Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Februarie 2015, ora 09:22
ce sunt io curios....cand va incepe nea metin cerchez sa scrie si sa faca dezvaluiri despre klaus iohannis mafiotul, vanzatorul de copii si mafia din spatele lui care l-a ajutat sa ajunga presedinte prin cea mai mare frauda electorala...nici ciracii lui ceausescu n-au avut curaj sa fure atata....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 23 Februarie 2015, ora 15:10
De la: Fl_Orion999, la data 2015-02-23 09:02:49De la: gabigabi2, la data 2015-02-23 08:58:08asa speri tu, ca ei sa aibe vreo mustrare de constiinta ? n-ai sa vezi ! pythia, fii draguta si zi si tu mai clar , ca m-ai bagat in ceata ! dar , daca mai citesc mult din ce zice nea Cerchez asta , incep sa cred ca si eu sunt evreica si masoanca in grad de Militari , prima de la Gorjului !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
dupa22 22 mesaje Membru din: 17/02/2015 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 23 Februarie 2015, ora 15:14
De la: gabigabi2, la data 2015-02-23 07:45:50De la: dupa22, la data 2015-02-22 22:09:21Mi-e rusine mie de ce a postat florin.Cum poti sa intri cu bocancii in intimitatea unui om.Josnic ,rusinos,chiar nu va e rusine jigodiilor? Sedeti blanzi ca nu la voi m-am referit, ci la cei care au publicat-conceput articolul....sau ati facut cumva armata cu Boc?
|
Postat pe: 23 Februarie 2015, ora 15:18
da' mi s-a uscat gura
merge o cafea, nu-i asa ? si una-2
|
Postat pe: 23 Februarie 2015, ora 15:22
De la: dupa22, la data 2015-02-23 15:14:00De la: gabigabi2, la data 2015-02-23 07:45:50De la: dupa22, la data 2015-02-22 22:09:21Mi-e rusine mie de ce a postat florin.Cum poti sa intri cu bocancii in intimitatea unui om.Josnic ,rusinos,chiar nu va e rusine jigodiilor? ei, lasati, lasati ....ai aruncat cu pietre la plezneala si piatra nu alege ....loveste ce-i iese-n cale ! ia-ti o cafea , daca-ti mai trebe la ora asta ! da' unde ai pitit picaturile alea de rom, ha ?
|
Postat pe: 23 Februarie 2015, ora 16:04
De la: gabigabi2, la data 2015-02-23 15:10:50De la: Fl_Orion999, la data 2015-02-23 09:02:49De la: gabigabi2, la data 2015-02-23 08:58:08asa speri tu, ca ei sa aibe vreo mustrare de constiinta ? n-ai sa vezi ! nu pot vorbi mai clar...cel despre care vorbesc se afla printre noi si-abia ce se potoli...nu vreau sa zica dup'aia ca io am ceva personal cu el si ca-l incit sa explodeze si sa faca spume la gura...cum a mai facut in atatea alte randuri...
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2015, ora 16:08
De la: dupa22, la data 2015-02-23 15:14:00De la: gabigabi2, la data 2015-02-23 07:45:50De la: dupa22, la data 2015-02-22 22:09:21Mi-e rusine mie de ce a postat florin.Cum poti sa intri cu bocancii in intimitatea unui om.Josnic ,rusinos,chiar nu va e rusine jigodiilor? pai nu-ti spusei ca el fuse-n grupa la serpoi si io la bidileanu...??? da' despre partea cu baia au comentat cei de la fetesti unde si-a facut armata ca t.r. -ist la noi la tg. jiu fuse incorporat doar o scurta perioada fara a depune juramantu' dupa care nenea colonelu' l-a trimis la coasa....in civilie bre...
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2015, ora 16:18
De la: Fl_Orion999, la data 2015-02-23 16:04:56De la: gabigabi2, la data 2015-02-23 15:10:50De la: Fl_Orion999, la data 2015-02-23 09:02:49De la: gabigabi2, la data 2015-02-23 08:58:08asa speri tu, ca ei sa aibe vreo mustrare de constiinta ? n-ai sa vezi ! aha ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2015, ora 16:44
patetica, dna Udrea ! sa-mi dea lacrimile, nu altceva , mai ales cind le-a fluturat parlamentarilor, pe sub ochi , spectrul puscariei care-i asteapta si pe unii dintre ei !
prin tot ce spune ea , Confirma monstruozitatea la care a juns sistemul construit de Base ' si ciracii lui si, in acest caz, Avocatul Poporului e in masura ca sa cheme in judecata pe Cel ce a pus in practica acest Sistem Mafiot si in cadrul acestui Sistem sa fie judecat Fiecare participant la el : Base, Macovei, Boc si TOT guvernul lui , ca sa nu se plinga nimeni ca nu a fost bagat in seama sau, de ce numai el si ailalti nu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2015, ora 17:27
Da' despre Pontacu',nimic,nimic?.
|
Postat pe: 23 Februarie 2015, ora 18:54
De la: dupa22, la data 2015-02-23 17:27:01Da' despre Pontacu',nimic,nimic?. bre...ia zi ,cand iti facusi ultimul control la morala...??? ca vad ca pe langa obsesii mai suferi si de prostie...incearca sa citesti normal daca nu ti-e prea greu si lasa partizanatele politice...
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Februarie 2015, ora 20:07
De la: dupa22, la data 2015-02-23 17:27:01Da' despre Pontacu',nimic,nimic?. Dupa ce ati vanturat steagurile si ati celebrat victoriile Justitiei basiste care a dat iama in ticalosii psd, acum ca a venit si vremea ticalosilor basisti, voi va intrebati de ce nu se iau dulaii dupa pontacu? Ce tupeu jegos! Cate s-au scris pe forumul asta despre furaciunile basistilor pana sa plece betivanui de la Cotroceni si voi ne-ati facut albie de porci pentru ca avem ceva cu basescu? Iata ca incep sa se confirme cele scrise ani de zile....Si voi tot cu "da' despre pontacu, nimic, nimic?"!!! Uite, de sta nu imi place mie de voi, pentru ca sunteti falsi, mai mult chiar...ticalosi. Ati aplaudat justitia aia viteaza pentru ca se lua doar de unii. Cand va ia si pe voi la scuturat, jutitia nu mai e buna, puscariile sunt jegoase, colcaie sobolanii si va trage curentul pentru ca nu aveti uscator de par. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2015, ora 23:29
"Mediocrii sunt usor de identificat:ei nu admira,nu aproba,nu incurajeaza ,doar nega,refuza si contesta"
|
Postat pe: 24 Februarie 2015, ora 02:57
a fost o perioada frumoasa in care am glumit ,ne-am complementat,am schimbat pareri,opinii retete ganduri,vise,,......cu timpul am devenit acri, dusmanosi, fara a avea un castig, dimpotriva. Am facut o pauza si v-am citit neutral ...mi-a m dat seama cat de rau am coborat, nu eram eu enymore ,era ura ,dorinta de a demonstra ca ala e bun ,alalalt era rau,jalnic...ma retrag rusinos si imi cer scuze eu nu sunt cel ce a postat,poate umbra mea ...cu cat cuget mai mult cu atat imi dau seama ce
prapastie ne desparte,,incercati sa fiti iertatori.nu-I nimic ,sigur ma refer "la crestini Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2015, ora 03:13
Anyway doamna sfanta vinery si cu florion sunati in ton jalnic pe un semiton,esti chiar talentata si poti fi sarmant dar am o morala esti desenator dar nu esti proiectant. asta e ce faci si ce stii din viata una-i sa fii geniu atlu-i de paiata
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2015, ora 06:40
Geniule, ai venit si ai jignit la gramada cu acel "jigodiilor" plasat intentionat cu adresare catre toti cei care iti citica favoritul betivan...
La ce te asteptai? Sa bata cineva temenele in fata ta? Sa iti multumim frumos pentru arogante? Si acum te dai mimoza, ca altadata glumeam si schimbam pareri si retete, dar din pacate eu si cu Florin suntem jalnici iar Gabi o biata desenatoare... Pastreaza-ti ragaielile pline de superioritate pentru tine si tine minte ca aici pe forum nu suntem nici intelectuali, nici ingineri, nici cercetatori stiintifici sau genii ale literaturii. Suntem oameni si aici este ca in viata, ce dai, aia primesti. Ai aruncat primul piatra si voiai in schimb multumiri? Tu ai trasat linia de demarcatie, nu noi. Tu ironizezi conditia celuilalt, incadrandu-l ba pesedist, ba biet desenator, ba crestin... Eu nu sunt Isus, ci un biet om si nu intorc obrazul. Daca imi dai o palma, iti rup capul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2015, ora 06:54
De la: dupa22, la data 2015-02-24 02:57:14a fost o perioada frumoasa in care am glumit ,ne-am complementat,am schimbat pareri,opinii retete ganduri,vise,,......cu timpul am devenit acri, dusmanosi, fara a avea un castig, dimpotriva. Am facut o pauza si v-am citit neutral ...mi-a m dat seama cat de rau am coborat, nu eram eu enymore ,era ura ,dorinta de a demonstra ca ala e bun ,alalalt era rau,jalnic...ma retrag rusinos si imi cer scuze eu nu sunt cel ce a postat,poate umbra mea ...cu cat cuget mai mult cu atat imi dau seama ce eu, cel putin, nu doream si nu doresc nici acum sa demonstrez nimic ....nici ca ala-i bun sau ca alalalt e rau ci, constatam la nivel national ca NI se Intimpla noua, tuturor , Ceva urit si care ne invrajbea pina la ura ! incercind sa intelegem care-i Sursa acelui Rau ce avea puterea sa ravaseasca o tzara -ntreaga , noi l-am identificat pe cel ce era presedinte ! voi, dimpotriva : spuneati ca-i tot ce-i mai bun din ultimii 25 ani , dar niciodata nu ati reusiti sa motivati aceasta convingere a voastra ....aaaaa, ba da, o ziceati p'aia cu justitia independenta ! si ce vedem si auzim acum ? ca nu prea era independenta, da' deloc- deloc si daca nici ce-a spus Udrea nu va limpezeste privirea si nu va pune pe ginduri in legatura cu Naivitatea si Incapatinarea , ca sa nu spun Orbirea voastra, nu mai este nimic de facut in legatura cu modul vostru de a intelege vorbele si faptele celor care ne cer increderea si votul , asta insemnind ca puteti fi si putem fi jucati pe degete , oricind ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2015, ora 07:19
De la: Black_Friday_, la data 2015-02-24 06:40:19Geniule, ai venit si ai jignit la gramada cu acel "jigodiilor" plasat intentionat cu adresare catre toti cei care iti citica favoritul betivan... buna dimineata ! eu nu-i rup capul , dar nici nu stau cu miinile-n sin, asteptind sa-mi mai dea o palma .....eu fac apel la logica fiecaruia, caci daca acum doamna Tic- Tac , in miezul lucrurilor fiind, dezvaluie cum si cine manevra si bani si influenta, nu face decit sa arate Adevarata fata a lucrurilor intimplate ....ceea ce Stiam si noi dar , cine sa ne asculte ? nici acum nu se-ntimpla ceea ce ar trebui ca sa se curete acest Puroi , ceea ce-nseamna ca Infectia e mare si nici antibioticul nu a fost administrat , iar chirurgul e-n concediu ....dar, vom mai vedea ! pina atunci, eu pun de'o cafea, cu sau fara picaturile antistres ale lui Giova ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2015, ora 07:32
aaaa, sa nu uit:
asaaaa, de Dragobete !
|
Postat pe: 24 Februarie 2015, ora 14:33
asa deci :
cafeaua -i nebauta, florile si prajiturelele sunt pe masa ! - la multi ani de dragobete, Gabi - multumesc la fel, Gabigabi!
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 24 Februarie 2015, ora 15:57
De la: gabigabi2, la data 2015-02-24 07:32:01aaaa, sa nu uit:
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2015, ora 16:18
De la: symy1, la data 2015-02-24 15:57:51De la: gabigabi2, la data 2015-02-24 07:32:01aaaa, sa nu uit: Symyyyyy ce placere ! cum iti mai este ? a venit si pe la tine primavara ? hai, zi ce mai faci ?
|
yuppy016083 371 mesaje Membru din: 30/01/2015 |
Postat pe: 24 Februarie 2015, ora 19:50
Salutare tuturor..o cafea se mai gaseste pe aici?
|
Postat pe: 24 Februarie 2015, ora 20:51
De la: yuppy016083, la data 2015-02-24 19:50:47 ada ceasca sa ti-o umplu si ia loc la ce masa vrei...
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2015, ora 06:16
multa cafea trebuie sa mai fii baut tanti nuti...io-mi pun doar o cana si va las si voua un ibric plin...
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2015, ora 07:46
De la: Fl_Orion999, la data 2015-02-24 20:51:40De la: yuppy016083, la data 2015-02-24 19:50:47 eiii, de parca n-ai sti : masa 7 ! buna dimineata, Musetico ! nu te poti dezbara de naravul multiplicarii , este ? n-ai decit, dar pe cuvint ca nu inteleg de ce tot incerci cu mistificarile astea, ca nu dau bine la blazon ! ploua si mi-e un pic racoare ! ma duc sa fac focul in semineu si-mi iau si eu o cafea ....vin acus' ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Februarie 2015, ora 14:58
am intirziat cu venitul, dar am ajuns , totusi ...da' nu-i nimeni, asa ca : trai pe vatrai, nineaca ....dau drumul la teveu ca sa vad cine ce - a mai zis....apropo de zis, adica de Turnat : nu sunt de acord cu termenul asta si asta ptr. ca iXulescu , fiind acuzat de trafic de influenta, n-are incotro si recunoaste ca l-a facut si, totodata, trebuie sa Spuna si la Cine a Apelat si cu ce l-a cadorisit ca sa fie atent la dorintele lui.....carevasazica : omul se AUTODENUNTA si, obligatoriu , ii indica si pe cei din Lantul Slabiciunilor si mie mi se pare ca asta -i Dovada cea mai concludenta , devreme ce nici ceilalti Nu Neaga peschesul primit ... deci, hai sa vedem cine unde mai merge si pe cit timp.... am la-ndemina cafea, prajituri ....ceva picaturi anti-rugina si o Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Februarie 2015, ora 16:10
urmeaza cafeaua de dupa amiaza cu peronu' pe mijloc...cine doreste sa coboare o poate face doar in intervalul urmator din cauza pentru ca este aglomerat ....las cafea fiarta de doua ori....
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2015, ora 16:27
da' ce-i fiarta de 2 ori, Florine ?
in sfirsit : ia auzi Tupeu la madam Udrea care zice dinsa ca ca om politic a gresit , da' ca ministru nu ! zauuuu ? probabil ca aia de la fondurile europene cind le-au taiat in 2012 , ptr. ca in urma auditului facut pe ministerul madamei au gasit nereguli , MINT d'ai ce sunt ei de mincinosi ! dar, astept sa se ajunga la miezul problemei....pina acum se dau tircoale ! da' si cind s'or termina si se vor duce la punct fix, atunci sa te tii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Februarie 2015, ora 16:29
si, poate se ajunge si la madam Kovesi intr-un final , nu ?
|
|
|

da' nea Cerchez asta, scrie cam in stilul lu' @ Ivanov al nostru...fara punct, fara virgula....fara subiect, fara predicat, in fraze dezlinate ....in sfirsit : asta e !
merge o cafea, nu-i asa ? si una-2
partizanatele politice...
Dupa ce ati vanturat steagurile si ati celebrat victoriile Justitiei basiste care a dat iama in ticalosii psd, acum ca a venit si vremea ticalosilor basisti, voi va intrebati de ce nu se iau dulaii dupa pontacu? Ce tupeu jegos!
Salutare tuturor..o cafea se mai gaseste pe aici?