back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 18:57

Situatia lui Silviu si a Elenei Bucur este REALA!!!!
In septembrie au fost internati 2 saptamani intr-o clinica gersoniana la Budapesta, unde Elena a inceput terapia dr. Max Gerson, pentru a reusi sa iasa din tunelul stramt si intunecat al cancerului. Au platit cam 6000 de € pentru aceasta internare si pentru materialele si medicatia de care Elena a avut nevoie pentru prima luna de tratament. Acest tratament este sigur, ii va aduce vindecarea completa, dar trebuie respectat cu sfiintenie si dus pana la capat, ceea ce inseamna 2 (DOI) ani. Este intr-adevar infernal, prin ritmul pe care il impune, prin reactiile de vindecare pe care le da, si prin costul elevat pe care il presupune. Elena, care este (ca si Silviu) o luptatoare, are nevoie zilnic de 13x 250 ml de sucuri de mere, morcovi, frunze verzi de sfecla, andive, patrunjel, telina, ceea ce presupune kg intregi de fructe si zarzavaturi zilnic si sute de kg lunar. Unde mai punem ca, odata la doua saptamani Silviu trebuie sa mearga la Budapesta sa se aprovizioneze cu ceea ce le este necesar pentru continuarea terapiei, care se bazeaza exclusiv pe produse biologice si integratori vitaminici si minerali naturali, de cea mai buna calitate si confirmati biologic. Acest tratament este unica speranta a Elenei care in trecut deja a suportat alte tipuri de terapii alopate (inclusiv operatii) care nu numai ca nu i-au rezolvat problema, dar au dus chiar la slabirea sistemului sau imunitar si la agravarea situatiei.
La ora actuala se descurca (din ce in ce mai greu) doar cu salariul lui Silviu si sunt inglodati in datorii pentru o viata intreaga de om sanatos.
Va sigur ca ei au asa multa demnitate, ca nu s-ar fi gandit niciodata din proprie initiativa sa ceara ajutor financiar cuiva; iar daca un asemenea apel a aparut pe acest forum, cu siguranta i-a fost smuls lui Silviu, de catre cel care l-a lansat.
Deci, eu, care ca si Elena lupt cu o boala grea, din categoria "nevindecabilelor" si "ma delectez" cu o terapie simil-gersoniana, va rog din suflet, daca puteti, atat cat puteti, ajutati-i pe acesti OAMENI!

Voua, celor care ati avut aceasta initiativa, nu pot sa nu va spun cata bucurie mi-ati semanat in suflet prin apelul umanitar pe care l-ati lansat mobilizandu-va in acest fel.
Va "intepati", va "balaciti" unii pe altii, dar in esenta cat sunteti de frumosi!

*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:00

Silviu chiar nu minte.Nu e un sarlatan.Sotia lui Elena se lupta de mult cu aceasta boala.M-a sfasiiat vestea ca nu se simte bine.Silviu cred ca a trecut prin zbuciumuri cumplite.as fi vrut sa stiu ce s-a intimplat ptr ca stiam ca terapia care a urmat-o a dat rezultate si se simtea bine,invinsese cancerul.Ce se intimpla acum? Nu am avut ocazia sa il cunosc virtual dar despre el mi-a povestit un alt user Vasix,foarte bun prieten de al meu.Si pe el l-a impresionat cu cita forta si incredere au luptat amindoi contra cancerului.Spunea ca ei doi sint un exemplu ca boala poate fi invinsa.
Deci daca aveti posibilitatea sa ajutati ,imobilizati-va ,acest om nu minte.Suferinta lui e cit se poate de reala.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:03

Au mai ramas cam 6 ore pina la actiune.
Hotariti?
Minuni se-ntimpla si azi!

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:04

De la: Copil_Pribeag, la data 2010-02-13 18:57:42Situatia lui Silviu si a Elenei Bucur este REALA!!!!
In septembrie au fost internati 2 saptamani intr-o clinica gersoniana la Budapesta, unde Elena a inceput terapia dr. Max gerson, pentru a reusi sa iasa din tunelul stramt si intunecos al cancerului. Au platit cam 6000 de € pentru aceasta internare si pentru materialele si medicatia de care Elena a avut nevoie pentru prima luna de tratament. Acest tratament este sigur, ii va aduce vindecarea completa, dar trebuie respectat cu sfiintenie si dus pana la capat, ceea ce inseamna 2 (DOI) ani. Este intr-adevar infernal, prin ritmul pe care il impune, prin reactiile devindecare pe care le da, si prin costul elevat pe care il presupune. Elena are nevoie zilnic de 13x 250 ml de sucuri de mere, morcovi, frunze verzi de sfecla, andive, patrunjel, telina, ceea ce presupune kg intregi de fructe si zarzavaturi zilnic si sute de kg lunar. Unde mai punem ca, odata la doua saptamani Silviu trebuie sa mearga la Budapesta sa se aprovizioneze cu ceea ce le este necesar pentru continuarea terapiei, care se bazeaza exclusiv pe produse biologice si integratori vitaminici si minerali naturali, de cea mai buna calitate si confirmati biologic. Acest tratament este unica speranta a Elenei care in trecut deja a suportat alte tipuri de terapii alopate (inclusiv operatii) care nu numai ca nu i-au rezolvat problema, dar au dus chiar la slabirea sistemului sau imunitar si la agravarea situatiei.
La ora actuala se descurca (din ce in ce mai greu) doar cu salariul lui Silviu si sunt inglodati in datorii pentru o viata intreaga de om sanatos.
Va sigur ca ei au asa multa demnitate, ca nu s-ar fi gandit niciodatadin proprie initiativa sa ceara ajutor financiar cuiva; iar daca un asemenea apel a aparut pe acest forum, cu siguranta i-a fost smuls lui Silviu, de catre cel care l-a lansat.
Deci, eu, care ca si Elena lupt cu o boala din categoria "nevindecabilelor" si "ma delectez" cu o terapie simil-gersoniana, va rog din suflet, daca puteti, atat cat puteti, ajutati-i pe acesti oameni!
Voua, celor care ati avut aceasta initiativa, nu pot sa nu va spun cata bucurie mi-ati semanat in suflet prin apelul umanitar pe care l-ati lansat mobilizandu-va in acest fel.
Va "intepati", va "balaciti" unii pe altii, dar in esenta cat sunteti de frumosi!

Iti multumesc Copil pribeag pentru interventie si sunt alaturi de tine!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:05

Presupunind ca la 12pm va culcati, si la 6 am va sculati.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:06

De la: crio, la data 2010-02-13 19:00:26Silviu chiar nu minte.Nu e un sarlatan.Sotia lui Elena se lupta de mult cu aceasta boala.M-a sfasiiat vestea ca nu se simte bine.Silviu cred ca a trecut prin zbuciumuri cumplite.as fi vrut sa stiu ce s-a intimplat ptr ca stiam ca terapia care a urmat-o a dat rezultate si se simtea bine,invinsese cancerul.Ce se intimpla acum? Nu am avut ocazia sa il cunosc virtual dar despre el mi-a povestit un alt user Vasix,foarte bun prieten de al meu.Si pe el l-a impresionat cu cita forta si incredere au luptat amindoi contra cancerului.Spunea ca ei doi sint un exemplu ca boala poate fi invinsa.
Deci daca aveti posibilitatea sa ajutati ,imobilizati-va ,acest om nu minte.Suferinta lui e cit se poate de reala.

Nu cred cã trebuie sã divagãm subiectul ...De când sunt eu pe forum nu am vãzut mãcar o postare de a lui Silviu , cum cã s-ar lamenta sau ar cere bani în mod vãdit !!!!!!

Mie unul , nu-mi trebuie explicaþii....O sã-i ajut limitat de posibilitãþile mele..!!!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:07

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-13 19:05:54Presupunind ca la 12pm va culcati, si la 6 am va sculati.

la 6? poti fi mai....7?!

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:09

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-13 19:05:54Presupunind ca la 12pm va culcati, si la 6 am va sculati.

Salut Emile!!!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:13

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 19:09:01

Salut Emile!!!

Eu ºtiam cã se scoalãºþi se culcã numai ..... organele !!?!?!?!?!?...Restul BIPEZILOR , se trezesc....

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:15

Aloevera, curata organismul de toxine, readuce sistemul imun la normal si vindeca problemele interne.
Dupa ce incepi sa bei aloevera, 3 zile stai pe "tron" ca sa elimini tot gunoiul din organism.
Timp de 2 saptamini simti dureri acolo unde este problema, pentru ca incepe sa sudeze si sa vindece tesuturile. Important este sa nu te opresti. 100 mililitri de 3 ori la zi.
Am nevoie de adresa lui Silviu, ca sa-i trimit o cutie cu 12 litri, care va fi pentru o perioada de 2 luni.
Eu pot sa comand aici, si sa primeasca acolo.

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:17

De la: camioneros70, la data 2010-02-13 19:13:20

Salut Emile!!!

Eu ºtiam cã se scoalãºþi se culcã numai ..... organele !!?!?!?!?!?...Restul BIPEZILOR , se trezesc....

Bineee!

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:18

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-13 19:15:10Aloevera, curata organismul de toxine, readuce sistemul imun la normal si vindeca problemele interne.
Dupa ce incepi sa bei aloevera, 3 zile stai pe "tron" ca sa elimini tot gunoiul din organism.
Timp de 2 saptamini simti dureri acolo unde este problema, pentru ca incepe sa sudeze si sa vindece tesuturile. Important este sa nu te opresti. 100 mililitri de 3 ori la zi.
Am nevoie de adresa lui Silviu, ca sa-i trimit o cutie cu 12 litri, care va fi pentru o perioada de 2 luni.

Crezi ca are voie sa o amestece cu Gerson? Cred ca Xzy are adresa.

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:18

da un mesaj pe privat.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:21

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-13 19:15:10Aloevera, curata organismul de toxine, readuce sistemul imun la normal si vindeca problemele interne.
Symy are numarul lui de telefon si comunica cu el.

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:21

De la: camioneros70, la data 2010-02-13 19:13:20

Salut Emile!!!

Agitatuleeee! Nu duci dorul satarului?

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:22

dar Emile daca...va incepe sa elimine..in stadiul in care este ea...nu stiu...daca e bine.Stii cum automat apare si deshidratarea..iar ea din cite am inteles...nu stiu daca organismul ei va sustine aceasta deshidratare.

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:22

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 19:18:03

Da, dar Emil n-are privat.

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:23

Toate sint plante!
Aloevera este folosita in Europa de 4mii de ani.
Alexandru Macedon a cucerit o insula in Mediterana, tocmai ca sa-si vindece soldatii cu asa ceva!
Chimicalele au efecte secundare, dar plantele nu au.

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:24

Mai, eu in curand ma las de forum...din cauza net-ului idiot...ca nu mai stiu in ce limba sa injur...

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:25

De la: xzy, la data 2010-02-13 19:22:21
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 19:18:03

Da, dar Emil n-are privat.

Emile, ai mailul lui, ca doar de la tine il am si eu, intai intreaba-l daca va folosi si apoi procedezi in consecinta.

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:25

Nu inteleg de ce va e frica sa-mi trimiteti un e-mail?
radita09@telus.net

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:26

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-13 19:25:29Nu inteleg de ce va e frica sa-mi trimiteti un e-mail?
radita09@telus.net

Asculta-l pe Octan, are dreptate...

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:27

De la: xzy, la data 2010-02-13 19:24:56Mai, eu in curand ma las de forum...din cauza net-ului idiot...ca nu mai stiu in ce limba sa injur...

Ce te-ai suparat asa tare? Nu inteleg!
Da Gigi
Voi face asa.

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:27

Eu platesc aici si el primeste acolo

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:31

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-13 19:27:20
De la: xzy, la data 2010-02-13 19:24:56Mai, eu in curand ma las de forum...din cauza net-ului idiot...ca nu mai stiu in ce limba sa injur...

Ce te-ai suparat asa tare? Nu inteleg!
Da Gigi
Voi face asa.

Da' cine s-a suparat, Emile? Eu sunt nervoasa, ca nu pot posta, net-ul, adica intrenet-ul merge nasoooool...

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:33

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-13 19:27:58Eu platesc aici si el primeste acolo

Tu esti batut in cap, sau ce? Nu comanzi pana nu-l intrebi daca va folosi ! Daca e cum zice Ancuta, mai bine ii dai banii!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:35

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 19:18:03 Aloevera, curata organismul de toxine, readuce sistemul imun la normal si vindeca problemele interne.

Crezi ca are voie sa o amestece cu Gerson? Cred ca Xzy are adresa.[/quote]

Ai dreptate, Gigi! Cu toate bunele intentii ale lui radita09_telus_net, ei nu vor lua nimic altceva in afara a ceea ce le recomanda medicul gersonian care o monitorizeaza pe Elena. Eu le-am vorbit de argintul colloidal care este extraordinar, ca si multe alte produse, dar, ei, din initiativa proprie sau la sugestia oricarei alte persoane in afara medicului de la Budapesta, nu accepta nimic. Si bine fac!
Daca vreti sa ii ajutati cu adevarat, faceti-o asa cum trebuie. EI AU DEJA O TERAPIE SIGURA; numai ca este foarte costisitoare.
Ceea ce le lipseste din ce in ce mai pregnant sunt banii necesari pentru a o continua. Deci ajutati-i cu bani; atat cat poate fiecare. Ganditi-va ca viata unui OM atarna de bunavointa fiecaruia dintre noi. Lacrima langa lacrima formeaza un ocean.

*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:35

Alooooo!
Nu va nevrozati! I-am trimis deja mesaj!

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:37

De la: Copil_Pribeag, la data 2010-02-13 19:35:02
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 19:18:03 Aloevera, curata organismul de toxine, readuce sistemul imun la normal si vindeca problemele interne.

Ai dreptate, Gigi! Cu toate bunele intentii ale lui radita09_telus_net, ei nu vor lua nimic altceva in afara a ceea ce le recomanda medicul gersonian care o monitorizeaza pe Elena. Eu le-am vorbit de argintul colloidal care este extraordinar, ca si multe alte produse, dar, ei, din initiativa proprie sau la sugestia oricarei alte persoane in afara medicului de la Budapesta, nu accepta nimic. Si bine fac!
Daca vreti sa ii ajutati cu adevarat, faceti-o asa cum trebuie. EI AU DEJA O TERAPIE SIGURA; numai ca este foarte costisitoare.
Ceea ce le lipseste din ce in ce mai pregnant sunt banii necesari pentru a o continua. Deci ajutati-i cu bani; atat cat poate fiecare. Ganditi-va ca viata unui OM atarna de bunavointa fiecaruia dintre noi. Lacrima langa lacrima formeza un ocean.[/quote]

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 19:39

Oricum, am nevoie de adresa lor. Ca pot face ceva mai mult!

Pagini: << 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: