge-le cu ulei, apoi cu sos de rosii. Adauga bucatele de rosii, masline negre, ardei copti, Mozzarella si busuioc.

Pune-le iar pe gratar si lasa-le pana cand branza s-a topit.

Se serveste imediat.

treci de prepara-mi si mie una ca-mi facusi pofta...mmmmmm.....

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2011, ora 00:14

Imediat iti prepara fata ta.

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2011, ora 00:21

Cocteil din sucuri de fructe

Rapid si usor de realizat, pentru un tonus bun.

Ingrediente:

100 ml suc natural de caise
100 ml suc natural de maracuja
50 ml suc natural de cirese
50 ml suc de lamaie
25 ml suc de rodii (grenadine)
apa tonica
o felie de lamaie.
Continut caloric: 310,7 kcal/400 ml.

Mod de preparare:

Sucurile se amesteca intr-un shaker, apoi se strecoara bautura, se pune intr-un pahar, completata cu apa tonica si se orneaza cu lamaie.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2011, ora 06:13

Iau eu sucul, voi descurcati-va cu pizza - nu stiu cum sa va placa asa ceva!

Pentru mine un gratar cu chestii neamestecate, da? Carnea sa fie carne, leguma -leguma!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Pagini: << 32 33 34 35 36 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Restaurantul ,,LA UMBRA GRATARULUI''
Mergi la: