back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 >> Sari la pagina:

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 07:24

De la: mcherciu, la data 2010-03-04 01:07:47
De la: coradu, la data 2010-03-04 00:57:15
De la: mcherciu, la data 2010-03-04 00:47:50
De la: coradu, la data 2010-03-04 00:45:07
De la: mcherciu, la data 2010-03-03 23:47:26
De la: coradu, la data 2010-03-03 23:43:29 Doua cesti de cafea pe zi scad cu 40 la suta riscul aparitiei pietrelor la vezica biliara..
Cafeaua virtuala stimuleaza talentul nativ al romanului in ceea ce tinde sa devina sport national - aruncatul cu pietre..
dar tu ce ai mama ?ai baut prea multa cafea?

nu..doar ca nu imi pot explica unele fenomene...
si nu cred ca e cafeaua de vina.,,.
mai degraba invazia clonelor..
o fi vreo descindere in forta, SAU poate ,,operatiunea LUNA,, MAI STII??????
da ce s-a mai intimplat

ce sa fie?
nu-i nimik,a trecut...intai o boare pe de-asupra forumului
vorba lu TOPICeanu
cred ca te referi la bad

da de unde...........

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 07:25

De la: Ebony, la data 2010-03-04 07:21:51
De la: norinmunti, la data 2010-03-04 07:21:00
De la: bad, la data 2010-03-04 07:09:16tigane, io nu "imparesc" cu tine nici macar vacutza care te tine in brate

Ma bucur ca incep dimineata cu lectiile de educatie virtuala! Nu am vrut sa mai pierd timpul prin diferite topicuri, dar cautand pe cineva iar am dat de lectia " Asa cum nu ar trebui sa vorbim'

Buna dimineata, sunt atat de ravasita de "evenimente" ca mi-ar prinde bine sa ridici capul de pe ganduri si sa servesti o cafea cu mine!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 07:27

norinmunti, ai un caracter deosebit, esti chiar onesta si obiectiva! brusc ti-ai dat seama de limbajul necorespunzator - al meu - desi janghina asta de florin scoate pe gura tot ce i-au lasat mostenire parintii! mai sa fie! dar da, spuneai ca-l respecti in mod deosebit
Felicitari!

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 07:28

De la: norinmunti, la data 2010-03-03 17:26:04
De la: crio, la data 2010-03-03 17:01:48
De la: Ebony, la data 2010-03-03 16:59:08
De la: crio, la data 2010-03-03 15:59:17Myc,Nico....nuuuuuu
mie imi vine foarte greu sa socializez cu persoane care nu le cunosc.De-abia m-am obisnuit cu voi

Ce e draguta?de ce esti trista?

ptr ca Gigi si-a sters contul si am vazut ca si voi sinteti suparati.Si daca plecati si voi..nu mai vorbesc cu nimeni.Ba da...In afara de Florin si Mihai....si...si...dar oricum imi ramin putin prieteni.
si am impresia ca cineva se joaca cind eu chiar sufar!!!

Vad ca nu vorbesti cu mine, dar eu invers, da! Daca il cauti pe Gigi_Octan il am eu in grupul meu, ceea ce inseamna ca nu a plecat nicaieri, dar daca e vorba de alt Gigi, atunci scuzati!

Pai...daca dai click pe el ,vezi ca ,,acest utilizator nu mai exista''si vb.de Gigi Octan..nu de alt Gigi....

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 07:35

Doi naufragiaþi, într-o barcã în mijlocul oceanului. Dupã câteva zile, gãsesc plutind lampa lui Aladin. Iese duhul ºi zice:
- Bã, bãieþi, sunt obosit. Mai am putere doar pentru o singurã dorinþã.
Unul dintre naufragiaþi, însetat, zice:
- Transformã oceanul în bere rece!
Duhul se conformeazã. Celãlalt naufragiat zice:
- Boule! Acum trebuie sã ne piºãm în barcã!

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 07:35

De la: bad, la data 2010-03-04 07:27:43norinmunti, ai un caracter deosebit, esti chiar onesta si obiectiva! brusc ti-ai dat seama de limbajul necorespunzator - al meu - desi janghina asta de florin scoate pe gura tot ce i-au lasat mostenire parintii! mai sa fie! dar da, spuneai ca-l respecti in mod deosebit
Felicitari!

Daca aveai rabdare poate as fi postat mai sus dar, atata timp cat nu ti-am rostit numele de ce iti bazaie musca?

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 07:38

Trei ingineri discutã între ei despre natura corpului uman. Primul zice:
- E clar cã a fost conceput de un inginer mecanic: uitaþi cum a fãcut articulaþiile ºi oasele pentru susþinere.
- Nu cred, zice al doilea, a fost fãcut de un inginer electronist: gândiþi-vã la sistemul nervos.
Al treilea:
- Nu se poate! Mai mult ca sigur cã a fost gândit de un inginer constructor. Numai ei pot sã plaseze o zonã cu deºeuri toxice lângã o zonã recreativã!

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 07:41

De la: coradu, la data 2010-03-04 07:38:05Trei ingineri discutã între ei despre natura corpului uman. Primul zice:
- E clar cã a fost conceput de un inginer mecanic: uitaþi cum a fãcut articulaþiile ºi oasele pentru susþinere.
- Nu cred, zice al doilea, a fost fãcut de un inginer electronist: gândiþi-vã la sistemul nervos.
Al treilea:
- Nu se poate! Mai mult ca sigur cã a fost gândit de un inginer constructor. Numai ei pot sã plaseze o zonã cu deºeuri toxice lângã o zonã recreativã!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 07:42

De ziua învãþãtoarei, fiecare dintre copii vine pe rând sã îi dea câte un cadou. Primul vine Ionescu, fiul brutarului ºi îi întinde o cutie. Învãþãtoarea o ia, o agitã puþin ºi zice:
- Sunt franzele, nu?
- Da, rãspunde Ionescu.
Vine Popescu, fiul mãcelarului ºi îi întinde o cutie. Învãþãtoarea o agitã uºor, miroase cutia ºi zice:
- Cotlete de porc, nu?
- Da, rãspunde Popescu.
Vine Buliºor, bãiat de patron de restaurant, ºi îi întinde o cutie. Învãþãtoarea agitã cutia ºi observã cã dintr-un colþ începe sã picure. Pune degetul pe cutie apoi îl bagã în gurã ºi zice:
- E vin alb, nu?
- Nu, zice Buliºor.
Învãþãtoarea pune iar degetul pe cutie ºi apoi îl bagã în gurã ºi zice:
- ªampanie?
- Nu, zice Buliºor.
- Mã dau bãtutã. Ce e?
- Un cãþeluº.

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 07:46

De la: coradu, la data 2010-03-04 07:42:05De ziua învãþãtoarei, fiecare dintre copii vine pe rând sã îi dea câte un cadou. Primul vine Ionescu, fiul brutarului ºi îi întinde o cutie. Învãþãtoarea o ia, o agitã puþin ºi zice:
- Sunt franzele, nu?
- Da, rãspunde Ionescu.
Vine Popescu, fiul mãcelarului ºi îi întinde o cutie. Învãþãtoarea o agitã uºor, miroase cutia ºi zice:
- Cotlete de porc, nu?
- Da, rãspunde Popescu.
Vine Buliºor, bãiat de patron de restaurant, ºi îi întinde o cutie. Învãþãtoarea agitã cutia ºi observã cã dintr-un colþ începe sã picure. Pune degetul pe cutie apoi îl bagã în gurã ºi zice:
- E vin alb, nu?
- Nu, zice Buliºor.
- ªampanie?
- Nu, zice Buliºor.
- Mã dau bãtutã. Ce e?
- Un cãþeluº.

pipi ?

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 08:04

De la: Ebony, la data 2010-03-04 07:46:45
De la: coradu, la data 2010-03-04 07:42:05De ziua învãþãtoarei, fiecare dintre copii vine pe rând sã îi dea câte un cadou. Primul vine Ionescu, fiul brutarului ºi îi întinde o cutie. Învãþãtoarea o ia, o agitã puþin ºi zice:
- Sunt franzele, nu?
- Da, rãspunde Ionescu.
- Cotlete de porc, nu?
- Da, rãspunde Popescu.
- E vin alb, nu?
- Nu, zice Buliºor.
- ªampanie?
- Nu, zice Buliºor.
- Mã dau bãtutã. Ce e?
- Un cãþeluº.

pipi ?

asa..un piculetz...de pipilica...

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 08:08

De la: coradu, la data 2010-03-04 08:04:14
De la: Ebony, la data 2010-03-04 07:46:45
- Sunt franzele, nu?
- Da, rãspunde Ionescu.
- Cotlete de porc, nu?
- Da, rãspunde Popescu.
- E vin alb, nu?
- Nu, zice Buliºor.
- ªampanie?
- Nu, zice Buliºor.
- Mã dau bãtutã. Ce e?
- Un cãþeluº.

pipi ?

asa..un piculetz...de pipilica... [/quote

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 09:48

De la: Ebony, la data 2010-03-04 07:28:48
mie imi vine foarte greu sa socializez cu persoane care nu le cunosc.De-abia m-am obisnuit cu voi

ptr ca Gigi si-a sters contul si am vazut ca si voi sinteti suparati.Si daca plecati si voi..nu mai vorbesc cu nimeni.Ba da...In afara de Florin si Mihai....si...si...dar oricum imi ramin putin prieteni.

Vad ca nu vorbesti cu mine, dar eu invers, da! Daca il cauti pe Gigi_Octan il am eu in grupul meu, ceea ce inseamna ca nu a plecat nicaieri, dar daca e vorba de alt Gigi, atunci scuzati!

Pai...daca dai click pe el ,vezi ca ,,acest utilizator nu mai exista''si vb.de Gigi Octan..nu de alt Gigi....

Ai dreptate! Eu dadusem dimineata si inca era. I-am trimis si un mesaj la care 9am mi-a explicat ca mesajul a fost trimis cu succes. Acum nici nu stiu cum sa reactionez! Sa sper ca se va clona, ca vom inventa noi unul? Sau" despre disparuti" numai de bine!? Cert este ca regret pentru ca m-a sustinut atunci cand niste amici voiau sa ma sufoce! Ii pastrez un gand bun si o amintire in suflet!

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 09:49

De la: Ebony, la data 2010-03-04 07:28:48

Ai dreptate! Eu dadusem dimineata si inca era. I-am trimis si un mesaj la care 9am mi-a explicat ca mesajul a fost trimis cu succes. Acum nici nu stiu cum sa reactionez! Sa sper ca se va clona, ca vom inventa noi unul? Sau" despre disparuti" numai de bine!? Cert este ca regret pentru ca m-a sustinut atunci cand niste amici voiau sa ma sufoce! Ii pastrez un gand bun si o amintire in suflet!

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:02

Noriinmunti si eu ma simt aiurea, daca inainte ma bucuram atunci cand aveam timp si intram pe forum, sa ma-ntalnesc cu prieteni noi ,acum am un sentiment ciudat, ca ma aflu printre clone, care habar n-au de mine si nici eu de ei. Asa de multi au disparut in ultimul timp, incat ma intreb daca nu cumva asa ar trbui sa fac si eu.Sincer mie imi pare rau de Dorulet, de Mihail si Dorinel si inca vre-o doi... Cu tristete imi sorb cafeaua si voi ies laa plimbare-n real asa cum imi indicase Symy1

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:05

De la: rodik_mi, la data 2010-03-04 10:02:49Noriinmunti si eu ma simt aiurea, daca inainte ma bucuram atunci cand aveam timp si intram pe forum, sa ma-ntalnesc cu prieteni noi ,acum am un sentiment ciudat, ca ma aflu printre clone, care habar n-au de mine si nici eu de ei. Asa de multi au disparut in ultimul timp, incat ma intreb daca nu cumva asa ar trbui sa fac si eu.Sincer mie imi pare rau de Dorulet, de Mihail si Dorinel si inca vre-o doi... Cu tristete imi sorb cafeaua si voi ies laa plimbare-n real asa cum imi indicase Symy1
mihaita sigur revine,dorulet e bine sanatoasa,si-a luat o binemeritata pauza de forum,iar dorinel ramane printre noi

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:07

si tu ce faci, bre florinu "buric-jegos"?
io auzisem c-ai crapat de bucurie

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:19

De la: bad, la data 2010-03-04 10:07:49si tu ce faci, bre florinu "buric-jegos"?

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:20

ia un sugus, 005

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:24

De la: bad, la data 2010-03-04 10:20:40ia un sugus, 005

tu asa faci??????
esti patetic.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:25

ok, nu mai lua!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:44

De la: bad, la data 2010-03-04 00:40:47florinu, eu m-am cam plictisit aici, mai ales ca mi-am terminat treaba
Am venit in forumul asta adus de tine, da' nu explic io asta prietenilor tai. Fa-o tu daca doresti.
Ma intorc la mine, si-ti recomand sa ramai si tu de acum in cercul tau de prieteni, asa nu ne mai deranjam reciproc. Personal chiar nu am nimic cu tine, inteleg ajutorul pe care l-ai dat colaboratoarei tale intr-ale dintilor, dar imi stiu si "chestiile" mele
Mai las o vreme contul , inactiv, sa vad daca tot batut in cap esti si nu pricepi ce ti-am spus, sau vrei sa revin sa ne distram impreuna
Nu port nici un fel de ranchiuna nimanui, majoritatea s-au "slobozit" la mine in necunostintza de cauza.
Distractie placuta, si nu uitati ca lumea asta nu exista. Un simplu click si dispare!

BUNA ZIUA NATIUNE DAR AM O VORBA CU @BAD ,..
DACA NU -TIE CU SUPARARE PINA SERVESC SI EU UNA MICA VIENEZA POATE NE EXPLICI SI NOUA CUM STA TREABA SI DACA AVEAI CEVA CU FLORIN ATUNCI CE MAMA AVEAI CU NOI CEILALTI ??????????????????????????????

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:47

buna intrebare!
cat a fost posibil, m-am straduit sa nu raspund cu aceleasi jigniri celor care-mi numarau neuronii. cand s-a sarit calul..daune colaterale se numesc

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:48

De la: bad, la data 2010-03-04 10:07:49si tu ce faci, bre florinu "buric-jegos"?

CICA RENUNT

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:48

De la: bad, la data 2010-03-04 10:47:31buna intrebare!
cat a fost posibil, m-am straduit sa nu raspund cu aceleasi jigniri celor care-mi numarau neuronii. cand s-a sarit calul..daune colaterale se numesc

DAUNE PE CARCA NOASTRA?

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:49

De la: mcherciu, la data 2010-03-04 10:48:51
De la: bad, la data 2010-03-04 10:47:31buna intrebare!

DAUNE PE CARCA NOASTRA?

SI PE NERVII NOSTRII

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:50

ASTEPTAM SI NOI PUTINE SCUZE

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:54

De la: bad, la data 2010-03-04 07:24:09
De la: florinpreda999, la data 2010-03-04 07:18:23Mestere,sa nu uiti vorbele astea,SEMENI VANT,CULEGI FURTUNA

ce-ai patit tigane, te sufoci cu propriile-ti spume?
de doua ori ai refuzat sa incetam porcaria asta, acum "culege-mi-o!"!

A, periodic o sa-ti informez prietenii de incapatzanarea cu care vrei sa raman in continuare pe aici

CUM ESTE FLORINE? PE CINE SA MAI CREDEM?

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:56

De la: mcherciu, la data 2010-03-04 10:50:59 ASTEPTAM SI NOI PUTINE SCUZE
stai ca-ti aduc io scuzele lui de pe garbo daca nu le-ai citit ca sa vezi ce mult ma rog io de el sa stea pe langa mine

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 10:57

De la: mcherciu, la data 2010-03-04 10:50:59 ASTEPTAM SI NOI PUTINE SCUZE [/quote}
SI DE LA TINE FLORINE!

Pagini: << 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: