Info
x
Restaurantul ,,la umbra gratarului''
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 August 2011, ora 15:20
De la: Tramp, la data 2011-08-23 15:04:08 la umbra gratarului stau micii.... aia mari stau la umbra stejarului.... ca e o bere care se cheama asa
Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 August 2011, ora 15:21
De la: Ingrid, la data 2011-08-23 08:30:50De la: XYW, la data 2011-08-20 19:34:46De la: daniela_iasi, la data 2011-08-18 15:38:15De la: cealalta, la data 2011-08-18 14:19:31Nuci, alune ? Nimic? ce bun era !!!!!!!!
Daniela
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 23 August 2011, ora 15:21
De la: daniela_iasi, la data 2011-08-23 15:20:09De la: Tramp, la data 2011-08-23 15:04:08
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 August 2011, ora 17:53
De la: Tramp, la data 2011-08-23 15:21:46De la: daniela_iasi, la data 2011-08-23 15:20:09De la: Tramp, la data 2011-08-23 15:04:08
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 August 2011, ora 19:05
Heeei, alo!!! vedeti ca se arde porumbul!
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
VRINCIOAIA 21 mesaje Membru din: 24/08/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2011, ora 12:57
De la: Ingrid, la data 2011-08-23 19:05:48Heeei, alo!!! vedeti ca se arde porumbul! Gata cu porumbul,este pentru macinat ! Acum urmeaza tulburelul si pastrama la gratar,tot sa traiesti bine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 August 2011, ora 11:03
Mincati gratare?
Macar aveti si carne la ele? Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 August 2011, ora 13:38
E sf cu gratarele astea. Nu sa exista.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2011, ora 23:21
De la: nastasemihail, la data 2011-08-25 13:38:58E sf cu gratarele astea. Nu sa exista. ba da...te oftici...???
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2011, ora 15:53
o specialitate numai buna de bagat stomacu-n draci pt.toti clientii restaurantului ,,La Umbra Gratarului''
Piept de rata cu cartofi fondant. Ingrediente: 220 g piept de rata Sare si piper dupa gust Pentru sosul Citrus 20 g ceapa alba 3 g cimbru 15 ml suc de lamiae Sare si piper dupa gust 30 ml suc de portocale 70 g segmenti de portocale 5 g zahar Pentru cartofi fondant 150 g cartofi Sare si piper dupa gust 10 ml ulei de masline Mod de preparare: Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu grasimea si apoi se macereaza cu sare si piper. Se pune in tigaie cu partea grasa in jos. Se lasa la rumenit cca.3 minute pe fiecare parte. Intre timp, intr-o alta tigaie, se pun toate ingredientele pentru sos, la redus, pana sosul devine gros (cremos). Cartofii se trag la tigaie (a treia), cu ulei de masline sare si piper dupa gust cca.3minute. POFTA BUNA !!! Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 09:01
De la: Ingrid, la data 2011-08-23 19:05:48Heeei, alo!!! vedeti ca se arde porumbul! noua ne arde de....
Daniela
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 09:02
De la: nastasemihail, la data 2011-08-25 11:03:01Mincati gratare? avem salata
Daniela
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 09:09
Inca mai merge de gratar..zicea piratul ca ei se duc la gratar cu vinete si ardei..m-a si impresionat ce nevasta eroina are
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 09:15
De la: Ingrid, la data 2011-09-03 09:09:19Inca mai merge de gratar..zicea piratul ca ei se duc la gratar cu vinete si ardei..m-a si impresionat ce nevasta eroina are si eu ma duc azi, sa-mi coc ardeii la gratar
Daniela
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 09:20
De la: daniela_iasi, la data 2011-09-03 09:15:46De la: Ingrid, la data 2011-09-03 09:09:19Inca mai merge de gratar..zicea piratul ca ei se duc la gratar cu vinete si ardei..m-a si impresionat ce nevasta eroina are Frumos, nu faci fum in casa mai o berica mai o fripturica, si se imbina placutul cu utilul.
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 09:28
De la: Ingrid, la data 2011-09-03 09:20:55De la: daniela_iasi, la data 2011-09-03 09:15:46De la: Ingrid, la data 2011-09-03 09:09:19Inca mai merge de gratar..zicea piratul ca ei se duc la gratar cu vinete si ardei..m-a si impresionat ce nevasta eroina are au si gust mai bun.... de la fum, cred
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 09:45
Ca tot s-a vorbit pe aici despre pastrama, desi inca nu este vremea ei, preparandu-se de obicei dupa ravasitul oilor, pe la sf. Dumitru, va prezint o reteta de pastrama a la Radu Anton Roman si va recomand sa v-o preparati acasa. In felul asta veti evita sa mai cumparati tot felul de porcarii, talpi de bocanci, pentru ca oaia era matusalemica, sau ocna de sarata, pentru ca cel care a preparat-o i-a pus sare cu lopata ca sa tina si sa nu se strice. Recomandabil este sa cautati sa cumparati berbecut, din cel care a fost miel la Paste sau care sa aiba cel mult doi ani.
"PASTRAMA carne de oaie tnãrã sare grunjoasã cimbru mult, boia, piper, rozmarin, busuioc, ienibahar Carnea se scurge bine de snge, se spalã, se usucã putin n vnt, (practica cere sã se punã la pastramã jumãtate de oaie iar pulpele trebuiesc crestate des si pnã la os, sã ajungã sarea peste tot) Se freacã bine cu cimbru si celelalte condimente Se cerne bine cu sare si se pune ntr-un vas curat, de preferintã de lemn Se tine n saramura pe care o lasã douã patru zile (mai putin, dacã e frig), ntorcndu-se de trei ori pe zi Se atrnã n vnt o zi, sã se usuce ct de ct, dar nu mult, ca sã rãmnã fragedã; se pãstreazã rulatã, sã-si tinã un pic de zeamã Se frige pe cãrbuni, la grãtar. E epocalã cu mãmãligã pripitã si ardei iute murat Se poate afuma, la fum rece de rumegus de foioase: se rafineazã si conservã mai mult; totul e sã nu se usuce prea tare, cã-i toval! n tara de oieri si ocne care e Romnia, pastrama de berbecut a cobort de pe la stnile din creasta muntelui cãtre mustãriile bãrãgane mpodobite cu stuf,de altã datã. E o mncare de toamnã, de timp mai rece, pentru cã pastramagiul dibaci nu pune sare cu pumnul ci presarã doar pnza cãrnii pnã albeste, ca sã nu se usuce si miezul si sã devinã piatrã. Pastrama cea mai bunã e cea care se frige repede, n prima sãptãmnã dupã ce s-a vnturat. Se mãnncã cu mãmãligã si cu turte de mãlai. n afarã de must, e amuzant sã mai bei si altceva din setea toamnei dar nu vin, cãci vinul e o operã de artã, clasicã, limpede si riguroasã, iar pastrama e o provocare primitivã ci tulburel poznas, piscãcios la limbã. Si numai tulburelul de Zaibãr (berbecel, ananas, o mie unu, pichet, etc.), adicã toapa mesei si a viilor nu dã dureri de cap si stricãciune matelor. Chiar si petrecerile cu neamuri proaste au hazul lor, totul e sã stii sã te bucuride viatã si de ce ti dãruie ea, cum i se nãzare!" Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 09:57
De la: Black_Friday, la data 2011-09-03 09:45:04Ca tot s-a vorbit pe aici despre pastrama, desi inca nu este vremea ei, preparandu-se de obicei dupa ravasitul oilor, pe la sf. Dumitru, va prezint o reteta de pastrama a la Radu Anton Roman si va recomand sa v-o preparati acasa. In felul asta veti evita sa mai cumparati tot felul de porcarii, talpi de bocanci, pentru ca oaia era matusalemica, sau ocna de sarata, pentru ca cel care a preparat-o i-a pus sare cu lopata ca sa tina si sa nu se strice. Recomandabil este sa cautati sa cumparati berbecut, din cel care a fost miel la Paste sau care sa aiba cel mult doi ani. Excelent! ...n-am mai auzit de o mie unu de cand ne aducea bunica pe sus la cules via,
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 21:48
n-as avea rabdare sa fac chestia asta... si e cu dichis... asa ca las pe altii
Daniela
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 11:31
O reteta mai simpla, tot din R.A. Roman
OAIE LA GROAP O friptura de alta data, care aminteste de lumea dionisiaca a Istrului, de sacrificii si violenta, o dezlantuire de patimi si febre vitale care au nascut nu numai povestea Colhidei si a lnii de aur, ci si sunetele torturante ale naiului, ale flautului lui Pan. Orfeu, Medeea, Herakle sunt numai cteva din amintirile convulsive, fauritoare de culturi, ale acestor vechi tarmuri tracice, azi romnesti, * 1 oaie tnara de 20 - 30 kg . 5 capatni de usturoi * piper, sare, cimbru, rozmarin, menta . 500 g miez de nuci * 5 cepe * 4 oua . 2-3 litri vin * 250 ml rachiu de vin . 750 g prune uscate fara smburi . Se jupoaie oaia, pastrnd blana, care se spala bine pe interior si se ntinde la uscat . Se sparge fin, ct sa bagi mna n oaie, pe burta, se scot matele, maruntaiele si plamnii . Se scurge si se spala de snge si de orice . Se taie picioarele de Ia genunchi si capul cu gt cu tot . Se dezoseaza pulpele si spata pe ct posibil . Ar trebui sa fi obtinut o chestie aproximativ ovala, care se freaca peste tot cu o zeama din 100 g sare, piper, 250 ml vin, 50 ml rachiu, cimbru, 3 capatni usturoi pisat * Maruntaiele, plamnii, carnea de pe gt, limba curatata de pielita si creierul se toaca din cutit mpreuna cu prunele, ceapa, usturoiul ramas si nucile macinate * Se freaca tocatura cu ouale, 250 ml vin, 50 ml rachiu, 10 g sare, cimbru, multa menta tocata, rozmarin, piper * Se umplu burta si cosul coastelor cu tocatura, se coase burta cu rafie, in sau-eftnepa . Se coase strns ntreaga oaie n blana - flocii n- cu rafie si in (sau cnepa) . nainte de a o nchide, se toarna n deschizatura vinul, rachiul si zeama ramase; picioarele, coada si alte parti din blana ce atrna se taie ca inutile . Normal, ar trebui sa aveti n fata ochilor un fel de cocon . Lasati-l sa zaca vreo trei ore, cu cusaturile n sus, sa se marineze nitel (n via de ia Corcova, unde am mncat prima oara barbaria asta, podgorenii au asezat berbecutul ntr-o covata, sa nu se scurga) . In ast timp cineva tot trebuie, pna la urma, sa faca si treaba cu adevarat murdara: groapa; ea trebuie sa fie adnca de vreun metru si mai lunga si mai lata cu vreo doua palmi dect mumia ovina ce se va incinera . Se face foc mare, groapa trebuie umpluta cu un jar nalt de circa 80 cm (via e locul cel mai bun toamna, cnd se aduna curpenii uscati n capite) * Parte din pamnt se nmoaie cu apa; cu noroiul asta se unge blana oii, gros, pna se face o crusta . Cnd s-a facut jarul-jar, de nu mai plpie nici o flacaruie, se scoate o parte cu lopata pna ramne pe fund un strat de jaratec de circa 50-75 cm grosime . Se jertfa (cum Zeus sau Silen sa-i spunem altfel, cnd i simtim pe Theseu si lason adulmecnd prin preajma?!) pe jar, cu cusatura n sus, si se acopera cu jarul cel scos afara - tot vreo 50 cm grosime stratul Se face alt rug peste groapa si acum putem pleca la culesul viei lasnd cuptorul acesta de toamna sa-si faca treaba . Cnd ne ntoarcem, peste vreo trei ore, obositi si flamnzi, dar cu sentimentul datoriei mplinite (fata de setea remarcabila a Romniei postbelice) gasim o spuza abia fumegnd Maturam, ndepartam cu lopata mare taciunii si dam de o mogldeata nnegrita, din argila carbonizata, putind a par ars Scoatem chestia pe iarba si ncepem sa o dezghiocam, cu grija, spargnd coaja si taind arsura pe cusatura. O, Doamne al pastorilor si vierilor (adica podgorenilor)! Ce miresme izbucnesc! Ce nectar si dezmierdare! Ct de frumoasa si de gustoasa devine lumea dintr-o data! . Taiem burta, larg, si scoatem carnea si umplutura - drobul - pe un platou . Se ofera pe loc, fierbinte, o bucata de carne parfumata si frageda cu o felie de drob E ntr-adevar o mncare de regi greci si traci, de satiri si sileni, e o mostenire, un legat imperativ, asa cum sunt toate miturile antice. Se poate face mult mai simplu, la cuptor: nvelind carnea n staniol, se coace-ferbe,bine si etans, n sucurile ei. Dar oaia la groapa numai asa se face, de mii de ani. si se bea de catre podgoreni cu must asprit, Tulburel de Dragasan sau Varatec de Jiu, acelasi de pe vremea lui Deceneu dacul. Eu v-as propune totusi, la cea mai dramatica si arhaica gateala romneasca, - un spectacol si un ceremonial! - alte vinuri, majorele Munteniei: Cabernef Sauvgnon, Feteasca Neagra, Merlot, Pinot Nor. Dealul Mare - adica Urlati, Valea Calugareasca, Tohani, Ceptura, Merei, Sahateni - Dragasani si Smburesti (dar si Drncea si Trgu-Jiu) sunt redutele performante ale celor mai bune vinuri rosii romnesti. Uluitoare, aceste sinteze de snge de pamnt si de soare se potrivesc - dupa gustul si bucuria fiecaruia - cu sacrificiul antic al berbecului. Unii vor prefera forta colosala si patetica a Cabernetului, altii eleganta princiara si sentimentala a Feteascai, sau fineturile, delicatetea si perversitatea Pinot-ului, altii vor iubi sinceritatea tinereasca si generozitatea subtila a Merlot-ului. Dar toti vor avea privilegiul unei ntlniri exceptionale care se atinge, n felul ei, de cultura lumii. Sigur, e ridicol, daca nu e derizoriu, e jenant, penibil, idiot, cum vreti, sa asezi istoria si arta si miturile nu numai unde acrobatiile spiritului le asaza de obicei, ci si (Doamne, unde am ajuns!) ntre sosurile sleite ale unei tocanite. Dar, doamnelor si domnilor, mncam o data, de doua ori, de zece ori pe zi, toata viata! si o facem de un milion de ani! Pictam de numai zece mii de ani: Lascaux, Tassili, Altamira. Scriem de numai cinci mii de ani, n schimb, gatim, la jarul focului, de sute de mii de ani! E o arta la fel de veche ct si omenirea. Dar sa nu uit nceputurile oficiale: pacatul originar se defineste prin tentatia unui mar copt. Omenirea e vinovata, n eternitate, de a fi vrut sa mannce un fruct mai gustos!
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 11:53
vaiiii de capu' meuuuu
ce faceti voi aici, hai ? ispititi, asta faceti ! pacatosilor ce sunteti !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 12:55
De la: gabigabi, la data 2011-09-04 11:53:13vaiiii de capu' meuuuu Pacatosi? De ce? Parca s-a terminat de mult postul de S'anta Marie! Acum e vremea mustului, a sarbatorii recoltei si ce merge mai bine decat un gratar? Fetele pe aici coc vinetele si ardeii, pregatesc borcanele... Pastrama, un pic mai tarziu, sa se mai racoreasca si sa se aspreasca putin mustul. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 17:43
De la: Black_Friday, la data 2011-09-04 12:55:20De la: gabigabi, la data 2011-09-04 11:53:13vaiiii de capu' meuuuu Ispititorule, Postul meu nu se termina niciodata ,caci cele 380 unitati de Colesterol nu vor sa scada nicicum si voi faceti pacate cu mine .... si eu am copt vinete si ardei si am facut dulceata de prune, piersici si caise ....nu mult, putin, dar chiar sa n-am nici ce pune intro clatita, nu se poate ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 17:48
am copt ardeii...i-am curatat...gata !!! ii pun la congelator.
o sa mai fac si o portie de tocana si ma multumesc cu atat
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 18:07
De la: daniela_iasi, la data 2011-09-04 17:48:36am copt ardeii...i-am curatat...gata !!! ii pun la congelator. Si zacusca,pe cand ? ai invatat sa faci invartita ?
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 18:15
De la: Silver9AM, la data 2011-09-04 18:07:09De la: daniela_iasi, la data 2011-09-04 17:48:36am copt ardeii...i-am curatat...gata !!! ii pun la congelator. nu fac zacusca invartita ... trebuie sa citesc reteta
Daniela
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 18:23
De la: daniela_iasi, la data 2011-09-04 18:15:00De la: Silver9AM, la data 2011-09-04 18:07:09De la: daniela_iasi, la data 2011-09-04 17:48:36am copt ardeii...i-am curatat...gata !!! ii pun la congelator. Dar varzari faci ?
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 18:32
De la: daniela_iasi, la data 2011-09-04 18:15:00De la: Silver9AM, la data 2011-09-04 18:07:09De la: daniela_iasi, la data 2011-09-04 17:48:36am copt ardeii...i-am curatat...gata !!! ii pun la congelator. Hai sa'ti povestesc de ce te tot sacai cu asa ceva.......Acum 2 ani am fost cu fam. in vizita prin moldova,pe la manastiri,am stat aproape 10 zile. In fiecare zi am fost in alta locatie,si am campat doar la tarani,asa am avut ocazia sa mananc diverse lucruri de care habar nu aveam inainte.....Anul trecut am fost in bucovina,la fel am mancat : ciorba de hribi galbeni,tochitura de vanat,si placinta moldoveneasca cu branza si smantana,am baut un vin alb demisec din cana de lut adus din beci ,avea niste margele.......a fost minunat in regiunea voastra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 18:53
1. chiar nu stiu cum e invartita... am auzit de ea, dar n-am mancat niciodata. Dupa retetele de pe siteuri, deduc ca se pot face in mai multe feluri....conteaza insa forma...cea de spirala.
2. varzari mananc, de la altii, desi nu ma dau in vant. N-am facut niciodata, dar cred ca nu e mare scofala. Daca imi pun mintea, le fac si pe una si pe alta... insa nu-mi place sa fac prajituri la cuptor.... ceea e cu totul altceva. 3. Bucataria romaneasca, in general e minunata. Si in Moldova, ca peste tot, gasesti bucate deosebite, specifice fiecarei case. Ma bucur ca ti-a placut si ca te-ai simtit bine. Nu e de mirare, pt ca punctul forte al taurului ramane totusi ...mancarea, ceea ce vad ca nu ti-a lipsit. Si nu se cheama "hribi galbeni"...ci "galbiori". Hribul e hrib.... si da, e bun la ciorba si la tocanita Mai poftiti, pe la noi ! Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 19:50
De la: daniela_iasi, la data 2011-09-04 18:53:221. chiar nu stiu cum e invartita... am auzit de ea, dar n-am mancat niciodata. Dupa retetele de pe siteuri, deduc ca se pot face in mai multe feluri....conteaza insa forma...cea de spirala. Pai asa mi'a spus gazda ca se cheama.......acum,sincer eu nu am de unde sa stiu,dar a fost delicioasa ! Invartita .....era din aluat cu multa nuca,rumenita bine,si cica se pun in interior jumari......eu nu am simtit gustul de jumari,dar a fost si asta delicioasa !!! Am fost si in ardeal,si in oltenia,am mancat,dar cu scuzele de rigoare,nicaieri nu au fost "bucatele"asa gustoase ca la voi......
|
|
|
|

Incape un restaurant la umbra gratarului,o fi in epoca BRONTOZAURILOR!
ce faceti voi aici, hai ? ispititi, asta faceti ! pacatosilor ce sunteti !