Info
x
Notariatul public
|
urecheatu_constantin 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 10:32
Cred ca toti sau majoritatea s-au lovit de o problema NOTARIALA. Pana la revolutie si chiar inainte, eu am retinut ca notarul era inclus la administratia locala. Sa fie functionar public(al statului) taxele sa fie virate la bugetul de stat iar notarul cu salariu de la stat. Credeti ca ar mai fi atat de apasatoare taxele notariale? Daca aveti posibilitatea sa cititi despe veniturile obtinute de notari va ve-ti convinge ce "protectie" acorda statul poporului sau! Acestia si-au facut o CASTA NATIONALA in care nu se intra decat preferential. Majoritatea sunt inruditi! Si U.E. a atras atentia in aceasta privinta. Daca ar fi interesat guvernul pentru cresterea bugetului din asemenea activitati(practic este un simplu serviciu), ar trebui sa ia in calcul si aceasta varianta. POATE AVETI SI ALTE ARGUMENTE!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:46
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
Raporteaza abuz de limbaj |