back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 22:28

De la: camioneros70, la data 2010-03-02 22:25:16
De la: 9am147005, la data 2010-03-02 22:23:41
De la: BINLANDEN, la data 2010-03-02 22:21:24omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar.

Nu dragă l-a copiat de pe "incredibil" !!!!!!!!
...Mare-i grădina !!!
domnu' ati avut o revelatie???

sa mai dea cineva cu o grebla prin gradina......se inmultesc maracinii.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
POANTE

91 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 22:28

De la: camioneros70, la data 2010-03-02 22:26:18Cum a ieşit mesajul anterior ....Sorry !!

omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar.

Raporteaza abuz de limbaj
a promite-i lucru mare....pina la realizare.......!!!!!! http://www.google.ro/#hl=ro&output=search&sclient=psy-ab&q=CE+PROMITE+GUVERNUL+PONTA+&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a27143d08314958f&biw=1024&bih=462
lumida

733 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 22:38

Intr-un oras din Transilvania, pe o straduta dosnica, un ungur zace
intr-o balta de sange, ciuruit de 40 de gloante, plus doua
cutzite'nfipte'n spate si un tarnacop in gat. Dupa identificarea actelor
defunctului si dupa ce studiaza atent si indelung cadavrul, criminalistul
[roman] trage concluzia:
- O asemenea sinucidere cumplita nu mi-a mai fost dat sa vad pana acuma!

Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 22:39

Fraţilor , inchidem forumul sau lăsăm tot felul de manipulatori să-şi facă mendrele pe-aici ????
Eu unul sincer m-am săturat de manipulatori ce mişună pe-aici cu tot felul de subiecte de te fac să pierzi interesul pentru orice schimb de replici...........

Mă duc să joc fazan , să văd şi acolo bruiază ?????

Fosta membra 9am.ro

104 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 22:46

De la: camioneros70, la data 2010-03-02 22:39:25Fraţilor , inchidem forumul sau lăsăm tot felul de manipulatori să-şi facă mendrele pe-aici ????
Eu unul sincer m-am săturat de manipulatori ce mişună pe-aici cu tot felul de subiecte de te fac să pierzi interesul pentru orice schimb de replici...........

Mă duc să joc fazan , să văd şi acolo bruiază ?????
Binlanden te deranjeaza domnu` Camionu`?

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 22:57

De la: 9am147005, la data 2010-03-02 22:28:17
De la: BINLANDEN, la data 2010-03-02 22:21:24omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar.

...Mare-i grădina !!!

Da, de unde, e acelasi maracin cu mai multe tentacule!!! Acelasi nenorocit ce vrea sa pacalesca mereu jucandu-se co voi...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 23:07

De la: click_cont, la data 2010-03-02 22:57:42
De la: 9am147005, la data 2010-03-02 22:28:17

...Mare-i grădina !!!

Da, de unde, e acelasi maracin cu mai multe tentacule!!! Acelasi nenorocit ce vrea sa pacalesca

mereu jucandu-se co voi...
Ti-a mirosit a clona sau a cafea ?

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 08:06

buna ziua,e cam gol dar o sa astept si eu pina ma serveste cineva

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 08:42

De la: mcherciu, la data 2010-03-03 08:06:03 buna ziua,e cam gol dar o sa astept si eu pina ma serveste cineva
cafeneaua are alt standard.... a devenit club de noapte......deschidere dupa ora 10.00

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 08:44

De la: 9am045616, la data 2010-03-03 08:42:42
De la: mcherciu, la data 2010-03-03 08:06:03 buna ziua,e cam gol dar o sa astept si eu pina ma serveste cineva
cafeneaua are alt standard.... a devenit club de noapte......deschidere dupa ora 10.00
DE CAND?

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 08:45

AM VAZUT CA AI SI TU PROBLEME CU BAD

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 08:49

FLORINE UN SEF DE LOCAL VINE MAI DEVREME SA INSPECTEZE LOCALUL SI SA PREGATEASCA CAFEAUA

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 08:50

SAU NU MAI ESTE CAFENEAUA TA? AI VINDUT-O? CUI?

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 08:58

De la: mcherciu, la data 2010-03-03 08:50:17SAU NU MAI ESTE CAFENEAUA TA? AI VINDUT-O? CUI?
mi-a promis bedu cinci milioane de ieuroi,sa vedem,ma mai gandesc

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:01

De la: florinpreda999, la data 2010-03-03 08:58:02
De la: mcherciu, la data 2010-03-03 08:50:17SAU NU MAI ESTE CAFENEAUA TA? AI VINDUT-O? CUI?
POI DA DE UNDE SA -I IA ?CREZI CA ESTE ASA BOGAT? SA BAGE NISTE EUROI SI LA SILVIU IN CONT ,SA FACA SI EL O FAPTA BUNA

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:10

De la: mcherciu, la data 2010-03-03 09:01:31
De la: florinpreda999, la data 2010-03-03 08:58:02
POI DA DE UNDE SA -I IA ?CREZI CA ESTE ASA BOGAT? SA BAGE NISTE EUROI SI LA SILVIU IN CONT ,SA FACA SI EL O FAPTA BUNA

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:11

OPRESTE EMIGRAREA

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:26

Buna dimineata.Am inteles domnule Florin ca ai dori sa vinzi cafeneaua. Nu gasesti un intreprinzator mai de calitate? Bad-ul o va falimenta in doua zile. Si asa userii ,,de calitate'' si-au rarit aparitiile.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:33

Buna dimineata....tuturor.Am observat ca cafeneaua a devenit club de noapte dar ma rog,daca nu aveti somn .....distrativa copii

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:42

De la: symy1, la data 2010-03-03 10:33:37Buna dimineata....tuturor.Am observat ca cafeneaua a devenit club de noapte dar ma rog,daca nu aveti somn .....distrativa copii
Pe unde umbli Symy,nu ne prea onorezi cu prezenta pe forum? A inceput sezonul ,,de pescuiala''?

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:01

De la: rodik_mi, la data 2010-03-03 10:42:46
De la: symy1, la data 2010-03-03 10:33:37Buna dimineata....tuturor.Am observat ca cafeneaua a devenit club de noapte dar ma rog,daca nu aveti somn .....distrativa copii
Pe unde umbli Symy,nu ne prea onorezi cu prezenta pe forum? A inceput sezonul ,,de pescuiala''?
Nu Rodik dar sunt plictisit,m-am saturat de stat in casa,pe net si tv....abia astept sa 'zbor''

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:04

De la: symy1, la data 2010-03-03 11:01:18
Nu Rodik dar sunt plictisit,m-am saturat de stat in casa,pe net si tv....abia astept sa 'zbor''
Incep si eu sa ma plictisesc... Cei pe care i-am apreciat mai mult au rarit-o sau au disparut de tot de pe forum. Probabil , va trebui sa le iau exemplu....

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:08

De la: rodik_mi, la data 2010-03-03 11:04:32
De la: symy1, la data 2010-03-03 11:01:18
Incep si eu sa ma plictisesc... Cei pe care i-am apreciat mai mult au rarit-o sau au disparut de tot de pe forum. Probabil , va trebui sa le iau exemplu....
Asta e....mai bine dute in parc,plimbate in natura...bucurate de viata.Sau cheam-o vecina la cafea ca la cafeneaua noastra sufla vantu'

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:56

20 000 EURO pt FIECARE ROMAN MAJOR www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:56

20 000 EURO pt FIECARE ROMAN MAJOR www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 12:00

Te rog sa incetezi, nu mai invada toate topicele cu prostia asta, iti faci mai mult antireclama

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 12:13

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 12:52

....MaH !... no coffy vazut , no coffe beut, mare tambalau promo, ioc stoc, musterii fugit, virtual cafenea parasit , ....uuuuuuuuuuuu uu !...cineva estem aici ?...sau

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 12:57

De la: adyhd1969, la data 2010-03-03 12:13:0120 000 EURO pt FIECARE ROMAN MAJOR www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
mamaaaa.... cred ca te-a lovit trenul ....si ti-a edefectat G.P.S. ca te-ai ratacit rau de tot

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 12:57

De la: mytcor, la data 2010-03-03 12:52:11....MaH !... no coffy vazut , no coffe beut, mare tambalau promo, ioc stoc, musterii fugit, virtual cafenea parasit , ....uuuuuuuuuuuu uu !...cineva estem aici ?...sau
Estem dar cu matura. Ma zbat de una singura sa alung ,,reclamagioaica'' Am apelat si la Admin, i-am timis mesaj cucoanei si pe privat, am alungat-o de pe cateva topice si sper sa se fi potolit daca nu macar sa se fi obosit degeaba.

Pagini: << 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: