back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2145 2146 2147 2148 2149 2150 2151 2152 2153 2154 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2014, ora 22:06

In Franta , testul de paternitate este considerat a fi legal doar in cazurile judiciare pentru a dovedi sau infirma anumite acuzatii. Nu se poate vorbi dspre un test de paternitate cerut in demersurile private. Este ilegal.

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aş lăsa goale şi pe a o suta aş scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 02:10

De la: Musetel, la data 2014-03-26 22:06:28In Franta , testul de paternitate este considerat a fi legal doar in cazurile judiciare pentru a dovedi sau infirma anumite acuzatii. Nu se poate vorbi dspre un test de paternitate cerut in demersurile private. Este ilegal.

Cresteti-ii ma la gramada toti copiii, ce va tot judecati atita.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 09:12

De la: giovausaro, la data 2014-03-26 20:32:37Ce e trist,e faptul ca gresit.Prin anul 2006 am fost in Romania si am fost desigur si
prin locul unde m-am nascut..Unii din rude si prieteni ziceau ca seaman leit cu tata.
Cineva mi-a zis ca a tresarit cand m-a vazut,asemanarea fiind izbitoare.
In copilarie am avut un prieten de varsta mea,fara tata.O ducea bine ,era rasfatat de rude,
ziceam ca e mai bine fara tata...greseam?.Ce zici Marine?

ahhhh, mi-ati dat un junghi in inima cu ce spuneti voi : tu si Marin !
si nici atunci, cind a vazut asemanarea izbitoare, nu si-a dat seama de eroarea in care a trait o viata si nedreptatea facuta, atit tie cit si mamei tale si sotiei lui ? n-a spus chiar nimic ? nici-o scuza, nici-un regret ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 09:14

hai sa bem o cafea ca sa ne treaca amaraciunea !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 10:07

De la: nastasemihail, la data 2014-03-27 02:10:46
De la: Musetel, la data 2014-03-26 22:06:28In Franta , testul de paternitate este considerat a fi legal doar in cazurile judiciare pentru a dovedi sau infirma anumite acuzatii. Nu se poate vorbi dspre un test de paternitate cerut in demersurile private. Este ilegal.

Cresteti-ii ma la gramada toti copiii, ce va tot judecati atita.

Eu as creste si copiii care nu ar fi ai mei! Dar tu?

Copiii de azi sunt parintii de maine!

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aş lăsa goale şi pe a o suta aş scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 10:23

De la: gabigabi2, la data 2014-03-27 09:12:16
De la: giovausaro, la data 2014-03-26 20:32:37Ce e trist,e faptul ca gresit.Prin anul 2006 am fost in Romania si am fost desigur si
prin locul unde m-am nascut..Unii din rude si prieteni ziceau ca seaman leit cu tata.
In copilarie am avut un prieten de varsta mea,fara tata.O ducea bine ,era rasfatat de rude,

si nici atunci, cind a vazut asemanarea izbitoare, nu si-a dat seama de eroarea in care a trait o viata si nedreptatea facuta, atit tie cit si mamei tale si sotiei lui ? n-a spus chiar nimic ? nici-o scuza, nici-un regret ?

Gabitza.... Mi-am cunoscut un singur bunic. Celalalt murise la varsta de 62 de ani, precum tata. Dumnezeu sa ii ierte pe toti!

Sa ma intorc la bunicul pe care il prinsesem in viata si pe care am reusit sa il vad de doua ori in viata mea: odata cand fusese la sora vitrega a mamei, care locuia cu cateva blocuri mai sus de noi, in acelasi oras (municipiu de judet, certificat) si mergea spre casa, iar eu si parintii aflandu-ne pe terasa, tata exclama: Uite-l pe bunicul tau!...si a adoua oara la funerariile sale. Evident ca procesand ceea ce imi spusese tata, in timp ce fugeam pe scari si pe strada, l-am ajuns pe bunicul si l-am luat de mana: Sunt eu: nepoata ta! Hai sa te duc la mami! Atat am putut face eu....Daca s-ar fi intamplat azi, faceam eu mai multe. Parca il vad si azi pe scaunul din capul mesei in sufrageria parintilor mei, culpabilizandu-se in sinea sa dar uitand sa rosteasca vreu ''imi pare rau''. Nu mie, mamei mele, propriul sau copil.....

Deci, Gabitza....exista si tati care nu pot spune ceea ce simt!

Ma crezi ca a murit fara sa prezinte o singura scuza mamei mele pentru TOT iadul prin care a facut-o sa treaca atat pe bunica, Dumnezeu sa o ierte , cat si pe mama?

Exista si astfel de oameni....

Eu am avut un tata cu care m-a binecuvantat Dumnezeu, care a avut mereu deschise atat sufletul, cat si inima, iar mintea sa a conceput solutii in orice situatii! M-a facut sa cunosc, nu numai sa cunosc, m-a facut sa simt sentimentele sale si sa le traiesc la justa lor profunzime , sinceritate, chiar daca nu mi-a spus multe din ceea ce il impiedica uneori sa avanseze, am avut parte de el si de iubirea sa, iar datorita lui si a mamei mele sunt...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 10:52

cred cu multi dintre noi au o astfel de durere ascunsa-n inima, caci nici bunicii mei nu au dorit-o pe mama de nora si din "boanghena" nu o scoteau si totusi, a fost atit de inteleapta mama mea ca ne imbraca frumos, ii punea tatei , in brate, cartonul de prajituri si ne trimitea asa dichisiti, in vizita la bunica , numai si numai ca sa nu ne lipseasca pe noi, copiii , de dragostea ei !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 11:06

Gabitza..... Mama este iubita si azi de toata familia ...tatalui meu. Din partea sa, prea putine contacte avem.... La ea fu alta povestea....Bunicul fusese casatorit odata, inainte de a se casatori cu bunica.... In timp ce el luptase pe front, prima sa doamna a cunoscut un ofiter si a prezentat bagajele bunicului la usa cand acesta s-a intors din razboi. Apoi bunicul a cunoscut-o pe bunica, au avut-o pe mama. Locuiau in casa bunicii mele. Pana cand, la un moment dat, bunicul si-a adus prima doamna in casa bunicii mele. Bunica mea s-a sinucis.... Azi nici casa si nici pamanturile nu mai sunt in posesia familiei mele....Dar.... eu sunt in viata! Voi avea sufletul sa redezgrop mortii si istoria si sa sesizez curtea suprema care va scoate din casa ce e pe pamanturile mamei o familie...uzurpatoare. Ce zici?

Io zic ca nu......Dar poate imi schimb motivatia intr-o zi....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 12:40

au, dura povestea ta !
dar nu inteleg cum a fost posibil asa ceva, ptr. ca la moartea bunicii tale , Mama ta trebuia chemata la succesiune, fiind la paritate cu tatal dinsei ! si chiar daca bunicul tau i-a lasat apoi, mostenire primei doamne ce avea, dumnealui tot nu detinea , legal , decit jumate ....in sfirsit !

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 13:51

De la: gabigabi2, la data 2014-03-27 09:12:16

....Prea taziu ,din pacate murisera amandoi...
Pe la 16 ani m-am apuca de box..Intr-o seara a incercat sa ma loveasca iar.....i-am insfacat mana,am strans-o pana s-a inmuiat...l-am privit in ochi....De atunci m-a lasat in pace....Devenisem un barbat calit..de atunci am zis ca nu mai astept nimic de la viata, daca vreau ceva iau ...viata e cu autoservire....
Gata cu amintirile..O cafea strong,cateva picaturi,ca p-aici e inca sub zero...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 14:27

De la: gabigabi2, la data 2014-03-27 12:40:38au, dura povestea ta !
dar nu inteleg cum a fost posibil asa ceva, ptr. ca la moartea bunicii tale , Mama ta trebuia chemata la succesiune, fiind la paritate cu tatal dinsei ! si chiar daca bunicul tau i-a lasat apoi, mostenire primei doamne ce avea, dumnealui tot nu detinea , legal , decit jumate ....in sfirsit !

Scrisesem unroman incercand sa iti spun , Gabriela, despre detaliile care complica situatia actuala, insa am pierdut tot la o pierdere de conexiune, s-a dus C si V odata cu redemararea calculatorului. Ma opresc sa mai supar pe stramosii mei, iilas sa isi vada de odihna sau de curatirea sufletelor lor, cred ca mai bine concretizez ceva apeland la un avocat specializat. Doar ca nu este usor cu un pitic de varsta scolara primara, la 2000 de km de pamantul natal si cu plimbat de acte prin toata lumea, voi sfarsi prin a fi urechiata totusi de careva dintre stramosi.

Bun....Salute Daddy Cool! Unde e cafeaua aia? Ma doare craniul (asa zic francezii: J'ai mal au crane) . Am soare de vreti cate o raza, dar am si pe caposul de Eol care imi sopteste in stilu-i propriu nordic.

Ma gandeam ca, totusi, bine ne-am adunat la o cafea!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 15:04

sunt aici !
Giova, m-ai impresionat pin' la lacrimi ! te imbratisez cu drag !
si, buna cafea mai stii sa faci : uite un pupic de multumire !

Musetico, deci a fost ceva pe retea ca si la mine a cazut netul si de mai bine de o juma' de ora se chinuie don Neloo cu calc., crezind ca i-a sosit sfirsitul, caci e cam vechi, saracul !

deci : avem o cafea buna....eu pun pe masa niste saratele si niste biscuiti cu ciocolata ! am si niste lapte de frisca....serviti-va !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 15:13

Merci , Gabi, de cafeluta si de saratele. Eu pot sa imi pun capul pe masa? Ma doare si nu vreau sa iau bumbi(medicamente, cazul actual analgezice).

La mine cazuse netul cu totul, nu numai forumul nu mergea. Ti-am spus ca pe mine ma priveau stramosii mei, de atunci ma doare si capul....

Ce povestim azi, Gabi? A treia cafea o dau eu, pun si ceva cookies pe masa, tot biscuiti cu petale de ciocolata amaruie si cu caramel, ca le-am facut si fiul meu stramba din nas, doar nu le-o hali singura, domnul musetel nu mananca nici el.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 15:21

ce vrei sa mai povestim ? nu asta facem tot timpul , intr-un fel sau altul , povestind despre noi ? de ce mi-as propune sa povestesc, neaparat ? cind e ceva ce "apasa " pe butonul memoriei i....ca de ex., discutia dintre Giova si Marin, am povestit si eu si tu, spontan, caci ne-a rascolit niste amintiri !

P.S
dar ai observat Cine nu povesteste nimic despre el , niciodata , in schimb ii critica pe toti ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 15:40

De la: gabigabi2, la data 2014-03-27 15:21:59ce vrei sa mai povestim ? nu asta facem tot timpul , intr-un fel sau altul , povestind despre noi ? de ce mi-as propune sa povestesc, neaparat ? cind e ceva ce "apasa " pe butonul memoriei i....ca de ex., discutia dintre Giova si Marin, am povestit si eu si tu, spontan, caci ne-a rascolit niste amintiri !

P.S
dar ai observat Cine nu povesteste nimic despre el , niciodata , in schimb ii critica pe toti ?

Nu e treaba noastra, Gabriela.

Fiecare persoana este libera si face ce crede ca este mai bine pentru sine. Dar este bine sa facem mereu bine, atat sinelui cat si celor din jurul nostru. Vorba aceea: Daca bine nu pot face, rau si mai putin!

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 18:03

La mine mai merge o cafea,voua va recomand un ceai goji berri....o aroma foarte placuta,un ceai tonifiant, dupa five o'clock.....

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 18:10

Hopa..a aparut iar vulpita...aia cu patru picioare...O vad dimineata pe la 7.Ma aude,
se uita la mine
apoi se retrage,sare peste parau si se ascunde....Am ceva semne timide si de la vulpita cu ochi verzi

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 18:11

De la: giovausaro, la data 2014-03-27 18:03:21La mine mai merge o cafea,voua va recomand un ceai goji berri....o aroma foarte placuta,un ceai tonifiant, dupa five o'clock.....

Parem noi mai hiretici, asa-i?

Ma alatur si io la un ceai ... de menta. Santé, Giova!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 18:14

De la: giovausaro, la data 2014-03-27 18:10:02Hopa..a aparut iar vulpita...aia cu patru picioare...O vad dimineata pe la 7.Ma aude,
se uita la mine
apoi se retrage,sare peste parau si se ascunde....Am ceva semne timide si de la vulpita cu ochi verzi

S-a ratacit in sfarsit si a aterizat in fata casei tale? Yes! Stiam io ca asa va fi!

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 18:16

De la: Musetel, la data 2014-03-27 18:11:22
De la: giovausaro, la data 2014-03-27 18:03:21La mine mai merge o cafea,voua va recomand un ceai goji berri....o aroma foarte placuta,un ceai tonifiant, dupa five o'clock.....

Pe la mine se zice siretici...da nuu,nu d'aia....e sase trecute fix la voi
Aaaa menta...am avut in gradina ,am tinut-o in dormitor...se doarme asa de bine...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 18:23

De la: giovausaro, la data 2014-03-27 18:16:28

Aaaa menta...am avut in gradina ,am tinut-o in dormitor...se doarme asa de bine...

Parol ca e 17:22 la mine? Deci ce beu? Cafa ori ce ai?

A inceput deja sa iasa menta in gradina. In week-end-ultrecut a dat grindina. Azi-noapte inghetase....

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 22:19

De la: Musetel, la data 2014-03-27 18:23:22
De la: giovausaro, la data 2014-03-27 18:16:28

Parol ca e 17:22 la mine? Deci ce beu? Cafa ori ce ai?

A inceput deja sa iasa menta in gradina. In week-end-ultrecut a dat grindina. Azi-noapte inghetase....

Lasa ca eu mai am menta uscata....

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2014, ora 22:32

SAMPANIE!!!!!!

5 la 2! Steaua bate pe Dinamo! Olé, olé, olé!

Fiecare razboi il ducem cu fruntea sus
Avem 11 eroi multi adversari de rapus
Avem un nume vestit Rosu-Albastru culori
Avem sange latin, suntem invingatori!!! biss

Tot stadionul striga acum Steaua
Fortza Steaua, Fortza Steaua, he, he

In fiecare minut, suntem alaturi de voi
Cu Steaua pana la moarte castigati pt noi
Avem peluza ce striga bine ati venit in infer!!!
Iar adversari de frica nu se mai vad pe teren!!! biss

Fortza Steaua, Fortza Steaua, he, he!!!

Hey, campioni din Ghencea mai sunt lupte de dus
Avem traditi in spate si numele Lacatus
Avem gazonul in suflet si cantam pana murim
STEAUA TE IUBIM!!! bïss

www.youtube.com/watch?v=H2KynyYXiP8

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 07:20

De la: giovausaro, la data 2014-03-27 18:10:02Hopa..a aparut iar vulpita...aia cu patru picioare...O vad dimineata pe la 7.Ma aude,
se uita la mine

m-ai facut sa rid cu vulpita ta cu ochii verzi !
hai, buna dimineata si pune capcana inimii acolo si poate intra singura in ea !

am pus d'un cafeloi baban ptr. toate lumile !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 07:55

Îhmmm, mirosul m-a adus, izul incomensurabil al cafelei. Iar daca a facut-o doamna Gabriela, nu pot sa vin cu mana goala, va aduc croissantes de la mama lor.

Va doresc o zi frumoasa, linistita, pace in suflete si inimile deschise. Mintea sa fie activa si pozitiva!

Un cer senin si soare in inimi si in suflete! Cantati, nu (mai) plangeti!

www.youtube.com/watch?v=jnVipLks7EY

.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 08:14

offf, nu-i soarele pe cer....sunt multi nori ce stau sa-si picure continutul si-mi scirtiie oasele a jale si durere !
da' un croasant cu ciocolata e bine venit !
si, na : ma duc la bucatarie sa trag o tigarusca si sa ma apuc de facut o ceva ciorba ptr. azi.... cred ca mai am niste loboda pusa-n congelator si parca ar merge linga pilaful cu ciuperci facut ieri !
sa aveti o zi faina !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 14:02

aiaiai , singura ? biiiine !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2014, ora 14:10

Hop si io la cafeloi,sa aveti o zi d buna,

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2014, ora 14:13

pana imi termin micul dejun stau p'aproape.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 14:28

bine ai venit !
stau si eu putin linga tine, dar nu prea mult ,ca am treaba : ma duc sa vad ce mai scrie Saxon ....intra si tu pe textele lui ca merita atentia !
sa ai o zi cu mult spor !

Pagini: << 2145 2146 2147 2148 2149 2150 2151 2152 2153 2154 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: