back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2457 2458 2459 2460 2461 2462 2463 2464 2465 2466 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 07:25

uitai sa spui : buna dimineata si , mersic de cafea ! m-am servit cu ditamai cana si pun - la schimb - pe masa , niste cornuri cu nuci si dulceata, ca se ne mai indulcim dupa atita amaraciune !

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 07:43

De la: gabigabi2, la data 2016-01-14 07:06:23
De la: symy1, la data 2016-01-13 20:32:34
De la: gabigabi2, la data 2016-01-13 17:06:50
De la: symy1, la data 2016-01-13 16:54:58
De la: gabigabi2, la data 2016-01-13 14:31:07extraordinar ! de 24 ore nimeni nu si-a mai bagat nasul p' aci ! o fi avind lumea treaba si doar eu am chef de o cafea si'o vorba ! biiiine !
Pai daca vorbesti numai tu... din cauza politicii ai cam luat-o razna fetitoooooo...pacat,erai o bunicuta simpatica si faceai papica buna.. te-a luat valu Gabi draga...

pai, de, Symy draga.... vorbesc eu ptr. ca voi nu mai vorbiti si incerc sa va atrag in discutie , altfel acest forum ar Muri ! intelegi ca tocmai asta nu vreau ?
si , cum m-a luat valul politicii ? de citi ani de cind ma cunosti, n-ai bagat de seama ca merg tot in contra curentului, asa cum ii sade bine unui inotator de forta ?
Succese draguta pacat ca te lupti cu morile de vant

eiiii, o lume-ntreaga il admira pe expertul luptei cu morile de vint si tu-mi reprosezi asta ? pai, macar atit sa facem si noi, astia , din zilele noastre : sa Spunem ce nu ne place ! ce nu vrem sa ni se faca si noi sa stam ca oile duse la abator ! macar atit !....ca noi suntem prea mici ptr. o lupta atit de mare , asta e un adevar dar, macar atit : sa spunem NU abuzurilor !

psst....da' mai bine intreaba-l daca stie sau macar a auzit de ,,expertul luptei cu morile de vant''...

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 07:46

De la: gabigabi2, la data 2016-01-14 07:25:42 uitai sa spui : buna dimineata si , mersic de cafea ! m-am servit cu ditamai cana si pun - la schimb - pe masa , niste cornuri cu nuci si dulceata, ca se ne mai indulcim dupa atita amaraciune !

sarut mana si multumim frumos pt. cinstea de a ne servi cu bunatatile facute cu ,,manutele astea doua'' si oferite din suflet noua ,,pacatosilor''....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 08:01

De la: Fl_Orion999, la data 2016-01-14 07:43:17
De la: gabigabi2, la data 2016-01-14 07:06:23
De la: symy1, la data 2016-01-13 20:32:34
De la: gabigabi2, la data 2016-01-13 17:06:50
De la: symy1, la data 2016-01-13 16:54:58
De la: gabigabi2, la data 2016-01-13 14:31:07extraordinar ! de 24 ore nimeni nu si-a mai bagat nasul p' aci ! o fi avind lumea treaba si doar eu am chef de o cafea si'o vorba ! biiiine !
Pai daca vorbesti numai tu... din cauza politicii ai cam luat-o razna fetitoooooo...pacat,erai o bunicuta simpatica si faceai papica buna.. te-a luat valu Gabi draga...

pai, de, Symy draga.... vorbesc eu ptr. ca voi nu mai vorbiti si incerc sa va atrag in discutie , altfel acest forum ar Muri ! intelegi ca tocmai asta nu vreau ?
si , cum m-a luat valul politicii ? de citi ani de cind ma cunosti, n-ai bagat de seama ca merg tot in contra curentului, asa cum ii sade bine unui inotator de forta ?
Succese draguta pacat ca te lupti cu morile de vant

eiiii, o lume-ntreaga il admira pe expertul luptei cu morile de vint si tu-mi reprosezi asta ? pai, macar atit sa facem si noi, astia , din zilele noastre : sa Spunem ce nu ne place ! ce nu vrem sa ni se faca si noi sa stam ca oile duse la abator ! macar atit !....ca noi suntem prea mici ptr. o lupta atit de mare , asta e un adevar dar, macar atit : sa spunem NU abuzurilor !

psst....da' mai bine intreaba-l daca stie sau macar a auzit de ,,expertul luptei cu morile de vant''...

stie ! cum sa nu stie ? crezi tu ca nu stie ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 08:10

sa-i spui Ioanei ca reteta de la cornurile astea pe care le fac, este exceptionala, simpla si buna cam la orice !

150 ml de ulei
350 ml apa rece
un cub de 25 gr. de drojdie de bere
un virf de sare si o lingura de zahar cu care se freaca drojdia de bere pina se lichefiaza
si, faina...
.aici e cam la poitriveala, caci depinde de faina ....aprox. 700- 800 gr ....
oricum, se stie : se pune faina si se framinta pina se dezlipeste coca de miini !

e o coca frageda din care se pot face cornuri cu dulceata, trigon cu brinza sau alte umpluturi de carne, ciuperci sau un blat de pizza de mori de placere mincind-o !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 08:37

postare speciala pt. smecherul obosit si nesimtit bosorogu' cocardel hermafrodit ...

Cum ar putea angajatul Ion sã fie salvat de la depresie în România
Ionuț Axinescu

De Ionuț Axinescu
ianuarie 6, 2016

În timpul vacanței, a circulat intens pe Facebook o postare lungã cât o zi de post, despre un oarecare Ion, angajat obișnuit din România zilelor noastre. Probabil c-ai vãzut-o și tu, printre sãrmãluțele și piftiile tradiționale, c-a fost super viralã în perioada asta. Din povestioara aia semilacrimogenã, înțeleg cã cititorul trebuie sã rãmânã cu ideea asta: cã statul român colecteazã taxe și impozite nesimțite de la angajați & angajatori, și tocmai de asta Ion al nostru are mari probleme financiare, deși, la prima vedere, salariul sãu nu sunã neapãrat rãu.

Când am citit povestea lui Ion, prima datã m-am enervat un pic, pentru cã autorul face o ditamai analiza, care se vrea pertinentã și „corectã", bagã acolo o grãmadã de calcule și statistici, dar uitã cã TVA-ul la alimente și medicamente este de 9%. Mã rog, dupã ce-am mai bãgat o sãrmãluțã, m-am liniștit.

Am trecut peste detaliul ãsta și-am început sã meditez la situația grea a bietului Ion, care reprezintã, pânã la urmã, o importantã parte din angajații din România, adicã cei cu salariu mediu. Așa am ajuns sã mã-ntreb cum ar putea fi Ion salvat, sã ducã o viațã mai bunã, ca sã n-o dea omul în depresie.
TAXELE ȘI IMPOZITELE PE CARE LE PLÃTESC ANGAJAȚII SUNT CAM LA FEL PESTE TOT

Indiferent unde-ți duci zilele, e normal sã te plângi cã statul vrea doar sã te jecmãneascã. E în firea omului, din cele mai vechi timpuri, sã fie nemulțumit de taxele și impozitele pe care le plãtește cetãții. Cu atât mai mult e valabila chestia asta când ești român, iar încrederea ta în tot ce are legãturã cu statul tinde spre zero, din principiu. E și cazul lui Ion din postarea noastrã, care la sfârșitul unei luni de muncã rãmâne-n mânã cu 1 763 de lei. Asta deși leafa sa completã, cu contribuțiile pe care le plãtesc el și angajatorul lui, sare puțin peste 3 000 de lei.

Așa c-am întrebat un analist economic dacã taxele și impozitele pe care statul român le colecteazã de la angajați sunt mai mari ca-n alte țãri europene. „Valoarea impozitelor și taxelor este mare peste tot, chiar sufocant de mare. Sunt țãri care au cotã progresivã pe venitul din salarii și se ajunge pânã la procente aberante de taxare, chiar și de 80% din venit. Noi mãcar avem cotã unicã", mi-a rãspuns Cristian Pãun.

Deci, se pare cã-n privința asta, România nu-i mai cu moț decât alte țãri europene. Taxele astea pentru angajați sunt cam la fel de mari peste tot, ba chiar în unele locuri e mai nasol ca aici. Sigur, chestia asta nu-l încãlzește prea tare pe Ion, cãruia tot îi suflã vântul prin buzunare, dar mãcar îi dã o idee despre cum e-n alte pãrți. Adevãrul este cã, peste tot în lumea civilizatã, taxele și impozitele te cam cocoșeazã și n-ai ce face.
ANGAJATUL ION AR TREBUI SÃ FIE ORIENTAT SPRE ECONOMISIRE

Ca sã-și îmbunãtãțeascã viața în condițiile date și sã nu se trezeascã fãrã nicio lețcaie la doar câteva zile dupã ce-a încasat salariul, Ion ar trebui sã-nvețe cumva sã economiseascã. Sã fie mai chibzuit și sã punã ceva bãnuți deoparte. „Economisirea este motorul dezvoltãrii unei societãți, permite progresul, pentru cã genereazã acumulare de capital", zice analistul economic Cristin Pãun.

Sigur cã citatul ãsta pare scos dintr-un tratat de economic, sigur cã nu-i ușor sã faci asta, mai ales dacã nu câștigi prea mult, de fel. „Economisirea depinde de multe lucruri. Conteazã, de exemplu, nivelul de educație, conteazã și înțelegerea avantajelor din spatele economisirii, iar, în final, economisirea depinde și de nivelul de bunãstare. Cu cât bunãstarea e mai mare, cu atât economisirea creºte ºi ea", mi-a spus același Cristian Pãun.

Partea asta sunã cam pesimist, dacã e sã ne raportãm la situația eroului nostru. Totuși, cum ar putea Ion, la modul concret, sã-și facã puținã economie?
AUTOBUZUL SAU „CARPOOL-INGUL" REDUC CHELTUIELILE CU MAȘINA

În cazul de fațã, cea mai la îndemânã mãsurã pe care Ion poate s-o ia este sã renunțe, pe cât posibil, sã mai circule cu mașina personalã. Din text aflãm cã Ion, dupã ce și-a luat leafa, merge întâi sã-și facã plinul lunar la autoturism, care-l costã 150 de lei. Și mai sunt și anvelopele de iarnã, care costã și alea.

Dacã presupunem cã Ion lucreazã undeva în același oraș în care locuiește, o variantã mult mai ieftinã pentru el, vizibilã din avion, ar fi sã foloseascã mijloacele de transport în comun. Spre exemplu, în București, unde ai cel mai scump transport public din țarã, un abonament pe toate liniile costã 50 de lei, iar unul la metrou 70 de lei.

Dacã Ion lucreazã la periferia orașului, undeva unde-i mai complicat de ajuns cu autobuzul, deci e musai sã foloseascã mașina, poate sã facã „car-pooling". E o chestie care n-a prea prins în România, unde toți vor sã simtã volanul printre degete, însã e la modã prin alte țãri. Am niște prieteni care merg la serviciu așa, de câteva luni, și n-au murit încã.

Pe scurt, Ion nu mai circulã singur, ca pânã acum, ci combinã câțiva bãieți de la muncã sã meargã cu el în mașinã și împarte cu ei cheltuielile pentru benzinã/motorinã. Hai, cã nu-i greu.
N-AI DE CE SÃ TE TEMI DE CONCEDIUL MEDICAL, E GARANTAT PRIN LEGE

Din povestea lui Ion, aflãm și cã omul suferã de metehnele oricãrui român adevãrat. Când se simte un pic rãu, dã buzna-n farmacie și aruncã bani pe medicamente pe care le ia de capul lui, fãrã sã i le recomande medicul. Omul e îngrijorat sã nu-l ia rãceala, pentru cã asta ar însemna sã intre în concediu medical, iar el se considerã un „angajat model".

Deși pânã acum am rãmas cu impresia cã Ion e un tip destul de isteț, atent la circuitul banilor pe care-i produce, la faza cu concediul medical o ia pe arãturã.

E posibil ca Ion sã nu fie la curent cu asta, dar, conform legii în vigoare, angajații au dreptul sã beneficieze de concediu medical și indemnizații pentru incapacitate temporarã de muncã. Cu alte cuvinte, dacã te-mbolnãvești, ai voie sã stai acasã pânã te refaci și-o sã fii plãtit. Așa cã n-ai de ce sã disperi pe tema asta și sã-ncepi sã bagi pastile în tine, de nebun.

Dupã nicio clasificare modernã, sã fii angajat model nu-nseamnã sã iei medicamente de capul tãu, doar fiindcã ai tu impresia c-o sã ți se facã rãu.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 08:38

...continuare...

www.vice.com/ro/read/cum-ar-putea-angajatul-ion-sa-fie-salvat-de...
CUMPÃRÃTURILE NEPLANIFICATE SUNT GAURÃ ÎN BUGET

Știm cu toții cã, dupã ce tocmai ai încasat salariul, apare tentația sã intri în supermarket și s-arunci în coș tot ce-ți face cu ochiul de pe raft. E ziua aia a lunii în care nu-ți prea vine sã te abții de la nimic. La fel face și Ion al nostru, care intrã în magazin ca sã cumpere câteva lucruri pentru o cinã romanticã cu iubita lui. Ok, trecem repejor peste faptul cã ideea lui Ion despre o cinã romanticã include, printre altele, cotlet de porc și deodorant.

Însã, la starea lui financiarã precarã, cumpãrãturile astea inopinate, în timp ce dai o turã prin mall, nu-s cea mai înțeleaptã opțiune. Asta o știu de la bunicã-mea, care-și drãmuia fiecare leuț din pensie, fãcea liste de cumpãrãturi și vâna promoțiile mai ceva ca gospodinele tigãile.

Serios, dacã n-ai mulți bani de fel, nu-i deloc rușinos s-apelezi la metoda asta bãtrâneascã. Pui școlãrește pe hârtie tot ce-ai nevoie în casã și te strãduiești sã te-ncadrezi într-un buget decent pentru tine. Treaba asta ar fi super practicã și pentru Ion, care ar putea sã mai economiseascã niște parale și aici.
UN COLEG DE APARTAMENT NU-I CHIAR CEL MAI RÃU LUCRU DIN LUME

O altã chestie care-ți sare în ochi este cã Ion locuiește singur și plãtește o chirie lunarã de 800 de lei, ceea ce reprezintã jumãtate din veniturile sale. E un pic cam mare proporția, mai ales când salariul nu-i mare. Nu știm ce vârstã are Ion, cã nu ni se spune în text, dar din moment ce este burlac, putem sã presupunem, fãrã sã greșim, cã-i încã destul de tânãr. Iar una din metodele cunoscute ca sã faci economie, ca om tânãr, este sã-ți gãsești un coleg de apartament, cu care sã-mparți cheltuielile casei, inclusiv chiria. Nici mãcar nu-i foarte dificil sã gãsești pe cineva.

Da, poate cã nu-i cel mai plãcut lucru sã locuiești cu o ființã care respirã și nu-i animal de companie, sã-mparți baia și frigiderul cu ea, însã-i o soluție eficientã. Mãcar una de moment, pânã ce Ion o sã reușeascã sã-și creascã veniturile.

UN CURS DE SPECIALIZARE POATE SÃ-ȚI MÃREASCÃ VENITURILE

Dar cum ar putea angajatul Ion sã câștige mai mult și „o scurtã perioadã" sã nu se transforme în toatã viața, ca-n serialele alea de comedie? Bun, sunt de înțeles supãrarea și dezamãgirea lui, însã în loc sã se vaite și s-o ardã mioritic, n-ar fi rãu sã sã se adapteze la realitatea din jurul lui. Sã-ncerce cumva sã progreseze, nu s-o dea la modul: „N-ai, bã, ce sã faci, asta-i situația în țãrișoara noastrã!".

Iar ca sã poatã spera la un salariu mai bun, evident cã ar trebui sã învețe sã facã ceva ce se cautã pe piața muncii. Nu, nu o facultate, cã moare de foame cu aia. Sã se ducã la un curs de calificare, sã învețe o specializare nouã, orice chestie de genul ãsta l-ar ajuta pe viitor.

Acuma, sigur, pe piaþa româneascã existã cursuri de recalificare ºi cursuri de recalificare. Unele te duc la 800 de lei, dar sunt ºi cursuri de recalificare care costã undeva la 400-500 de lei. Astea nu-s preþuri sã zici cã nu te poþi atinge de ele. Zic ºi eu.

Dupã asta, Ion al nostru poate sã-i cearã patronului o leafã mai mare, iar dacã ãsta îl trimite la plimbare, sã-și caute un job mai bun, în altã parte. Și apoi, normal, sã redevinã vigilent și sã se apuce sã calculeze ce procent din banii lui se scurge lunar cãtre bugetul statului.

Urmãrește VICE pe Facebook

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 08:52

stii ca mie mi s-a parut , din start, falsa problema ?
si asta ptr. ca a inceput cu Masina pe care o "incalta " si o hraneste !
poiii, taticule : daca esti asa de tinerel cu un salariu mediu si cu o chirie asa de mare , da unde, bre , masina personala, bre, ca aia nu costa 2-3 lei ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 08:54

gata, ma duc sa-i fac rating lui D. Patraru si sa vad care-i Starea Natiei ! pe dupa- masa !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 11:47

Se aud acorduri de chitara... de pe scari,evident! Oare cine o fugi cu chitara pe scari, bre?

Lasciate mi cantare :

www.youtube.com/watch?v=KK-qFN3i2S8

...cu asta am ramas de pe la fazani, no... fiecare cu fixele sale....

PS Crezi, Blackule, ca io is fara.... FIXE? Da' d'aia, tot RESPECT fara sa IGNOR pe toata lumea. Mea culpa!

Aliniat cu doi cm di de la capat :

No, neata buna ,pe la amiaza! Bucuroasa sa va regasesc intregi si teferi! Va imbratisez cu drag, fara exceptie!

Florine...m-am bagat la masa 7 cu caveiu' si cu portia mea de iubire ! Binecuvantati sa fim cu totii! Iubirea va invinge raul din lume!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 11:55

Susanna, mon amour ....

www.youtube.com/watch?v=_sRh4c9yyIk

.... espe, espe....esperando!

Gabitza, nu moare cafeneaua asta, parol! E binecuvantata!

Gabi? Ai dreptate, io, care nu credeam in reincarnare... azi cred ca altfel percep si admit totul...

Drept va spui io voua ca fiecare om iesit in calea noastra are cel putin o lectie sa ne predea! Asimilam ori ba,Dumnezeu ne vorbeste , comunica cu noi prin tot, prin insasi intreaga noastra existenta.

Sa mai stiti voi ca un om, chiar de este copilul nostru,are multe lectii a ne invata! Nu varsta conteaza cand sintetizam invataturile! Invatam inclusiv de la firul de iarba, de la furtuna, de la ploaie, de la tot si de la toate, nu numai de la oameni.

Astfel suntem, pur si simplu!

Va spusei ca va iubesc si va port cu mine ?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 11:59

Frumosul si Iubirea la loc de cinste :

www.youtube.com/watch?v=9lFAnQDC8qI

Toate numai sub aripa protectoare a Tatalui nostru, in veci fie laudat !

PS Pacea fie cu noi toti ! Cu drag,Musetel !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 14:26

stau si eu linga tine, ca sa-l impartim pe 7 !

ptr. cine vrea sa se degreseze , e o supa de rosii pe aragaz
dar si ptr. cine vrea sa se Energizeze, e un spanac in cuptor, iar oute proaspete de gaina nestresata, sunt in frigider !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 17:18

De la: Musetel, la data 2016-01-14 11:47:27Se aud acorduri de chitara... de pe scari,evident! Oare cine o fugi cu chitara pe scari, bre?

Lasciate mi cantare :

www.youtube.com/watch?v=KK-qFN3i2S8

...cu asta am ramas de pe la fazani, no... fiecare cu fixele sale....

PS Crezi, Blackule, ca io is fara.... FIXE? Da' d'aia, tot RESPECT fara sa IGNOR pe toata lumea. Mea culpa!

Aliniat cu doi cm di de la capat :

No, neata buna ,pe la amiaza! Bucuroasa sa va regasesc intregi si teferi! Va imbratisez cu drag, fara exceptie!

Florine...m-am bagat la masa 7 cu caveiu' si cu portia mea de iubire ! Binecuvantati sa fim cu totii! Iubirea va invinge raul din lume!

sper c-ai observat c-am pus flori proaspete in glastra...???

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 17:19

De la: gabigabi2, la data 2016-01-14 14:26:00 stau si eu linga tine, ca sa-l impartim pe 7 !

dar si ptr. cine vrea sa se Energizeze, e un spanac in cuptor, iar oute proaspete de gaina nestresata, sunt in frigider !

sarut mana pt. masa c-a fost buna si gustoasa si bucatareasa -i inca o femeie frumoasa....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2016, ora 17:45

moiiii

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2016, ora 10:06

De la: Fl_Orion999, la data 2016-01-14 05:28:10 vreau sa multumesc pe aceasta cale tovarasului herma-boso-cocardel-puf de pinguin-legionaru-ntarziat, pt. faptul ca in sfarsit mi-am regasit mama... acum stiu unde a disparut... io o asteptam acasa si ea vindea tigari prin ferentari...
in continuare vreau sa-mi cer scuze acestui ipochimen pt. aroganta de a ma baga-n seama cu o asemenea ,,somitate'' ,,bine imformata'' de un ageamiu ,,coada de cal''....daca as fi stiut cat este de nesimtit MAGRAONU' , nici macar nu as fi indraznit sa-mi ridic privirea asupra-i...si-acum stiu..nu merita nici macar un scuipat intre ochii inveninati de ura...de azi nu-l voi mai deranja...PROMIT...

Așa sa procedezi SLANINOSULE copy-paste!
Nu uita slaninosule grețos, ce ție nu-ți place ,altuia nu-i face,
Mai mult, slaninosule ghebos, baga la cap, socialismul este doar idelul borfașilor!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2016, ora 13:57

pffff, ce naiba miroase asa urit ? parca a trecut un sconcs pe aici si s-a fisiit pe tot ce i-a iesit in cale ! AERISIREAAAAA ! tiiii, da' nici sa pun de'o cafea nu-mi vine !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2016, ora 16:16

De la: 9am_7993, la data 2016-01-15 10:06:31
De la: Fl_Orion999, la data 2016-01-14 05:28:10 vreau sa multumesc pe aceasta cale tovarasului herma-boso-cocardel-puf de pinguin-legionaru-ntarziat, pt. faptul ca in sfarsit mi-am regasit mama... acum stiu unde a disparut... io o asteptam acasa si ea vindea tigari prin ferentari...
in continuare vreau sa-mi cer scuze acestui ipochimen pt. aroganta de a ma baga-n seama cu o asemenea ,,somitate'' ,,bine imformata'' de un ageamiu ,,coada de cal''....daca as fi stiut cat este de nesimtit MAGRAONU' , nici macar nu as fi indraznit sa-mi ridic privirea asupra-i...si-acum stiu..nu merita nici macar un scuipat intre ochii inveninati de ura...de azi nu-l voi mai deranja...PROMIT...

Mai mult, slaninosule ghebos, baga la cap, socialismul este doar idelul borfașilor!

nenea analfabetu'...io te rog frumos pe talica sa ma ocolesti...la cat esti de prost o sa-ti rupi gatu' incercand sa ,,conversezi'' cu mine...despre partea cu ,,ghebosu'' s-ar putea sa ai dreptate...da' nu in ceea ce ma priveste ci in cazu' neamului tau de manglitori...la cat de mult ati stat aplecati spre,,dreapta'' e ceva normal s-arati in halu' asta...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2016, ora 16:22

si-acuma ca s-a aerisit sa punem cafeaua-n cesti si sa ne,,simtem bine''....cum ar zice-un clasic in viata,, ca sa fie bine, sa nu fie rau''....

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2016, ora 19:25

De la: Fl_Orion999, la data 2016-01-15 16:16:17
De la: 9am_7993, la data 2016-01-15 10:06:31

nenea analfabetu'...io te rog frumos pe talica sa ma ocolesti...la cat esti de prost o sa-ti rupi gatu' incercand sa ,,conversezi'' cu mine...despre partea cu ,,ghebosu'' s-ar putea sa ai dreptate...da' nu in ceea ce ma priveste ci in cazu' neamului tau de manglitori...la cat de mult ati stat aplecati spre,,dreapta'' e ceva normal s-arati in halu' asta...

Am nimerit-o pe cea cu SLANINOS copy-paste,tot este bine,iar daca vrei sa ne luam la intrecere privind cunoștințele de cultura generala,ori profesionala,batem palma,dar fara COPY-PASTE la care se pricep toți prapadiții.

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2016, ora 19:54

SLANINOSULE,ma faci pe mine legionar?
Mai rahat bolșevic,voi ,,creolii,, aveți doar doua coșmaruri și ele sunt ȘOȘOIUL și Legionarii.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2016, ora 22:30

De la: gabigabi2, la data 2016-01-14 14:26:00 stau si eu linga tine, ca sa-l impartim pe 7 !

Ai facut supica de rosii simultan cu mami mea! Ea o face cu ingroseala si cu orez. Eu si azi o mananc dulce, adaug zahar in farfurie.

Cu fieru' stau prost.Deci da cabag si o portie de spanac. E tot cu ingroseala (calu' de dar, deh! ) si cu usturoi?

Io am facut repede o maioneza dintr-un galbenus crud. Am pus-o repidos peste un ton din conserva strecurat de sosul sau natur.Piper negru si sare de mare, dura, adica mare. Astia pe aici nu au saline , dar avemMareaNordului la o aruncatura de bat! Si asa remémorez sarea dura, sarea mare din copilaria mea, care nu lipsea veci din camara noastra! O prefer celei fine super iodate samd!

Mai am, tot ceva repede imblatit, dupa zile de fuga,de munca, de bilanturi si de dosare pana peste cap: Pennes quatre fromages! Paste penn, de alea tubulete cu smantana si trei feluri de branza.Musai cu piper negru presarat direct din râsnita ! Tot ca in copilarie, tot!

Cui nu ii e dor de copilarie, sa stige tare in punga, na! Io mân inainte!

Un ceai de menta facut proaspat din frunze de menta presate si achizitionate la vrac? Fara ceai la pliculet, ca nu se stie ce e in acel pliculet! Atentie la ce ingeram! Suflet curat in trup curat, este?

7 impartit la 2, ca is io si Gabitza. Rezulta 3,5!

3,5 flori in glastra,bre ? Sefuuuuuuuuuuuu', ia, te da rapidos incoa' sa iti iau interviu ! Cravata rosie,camasa alba, mer'e si albastra! Hai Steaua! IAra' bat pa Dinamo, in curand! Olé!

(Razzy! Sa nu maurechezi! Stii ca sunt stelista din nascare! Ce sa fac daca tati meu o fo' la meci taman cand ma nascui io. Oare sa fi jucat Steaua la Feceu acasa acu'.... aproape fix 39 de ani???? )

Bine,fratilor! Langa ceaiu' meu mer'e si o clatita! Da' intrebarea este : CINE LE FACI ?

Oare tonoatu' ista de muzichie , ashe colbuit de batranul timp care si-a lasat ale sale amprente, ce o zice? Ceeste pe tasta 7 de pa cd-u' /placa 7, ha?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2016, ora 22:36

No, niiii mah ce o fo' pe 777,mno:

www.youtube.com/watch?v=UNPXisT3B9c

Mai caut!

Ceteruca galbânä : www.youtube.com/watch?v=AT5ViXLIw5I

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2016, ora 22:38

Aiiiiii, haiiiiiii: www.youtube.com/watch?v=dLr_920q7Xo

Oare mai este ceai ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2016, ora 22:40

Io de menta amluat ...

ioi, i-auzi' românii miei:

www.youtube.com/watch?v=JcRp3vOHsE4

...sh'o zânit un blastamat....

Neah, cumo zânit, ashe' o shi plecatu', no !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2016, ora 22:44

Chekerap, chekerap :

www.youtube.com/watch?v=jindZfefaqo

.... la doftor si la potika.... si mi-o zâs ca n-am nimnika.....

Ashe-mi vine cateodata..... nu hapt cu cutzâtu'.... nici macar in masa , si ce daca-i rotunda ?

www.youtube.com/watch?v=J0Vt9BDhPiA

Iui, nu mai este ceai !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2016, ora 22:46

Maramures, plai cu FLORI ....si cu glastre, na :

www.youtube.com/watch?v=2TJllFDAaOQ

Maramures inflorit !

Mai, dorule, mai!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2016, ora 22:47

Codrule, sa n-ai mânie :

www.youtube.com/watch?v=zwztCUJpYBg

Omul si natura, cei mai buni prieteni!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2016, ora 22:51

Sh-am venit cu drag la voi....

www.youtube.com/watch?v=3s5A9nIMBL0

Sh-oi ma zâni shi mâni, de-oi puté!

Las sampanie la rece! Cupele sunt in lada frigrorifica, care esti primu' mâni dimineata, langa cavei te asteapta traba serioasa: UMPLE CUPELE dupa ce AI DESFACUT SAMPANIILE !

V-am urat noapte buna si numa' bine! Cu drag! Cordialement, Musetel!

Pagini: << 2457 2458 2459 2460 2461 2462 2463 2464 2465 2466 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: