back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Abuz de publicitate

tantelu

10 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 10:40

Doresc sa fac un apel la administratorul acestui site, sa opresca postarile publicitare care au invadat in ultima vreme zona de comentarii. Pe langa faptul ca sunt niste inselatorii, acesta nu este un site de mica publicitate. Ar trebui blocate toate acele comentarii care nu au legatura cu subiectul din articol.
Din comentariile citite, am inteles ca sunt multi cititori deranjati de acest aspect. Sper ca se va face ceva pentru blocarea lor.

Raporteaza abuz de limbaj
adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:44

20 000 EURO pt FIECARE ROMAN MAJOR www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:44

20 000 EURO pt FIECARE ROMAN MAJOR www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:54

De la: tantelu, la data 2010-02-08 10:40:15Doresc sa fac un apel la administratorul acestui site, sa opresca postarile publicitare care au invadat in ultima vreme zona de comentarii. Pe langa faptul ca sunt niste inselatorii, acesta nu este un site de mica publicitate. Ar trebui blocate toate acele comentarii care nu au legatura cu subiectul din articol.
Din comentariile citite, am inteles ca sunt multi cititori deranjati de acest aspect. Sper ca se va face ceva pentru blocarea lor.
Hellllo! Chiar nu aude nimeni! Dar nici nu vede?

| Varianta pentru tiparire a topicului Abuz de publicitate
Mergi la: