back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2118 2119 2120 2121 2122 2123 2124 2125 2126 2127 >> Sari la pagina:

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 15:39

Omaturi dupa omaturi,se aseaza straturi,straturi,le privesti pana te saturi,iara cand te-ai saturat te apuci de lopatat.....de te taie la rarunchi,ca-i 'nalta peste genunchi,da-i ok,s-avem pardon ,ca te umpli de ozon,cum ziceai, Ingrid pe topic,am trecut la aerobic...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 17:44

De la: giovausaro, la data 2014-02-16 14:48:27
De la: gabigabi2, la data 2014-02-16 09:08:54
De la: giovausaro, la data 2014-02-15 20:21:31
De la: gabigabi2, la data 2014-02-15 15:33:50
De la: giovausaro, la data 2014-02-15 15:04:41Priviti, uitati-va ce-am pus pe masa,
Cafeluta cu caimac si ciocolata rasa....
Piscoturi,saratele,sarailii si cozonac,
Poftiti, serviti,pe alese,de va plac.
Pentru cei care vor s-o ia 'nainte,
Am pregatit parjoale si placinte,
Apoi sa recitim zicala de la noi,
La placinte inainte,la razboi,inapoi

oioioi....ce de bunataturi ! gata, m-am instalat la masa si, moaaaama, ce sa aleg ? pfiii, ma simt ca uitata intr-o cofetarie cu toate-toate prajiturile ptr. mine !

Nu-nteleg nicicum si pace,
cum, meniul nu va place?,
Doar mancare-i berechet..
Ori fugiti de....diabet

Buna dimineata !
cum adica nu-mi place meniul, cind tocmai ce-am spus de bunataturi si ca sunt in deruta, ptr. ca nu stiu ce s-aleg ?!
iar chestia cu uitatul intr-o cofetarie e un fel de vis copilaresc in care, ma si vedeam singura- singurea fata-nfata cu tavile cu prajituri, sortimentele de bomboane cu ciocolata, care mai de care....frisca, inghetata si fursecuri. si sa poti gusta din toate ...ohhhhh, acolo sa dai in diabet, nu alta !

da' gata cu visatul : pun de'o cafea si o ciocolata fierbinte ca merge grozav !
sa aveti o zi minunata !

Am aruncat provocarea,fiindca nu am vrut sate simti singura in cafenea,Da, de, la voi e primavara,cam prea de timpuriu....lumea a iesit la promenada

esti un super dragut si, intr-adevar, de' o mai tine cu vremea asta primavarateca, odata-ncep sa dea mugurii si nu-i bine....e prea devreme inca !
am auzit ca ai niste oratanii ferchese....ia sa ti le vad si eu !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 17:53

motzatele nu numai ca=s frumusele, dar fac si niste oua babane ! va mai aduceti aminte de bancul de pe vremea lui ceasca, ala cu 2 gaini ce se uitau de sus la o alta , rizind de ea ca face un ou de 1,10 leu si ele fac oua de 1.70 leu/ buc ? la care "criticata " pufneste si le arunca peste umar : poi, daca sunteti proaste si va rupeti fundul ptr. 60 bani, ce sa va faC ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 17:58

De la: emil9am, la data 2014-02-16 10:06:39
Buna, bunaă dimineaţa,
acum s-a ridicat ceaţa,
e motiv pentru plimbare
să vă încălziţi la soare.
Cine-i obosit şi vrea
poposeşte-n cafenea
unde ne sunt ofertate
meniuri cât mai picante.
Pot să zic şi eu din gură;
haideţi măi la o friptură!
Şi vă bag pe toţi în boală
cu friptura virtuală.

baaaa, eu am mincat pe bune o friptura la gratar si am bagat niste cartofi la cuptor....mei, omul cit traieste-nvata : vazui pe la emisiunile de bucatareala, cartofii unsi cu alea-alea si un pic de ulei, pusi pe o Foaie de copt ,in cuptor , nu direct in tava si, pe bune : nu se prind, nu se ard, sunt minunati !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 18:11

De la: gabigabi2, la data 2014-02-16 17:58:51
Buna, bunaă dimineaţa,
acum s-a ridicat ceaţa,
e motiv pentru plimbare
Cine-i obosit şi vrea
poposeşte-n cafenea
unde ne sunt ofertate
meniuri cât mai picante.
cu friptura virtuală.

baaaa, eu am mincat pe bune o friptura la gratar si am bagat niste cartofi la cuptor....mei, omul cit traieste-nvata : vazui pe la emisiunile de bucatareala, cartofii unsi cu alea-alea si un pic de ulei, pusi pe o Foaie de copt ,in cuptor , nu direct in tava si, pe bune : nu se prind, nu se ard, sunt minunati !

Tocmai s-a terminat emisiunea tv :Gusta Transilvania....M-au inebunit...au scos la iveala toate bunataturile copilariei mele.Capsuni de Halmeu,magiun,gemuri,porci supranumiti salmon pe patru picioare, pentru monosaturate,placinte langosi,vin de coacaze negre,muraturi la borcan,si multe,multe alte bunataturi.....Ma imbia ispita sa vand tot si sa deschid un bisnis ceva,...prin Maramu' sau Satumare.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 18:26

momentan , nu cred ca-i o idee buna ....n-are lumea bani si se vind ieftin-ieftin pensiuni o frumusete, ptr. ca dau faliment !
deci : mai stai unde esti, ca stai bine !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 19:14

Mda ,stau cuminte...am fo 29 de canale romanesti ,toate is 32 dar doua sau trei se repeta,cam vad ce se intampla p'acolo....da tot ma trage atza....am spirit de invingator.Sunt convins ca as fi obtinut niscai founduri euro ......unde altii nu vedeau nimic,eu zaream o oportunitate...numai ca nu stiu daca as fi in stare sa o iau din nou de la inceput....pentru a cata oara Nu ma sperie munca ,dar ma sperie betele in roate,birocratia,tot felul de inspectori pusi pe capatuiala...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 19:21

De la: giovausaro, la data 2014-02-16 19:14:02Mda ,stau cuminte...am fo 29 de canale romanesti ,toate is 32 dar doua sau trei se repeta,cam vad ce se intampla p'acolo....da tot ma trage atza....am spirit de invingator.Sunt convins ca as fi obtinut niscai founduri euro ......unde altii nu vedeau nimic,eu zaream o oportunitate...numai ca nu stiu daca as fi in stare sa o iau din nou de la inceput....pentru a cata oara Nu ma sperie munca ,dar ma sperie betele in roate,birocratia,tot felul de inspectori pusi pe capatuiala...

ohhhh, te cred ca te trage ata cum as putea sa nu-ti inteleg dorul dar da, asta cu birocratia ce n-are lecuire si spaga data peste tot, ramine o mare problema, dar cea mai importanta tot aia : vadul comercial si clientii !

Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 20:53

De la: giovausaro, la data 2014-02-16 18:11:51
Tocmai s-a terminat emisiunea tv :Gusta Transilvania....M-au inebunit...au scos la iveala toate bunataturile copilariei mele.Capsuni de Halmeu,magiun,gemuri,porci supranumiti salmon pe patru picioare, pentru monosaturate,placinte langosi,vin de coacaze negre,muraturi la borcan,si multe,multe alte bunataturi.....Ma imbia ispita sa vand tot si sa deschid un bisnis ceva,...prin Maramu' sau Satumare.

vino in Moldova, ca vin si eu cu idei...

Daniela
9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 21:00

somacheres

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2014, ora 21:31

De la: _Daniela, la data 2014-02-16 20:53:58

vino in Moldova, ca vin si eu cu idei...

mai vorbim

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 10:16

De la: gabigabi2, la data 2014-02-16 17:58:51
Buna, bunaă dimineaţa,
acum s-a ridicat ceaţa,
e motiv pentru plimbare
Cine-i obosit şi vrea
poposeşte-n cafenea
unde ne sunt ofertate
meniuri cât mai picante.
cu friptura virtuală.

Ai partener ....de afaceri? Ca si mie imi vine sa imi bag picioarele in tot si sa plec acasa! Dar... de ce ne apucam, Daddy? Gasim ideea, io iti fac toate dosarele posibile si imposibile, am experienta europeana. Crezi ca pot fi aplicate experienta ta americana cu cea a mea vest-europeana? Ce facem cu coruptia, ca io nu dau trei zeci de mii de euros lu' cutare' bocteru' de manivela din vreun partid de drepata sau care o fi ca este...... sa imi dea permisiunea sa trag aer in plamani?
Deci, Giova, mai bine cauta alt partener, totusi, nu vreau sa iti dea foc astia pe la comert si la casa din cauza echitabilitatii si ''inocentei'' mele si a convingerii ca vom reusi,ambitiei samd....!

Bine v-am regasit forumisti cafegii! Sa nu ma faultati, am zile proaste! Da' , cel mai bine, tac io, ca asta pot!

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 10:22

De la: giovausaro, la data 2014-02-16 19:14:02Mda ,stau cuminte...am fo 29 de canale romanesti ,toate is 32 dar doua sau trei se repeta,cam vad ce se intampla p'acolo....da tot ma trage atza....am spirit de invingator.Sunt convins ca as fi obtinut niscai founduri euro ......unde altii nu vedeau nimic,eu zaream o oportunitate...numai ca nu stiu daca as fi in stare sa o iau din nou de la inceput....pentru a cata oara Nu ma sperie munca ,dar ma sperie betele in roate,birocratia,tot felul de inspectori pusi pe capatuiala...

Daca suntem curati si la zi cu legile, nimeni nu ne face nimic. Fonduri sunt, insa cu bancherii stam prost in Romania. Nu e momentul, Giova. Dar ramanen in contact, se schimba sistemul bancar si ....peste vreo 30 de ani..... facem afaceri in Maramu''. Mai repede facem spiritism.....Zau asa, mi s e pare mai accesibil.

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 10:29

Daddy Cool! Am gasit ideea: facem crematoriu unde a fost Pirita.Ce zici? Sau, putem face foc de tabara, sa distilam dublu fermentatia de cucuruz, ce zici? Tine-ma la curent!

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 15:19

De la: Daphne, la data 2014-02-17 10:29:43Daddy Cool! Am gasit ideea: facem crematoriu unde a fost Pirita.Ce zici? Sau, putem face foc de tabara, sa distilam dublu fermentatia de cucuruz, ce zici? Tine-ma la curent!

Nah,la astea toata lumea se pricepe...trebe ceva tehnologie de ultima ora inglobata in neste materiale autohtone specifice regiunii ,omologate si scoase pe piata europena ....am si alte idei ,cu minimum de investitii, dar necesita daruire,rabdare si pasiune..

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 15:35

Hehe , vrei sa stii cum e ?Cand dosarul tau va zace intr-un sertar pana cand expira termenul de valabilitate al unui document si trebuie sa refaci intregul dosar( in care ai investit munca ,bani , timp si multa alergatura pe la diverse institutii ), pentru ca datele de timp s-au schimbat si trebuie depusa o alta cerere , o sa-ti cam piara cheful sa lupti cu birocratia de-aici pentru a-ti pune ideile in practica !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 15:46

gata, ho !
l-ati terminat pe bietul om....a inteles din prima despre ce-i vorba , ca doar d'aia a si spus ca i-e teama de spaga si birocratia de aici....ce , el nu stie cum e p'aici, p'acasa ,ca doar d'aia a plecat in lume ?!

Giova, inghite-ti amaraciunea si hai la o cafea dulcica !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 16:00

De la: gabigabi2, la data 2014-02-17 15:46:13gata, ho !
l-ati terminat pe bietul om....a inteles din prima despre ce-i vorba , ca doar d'aia a si spus ca i-e teama de spaga si birocratia de aici....ce , el nu stie cum e p'aici, p'acasa ,ca doar d'aia a plecat in lume ?!

Sarumana de cafea ,Gabita...hai sa-ti spun ceva la ureche...ma pricep si la biogaz,ca doar am mai experimentat pe vremea comunistilor..acum mai am un atu, cunosc o substanta ca grabeste inceputul fermentarii compostului.Pot sa construiesc mini statii pentru ferme mici.Apoi stiu sa imbuteliez biogazul,iar la pret il scot la jumate..da sa nu spui la nime....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 16:33

De la: giovausaro, la data 2014-02-17 16:00:59

Sarumana de cafea ,Gabita...hai sa-ti spun ceva la ureche...ma pricep si la biogaz,ca doar am mai experimentat pe vremea comunistilor..acum mai am un atu, cunosc o substanta ca grabeste inceputul fermentarii compostului.Pot sa construiesc mini statii pentru ferme mici.Apoi stiu sa imbuteliez biogazul,iar la pret il scot la jumate..da sa nu spui la nime....

Doaaaamne, Giova ! cum sa-ti spun, ce cuvinte sa folosesc ca sa-ti dai seama ca iti Doresc din Toata Inima sa ti se-mplineasca dorinta ?! ia-ti avint daca asta ti-e vrerea si inima te indeamna sa vii acasa si cu Dumnezeu inainte ! esti tinar ; ai forta aia a omului ce poate muta muntii din loc atunci cind isi doreste si inteligenta sa folosesti ceea ce ai invatat !
sunt aici.... mai sunt si Ingrid si Daniela si Black.....cine stie , poate-ti putem fi si noi d'un folos la ceva ....apeleaza la noi si, da-i bataie dar, stii cum spune croitorul cel intelept : Masoara de 2 ori si taie o data ! gindeste bine si temeinic !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 16:40

Da , da , Giova , pe Gabi s-o pui sa taie panglica !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 16:54

si tu aduci sticla de sampanie, da' vezi unde dai cu ea sa nu strici instalatia, ca sarim in aer !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 17:02

N-am valente de kamikaze !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 17:09

De la: giovausaro, la data 2014-02-17 16:00:59

Giovanoto, numai cu tona aia de atestate pe care am vazut ca le ai poti sa iti tii zilele la nivel convenabil aici, ca nu mai gasesti meseriasi de baza. Daca pe langa ce faci tu in state mai demarezi si un proiect ecologic destept cu rezultate economice clare, o vei duce foarte bine.
Lumea aici nu vede afacere decat in chestii de vanzare -revanzare, e lipsa mare de producatori si meseriasi.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 17:17

Da , bre , e lipsa de producatori pen' ca in tehnologia necesara productiei trebuie sa investesti , iar Guvernul nu-i incurajeaza pe cei care produc ! Ba' le mai ia si taxe pe stalp , gard si alte constructii speciale !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 17:24

Bine bre, crezi ca Giova ar veni chitit pe faptul ca il ajuta guvernul?
Nu stiu daca guvernul american l-a ajutat sa-si faca gospodaria in buza padurii, banui ca s-a descurcat pe muschii lui.
Eu nu am avut in vedere nici un moment sa vina la o afacere sprijinita institutional, ci doar ceea ce poate face el insusi.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 17:25

De la: _2148_, la data 2014-02-17 17:02:13N-am valente de kamikaze !

nici nu m-am gindit c-ai face-o dinadins, dar bag de seama ca nu tragi prea bine la tinta si mi-e ca nimeresti iar alaturi si ne arunci in aer pe toti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 17:28

De la: _Ingrid, la data 2014-02-17 17:24:15Bine bre, crezi ca Giova ar veni chitit pe faptul ca il ajuta guvernul?
Nu stiu daca guvernul american l-a ajutat sa-si faca gospodaria in buza padurii, banui ca s-a descurcat pe muschii lui.
Eu nu am avut in vedere nici un moment sa vina la o afacere sprijinita institutional, ci doar ceea ce poate face el insusi.

e adevarat ce spui, dar tot adevarat este ca la inceputul discutiei cu mine, spunea ca ar accesa si niste fonduri europene, dar ii e teama de spagile si birocratia de aici !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 17:28

De la: _Ingrid, la data 2014-02-17 17:24:15Bine bre, crezi ca Giova ar veni chitit pe faptul ca il ajuta guvernul?

Io zisei de ce e lipsa de producatori , bre ! Gospodaria nu-i tot una cu productia de biogaz !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 17:29

De la: gabigabi2, la data 2014-02-17 17:25:08........... bag de seama ......

Ce faci Gabi, ai vazut ce zi superba de primavara am avut azi?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2014, ora 17:39

absolut si am profitat de ea si m-am dus la Majestic ! s-au sarbatorit 85 ani de la prima piesa de teatru la microfon si , in acelasi timp, una dintre regizoarele pionere din acele timpuri - dna Elena Negreanu- implineste miine 96 ani si a fost si dinsa sarbatorita ! piesa ascultata nu mi-a placut deloc- da' de loc- dar a fost regizata de dinsa acum 40 ani si jucata magistral de o elita a actorilor !

Pagini: << 2118 2119 2120 2121 2122 2123 2124 2125 2126 2127 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: