back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

politicienii i-si dau nevestele la aranjat pentru un post ,io -l cumpar domnule!

REGRETE

134 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 17:54

�Ni�te lepre nenorocite. Tu crezi c�-s �ndr�gostit de Geoan�? Ce-i gagic�. D�-l �n p...mea, c� are o gr�mad� de defecte! Da' e vorba de cum te ui�i tu �n oglind� diminea�a, �n�elegi? Cum, m�, zici una �i pe urm� "aoleo, voi sunte�i mai tari, sunt m�ine cu voi!" Cum dracu, m�, frate, m�, io am fost vagabond pe bulevard, �tia au fost la facultate �i nu au �nv��at nimic, d�-i dracu'! D�-i dracu' de idio�i, pe cuv�ntul meu c� nu au �nv��at nici principiile elementare ale bunului sim�! Ni�te lepre! útia �i v�nd nevestele, ascult�-m� ce spun, ca s� le dai o func�ie, ��i d� nevestele. De aia arat� la Diaconescu, alea cu WC-urile",

Raporteaza abuz de limbaj
Vasile Blaga a fost ales pre�edinte al PDL cu 1097 de voturi pentru �i 28 �mpotriv�. El a candidat cu mo�iunea "PDL pentru o societate dreapt�" . Noul pre�edinte a spus c� partidul are nevoie de unitate �i este dispus s� colaboreze cu fostul premier Mihai R�zvan Ungureanu �n perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completat� de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberal� din care s� fac� parte al�turi de PDL, Noua Republic�, PN�CD, PER �i Mihai R�zvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL. INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
alessia

163 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 18:19

Cred ca este momentul ca si domnul Vanghelie sa inteleaga ca harnicia si loialitatea si voturile, pe care nimeni nu contesta ca le aduce, trebuie sa fie imbinate si cu o anumita atitudine pentru a putea intr-adevar sa te prezinti ca un lider autentic la nivel national, in PSD sau oriunde in alta parte�,

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca rom�nii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 18:28

Intarita-i drace ca asa i-mi place

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 19:24

Sunteti cam sexosi, da` care-i treaba, v-a lovit Sfantu` Valentin ?!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 13:26

Urit spus,dar cam are dreptate,tare murdara este cloaca politicienilor din cap si pina la ultimul mohican !
Romania, patria lui Caragiale ,dar si a lui Pacala

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 14:02

De la: IOANIDE, la data 2010-02-18 13:26:32Urit spus,dar cam are dreptate,tare murdara este cloaca politicienilor din cap si pina la ultimul mohican !
Romania, patria lui Caragiale ,dar si a lui Pacala

LIBELULA

24 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 15:56

Parca Marea Adunare Nationala era mai civilizata decit Parlamentul si partidele actuale !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 21:41

De la: LIBELULA, la data 2010-02-18 15:56:00
Parca Marea Adunare Nationala era mai civilizata decit Parlamentul si partidele actuale !

Parca, dezastru dom`le cu politicienii actuali!!!!!!!!!!!
Vezi ce a facut tb? A tarat politica romaneasca in mocirla !!!!!!!!!!!

CAMELEONII

164 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 06:15

Sa inteleg ca Vanghelie "aranjeaza nevestele politiciienilor ? Ce cloaca !

Traian B�sescu a venit azi la Cluj pentru a le transmite oamenilor s� mearg� �n 29 iulie la vot indiferent de modul �n care aleg s� voteze ...dar ar prefera un DA sa plece pe mare......
REGRETE

134 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 05:34

De la: 9am178165, la data 2010-02-19 18:01:33

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:37 Modifica
Citeaza Raspunde

De la: CAMELYA_, la data 2010-02-19 14:35:41Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii "

Adica pentru ca eu castig mult, sa il penalizeze pe fi-miu. Eu zic sa ii faca si o steluta sa o poarte in piept si sa isi ia omor la scoala, al dracu burghez din familie nesanatoasa. Sau cum mai spuneau altii mai jos, sa nu mi se mai dea pensie pentru ca oricum am castigat destul de-a lungul vietii. Sau sa platesc franzela 50 de roni, ca imi permit da-ma dracu. Sau sa platesc inca 2-3 intretineri la bloc, si pentru aia care nu isi permit sa si le plateasca singuri, ca la valoarea mea ce mai e o intretinere. Bravo domle, tare logica aveti!
Astia din PDL au facut un studiu si au vazut ca asistatii si coloratii se inmultesc mai mult asa ca s-au gandit sa-i stimuleze suplimentar ca sa-si asigure electorat in viitor.

VOI SCRIE CU MAJUSCULE PENTRU CA PROPUN MASURI IMPORTANTE DE LUAT DE PARINTII CU COPII MINORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOAMNELOR SI DOMNILOR,
ASA CUM STIM, LEGISLATIA EUROPEANA PREVALEAZA IN FATA DREPTULUI INTERN ROMANESC!!!!!!!!!!!
PRIN URMARE, VA ROG PE DVS. ASA CUM VOI PROCEDA SI EU LA TIMPUL POTRIVIT SA STUDIEM IN DETALIU DREPTUL EUROPEAN COMUNITAR CARE PROTEJEAZA COPILUL MINOR, SI SA ACTIONAM IN JUDECATA IN PROPORTII DE MASA, MINISTERUL MUNCII PENTRU CA INCALCA DREPTUL COPILULUI MINOR LA ALOCATIA SA, SI PRIN ACTIUNILE NOASTRE IN INSTANTA SA CEREM RASPUNDEREA PERSONALA A MINISTRULUI MUNCII, DL. SEITAN!!!!!!!!
VA ROG SA AVETI IN VEDERE CA ACEST PARTID PD-L, INCEPE SA SE COMPORTE CA UN PARTID DE EXTREMA DREAPTA CARE INCEARCA EXTERMINAREA POPULATIEI PE ORICE CALE (FARA EXAGERARE).
HAIDETI SA NU E MAI LAMENTAM, SI SA INCEPEM SA DESCHIDEM SUTE DE MII DE PROCESE, SI TRECAND PRIN TOT SISTEMUL DE INSTANTE DIN ROMANIA, SA AJUNGEM LA CURTEA EUROPEANA PENTRU DREPTURILE OMULUI LA STRASSBURG, PENTRU CA AVEM TOATE SANSELE SA DOVEDIM CA DREPTURILE OMULUI, ALE MINORULUI SUNT INCALCATE, ODATA PRIN DESFIINTAREA INSTITUTIILOR DE OCROTIRE A COPIILOR CU DIZABILITATI, APOI PRIN DISPONIBILIZAREA A 3000 DE ASISTENTI SOCIALI, SI ACUM PRIN TAIEREA ALOCATIILOR PENTRU COPII.
MINISTERUL MUNCII, SI PERSONAL DL. SEITAN TREBUIE SA PLATEASCA DIN BUZUNARUL PROPRIU PARINTILOR CU COPII MINORI, RETROACTIV SUMELE TAIATE, DAUNE SI PENALIZARI PENTRU FIECARE ZI DE INTARZIERE A PLATII ALOCATIEI COPILULUI MINOR.
LA FEL, RECOMAND PENSIONARILOR CU PENSIE DE INVALIDITATE, SPORTIVILOR DE PERFORMANTA, DACA SIMT CA LI S-AU INCALCAT DREPTURILE PREVAZUTE IN LEGISLATIA EUROPEANA, CARE INCA O DATA O REPET, SE APLICA CU PRECADERE INAINTEA DREPTULUI INTERN, SA SE ADRESEZE CU TOTII INSTANTELOR DE JUDECATA INTERNE SI INTERNATIONALE, PENTRU CA DACA NU REACTIONAM, ACEST GUVERN NE VA UCIDE, VEDETI CA DEJA DESFIINTEAZA ORICE MASURI DE PROTECTIE SOCIALA.
LUATI ATITUDINE DACA VRETI SA SUPRAVIETUITI, PENTRU CA ACEST GUVERN NU DORESTE ACEST LUCRU, DVS. TREBUIE SA VRETI SA TRAITI.

Poti sa le scrii si cu dalta in piatra,poporul tot fraier ramine iar Basescu si Boc calca pe ei

Vasile Blaga a fost ales pre�edinte al PDL cu 1097 de voturi pentru �i 28 �mpotriv�. El a candidat cu mo�iunea "PDL pentru o societate dreapt�" . Noul pre�edinte a spus c� partidul are nevoie de unitate �i este dispus s� colaboreze cu fostul premier Mihai R�zvan Ungureanu �n perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completat� de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberal� din care s� fac� parte al�turi de PDL, Noua Republic�, PN�CD, PER �i Mihai R�zvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL. INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 11:17

De la: VANGHELIED, la data 2010-02-20 05:34:23
De la: 9am178165, la data 2010-02-19 18:01:33

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:37 Modifica
Citeaza Raspunde

De la: CAMELYA_, la data 2010-02-19 14:35:41Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii "

Adica pentru ca eu castig mult, sa il penalizeze pe fi-miu. Eu zic sa ii faca si o steluta sa o poarte in piept si sa isi ia omor la scoala, al dracu burghez din familie nesanatoasa. Sau cum mai spuneau altii mai jos, sa nu mi se mai dea pensie pentru ca oricum am castigat destul de-a lungul vietii. Sau sa platesc franzela 50 de roni, ca imi permit da-ma dracu. Sau sa platesc inca 2-3 intretineri la bloc, si pentru aia care nu isi permit sa si le plateasca singuri, ca la valoarea mea ce mai e o intretinere. Bravo domle, tare logica aveti!
Astia din PDL au facut un studiu si au vazut ca asistatii si coloratii se inmultesc mai mult asa ca s-au gandit sa-i stimuleze suplimentar ca sa-si asigure electorat in viitor.

VOI SCRIE CU MAJUSCULE PENTRU CA PROPUN MASURI IMPORTANTE DE LUAT DE PARINTII CU COPII MINORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOAMNELOR SI DOMNILOR,
ASA CUM STIM, LEGISLATIA EUROPEANA PREVALEAZA IN FATA DREPTULUI INTERN ROMANESC!!!!!!!!!!!
PRIN URMARE, VA ROG PE DVS. ASA CUM VOI PROCEDA SI EU LA TIMPUL POTRIVIT SA STUDIEM IN DETALIU DREPTUL EUROPEAN COMUNITAR CARE PROTEJEAZA COPILUL MINOR, SI SA ACTIONAM IN JUDECATA IN PROPORTII DE MASA, MINISTERUL MUNCII PENTRU CA INCALCA DREPTUL COPILULUI MINOR LA ALOCATIA SA, SI PRIN ACTIUNILE NOASTRE IN INSTANTA SA CEREM RASPUNDEREA PERSONALA A MINISTRULUI MUNCII, DL. SEITAN!!!!!!!!
VA ROG SA AVETI IN VEDERE CA ACEST PARTID PD-L, INCEPE SA SE COMPORTE CA UN PARTID DE EXTREMA DREAPTA CARE INCEARCA EXTERMINAREA POPULATIEI PE ORICE CALE (FARA EXAGERARE).
HAIDETI SA NU E MAI LAMENTAM, SI SA INCEPEM SA DESCHIDEM SUTE DE MII DE PROCESE, SI TRECAND PRIN TOT SISTEMUL DE INSTANTE DIN ROMANIA, SA AJUNGEM LA CURTEA EUROPEANA PENTRU DREPTURILE OMULUI LA STRASSBURG, PENTRU CA AVEM TOATE SANSELE SA DOVEDIM CA DREPTURILE OMULUI, ALE MINORULUI SUNT INCALCATE, ODATA PRIN DESFIINTAREA INSTITUTIILOR DE OCROTIRE A COPIILOR CU DIZABILITATI, APOI PRIN DISPONIBILIZAREA A 3000 DE ASISTENTI SOCIALI, SI ACUM PRIN TAIEREA ALOCATIILOR PENTRU COPII.
MINISTERUL MUNCII, SI PERSONAL DL. SEITAN TREBUIE SA PLATEASCA DIN BUZUNARUL PROPRIU PARINTILOR CU COPII MINORI, RETROACTIV SUMELE TAIATE, DAUNE SI PENALIZARI PENTRU FIECARE ZI DE INTARZIERE A PLATII ALOCATIEI COPILULUI MINOR.
LA FEL, RECOMAND PENSIONARILOR CU PENSIE DE INVALIDITATE, SPORTIVILOR DE PERFORMANTA, DACA SIMT CA LI S-AU INCALCAT DREPTURILE PREVAZUTE IN LEGISLATIA EUROPEANA, CARE INCA O DATA O REPET, SE APLICA CU PRECADERE INAINTEA DREPTULUI INTERN, SA SE ADRESEZE CU TOTII INSTANTELOR DE JUDECATA INTERNE SI INTERNATIONALE, PENTRU CA DACA NU REACTIONAM, ACEST GUVERN NE VA UCIDE, VEDETI CA DEJA DESFIINTEAZA ORICE MASURI DE PROTECTIE SOCIALA.
LUATI ATITUDINE DACA VRETI SA SUPRAVIETUITI, PENTRU CA ACEST GUVERN NU DORESTE ACEST LUCRU, DVS. TREBUIE SA VRETI SA TRAITI.

Poti sa le scrii si cu dalta in piatra,poporul tot fraier ramine iar Basescu si Boc calca pe ei

Exact !

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:45

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:45

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

| Varianta pentru tiparire a topicului Politicienii i-si dau nevestele la aranjat pentru un post ,io -l cumpar domnule!
Mergi la: