back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2591 2592 2593 2594 2595 2596 2597 2598 2599 2600 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2019, ora 15:20

De la: Fl_Orion999, la data 2019-07-01 12:16:58"Societatea civilă, „calul troian” al mafiei anticreștine în cetatea normalității. Monarhia absolută democratică globală"

" Cea mai mare excrocherie, minciună, fundătură, în care ne-a înghesuit mafia financiar-bancară globalistă, este conceptul de societate civilă, combinat cu cel de „power to the people”. Mai precis, așa-zisul transfer al puterii către cetățean. Desigur, după cum vom vedea, nu către orice cetățean, deși principiile frumoase așa grăiesc, ci către cei aflați de partea bună a baricadei. Adică către cei aflați în slujba mafiei anticristice amintite mai sus. Azi se mai spune de partea „sistemului”. Sau a sta-
tului ascuns, paralel, a puterii reale, nu a celei afișate, care nu e altceva decât o proiecție pe ecranul pe care se desfășoară filmul unei realități contrafăcute 100 %. "

" În realitate, puterea a atins un grad de concentrare similar celor din monarhiile absolutiste în care un rege și echipa apropiaților lui (de exemplu, un Rothschild și gașca) dețin toată puterea. La ei însă nu se ajunge – sau puțini sunt cei conștienți/interesați de acest lucru – pentru că între deciziile care se iau și ei sunt sute și mii de perdele ale SC și media.

Astăzi, mafia financiar-bancară globalistă, inelul imperial al clasei sociale denumite odată burghezie, contestatară la timpul ei a statului absolutist medieval, este pe cale să reușească construcția statului absolutist „democratic” la nivel mondial; o formulă mai opresivă, mai nocivă, mai infecțioasă și mai mortifiantă decât oricare altă dictatură din istorie. "

https://www.activenews.ro/stiri-politic/Societatea-civila-%E2%80...

exact asa !
iti mai aduci aminte cind povesteam - tot pe aici, pe forum- despre "profetiile din cartea "S,F " Noapte buna,Sofia ? am pus S.F.ul intre ghilimele, caci inca o data se dovedeste ca Marii scriitori ai acestui gen literal au fost niste "Casandre " care, au simtit, intuit si avertizat despre directia in care se-ndreapta societatea omeneasca si, SE-NTIMPLA !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2019, ora 16:54

De la: gabigabi2, la data 2019-07-01 14:49:54ce Dumnezeu ai de nu ma-ntelegi, moi @ 20270 ? ti- am spus ca NU ma mai cert cu tine, nu ca mi-as fi schimbat optiunile; sunt o baba liberala de "rit " taricenesc si asta e !
Cu putin noroc si perseverenta...poti sa.i castigi inima talâmbă si sa.l pacalesti sa te ia de nevastă...😉
Inca una..nu se pune...

Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Iulie 2019, ora 09:28

Iulian Capsali
www.facebook.com/photo.php?fbid=2339298036396337&set=a.140967932...
9 ore ·
CONSECINȚE
Condiția de colonie amărâtă condusă de tablagiii din servicii. Președintele bulgar negociază la sânge preluarea președinției CE de securistul olandez Timmermans, un globalist feroce. Borisov cere ridicarea MCV-ului și intrarea în spațiul Schengen. Noi probabil vom oferi portul Constanța, prin vocea robotului tembel și a toantei cu clopoței, două fețe ale aceleiași monede: falimentul politic al țării datorat unor imbecili care răspund doar la ordine externe, caută să-și conserve banii din conturi și privilegiile enorme. Susținerea lui Timmermans este necondiționată.
Toate partidele din România sunt controlate de Servicii și aceasta este singura consecință a prostiei și a trădării:
o țară cât Bulgaria și Ungaria la un loc este insignifiantă pe plan extern.
Pur și simplu, NU EXISTĂM!

Vili Dorda Trăim nişte vremuri…mai bine nu le calific. În acest moment de răscruce, în mod indiscutabil, PSD este complet anihilat…ALDE dă semne că va urma cam aceeaşi cale blamabilă a compromisului, poate chiar a trădării.
Mai ţineţi minte, domnule Capsali, când am subliniat că numărul luptătorilor pentru Adevăr se va reduce tot mai mult?...Am mai spus atunci că Ortodoxia vremurilor de pe urmă se va asemăna cu enclava Berlinul de Vest din timpul Războiului Rece – adică va fi o insulă a libertăţii, cei de jur-împrejur zăcând sub robia lui Antihrist, paradoxal sclavii crezându-se cu atât mai liberi cu cât vor fi mai imobilizaţi cu legături văzute şi nevăzute.
Şi, totuşi, chiar nu există unitate între noi?! Exact aceeaşi problemă, pe care am mai semnalat-o, rămâne pe tapet: oare când se va înjgheba acea forţă politică de dimensiuni naţionale, care să smulgă ţara bravilor voievozi ortodocşi de pe orbita întunericului globalist? Evident, pentru o asemenea “cutezanţă”, ne-ar aştepta taman iadul pe pământ (oricum prevăzut de profeţiile creştine), dar…care sunt ultimele două versuri ale imnului nostru naţional?
PS. “Simptome” ale Răului (auto-pretins drept Bine) ştim cu toţii să remarcăm – de fapt, cui i s-ar părea prea greu să se preteze la scrutarea orizontului tipologic? Mai departe însă ce facem? Martirii şi eroii noştri seculari se limitau la a scrie şi a dezbate? Unii vor încerca să-mi “argumenteze” că “vremurile s-au schimbat”. Mă rog, că ne place sau nu, aşa este, dar de ce trebuie să ne schimbăm şi noi???

Adrian Neamtu Ce e de facut? La cum arata peisajul post(ce?), nu sunt prea multe speeante. Baietii au toata tara. Cerul patriei e albastru, ca si ochii celor ce-o conduc...

Aurel Oancea O ciudățenie şi mai mare. În Romania nu există nici un partid naționalist.
Sîntem conduşi de străini.
Păpuşarii din umbră au ajuns să nu mai aibă încredere în trădători autohtoni gen Băsescu şi Macovei şi-şi pun direct connaționali de-ai lor.
Iar dacă mai ai şi curajul să fii patriot, să lupți pentru binele țării tale, ajungi în puşcărie ...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2019, ora 09:34

https://www.mediafax.ro/social/a-murit-elena-arnautoiu-ultima-su...

Fundatia "Ion Gavrila Ogoranu"
www.facebook.com/Ogoranu/photos/pcb.2295025793876790/22950256705...

La moartea ELENEI ARNĂUȚOIU.

Am primit cu adâncă întristare vestea plecării dintre noi a venerabilei doamne Elena Arnăuțoiu, sora fraților Toma și Petre Arnăuțoiu, liderii uneia dintre cele mai consistente și longevive grupări de rezistență armată anticomunistă, desfășurată până în 1962 pe versantul sudic al Munților Făgărașului.
Ea însăși un simbol al Rezistenței, doamna Elena Arnăuțoiu și-a identificat destinul cu cel am fraților săi și al întregii grupări de rezistență din regiunea Muscelului, devenită în acei ani de după instararea comunismului în România un adevărat teatru de război.
Născută la 12 aprilie 1919, Elena Arnăuțoiu a fost arestată în decembrie 1950 și deținută până în februarie 1953, trecând prin închisorile și lagărele de la Ocnele Mari, Pipera și Ghencea. După capturarea fraților săi, a fost din nou arestată la 22 iunie 1958, trecând prin anchetele Securității din Pitești și condamnată la 5 ani închisoare corecțională pentru “omisiune de denunț”, cunoscând supliciul închisorilor de la Pitești, Jilava, Miercurea Ciuc și Arad, până în 1962.
Încununată cu împlinirea vârstei centenare, Elena Arnăuțoiu a fost decorată de Președenția României cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, în semn de înaltă apreciere a ţinutei morale și demnității cu care a s-a opus Comunismului, plătind cu libertatea și tinerețea sa risipite între zidurile temnițelor totalitare.
În numele Fundației Ion Gavrilă Ogoranu, ne plecăm în fața catafalcului înveșmântat în tricolor, al doamnei Elena Arnăuțoiu, aducând modestul nostru omagiu curajului și jertfei de care a dat dovadă această fiică neînfricată a neamului românesc. Fie ca Domnul să primească sufletul său mucenicit, hărăzindu-I odihna veșnică alături de frații săi și celelalte lumini ale luptei de rezistență anticomunistă plecate dintre noi.
În veci pomenirea sa.
Elena Arnăuțoiu! Prezent!

Fundația Ion Gavrilă Ogoranu
Președinte: Coriolan Baciu
1.07.2019

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2019, ora 14:09

De la: 9am_20270, la data 2019-07-01 16:54:52
De la: gabigabi2, la data 2019-07-01 14:49:54ce Dumnezeu ai de nu ma-ntelegi, moi @ 20270 ? ti- am spus ca NU ma mai cert cu tine, nu ca mi-as fi schimbat optiunile; sunt o baba liberala de "rit " taricenesc si asta e !
Cu putin noroc si perseverenta...poti sa.i castigi inima talâmbă si sa.l pacalesti sa te ia de nevastă...😉
Inca una..nu se pune...

Ps. Cred mai degrabă ca ești de rât tericenesc...nu ...?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2019, ora 15:47

...mda....se pare ca vorba aia populara cu " p..tza nu stie carte", e adevarata ! si nu ma refer acum, neaparat la el ci, la toti barbatii destepti din lumea asta care se prostesc definitiv in fata unei femei ..si , desi sunt Inteligenti in afaceri, in politica sau arta , cind e vorba despre femei sunt prosti ca noaptea !
asa-i si cu Tariceanu....dar, el zise o vorba si mi s-a parut ok explicatia lui : decit sa aibe o nevasta si s-o-nsele cu nu stiu cite amante, mai bine le-a luat de nevasta ! e mai putin Ipocrit decit alti barbati , nu crezi ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2019, ora 15:56

De la: Fl_Orion999, la data 2019-07-02 09:28:01Iulian Capsali
www.facebook.com/photo.php?fbid=2339298036396337&set=a.140967932...
9 ore ·
CONSECINȚE
Condiția de colonie amărâtă condusă de tablagiii din servicii. Președintele bulgar negociază la sânge preluarea președinției CE de securistul olandez Timmermans, un globalist feroce. Borisov cere ridicarea MCV-ului și intrarea în spațiul Schengen. Noi probabil vom oferi portul Constanța, prin vocea robotului tembel și a toantei cu clopoței, două fețe ale aceleiași monede: falimentul politic al țării datorat unor imbecili care răspund doar la ordine externe, caută să-și conserve banii din conturi și privilegiile enorme. Susținerea lui Timmermans este necondiționată.
Toate partidele din România sunt controlate de Servicii și aceasta este singura consecință a prostiei și a trădării:
o țară cât Bulgaria și Ungaria la un loc este insignifiantă pe plan extern.
Pur și simplu, NU EXISTĂM!

Vili Dorda Trăim nişte vremuri…mai bine nu le calific. În acest moment de răscruce, în mod indiscutabil, PSD este complet anihilat…ALDE dă semne că va urma cam aceeaşi cale blamabilă a compromisului, poate chiar a trădării.
Mai ţineţi minte, domnule Capsali, când am subliniat că numărul luptătorilor pentru Adevăr se va reduce tot mai mult?...Am mai spus atunci că Ortodoxia vremurilor de pe urmă se va asemăna cu enclava Berlinul de Vest din timpul Războiului Rece – adică va fi o insulă a libertăţii, cei de jur-împrejur zăcând sub robia lui Antihrist, paradoxal sclavii crezându-se cu atât mai liberi cu cât vor fi mai imobilizaţi cu legături văzute şi nevăzute.
Şi, totuşi, chiar nu există unitate între noi?! Exact aceeaşi problemă, pe care am mai semnalat-o, rămâne pe tapet: oare când se va înjgheba acea forţă politică de dimensiuni naţionale, care să smulgă ţara bravilor voievozi ortodocşi de pe orbita întunericului globalist? Evident, pentru o asemenea “cutezanţă”, ne-ar aştepta taman iadul pe pământ (oricum prevăzut de profeţiile creştine), dar…care sunt ultimele două versuri ale imnului nostru naţional?
PS. “Simptome” ale Răului (auto-pretins drept Bine) ştim cu toţii să remarcăm – de fapt, cui i s-ar părea prea greu să se preteze la scrutarea orizontului tipologic? Mai departe însă ce facem? Martirii şi eroii noştri seculari se limitau la a scrie şi a dezbate? Unii vor încerca să-mi “argumenteze” că “vremurile s-au schimbat”. Mă rog, că ne place sau nu, aşa este, dar de ce trebuie să ne schimbăm şi noi???

Adrian Neamtu Ce e de facut? La cum arata peisajul post(ce?), nu sunt prea multe speeante. Baietii au toata tara. Cerul patriei e albastru, ca si ochii celor ce-o conduc...

Aurel Oancea O ciudățenie şi mai mare. În Romania nu există nici un partid naționalist.
Sîntem conduşi de străini.
Păpuşarii din umbră au ajuns să nu mai aibă încredere în trădători autohtoni gen Băsescu şi Macovei şi-şi pun direct connaționali de-ai lor.
Iar dacă mai ai şi curajul să fii patriot, să lupți pentru binele țării tale, ajungi în puşcărie ...

s-ar parea ca olandezul va deveni zburator, intrucit nu are sustinerea tuturor statelor UE!

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2019, ora 08:16

De la: gabigabi2, la data 2019-07-02 15:47:05...mda....se pare ca vorba aia populara cu " p..tza nu stie carte", e adevarata ! si nu ma refer acum, neaparat la el ci, la toti barbatii destepti din lumea asta care se prostesc definitiv in fata unei femei ..si , desi sunt Inteligenti in afaceri, in politica sau arta , cind e vorba despre femei sunt prosti ca noaptea !
asa-i si cu Tariceanu....dar, el zise o vorba si mi s-a parut ok explicatia lui : decit sa aibe o nevasta si s-o-nsele cu nu stiu cite amante, mai bine le-a luat de nevasta ! e mai putin Ipocrit decit alti barbati , nu crezi ?
Acest bastard este tot un Dragnea ....curand ii va veni randul . Rahova il astepta ....chiar daca momentan este aparat de colegii puscariabili....la randul lor. Epoca muhaielelor comunist_penale ....apune.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2019, ora 15:22

....nu ma provoca sa spun ca tot ce e nascut inainte, dar chiar si dupa Revolutia din dec. '89 e atins de comunism !....asadar, ca si Moise care i-a plimbat pe everei timp de 40 ani prin desert , tocmai ptr. ca cei noi- nascuti sa nu mai stea sub semnul sclaviei , si Romania mai are de tras !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2019, ora 15:35

" Jos pălăria, doamna judecător! " "Nevoia de adevăr ar trebui să ne scoată acum în stradă. Pentru că toţi am fost participanţi la
marea ipocrizie şi prea puţini cei care am spus adevărul. Abuzurile nu ar fi existat dacă nu erau cauţionate de noi.

Noi, judecătorii, suntem cei care am emis mandate pe banda rulantă.

Noi, judecătorii, am dat încheieri de încuviinţare a interceptărilor pe motive uneori cusute cu aţă albă, fără prea multe cercetări şi întrebări.

Noi, judecătorii, am tremurat când portocalele ne ameninţau că ne leagă dacă nu ne potolim cu controalele judiciare.

Noi, judecătorii, am tăcut încă de la început, temându-ne să nu fim acuzaţi că ne opunem glorioasei lupte anticorupţie.

Noi, judecătorii, ne-am pitit în birouri, crezând ce ni se servea despre „infractoarea cu ceas cu cuc”, despre „infractorul cu ferma de struţi”, despre „infractoarea cu mărgele”, zâmbind cu superioritate pe la colţuri, convinşi că instituţiile de forţă sunt calea, adevărul şi viaţa. Şi, mai ales, convinşi că nouă nu ni se poate întâmpla aşa ceva. Niciodată.

SRI putea să încheie cu Parchetul General 100 protocoale. Nimic nu s-ar fi întâmplat dacă noi nu ne-am fi prefăcut că nu ştim. Şi nimic nu s-ar fi întâmplat dacă am fi înţeles
cu adevărat, la timp, că drepturile voastre nu pot fi un moft.

În loc să facem asta, încălcăm şi azi flagrant reguli şi legi, ne ascundem în spatele diverselor instituţii, sperând că aşa ne protejăm. Ne prefacem din nou că nu vedem sau nu înţelegem ce se întâmplă, când o mână de oameni sfidează un sistem întreg, doar pentru a-şi atinge meschinele scopuri.

Acoperim minciuna cu altă minciună, rostogolind la nesfârşit pretexte puerile, menite să vă facă să credeţi că ne pasă. Minţim cu nonşalanţă, refuzăm să ne facem treaba, cu
riscul de arunca în aer o ţară, doar pentru a ne păstra dreptul absolut şi discreţionar de face ce vrem, fără să dăm socoteală.

Paradoxul acestei ţări este că are puţini Judecători şi prea mulţi magistraţi." Adriana Stoicescu, judecătoare, președinta Tribunalului Timiș

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2019, ora 16:23

De la: gabigabi2, la data 2019-07-03 15:22:59....nu ma provoca sa spun ca tot ce e nascut inainte, dar chiar si dupa Revolutia din dec. '89 e atins de comunism !....asadar, ca si Moise care i-a plimbat pe everei timp de 40 ani prin desert , tocmai ptr. ca cei noi- nascuti sa nu mai stea sub semnul sclaviei , si Romania mai are de tras !
Sa inteleg ca mai avem 10 ani si scapam de comunisti? Ce nu pricepi? Nu am nimic cu fostii....am ce am cu actualii. Ce a insemnat comunismul....totul in comun? Nu este asa. Atunci ca si acum...unii furau dar erau protejati de sistem.....acest narav l.au perpetuat acesti mizerabili. Au distrus invatamantul pentru ca ei sa nu poata iesi in evidenta prin ticalosie si prostie....
Ce faceau ....puneau primar pe cel mai prost din comunitate.....tot asa procedeaza si aceste otrepe.
Atunci totul era la comun iar jegosii se ospatau fara menajamente....copii lor traiau pe picior mare si ajungeau lideri, chiar daca tinuta intelectuala era derizorie. Tot asa procedeaza si acum. Sti ceva, m.am saturat de mediocritate, coruptie institutionalizata si ticalosie.....tu nu? Tu consideri ca acest bastard, manechin, gigolo, prost si ticalos....putea ajunge prim ministru ori al doilea om in stat intr.o tara cu cetateni intregi la cap? Vezi...de aceea ...sper ca odata cu disparitia generariilor anilor 40_ 50.....tara sa se deratizeze si sa redevina Romania dintre cele doua razboaie mondiale. Pana nu vor dispare aceste generatii ....sansele de dezvoltare sunt nule.ps. comunistii si.au schimbat parul....nu naravul.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2019, ora 13:27

Liviu Plesoianu - 2 iulie la 10:59:

Pe actualul guvernator BNR să-l voteze (pentru al 89.984-lea mandat) președintele Senatului, domnul Călin Popescu-Isărescu, împreună cu doamna Dăncilă#2! De asemenea, cu cel care a trădat 7,4 MILIOANE de români, să facă alianțe președintele Senatului, domnul Călin Popescu-Ponta, împreuna cu doamna Dăncilă#2!

Dragi colegi parlamentari PSD și ALDE, avem ocazia să le arătăm românilor că nu suntem AUTOMATE de VOT. Eu sigur NU sunt...

Fiți OAMENI LIBERI și exprimați-vă opinia și votul...

Liviu Plesoianu - 2 iulie la 15:45:

Știu că știți că știu că ați câștigat voturi doar pentru că sunteți premier și pentru că ați programat Congresul între codul administrativ și rectificarea bugetară.

Nu știți că știu că nu știți câți oameni din teritoriu, delegați la Congres, au venit la mine după ce am vorbit, mi-au strâns mâna și și-au cerut scuze pentru faptul că sunt nevoiți să voteze împotriva INIMII lor.

Știu că știți că știu că, dacă mâine nu mai sunteți premier, veți fi ovaționată în Congres la fel ca domnul Oprișan. Pentru că numai o persoană de mare caracter ca dvs. poate arunca acum tuciul cu terci în capul lui Dragnea, în condițiile în care cam tot ce sunteți i se datorează...

Știu că știți că știu că erați complet panicată în timpul discursului meu. Pentru că, atunci când am început să vorbesc, ați realizat că veți câștiga voturile, dar veți pierde sala.

Știu că știți că știu că oamenii liberi ai acestui partid nu vă acceptă lesa, nu acceptă să le puneți botniță și să le interziceți pur și simplu să VORBEASCĂ LIBER!

Știu că știți că știu că toate temele pe care le doriți tabu, interzise, au fost abordate de mine la Congres în aplauzele OAMENILOR LIBERI din PSD. Aplauzele miilor de delegați arată un singur lucru: v-au votat conjunctural, pentru că aveți pâinea și cuțitul de premier, dar nu sunt în ruptul capului de acord cu noul dvs. discurs.

În general, doamna Dăncilă#2, ȘTIU CĂ ȘTIȚI CĂ ȘTIU...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2019, ora 14:37

oauuuuu...".aceste cuvinte ne doare "!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2019, ora 14:06

pffff....nu stiu cum de s-a-ntimplat, dar invitatia de la ambasada Americii mi s-a ratacit si n-am apucat sabeau un visichi cu americanii la ei acasa adica , la ambasada SUA , asa ca desfacem aici o sticloanta....cuburi de gheata avem si, desi e cu o zi intirziere, hai sa zicem : traiasca America !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2019, ora 14:08

punem si de'o cafeaptr. cine doreste !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2019, ora 13:27

Liviu Plesoianu - 14 ore: Domnul Fifor măsura pașii lui Dragnea ca nu cumva să calce mai mult sau mai puțin. Domnul Fifor măsoară acum pașii doamnei Dăncilă ca nu cumva să calce mai mult sau mai puțin. Doamna Dăncilă măsura umbra lui Dragnea ca nu cumva umbra ei să să fie mai mică sau mai mare decât umbra lui. Doamna Dăncilă, amuzant, are acum impresia că umbra sa chiar începe să conteze și să fie mai mult decât o umbră. Impostori și umbre...

P.S. Vă mai amintiți, domnule Fifor, cum spuneați? "Domnule depuat, vă rog, vă rog, domnule deputat..." În ce context spuneați? În cadrul comisiei de anchetă "SUFRAGERIA"... În ce moment spuneați? Când îl "agasam" pe marele George Maior cu întrebări... Domnule Fifor, vă întreb public: chiar credeți că sunteți suficient de tare pe picioare încât să mă înfruntați public!? Bine, atunci, așa să fie, așa va fi... "Succesuri"!

P.P.S. Următorul text va fi despre doamna Dăncilă#2 și despre doamna Kovesi... "

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2019, ora 13:35

Şi a mai trecut o săptămînă ...
Să fiţi fericiţi!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2019, ora 13:36

Istoricul Oprea, scrisoare deschisă către procurorul general Bogdan Licu: Investigați distrugerea documentelor Securității din PÎCCJ. "Există un plan bine stabilit de ștergere a unor biografii ce aparțin unor indivizi și astăzi influenți în România."

https://www.activenews.ro/stiri-justitie/Istoricul-Oprea-scrisoa...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2019, ora 13:41

Uica Mihai
www.facebook.com/photo.php?fbid=2263322597036755&set=a.161308857...
Vineri, 5 iulie 2019 · 10 ore ·

Scrisoare deschisă

Stimată doamnă Prim- ministru.
O să mă adresez dumitale colocvial, pentru că până la urmă facem parte din aceeași familie de gândire și socotesc despre dumneata că ești angajata mea și a celorlalte milioane de români care îți plătesc salariul, limuzina și celelalte angarale ministeriale.
Deși nu cred că o să îmi citești scrisoarea, aflându- te la momentul acesta puțin cam cu nasul pe sus, poate că o să ajungă la lectură unii dintre ciracii dumitale și o să aibe unul măcar curajul să îți povestească abreviat ce mă doare pe mine.
Văd că te strofoci, bătută la cap de opoziția furibundă care îți vrea scaunul, limuzina și angaralele ministericești, să începi și să așezi în operă niște spitale regionale și niscaiva autostrăzi, ca să ne aliniem vestului și să ne integrăm în Europa.
Dar până acolo, uite ce vreau eu mai întâi și înainte de toate, să te dai peste cap și să mă integrezi pe mine și ai mei în propria noastră țară.
Până să apuci să faci hardughiile alea de spitale regionale, care vor mânca vagoane de bani pentru întreținerea curentă și plata salariilor pentru specialiști pe măsură, unde o să trebuiască să mă duc eu când mă bolnăvesc cu ocazie ori cărat în mașina unui prieten, fiindcă mijloace de transport în comun este canci, ori să mă înghesui transpirat într- unul din rarele și rablagitele trenuri care mai există, să te pui să îmi redeschizi spitalul meu din Buziaș pe care l-a închis nemernicul și deșelatul de Boc, să îl dotezi cu aparatură și facilități Tip top, să îmi angajezi medici bine plătiți cărora să le dai avantaje, locuințe și ce îți mai trece prin cap, în așa fel ca atunci când mă doare la lingurică. să nu mai fug la Timișoara ori la Cluj să stau la cozi și la înghesuială pe la spitalul județean ori la clinicile particulare care mă jupoaie de bani.
Când funcționa spitalul din orașul meu, fiind eu bătrân și deseori bolnav, mă duceam în trei miinute acolo și mă luau doctorii de provincie și îmi făceau anamneza, mă consultau, mă puricau și mă așezau la loc în sănătate. Doar arare ori mă trimiteau la județ, pentru că știau să facă minuni aici, local, ce ce godje aveau la îndemână.
Așa că bagă de seamă, ai sarcină rapid să îmi redeschizi spitalul și să ai grijă de sănătatea mea ca de ochii din cap.
Venind vorba de autostrăzi, Oh Doamne ce mi-aș dori să mă urc pe autostradă la Topolovățul Mare și să merg șnur pe litoral, ori până la Iași.
Dar vezi matale, drumuri din acestea le fac o dată ori de două ori pe an, în schimb zi de zi bat județul pe niște drumuri ca vai de mama lor, denivelate, înguste și pline de gropi adeseori.
Așa că până să apuci să faci autostrăzi, să faci bine și să îmi croiești de la A la Z dumuri naționale și județene cu câte două benzi pe sens, lărgindu- le pe cele actuale, fără să mai faci proiecte sofisticate, să adaugi costuri bechteliene și fără să mai pierzi timp aiurea și să irosești bani.
Să fie drumurile astea cu două benzi pe sens, cu separație între sensuri, cu asfalt sâmbure de cireașă și să ai grijă de ele ca de ochii din cap.
După aia îți dau voie să te ocupi și să faci autostrăzi pe care să circule tirurile bulgărești, olandeze și austriece, că pe mine nu o să mă prinzi colindând pe ele decât la șase luni o dată.
Și o să fiu mulțumit de dumneata, chiar dacă o să te bălăcărească opoziția și o să te eticheteze drept anti- europeană și naționalistă de factură comunistă.
Iar dacă nu faci lucrurile astea, anul viitor în toamnă, o să te dau afară cu tot cu partidul tău.
Și lasă să vină opoziția să îmi facă voia mea că doară și ei vor fi angajați de mine ca să mă facă să trăiesc bine, fără griji și fără nevoi.
Și hai, spor la trebă, lasă colindatul prin filialele județene, întoarce- te la guvern, ca ți-am dat de lucru

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2019, ora 13:42

" De ce se implică ambasada SUA, Facebook și SRI în cazul Sorinei din Baia de Aramă? "

https://www.activenews.ro/stiri-justitie/De-ce-se-implica-ambasa...

"Cazul Sorinei. Avocata familiei Săcărin afirmă că instanța din Craiova a respins cererea Procurorului General de suspendare a deciziei de adopție a fetiței"

https://www.activenews.ro/stiri-justitie/Cazul-Sorinei.-Avocata-...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2019, ora 13:43

" Ies la iveală noi informații-cheie despre averea uriașă a lui Ion Caramitru! "

https://www.ziuanews.ro/stiri/ies-la-iveal-noi-informa-ii-cheie-...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2019, ora 13:43

" Marius Oprea, acuzații grave: Documente din arhivele fostei Securități, ARSE cu aprobarea lui Kovesi "

https://www.realitatea.net/documente-arhivele-fostei-securitati-...

" Cutremur pentru Kovesi! Documentele care îi pot îngropa definitiv cariera. Breaking News "

https://evz.ro/kovesi-documente-incendiare-dezvalu.html

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2019, ora 14:41

asaaaa....vezi de ce facui ibricul cel mare cu cafea, moi Florine? ! iote cite avem de citit p' aci ! hai, la treaba !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2019, ora 18:44

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2019, ora 18:48

Luminita Arhire
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2182092161913353&set=gm....

OCHELARI DE ECLIPSĂ

MOTTO: „Întrebată dacă s-a schimbat ceva în ceea ce privește susținerea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror european, premierul Viorica Dăncilă a spus că nu a discutat acest subiect și nu vrea să vină cu o părere personală, o decizie urmând să fie luată în forurile statutare ale partidului. «Nu am discutat despre acest lucru. Pentru a lua o decizie sau pentru a vedea modul în care ne poziționăm vizavi de acest subiect trebuie să avem o discuție în forurile statutare (...) Vreau să vin cu părerea forumului statutar», a răspuns Dăncilă.” (din declarația Vioricăi Dăncilă , Galați, 5 iulie 2019, conform DIGI 24)
.......................................................................................
Sunt convinsă că executând această echilibristică oribilă, al cărei sens pare să-l fi descoperit de curând, PESEDEUL nu-și va pierde, totuși, mare parte din electoratul care i-a mai rămas. Simpatizanții lui vor considera că și cu această „schimbare...” sau, mai curând, „schimonosire la față”, neavând ei o altă opțiune mai bună, partidul merită să i se mai dea o șansă.

Deci cantitativ, spun, pierderea nu va fi probabil prea importantă. Bine, să recunoaștem că și procentul de la care plecăm e diferit; și de aceea mai jos de ... în fine, mai jos DE-ATÂT e greu să cazi când ai așa de mulți membri de partid.

Ceea ce nu ia în calcul, însă, PESEDEUL acesta reconvertit este CALITATEA celor pe care îi pierde. Deoarece există un segment de populație, cu gândire liberă și cu memoria trează, pentru care nu este indiferent faptul că în prezent conducerea social-democraților are pe nas niște „ochelari de eclipsă totală” prin care „statul paralel” nu se mai vede pur și simplu deloc, mai ales dacă doamna Dăncilă a prins „eclipsa” după ce a lipsit vreo nouă ani din țară. Mie scena când premierul cu fustă al României dădea din colț în colț, încercând o fentă la întrebarea despre „statul paralel” , pe 23 iunie 2019, și răspundea așa: „...Eu nu vreau să fac referire la acest aspect, eu nu am vorbit de statul paralel. Vreau să luați afirmația nu că nu ar exista, nu știu eu despre acest lucru. Eu, gândiți-vă că am fost nouă ani plecată din România. Poate sunt oameni care s-au confruntat cu multe situații ", mi-a amintit perfect , dar perfect, o altă scenă cu o femeie celebră care, fiind întrebată dacă ea a fost „admiratoarea” Elenei Udrea care a intrat în direct la emisiunea lui Robert Turcescu, a scos următorul porumbel din gurița rujată: „Mmmm...Nu știu... nu știu ce se spune... eu am fost plecată în weekend...”

Cum doamna Dăncilă și-a continuat turneul prin filialele din sud-estul țării, ajunsă la Tulcea a încercat să-și nuanțeze poziția cu privire la susținerea Codruței, spunând așa:

„Vreau în primul rând să clarific, nu am afirmat așa ceva, la Galați m-au întrebat dacă o susținem pe doamna Kovesi și am spus că nu pot să dau un răspuns, dacă e nevoie trebuie să discutăm în forurile statutare, o ședință a Comitetului executiv al partidului. Nu am spus că o susțin, nu am spus că n-o susțin. Am mai spus că nu este corect să iau o decizie singură, am văzut că a apărut această știre, dacă reluați conferința de presă pe care am avut-o la Galați veți vedea că nu am exprimat susținerea sau nesusținerea pentru doamna Kovesi.”

Păi tocmai aste este îngrijorător, doamnă premier... cum de nu știți care este poziția partidului, din moment ce poziția partidului a fost exprimată clar de reprezentanții social-democrației în Parlamentul European, cam acum vreo patru luni? S-a schimbat ceva de atunci? S-a „îndreptat” Kovesi? E mai bună, mai frecventabilă, mai „reevaluabilă”? Trebuie să vă lămurească CEX-ul cine e fosta șefă a DNA? Claudia Țapardel de unde știe, că doar și dânsa era cu dumneavoastră la Bruxelles...sau are vederea mai ageră?

„Claudia Țapardel afirmă că Laura Codruța Kovesi ar fi trebuit să înțeleagă că nu poate candida pentru o asemenea funcție, cu atât mai mult cu cât nu a fost propunerea României. Europarlamentarul PSD amintește de evaluarea făcută de către Ministerul Justiției, ce a dus la revocarea Laurei Codruța Kovesi de la conducerea DNA, care dovedește că «din punct de vedere managerial, doamna Kovesi a eșuat». Claudia Țapardel mai subliniază că Laura Codruța Kovesi ar fi trebuit să facă «un pas înapoi», ceea ce nu a înțeles. ( DC NEWS, 25 februarie 2019)

Acel segment de populație pe care îl pierde azi PESEDEUL cel debusolat știe cine este doamna Kovesi. Componenții lui -mulți sau puțini, câți vor fi- sunt prea puțin interesați dacă aceasta le face sau nu „concurență” strălucitorilor combatanți -căci strălucitori se arată a fi !!!- în cursa pentru președinția României, așa cum crede Ion Cristoiu, cel care de atâtea ori a crezut eronat, însă lansând „greșelile” astea pe piață a ridicat, ca din întâmplare, mingea la fileu multor Codruțe. Ei nu au nevoie de argumente suplimentare. Ei deja știu. Iar știind cine este doamna Kovesi, ei înțeleg bine și cum arată justiția din România.

Acel segment de populație nu prea șterge abjecția cu buretele, suspinând: „ei, ce-a fost, a fost !” și nu se înghesuie la amplul festival de „pupat toți Piața Endependenți”.

Acel segment de populație despre care vorbesc, aflat astăzi într-o ironică expectativă, nu e legat de disciplina de partid și de aceea nu prea are de gând să accepte orice. El nu e format, așa cum ar fi poate convenabil, din „cetățeni tăcuți”, ci dimpotrivă din cetățeni a căror conștiință dorește să se exprime liber și vocal. Cred că la acești oameni ar trebui să fiți atentă, doamna Dăncilă. Căci hemoragia, în acea zonă de simpatizanți, e posibil să pară neglijabilă în ziua votului, dar, credeți-mă, ar putea deveni un pericol greu de ignorat imediat după aceea.

2
Asociatii / Asociaţia Sibiu Decembrie 1989 / Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
: Iulie 06, 2019, 16:31:40
Creat de remus43de - Ultimul mesaj de către bambilici

Intelegeti ca numai cu sprijinul secu si al porstiei multora dintre ro Hantzi m e pres-ul Ro?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2019, ora 18:49

Știați că bugetul SRI e pe locul doi în țările NATO după cel al SUA? 20 iunie 2019
https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/06/29/stiati-ca-buget...
Serviciile lui Iohannis…

În urmă cu patru ani, jurnalistul Lucian Davidescu a efectuat o analiză despre cât de mare este SRI față de serviciile din alte țări. Concluziile pe scurt:
– SRI este practic singurul serviciu încă militarizat din NATO și singurul care își ține la secret numărul de angajați.
– Plecând de la cifra neoficială de 12.000 de angajați (plauzibilă conform nivelului cheltuielilor de personal), numărul lor este al doilea cel mai mare din NATO, după al FBI. În România sunt mai mulți agenți „interni” decât în Marea Britanie, Franța și Germania la un loc.
– Avem 60 de agenți secreți la suta de mii de locuitori. Polonezii, pe locul 2, au 13. Media este 7. Ultimul clasat este Italia cu 2,7.
– Efortul financiar raportat la posibilitățile bugetului (procentul alocat) este de patru până la 20 de ori mai mare decât în alte țări.
Ce s-a petrecut între timp? În 2018, bugetul serviciului intern SRI a crescut cu mai mult de 100% față de 2014, de la 224 de milioane de euro la 500 de milioane de euro. În acest timp, PIB a crescut cu mai puțin de 50%.
SRI a reușit astfel să depășească cheltuielile corespondente ale Franței (300 mil. euro) sau Germaniei (350 mil. euro). Iar în Polonia, de exemplu, o țară de două ori mai mare decât România și cu economie aproape triplă, bugetul serviciului intern de informații a stagnat la mai puțin de 120 de milioane de euro.
Ce avem în comun cu polonezii este raportul net favorabil al alocărilor către serviciul intern. Cam cum era cu grănicerii din lagărul comunist, care făceau de gardă cu puștile îndreptate spre interiorul țării, nu spre exterior. Mai la Vest, raportul este invers: SUA – FBI 8,7 mld. dolari vs CIA 15 mld. dolari, Germania – BFV 349 mil. euro vs. BND 833 mil. euro, Franța – DGSI 300 mil. euro vs. DGSE 732 mil. euro.
Din ianuarie 2019, bugetele tuturor serviciilor secrete din România (SRI, SIE, STS și SPP) au crescut din nou, cu 14% față de 2018, ajungând la peste 3,6 miliarde lei. La STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale) majorarea este de aproape 70%. Într-o analiză de acum câțiva ani a Coaliției Românilor din Statele Unite, se arată că în România, țară cu o populație de 16 ori mai mică decât cea a Statelor Unite, serviciile secrete interceptează de două ori mai multe telefoane decât FBI. Datele raportului indicau că în ultimii 10 ani totalul interceptărilor făcute de serviciile românești a crescut cu 700%.
Dar ce fac serviciile secrete românești în această febrilă activitate și cu acest buget imens? Ce au făcut pentru a stopa jaful generalizat și instituționalizat care ruinează România de 30 de ani și care ne-a adus pe locul doi în lume (după Siria) ca număr de emigranți? Pleacă oamenii din patria mamă pentru că aici are loc o catastrofă! De ce permit serviciile defrișările ilegale, vânzarea pământului la străini, de ce au permis desființarea industriei românești, invazia multinaționalelor care fac aici afaceri de sute de miliarde de dolari și nu plătesc aproape niciun fel de impozite? Răspunsul este logic și transparent: serviciile secrete au contribuit la acest dezastru în care România a fost prădată după „Loviluție” de valori mai mari decât a pierdut țara de la Ștefan cel Mare până-n ’89.
Serviciile de la noi nu mai sunt în slujba românilor, ci lucrează tocmai împotriva lor. Țara a ajuns o colonie controlată tocmai prin intermediul serviciilor secrete și a politicienilor corupți, care nu sunt decât păpușile coloniștilor globaliști și „progresiști”. Rolul serviciilor este exact acesta: să supravegheze cu cea mai mare grijă românii ca nu cumva să se ridice vreunul mai patriot și să îi contamineze și pe alții, să nu apară vreo mișcare sau partid sau orice fel de grup organizat care să trezească poporul „din somnul cel de moarte”. Trist, dar este un adevăr evident pentru cei a căror conștiință nu a fost amorțită…

4
Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI
: Iulie 06, 2019, 15:59:04
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către bambilici
Vb inca inainte de a trece oceanul ca suntem incalecati de secu si ca ”firma” lor a devenit cea m mare halitoare de buget. Atunci au fost f putini care m-au crezut. Acum o sa afle cat de spalati pe cipuri erau, daca nu cumva au cipurile complet spalate intre timp si au trecut la next level, cel de zombie (www.youtube.com/watch?v=pIX5PNOyzTM).

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2019, ora 18:52

Inca o penala in curtea herr presedintelui de tara (pe nevasta insa nu o mai intreaba nimeni de sanatate)!
Primarul Sibiului a fost demis de prefect, dupa o decizie a ANI. Fodor va contesta in instanta
www.ziare.com/social/primaria/primarul-sibiului-a-fost-demis-de-...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2019, ora 18:56

Liga Independenta RomanaÎmi 19 iunie la 20:15
Invitatie la dezbatere publica a acualei legi electorale romane

Prin prezentul comunicat de presa, platforma politica Liga Independenta Romana invita intreaga societate civila cat si partidele politice neparlamentare la dezbaterea privind numarul de semnaturi ce trebuie intrunite pentru ca o organizatie politica, respectiv un candidat independent sa poata participa la alegerile electorale in Romania. In timp ce in celelalte tari ce sunt parte a Uniunii Europene sunt de cateva mii, si nu se depaseste pragul de 30 000 de semnaturi pentru candidatura politica (a se vedea Italia), Romania este singura tara unde se cer 200 000 de semnaturi pentru organizatiile politice si 100 000 pentru cei ce candideaza individual ca si independenti. Deasemene se cere fiecarui candidat in parte o garantie de bani ce totalizeaza suma inglobata a 5 salarii pe economie. (Vezi art. 29, alin. (5) din Legea 35/2008). Si prin aceste metode total neavenite, actualele partide politice si-au asigurat continuitatea la carma tarii timp de trei decenii, prin punerea in imposibilitatea de afirmare a altor partide, respectiv persoane fizice independente in arealul politic roman. Consideram aceste proceduri ca o incalcare flagranta a drepturilor pur democratice ale cetatatenilor de a participa la “conducerea cetatii” si, in baza Articolului 74 din Constitutia Romaniei, cerem prin actuala actiune initiata sa se treaca la pragul de 7000 de semnaturi pentru formatiunile politice, respectiv la 4000 de semnaturi intrunite pentru fiecare candidat independent iar orice fel de garantie financiara ce trebuia sa fie achitata pana in prezent de catre candidati, sa fie complet desfiintata.
Comunicat redactat de catre Consiliul Director al Ligii Independente Romane.

Presedintele Ligii Independente Romane
Constantin Movila
18 iunie 2019

Cell: 001(773)620-5948
E-mail:contact@lirom.ro

Sursa de informare:
https://www.reddit.com/r/europe/comments/b6vwa6/european_parliam...

GIP. Grupul de Investigatii Politice: '' Orban Barosan! PNL a încăput pe mâna la Barosan. Se știe! ''

''Avem ... cu cine ... !? !? !?'' https://www.facebook.com/Grupul.Investigatii.Politice/videos/225...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2019, ora 18:59

Grupul de Investigatii Politice
www.facebook.com/Grupul.Investigatii.Politice/photos/a.992118844...
· 11 iunie ·
#noapteacahoții Fostul patron danez al USR-istei Ciceală și-a modificat peste noapte CV-ul de pe internet, scoțând paragraful în care spunea că Holzindustrie a cumpărat firma care se ocupase de achiziționarea a 11.000 ha de păduri din România.

O încercare de manipulare care ar putea părea ridicolă, dacă nu ar fi încă o dovadă a faptului că pentru USR minciuna și ipocrizia sunt principalele arme politice, vedetele partidului considerând că proprii susținători înghit orice li se spune, fără o minimă verificare.

În 6 iunie 2019 am publicat o investigație referitoare la faptul că Ana Ciceală, consilier general USR și, chipurile, o vajnică apărătoare a parcurilor și copacilor din București, administrează o firmă cu capital integral străin (JUEL NIELSEN FOREST & AGRICULTURE INVESTMENTS SRL). În perioada 2006-2012, firma s-a ocupat cu cumpărarea a nu mai puțin de 11.000 ha de păduri în România pentru exploatare forestieră. Am arătat în material că firma a fost achiziționată în decembrie 2012 de Holzindustrie GMBH, cel mai mare exportator de lemn din România.

Sursa acestei din urmă informații era chiar fostul patron al firmei, cetățeanul danez Carl Christian Juel Nielsen. În CV-ul său publicat pe LinkedIn, în regim premium (adică plătit), Juel Nielsen spunea că firma prin care tranzacționase cele 11.000 ha de păduri în România fusese achiziționată de Holzindustrie. („Company acquired by Holzindustrie Schweighofer GmbH in Dec 2012”).

După publicarea investigației noastre, Carl Christian Juel Nielsen și-a șters din CV informația referitoare la Holzindustrie.

O încercare jenantă de manipulare.

– Noi am salvat captura CV-ului lui Juel Nielsen, așa cum apărea pe LinkedIn în 6 iunie 2019
– Mulți dintre cei care au citit investigația noastră apucaseră să vadă CV-ul nemodificat pe LinkedIn
– O simplă căutare cu google (care păstrează pentru o vreme forma originală a unui material, indiferent de modificările ulterioare) a fragmentului șters demonstrează și azi (11 iunie 2019) că acesta apărea în CV-ul lui Juel Nielsen de pe LinkedIn.

Documente:
- CV-ul lui Carl Christian Juel Nielsen așa cum apărea pe LinkedIn în 6 iunie 2019
www.grupul.ro/wp-content/uploads/2019/06/JUEL_NIELSEN_LINKEDIN_6...
- CV-ul lui Carl Christian Juel Nielsen așa cum apare pe LinkedIn acum, după ce a șters paragraful cu Holzindustrie
www.grupul.ro/wp-content/uploads/2019/06/JUEL_NIELSEN_LINKEDIN_9...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2019, ora 06:33

buna dimineata oameni dragi

Pagini: << 2591 2592 2593 2594 2595 2596 2597 2598 2599 2600 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: