Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 19 Martie 2014, ora 15:50
De la: Marin56, la data 2014-03-19 08:31:03De la: Black_Friday_, la data 2014-03-18 21:01:30De la: giovausaro, la data 2014-03-18 18:25:45Are un conac parca...A gatit si un peste,nu mi-a placut reteta,a adaugat zeama de portocale... nu, nu s-a referit nimeni la Post ci, la combinatia dintre peste si portocale ! dar, imi pare rau : e o delicatesa felia de gogosar cu o boaba de strugure innauntru, puse la borcan cu otet fiert cu arome si miere ! immmmm
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Martie 2014, ora 16:01
De la: giovausaro, la data 2014-03-18 18:25:45Are un conac parca...A gatit si un peste,nu mi-a placut reteta,a adaugat zeama de portocale... ,,mircea fa-te ca lucrezi''....si-a tras conac la ,,cetate'' pe malul dunarii in dolj in urma unui schimb facut in anii '90 ...a dat vila sovietica in care-a fost consemnat de zelosii ,,securisti'' si s-a retras discret acolo....cat despre sucul de portocale este un brand de-al sau....il foloseste la aproape orice gateste... Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 19 Martie 2014, ora 16:13
Mi-am adus aminte cine e tat�l natural al lui Mircea Dinescu: Gheorghe Gheorghiu Dej. Am c�utat pe Google �i am constatat cu surprindere c� nimeni n-a scris despre asta p�n� acum. Asculta�i, cre�tinilor, tineri �i b�tr�nilor (admi��nd c� b�tr�nii obi�nuiesc s� umble pe net), asculta�i �i lua�i aminte, c� b�iatu� nu v� minte.
C�ndva, un literat respectabil, la o b�ut� �n casa lui, ne-a ar�t�t un dic�ionar al tinerilor scriitori, nu mai �tiu precis ce critic �l scrisese �i nu vreau s� spun o prostie, �n care Mircea Dinescu ap�rea: n�scut ca fiu al unei sp�l�torese. At�t. Pater semper incertus, desigur; �n cazul �sta, paternitatea lui Gheorghiu Dej era cvasicert�, doar c� nu putea fi dezv�luit�. Ia s�-i vedem dac� seam�n�: Seam�n�? Bun. �i ne-a spus literatul pe ce se baza b�rfa care a circulat �n anii �70, c�nd Mircea Dinescu s-a ivit drept copil teribil al poeziei rom�ne�ti. Sp�l�toreasa cu pricina muncea la Palat, �n slujba primului om �n stat, Gheorghe Gheorghiu Dej, secretar general al PCR (func�ia de pre�edinte al ��rii avea s-o inventeze Ceau�escu). S-a n�scut �ntre ei o idil� �i dup� aia, �n 1950, un b�iat, pe care sigur c� pozi�ia lui Gh.Gh.D. nu i-a permis s�-l recunoasc� drept fiu. Dar s-a �ngrijit din umbr� de cre�terea �i educa�ia lui, fiindc� avea dou� fete, �i alea cam panarame, l�s�ndu-le cu limb� de moarte apropia�ilor, c�nd l-au ajuns radia�iile sovietice, s� fac� �i ei acela�i lucru de atunci �ncolo. �i Mirciulic� a tras niscai foloase de pe urma regimului instaurat de taic�-s�u cu geala�ii lui. Venit de la Slobozia la Capital�, Dinescu a �inut mor�i� s� ajung� actor. Nu-i de mirare: una dintre surorile lui, Lica Dej, a fost �i ea actri��, chiar dac� talentat� c�t o paia�� de ipsos. Dar cum importantul s�u tat� murise �n 1965, lui Mircea i-a fost imposibil s� ia admiterea la IATC, din vreo �apte �ncerc�ri. Erau, totu�i, la cincizeci de candida�i pe loc. Spre a fi �ncadrat �n c�mpul muncii, Mircea Dinescu s-a �nv�rtit de t�iat frunze la c�ini, s-a f�cut paznic la Uniunea Scriitorilor, al c�rei membru era. A terminat �i o facultate p�n� la urm�: Academia ��tefan Gheorghiu�, nu m� �ntreba�i dac� e rud� cu acela care i-a dat denumirea. Este echivalentul jurnalismului sau al �tiin�elor politice de azi, de altfel absolven�ilor predecembri�ti li s-au echivalat diplomele. De la Uniunea Scriitorilor la Uniunea Sovietic� n-a fost dec�t un pas: Mircea Dinescu �i-a luat soacr� din corpul ambasadei URSS la Bucure�ti. La finele anilor �80, c�nd s-a f�cut disident, �tia cam ce riscuri comport� atitudinea lui� Fiica lui Mircea, Irina Dinescu, a instituit o tradi�ie a familiei: ca �i m�tu��-sa Lica, e actri��. Gheorghiu Dej a fost un m�nc�u vestit, Dinescu pare s� se fi retras din literatur� �n gastronomie. Iar dac� Dej s-a pus �n fruntea revolu�iei comuniste, fiu-s�u nu s-a l�sat mai prejos c�nd cu revolu�ia anticomunist�. www.prazburg.com/2011/02/mircea-dinescu-fiul-lui-gheorghiu-dej/ Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 19 Martie 2014, ora 17:20
Dup� fleici
By Gigi Kant bule, parodii & m�sc�ri coada Dintr-at��ia locatari, Ba slujba�i, ba pensionari, Dintr-at��ia bo�orogi, Mo�i restan�ieri, milogi, Numai eu, r�sad abil, M� brodii mai mercantil. �i ce bun eram pe vremuri� C�t de greu era s� tremuri Iarna, dis de diminea��, Ca s� fii la coad�-n fa��! Dar acum, alte emo�ii C�nd se las� cu promo�ii! In�i frenetici Diabetici Babe late Disperate Merg ades, turm� compact�, Cu varice, cataract�, Stenturi, osteoporoz�, F�r� morg�, f�r� poz�, S� tocmeasc� pe doi lei Fleici, mezeluri, mititei. I Tot a�a, la un Carrefour, Se-ntruni nucleul dur. �i la u��, de cu zori, Tr�iau clipa cu fiori. - Oare azi ce-o s� mai dea? Drujb�, trafalet, rindea? �unc� preg�tit�-n fum? (De m�ncare lu�m oricum, C�, promo�ie au ba, Burta cere partea sa.) Minutarul face �cling�, Mo�i �i babe crunt �mping. Eu voinic prea tare nu-s� Dar lupt ca soldatul rus. Era scris ceva pe geam (Era nalt, nu ajungeam!) La I phoane �i I poade L�comia nu m� roade. Poate doar la chimicale, La buc�t�reli, la oale. Hai, bag�, Colo-n p�ntec la desag�! Scoate patru pache�ele Scotchuite �ntre ele. Eticheta-i cu remarca �Pre�ul nostru bate marca!� P�i a�a flacon cu dop Nu vezi nici la teleshop! Antigel! Antigel! Scade ziua, ies lumine. Dac�-nghea�� Diminea��, Bine e s�-l am la mine! Ia tricouri �n carouri �i n�dragi �ie dragi! Ia �i pune-n c�rucior, C� doar vezi ca e omor! II Lun� de cadouri, anul tu-l �nchei �n fuga mare �i g�ndirile ne-ntuneci c�nd ne-aduni la galantare! Vezi pe-un �mecher care-�i umple frigiderul pe un veac, De-ai jura c� ia salariu c�t M�ru�� �i Bendeac, Pe c�nd altul cat� hran� lesne p�n� peste fire, Socotind c�te clipite are p�n� s� expire. De�i trepte osebite le-au ie�it din urna sor�ii, Cump�r� de zici c� m�ine intr� ambii-n anul mor�ii! O duduie Rea �i �uie, Neagr� �i sulemenit� Ca o cior� prea vopsit�, M�c�ne-n lavalier� Ca o pu�c� mitralier� C� poporu bag�-n co� �i c-a le�inat un mo�. Dar puhoiul cre�te iar La raionu-alimentar. - Iete-te, madam Iftode, Ce de mai cafalopode! Supercongelate, Superdiscountate. Iar pe rafturi, mai �n spate, Au lamelibranhiate, Din Thailanda, din Vietnam, Pangasius din Surinam �i merluciu din Tighina� Da� nu-i pe�te ca g�ina! Uit�-te, au pulpe, piept, Ia cinci kile, fii destept! Chiar �i-a�a, mo� olog, Puteam fi ornitolog� At�t de fraged� �n tav� Te v�d cum sf�r�i c�nd te-ntorc. Pot afirma f�r� z�bav� C� te prefer oric�rui porc! Abia �i-ating substan�a moale, C� simt un fream�t �n papile. �i v�d cum blocu-l bag�-n boale Parfumurile-�i volatile. III H��i� de mezeluri la cel mai bun pre�. M�-nghesuie-o bab�, c�lc�nd ferm �i demn S-apuce colaci de c�rna�i de mistre�. A� vrea s-o lovesc cu bastonul de lemn! E sprinten� baba, energic�-n draci, Cu p�r violet �i recent coafat. O cert �i-mi r�spunde-ncrunt�ndu-se: �Taci!�. �i eu am t�cut ca un porc fezandat. �Mai bine ia cornul cu gem din saco�� �i mut� din drum c�ruciorul t�u plin!� Atunci �mi c�zu din c�ru� o brio�� �i eu �l mutai, �ns� foarte pu�in. La standul care s-a deschis E-o coad�-at�t de lung�, C� nici nu s-o mai �ti precis La to�i de-o s� ne-ajung�! Erau de toate-n galantar C�nd s-a aprins lumina. Str�luce marfa ca un far Originar din China. Con�ine-or oare conservant Borcanele aceste? Adaos tare derutant: Noi nu-l vedem, �i este. Mai lung imi pare drumul, acum, la r�nd la cas�. A� vrea s� plec, dar pre�ul la pulpe nu m� las�. �i traiul, �n genere, e-a�a costisitor, �nc�t �mi duc asaltul, t�r�nd la c�rucior. Zgomotoase p�c�nele Iau din banii de Carrefour. Am r�mas f�r� lovele, Rupt in cur! �ntr-a mizei feerie Dat-am gherl� la dublaje. Nu mai plec la Eforie S� fac plaje. Nu-mi mai fac din ton salat� Nici de dou� ori pe lun�. M�car s� mi-o fac o dat� Poft� bun�! Dup� ce tot achitai Reu�ii de calculai� - Oare chiar fu ieftin tare? Nu fui prost �i lacom oare? Un vecin gr�san, zgircit Mi-a r�spuns c-am fost t�mpit. - Chiar crezu�i oferta? Ea Un sofism era, glumea! Crezi c� faci economie? útia-s pro�ti sa-�i dea ei �ie Marf� bun�, de import? Fac comer� a�a, de sport? Pentru a m� reculege Mu�c haps�n banane blege, Mestec cornul cu-aditiv �i devin hipertensiv. Ce-i inim�? Rezist�! M�ini mergem la Catena! Am cheltuit to�i banii, mi se contract� vena. �n portofel se casc� doar un abis ad�nc� Pl�ng. Vin facturi �i rate� M�n�nc �i pl�ng. M�n�nc. Mihai Antonescu �i Gigi Kant (�ns� foarte pu�in) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Martie 2014, ora 22:30
De la: giovausaro, la data 2014-03-18 17:53:11Pun io pe masa oua de gaina umplute ba,io am zis de post
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Martie 2014, ora 14:16
Azi e prima zi de primavaraaaaaaaaaaa......................
Am o nepotica in varsta de............. patru zile.... O cheama Ingrid
|
Postat pe: 20 Martie 2014, ora 14:36
De la: giovausaro, la data 2014-03-20 14:16:23Azi e prima zi de primavaraaaaaaaaaaa...................... CE SPUI ? pe bune ? hai, ca nu-i 1 aprilie , e o gluma sau e adevarat, ca n-ai spus nimic pina acum ca feciorul tau e casatorit ? dar daca esti un BUNIC fericit, atunci : sa fie intr-un Ceas Bun , cu sanatate si Noroc in viata !
|
Postat pe: 20 Martie 2014, ora 14:49
De la: Fl_Orion999, la data 2014-03-19 16:13:38Mi-am adus aminte cine e tat�l natural al lui Mircea Dinescu: Gheorghe Gheorghiu Dej. Am c�utat pe Google �i am constatat cu surprindere c� nimeni n-a scris despre asta p�n� acum. Asculta�i, cre�tinilor, tineri �i b�tr�nilor (admi��nd c� b�tr�nii obi�nuiesc s� umble pe net), asculta�i �i lua�i aminte, c� b�iatu� nu v� minte. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Martie 2014, ora 19:54
De la: giovausaro, la data 2014-03-20 14:16:23Azi e prima zi de primavaraaaaaaaaaaa...................... Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
|
Postat pe: 20 Martie 2014, ora 22:22
Multumesc,fac cinste
probabil ca am uitat.....am si o fata in Spania...maritata.....Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 07:44
De la: giovausaro, la data 2014-03-20 14:16:23Azi e prima zi de primavaraaaaaaaaaaa...................... Daddy Cool, sa fiti sanatosi cu totii! Dumnezeu sa va binecuvanteze! Iar sufletelului nou-venit, sedere lunga ii dorim si implinirea tuturor misiunilor terriene! Esti un bunic fericit, stiu io !
Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' � Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 14:13
De la: giovausaro, la data 2014-03-19 22:30:30De la: giovausaro, la data 2014-03-18 17:53:11Pun io pe masa oua de gaina umplute asa e, ai zis de post si eu am gresit ! scuze ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 14:17
De la: giovausaro, la data 2014-03-20 22:22:47Multumesc,fac cinste eeeee, vezi ca ne dezinformezi ?! deci : ai si o fiica ....asta-i altceva ! sa va traiasca puiul si sa va aduca numai bucurii ! P.S acu' se cheama ca te pregatesti de plecare in Spania la botezul fetitei ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2014, ora 22:14
Sper sa vina ei aici....astept....si...multam pentru urari.Ma vad cu ea si familia pe webcam destul de des....
|
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 07:35
De la: giovausaro, la data 2014-03-21 22:14:50Sper sa vina ei aici....astept....si...multam pentru urari.Ma vad cu ea si familia pe webcam destul de des.... sa-ti traiasca familia giovica si sa se-nmulteasca cat mai mult....multa sanatate sa aveti....
|
|
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 07:38
e weekend....m-am gandit ca v-ar placea sa gustati cate-un capucino asa ca va las cate-o cana fierbinte de capucino cu aroma de vanilie....sa fiti iubiti....
|
|
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 07:58
De la: giovausaro, la data 2014-03-21 22:14:50Sper sa vina ei aici....astept....si...multam pentru urari.Ma vad cu ea si familia pe webcam destul de des.... si tu tragi speranta ca, vazind ce frumos e la tine.....ca-n Rai , as zice .... sa se stabileasca definitv, acolo ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 08:00
De la: Fl_Orion999, la data 2014-03-22 07:38:48e weekend....m-am gandit ca v-ar placea sa gustati cate-un capucino asa ca va las cate-o cana fierbinte de capucino cu aroma de vanilie....sa fiti iubiti.... oleuuuu, da' ce bun e ! buna dimineata ! sa aveti o zi buna si frumoasa si, chiar e....ba chiar imi pare mult prea cald ptr. timpul asta : nu-i decit Martie !
|
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 17:21
De la: gabigabi2, la data 2014-03-22 07:58:14De la: giovausaro, la data 2014-03-21 22:14:50Sper sa vina ei aici....astept....si...multam pentru urari.Ma vad cu ea si familia pe webcam destul de des.... Asa cred....am uitat un amanunt:Ingrid e al unsprezecelea copil al ficei mele
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 18:39
De la: giovausaro, la data 2014-03-22 17:21:43De la: gabigabi2, la data 2014-03-22 07:58:14De la: giovausaro, la data 2014-03-21 22:14:50Sper sa vina ei aici....astept....si...multam pentru urari.Ma vad cu ea si familia pe webcam destul de des.... Ai echipa de fotbal asigurata!
|
Postat pe: 22 Martie 2014, ora 20:53
Ar mai fi nevoie de niste rezerve
|
Postat pe: 23 Martie 2014, ora 07:17
buna dimineata....e duminica inc-o data....
youtu.be/dJpQkWewhbQ....va las cafea cu aroma de ciocolata , un tub de frisca vegetala si multa, multa dragoste.... youtu.be/5Dfx_iGJdcc
|
|
Postat pe: 23 Martie 2014, ora 07:18
|
|
Postat pe: 23 Martie 2014, ora 09:38
De la: giovausaro, la data 2014-03-22 17:21:43De la: gabigabi2, la data 2014-03-22 07:58:14De la: giovausaro, la data 2014-03-21 22:14:50Sper sa vina ei aici....astept....si...multam pentru urari.Ma vad cu ea si familia pe webcam destul de des.... AMANUNT ? pfoaaaai, esti grozav ! nu-mi vine sa cred ca cineva mai face, azi, de buna voie 11 copii ! pe vremurile bunicilor nostri, era frecvent , caci asa se asigura si mina de lucru din gospodarie si ideea de propasire / perpetuare a neamului, dar azi , de ce ?
|
Postat pe: 23 Martie 2014, ora 09:39
De la: Fl_Orion999, la data 2014-03-23 07:17:29buna dimineata....e duminica inc-o data.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Martie 2014, ora 20:21
un ceai de tei c-o felie de paine cu unt si miere pt. seara....
www.sfatulmedicului.ro/Remedii-naturiste/beneficiile-florilor-de... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Martie 2014, ora 20:24
De la: Fl_Orion999, la data 2014-03-23 20:21:47un ceai de tei c-o felie de paine cu unt si miere pt. seara.... Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' � Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 23 Martie 2014, ora 20:29
De la: Daphne, la data 2014-03-23 20:24:07De la: Fl_Orion999, la data 2014-03-23 20:21:47un ceai de tei c-o felie de paine cu unt si miere pt. seara.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Martie 2014, ora 20:32
Se multumeste!
Seara faina, pe maine!
|
|
Postat pe: 23 Martie 2014, ora 20:36
De la: Daphne, la data 2014-03-23 20:32:19Se multumeste! multumesc la fel...te-astept pe-acelasi euromaidan...
|
|
|
|

si o carafa de merlot...Pentru cei ce tin post,ciupercute la gratar,vinete tavalite in pesmet si alintate cu ulei de masline,la tigaie.....
CE SPUI ? pe bune ?
hai, ca nu-i 1 aprilie , e o gluma sau e adevarat, ca n-ai spus nimic pina acum ca feciorul tau e casatorit ?
Ar mai fi nevoie de niste rezerve