back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2249 2250 2251 2252 2253 2254 2255 2256 2257 2258 >> Sari la pagina:

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 August 2014, ora 14:55

Mda...placuta si amuzanta dimineata....vedeti?...uitati-va la voi ce frumosi sunteti...uneori...cum ar fi daca fiecare dimineata am incpe-o asa frumos si amuzant? apropo, cum se conjuga verbul a ploua?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 9 August 2014, ora 17:20

Eu plou(daca sunt de genul masculin)/ eu ploua(daca sunt de genul feminin)
Tu ploi
El/ea ploua......aceeasi rima ca si pentru ....el/ea oua.....
Noi plouam....
Voi plouati/ se accepta si varianta Voi ploiati....
Ei/ele ploua/ Ploueaza.... ...

Numa' la indicativ prezent sau ......

Asta era o gluma, bun dedus!

Da' ce aveti cu ouatu' si cu plouatu'..... va pregatiti de concurs de rime?

Cafea cine o facut? De vreu sa beu cafa, nu am decat sa o fac? Buuuuuun! Ma execut mintenash!
www.ihsnews.net/wp-content/uploads/2014/07/cafejpg.jpg

Un deliciu!

Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 9 August 2014, ora 17:22

Pana viu la urmatoarea cafea, va las tema de casa: Conjugarea verbului A IUBI, indicativ prezent, perfect simplu, perfect compus, mai mult ca perfect si viitor simplu!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 9 August 2014, ora 20:26

Auzi ecou'...... www.youtube.com/watch?v=6Tou8-Cz8is

Mama, ce fain suna asta in cafenea !

Bine mai, va absolv de conjugari, muzica am pus in birtutz, ascultati ultimele doua pagini ale birtului.... Cafea va las pe noapte si am aerisit de seara! Ramaneti cu bine, week-end fain in continuare!

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 9 August 2014, ora 22:51

De la: PaulaZ, la data 2014-08-09 20:26:44

Bine mai, va absolv de conjugari, muzica am pus in birtutz, ascultati ultimele doua pagini ale birtului.... Cafea va las pe noapte si am aerisit de seara! Ramaneti cu bine, week-end fain in continuare!

Eu am iubit,eu iubesc,eu voi iubi,femeia.Buna conjugarea?

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 August 2014, ora 07:45

e duminica dimineata....astazi are loc ,,plimbarea libertatii''....ar fii bine ca toti antenistii sa-si dea seama ca-ntradevar este libertate...dictatorul cu doi ficati e-n parnaie...da' cum poti sa fii liber cand ai gandire de sluga si esti legat ombilical de-un om fara scrupule gata oricand sa demonstreze ca el este adevaratul SEF...pe de alta parte este rost de-o noua revolutie si de apararea unor principii...grea dilema...iara suntem pusi in fata faptului de-a alege raul cel mai mic in locul binelui absolut...hai sa ne plimbam cu totii da' sa nu-i bagam pe antenisti in seama...nici pe ,,locatarul'' vremelnic de la cotroceni sa nu-l luam in seama...va las o canistra de cafea sa judecati cum iesim din impas...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 10 August 2014, ora 09:19

la puscarie-i VOICULESCU dar tot acolo vor ajunge PONTA si BASESCU....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 10 August 2014, ora 09:21

De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-10 09:19:48la puscarie-i VOICULESCU dar tot acolo vor ajunge PONTA si BASESCU....

Noi vrem pamant....sa nu dea DUMNEZEU cel SFANT sa vrem noi sange..nu pamant....

youtu.be/gHfLgcAfxEY

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 10 August 2014, ora 09:34

De la: PaulaZ, la data 2014-08-09 17:22:46Pana viu la urmatoarea cafea, va las tema de casa: Conjugarea verbului A IUBI, indicativ prezent, perfect simplu, perfect compus, mai mult ca perfect si viitor simplu!

Eu iubesc, el, ea ne iubeste sau ne iubesc. Ei, ele ne iubesc, eu iubisi, ea nu ma iubi... ei ele ma iubisera...eu iubisesi...Voi ma iubisera-ti, eu nu va iubisem...a .. da fara negativ. Eu voi iubi. tu, el, ea vor iubi , sau ne vor iubi, si trecutul eu am iubit...si prezent - eu ma iubesc...E bine?

da si : Eu am albit...

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 10 August 2014, ora 11:50

De la: giovausaro, la data 2014-08-09 22:51:41

Neatza, Daddy! A IUBI, IUBIND, IUBIRE......

Foarte corect conjugarile! Pot sa te sfatuiesc ceva, asa, ca de la pui de om la om? Stii..... femeia ca femeia..... da'...... cel mai frumos sentiment de iubire este iubirea aproapelui,iubirea omului, indiferent de sex, orientare politica, convingeri personale samd.

Daca ar fi iubita doar femeia, am fi nedrepti, am descrimina si am ingradi iubirea.

Nu e lectie de morala de Duminica, e o zi sfanta! Este o lectie de viata, Daddy! Sa ai o zi faina ! Uite, pentru tine : www.youtube.com/watch?v=GMQ5QMAg9nQ

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 10 August 2014, ora 12:05

De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-10 07:45:21e duminica dimineata....astazi are loc ,,plimbarea libertatii''....ar fii bine ca toti antenistii sa-si dea seama ca-ntradevar este libertate...dictatorul cu doi ficati e-n parnaie...da' cum poti sa fii liber cand ai gandire de sluga si esti legat ombilical de-un om fara scrupule gata oricand sa demonstreze ca el este adevaratul SEF...pe de alta parte este rost de-o noua revolutie si de apararea unor principii...grea dilema...iara suntem pusi in fata faptului de-a alege raul cel mai mic in locul binelui absolut...hai sa ne plimbam cu totii da' sa nu-i bagam pe antenisti in seama...nici pe ,,locatarul'' vremelnic de la cotroceni sa nu-l luam in seama...va las o canistra de cafea sa judecati cum iesim din impas...

Flo'...... De ar gandi macar 51% din cei 19 milioane de români ca si tine, poate intr-o zi se vor intoarce si ceilalti 5-6 milioane! Ma rog, o parte din ce gandesti tu, cu o parte din ce gandeste Daddy Giova, suprapuse, ar da rezultate pozitive!

Io ce sa zic? Pe mine si pe ai mei ne-au fugarit de acasa (si nu o singura data) conceptele românesti ''incadrate''. Banuiesc ca si pe Giova idem! Io nu prea ma uit la tv, insa de la o vreme, recunosc, si datorita voua , am inceput sa imi fac timp sa mai ascult macar ceea ce se intampla ''acasa''. Numa uit pe antene....... Prefer Realitatea, tv-urile nationale....Sa stii ca io nu stiu unde mi-e casa, ma crezi? Aici suntem vazuti straini, exista protectie sociala, este loc,ne facem loc si noi. In Romania suntem vazuti ....cum suntem, plus ca ''tranzitia'' parca nu se mai sfarseste. Adevarul este ca nu trebuie sa ne mai vedem dusmani noi intre noi. Atata timp cat ne vedem dusmani, nu va exista unirea spre mai bine! Ma refer la noi, ca natie.....

Sa ai o zi faina , mintea sa-ti fie deschisa, la fel tuturor! Cu bine.....

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 10 August 2014, ora 12:12

De la: Marin56, la data 2014-08-10 09:34:18
De la: PaulaZ, la data 2014-08-09 17:22:46Pana viu la urmatoarea cafea, va las tema de casa: Conjugarea verbului A IUBI, indicativ prezent, perfect simplu, perfect compus, mai mult ca perfect si viitor simplu!

Eu iubesc, el, ea ne iubeste sau ne iubesc. Ei, ele ne iubesc, eu iubisi, ea nu ma iubi... ei ele ma iubisera...eu iubisesi...Voi ma iubisera-ti, eu nu va iubisem...a .. da fara negativ. Eu voi iubi. tu, el, ea vor iubi , sau ne vor iubi, si trecutul eu am iubit...si prezent - eu ma iubesc...E bine?

da si : Eu am albit...

Nea Marin..... iti multumesc!

Indicativ prezent :
Eu iubesc
Tu iubesti
El/ea iubeste......doar daca sunt impreuna ei/ele iubesc
Noi iubim
Voi iubiti
Ei/ele iubesc

Perfect simplu:
Eu iubii
Tu iubisi
el/ea iubi
noi iubiram
Voi iubirati
EI/ele iubira.....

Perfect compus :
Eu am iubit....tu ai iubit.....el/ea a iubit......iubit, iubire....
Noi am iubit, voi ati iubit, ei/ele au iubit

Mai mult ca perfectul:
eu iubisem
tu iubisesi
el/ea iubise
noi iubiseram
voi iubiserati
ei/ele iubisera

Sa ma corectezi Florin, poate mi-am mai iesit si io din mana!

V-am lasat cafea proaspata, ca voi nu facurati de dimineata, ai ceapa voastra! SA REVINA GABRIELA!!!!! ...ca sa pot pleca io in lume!

Ei, lasati, ca viu inapoi!

No 'she': Duminica faina, numa' bine !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 10 August 2014, ora 22:14

De la: PaulaZ, la data 2014-08-10 11:50:47

Foarte corect conjugarile! Pot sa te sfatuiesc ceva, asa, ca de la pui de om la om? Stii..... femeia ca femeia..... da'...... cel mai frumos sentiment de iubire este iubirea aproapelui,iubirea omului, indiferent de sex, orientare politica, convingeri personale samd.

Daca ar fi iubita doar femeia, am fi nedrepti, am descrimina si am ingradi iubirea.

Nu e lectie de morala de Duminica, e o zi sfanta! Este o lectie de viata, Daddy! Sa ai o zi faina ! Uite, pentru tine : www.youtube.com/watch?v=GMQ5QMAg9nQ

Da....cuoastem:agape love ,phileo love ,erotic love...

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 11 August 2014, ora 15:30

De la: giovausaro, la data 2014-08-10 22:14:59
De la: PaulaZ, la data 2014-08-10 11:50:47

Da....cuoastem:agape love ,phileo love ,erotic love...

Agape Love : ''Whoever has my commands and keeps them is the one who loves me. The one who loves me will be loved by my Father, and I too will love them and show myself to them.'' (John 14:21, NIV) Iubirea lui Dumnezeu pentru oameni, iubirea lui Isus de catre oameni, iubirea lui Isus pentru noi, oamenii

Phileo Love: ''After David had finished talking with Saul, Jonathan became one in spirit with David, and he loved him as himself. . . . And Jonathan made a covenant with David because he loved him as himself” (1 Samuel 18:1-3). Iubirea aproapelui , iubirea, fraternitatea

Erotic Love...eros love..... is just a fizical love, doesn't it, Daddy? How could we compare this kind of love with the other two before told? This kind of love is the most unsignificant, am I write? This love is a limited love. Why is this love limited? Because, Daddy, this erotic love what we are talking....bref, wrinting about, is the love between hasdbund and wife, usualy.....but today, Solomon's land is so present...unfortunately!
This love , Daddy, just this love and without the others love, is the finish line of us.

What about storge love, Daddy?
Storge Love is a kind of love between a parent and his child and viceversa!

.....you've just forgotten it, n'est ce pas?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 11 August 2014, ora 15:43

M-am luat cu iubirea si am uitat de cafea, acush repar culpa!

macaronsdefolie.fr/WebRoot/LaPoste/Shops/box7837/4D1A/04FA/7274/...

images.forwallpaper.com/files/images/c/cd91/cd910efc/629152/blac...

thumbs.dreamstime.com/z/biscuit-de-puce-de-chocolat-avec-une-cuv...

Asta e special pentru nea Marin, o parte, cam 75 din el este in aceasta ceasca de cafea! upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/99/Cappuccino_Loves_Ita...

Asta e pentru sefu' Florin, 3.bp.blogspot.com/-TaWxj1mW1Pc/TkUuHnxtpaI/AAAAAAAAAsQ/gcGQd-v0e...

Daddy Giova, sper sa te fi nimerit cu vreo cafea pe gustul tau! Fara picaturi ca ai de lucru azi si conduci! Probabil prima e pentru tine, ca are macarons cu aroma de cogniac. Daca nu, o iei care iti trage cu ochiu'!
Sa aveti pofta mare! O saptamana linistita si numai bine !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 August 2014, ora 16:26

gata, am revenit, dar n-am mai pus si eu de cafeaua de dupa- masa si am luat ce-am gasit si m-a multumit ! deci : preiau facutul cafelei miini dis de dimineata !

cum a fost ? biiineeeee rau

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 August 2014, ora 16:38

De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-07 16:41:17taranul de la nana tras de urechi de fostul sef si fondatorul parchetului anti-mafie din italia....

Europarlamentarul Pino Arlacchi: România este ca Italia în urmã cu 30 ani, când mafia controla þara

Situaþia din România se aseamãnã cu cea din Italia, din urmã cu 20-30 de ani când mafia era în floare, iar preºedintele Traian Bãsescu ar fi trebuit sã-ºi dea demisia dupã rezultatul referendumului, a apreciat europarlamentarul italian Pino Arlacchi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

"Situaþia din România este similarã cu cea din Italia de acum 20-30 de ani, când noi (italienii - n.r.) aveam o deviere de la normalitate", a spus Arlacchi, joi, într-o intervenþite telefonicã la Sinteza zilei.

Pino Arlacchi este o figurã cunoscutã în Italia, unde a luptat timp de mai mulþi ani împotriva mafiei, atrãgând atenþia asupra neregulilor din România.

"Am fost surprins cã Traian Bãsescu nu ºi-a dat demisia dupã rezultatul referendumului", a adãugat Arlacchi.

De asemenea, Arlacchi este de pãrere cã Bãsescu a încãlcat drepturile fundamentale ºi foloseºte serviciile secrete.

ce zice el ? ca crede ca Bas' se foloseste de serviciile secrete ? hahaha....noi stim sigur de asta si, ca o confirmare a acestei convingeri a unora dintre noi- ca restul nu aude- nu vede - nu stie - doar ce ne spuse cu gura lui , Amenintind ca-i va " dezbraca " pe politicienii inscrisi in cursa prezidentiala ! io acuuu , ce sa zic altceva ca e bine de stiut ce sta pitit in dosare , dar n-ar fi fost rau sa fi aflat la vremea alegerii lui ca primar al capitalei de 2 ori...de presedinte de 2 ori ca si dumnealui are o puzderie de scheleti ascunsi vederii boborului ? ca sa nu spun cit de ILEGALA si IMORALA este aceasta amenintare, dar cui ii pasa de asta cind e atita vara fierbinte ?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 11 August 2014, ora 19:29

Vara fierbinte? Unde? La voi, da! Insa la mine dârdâi de frig, nush de am 18° C , ploua si chiar grindina a cazut ieri si azi.

Bine ai revenit, Gabriela! Ma simteam in minoritate! Nu am servit picaturi in lipsa ta, i-am antrenat putin la gramatica si i-am provocat la iubire, soptindu-le sa isi deschida mintile in permanenta. Nu i-am privat de cafea si sucuri de fructe! Le-am portionat nitel dulceturile, sa prevenim impreuna diabetul!

Cam asta s-a intamplat in lipsa ta, doamna draga, permiteti sa inchei raportul!

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 11 August 2014, ora 20:01

De la: PaulaZ, la data 2014-08-11 19:29:07Vara fierbinte? Unde? La voi, da! Insa la mine dârdâi de frig, nush de am 18° C , ploua si chiar grindina a cazut ieri si azi.

Bine ai revenit, Gabriela! Ma simteam in minoritate! Nu am servit picaturi in lipsa ta, i-am antrenat putin la gramatica si i-am provocat la iubire, soptindu-le sa isi deschida mintile in permanenta. Nu i-am privat de cafea si sucuri de fructe! Le-am portionat nitel dulceturile, sa prevenim impreuna diabetul!

Suna ca un fe de dresaj Bine ai revenit,Gabi

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 11 August 2014, ora 20:15

De la: giovausaro, la data 2014-08-11 20:01:44
De la: PaulaZ, la data 2014-08-11 19:29:07Vara fierbinte? Unde? La voi, da! Insa la mine dârdâi de frig, nush de am 18° C , ploua si chiar grindina a cazut ieri si azi.

Suna ca un fe de dresaj Bine ai revenit,Gabi

Te auto-consideri.....ce, Giova?
Alcoolul nu face bine, toti o stim. Dulciurile in exces, idem.
Nu v-am servit substante nocive si v-am mentinut in stare de activitate.

Unde am gresit sa fiu tratata drept dresor, nu inteleg?

Ah, probabil acolo unde vorbesc de solomon's land si de linia finala spre care se indreapta omul supus viciilor sexuale? Tot ce se poate......

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 11 August 2014, ora 23:27

Moralisto.....Soomon a avut sapte sute de neveste si trei sute de amante.....Cand i-au trecut poftele s-a apucat de dat sfaturi....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2014, ora 16:24

acuma, na ! dupa atita experienta capatata in strunirea a 1000 de femei, intr-adevar avea sfaturi de dat !
haideti la o inghetata , un pepene galben....un nes rece , daca doriti !
aaaa, Giova, adu repede pipeta si pune 3 picaturi de coniac in nesul ala, pleasse, doar ca sa-i dea un tzir de aroma !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2014, ora 16:33

iiiii, uitai sa spun ca, intorcindu-ne de la munte, ne-am oprit pe drum , la un restaurant : Casa lui Bucur se chema ! moiiiii, da' ce creier macelaresc , o minunatie, am mincat eu....cu cartofi prajiti si salata de castraveti acri- d'astia noi, cu marar si cuburi de gheata puse-n castron ....oauuu ! si, apropo de dulce , ce crezi ca mai aveau inafara de clasicii papanasi si clatite ?
breee, o nebunie de placinta vieneza cu mere , crema de vanilie turnata pe deasupra si o cupa de inghetata de rom si un strop de sos de ciocolata pus peste toata constructia asta, o bunaciuneeeee, sa te lingi pe fiecare deget in parte , nu alta !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 12 August 2014, ora 18:02

Da' cu silueta cum stai? Hai ca vin cu pipeta...
.ca p'aici ploua marunt,cu pauze,
fara motive sau cauze,
ploua aiurea,ploaie uda ,
parca doar sa-mi faca-n ciuda...
d'ai a vin cu picaturi,
parca altfel de udaturi

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 13 August 2014, ora 07:05

Cat de fericiti ar trai multi oameni, daca s-ar ocupa de treburile altora la fel de putin pe cat se ingrijesc de ale lor.

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 13 August 2014, ora 07:20

D.N.A. se pregãteºte sã-i dea lovitura de graþie lui Traian Bãsescu

Surse din Serviciile Secrete spun cã Traian Bãsescu este la un pas de a fi fãcut ºah mat de Victor Ponta. Conform informaþiilor, Matrozul va fi lãsat din braþe chiar de Laura Codruþa Kövesi, care a priceput faptul cã acesta o va lua la vale ºi nu vrea sã se lase tîrîtã ºi ea. Sursele noastre spun cã mîna dreaptã a lui Kövesi, Marius Iacob, cel care a devenit celebru o datã cu dispariþia Elodiei, a avut o discuþie, joi seara, cu ºefa lui, subiectul fiind o tentativã de detaºare de Traian Bãsescu.

Concret, Iacob va pregãti toate dosarele lui Bãsescu, în care acesta poate fi cercetat, audiat ºi anchetat. În paralel, tot prin Marius Iacob, care se bucurã de o relaþie specialã cu ministrul Justiþiei, Robert Cazanciuc, Laura Codruþa Kövesi ºi-a propus sã obþinã o discuþie privatã cu Victor Ponta ºi sã ofere marfa în schimbul rãmînerii în funcþie, atît a ei, cît ºi a lui Iacob, dupã ce la Palatul Cotroceni se va schimba jupînul. Mai mult, Marius Iacob va fi procurorul care pregãteºte punerea sub acuzare a lui Traian Bãsescu, pentru spãlare de bani, prin redeschiderea dosarului schimbului de terenuri, vînzãrilor ºi revînzãrilor succesive dintre Traian Bãsescu ºi banditul Costel Cãºuneanu.

La nivelul instituþiilor de forþã, în special al Serviciilor Secrete, se înregistreazã un adevãrat fenomen de pregãtire a schimbãrii polului de putere ºi fiecare ºef important încearcã sã capete protecþia lui Victor Ponta, sau a altor lideri cu putere de decizie din partid.

( www.ziartricolorul.ro/d-n-se-pregateste-sa-dea-lovitura-de-grati... )

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 13 August 2014, ora 07:41

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 13 August 2014, ora 07:51

care este diferenta dintre un mort fumator si-un mort nefumator....raspunsul este ca mortul nefumator a murit mai sanatos....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 13 August 2014, ora 08:55

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 August 2014, ora 12:55

De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-13 07:20:23 D.N.A. se pregãteºte sã-i dea lovitura de graþie lui Traian Bãsescu

Surse din Serviciile Secrete spun cã Traian Bãsescu este la un pas de a fi fãcut ºah mat de Victor Ponta. Conform informaþiilor, Matrozul va fi lãsat din braþe chiar de Laura Codruþa Kövesi, care a priceput faptul cã acesta o va lua la vale ºi nu vrea sã se lase tîrîtã ºi ea. Sursele noastre spun cã mîna dreaptã a lui Kövesi, Marius Iacob, cel care a devenit celebru o datã cu dispariþia Elodiei, a avut o discuþie, joi seara, cu ºefa lui, subiectul fiind o tentativã de detaºare de Traian Bãsescu.

Concret, Iacob va pregãti toate dosarele lui Bãsescu, în care acesta poate fi cercetat, audiat ºi anchetat. În paralel, tot prin Marius Iacob, care se bucurã de o relaþie specialã cu ministrul Justiþiei, Robert Cazanciuc, Laura Codruþa Kövesi ºi-a propus sã obþinã o discuþie privatã cu Victor Ponta ºi sã ofere marfa în schimbul rãmînerii în funcþie, atît a ei, cît ºi a lui Iacob, dupã ce la Palatul Cotroceni se va schimba jupînul. Mai mult, Marius Iacob va fi procurorul care pregãteºte punerea sub acuzare a lui Traian Bãsescu, pentru spãlare de bani, prin redeschiderea dosarului schimbului de terenuri, vînzãrilor ºi revînzãrilor succesive dintre Traian Bãsescu ºi banditul Costel Cãºuneanu.

La nivelul instituþiilor de forþã, în special al Serviciilor Secrete, se înregistreazã un adevãrat fenomen de pregãtire a schimbãrii polului de putere ºi fiecare ºef important încearcã sã capete protecþia lui Victor Ponta, sau a altor lideri cu putere de decizie din partid.

( www.ziartricolorul.ro/d-n-se-pregateste-sa-dea-lovitura-de-grati... )

salut !
sa mor io ca nu cred o iota din ce zic sursele astea !
nu ca nu s-ar putea sau ca n-ar fi cazul...daaaa' nu crez ....desi, Codruta e o javra ca si stapin'su si e capabila de orice !

pssst: e ora 13 : mincam si noi ceva ,ca-i pauza de masa ?!
o salata de vinete cu ardei copti, ceva ? o ciorba din di toate legumele, ca-i plina piata ?
niscaiva perisoare cu marar d'ala parfumat ? oauuu si-i buuuun !
moama, Giova , ca tot m-ai intrebat : silueta e asa cum tre' sa fie ptr. o femeie de 66 ani .... adica : nici prea- prea , nici foarte- foarte ....da'i placuta ochiului , sa stii !

Pagini: << 2249 2250 2251 2252 2253 2254 2255 2256 2257 2258 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: