Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 15 Aprilie 2014, ora 18:05
De la: gabigabi2, la data 2014-04-15 16:36:13De la: Musetel, la data 2014-04-15 16:14:31Te referi la angina? Nu e cu raguseala, la mine. De cantat nu risc ca si asa ploua des aici. Gabitza....io si pe patul de moarte tot voi vorbi! Ragusit ori nu, macar prin semne. Doamne, unde e popa Symy: ma spovedesc! ....oare cum sa inlocuiesc apa din butoi cu aghiasma? Sa montez oare o halba si sus pe usa de la cafenea? Pe interior.....
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aş lăsa goale şi pe a o suta aş scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Aprilie 2014, ora 18:13
mici franturi de ciocolata si bobite de alune
imbracate-n inghetata,fac viata roz,pe bune... daca-i si vreme ploioasa,si de lume nu-ti prea pasa, da-i iubitei o-nghetata,trateaz-o ca pe o craiasa. iar apoi saruta-ti juna,trateaz-o cu binisorul Mangaie-o, ia-o in brate si.... arata-i dormitorul....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Aprilie 2014, ora 18:25
Pe vreme ploioasa cica s-ar numara si banii...
Considerand aspiratiile omului cotidian, Casa fiind frumoasa si trecand anii, Dormitorul ar putea fi decorat in stil elvetian.
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aş lăsa goale şi pe a o suta aş scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 15 Aprilie 2014, ora 18:31
Tot in dormitor se pot numara stelele / ledurile.
www.youtube.com/watch?v=2jUE3_kuEVM Adio nopti sub cerul liber! Vine cerul in dormitor!
|
|
Postat pe: 15 Aprilie 2014, ora 18:50
Not a big deal.Mutam patul afara,apoi decidem cine priveste cerul si cine cearceaful,sau facem cu randul...
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 09:24
oioi, da' ce pacatosi sunteti, bre ! taman in saptamina asta va maninca ! pffff, da' ce m-am rusinat !ia sa va fac eu un ceai de urzici ....o lingurita de otet si, cu ce sa va mai pedepsesc, ha ?
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 09:42
Ați dat-o pe poezie...De fapt și vremea de afară zice. O s-o dăm pe Bacovia...
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 09:51
Neatza buna , oamenji buni!
Gabriela.... sa fie cu pardon , ca eu am incercat sa ii deviez traiectoria lui Daddy Cool, dar el: Batman , Batman, catre dormitor cu juna lui. Apoi ce era sa fac? Le-am lasat patul, le-am lasat si stelele si am iesit tiptil , tiptil, ca si cum nu eram prin cafenea. Merit o inghetata, asa-i? Acidul acetic ne trezeste din lesin. Nea Marine.... iti trimit o raza de soare de aici de la mine. Am 3 grade, dar am soare! Nu te mai pup, sa stea ursu' in coada, na! Azi este Miercuri, zi a lui sapte din luna lui Avril. Cum stam cu Luna, frate Symy? O zi faina tuturor! Ampiciorul pe accelerator.....
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1281 mesaje Membru din: 30/12/2012 Oras: Iasi |
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 13:06
Aveam si inspiratie, si muze,
Si-am vrut sa scriu ceva sa va amuze Aveam un optimism molipsitor Cand am deschis al meu calculator. Dar mi-a picat in scarba si oroare Vazand ce-a scris o antevorbitoare. Ma-ntreb, de ce o fi versificat? Ca nu-i nici ritm, nici rima, nici substrat (ca sa nu spun ca suna de c.cat). Sa ne scuteasca de asa oratorie, Ca nu-i nici proza, nu-i nici poezie. Amestecand cafeaua printre zodii… Doar bate campii si vorbeste-n dodii. Marte si Chucky, cai care necheaza… E limpede ca lampa-i cam fileaza. Se crede ea “ashea”…interesanta… (Nu prea rimeaza, dar o spun)…..e toanta! Si va-ntrebati de ce nu mai apare Sandu si Ingrid…si-alte avatare Ce ne distrau cu glumele spumoase, Cu versuri inchegate si frumoase? Ca vine-o ipocrita, o ciufuta, Cu-n singur scop in viata: sa ne f. Si plina de talente si de gratii Sa ne-ameteasca cu elucubratii. Pe-aceasta cale-o rog si o implor Sa nu mai versuiasca-n viitor. Si fiindca stiu ca este poligloata Am sa-i transmit mesajul inc-o data, Ca poate doar asa pricepe ea: Mai lasa-ne si dute-n p.oezia mea!
Daniela
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 13:31
Ha ha ha ha!
A iesit la vanatoare si Brenda! Si-a pus nick de fetiscana Dulce, sexy si babana! Insa cand se pune-n sfoara, Daniela ne omoara! Glume zicea ca are Cucoana in dotare? Ba e clar ca are spume Ce le varsa iar pe bune! Stie doar ca e sictirita Ca nu are un cioc in....pi...sica! Danielo, ia un spin Din al tau inflorit crin, Spala-ti cu apa rece obrazul Da' de iti mai trece necazul! Ia un spritz, sa nu iti tremure tasta Cand te mai izbeste napasta! Fa si tumbe daca vrei Si mira-te, sa te miri, cat vrei! Pam, pam! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 13:35
De la: Musetel, la data 2014-04-16 13:31:05Ha ha ha ha! Si ce daca crinul nu are spini? Din sfoara, o pui tu in sexy stil! Lasa ca am prins toti ideea: Daca eu sunt barbat, tu esti femeie!
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 14:16
De la: Musetel, la data 2014-04-16 13:35:27De la: Musetel, la data 2014-04-16 13:31:05Ha ha ha ha! Pam, pam! - Daniela, (spune-le!) www.youtube.com/watch?v=rW0D2_yLccI Ridica-te si arata-le ce stii!
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 14:19
offf, ce-am facut ?
ce-am facuuut ? v-am dat otet sa va racoriti si ne-am acrit di tat ! uffff ! acum, tu Musetico, sa nu te superi : versurile tale n-au nimic, intr-adevar ....nici ritm si nici prea multa rima da' @Danielo, si asta e un adevar : doar ea ce mai bintuie pe aici ....eu si Giova si , din cind in cind Symy...asadar : asta avem, cu asta defilam ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 14:29
De la: gabigabi2, la data 2014-04-16 14:19:42offf, ce-am facut ? Bine ca au noima versurile ofticatei native ofensive Daniela! Mustesc a excremente eliminate de ura maladiva si mania persecutiei! Aia da!
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 14:31
Hai, persecutato, fa-ti numarul! Ai loc, ofticato care esti!
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 14:35
De la: _Daniela, la data 2014-04-16 13:06:02Aveam si inspiratie, si muze, Scarba, oroare, excremente, prostie nativa, ofensiva maladiva, nesatisfacuta nimfomana si inca odata nimfoman.....a! Aia da vers de culcat mortu' in groapa! Bravo mai persecutato!
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 14:36
Atat am avut de zis! Deocamdata!
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 15:03
Atata vreau,doar sa imi cer iertare,
De fapte savarsite-n saptamana mare. Bat si matanii,zic si rugaciuni, Fac mari eforturi de-a ma abtine pana luni, Ca dupa aia facui socoteala, o sa muncesc la greu ca sa imi scot parleala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 20:44
De la: _Daniela, la data 2014-04-16 13:06:02Aveam si inspiratie, si muze, Daniela, fii intelegatoare In satul ei e plin de semafoare Si atunci cand lampa rosie se aprinde, Unicul ei neuron se incinge Si din excesul de seminte si manele Vomita stupidele poeme. |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Aprilie 2014, ora 21:12
Scarba, oroare, excremente, prostie nativa, ofensiva maladiva, nesatisfacuta nimfomana si inca odata nimfoman.....a! Aia da vers de culcat mortu' in groapa!
O analiza plina de realism a versurilor daphniene...
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 03:15
De la: Black_Friday_, la data 2014-04-16 21:12:41Scarba, oroare, excremente, prostie nativa, ofensiva maladiva, nesatisfacuta nimfomana si inca odata nimfoman.....a! Aia da vers de culcat mortu' in groapa! Mai,railor,rautacioaselor,ce aveti ? ati mancat cumva bureti?nu va place,ignorati,,scrieti bine ,demonstrati, aratati-va talentul,asta e tot condimentul va iubesc si va admir.pentru prosti,un bun sictir,care'nseamna ,eu va jur,un discret stanga'mprejur. |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 10:44
De la: giovausaro, la data 2014-04-17 03:15:05De la: Black_Friday_, la data 2014-04-16 21:12:41Scarba, oroare, excremente, prostie nativa, ofensiva maladiva, nesatisfacuta nimfomana si inca odata nimfoman.....a! Aia da vers de culcat mortu' in groapa! Sunt ''crestini/e'''doar in acte,si spera ca in noaptea de Inviere,sa le fie sterse pacatele..vise pacatosilor!Dumnezeu NU se uita la fata omului,ci la sufletul lui.Eu va spun un ultim avertizment,in legatura cu viata voastra ''sfanta''pe acest Pamant;'''Dar, cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.”Apocalipsa21/8....
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 10:54
Iata varianta Aïcha, adapata circumstantelor atenuante:
Ca si cum nici n-ar exista Veninul domnului in catifea Trecu mult departe de mine Daca mintea doar atat il tzine! Black este mare poet Nascut doar pentru pamflet Astfel eu ma conformez Si iar una ii teren ii pasez. Nu-i place ce scriu eu, atata bai! Sa fie rima lui perfecta! Hai Blackule, scrie din inima O poezie care sa anime! Inspirat, ma cacofoni cu biju', Insistent , baiatu', cum sa nu? Imperativ si-o cere iar la fileu Ce sa fac, ziceti, sa i-o pasez tot eu? Aïsha, Aïsha, nene esti de belea Aïsha, Aïsha haide Black, numa'-ncoa' AÏsha, Aïsha hai, figurantule, nu mai sta Aïsha, Aïsha replica frate la rima mea! Na si melodia, Jupane, sa nu zici ca nu ti-am pus-o! www.youtube.com/watch?v=8be8zBJWDJw . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 10:59
Ziua sa iti fie senina, Symy!
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 11:01
Lasa, Giova, nu fii sad,
Cu dumneata dansez pe Khaled! Dar sa stii, dansez ca fiica Careia doar de Dumnezeu ii este frica. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 11:03
O zi frumoasa, precum sufletele voastre! Stiu ca toate sunt frumoase, chiar daca vor sa deruteze aparentele intentionat!
Suntem Joi, ziua lui Jupiter, luna lui Avril, anul 14 dupa 2000...... Luna este in descrestere, fusese plina acu' cateva zile!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 11:46
De la: _Daniela, la data 2014-04-16 13:06:02Aveam si inspiratie, si muze, Danielo , te-apucasi sa dai la gioale taman acu' in zilele pascale ?! Ui' d'aia nu trec io pe Generale Ca nu am , zau, talentul dumitale ! Nici rima n-am si canci substrat , Ce ma oftici, imi vine sa te bat De as avea cu ce , mai ca as vrea sa-mi bag ceva in p.oezia ta Treci pe la Symy sa te spovedeasca Cu un meniu complet sa te cadorisesca ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 12:11
De la: giovausaro, la data 2014-04-17 03:15:05de aia au facut multi stanga imprejur, Giova. Nu stiu care vorbe sunt mai potrivite..De la: Black_Friday_, la data 2014-04-16 21:12:41Scarba, oroare, excremente, prostie nativa, ofensiva maladiva, nesatisfacuta nimfomana si inca odata nimfoman.....a! Aia da vers de culcat mortu' in groapa! Un proverb armenesc spune: "Dă-i un cal celui care spune adevărul: va avea nevoie pentru a fugi". Dar dă-i unul şi celui care minte: va avea nevoie pentru paradele sale.(aforism de Sandro Montalto) Daca de întelepti o povata este apreciata, de prosti e ca o jignire considerata. Cand rade prostul, inteleptul suspina. Fiecare greșește, dar numai prostul repetă greșeala ........ Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 12:18
De la: _2148_, la data 2014-04-17 11:46:29 dac-ai avea, n-as lua nici de pomana ca mi s-ar spune iar, ca-s nimfomana... Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 17 Aprilie 2014, ora 12:43
De la: Musetel, la data 2014-04-17 10:59:17Ziua sa iti fie senina, Symy! Si tie la fel...sper ca te-ai apucat de specialitatile de Pasti.. ca de rime si poezii,nu-mi trece de foame..
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
|
|

pardon, eu asa am retinut ca nici nu prea aveai glas ....inseamna ca m-am inselat !
ce-am facuuut ? v-am dat otet sa va racoriti si ne-am acrit di tat ! uffff !
Bravo mai persecutato!