back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Lacrimi...deznadejde...speranta

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 11:07

Da, au trecut 6 luni.
Ieri am facut pomenirea de 6 luni.
Le-am facut pe toate, la timpul lor, asa dupa cum m-a invatat tanti Florica, o femeie batrana care locuieste langa cimitir si care stie si se ocupa de toate aceste randuieli.
Asa dupa cum stiti multi dintre voi, din corespondente private, m-am insotit cu o alta femeie, tot singura si ea si viata mea s-a schimbat radical in bine dupa tragedia la care ati asistat ...
Nu am avut de ales.
Mi-a fost mult mai greu decat mi-am imaginat ca-mi va fi si am cautat foarte rapid o solutie de a iesi din starea de rau in care m-am aflat imediat dupa moartea ei.
N-am uitat-o si nici nu cred ca voi putea sa uit 30 de ani fericiti petrecuti alaturi de ea ...
Mai plang uneori, din ce in ce mai rar ... pentru ea.
Ma rog mereu pentru sufletul ei si aper ca Dumnezeu sa-mi asculte rugile, chiar daca, dupa credinta crestina, par un pacatos.
Elena a murit ...
Si acest adevar nu mai poate fi schimbat de nimeni.
Mie mi s-au dat mai multe zile de trait, nu stiu cate, si am hotarat sa nu mi le petrec jelind ... ci intr-un mod cat mai placut posibil, avad in vedere varsta si starea mea sufleteasca.
Voi stiti ca am facut tot ce am putut, ce m-a dus capul pe mine si pe ea, ca s-o salvez, sau macar sa traiasca cat mai mult. In urma cu un an faceam naveta la Budapesta si mai apoi la Viena dupa produse bio pentru terapia Gerson ... tot la 3 saptamani ... Iasi, Arad, Timisoara, leacuri de toate felurile am incercat si toate s-au dovedit zadarnice ...
Sau, poate datorita lor a mai trait ceva timp in plus fata de cazul in care nu ne-am fi zbatut.
Suferinta mea a fost nimic in comparatie cu a ei ...
Nu eu am fost personajul principal.
Am devenit doar dupa moartea ei.
Cand am fost la un pas de sinucidere ....
Si cand am constatat ca gandul asta devine din ce in ce mai ispititor, m-am cutremurat si mi-am spus ca trebuie sa fac ceva sa ies din starea asta nenorocita.
Asa incat m-am dus la o femeie cam de varsta mea am intrebat-o daca vrea sa nu mai fie singura ... a vrut, am inceput sa treim impreuna si acum viata mea a reintrat intr-un fel de normalitate.
Din pacate, nu-mi pot reseta memoria, asa incat vor mai trece ani pana se va estompa durerea provocata de moartea Elenei, dar, nu exista alternativa ... daca vreau sa traiesc.

Va multumesc din suflet tuturor celor care v-ati amintit de Elena si va asigur ca ea va trai in inima mea, ca avea acolo un coltisor, cate zile voi avea.
Dar asta nu ma va impiedica sa-mi traiesc restul zilelor cat voi putea de fericit alaturi de alta femeie.
Daca ajuta la ceva, mi se pare incredibil faptul ca femeia aceasta cu care sunt pare o copie identica a Elenei, lucru la care nu m-am asteptat nici in visele cele mai optimiste ...

Dumnezeu s-o odihneasca pe Elena si sa aiba grija de sufletul ei !
Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru gandurile voastre bune si pentru rugaciunile voastre !

Va multumesc !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

250 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 10:02

De la: Silviu, la data 2010-12-19 11:07:22Da, au trecut 6 luni.
Ieri am facut pomenirea de 6 luni.
Le-am facut pe toate, la timpul lor, asa dupa cum m-a invatat tanti Florica, o femeie batrana care locuieste langa cimitir si care stie si se ocupa de toate aceste randuieli.
Asa dupa cum stiti multi dintre voi, din corespondente private, m-am insotit cu o alta femeie, tot singura si ea si viata mea s-a schimbat radical in bine dupa tragedia la care ati asistat ...
Nu am avut de ales.
Mi-a fost mult mai greu decat mi-am imaginat ca-mi va fi si am cautat foarte rapid o solutie de a iesi din starea de rau in care m-am aflat imediat dupa moartea ei.
N-am uitat-o si nici nu cred ca voi putea sa uit 30 de ani fericiti petrecuti alaturi de ea ...
Mai plang uneori, din ce in ce mai rar ... pentru ea.
Ma rog mereu pentru sufletul ei si aper ca Dumnezeu sa-mi asculte rugile, chiar daca, dupa credinta crestina, par un pacatos.
Elena a murit ...
Si acest adevar nu mai poate fi schimbat de nimeni.
Mie mi s-au dat mai multe zile de trait, nu stiu cate, si am hotarat sa nu mi le petrec jelind ... ci intr-un mod cat mai placut posibil, avad in vedere varsta si starea mea sufleteasca.
Voi stiti ca am facut tot ce am putut, ce m-a dus capul pe mine si pe ea, ca s-o salvez, sau macar sa traiasca cat mai mult. In urma cu un an faceam naveta la Budapesta si mai apoi la Viena dupa produse bio pentru terapia Gerson ... tot la 3 saptamani ... Iasi, Arad, Timisoara, leacuri de toate felurile am incercat si toate s-au dovedit zadarnice ...
Sau, poate datorita lor a mai trait ceva timp in plus fata de cazul in care nu ne-am fi zbatut.
Suferinta mea a fost nimic in comparatie cu a ei ...
Nu eu am fost personajul principal.
Am devenit doar dupa moartea ei.
Cand am fost la un pas de sinucidere ....
Si cand am constatat ca gandul asta devine din ce in ce mai ispititor, m-am cutremurat si mi-am spus ca trebuie sa fac ceva sa ies din starea asta nenorocita.
Asa incat m-am dus la o femeie cam de varsta mea am intrebat-o daca vrea sa nu mai fie singura ... a vrut, am inceput sa treim impreuna si acum viata mea a reintrat intr-un fel de normalitate.
Din pacate, nu-mi pot reseta memoria, asa incat vor mai trece ani pana se va estompa durerea provocata de moartea Elenei, dar, nu exista alternativa ... daca vreau sa traiesc.

Va multumesc din suflet tuturor celor care v-ati amintit de Elena si va asigur ca ea va trai in inima mea, ca avea acolo un coltisor, cate zile voi avea.
Dar asta nu ma va impiedica sa-mi traiesc restul zilelor cat voi putea de fericit alaturi de alta femeie.
Daca ajuta la ceva, mi se pare incredibil faptul ca femeia aceasta cu care sunt pare o copie identica a Elenei, lucru la care nu m-am asteptat nici in visele cele mai optimiste ...

Dumnezeu s-o odihneasca pe Elena si sa aiba grija de sufletul ei !
Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru gandurile voastre bune si pentru rugaciunile voastre !

Va multumesc !
....SILVIU AM CITIT TOT SI M-A IMPRESIONAT FOARTE MULT POVESTEA TA.
NICI-O DATA SA NU REGRETI CE AI FACUT...DUMNEZEU TE-A CALAUZIT PE DRUMURILE BUNE,TE ROG SA-I MULTUMESTI. NU SANT SINGURA DAR BANUIESC CA VIATA DE UNUL SINGUR ESTE DEVASTATOARE. DUMNEZEU SA O IERTE PE FOSTA TA ELENA...SI SA-I DEA DUMNEZEU SANATATE CELEI CE TI-A PRIMIT IN INIMA EI....CU RESPECT DI

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

250 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 10:08

SILVIU .....AM CITIT TOT SI M-A IMPRESIONAT FOARTE MULT POVESTEA TA.
NICI-O DATA SA NU REGRETI CE AI FACUT...DUMNEZEU TE-A CALAUZIT PE DRUMURILE BUNE,TE ROG SA-I MULTUMESTI. NU SANT SINGURA DAR BANUIESC CA VIATA DE UNUL SINGUR ESTE DEVASTATOARE. DUMNEZEU SA O IERTE PE FOSTA TA ELENA...SI SA-I DEA DUMNEZEU SANATATE CELEI CE TI-A PRIMIT IN INIMA EI....CU RESPECT DI

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 10:13

..."Daca ajuta la ceva, mi se pare incredibil faptul ca femeia aceasta cu care sunt pare o copie identica a Elenei, lucru la care nu m-am asteptat nici in visele cele mai optimiste ..."
este foarte bine ca ai reusit sa treci peste aceasta incercare grea si, poate chiar ingerul Elena te-a ajutat...
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 17:30

Va multumesc pentru gandurile bune.
Dumnezeu sa va ajute !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 17:45

Silviu am stat luni bune si am tot privit din umbra aceasta poveste. Fiind un pic mai sensibil, nu am putut sa scriu desi mi-as fi dorit sa am cuvinte.Nu am stiu cum sa ma afisez cu un mesaj. De fiecare daca cand vad numele topicul, acest topic ma darama pentru ca imi aduce aminte de cele pierdut si de ce am langa mine si de frica de zi cu zi sa nu ii pierd. Si plang !! Acuma mi-am facut mai mult tupeu si as dori sa ma crezi ca imi pare foarte rau pentru pierderea ta. Nu o sa pot niciodata sa simt ce ai simtit dar vreau sa iti spun ca sincer cred enorm ca ai avut de suferit. Ai suferit cumplit si imi pare bine ca ai reusit sa o iei de la inceput dar un pic mai gol in viata ta. Iti doresc in viata cat are sa fie, numa noroc si sa fi sanatos si binenteles tuturor acesta urare. Meritati fiecare !!

Astept aici...Nu muri inaintea mea, Te rog !
Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 17:46

Dumnezeu sa o odihneasca in pace

Astept aici...Nu muri inaintea mea, Te rog !
Fosta membra 9am.ro

77 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 17:46

De la: 9am243736, la data 2011-01-25 10:13:47..."Daca ajuta la ceva, mi se pare incredibil faptul ca femeia aceasta cu care sunt pare o copie identica a Elenei, lucru la care nu m-am asteptat nici in visele cele mai optimiste ..."
este foarte bine ca ai reusit sa treci peste aceasta incercare grea si, poate chiar ingerul Elena te-a ajutat...
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Nimic nu-i intamplator pe lumea asta................esti o persoana deosebita Silviu......
Ai luptat, te-ai zbatut, te-ai rugat , .....si ceea ce este cel mai important, este faptul ca, ai suferit odata cu ea........i-ai fost alaturi - ceea ce nu-i putin lucru!
O seara placuta si numai bine iti doresc!

vic

179 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2011, ora 20:20

trecind si eu prin asa ceva ,mult timp nu am reusit sa iti adresez nici macar un buna ziua.pentru ca nu imi gaseam nici un cuvint de incurajare stiind cit de necrutatoare este aceasta boala.
Acum pot sa iti spun ca imi pare nespus de rau pentru sotia ta,si in acelasi timp ma bucur pentru tine ca ti-ai gasit forta necesara pentru a merge mai departe.Vorba ta,de altfel Silviule,tu traiesti.deci trebuie sa te si porti astfel.
Vasix.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 06:23

As vrea sa va mai spun ceva.
Nu numai femeilor, e valabil pentru toti, dar mi se pare ca mai ales pentru femei.
Nu presupuneti ca sunteti sanatoase tun pentru ca ati facut sport in tinerete sau pentru ca n-ati fost niciodata bolnave de ceva !
Nu credeti, la sfatul colegelor sau a prietenelor, ca unele simptome se datoreaza menopauzei sau nu stiu carui al factor imaginat !
Cand va simtiti rau, mergeti LA MEDIC !
SI PE URMA LA ALT MEDIC !
Verificati mereu, periodic, cel putin odata pe an, daca va pemiteti mai des, cum stati cu sanatatea.
Munciti cu sarguinta si corectitudine, dar nu mai mult decat programul de lucru !
Nu va luati de lucru acasa, nu credeti pe cei care spun ca treaba e urgenta si trebuie terminata ... ieri.
Va muta pe umeri o greseala de-a lor.
Petreceti-va timpul liber cu altceva decat faceti in mod obisnuit, aierisiti-va mintea, ganditi pozitiv, faceti sex cat mai des si mai intens, mergeti in excursii, bucurati-va de viata fara sa faceti abuzuri alimentare, ...
Nu amanati nici o placere pe care v-o puteti oferi singure, singuri ...
Iubiti-va copii, dar nu va transformati in sclavii lor. Lasati tampeniile cu "ce le oferim copiilor nostri".
In privinta copiilor e valabil proverbul chinezesc care spune ca atunci cand intalnesti un om flamand si doresti sa-l ajuti, nu-i da un peste, invata-l sa pescuiasca !
Deveniti un pic mai egoisti, fara sa ajungeti la extrema, e o chestie de echilibru....
Traiti pentru voi, nu veti trai vesnic si se poate sa nu mai aveti a doua sansa ...
Nimeni nu stie cat are de trait !

Am sperat si am facut tot ce m-a dus capul pentru sotia mea. Si tot ce a dorit ea, ce a acceptat ea pentru vindecarea cancerului.
Din experienta asta cu lupta contra cancerului am tras concluzia ca nimeni, absolut nimeni nu stie ce este cancerul.
Si nici cum se trateaza.
Exista doar oameni care au constatat ca prin anumite plante, metode, ... credinta ... se obtin, in anumite cazuri, rezultate bune ... bolnavii mai supravietuiesc ani buni, uneori zeci de ani.
Nimeni, nici un vindecator nu-ti spune rata de vindecare cand ajungi la el.
Pentru ca nu tin nici o statistica, iar morti nu mai pot povesti.
Clinicile grozave din Turcia sau Germania sau de oriunde din lumea asta, iti solicita dosarul medical si trebuie sa te califici pentru a ajunge la ei pentru tratament ...
Inainte de orice, daca te accepta, trebuie sa le virezi in cont, miiile sau zecile de mii de euro si trebuie sa semnezi si niste hartii prin care tu iti asumi toata respunderea, ei cu banii tai si fara nici o raspundere, iar tu cu speranta ca iti va fi bine...
Se spune ca medicii nu fac altceva decat sa te asiste si sa te indrume cat Dumnezeu te vindeca de boala de care suferi.
Daca te vindeca.
L-am intrebat pe un prieten, medic, de unde vine cancerul, cum sa faci sa te feresti de el.
A ridicat privirea in sus, cu degetul aratator a aratat spre cer si a zis:
- De la El ... N-ai cum sa te feresti ... n-ai cum sa previ ...
Acum un an, pe vrema asta, a renuntat la Gerson pentru ca aparuse lichidul de ascita in zona abdomenului.
De 7 ori i s-a scos lichidul asta, cate 2,3-3 litri de fiecare data.
A trecut pe ceaiul de spanz de la Calina Dumitru din Iasi.
Si s-a oprit lichidul.
Medicul Ilina de la UPU s-a mirat cand ne-am dus si a treia, a patra oara sa scoatem lichidul.
Nu-i mai dadea mai mult de doaua-trei saptamani ...
Si a mai trait inca 5 luni ...
Din toate cate le-am incercat, ceaiul de spanz pare sa fi fost cea mai buna solutie. Acasta toxina naturala, un fel de chimioterapie fara efecte secundare si-a facut treaba cel mai bine.
Din pacate, am gasit-o mult prea tarziu.
Desi i se vorbise despre ea cu un an inainte, n-a acceptat-o atunci !
A ales Gersonul !
Si l-a facut exact asa cum e descris in cartea lui Max Gerson.
Asta i-a fost fatal !
Nu cunosc decat o singura persoana care face Gerson si supravietuieste. Dar nu-l face ca la carte, il face intr-o forma suportabila cu legume ne-bio cumparate din piata ... Ii doresc multa sanatate ...

In fine, am scris toate acestea plecand de la ideea ca s-ar putea sa foloseasca cuiva.
Nu detin nici un adevar despre cancer si nu pot ajuta pe nimeni.
Doar daca, povestind ce ni s-a intamplat, cineva care trece prin asa ceva citeste si crede ca unele lucruri ii pot fi utile, atunci ii pot da relatiile despre ce si cum sa faca chestia care-l intereseaza si in care crede.
Sunt usor de contactat.
Suntem muritori, Dumnezeu a creat mecanismul asta extraordinar care se cheama viata.
Si tot el a creat mecanismul de distrugere a acestei masini fantastice care este trupul nostru. Si mintea noastra.
Cancerul este doar una din formele prin care trupul este facut sa inceteze a mai functiona.
Nu ma intrebati daca asta e bine sau nu, nu e treaba mea sa judec asta.
Viata este foarte frumoasa atata cata este, moartea e inevitabila, nu conteaza cum si din ce motiv vine.
Credinta, daca o ai, te invata cum sa-ti traiesti viata cat mai frumos si cum sa-ti accepti moartea ca pe ceva normal ...
Am postat pentru ca am observat ca va pasa, ca mai intereseaza pe cineva si va multumesc pentru incurajari.
Mi-am propus sa ma bucur de tot ce-mi mai poate oferi restul vietii.
N-am uitat-o pe Elena, n-o s-o uit niciodata, ma duc la mormantul ei cam din doua in doua saptamani si mai plang si mai vorbesc cu ea, dar ma straduiesc sa am o viata normala, cat mai normala.
Nimic nu ucide mai rau decat singuratatea.
Poate ca Dumnezeu are avut ale socoteli cu mine.
Nu stiu.
Nu inteleg .
Dar asta este.
Nu trebuie sa le stiu si sa le inteleg pe toate.
Ii multumesc in fiecare dimineata pentru toate lucurile bune pe care mi le ofera.
Si stiu deja ca toate au un sfarsit ....

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Ianuarie 2011, ora 06:31

Multumesc Silviu. Pentru mai multe.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 15:17

Persoano, care maine nu vei mai fi pe aici cu numele FIORII , inteleg sa ai un job, o norma, sa postezi tampenii in tot forumul, dar daca aveai un singur neuron trebuia sa observi ca in acest topic nu trebuia sa calci.
Te-am mai sfatuit odata sa citesti, incearca cel putin cu topicul in care-ti introduci.... postarea!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 20:33

@silviu, simt nevoia sa spun ca te iubesc ca om. Sunt vorbe mari si nici un om normal nu se joaca cu ele. Viata ta fara Elena este asa "cum este acum" cu acordul si bunavointa ei. Altfel, nu ar fi avut loc nimeni langa tine. Mai mult nu are rost sa dezvoltam. Suntem cu totii trecatori si ai dreptate in tot ceea ce ai spus in comentariul tau. Esti o lectie necesara pentru noi.....

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2011, ora 01:37

Vad ca ati pus-o de un mic razboi cu fata asta care zice ca n-are rost sa te duci la medic in tara lui Basescu si a lui Boc.
Nu-l dezvoltati !
Treaba ei daca are probleme politice existentiale.
Va spun eu, un patit, mergeti la medic, chiar daca e ciubucar, n-are importanta, da sa fie bun profesional. In Romania, oricati bani veti de medicului, cu sau fara chitanta, veti iesi mult mai ieftin decat in afara tarii si va veti si intelege mai usor cu el.
Cine vrea sa faca asta, s-o faca, cine are alte pareri, n-are decat sa se duca unde crede el ca va fi tratat mai bine.

Asa este, Broscuto, si eu cred ca Elena ma ajuta de acolo de unde este. Mi-a promis asta de cand traia si vorbeam despre cum va fi "dupa".
Eu cred ca ea este acum ingerul meu pazitor.
Daca este sau nu asa, numai Dumnezeu stie !
Dar eu asa cred.
Lasati-o in pace pe fata asta plina de venin, o fi avand si ea cine stie ce de impartit cu viata, o fi patit ceva care s-o fi adus in halul asta ...

In rest, nu prea mai am ce sa va spun.
Stiu, v-am mai spus asta si alta data ...
Nu vreau sa ajung ca in povestea aia cu Elodia.
N-am de gand sa povestesc aici toata viata mea. Sau, din cand in cand ce mi se mai intampla ...
Stiu, vad aproape zilnic, ca Eugen de la Arad si Ingrid din Bucuresti se uita sa vada ce am mai scris...
Le multumesc.
Am ramas cumva la inima lor si vor sa vada ce mai povestesc. Sunt curiosi.
Candva voi merge pe la Arad ... pe la nenea Eugen.
Dar acum nu mai am nimic deosebit de povestit. NU mai am de dat nici o lupta teribila cu moartea.
Nici nu cred ca o voi mai da vreodata.
Nici cand mi se vor termina zilele, pentru mine.
Din povestea nevestei mele, am invatat ca trebuie sa te obisnuiesti, mai din timp, cu ideea ca, intr-o zi, nu sti niciodata care, si e bine ca e asa, vei muri !
Dintr-un motiv sau din altul.
Si am mai invatat ca trebuie sa-ti traiesti cat mai placut clipele, alea care sunt ...

Va multumesc tuturor pentru gandurile voastre bune, si pentru faptele voastre bune, pe care le-ati facut atunci cand am avut nevoie, fara ca eu sa va cer asta, ceea ce mi-a aratat ca, in cuida convingerilor politice, a diferentelor de a vedea lumea de a o intelege, omenia din voi si-a spus cuvantul ...
Si sunt convins ca ajutorul pe care mi l-ati acordat se va intoarce, cumva, inzecit, la voi, prin grija lui Dumnezeu.

Doamne Ajuta !
Prin mine, Elena va multumeste si ea ...

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2011, ora 02:56

De la: Merry, la data 2010-02-20 20:00:15Buna seara,
Ma intreb deseori, cata putere trebuie sa avem emotional, sa auzim sau sa vedem cu ochii nostrii, cum situatii de viata in care cei dragi sunt personajele principale, devin de nerezolvat, si ajungem sa simtim ca suntem incapabili sa oferim... ajutor;
Linkul de mai jos exprima, unul din multele cazuri ;
Asa este si cazul lui SILVIU care are sotia ELENA bolnava de cancer,dar cu rezolvare.
Exista sanse majore in straintate;
Ca oameni spuneti-ne, cum putem sustine astfel de cazuri, cum se poate AJUTA, cum se pot ajuta, astfel de situatii, fara a da senzatia ca ...SE CERE...fara a da senzatia de UMILINTA... a celor care sunt in aceasta situatie;
Exista sanse!!!!...
Un inceput pentru strangere de fonduri a fost derulat de catre utilizatorii 9 am NEWS, prin postarea cazului in newsletter, in speranta ca acest jurnal online este accesat;
Dati-mi voie sa cred, ca exista OAMENI, cu inima,suflet, posibilitati sau idei , ce pot duce catre un zambet de multumire si credinta.. ca nu suntem singuri
Pentru cei care doresc sa-i ajute adresa este: CONSTANTIN BUCUR SILVIU ,str. poet Grigore Alexandrescu ,nr.5, VALENII DE MUNTE, jud. PRAHOVA Cu speranta ca apelul meu a ajuns la sufletul fiecarui cititor

NOI, VA LASAM FARA SPERANTA !

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 16:19

LAMAIA SI CANCERUL

Institutul de stiinte in sanatate L.L.C. 819 N.Str Charles Baltimore, MD 1201
Aceasta este ultima noutate in medicina, eficace pentru a combate cancerului!!!
Cititi cu atentie msajul care mi-a fost trimis, eu sper ca voi sa-l urmati!!!!
Binefacerile lamii
Lamaia este un produs miraculos pt. a omori celulele canceroase.
Ea este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia.
De ce nu suntem la curent cu asta?
Pt. ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice care le-ar aduce imense beneficii.

Puteti sa ajutati un prieten care are nevoie, informandu-l ca sucul de lamaie este benefic pt. a preveni boala.
Gustul sau este agreabil si nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. Daca aveti posibilitatea plantati un lamai in casa in ghiveci sau in gradina. Cate persoane mor in timp ce acest scret este pastrat cu strictete pt. a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporatii?
Dupa cum stiti, lamaiul este scund, nu ocupa mult loc si este cunoscut pt. varietatile sale de lamai si lime.
Puteti sa consumati fructul in maniere diferite: puteti sa mancati pulpa, sa faceti jus, sa preparati bauturi, sorbet, patiserii, etc.
I se atribuie multe virtuti, dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor.

Aceasta planta este un remediu demonstrat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate variantele de cancer. Este de asemni considerat un agent anti microbian cu larg spectru impotriva infectiilor bacteriene si a ciupercilor, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala f. inalta si este antidepresiv, combate tensiunea si bolile nervoase.
Sursa acestei informatii este fascinanta; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator incepand din 1970, extrasele au relevat ca: ea distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas.....
Componentele acestui arbore au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat in mod curent in lume, pt. incetinirea dezvoltarii celulelor canceroase.

Si ceea ce este inca si mai uimitor: acest tip de terapie cu extract de lamaie distruge numai celulele maligne canceroase si nu afecteaza celulele sanatoase...
Institutul de Stiinte in Sanatate, L.L.C.819 N.....

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 14:07

SI CEL MAI BINE ESTE DACA BETI NUMAI ACEST SUC !!!

Este ca o bautura miracol! Este simplu.

Ai nevoie de un cartof, un morcov si un mar care se combin mpreun pentru
a face suc!

Se spal cele de mai sus, fara a le curata se taie buci i se pun n
storctorul de fructe i imediat bei suc. Putei aduga lamaie sau lime
pentru gust mai racoritor.

Aceasta bautura miracol va fi eficienta pentru urmtoarele maladii:

1. Prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase - impiedica cresterea
celulelor canceroase.

2. Poate vindeca ulcerul, de asemenea poate preveni afectiunile grave la
ficat, rinichi i pancreas.

3. Consolidare pulmonara, previne atacurile de cord si hipertensiunea
arteriala.

4. Consolidare a sistemului imunitar

5. Bun pentru vedere, elimina ochii rosii si obositi sau uscati

6. Ajutor pentru a elimina durerea cauzata de munca fizic, dureri musculare

7. Detoxifiaza, ajuta tranzitul intestinal, elimina constipaia. Prin
urmare, va face o piele sanatoasa si un aspect mai radiant. Foarte eficient
in acnee.

8. mbunteste respiratia urat mirositoare din cauza indigestie,
infeciilor la nivelul gtului.

9. Reduce durerile menstruale

10. Ajuta la coborarea temperaturii in cazul puseurilor severe de febra.

Nu exist absolut nici un efect secundar. Foarte hrnitor i se absoarbe
uor! Foarte eficient n cazul n care avei nevoie sa pierdeti n greutate.
Vei observa mbuntirea sistemul imunitar dup consumarea zilnic timp de
2 sptmni. V rugm s v asigurai c beti sucul imediat din storctor
pentru cel mai bun efect.

CND se bea:

Se bea dimineata pe stomacul gol! Dupa o ora se poate lua micul dejun.
Pentru rezultate rapide beti de 2 ori pe zi, dimineaa i inainte de 17.

Lasati sa circule acest mesaj la toti cei ce doresc sa fie sanatosi!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 14:13

Eu stiu de morcov, mar, citrice, sfecla rosie, telina. Cel mai mult mar si morcov.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 14:56

De la: nastasemihail, la data 2011-02-04 14:13:15Eu stiu de morcov, mar, citrice, sfecla rosie, telina. Cel mai mult mar si morcov.

ceapa si usturoi

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2011, ora 02:44

De la: 9am243736, la data 2011-02-04 14:07:32SI CEL MAI BINE ESTE DACA BETI NUMAI ACEST SUC !!!

Este ca o bautura miracol! Este simplu.

Ai nevoie de un cartof, un morcov si un mar care se combin mpreun pentru
a face suc!

Se spal cele de mai sus, fara a le curata se taie buci i se pun n
storctorul de fructe i imediat bei suc. Putei aduga lamaie sau lime
pentru gust mai racoritor.

Aceasta bautura miracol va fi eficienta pentru urmtoarele maladii:

1. Prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase - impiedica cresterea
celulelor canceroase.

2. Poate vindeca ulcerul, de asemenea poate preveni afectiunile grave la
ficat, rinichi i pancreas.

3. Consolidare pulmonara, previne atacurile de cord si hipertensiunea
arteriala.

4. Consolidare a sistemului imunitar

5. Bun pentru vedere, elimina ochii rosii si obositi sau uscati

6. Ajutor pentru a elimina durerea cauzata de munca fizic, dureri musculare

7. Detoxifiaza, ajuta tranzitul intestinal, elimina constipaia. Prin
urmare, va face o piele sanatoasa si un aspect mai radiant. Foarte eficient
in acnee.

8. mbunteste respiratia urat mirositoare din cauza indigestie,
infeciilor la nivelul gtului.

9. Reduce durerile menstruale

10. Ajuta la coborarea temperaturii in cazul puseurilor severe de febra.

Nu exist absolut nici un efect secundar. Foarte hrnitor i se absoarbe
uor! Foarte eficient n cazul n care avei nevoie sa pierdeti n greutate.
Vei observa mbuntirea sistemul imunitar dup consumarea zilnic timp de
2 sptmni. V rugm s v asigurai c beti sucul imediat din storctor
pentru cel mai bun efect.

CND se bea:

Se bea dimineata pe stomacul gol! Dupa o ora se poate lua micul dejun.
Pentru rezultate rapide beti de 2 ori pe zi, dimineaa i inainte de 17.

Lasati sa circule acest mesaj la toti cei ce doresc sa fie sanatosi!!

In cazul in care doriti sa urmati terapia Gerson, morcovul si marul, dar si salata verde, varza rosie, sunt ingredientele celor 13 sucuri a 230 ml fiecare, baute din ora in ora.
Asta a baut Elena timp de 5 luni, zi de zi.
Cartofii nu sunt folositi la suc. Nici sfecla rosie.
Reteta asta este cunoscuta de la Rudolf Breus. Cu cartof si sfecla.
Legumele ar trebui sa fie bio.
Intr-adevar, sucul trebuie baut imediat dupa ce legumele au fost trecute prin storcator si apoi prin presa, astfel incat sa nu aiba parte solida, numai lichid. Trebuie baut imedita din cauza ca enzimele mor la contactul cu oxigenul, exponential.
Cartofii se consuma preparati la cuptor, fara sare sau alt condiment.
Sarea este total interzisa.
Sfecla se consuma rasa, cu ceapa cu usturoi, ardei gras verde si rosu, varza rosie sau varza verde .... toate crude si tocate in bucati mari sau mici, dupa gust.
Fara carne sau produse lactate. Fara oua ...
Cand va apucati de chestii de genul asta este important sa va faceti analize de sange, sa va asiste un medic care stie despre ce este vorba, sa mai luati si niste suplimente alimentare pure, (organice) care sa completeze deficitele.
DACA nu faceti asta nu realizati mare lucru. Puteti acumula deficite care vor face ca anumite glande sa nu mai functioneze si rezultatul e ... zero.
De fapt, la debutul oricarei boli, chiar daca s-a constatat ca e cancer sau orice altceva, cel mai bine este sa gasiti un medic care sa ajute la depistarea tuturor deficitelor, a organelor si glandelor care nu-si mai exercita rolul si care sa gaseasca modalitatea cea mai potrivita de a le impaca pe toate.
Multi medici spun: trebuie s-o rezolvam p-aia, restul nu ne intereseaza deocamdata. Fals ! Lucrurile ignorate sunt tot acolo si accentueaza deficitele.
Povestea nu este simpla si nu exista o solutie universala.
Nimeni nu stie, de fapt, ce este cancerul.
Nimeni nu stie cum se trateaza.
Unii au observat ca folosirea unui medicament, a unei substante, a unei terapii, ajuta la intarzierea bolii, o amelioreaza sau chiar aduc vindecarea la anumiti pacienti, intr-un anumit stadiu al bolii.
Descoperirea cat mai din vreme, cat mai de la debutul bolii, este esentiala.
Nu exista panaceu universal.
Din pacate ...

Am primit, in decursul vremii, cand ma luptam sa gasesc o solutie, tot felul de sfaturi si indrumari, retete, adrese de vindecatori, leacuri peste leacuri, care mai de care mai miraculoase, toate laudate si garantate.
Ne-am apucat de Gerson dupa ce am fost in casa cuiva care aplica pe el insusi aceasta terapie dupa ce fusese in Mexic. Ne-a vorbit foarte convingator si arata foarte bine. Ne-am dus si noi la Dovoboko, langa Budapesta, si am vazut cum se face. Ne-au invatat acolo cu sa facem cu sucurile si suplimetele alimentare ... pentru 6.000 euro in 2 saptamani.
Si ne-am apucat de treaba plini de speranta. Din 3 in 3 saptamani eram la Budapesta sau Vinea dupa legume organice ...
Dupa 2 luni, tipul care urma Gerson, a facut recidiva dar noua ne-a ascuns asta ... A crezut ca ne face un bine, ca nu o va demoraliza pe Elena ...
Mare greseala.
Terapia Gerson este infernala pentru pacient ...
Detoxifierea. Asta face.
Se bazeaza pe faptul ca se detoxifiaza corpul si sistemul imunitar repara singur disfuntionalitatile si cancerul moare nemaifiind hranit.
NUmai ca nu se intampla asa neaparat.
Sunt persoane care nu aplica terapia Gerson asa cum a fost ea prescrisa de Max Gerson, pentru ca nu au bani, dar aplica principiile ei, intr-un mod suportabil pentru pacient si supravietuiesc ...

Mie mi s-a parut ca ceaiul de spanz a avut efecte mult mai bune decat terapia Gerson.
Dar asta e doar o impresie si mi-e greu sa dau un verdict avad in vedere situatia complicata in care s-a aflat Elena dupa Gerson. Cert este ca dupa Gerson a avut o stare deplorabila, lichid de ascita (scos de vreo 7 ori cate 2,5-3 litri) si atunci a inceput sa ia ceai de spanz. S-a oprit generarea lichidului de ascita si a mai trait 5 luni desi medicii ii mai dadeau 2-3 saptamani dupa cat de umflat era abdomenul ...

Se pot face tot felul de cure de detoxifiere, insa cea mai buna metoda este modul in care mananci in fiecare zi si mai ales ce mananci.
Va spun ca nimeni nu poate spune ce sa manace fiecare individ astfel incat sa-i fie optim.
Un medic spunea ca trebuie sa mananci ceea ce vezi ca-ti prieste, iti merge bine ... nu-ti face rau.
Ma gandesc despre asta ca lucrurile mai depind si de Dumnezeu.
Sunt oameni care consuma lapte si produse lactate, despre care se afirma ca sunt favorizante pentru cancer, si treiesc pana la 90-100 de ani.
Sunt oameni care beau alcool si fumeaza si traiesc pana la 90 de ani ...
Sunt copii care fac cancer si n-au consumat nici alcool nici n-au fumat, nici n-au facut avorturi, nici macar pacate ... si mor.
Sunt de toate felurile, sunt cazuri de toate felurile care te fac sa nu mai sti ce si cum sa faci si de ce sa te feresti. Trebuie ca fiecare sa constate cum ii e bine.
Cert este ca somnul este un excelent medicament.
Dormiti cat mai mult si cautati sa va faceti viata cat mai frumoasa, sa luati din ea ce va face sa va simtiti bine, sa traiti cat mai confortabil, oricat ar trebui sa munciti, straduiti-va sa ganditi pozitiv si sa aveti ganduri frumoase chiar atunci cand sunteti nevoiti sa faceti lucruri nesuferite.

In fine....
Am inceput sa dau sfaturi cam multe ... si ele s-ar putea sa nu se potriveasca oricui.

stefanutu

11 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 09:33

Azi,se implineste un an de la plecarea Elenei Bucur din mijlocul nostru.DUMNEZEU SA O IERTE SI SA O ODIHNEASCA IN PACE.Pentru Silviu sanatate sa poata merge mai departe.

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 11:50

Un gand placut, o lacrima si-o floare...
Dumnezeu sa-i dea odihna si pace vesnica...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 16:40

Deci a trecut un an... ..nu stiu ce sa spun, dar o revad cum statea micuta pe balansoar, fara ca macar sa inchid ochii.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 16:45

De la: stefanutu, la data 2011-06-17 09:33:11Azi,se implineste un an de la plecarea Elenei Bucur din mijlocul nostru.DUMNEZEU SA O IERTE SI SA O ODIHNEASCA IN PACE.Pentru Silviu sanatate sa poata merge mai departe.

o lacrima s'un gind bun !

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2011, ora 23:56

Odihneasca-se in pace !

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2011, ora 08:41

Va multumesc tuturor, mai ales tie, Eugen, pentru ca v-ati amintit si ati pomenit-o ...
Noi am facut pomenirea de un an ... pe 11, in sambata dinainte, asa dupa cum ne-a spus parintele Tanase.
Il stiti pe parintele Tanase, cel cu Valea Plopului si cu asociatia Provita....

Eu trec pe la mormant o data pe saptamana. Aprind o lumanare, scot cateva vorbe, mai plang un pic ... si ma duc acasa.
Acum, la un an, am reusit performanta sa nu mai plang la mormant. M-a apucat imediat dupa ce am plecat, dar a fost un plans mai scut decat alte dati.

In rest, am o viata relativ normala.
Am gasit o alta femeie cu care traiesc.
Asta nu inseamna ca au uitat-o pe Elena.
Dar incerc sa fiu normal.
Ca si voi, cei din jurul meu, care conteaza, sunt alaturi de mine si ma inteleg.
Asta este viata.
Nu decidem noi care si cand se duce.
Am facut tot ce m-a dus capul s-o ajut, m-am zbatut cat am putut, dar .... Dumnezeu a vrut s-o cheme la El.
Si asta n-a mai depins de mine.
Acum, de mine depinde cum imi petrec restul zileleor.
Si am hotarat sa mi le petrec cum voi putea mai placut.

Nu pot decat sa va multumesc inca odata pentru gandurile voastre bune de acum, pentru faptele voastre de exceptie de atunci cand se dadea batalia cu moartea si sa va doresc sa aveti o viata cat mai frumoasa.
Eugene, te astept pe la mine, orcand vei cobora prin Prahova...

Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace !

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 19 Iunie 2011, ora 08:53

De la: Silviu, la data 2011-06-19 08:41:22Va multumesc tuturor, mai ales tie, Eugen, pentru ca v-ati amintit si ati pomenit-o ...
Noi am facut pomenirea de un an ... pe 11, in sambata dinainte, asa dupa cum ne-a spus parintele Tanase.

Eu trec pe la mormant o data pe saptamana. Aprind o lumanare, scot cateva vorbe, mai plang un pic ... si ma duc acasa.
Acum, la un an, am reusit performanta sa nu mai plang la mormant. M-a apucat imediat dupa ce am plecat, dar a fost un plans mai scut decat alte dati.

Ca si voi, cei din jurul meu, care conteaza, sunt alaturi de mine si ma inteleg.
Asta este viata.
Am facut tot ce m-a dus capul s-o ajut, m-am zbatut cat am putut, dar .... Dumnezeu a vrut s-o cheme la El.

Nu pot decat sa va multumesc inca odata pentru gandurile voastre bune de acum, pentru faptele voastre de exceptie de atunci cand se dadea batalia cu moartea si sa va doresc sa aveti o viata cat mai frumoasa.

Condoleante nea Silviu . Acu am aflat cand am citit intamplator la `Ulimile stiri` Dumnezeu sa o odihneasca in Pace!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2011, ora 09:11

Mai am vorba despre o colega de facultate de-a Elenei, din Targu Jiu, care a venit la mormantul ei cu putin pana in pasti. Meri.
M-a impresionat prezenta ei ...
Si regretul ei ca nu si-a facut timp s-o viziteze cand mai era in viata ...

Faceti-va timp si spuneti-le celor pe care ii iubiti, ca ii iubiti, cata vreme sunteti langa ei, dati-le de inteles ca-i pretuiti si spuneti-le asta direct, daca asta simtiti.
O sa va fie si voua mai bine si ei se vor simti mai bine.
Nu asteptati sa fie pe patul de moarte, ori suferinzi ca sa faceti asta ...
Chiar daca veti parea desueti, depasiti, invechiti ...
Dragostea n-are timp. Nu e nici veche nici noua. E !
Exprimati-o fata de cei pentru care o simtiti !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2011, ora 10:06

De la: Silviu, la data 2011-06-19 08:41:22Va multumesc tuturor, mai ales tie, Eugen, pentru ca v-ati amintit si ati pomenit-o ...

Asta este viata.

n-am cuvinte sa-ti spun cit de mult te iubesc si te apreciez !

stefanutu

11 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 17 Iunie 2012, ora 06:04

De la: gabigabi, la data 2011-06-19 10:06:15

Asta este viata.

n-am cuvinte sa-ti spun cit de mult te iubesc si te apreciez !

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului LACRIMI...DEZNADEJDE...SPERANTA
Mergi la: