back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:15

REVOLTA LIMBAJULUI

Obiecte irascibile strict supravegheate se fecundează privindu-se în apă
Turme de parașute moarte pleacă spre puncte cardinale
Sub intonații afective de-abstinență
Aclamarea acneei acvilide dezlănțuie represalii în regnul oaselor nude
O anomalie anhidră totală anihilând abiotismul
Se naște din amprenta piciorului paralizat
Clorotice scări, molari abandonați
Accident de apă care alterează înălțimea unui sunet
Iată accesoriile absorbției, iată ovații acvifere
Corpuri solide ce abdică de la axiomele purgației
Fără a cunoaște misiunea tactilă a fâșiilor de sânge ars
Fără a preciza posteritatea spaimelor acustice
Indiferent de cearcănele spânzuratului
Fără a se expune la toată transparența pieptănăturii noctambule
Fără ca un alt tren, o alta panică dizlocată, un alt sicriu monumental
Să inhaleze toate culorile primejdiei
Însoțit de spasmele statuilor inflamabile
Care resping mareele încetinite de la un soclu la celălalt
Până la revolta totală a tangajului.

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:18

Hai Florine , lasă-l în durerea lui , nu vezi că se îneacă în propia salivă ???
Oare merită un asemenea exemplar o singură replică ?????

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:19

ai uitat ghilimelele, da' ia de aici sursa, buric-jegos

www.respiro.org/Issue10/poezie_oisteanu.htm

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:20

ZIDIM O ÎNCHISOARE ÎN CULORI

Suim spre vârful muntelui, acoperit de nori de noroi
Spargem bitumul, topim asfaltul până iese galben
Și nu mai coborâm pe cascada de mlaștină
Căci frica ne paralizează mintea, ca într-o ramă
Armaghedonul tehnicolor se anunță mult prea tarziu
Cometele se întâlnesc în carambol de artificii
Dar ele nu cad, nu explodează, doar fisîie
Și lacrimi argintii curg pe lama săbiilor unite ca într-o floare
Pe acoperiș e o oglindă concavă ce luminează ciori
Două negrese pălăvragesc, în timp ce copilul siluiește un câine alb
Legați-mă de zid și luminați-mi ceafa, de la spate
Vă voi cânta ca la duș poemele Dada la unison
Inimile de păsări sunt uscate și se vând la farmacia verde
Pentru diverse boli foarte nervoase
Toate ceasurile se opresc și Jupiter e bombardat
De ziua acrobatului i se taie frânghia
De la unghiile roșii, de la picioarele roșii
Frânghia de fapt e timpul obosit, pleoștit
Tăiați nodurile, tăiați legăturile albastre
Tăiați punțile suspendate care ne leagă
Poeții tac, o liniște fără culoare, soldații strigă-n van
Si cântăreții țipă de pe terasa indigo,
În catacombă doar o babuță prosternată, neagră
Zidim o închisoare fără geam, o boltă negativă
O închisoare a muzelor, a celor ce vor să spună
Să nu mai spună, să nu mai zică, sa nu mai grăiască
Să nu asculte... oculte...

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:20

De la: camioneros70, la data 2010-03-04 21:18:50Hai Florine , lasă-l în durerea lui , nu vezi că se îneacă în propia salivă ???

"CICALACA SALAMANCA, TE ASTEAPTA BALACEANCA"

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:21

De la: florinpreda999, la data 2010-03-04 21:20:09ZIDIM O ÎNCHISOARE ÎN CULORI

Suim spre vârful muntelui, acoperit de nori de noroi
Spargem bitumul, topim asfaltul până iese galben
Și nu mai coborâm pe cascada de mlaștină
Căci frica ne paralizează mintea, ca într-o ramă
Armaghedonul tehnicolor se anunță mult prea tarziu
Cometele se întâlnesc în carambol de artificii
Dar ele nu cad, nu explodează, doar fisîie
Și lacrimi argintii curg pe lama săbiilor unite ca într-o floare
Pe acoperiș e o oglindă concavă ce luminează ciori
Două negrese pălăvragesc, în timp ce copilul siluiește un câine alb
Legați-mă de zid și luminați-mi ceafa, de la spate
Vă voi cânta ca la duș poemele Dada la unison
Inimile de păsări sunt uscate și se vând la farmacia verde
Pentru diverse boli foarte nervoase
Toate ceasurile se opresc și Jupiter e bombardat
De ziua acrobatului i se taie frânghia
De la unghiile roșii, de la picioarele roșii
Frânghia de fapt e timpul obosit, pleoștit
Tăiați nodurile, tăiați legăturile albastre
Tăiați punțile suspendate care ne leagă
Poeții tac, o liniște fără culoare, soldații strigă-n van
Si cântăreții țipă de pe terasa indigo,
În catacombă doar o babuță prosternată, neagră
Zidim o închisoare fără geam, o boltă negativă
O închisoare a muzelor, a celor ce vor să spună
Să nu mai spună, să nu mai zică, sa nu mai grăiască
Să nu asculte... oculte...

www.respiro.org/Issue10/poezie_oisteanu.htm

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:22

De la: bad, la data 2010-03-04 21:20:44
De la: camioneros70, la data 2010-03-04 21:18:50Hai Florine , lasă-l în durerea lui , nu vezi că se îneacă în propia salivă ???

Flegma digitală
Poți să mă high-definești
Te decodez în biți
Instinctual
Ca animale mecanice
Scăpate de sub control
Atracția de poli alergici
Ne giga cu unii și cu alții
Pe placa de bază
Trec prin mine milioane de megabiți
Departe de ființa umană
Electrocutez la fiecare sutime de secundă
Iar pe hormonii din sânge
și pe leucocite
Le-am transferat în circuite.
Publicat de Oana Teodora

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:24

te-ai bagat la destepte, tigane buric-jegos!

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:26

Cu o pompita cu vid ,ai incercat ? Am auzit ca in unele cazuri ajuta cu pana la 5 cm ,caz in care ai ajunge si tu la 10 cm ! Asa ai mai castiga si tu cateva puncte la stima de sine si s-ar putea sa ai revelatii de alta natura -nu numai din astea de cocina ! Poate-ti gasesti si tu una pe marimea si inteligenta ta,sa nu mai fii invidios pe florin ca le are pe toate !

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:29

un nebun arunca o piatra in balta si 10 destepti n-o pot scoate.....
saptamana asta trebuia sa fie speciala.......din cauza unui limbric pute a tomberon pe aici.....
cand cineva are asemenea relatii sociale, ori e un desaxat cu certificat in buna regula ori nu are nici cel mai mic respect pt. propria persoana.......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:30

De la: Horus, la data 2010-03-04 21:26:23

Cu o pompita cu vid ,ai incercat ? Am auzit ca in unele cazuri ajuta cu pana la 5 cm ,caz in care ai ajunge si tu la 10 cm ! Asa ai mai castiga si tu cateva puncte la stima de sine si s-ar putea sa ai revelatii de alta natura -nu numai din astea de cocina ! Poate-ti gasesti si tu una pe marimea si inteligenta ta,sa nu mai fii invidios pe florin ca le are pe toate !

Horus , ce pompiță ??? El ESTE un vid

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:31

....aaaoooooleeooooo ce-nghesuială p-aici frateloșilor, ce-nghesuialăăă !...

aglomerațiune și la plăcinte, și la sugus, gumus, mumulugus , ce să mai v-ați feștelit cu totu' !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:34

De la: camioneros70, la data 2010-03-04 21:30:54

...lai la la ali li lu la loi ...

Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele
Caii și flintele haiducilor
Unde s-au dus, când au apus
Anii de sus ai gloriei lor

..lai la la ali li lu la loi ... bine veniși pi la noi...

să fiu și io în ton cu versificații !...n-așa Comione ?

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:34

De la: 9am147005, la data 2010-03-04 21:29:15un nebun arunca o piatra in balta si 10 destepti n-o pot scoate.....
saptamana asta trebuia sa fie speciala.......din cauza unui limbric pute a tomberon pe aici.....
cand cineva are asemenea relatii sociale, ori e un desaxat cu certificat in buna regula ori nu are nici cel mai mic respect pt. propria persoana.......

am inteles, 005, fara sugus, daca asa vrei

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:35

De la: mytcor, la data 2010-03-04 21:31:41....aaaoooooleeooooo ce-nghesuială p-aici frateloșilor, ce-nghesuialăăă !...

aglomerațiune și la plăcinte, și la sugus, gumus, mumulugus , ce să mai v-ați feștelit cu totu' !...

Mytcor , ce feștelit frateme-leu , nu vezi ce exemplar bântuie p-aici ??? Ce ăsta merită atâta strofoc ???

Bagi o cafă , printre picățele ????

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:36

De la: camioneros70, la data 2010-03-04 21:30:54

CICALACA...BALACEANCA, stii tu restul, asa-i bre manivela?

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:41

Horus, ma scuzi ca n-am timp si de tine, da?
Esti oricum o cantitate neglijabila

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje

Zîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîît !!! Miroase parchetu'..

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje

...bad-ule, ce mai faci ?...

pe la jumătatea zilei m-am oferit serviciile de pacificator super autorizat într-o altă spetă, le-am spus că fac reduceri pe timp de criză, m-au refuzat !...deh !...așai viața clonțoasă.

hai, ce spui,...te sacrifici ?...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:43

De la: camioneros70, la data 2010-03-04 21:35:17
De la: mytcor, la data 2010-03-04 21:31:41....aaaoooooleeooooo ce-nghesuială p-aici frateloșilor, ce-nghesuialăăă !...

Mytcor , ce feștelit frateme-leu , nu vezi ce exemplar bântuie p-aici ??? Ce ăsta merită atâta strofoc ???

Bagi o cafă , printre picățele ????

Jaaaaaaaaa !..chiar acum am ceva-n față !...

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:43

Florinee , Mytcoaree , ce nick are ăsta mă , bot...?????

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:44

De la: bad, la data 2010-03-04 21:34:18
De la: 9am147005, la data 2010-03-04 21:29:15un nebun arunca o piatra in balta si 10 destepti n-o pot scoate.....

am inteles, 005, fara sugus, daca asa vrei

Pompa model standard cu manson de silicon foarte moale. Modul de utilizare este simplu, se introduce creierul in cilindru prin gaura mansonului. Acest manson asigura etanseitatea creierului in cilindru. Cu o mana se tine cilindrul si cu cealalta se apasa pompita care creeaza vacuum in interiorul cilindrului.In timp ce se obtine o presiune suficienta in cilindru este stimulat creierul care intra in corectie si se mareste in lungime si grosime. Puteti continua marirea presiunii pana cand creierul ajunge la dimensiunile dorite ( suficient de mari ). Creierul ramane in modul standard atat timp cat este mentinuta presiunea in cilindru. Folosirea cu regularitate a pompei duce la marirea in grosime si lungime precum si un tonus muscular superior pentru creierul dvs., acesta intrand mult mai repede in corectie
Dimeniuni: 20 x 5,5 cm.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:45

De la: camioneros70, la data 2010-03-04 21:41:41Zîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîît !!! Miroase parchetu'..

...se extinde conflictu' Camione, sunt pagubele colaterale ale altor forumuri, topice, etc...lupte grele conașule, lupte grele !...

Florinache a declanșat Intifada și s-a trezit cu Jihadu' la ușă !...

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:46

mytcor, margaritas ante porcas...
sunt pe aici doua mesaje cu propuneri de incetare a mizeriilor...dar din pacate sunt si raspunsurile tiganului
asta are o singura idee prin gavan, da-i lipita cu picatura, nu reusesti sa i-o desfaci
ba chiar promisesem ca nu mai intru aici, daca florin nu ma vrea. Da' te pui cu iubirile tiganesti?!

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:48

De la: camioneros70, la data 2010-03-04 21:41:41Zîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîît !!! Miroase parchetu'..

bre manivela...

"CICALACA...BALACEANCA"

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:53

De la: mytcor, la data 2010-03-04 21:45:54

...se extinde conflictu' Camione, sunt pagubele colaterale ale altor forumuri, topice, etc...lupte grele conașule, lupte grele !...

Florinache a declanșat Intifada și s-a trezit cu Jihadu' la ușă !...

Mytcoare , ce jihad tată ??? Mascaradă ăsta de se crede vax albina ??? Hai să fim serioși ! Ăsta față-n față , se țârcâie pe el două miligrame (că asta este capacitatea penisului său)... și fuge mâncând pământul....

Auzi măi bot , știai că penisul nu este numai aparat micționativ ????

Ăăă Mytcoare ????

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 21:55

bre manivela, asa-i si limbajul copiilor tai?
desi, daca tot nu-ti seamana...ce-ti pasa?!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 22:03

Băi bot , da' te-ai gândit muuult , să-mi răspunzi atât de inteligent și la obiect !!!

Hai zît , muceo !!! Că nu te tragi de șireturi cu tăticii , băi onanistule ,singuraticule etern !!!

Fosta membra 9am.ro

27 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 22:07

Va salut pe toti

GG
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 22:08

De la: camioneros70, la data 2010-03-04 22:03:42Băi bot , da' te-ai gândit muuult , să-mi răspunzi atât de inteligent și la obiect !!!

Hai zît , muceo !!! Că nu te tragi de șireturi cu tăticii , băi onanistule ,singuraticule etern !!!

poti sa-mi multumesti, ai spume acum pentru doua saptamani! sterge-le doar de la gura, sa nu te sufoci

pssss...!
"CICALALA SALAMANCA, TE ASTEAPTA BALACEANCA"

Pagini: << 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: