back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2115 2116 2117 2118 2119 2120 2121 2122 2123 2124 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

781 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 15:09

Tre' sa calculez bine unghiul virajului urmator..... Pireu de castane......Inspirati-ma, rogu-va!

Constiinta = vocea interna + oglinda de buzunar.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 15:23

Ingrid, esti o ispita, zau asa, dar inca nu m-am departat prea mult de casa....dar, ideea imi suride foarte tare !

Pireu de castane ? pe cind era fiu-miu mititel ,erau borcanele cu piure de castane si am luat de citeva ori ....dar, facea cu buzitele zbrrrr si-l imprastia peste tot.... asa ca, l-am gustat si eu sa vad de ce nu-i place ! nu l-am imprastiat, dar nici c-am mai cumparat si, drept sa spun nici nu stiu in ce combinatie gustoasa l-as putea minca !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 15:29

De la: gabigabi2, la data 2014-02-11 15:23:26 Ingrid, esti o ispita, zau asa, dar inca nu m-am departat prea mult de casa....dar, ideea imi suride foarte tare !

Pireu de castane ? pe cind era fiu-miu mititel ,erau borcanele cu piure de castane si am luat de citeva ori ....dar, facea cu buzitele zbrrrr si-l imprastia peste tot.... asa ca, l-am gustat si eu sa vad de ce nu-i place ! nu l-am imprastiat, dar nici c-am mai cumparat si, drept sa spun nici nu stiu in ce combinatie gustoasa l-as putea minca !

Exista la pachete cam cum e pachetul de unt, congelat, deci in frigidere la supermarket, si e foarte bun -vreo 7 lei.
Merge cum spui tu, cu un mot de frisca si poate si o sparcaiala de ciocolata.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

781 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 15:32

De la: gabigabi2, la data 2014-02-11 15:23:26 Ingrid, esti o ispita, zau asa, dar inca nu m-am departat prea mult de casa....dar, ideea imi suride foarte tare !

ïmmm...
Stiu: E bun in clatite si cu frisca motata pe deasupra, pe langa o cafea neagra (adica simpla, fara zahar sau lapte!).
www.google.fr/imgres?start=281&sa=X&espvd=210&es_sm=93&biw=1454&...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 15:48

aha, parca nu suna rau ce ziceti voi , dar eu sunt mai pe clasic : o sa pun de'o prajitura cu mere ....din aia cu blat de pandispan, dar pus invers !
adica ung tava cu unt, presar zahar din belsug si pun feliile de mere asezate ca solzii de peste ,un pic petrecute unele peste altele si le dau la cuptor ! pina se gratineaza un picut, eu fac compozitia de pandispan si o torn apoi peste fructele ( pot fi visine, prune, combinatie de para si boabe de strugure), din tava ! cind e gata, o rastorn pe platou si o pot orna, daca vreau si cu moate de frisca !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 16:08

De la: gabigabi2, la data 2014-02-11 15:48:02aha, parca nu suna rau ce ziceti voi , dar eu sunt mai pe clasic : o sa pun de'o prajitura cu mere ....din aia cu blat de pandispan, dar pus invers !
adica ung tava cu unt, presar zahar din belsug si pun feliile de mere asezate ca solzii de peste ,un pic petrecute unele peste altele si le dau la cuptor ! pina se gratineaza un picut, eu fac compozitia de pandispan si o torn apoi peste fructele ( pot fi visine, prune, combinatie de para si boabe de strugure), din tava ! cind e gata, o rastorn pe platou si o pot orna, daca vreau si cu moate de frisca !
offf...periculoasa esti, dom'le! isi linge omul degetele numai citind ce faci tu acolo

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

781 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 16:12

De la: gabigabi2, la data 2014-02-11 15:48:02aha, parca nu suna rau ce ziceti voi , dar eu sunt mai pe clasic : o sa pun de'o prajitura cu mere ....din aia cu blat de pandispan, dar pus invers !

Aha, ceea ce eu numesc tort de mere! Cu merele la caramelizat pun si duceata rosie si samburi de nuca. Un deliciu.
Io mai meditez o tzâra in templusi o intind, poate va prind mai tarziu.

Gabitza...ti-s datoare cu niste raspunsuri. Acu' parca le am la indemana, deci nu aman..... Sunt credincioasa , cred in Dumnezeu, bisericii ii gasesc doar fatada comerciala din pacate de cand e lumea asta a noastra, iar ;..referitor la tot ce am discutat noi doua.... nu neg nimic. Discut si mai departe. Doar pot sa imi schimb crezurile despre lume, despre tot ceea ce se intampla cu cele despre viata de dupa si dinainte de noi, etc. Faptul ca am pus intrebari ....bizare pentru unii....in aparenta doar..... pe topicul cu Dumnezeu, nu atesta nimic. Un om bine informat pune intrebari. Asta fac mereu. Asta facem toti.

Un sfarsit de dupa masa placut tuturor! Pe mai tarziu!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 16:16

ok, pe mai tirziu !

Fosta membra 9am.ro

219 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 16:55

De la: gabigabi2, la data 2014-02-10 18:41:29@Emile, in tarisoara noastra draga, orice e posibil .......ce reprosez PNL.ului este ca , dupa poanta cu coabitarea Nu s-a retras din USL ! trebuia sa plece si-ti garantez ca " miezul fierbinte " al votantilor liberali nu s-ar fi dezis de PNL...ba, dimpotriva !

Imi pare bine că gândim la fel, ca in multe privinţe. Dar nici acum nu ar fi târziu.

Fosta membra 9am.ro

219 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 16:57

Iar imi face figuri mouse-ul, cred că trebuie să setez timpul de raspuns şi dublu click
rectirfic.

Fosta membra 9am.ro

219 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 16:57

Iar imi face figuri mouse-ul, cred că trebuie să setez timpul de raspuns şi dublu click
rectirfic.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 17:03

De la: emil9am, la data 2014-02-11 16:55:10
De la: gabigabi2, la data 2014-02-10 18:41:29@Emile, in tarisoara noastra draga, orice e posibil .......ce reprosez PNL.ului este ca , dupa poanta cu coabitarea Nu s-a retras din USL ! trebuia sa plece si-ti garantez ca " miezul fierbinte " al votantilor liberali nu s-ar fi dezis de PNL...ba, dimpotriva !

Imi pare bine că gândim la fel, ca in multe privinţe. Dar nici acum nu ar fi târziu.

nu stiu ce sa-ti mai spun, dar deja ma uit chioris nu numai la liberal ci, la toti si reiau naravul vechiului meu avatar al @cetateanului turmentatsi ma-ntreb nauca : Eu cu cine votez ?

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 21:49

De la: __DAF__, la data 2014-02-10 13:21:07
De la: _Ingrid, la data 2014-02-10 06:45:02
De la: Fl_Orion999, la data 2014-02-10 06:32:11buna dimineata...na ca-ncepe o noua zi....o noua saptamana...
incercati sa fiti perfecti....va las o cafea perfecta pt. o zi perfecta....

Multumim, multumim asemenea
Deci cine vine perfect simplu la o cafea, pleaca mai mult ca perfect

Neata buna lume, si o zi minunata tuturor!

Io-te-te ca voi v-ati telepatizat de dimineata la o cafea cu perfectul simplu perfectionat, depasind perfectul compus si devenind mai mult ca perfect! Bravo mai, eu la ora aceea pregateam piticii de scoli....asa e, piticii vostri sunt mai mari, sa fiti cu totii sanatosi, al meu e mic inca. Nu degeaba sunt io pitica forumului; Hai, sa ii zicem ceam mai tanara.....ca-s mai inalta ca Marylyn Monroe, sa ne intelegem!

EG: Ma trezii devreme si am facut cafeaua cand fusesem interceptata telepatic de undele voastre pozitive.

..ma trezii,...facui...fusei...sau:m-am trezit....am facut...am fost ,sau:ma trezisem,facusem...fusesem...

Analiza textului va rog......

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 21:50

De la: giovausaro, la data 2014-02-11 21:49:03
De la: Fl_Orion999, la data 2014-02-10 06:32:11buna dimineata...na ca-ncepe o noua zi....o noua saptamana...

Io-te-te ca voi v-ati telepatizat de dimineata la o cafea cu perfectul simplu perfectionat, depasind perfectul compus si devenind mai mult ca perfect! Bravo mai, eu la ora aceea pregateam piticii de scoli....asa e, piticii vostri sunt mai mari, sa fiti cu totii sanatosi, al meu e mic inca. Nu degeaba sunt io pitica forumului; Hai, sa ii zicem ceam mai tanara.....ca-s mai inalta ca Marylyn Monroe, sa ne intelegem!

EG: Ma trezii devreme si am facut cafeaua cand fusesem interceptata telepatic de undele voastre pozitive.

..ma trezii,...facui...fusei...sau:m-am trezit....am facut...am fost ,sau:ma trezisem,facusem...fusesem...

Parca asa am invatat in generala

Fosta membra 9am.ro

781 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 22:56

De la: giovausaro, la data 2014-02-11 21:50:26
De la: giovausaro, la data 2014-02-11 21:49:03

Parca asa am invatat in generala

Merge si :
M-am trezit devreme si faceam cafeaua cand fusesei interceptata de.....
Sau;
Ma trezisem si facusesem cafeaua cand fusei interceptata....sau cand am fost interceptata de.....

Fosta membra 9am.ro

781 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 22:59

Depinde o actiune de cea dinaintea ei, depinde daca una sau toate actiunile sunt terminate in momentul vorbirii.....

Io am noapte alba anuntata....voi?

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2014, ora 23:46

De la: __DAF__, la data 2014-02-11 22:59:12Depinde o actiune de cea dinaintea ei, depinde daca una sau toate actiunile sunt terminate in momentul vorbirii.....

Io am noapte alba anuntata....voi?

Io o sa am noapte argintie

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 00:21

........"Sa nu faci o femeie sa planga,pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile.....Femeia a iesit din coasta barbatului,nu din picioarele lui pentru a -i fi pres,nici din capul lui pentru a-i fi superioara......ci din coasta lui pentru a-i fi mereu alaturi,chiar de sub bratul lui pentru a fi protejata, si de langa inima lui pentru a fi iubita".....

Fosta membra 9am.ro

219 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 10:25

De la: giovausaro, la data 2014-02-12 00:21:07........"Sa nu faci o femeie sa planga,pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile.....Femeia a iesit din coasta barbatului,nu din picioarele lui pentru a -i fi pres,nici din capul lui pentru a-i fi superioara......ci din coasta lui pentru a-i fi mereu alaturi,chiar de sub bratul lui pentru a fi protejata, si de langa inima lui pentru a fi iubita".....

Măi, ce bine le zici! Femeile o să-ţi tocească obrajii de pupici. De la mine o şi susţinere.

Aaaa, şi o cafea pentru totă lumeqa
https://www.google.ro/webhp?source=search_app#q=Poze+cu+cafele

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 11:56

www.facebook.com/photo.php?fbid=434789096540041&set=t.1000017312...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

781 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 13:49

De la: giovausaro, la data 2014-02-12 00:21:07........"Sa nu faci o femeie sa planga,pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile.....Femeia a iesit din coasta barbatului,nu din picioarele lui pentru a -i fi pres,nici din capul lui pentru a-i fi superioara......ci din coasta lui pentru a-i fi mereu alaturi,chiar de sub bratul lui pentru a fi protejata, si de langa inima lui pentru a fi iubita".....

E drept ca femeia, cand neglijeaza faptul real ca este egala barbatului-avand aceeasi coasta(ma indoiesc!!!)- , aprecieaza orice aripa protectoare.

Pana la urma am innegrit eu cumva noaptea

ZIUA BUNA LUMILE PARALELE! Cine e cu mine la cafea?

Pun repede de niste clatite. Francezii au in curand sarbatoarea catitelor, va dati seama cum behai de cate ori merg in magazin si fac astia clatite pe loc, pe plitele acelea electrice, fara grasime adaugata, idem prin publicitati/revistele de reclame. Pana la urma fac o tura de clatite: faina, oua, un varf de sare, vanilie, praf de copt si apa minerala. Am uitat ceva? Ah....umplutura mea preferata este crema de branza proaspata de vaci, dar aici nu fasesc ca la noi acasa, doar in cutie si e prea moale si apoasa, stil crema-smantana....Da' decat deloc, se adapteaza orice la standardele pro! Deci razalim coaja de la lamaie in pasta de branza, adaugam o vanilie, putin zahar si scortisoara...

Sper sa simtiti mirosul .....Care face cafeaua aia?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 14:07

De la: __DAF__, la data 2014-02-12 13:49:48

E drept ca femeia, cand neglijeaza faptul real ca este egala barbatului-avand aceeasi coasta(ma indoiesc!!!)- , aprecieaza orice aripa protectoare.

Pun repede de niste clatite. Francezii au in curand sarbatoarea catitelor, va dati seama cum behai de cate ori merg in magazin si fac astia clatite pe loc, pe plitele acelea electrice, fara grasime adaugata, idem prin publicitati/revistele de reclame. Pana la urma fac o tura de clatite: faina, oua, un varf de sare, vanilie, praf de copt si apa minerala. Am uitat ceva? Ah....umplutura mea preferata este crema de branza proaspata de vaci, dar aici nu fasesc ca la noi acasa, doar in cutie si e prea moale si apoasa, stil crema-smantana....Da' decat deloc, se adapteaza orice la standardele pro! Deci razalim coaja de la lamaie in pasta de branza, adaugam o vanilie, putin zahar si scortisoara...

cafeaua o fac io...tu ada clatitele la consum...nu de alta da' rancezesc la paris ....p'orma mancam in loc de branza cu mucegai ...clatite cu penicilina V....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 14:52

De la: Fl_Orion999, la data 2014-02-12 11:56:28

www.facebook.com/photo.php?fbid=434789096540041&set=t.1000017312...]

pffff, mi-aduc aminte ce m-a enervat atunci acest slogan electoral , caci era fatisa impingerea cetatenilor Ro la dezbinare si ura si, in acelasi timp , n-am inteles cine erau " EI " si cine erau" NOI" , caci "VOI " e clar : era "handicapatul " ce se ducea sa voteze !?
Luni seara a fost programata pe TvR2 piesa de teatru " O scrisoare pierduta " si ni se potriveste al naibii de bine si am inteles ca " EI " au fost mereu aceeasi , umar la umar, cu aceleasi naravuri, cu aceleasi vorbe goale si interese personale , indiferent de partidul ce-si facea reclama , iar "capra", caraghioasa capra : intotdeauna "VOI", indiferent cu cine ati votat !

as propune tuturor televiziunilor- mai ales celor de Stiri - Intreruperea oricaror talk-showuri si Reluarea, in aceeasi seara , pe Toate posturilor a "Scrisorii pierdute" , ca PROTEST impotriva bilciului politic facut , de la Presedinte pina la ultimul om politic !
AJUNGE !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 16:03

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 17:07

De la: _Ingrid, la data 2014-02-11 14:56:11Buna buna, ce bine ca sunteti pe aici !!

Ati vazut ce zi frumoasa, parca vine primavara deja!
parca

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 17:07

De la: gabigabi2, la data 2014-02-11 14:46:45
De la: nastasemihail, la data 2014-02-11 14:42:26
De la: _Ingrid, la data 2014-02-11 08:15:18Buna dimineata, cafeaua si dulceata!

Super zi avem astazi, e frumos, ciripelele pasaresc si sigur va fi o zi faina!

Cafelele sunt pregatite drajilor!!!

La mine in pervaz, porumbeii de-abia asteapta sa si-o traga.

vaiiii, ce-ai zisssss....rusinicaaaa !
da' nu mai sta cu ochii pe ei ca poa' se rusineaza !

Lor sa le fie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 17:09

De la: __DAF__, la data 2014-02-11 14:56:14
De la: nastasemihail, la data 2014-02-11 14:42:26
De la: _Ingrid, la data 2014-02-11 08:15:18Buna dimineata, cafeaua si dulceata!

Super zi avem astazi, e frumos, ciripelele pasaresc si sigur va fi o zi faina!

Cafelele sunt pregatite drajilor!!!

La mine in pervaz, porumbeii de-abia asteapta sa si-o traga.

E grav si la tine: la parterul blocului pisicile, la etajele superioare...gugustiucii! Fericitule, de aia ai zis mai ca presimteai cutremur aseara?

De c sa fiu fericit?

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 17:46

Fericrea e obligatorie.

Fosta membra 9am.ro

781 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 18:18

De la: giovausaro, la data 2014-02-12 17:46:55Fericrea e obligatorie.

Musai tre' sa fie la purtator.....fericirea!

Fosta membra 9am.ro

781 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2014, ora 18:23

De la: Fl_Orion999, la data 2014-02-12 14:07:03
De la: __DAF__, la data 2014-02-12 13:49:48

cafeaua o fac io...tu ada clatitele la consum...nu de alta da' rancezesc la paris ....p'orma mancam in loc de branza cu mucegai ...clatite cu penicilina V....

Asa de tare o fo' cafeaua aia, ca m-am plimbat in ritm alert vreo doua ceasuri sa ard combistibilul.

Flo.... clarimicina te fac si te brevetez! Un pas in fata. Unde sunt clatitele alea? nu imi spune ca le-ai mancat pe toate? Erau vreo 20....

Sigur se plimba sa arda caloriile.

Pagini: << 2115 2116 2117 2118 2119 2120 2121 2122 2123 2124 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: