Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 23:54
Stiati ca... daca tipi timp de 8 ani, 7 luni si 6 zile, o sa produci suficienta energie pentru a fierbe o ceasca de cafea ...
E cineva interesat ?! E greu de crezut ca merita sa faci asta !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 23:59
De la: Dorinel, la data 2010-02-13 23:54:58Stiati ca... daca tipi timp de 8 ani, 7 luni si 6 zile, o sa produci suficienta energie pentru a fierbe o ceasca de cafea ... Putem face cafeaua la politic - acolo tipa tare multi si se insumeaza
Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 23:59
De la: Dorinel, la data 2010-02-13 23:54:58Stiati ca... daca tipi timp de 8 ani, 7 luni si 6 zile, o sa produci suficienta energie pentru a fierbe o ceasca de cafea ... Eram interesata daca reuseam sa fierb o ciorba si un felul 2 si un desert. Asa merita.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:01
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 23:59:00De la: Dorinel, la data 2010-02-13 23:54:58Stiati ca... daca tipi timp de 8 ani, 7 luni si 6 zile, o sa produci suficienta energie pentru a fierbe o ceasca de cafea ... Acolo sunt unii tampiti care nu au limite, cum tocmai a procedat unu'...
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:05
De la: xzy, la data 2010-02-14 00:01:37De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 23:59:00De la: Dorinel, la data 2010-02-13 23:54:58Stiati ca... daca tipi timp de 8 ani, 7 luni si 6 zile, o sa produci suficienta energie pentru a fierbe o ceasca de cafea ... Am vazut imediat, dar n-am vrut sa dau amploare...insa faptul ca l-a trosnit si Mytcor m-a uns pe suflet
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:06
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-14 00:05:40De la: xzy, la data 2010-02-14 00:01:37De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 23:59:00De la: Dorinel, la data 2010-02-13 23:54:58Stiati ca... daca tipi timp de 8 ani, 7 luni si 6 zile, o sa produci suficienta energie pentru a fierbe o ceasca de cafea ... Si pe mine.
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:10
Vreti sa va spun ceva hazliu rau ?!
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:12
De la: Dorinel, la data 2010-02-14 00:10:51Vreti sa va spun ceva hazliu rau ?! oricand! Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:13
De la: Dorinel, la data 2010-02-14 00:10:51Vreti sa va spun ceva hazliu rau ?! ia spune......
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:14
..... E trecut de 12 si punem bulinuta rosie .... La porci orgasmul dureaza 30 de minute. (In viata viitoare as vrea sa fiu porc.) Cand te dai cu capul de pereti utilizezi cam 150 de calorii pe ora. (Inca nu pot sa-mi iau gandul de la chestia cu porcul.) Oamenii si delfinii sunt singurele specii care fac sex de placere. (Oare de asta zambeste Flipper mereu?...Si porcii au 30 de minute de orgasm? Nu pare corect...) Persoanele dreptace traiesc, in medie, cu noua ani mai mult decat cei stangaci. (Daca esti ambidextru se imparte diferenta?) Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate, poate trage de 30 de ori propria greutate si intotdeauna cade pe partea dreapta cand se imbata. (Dupa ce bea dintr-o sticla, mica-mica, ca...?) (Au platit oare contribuabilii pentru aceasta cercetare??) Dracii-de-mare au peste 27,000 papile gustative. (Oare ce poate fi atat de gustos pe fundul apei?) Puricele poate sari de peste 350 de ori lungimea trupului sau. Este ca si cum un om ar sari peste un teren de fotbal. (30 de minute...poti sa-ti imaginezi?? Si de ce porcii?) Un gandac de bucatarie traieste noua zile fara cap, dupa care moare de foame. (Groaznic...Incepi sa te minunezi de cat de sadici si bolnavi trebuie sa fi fost cei care au urmarit asta.) Masculul de calugarita nu se poate imperechea cat timp are capul atasat de corp. Femela initiza sexul prin taierea capului masculului. (Iubito, sunt acasa. Ce zici de...!) (Ei bine, cel putin porcii sar peste acest aspect...) Unii lei se imperecheaza de peste 50 de ori pe zi. (In viata mea viitoare inca imi doresc sa fiu porc...calitatea inaintea cantitatii) Fluturii gusta cu ajutorul picioarelor. (O, doamne...) (La astia este mai rau decat la dracii-de-mare) Ochiul strutului este mai mare dect creierul sau. (Cunosc astfel de persoane.) Steaua de mare nu are creier. (Cunosc si astfel de persoane.) (Dupa ce am citit aceste randuri, pot spune ... Porci unt cei mai Norocosi!) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:18
Cum au reusit sa imbete furnica? Au scufundat-o de 3 ori in palinca?
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:20
De la: Dorinel, la data 2010-02-14 00:14:12 Interesul tau pentru diverse studii este fascinant! imi dau seama ca trebuie sa fiu mai atent cand ajung la tara, cand au porcii jumatatea aia de ora...dar functioneaza si legea compensatiei: porcii traiesc un an-doi
Nu trageti in pianist!
|
|
De la: Dorinel, la data 2010-02-14 00:14:12 inseamna ca sintagma aia ca barbatii este niste porci are un sambure de adevar...... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
De la: Dorinel, la data 2010-02-14 00:14:12 Unii oameni vad de parca ar avea ochii in varful unei prajini, foarte departe de creier.
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:28
Va spun una si mai tare ? Dar trebuie sa aveti rabdare sa o cititi ...
''De ce a trecut gaina strada ?''
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:29
De la: Dorinel, la data 2010-02-14 00:28:11Va spun una si mai tare ? Dar trebuie sa aveti rabdare sa o cititi ... Dupa cum te-ai inrosit...cam ghicim. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:31
�ntrebare: �De ce a trecut g�ina strada�?
Filosofii r�spund: HERACLIT: E simplu. G�ina se mi�c� tot timpul: �n st�nga, �n dreapta, �n sus, �n jos, circular, liniar �i spiralat �i mi se pare normal ca �n aceast� mi�care infinit� s� se �nt�mple la un moment dat s� treac� �i strada. Dac� dori�i, v� pot demonstra �i c� o g�in� nu poate traversa de dou� ori aceea�i strad�. ZENON din Eleea: Pentru a trece strada, g�ina trebuia s� parcurg� jum�tate din l��imea str�zii. Pentru a parcurge jum�tate din l��imea str�zii, g�ina trebuia s� parcurg� jum�tate din jum�tatea l��imii str�zii. Iar pentru a parcurge jum�tate din jum�tatea l��imii str�zii, g�ina trebuia s� parcurg� jum�tate din jumatatea jum�t��ii l��imii str�zii �i tot a�a la infinit. O infinitate de intervale nu poate fi parcurs� dec�t �ntr-o infinitate de clipe. Dac� dori�i, o g�in� care se afl� �n ac�iunea de a traversa strada ocup� un spa�iu egal cu dimensiunile ei; o g�in� aflat� �n repaos ocup�, de asemenea, un spa�iu egal cu dimensiunile ei. �n concluzie, o g�in� aflat� �n mi�care se afl� �n repaos. Nu sunte�i convin�i? Dac� g�ina noastr� trecea cu cea mai mic� vitez� posibil� pe l�ng� o alt� g�in� care se venea din sens opus, rezult� c� raportat la strad� g�ina era imobil�.Deci, g�ina nu a trecut niciodat� strada �i mi�carea nu exist�. EPICUR: Travers�nd strada, g�ina a resim�it �n mod sigur o teribil� pl�cere. Prin ceea ce a f�cut, ea ne-a ar�tat c� s-a eliberat de teama de moarte, de suferin�a din corp �i de tulburarea din suflet. G�ina aceea este cea mai �n�eleapt� dintre toate g�inile. ARISTOTEL: Am reu�it s� identific �n realitatea corespondent� propozi�iei �g�ina a traversat strada� patru cauze fundamentale: a) Causa materialis, materia din care sunt f�cute g�ina �i strada. b) Causa formalis, forma pe care au luat-o at�t g�ina c�t �i strada. c) Causa finalis, scopurile finale c�tre care tind at�t g�ina c�t �i strada, independent de rela�ia reciproc�, de a traversa �i respectiv de a fi traversat�. d) Causa efficiens, acel ceva care a condus at�t g�ina c�t �i strada c�tre actul de a fi complete �i reale. Din nefericire, nici una dintre aceste cauze nu explic� de ce a traversat acea g�in� strada. Putem presupune totu�i c�, �n poten�� g�ina avea �n sine faptul de a trece strada, iar la momentul potrivit aceast� poten�� a devenit act. �ns�, �tiut fiind c� actul este anterior poten�ei, problema se complic� �i nu o s� �ncerc s� v� explic sau s� v� conving de asta pentru c� nici mie nu-mi este foarte clar. SPINOZA: O g�in� care este determinat� s� treac� strada este determinat� �n mod necesar de Dumnezeu. Iar g�ina care nu este determinat� de Dumnezeu, nu se poate determina de la sine, nici m�car s� treac� o strad�. Iar dac� g�ina ar fi avut intelect �i ar fi posedat calitatea de a vedea lucrurile sub specie eternitas ar fi descoperit c� nu este dec�t un modus al Substan�ei unice, imuabile �i eterne care este Dumnezeu. De fapt, Dumnezeu a trecut strada, Deus sive Gallina. DESCARTES: Nu �tiu de ce, dar sunt sigur c� a s�v�r�it o eroare travers�nd strada. Intelectul g�inii fiind foarte limitat, i-a fost u�or voin�ei sale infinite s� se extind� asupra acestuia.G�ina posed� liber arbitru, �ns� de data aceasta l-a utilizat gre�it, deoarece libertatea ei, manifestat� �n actul de a trece strada, nu a fost precedat� de cunoa�tere prin gra�ia divin�. E posibil ca acea g�in� s� nu fi crezut �n Dumnezeu. LEIBNIZ: Monada Suprem� a prestabilit prin Armonia Universal� ca monada-g�in� s� traverseze monada-strad�, f�r� ca cele dou� monade s� poat� realiza vreun transfer reciproc de informa�ie. Iar dac� acest eveniment a avut loc, era imposibil s� nu se �nt�mple. Chiar dac� g�ina ar fi fost strivit� de un camion, evenimentul nu ar fi avut nimic r�u �n sine, aceasta fiind cea mai bun� dintre toate lumile posibile. ROUSSEAU: Da, am v�zut scena. De cealalt� parte a str�zii era o p�dure virgin�. Prin acea trecere simbolic�, g�ina domestic� a revenit la adev�rata sa natur� galin�, care nu este cea social�, �n cote�, ci se reduce la starea primitiv� a g�inii s�lbatice, care are �n suflet doar dou� principii: pe cel al propriei conserv�ri �i pe cel al repulsiei fa�� de jumulirea �i uciderea altor g�ini. De fapt, gestul g�inii a �nsemnat o contestare a contractului �ncheiat de ancestralele ei predecesoare, contract prin care au renun�at la prea multe libert��i doar pentru protec�ie �i garantarea propriet��ii asupra cuibarelor. KANT: Conceptul de g�in� �i conceptul de strad� sunt concepte empirice separate. Pentru a �ti dac� g�ina �n general a trecut strada, conceptul de g�in� nu-mi este suficient, av�nd �n vedere c� dac� �l descompun prin analiz� nu voi g�si �n el �i faptul de a trece strada. �G�ina a trecut strada� este o judecat� sintetic� a posteriori. Dac� faptul de a trece strada ar fi fost deja cuprins �n conceptul de g�in�, am fi avut o judecat� analitic� a priori. Iar dac� conceptele de g�in� �i de strad� nu ar fi provenit �n intelectul meu din experien��, am fi avut o judecat� analitic� a priori pur�. Din nefericire, de vreme ce nu am �nt�lnit niciodat� �n experien�a mea o g�in� travers�nd strada (deoarece �n K�nigsberg oamenii �i fixeaz� ceasurile dup� plimb�rile mele la intervale fixe, astfel �nc�t coco�ii au devenit inutili �i au fost sacrifica�i, iar g�inile nu s-au mai putut reproduce �n absen�a lor), adic� din moment ce nu am avut posibilitatea de a aplica categoriile pure ale intelectului meu la daturile sensibile g�in� �i strad�, nu pot g�ndi nici m�car de ce g�ina �n general ar traversa strada �n general. SCHOPENHAUER: G�ina aceea nu este dec�t un instrument al Voin�ei. Ac�iunea, mi�carea, faptul de a trece strada sunt �n totalitate produse ale Voin�ei. �nsu�i corpul material rotofei al g�inii nu este dec�t Voin�a exteriorizat�. Prin traversarea str�zii, Voin�a oarb� s-a folosit de g�in� pentru a se perpetua pe sine. G�ina nu poate ucide �n sine Voin�a pentru c� este imoral�, pentru c� este incapabil� s� se ab�in� de la a ciuguli mai tot timpul c�te ceva �i pentru c� nu am v�zut niciodat� o g�in� practic�nd contempla�ia estetic�. Boul, �n schimb ar putea face asta. Este posibil ca �n momentele �n care se uit� �ndelung la poarta nou� s� �ncerce de fapt s� ucid� �n sine voin�a prin contempla�ie estetic�. HEGEL: G�ina este cea mai �nalt� form� de manifestare a Spiritului �n Istorie. C�nd am v�zut-o de la fereastr� trec�nd victorioas� strada, am fost cuprins brusc de o sublim� fascina�ie. Mi se p�rea c� �ntreaga for�� �i m�re�ie a universului este concentrat� �n acel centru al lumii.Travers�nd strada, G�ina s-a obiectivat pe Sine complet. Acest eveniment a �nsemnat sf�r�itul Istoriei: Con�tiin�a de Sine a G�inii a devenit Con�tiin�� Absolut�. FICHTE: Ac�iunea G�inii de a trece strada nu este �nsu�irea sau consecin�a existen�ei ei, ci existen�a G�inii este accidentul �i efectul ac�iunii acesteia de a trece strada. G�inii i se opune Non-G�ina. G�ina �i Non-G�ina nu exist� separate, ci ambele constituie G�ina Pur�, ca manifestare a tot ceea ce exist�. Strada nu este dec�t o determinare spa�ial� a Non-G�inii. BERKELEY: G�ina �i drumul nu sunt dec�t simple proiec�ii ale min�ii mele, iar eu nu sunt dec�t o idee �n Mintea Divin�. Nu v� pot demonstra c� g�ina a trecut �n realitate drumul pentru c� nu v� pot demonstra c� g�ina sau drumul exist� altundeva dec�t �n mintea mea. Exist doar eu �i at�t. Iar dac� eu mor, g�ina moare o dat� cu mine. LAPLACE: Dac� a� fi o inteligen�� suficient de vast� pentru a cunoa�te toate for�ele care ac�ioneaz� �n natur�, a� putea s� v� spun nu doar de ce aceast� g�in� a trecut aceast� strad� ci �i cum, c�nd, pe unde, de ce �i �n ce condi�ii va trece orice g�in� orice strad�. Iar dac� a� avea �i suficient� for�� a� putea determina orice g�in� nu doar s� treac� orice strad� din Univers ci �i c� fac� tot ceea ce doresc eu. A� putea chiar s� determin pro�tii s� nu mai pun� �ntreb�ri stupide. NIETZSCHE: Dac� �ntr-adev�r a trecut strada, a fost vorba despre o Suprag�in�, �nzestrat� cu o voin�� puternic�. Spre deosebire de celelalte g�ini, Suprag�ina respect� doar ceea ce-i este propriu, ea �i glorific� sinele iar moralitatea sa este plasat� dincolo de bine �i de r�u, valori de cote� care, �n forma actual� de g�ina� au fost inventate din resentiment de c�tre suratele ei slabe, pentru a o putea �ine sub control. Prin actul de a trece strada, g�ina �i-a c�tigat �ntreaga libertate, �ntregul orgoliu �i �ntreaga con�tiin�� de sine, renun��nd la subjugare �i la automutilare. Probabil c� ea a fost prima care a cotcod�cit: �St�p�nul a murit!� MARX: G�ina era capitalist� �i individualist�. Trec�nd strada, ea a ie�it din interiorul protector al cote�ului �i al cur�ii colectiviste, �ndrept�ndu-se spre occident. Acolo, ea �i va vinde ou�le ca marf�, dar nu va primi de la societate echivalentul cantit��ii de ou� �i al energiei consumate prin ouat �i clocit, deci produsul direct al muncii sale nu-i va mai apar�ine. �ntr-un final, g�ina va fi alienat� de ea �ns�i, iar cantitatea de ou� realizat� de ea va intra �n posesia patronilor care-�i vor m�ri astfel capitalul, puteria �i domina�ia asupra ei. HUSSERL: Eviden�a apodictic� a g�inii sau a str�zii este o simpl� himer�. Am �ncercat s� vizez inten�ional g�ina, pentru c� �ntotdeauna con�tiin�a mea e obsedat� s� fie con�tiin�� a ceva, chiar �i a unei g�ini ordinare, dar aceasta nu a vrut s� mi se dea �n mod deplin, ci doar fragmentar, prin c�teva perspective incomplete. De aceea, am prins o g�in�, am pus-o �ntre paranteze �i m-am ad�ncit �ntr-o contemplativ� intui�ie a g�inii jumulite de tot ceea ce nu-i era esen�ial. Am intrat astfel �n posesia miezului noematic al g�inii, acel ceva care face ca g�ina s� r�m�n� g�in� indiferent dac� trece sau nu strada, dac� are sau nu pene, dac� face sau nu ou� etc. Asta e tot ce conteaz�. Care a fost motivul pentru care a trecut o g�in� oarecare strada nu face obiectul preocup�rilor mele. HEIDEGGER: Esen�a g�inii este non-galinic�. Mai ad�nc� dec�t �ntrebarea de ce a trecut g�ina strada este �ntrebarea cu privire la originea g�inii. Anticii �n�elegeau prin �gallinacee�(g-allina-aceea) scoatere-din-starea-aceea-de-nealinare. Dac� facem o analitic� existen�ial� a Daseinului galinic, ajungem la sensul profund, ocultat �n timp prin interpretare, al faptului-de-a-trece-strada. Resim�ind o teribil� angoas� (Angst), g�ina a traversat strada pentru a se plasa �n lumini�ul fiin�ei, acolo unde survine alinarea, adic� scoaterea-din-starea-aceea-de-nealinare. LEVINAS: V�z�nd coco�ul de cealalt� parte a str�zii, g�ina �i-a pus problema Alterit��ii. Natura coco�ului este complet diferit� de natura lumii obiectuale, care poate fi interiorizat� prin �n�elegere. Dac� nu ar fi trecut (transcendere) strada, g�ina ar fi ratat semnifica�ia Celuilalt �n caracterul s�u de cu totul Altul. Ea a �tiut c� rela�ia ei cu Coco�ul este accesibil� �n primul r�nd ca prezen�� �i abia apoi prin cotcolimbaj. De partea cealalt� a str�zii, g�ina a instaurat cu coco�ul un raport Chip-c�tre-Chip. Ea a con�tientizat c� Eul, at�t al ei c�t �i al coco�ului, este inefabil pentru c� este cotcod�citor prin excelen��, iar Cel�lalt, �n caracterul s�u diferit, nu poate fi niciodat� posedat. CAMUS: G�ina trece strada rostogolind o pietricic�, apoi face acela�i lucru �n sens invers. De fapt, g�ina face asta de milenii, probabil pentru c� a avut neru�inarea de a �nc�lca poruncile zeilor. Strada �n sine nu este o strad� ra�ional�. �n orice moment al efortului s�u, g�ina se afl� �n fa�a absurdului.�i totu�i, �n ciuda ira�ionalului a ceea ce face �i a lipsei de sens, g�ina nu se poate sinucide pentru c� asta ar �nsemna c� rostogolirea pietricelei o dep�e�te. Trebuie s� ne imagin�m acea g�in� ca fiind fericit�. POPPER: G�ina aceea a fost o victim� a totalitarismului. Asist�nd la ac�iunea ei de a trece strada, am asistat de fapt la na�terea societ��ii deschise. FOUCAULT: G�ina a vrut s� ias� din sistem, probabil datorit� intoleran�ei fa�� de manifest�rile ei homosexuale. Depersonalizat�, desubiectivizat� �i anonim�, ea a �n�eles c� toate valorile dup� care se orienta �n cote� sunt mituri, generate �n interiorul epistemei condi�ionate social, istoric �i cultural de c�tre mai-marii cur�ii �n care tr�ia. V�z�nd c� g�inile nu mai sunt jumulite sau sacrificate �n spa�iul public, a avut pentru o clip� iluzia libert��ii. Dac� ar fi �n�eles c� manifestarea puterii st�p�nilor nu a disp�rut, ci doar a devenit invizibil�, difuz� �i fragmentat�, poate nu ar fi trecut strada. Oricum, ea va fi prins�, adus� �napoi, pedepsit� �i supravegheat�. Iar dac� se va ajunge la concluzia c� nu poate fi reabilitat�, ea va fi sacrificat� din considerente economice. FREUD: �n copil�rie, g�ina a fost abuzat� sexual de tat�l-coco�, sau a asistat la o scen� �dramatic� �n care mama-g�in� a fost �c�lcat� de tat�l-coco�. Refulat �n subcon�tient, evenimentul a devenit o motiva�ie incon�tient� care, sub forma unei dorin�e irepresibile a determinat-o s� treac� strada. G�ina trebuie hipnotizat� �i psihanalizat� pentru a-i aduce trauma �n plan con�tient Astfel, ea nu va mai trece strada niciodat� sau, dac� o va mai trece, m�car va con�tientiza de ce o face. WITTGENSTEIN: Despre ce nu putem vorbi trebuie s� t�cem. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:35
freud a pus cireasa pe tort.....a rezolvat dilema.....
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:42
M-a intristat gaina-Marx...
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:45
De la: xzy, la data 2010-02-14 00:42:50M-a intristat gaina-Marx... nu plange, ca a salvat-o gaina popper.....
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:47
De la: 9am147005, la data 2010-02-14 00:45:13De la: xzy, la data 2010-02-14 00:42:50M-a intristat gaina-Marx... Inainte de a deveni alienata? Daca nu , e fara valoare...salvarea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:52
pana la urma, cred ca LAPLACE are dreptate......
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:05
Temperaturi pe Glob
... +10�C Chiriasii din Helsinki opresc caldura. Laponii planteaza flori. ... +5�C Laponii fac plaja, in caz ca inca mai rasare soarele. ... +2�C Automobilele italiene nu mai pornesc. ... 0�C Apa distilata ingheata. ... -1�C Respiratia devine vizibila. E timpul pentru o vacanta la Marea Mediterana. Laponii mananca inghetata si beau bere rece. ... -4�C Pisica vrea si ea in pat cu tine. ... -10�C E timpul pentru o vacanta in Africa. Laponii se duc la inot. ... -12�C Prea frig sa mai ninga. ... -15�C Automobilele americane nu mai pornesc. ... -18�C Proprietarii caselor din Helsinki pornesc caldura. ... -20�C Respiratia devine sonora. ... -22�C Automobilele frantuzesti nu mai pornesc. Prea frig pentru patinaj. ... -23�C Politicienii incep sa-i compatimeasca pe cei fara un acoperis deasupra capului. ... -24�C Automobilele japoneze nu mai pornesc. ... -26�C Din respiratie se poate taia material de constructie pentru iglu-uri. ... -29�C Pisica vrea sa se bage sub pijamaua ta. ... -30�C Automobilele nemtesti nu mai pornesc. Laponul injura, da cu piciorul in roata si isi porneste Lada. ... -31�C Prea frig pentru sarutat, buzele ingheata. Echipa de fotbal a Laponiei incepe antrenamentul pentru etapa de la primavara. ... -35�C E timpul pentru o baie fierbinte de doua saptamani. Laponii dau jos zapada de pe acoperis. ... -39�C Mercurul din termometre a ingheatat. Prea frig pentru a gandi. Laponii incheie si nasturele de la gulerul camasii. ... -40�C Automobilul tau vrea si el in pat. Laponii trag un pulover pe ei. ... -45�C Laponii inchid fereastra de la baie. ... -50�C Lupii de mare parasesc Groenlanda. Laponii schimba manusile cu 5 degete pe cele cu un deget. ... -70�C Ursii polari parasesc Polul Nord. La Universitatea din Rovaniemi (capitala Laponiei) se organizeaza o excursie pe perioada lunga. ... -75�C Mos Craciun paraseste Cercul Polar. Laponii trag pe urechi urechile de la caciuli. ... -250�C Alcoolul a inghetat. Laponul e suparat. ... -268�C Heliumul devine lichid. ... -270�C Iadul ingheata. ... -273,15�C Zero absolut. Nici o miscare a organismelor elementare. Laponii : "Da, e destul de frig, mai da-mi o dusca." Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:36
da cu plus peste 10 grade nu ai? ca ma ia cu racoare......
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 02:08
Doi ardeleni in tren, in acelasi compartiment. Geamul era deschis ...
Tipu' 1: Nu vreti sa inchidem geamu' ? Afara-i frig ?! Tipu' 2 .... inchide geamu' nervos si zise: Noah, acum e mai cald afara ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 02:12
O doamna merge sa isi cumpere un papagal.
Vede ca toti papagalii sunt scumpi. Doar unul era ceva mai ieftin. Il intreaba pe vanzator de ce toti sunt scumpi numa' ala e ieftin, la care vinzatorul ii zice: -Stiti doamna .....asta are o mica problema ! -Care ? -Ani de zile papagalul asta a stat intr-un bordel .... -Si ? -Si uneori spune cuvinte urite ! -Nici o problema ... il cumpar ! Il ia femeia si il duce acasa. Ajuns acasa papagalul spune: -BORDEL NOU !! MATROANA NOUA!! Se oftica femeia dar pina la urma ii trece. Dupa un timp apar acasa fetele femeii. Papagalul: -BORDEL NOU! MATROANA NOUA !! CURVE NOI !!! Se enerveaza femeile dar le trece. Dupa un timp apare sotul doamnei. Papagalul: -SALUT ADRIAN !
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 02:28
-Cum scufunzi un submarin plin cu blonde?
-Ciocani la usa! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 02:42
Un taran avea un bostan. Era, insa, foarte suparat ca ii disparau pepeni.
La un moment dat ii vine o idee geniala si pune un anunt: unul din pepeni este injectat cu ceanura. A doua zi, observa cu mare bucurie ca nu ii mai lipseste nici un pepene. Dar, imediat, observa un anunt: Acum sunt 2 ! Asta e ca in faza aia cu masina. Unul, tot asa suparat ca taranul de mai sus, ca i se furase casetofonul de la masina, pune un afis pe parbrizul masinii : Aceasta masina nu are casetofon ! A doua zi gaseste o caramida in locul masinii si sub caramida un biletel in care erau scrise urmatoarele: Nu-i nimic ! Ii punem noi !
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 07:09
De la: Dorinel, la data 2010-02-14 02:42:05Un taran avea un bostan. Era, insa, foarte suparat ca ii disparau pepeni. Ai inveselit cafeneaua...
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 07:32
Gata a inceput!
Ne-ntilnim la capat! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|