back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2154 2155 2156 2157 2158 2159 2160 2161 2162 2163 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 18:36

De la: Black_Friday_, la data 2014-04-17 16:50:36Ce sa-i ceri unei maneliste?

Mai, centura neagra in ''cara-te de-aici'', recunoaste ca nu te tzine tartacutza sa imi raspunzi la inaltimea cerintelor mele !

Lasa, atata bai sa fie ! Uite, ai timp cateva zile sa bei cafeaua linistit alaturi de cei dragi tie ! Fara sa te ia sughitzul ca te ard in ceafa cu cate o privire, cu cate un vers, cu cate un pamflet sa vad cum iti urca tensiunea ! Fa tumbe in caz ca te plictisesti ! Sa ai un Paste Fericit alaturi de cei dragi tie !

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aş lăsa goale şi pe a o suta aş scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 18:41

@Bella....Sarbatori Frumoase alaturi de cei dragi ! Un gand bun si de la mine, mereu cu drag !

@Nea Marin, Gabriela, Giova, Mihai, Symy, Florion, Sir Haakon..... Sarbatori Frumoase, va imbratisez cu drag !

PS Nea Marine....nu am lucrat numerele alea , e a treia saptamana ! Sa ai grija de tine !

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aş lăsa goale şi pe a o suta aş scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 18:42

Cam frigulet p'aici,mai pun un lemn pe foc,pun si de o cafea ,asa la foc mic,Gabi,adu te rog nitele picaturi de invigorare.....

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 00:09

Focul s-a stins...clienti au plecat...voi inchide si plec la noapte buna copii...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 00:16

Cum se zice,inghit hapul,eu centrez ,eu dau cu capul.....

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 00:21

De la: Musetel, la data 2014-04-17 18:41:31@Bella....Sarbatori Frumoase alaturi de cei dragi ! Un gand bun si de la mine, mereu cu drag !

@Nea Marin, Gabriela, Giova, Mihai, Symy, Florion, Sir Haakon..... Sarbatori Frumoase, va imbratisez cu drag !

PS Nea Marine....nu am lucrat numerele alea , e a treia saptamana ! Sa ai grija de tine !

Multumim frumos.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 00:23

V-ati trezit ca liliecii...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 00:24

De la: _Daniela, la data 2014-04-17 12:11:48
De la: giovausaro, la data 2014-04-17 03:15:05
De la: Black_Friday_, la data 2014-04-16 21:12:41Scarba, oroare, excremente, prostie nativa, ofensiva maladiva, nesatisfacuta nimfomana si inca odata nimfoman.....a! Aia da vers de culcat mortu' in groapa!

O analiza plina de realism a versurilor daphniene...

Mai,railor,rautacioaselor,ce aveti ? ati mancat cumva bureti?nu va place,ignorati,,scrieti bine ,demonstrati,
aratati-va talentul,asta e
tot condimentul
va iubesc si va admir.pentru prosti,un bun sictir,care'nseamna ,eu va jur,un discret stanga'mprejur.
de aia au facut multi stanga imprejur, Giova. Nu stiu care vorbe sunt mai potrivite..
Un proverb armenesc spune: "Dă-i un cal celui care spune adevărul: va avea nevoie pentru a fugi". Dar dă-i unul şi celui care minte: va avea nevoie pentru paradele sale.(aforism de Sandro Montalto)

Daca de întelepti o povata este apreciata, de prosti e ca o jignire considerata.

Cand rade prostul, inteleptul suspina.

Fiecare greșește, dar numai prostul repetă greșeala
........

Greseala e de la forum.
Tot raul asta ce ne enerveaza pe multi este....postarile multiple.
Puteau sa puna ceva in program si era bine.

Nu e vina noastra....noi profiterol....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 00:25

De la: symy1, la data 2014-04-18 00:23:18 V-ati trezit ca liliecii...

Nu pot sa dorm.
Ma doare capul, am stat mult in frig si vint puternic, Trebuie sa ma oblojesc cu aspirine.

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 00:29

De la: nastasemihail, la data 2014-04-18 00:25:46

Nu pot sa dorm.
Ma doare capul, am stat mult in frig si vint puternic, Trebuie sa ma oblojesc cu aspirine.
Eu m-am uitat la un film,acu ma retrag...bea un pic de propolis daca ai,un ceai cald...si fa nani...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 00:33

De la: symy1, la data 2014-04-18 00:29:28

Nu pot sa dorm.
Eu m-am uitat la un film,acu ma retrag...bea un pic de propolis daca ai,un ceai cald...si fa nani...

Am facut energizare si mi-am mai revenit, dar nu e de ajuns, ca e de 2 zile raceala, azi s-a accentuat.
O dau pe aspirine.
Noapte buna.

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 00:35

De la: nastasemihail, la data 2014-04-18 00:33:43
De la: symy1, la data 2014-04-18 00:29:28

Nu pot sa dorm.

Am facut energizare si mi-am mai revenit, dar nu e de ajuns, ca e de 2 zile raceala, azi s-a accentuat.
O dau pe aspirine.
Noapte buna.
Sanatate Mihai....noapte buna

Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 00:52

De la: Musetel, la data 2014-04-17 14:36:34Subiectul multiplu se acorda cu predicatul. In consecinta, corecta fie exprimarea, cand ''apare'' X si Y si alte Avatare, se foloseste pluralul APAR!

Asa, era inca un punct pentru a mari coeficientul de intelepciune.
De la: Musetel, la data 2014-04-17 11:01:22Lasa, Giova, nu fii sad,
Cu dumneata dansez pe Khaled!
Dar sa stii, dansez ca fiica
Careia doar de Dumnezeu ii este frica.

Si "nu fi"...se scrie cu un singur i

Legat de proverbe si zicatori, se presupune ca sunt cunoscute (ca deh, sunt transmise din generatie in generatie...), incat nu mai este necesar sa fie puse intre ghilimele. Limbajul paremiologic este folosit de secole in scrierile literare.

Daniela
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 05:56

da ....observ si eu ca nu are o relatie buna cu rima,are insa fantezie.eu sunt un pic mai bun la rima,bat tactul cu piciorul.si scriu ce-mi trece prin cap,cu anumite exceptii....dar nu cred in "frunza albastra",nu-mi place de exemplu " riga cripto cu toate ca o stiu pe de rost. si nu numai....de...inginerii au privirea inteligenta ,dar nu pot sa se exprime... diezi,i becari,dactile,......
pastele,vinerea mare ,hai sa fim buni,sa ne iubim,sa daruim,sa fim mai generosi

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 06:06

Nu-i bai,e 5 am,fuga la cofee,,da'am pus si oarece pastile cu vitamina D...si nu uitati:Jesus is the resason

ofthe seazon

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 08:05

buna dimineata....hai sa pasteti fericiti.... parca asa se zice.... va las cafea si multa iubire....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 09:08

gata, am ajuns si eu ! buna dimineata ! aaaaa, sarut mina de cafea !
bre, ce sa zic : cea mai buna cafea, ciorba ,mincare sau prajitura, e aia gata facuta de altul si servita cu dichis ! ....sau, Nu tocmai si tot ce-i facut cu minuta proprie e cel mai bun ?
oricum, e bine si asa si asa si ieri am vazut niste oferte venite de la firme de catering, chiar imbietoare ...asta daca n-ai timp, pricepere sau chef de facut, dar te tine punga :
oua rosii
bors de miel
friptura de miel
stufat...
sau si friptura si stufat
drob
pasca
cozonac
una avea si salata beuf in meniul de 560 ron , in rest , pretul incepea de la 430 pina la cel maxim de 560 si toate erau ptr. 6 persone !

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 11:21

Gata ! Ați vopsit ouăle?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 11:34

De la: Marin56, la data 2014-04-18 11:21:16Gata ! Ați vopsit ouăle?

youtu.be/HGIt93yd6wE

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 11:34

De la: Marin56, la data 2014-04-18 11:21:16Gata ! Ați vopsit ouăle?

youtu.be/HGIt93yd6wE

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 11:39

De la: Musetel, la data 2014-04-17 18:41:31@Bella....Sarbatori Frumoase alaturi de cei dragi ! Un gand bun si de la mine, mereu cu drag !

Merci , asemenea !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 11:40

De la: gabigabi2, la data 2014-04-18 09:08:44gata, am ajuns si eu ! buna dimineata ! aaaaa, sarut mina de cafea !
bre, ce sa zic : cea mai buna cafea, ciorba ,mincare sau prajitura, e aia gata facuta de altul si servita cu dichis ! ....sau, Nu tocmai si tot ce-i facut cu minuta proprie e cel mai bun ?
oricum, e bine si asa si asa si ieri am vazut niste oferte venite de la firme de catering, chiar imbietoare ...asta daca n-ai timp, pricepere sau chef de facut, dar te tine punga :
oua rosii
bors de miel
friptura de miel
stufat...
sau si friptura si stufat
drob
pasca
cozonac
una avea si salata beuf in meniul de 560 ron , in rest , pretul incepea de la 430 pina la cel maxim de 560 si toate erau ptr. 6 persone !

youtu.be/Pp3m_bDB1IE

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 12:21

La mine se sparg mereu ouăle când le fierb De ce oare? Am pus si sare... degeaba! Nu de alta, dar intră vopseaua pe dedesubt...

9am_3837

2 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 13:11

Va rog sa ma ajutati si pe mine la acest topic: www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/29112/Identificare-Ceas-d...

Multumesc

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 15:30

imi pare rau,nu pot sa te ajut,al meu e cu cuc

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 16:23

iiii, si tocmai ce-mi cata cucu : ca fea ca fea ca fea ! si na, e musai sa pun de'o cafea daca ceasul o cere !
am pus pe masa si un pachet de halva cu cacao, buuuuna- buna....serviti-va !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 16:39

erata : imi CINTA cucu ....

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2014, ora 17:49

O cafea nu se refuza,mica,neagra si fierbinte,vorba unuia care apare din an in paste,adica poimaine

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2014, ora 12:41

am pregatit cafeaua....puteti sa va serviti ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2014, ora 13:33

bai frate, am terminat de facut toate alea- alea si-s cam frinta ....asa ca-mi pica o cafea, fix la casa sufletului , mersic !
am vrut si eu sa trag un pui de somn, dar vecina de sus s-a apucat de treaba-n capu' meu , exact cind m-am trintit eu pe burta cu gind ca daca dorm macar o juma' de ora mi-e tocmai de ajuns, dar nu fuse chip ! ....asta e !

Pagini: << 2154 2155 2156 2157 2158 2159 2160 2161 2162 2163 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: