back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Lacrimi...deznadejde...speranta

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 18:23

Dumnezeu sa o odihneasca!
Imi pare rau, foarte rau, acum cuvintele nu au nici o valoare.
Tot ceea ce pot face este sa plang si sa va doresc sa aveti puterea de a va reveni si de a merge mai departe asa cum si-ar fi dorit Elena.
Condoleante.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 15:48

Silviu acum cind Elena noastra este printre ingeri tu trebuie sa mergi mai departe pentru copii tai care sint rodul iubirii voastre............cind crezi ca esti in stare si stiu ca esti ,vino si da-ne in cap pe ce topic vrei tu........sa o lasam pe Elena sa se odihneasca si sa vegheze asupra voastra ,ca un inger cum a fost si pe pamint...!!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 17:59

De la: Silviu, la data 2010-06-20 15:41:07Multumesc ...

S-a sfrasit.

Multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine si pentru sufletul ei.

Dumnezeu s-o odihneasca !

stiu ca n-ai nevoie de cuvinte, asa ca-ti trimit inima ca sa-ti fie alaturi !

Raporteaza abuz de limbaj
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 04:41

@silviu, iti multumim ca ai gasit de cuviinta sa treci pe aici si pentru taria de care ai dat dovada.

Toti trecem prin asta si cu totii stim ca la randul nostru ne vom duce acolo in lumea in care se spune ca ne vom intalni cu toate persoanele pe care le-am iubit si care ne-au iubit.
Moartea face parte din viata, e cel mai firesc lucru desi noua ne provoaca teama in mod nejustificat. Spuneai si tu asta asta la un moment dat. Elena si-a gasit linistea . nu mai are nici o teama Odihneasca-se in pace !

Stiu ca nu iti plac citatele, nu te oblig sa le citesti dar pun un link mai jos, daca poti si vrei...(sunt doua pagini). Nu mi-am permis sa fac o selectie cu copy/paste. O parte din ele cred ca ti-ar aduna un pic sufletul supus prea mult realitatii in ultimul timp.

Am sa pun totusi un citat in memoria Elenei fiindca e in legatura cu ceea ce spunea @gabi mai devreme.

"Unicul lucru important, cnd vom lsa aceast lume, vor fi urmele de dragoste pe care le vom lsa."

autori.citatepedia.ro/de.php?a=Albert+Schweitzer

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 21:38

Cu speranta ca Silviu nu se va supara, as dori sa continuam acest topic, pentru a ne oferii sprijinul si altor persoane care au nevoie de noi!!!
Am primit un strigat de ajutor pe care vreau sa v-il prezint si voua:

Subiect: MARE RUGAMINTE

MARE RUGAMINTE ! Urgent
Va rog, dati sfoara n tara dupa grupa AB pozitiv...Daca cineva e dispus sa doneze snge...pentru o fetita cu aplazie medulara ... Este la spitalul Fundeni (Bucuresti) , sectia de Pediatrie , are 11 ani , se numeste Tudor Alexandra Mihaela si pna la operatie face transfuzii zilnice. Altfel moare. Macar da mai departe!!! Nu-i greu!!! Multumesc

Dan Calin Baban dir.Liceul de Arta - Sibiu

Cred ca nu este un efort prea mare pentru cei cu grupa AB pozitiv....!!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 22:22

De la: Merry, la data 2010-06-24 21:38:52Cu speranta ca Silviu nu se va supara, as dori sa continuam acest topic, pentru a ne oferii sprijinul si altor persoane care au nevoie de noi!!!

MARE RUGAMINTE ! Urgent
Va rog, dati sfoara n tara dupa grupa AB pozitiv...Daca cineva e dispus sa doneze snge...pentru o fetita cu aplazie medulara ... Este la spitalul Fundeni (Bucuresti) , sectia de Pediatrie , are 11 ani , se numeste Tudor Alexandra Mihaela si pna la operatie face transfuzii zilnice. Altfel moare. Macar da mai departe!!! Nu-i greu!!! Multumesc

ia da tu intai cu batu' acilea si explica mizeriile astea tanti mareano

Aasculta bai fraiere,acum sint eu la butoane !
Cit timp sint eu pe pamint lepre ca voi nu o sa mai intre in casa mea.
Si apropo,Mariana v-a lasat cu mine in ziua de paste...am citit ca nevasta ta cea frumoasa si inteleapta zice ca minte nevasta mea.
Oare unde a plecat ?....va mai aduceti aminte?
Ea nu are ce sa dezminta.Daca altii i-au spus minciuni,ea le-a preluat ca adevaruri.Dar daca tu nu ai fi crezut in aceste minciuni,atunci de ce te-ai dus sa verifici?Si de ce amenintati pe toata lumea?Toti care v-au facut bine au ajuns sa fie amenintati ,jigniti si santajati! M-ai crezut prost dar am luat si eu legatura cu unele persoane care mi-au confirmat toate aceste lucruri.

Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 23:22

De la: Merry, la data 2010-06-24 21:38:52Cu speranta ca Silviu nu se va supara, as dori sa continuam acest topic, pentru a ne oferii sprijinul si altor persoane care au nevoie de noi!!!

MARE RUGAMINTE ! Urgent

Din respect pentru cei in suferinta nu murdarii acest topic...daca te respecti pe tine!

Fosta membra 9am.ro

77 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 19:35

..............
Un renumit profesor se afla in fata unui grup de tineri care erau contra casatoriei.
Tinerii argumentau ca romantismul constituie adevaratul sustinator al unei perechi si ca este de preferat sa termini cu relatia atunci cand se stinge, in loc sa intri in monotonia unei casnicii.
Profesorul le-a spus ca respecta opinia lor, dar le-a relatat urmatoarele:
Parintii mei au trait 55 de ani casatoriti si intr-o dimineata mama mea cobora scarile ca sa-i prepare tatei micul dejun. A facut un infarct si a cazut. Tatal meu a ridicat-o cum a putut si in graba a urcat-o in camioneta.
Cu toata viteza, depasind, nerespectand regulile , ajunse la spital, dar din nenorocire cand a sosit, ea murise.
In timpul inmormantarii tatal meu nu vorbi si avu o privire pierduta. Aproape nu a plans deloc. In noaptea aceea noi copiii am stat alaturi de el.
Intr-o atmosfera de durere si nostalgie, ne-am reamintit frumoase anecdote. Tata i-a cerut fratelui meu, teologul, sa-i spuna unde este mama in acel moment. Fratele meu a inceput sa-i spuna despre viata de dupa moarte, presupuse cum si unde ar fi ea.
Tatal meu asculta cu mare atentie si deodata a cerut:
-Duceti-ma la cimitir.
-Tata, am raspuns, este 11 noaptea, nu putem merge la cimitir acum.
El a ridicat vocea si cu o privire de sticla, a zis:
- Nu discutati cu mine, va rog. Nu discutati cu un om, care tocmai si-a pierdut ceea ce a fost sotia sa timp de 55 de ani !
S-a produs un moment de liniste respectuoasa si n-am mai discutat nimic. Am plecat la cimitir, am cerut voie paznicului si cu o lanterna am ajuns la mormant.
Tatal meu l-a mangaiat, a plans si ne-a spus noua, copiilor lui, care vedeam aceasta scena impresionati:
- Au fost 55 de ani buni...stiti ? Nimeni nu poate vorbi de dragostea adevarata, daca nu are idee ce inseamna sa imparti viata cu asa o femeie.
Dupa o pauza, fata i s-a luminat:
- Ea si eu am fost impreuna in acea criza cand am schimbat serviciul, am facut echipa cand am vandut casa si ne-am mutat din oras, am impartit bucuria de a vedea copiii nostri terminand scolile, am plans unul alaturi de altul la pierderea fiintelor dragi, ne-am rugat impreuna in sala de asteptare a unor spitale, ne-am sprijinit in durere, ne-am imbratisat in fiecare Craciun, si ne-am iertat greselile...
Acuma a plecat si sunt multumit, stiti de ce ? Pentru ca a plecat inaintea mea, nu a trebuit sa traiasca agonia si durerea de a ma inmormanta, de a ramane singura dupa plecarea mea. Voi fi eu cel care va trece prin asta si ii multumesc lui Dumnezeu.
O iubesc atata, ca nu mi-ar fi placut sa sufere.
Cand tata a terminat de vorbit, noi copiii aveam fetele pline de lacrimi. L-am imbratisat si el ne-a consolat:
- Totul e bine, putem merge acasa, a fost o zi buna.
In noaptea aceea am inteles ce inseamna adevarata dragoste.

Difera mult de romantism, nu are prea multe in comun cu erotismul, mult mai bine se leaga de munca si grija pe care o au doua persoane casatorite real.

Cand profesorul a terminat de vorbit, studentii nu l-au putut combate, acest fel de dragoste era ceva ceea ce ei nu cunosteau.

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 20:23

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 10:07

De la: gabico, la data 2010-06-25 19:35:23
..............
Un renumit profesor se afla in fata unui grup de tineri care erau contra casatoriei.
Tinerii argumentau ca romantismul constituie adevaratul sustinator al unei perechi si ca este de preferat sa termini cu relatia atunci cand se stinge, in loc sa intri in monotonia unei casnicii.
Parintii mei au trait 55 de ani casatoriti si intr-o dimineata mama mea cobora scarile ca sa-i prepare tatei micul dejun. A facut un infarct si a cazut. Tatal meu a ridicat-o cum a putut si in graba a urcat-o in camioneta.
Cu toata viteza, depasind, nerespectand regulile , ajunse la spital, dar din nenorocire cand a sosit, ea murise.
In timpul inmormantarii tatal meu nu vorbi si avu o privire pierduta. Aproape nu a plans deloc. In noaptea aceea noi copiii am stat alaturi de el.
Intr-o atmosfera de durere si nostalgie, ne-am reamintit frumoase anecdote. Tata i-a cerut fratelui meu, teologul, sa-i spuna unde este mama in acel moment. Fratele meu a inceput sa-i spuna despre viata de dupa moarte, presupuse cum si unde ar fi ea.
-Duceti-ma la cimitir.
- Nu discutati cu mine, va rog. Nu discutati cu un om, care tocmai si-a pierdut ceea ce a fost sotia sa timp de 55 de ani !
S-a produs un moment de liniste respectuoasa si n-am mai discutat nimic. Am plecat la cimitir, am cerut voie paznicului si cu o lanterna am ajuns la mormant.
Tatal meu l-a mangaiat, a plans si ne-a spus noua, copiilor lui, care vedeam aceasta scena impresionati:
- Au fost 55 de ani buni...stiti ? Nimeni nu poate vorbi de dragostea adevarata, daca nu are idee ce inseamna sa imparti viata cu asa o femeie.
- Ea si eu am fost impreuna in acea criza cand am schimbat serviciul, am facut echipa cand am vandut casa si ne-am mutat din oras, am impartit bucuria de a vedea copiii nostri terminand scolile, am plans unul alaturi de altul la pierderea fiintelor dragi, ne-am rugat impreuna in sala de asteptare a unor spitale, ne-am sprijinit in durere, ne-am imbratisat in fiecare Craciun, si ne-am iertat greselile...
Acuma a plecat si sunt multumit, stiti de ce ? Pentru ca a plecat inaintea mea, nu a trebuit sa traiasca agonia si durerea de a ma inmormanta, de a ramane singura dupa plecarea mea. Voi fi eu cel care va trece prin asta si ii multumesc lui Dumnezeu.
Cand tata a terminat de vorbit, noi copiii aveam fetele pline de lacrimi. L-am imbratisat si el ne-a consolat:

Difera mult de romantism, nu are prea multe in comun cu erotismul, mult mai bine se leaga de munca si grija pe care o au doua persoane casatorite real.

Cand profesorul a terminat de vorbit, studentii nu l-au putut combate, acest fel de dragoste era ceva ceea ce ei nu cunosteau.

Multumesc, Gabico...

Pentru mine acest topic s-a incheiat.

Sunt convins ca acum, Elena va avea grija de viata mea, intocmai ca un inger pazitor...

SI pentru ca mi-a spus cat de mult m-a iubit toata viata ei alaturi de mine, ma bucur asemenea batranului din povestire, ca nu i-a fosta data ei durerea de a ma vedea inmormantat.

Va multumesc inca odata, celor care ati gasit de cuviinta sa fiti alaturi de noi ...

Va multumesc si celor care va sfaditi, pentru ca imi intariti convingerea ca fac bine sa ma retrag ...

Dintr-odata am foarte mult timp liber.
Mult mai mult decat mi-as fi dorit vreodata.
Si nu mai vreau sa mi-l irosesc pe forumuri ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 11:09

La revedere SIlviu! Ai grija de sufletul si cugetul tau!.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 11:44

De la: gabigabi, la data 2010-06-20 17:59:36
De la: Silviu, la data 2010-06-20 15:41:07Multumesc ...

S-a sfrasit.

Multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine si pentru sufletul ei.

Dumnezeu s-o odihneasca !

stiu ca n-ai nevoie de cuvinte, asa ca-ti trimit inima ca sa-ti fie alaturi !

Desi nu te cunosc..... iti sant alaturi la durerea ce o porti in suflet ....si macar asa sa sti ...ca noi de pe Forum..... iti santem aproape sa treci de acest necaz...... care nu se poate masura in cuvinte ......Dumnezeu sa o odihneasca .....si va ramane vesnic in inima ta suferinda .....Sincere Condoleante de la noi .....

GINA
april_ro

136 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 21:18

www.revistatango.ro/cea_mai_frumoasa_poezie.html

Cu tot sufletul meu, Cea mai frumoasa poezie:

OCTAVIAN PALER - AM INVATAT

Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua!

Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca,
Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita.
Restul... depinde de ceilalti.

Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie,
Altora s-ar putea sa nu le pese.

Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere
Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi.

Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata,
Ci PE CINE ai.

Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul circa 15 minute,
Dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva...

Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca,
Ci cu ceea ce poti tu sa faci.

Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor,
Ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva.

Am invatat ca, oricum ai taia,
Orice lucru are doua fete.

Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde.
S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi...

Am invatat ca poti continua inca mult timp
Dupa ce ai spus ca nu mai poti.

Am invatat ca eroi sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie,
Indiferent de consecinte.

Am invatat ca sunt oameni care te iubesc,
Dar nu stiu s-o arate.

Am invatat ca atunci cand sunt suparat, am DREPTUL sa fiu suparat,
Dar nu am dreptul sa fiu si rau.

Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta,
Iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata
.
Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu,
Nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul.

Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten,
Oricum te va rani din cand in cand,
Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta.

Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fii iertat de altii,
Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti.

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.

Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii.

Am invatat ca, daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc
Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc.

Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc
Si nu faptele sale.

Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru
Si pot vedea ceva total diferit.

Am invatat ca, indiferent de consecinte,
Cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai departe in viata.

Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore
De catre oameni care nici nu te cunosc.

Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat,
Cand te striga un prieten, vei gasi puterea de a-l ajuta.

Am invatat ca scrisul,
Ca si vorbitul,
Poate linisti durerile sufletesti.

AM INVATAT CA OAMENII LA CARE TII CEL MAI MULT
ITI SUNT LUATI PREA REPEDE...

Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama
Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile.

Am invatat sa iubesc,
Ca sa pot sa fiu iubit.

Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 02:49

De la: Merry, la data 2010-02-20 20:00:15Buna seara,
Ma intreb deseori, cata putere trebuie sa avem emotional, sa auzim sau sa vedem cu ochii nostrii, cum situatii de viata in care cei dragi sunt personajele principale, devin de nerezolvat, si ajungem sa simtim ca suntem incapabili sa oferim... ajutor;
Linkul de mai jos exprima, unul din multele cazuri ;
Asa este si cazul lui SILVIU care are sotia ELENA bolnava de cancer,dar cu rezolvare.
Exista sanse majore in straintate;
Ca oameni spuneti-ne, cum putem sustine astfel de cazuri, cum se poate AJUTA, cum se pot ajuta, astfel de situatii, fara a da senzatia ca ...SE CERE...fara a da senzatia de UMILINTA... a celor care sunt in aceasta situatie;
Exista sanse!!!!...
Un inceput pentru strangere de fonduri a fost derulat de catre utilizatorii 9 am NEWS, prin postarea cazului in newsletter, in speranta ca acest jurnal online este accesat;
Dati-mi voie sa cred, ca exista OAMENI, cu inima,suflet, posibilitati sau idei , ce pot duce catre un zambet de multumire si credinta.. ca nu suntem singuri
Pentru cei care doresc sa-i ajute adresa este: CONSTANTIN BUCUR SILVIU ,str. poet Grigore Alexandrescu ,nr.5, VALENII DE MUNTE, jud. PRAHOVA Cu speranta ca apelul meu a ajuns la sufletul fiecarui cititor

de ce esti scarba jegoaso ??? cu ce ti-au gresit niste poze fai parapanto,n-ai de gand sa-ti revii la obiceiuri mai bune ??? tu ai raportat toate pozele lui simion,georgica,toate videoclipurile mele,pozele mele si ale sotiei si tot tu te dai lovita rapandula bolnava de ura si razbunare,ai impresia ca nu am ac de cojocul tau ??? este ultima ta greseala,de maine vei avea ceea ce ti-ai dorit,sictir !!!

Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 02:53

MARE RUGAMINTE ! Urgent

Din respect pentru cei in suferinta nu murdarii acest topic...daca te respecti pe tine![/quote]

japita penala crezi ca daca mi-ai raportat pozele personale ce rezolvi?
oricum nu ai nici o valoare si nu o sa te compari cu mine niciodata.
n-ai avut si nici nu o sa ai niciodata caracter si bun simt in tine tot o mincioasa vei ramine si sa faci rau la oameni.

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 22:15

www.revistatango.ro/cea_mai_frumoasa_poezie.html

Cu tot sufletul meu, Cea mai frumoasa poezie:

OCTAVIAN PALER - AM INVATAT

Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua!

Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca,
Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita.
Restul... depinde de ceilalti.

Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie,
Altora s-ar putea sa nu le pese.

Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere
Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi.

Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata,
Ci PE CINE ai.

Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul circa 15 minute,
Dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva...

Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca,
Ci cu ceea ce poti tu sa faci.

Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor,
Ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva.

Am invatat ca, oricum ai taia,
Orice lucru are doua fete.

Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde.
S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi...

Am invatat ca poti continua inca mult timp
Dupa ce ai spus ca nu mai poti.

Am invatat ca eroi sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie,
Indiferent de consecinte.

Am invatat ca sunt oameni care te iubesc,
Dar nu stiu s-o arate.

Am invatat ca atunci cand sunt suparat, am DREPTUL sa fiu suparat,
Dar nu am dreptul sa fiu si rau.

Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta,
Iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata
.
Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu,
Nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul.

Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten,
Oricum te va rani din cand in cand,
Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta.

Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fii iertat de altii,
Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti.

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.

Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii.

Am invatat ca, daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc
Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc.

Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc
Si nu faptele sale.

Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru
Si pot vedea ceva total diferit.

Am invatat ca, indiferent de consecinte,
Cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai departe in viata.

Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore
De catre oameni care nici nu te cunosc.

Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat,
Cand te striga un prieten, vei gasi puterea de a-l ajuta.

Am invatat ca scrisul,
Ca si vorbitul,
Poate linisti durerile sufletesti.

AM INVATAT CA OAMENII LA CARE TII CEL MAI MULT
ITI SUNT LUATI PREA REPEDE...

Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama
Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile.

Am invatat sa iubesc,
Ca sa pot sa fiu iubit.

pentru Elena

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 08:47

Am mai intrat, din curiozitate ... pe topicul asta.
Mary si Florin au de dus razboiul de 30 de ani (sau de-o suta, cine stie ?.) ...
Sa fie sanatosi, sa poata sa-l duca !
De ce o trebui sa-l duca aici, ei stiu ...
Voi ceilalti, ii intelegeti ?
Eu nu.
O sa dau "erase" peste ambele personaje, pentru ca nu vreau sa am de-a face cu ele, cu nici unul din ele.
Nu mai stiu nimic despre copilul pribeag ...
despre Andrada, despre Gigi ..
Nici nu m-am straduit prea mult.
Ieri i-am facut de 40 de zile ...
Incep sa-mi revin.
Greu, dar sunt in revenire.
Elena a murit, din pacate, si nimic nu mai poate schimba aceasta situatie.
Dar eu n-am murit.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 2 August 2010, ora 12:17

De la: gabico, la data 2010-06-25 19:35:23
..............
-Duceti-ma la cimitir.

Oameni adevarati.......Suflete.....

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 13:34

Povestea lui Gabico este o pilda.
Doar o pilda.
Frumoasa.
Numai ca, in viata, cand ti se intampla tie, lucrurile stau mult mai rau.
Supravietuitorului ii este cu atat mai greu cu cat a dus-o mai bine cu cel care a murit.
Si are tendinta de a isi dori si el moartea. Pentru ca i se pare ca nu mai are nimic de trait.
Am trecut prin momente deosebit de grele, mult mai grele decat as fi crezut.
Aveam, despre mine, ca fiecare, impresia ca o sa trec mai usor prin tragedia asta...
Cand am constatat ca gandul suicidului devine "normal", am avut puterea sa realizez ca nu voi fi cu ea, pe lumea cealalta, in nici un caz, sa ma scutur si sa constat ca Dumnezeu mi-a dat mie mai multe zile, nu stiu cate, decat ei, din motive pe care nu le inteleg si nici nu ma straduiesc. Nu e treaba mea.
Asa incat am decis sa fac o schimbare radical si rapida in viata mea, asta de acum, sa accept ca Elena nu mai este si sa-mi caut o alta femeie care sa-mi fie alaturi, macar pentru a nu ma mai gandi tot timpul, la lucruri sumbre.
Am luptat timp de 3 ani, alaturi de ea, cu boala asta necrutatoare, cu toate mijloacele de care am dispus si cu tot sufletul.
Am pierdut.
Voi, cei care ati fost alaturi de mine stiti lupta mea.
Si lupta ei a fost mult mai crancena.
Nu pot sa ma bat cu Dumnezeu.
Nici sa-mi petrec restul zileleor jelind la nesfarsit. Daca as fi fost un pic mai batran, poate. Daca as fi fost altfel, cine stie.
Hai sa inchidem topicul asta cu o rugaciune pentru Elena, pentru ca ei i-a fost dedicat, si s-o lasam sa se odihneasca in pace, iar noi sa ne vedem de vietile noastre, sa incercam sa ni le facem cat mai placute, sa ne bucuram de ele, atat cat putem.
Pe Mary si Florin ii rog sa-si mute, daca nu pot sa-l incheie cu nici un chip, razboiul personal, pe un topic al lor unde sa-si arunce cu zoaie in cap, pana obosesc. Personal nu vad la ce ii ajuta, dar se pare ca lor le place.

Va multumesc inca odata tuturor celor care mi-ati fost alaturi, cu sufletul si nu numai si ma rog sa va mearga bine in viata voastra.
Daca veti avea nevoie de mine, stiti cum sa ma gasiti. Daca vi se va parea ca experienta mea in lupta cu cancerul, eventuale sfaturi, ar putea ajuta pe cineva, sa ma cautati. Dar sa stiti ca nu detin nici un secret. Nimeni nu stie ce este cancerul si cum se trateaza. Exista unii care au observat ca este incetinit de anumite plante si de un anumit mod de viata ... Eu nu am astfel de pretentii.
Dar pot povesti ce ni s-a intamplat si, daca cineva crede ca ii foloseste, poate lua o decizie care sa-i prelungeasca viata celui aflat in suferinta.
Doamne Ajuta !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 15:29

Flori pentru Elena

Gigi te saluta cu toata prietenia si e cu ochii pe tine!

Andrada e bine, intreaba de tine.Acum va vedea cu siguranta ca nu ai uitat-o.

Fosta membra 9am.ro

77 mesaje
Postat pe: 2 August 2010, ora 15:30

..........Draga Sivliu.
Ma bucur din tot sufletul ca ai avut puterea de a intelege .........ai facut-o mult mai repede decat mine.........si crede-ma ca este o decizie intelepta! Iti vei da seama de asta odata cu trecerea timpului! Nu sunt la locul si nu am nici timpul necesar pentru a va putea povesti! Multi imi spun ca sunt o femeie puternica, pe tine te admira pentru devotamentul de care ai dat dovada, de dragostea pe care i-o porti sotiei tale..........dar nimeni niciodata nu va putea sti sau va putea masura.........durerea, neputinta, micimea pe care o simti in fata destinului, dejnadejdea ca nu te mai poti lupta..........regretul ca inca mai existi.

........Elenei sa-i fie iertate toate, sa fie primita in cetele ingerilor ! Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace!

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 2 August 2010, ora 21:42

Da Silviu, ai dreptate.

Dumnezeu sa ii odihneasca pe cei care nu mai sunt printre noi si sa-i intareasca pe cei care au ramas.
In legatura cu dispariitia unora dintre cei dragi, sunt de parere ca e pacat de cel care pleaca; toti cei pe care-i lasa in urma au datoria sa-si revina, sa se refaca si sa poarte in suflet si in gand imaginea celui disparut.

Dumnezeu sa o odihneasca pe Elena si pe voua, familiei si prietenilor, sa va dea sanatate si putere de acceptare si intelegere a ceea ce urmeaza.

pentru Elena
si
pentru cei care citesc acete randuri.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 22:18

De la: april_ro, la data 2010-08-02 21:42:46Da Silviu, ai dreptate.

Dumnezeu sa ii odihneasca pe cei care nu mai sunt printre noi si sa-i intareasca pe cei care au ramas.
In legatura cu dispariitia unora dintre cei dragi, sunt de parere ca e pacat de cel care pleaca; toti cei pe care-i lasa in urma au datoria sa-si revina, sa se refaca si sa poarte in suflet si in gand imaginea celui disparut.

Dumnezeu sa o odihneasca pe Elena si pe voua, familiei si prietenilor, sa va dea sanatate si putere de acceptare si intelegere a ceea ce urmeaza.

pentru Elena
si
pentru cei care citesc acete randuri.

DOAMNE AJUTA !!!

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
april_ro

136 mesaje
Postat pe: 2 August 2010, ora 23:11

De la: april_ro, la data 2010-08-02 21:42:46Da Silviu, ai dreptate.

In legatura cu disparitia unora dintre cei dragi, sunt de parere ca e pacat de cel care pleaca; toti cei pe care-i lasa in urma au datoria sa-si revina, sa se refaca si sa poarte in suflet si in gand imaginea celui disparut.

Dumnezeu sa o odihneasca pe Elena si voua, familiei si prietenilor, sa va dea sanatate si putere de acceptare si intelegere a ceea ce urmeaza.

pentru Elena
si
pentru cei care citesc aceste randuri.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 August 2010, ora 22:20

De la: Ingrid, la data 2010-08-02 15:29:56Flori pentru Elena

Gigi te saluta cu toata prietenia si e cu ochii pe tine!

Andrada e bine, intreaba de tine.Acum va vedea cu siguranta ca nu ai uitat-o.

sunt si eu pe aici si, Silviule, ai luat cea mai inteleapta hotarire !....uneori e mai usor sa mori decit sa traiesti....si ptr. asta iti trebuie curaj ,ptr. a o lua de la-nceput ....asa ca, succes si dragostea noastra iti va fi alaturi !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 16:17

De la: Silviu, la data 2010-06-17 23:58:55Astazi, cu putin inainte de ora 7, Elena a murit.

Va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de ea.

Adio !

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 16:40

au trecut sase luni...

stefanutu

11 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 21:51

Un gind pios.Dumnezeu sa o ierte si sa o odineasca in pace.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 17 Decembrie 2010, ora 22:41

Dumnezeu sai dea odihna ...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
bilbe

409 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 07:35

De la: stefanutu, la data 2010-12-17 21:51:11Un gind pios.Dumnezeu sa o ierte si sa o odineasca in pace.

Sa nu uitam ! Sa nu ne mai certam,ca nu mai avem timp sa ne impacam ! Amin !

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului LACRIMI...DEZNADEJDE...SPERANTA
Mergi la: