back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2068 2069 2070 2071 2072 2073 2074 2075 2076 2077 >> Sari la pagina:

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 14:58

De la: _Ingrid, la data 2013-12-26 14:40:53
De la: 9am_2878, la data 2013-12-26 13:51:51
De la: _Ingrid, la data 2013-12-26 11:02:27Acum ce facem cu supraproductia?

Mi-au ramas doua tavite de prajituri abia incepute, mai am friptura de purcel, friptura de vitel...sarmalele vad ca se evapora, cu ele nu-i problema. Cozonacii sunt neatinsi, degeaba am taiat.

Ma gandesc sa fac niste pachete pe care sa pun un bilet simplu, cu textul ,,am gatit prea mult" dar nu stiu unde sa le las, sa le ia cineva sarman.

Nimic mai simplu.....varianta cu pachetelele este buna si cu siguranta la coltul strazii se vor gasi destui USListi amatori care chiar daca au nu pot refuza o pomana........
...nu la biserica virtuala?

acolo sigur nu....acolo-i interzisa pana si notiunea de,,pomana''....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 15:32

De la: Black_Friday_, la data 2013-12-26 13:23:21
De la: _Ingrid, la data 2013-12-26 13:08:20
De la: Black_Friday_, la data 2013-12-26 12:51:42

Mi-au ramas doua tavite de prajituri abia incepute, mai am friptura de purcel, friptura de vitel...sarmalele vad ca se evapora, cu ele nu-i problema. Cozonacii sunt neatinsi, degeaba am taiat.

Ma gandesc sa fac niste pachete pe care sa pun un bilet simplu, cu textul ,,am gatit prea mult" dar nu stiu unde sa le las, sa le ia cineva sarman.

Pe soseaua Oltenitei, vizavi de scoala de Politie este un adapost pentru oamenii strazii. A fost pe vremuri un complex comercial acolo, iar acum s-a deschis un restaurant turcesc, ceva cu Suleyman, o macelarie arabeasca (nu iti recomand pentru ca sunt jegosi), mai este si un centru de reparat televizoare...si adapostul asta pentru oameni fara capatai.
Acolo am mai dus si noi haine pe care nu le mai purtam.

La ,,geamuri multe"? nu stiam...de cand caut unde sa duc hainele!
Cu mancarea, am mai evaluat o data, nici vorba sa duc la azil, n-am de gand sa organizez tombola sau selectie naturala pe mancarea mea. Cu piftie, carnati, cozonac si ce mai am eu acolo imi ies cam patru pachete imbelsugate sau cinci decente.
... .acum imi dau seama, atatia oameni dragi n-au putut veni la Craciunul familiei.

Exact! La "geamuri multe"...

pfiiii... "la geamuri multe " se ducea socru-meu la una mica cu baietii ,dupa o alergatura la piata
dar, Ingrid , si azi e sarbatoare si miine e Sf. Stefan ....de ce sa-ti imprasti mincarea , ca nu te inteleg ? dai " surplusul " si peste 2 zile te apuci sa gatesti iar ?
dar daca ti se pare ca ai multa friptura, pune-o-n tzipla si da-o la congelator si o ai gata facuta la nevoie !....eu fac frecvent asa si ultima oara cind am avut carne de minzat, chiar am oprit o bucata fiarta , special ptr. salata de beuf de Revelion !
P.S
chestia cu numaratul e instinctiva : numar sarmalele, chiftelele , clatitele , gogosile si feliile de friptura si paharele !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 15:35

aaaaa si parca as numara si cite inghitituri de cafea intra intr-o
cana se gaseste sau sa ma duc sa pun ibricul pe foc ?

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 15:42

Buna ziua lume...aici ninge iar,cu fulgi mari si desi .....pun de o cafea pana una alta...

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 15:51

Mai mergeam si eu la "geamuri multe".....demult,nu mai stiam daca exista inca....Mai era un restaurant langa statia Mihai Bravu..i se zicea "batausul"....mai faceam cate o halta cand ma intorceam de la piata...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 16:00

De la: giovausaro, la data 2013-12-26 15:42:13Buna ziua lume...aici ninge iar,cu fulgi mari si desi .....pun de o cafea pana una alta...

sunt linga tine !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 16:09

Asa,asa tine-mi companie,ca-s singur,aveam de lucru da' baetu care lucreaza pt. mine zice ca nu poa sa vina ca e zapada....ce sa zic, nici doi cm.si are masina 4x4

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 19:39

De la: giovausaro, la data 2013-12-26 15:42:13Buna ziua lume...aici ninge iar,cu fulgi mari si desi .....pun de o cafea pana una alta...

Salut Giova! Norocosule!!! Trimite-ne si noua zapada si iti dau la schimb o oala de lut.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 19:56

De la: _Ingrid, la data 2013-12-26 10:18:43Cum de va vine ideea sa numarati sarmalele?
Mie nu-mi trece prin cap asa ceva, nu vad rostul...fac sarmale din cata carne mi-am pregatit, astfel incat sa se umple optim cratita dedicata.
Cand servesc pun fiecaruia cate doreste, oricum fac pentru mai multe mese ..
Deci? de ce le-as numara?

Io numar chiftelele de obicei;;;;Defect profesional!

Buna seara lu' Craciun! Mai gasesc ceva prin cafenea?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 19:58

Iau eu tot stocul de cozonaci. Dau la schimb sampanie. Merge dealul?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 20:03

De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-26 14:35:51Dar mai daþi-ne ceva.
Daþi-ne ºoldul porcului,
Din fundul podului.
Daþi-ne o bucatã de slãninã,
De aici pânã la fântânã...
Daþi-ne, ce ne-þi da,
Cã de noi nu veþi scãpa.
Daþi-ne mãcar parale,
Cã luam tuºa în spinare.
Daþi-ne un sac de prune uscate,
Sã le azvârlim în aste guri cãscate,
ªi vreo câteva poame,
Sã le dãm la aste cucoane
Cã sunt moarte de foame.
ªi vreo câþiva cãþei de usturoi
Sã le dãm la ai ciocoi
Fiindcã au poftit pe la noi...

Ciocoii noi vechi sunt toti.....

Iaca viu din fundu' surii
Sa aduc prospetimea padurii
Sa ne improspateze cafeneaua
Iar de Revelion sa ne cerne neaua!

La anu' si la multi ani,
Dragi cafegisti cu multi bani!

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 20:06

A fost o surpriza si pentru meteorologi.Dimineata au zis ca va fi o fulguiala fara acumulare.Dupa o jumate de ora au zis ca vor fi peste doi inci adica fo cinci cm.Da de oala tot am nevoie......

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 20:09

De la: giovausaro, la data 2013-12-26 16:09:20Asa,asa tine-mi companie,ca-s singur,aveam de lucru da' baetu care lucreaza pt. mine zice ca nu poa sa vina ca e zapada....ce sa zic, nici doi cm.si are masina 4x4

Americanii tai nu ies din casa azi, baga motiv ca a nins. Ei, da' francezii mei au dat buzna in centrele comerciale ca te impiedici nu alta. Nu putui sta si io pe fund acasa ca tot omu' puturos si mi-o trebuit magazine azi, ca deh, hai sa vedem haine. I-am convins pe baietii meisa iesim la o raita. Apoi m-a luat pe mine durerea de cap! Pffff. Nici nu ma gandesc ce va fi in curand cand incep soldurile/reducerile. Astia iau magazinele cu asalt! Io fug de aglomeratie. Si peste saptamana prefer sa fac cumparaturile la orele pauzei de amiaza, e liniste si pace.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 20:12

De la: giovausaro, la data 2013-12-26 20:06:04A fost o surpriza si pentru meteorologi.Dimineata au zis ca va fi o fulguiala fara acumulare.Dupa o jumate de ora au zis ca vor fi peste doi inci adica fo cinci cm.Da de oala tot am nevoie......

Daddy..... tine obloacele deschise ca acu' teleportez la tine in PA o oala de sarme, ca am facut doua oale. De una nicinu ne-am atins. Azi nu mai avem apetitul de alta data. OAla folosita pt sarme este swiss, dupa ce o golesti, mi-o teleportezi inapoi te rog!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 20:17

5,4,3,2,1....... Angajez, angajez, angajez..... Traiectorie 39°49′42″N 77°13′56″V / 39.82833°N 77.23222°V / 39.82833..... cu toata viteza eterului inainte! GO!

Atentie cafegisti stimati, este prima procedura de teleportare coordonata de mine, please have mercy! LA PAMANT!!!!!! Ca e mai cert asa!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 20:19

Tineti-ma la curent care o vazut oala, ok? Seara faina si numa' bine voua!

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2013, ora 20:42

Sarumana pentru sarmale,oala n-a aparut inca

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 09:10

asaaaaa, iote ia ca se facu de ora 9 si un pic !
Buna dimineata, lume ! trai pe vatrai, neneaca....e vineri , e sf. Stefan- sarbatoare, adicatelea si a 3 a zi de Craciun si nu se face sa muncesti....ba' chiar e pacat sa muncesti asa ca, haideti iute la o cafeluta motata, cu cozonac si prajituri di toate felurile !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 09:11

na, ca uitai : Stefan, Stefania si derivatele....sa traiti ,mei, La multiani cu sanatate !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 11:07

buna de dimineata spre buna ziua oameni buni...s-aveti parte de linistea sfarsitului de an...ca nu se stie ce ne-aduce noul an....noi speram la bogatii...la alte alea ...da' ce-o fii....numa' bunul dumnezeu mai stie....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 11:11

pt.fanel si fanica...le ura mai sus bunica...tot lor dar si voua dragii mei...le urez din plin si io....le astern iote colea ...s-aiba multa sanatate la saltea...LA MULTI ANI....

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 15:01

De la: giovausaro, la data 2013-12-26 20:42:09Sarumana pentru sarmale,oala n-a aparut inca

Hmmm.....Tre'sa facem apel la un medium, obligé!

Aho aho stimati cafegisti, se cauta medium specializat in interceptarea oalelor de marca. Precizam ca oala pierduta este miraculoasa: cine o vede are impresia ca a mancat 10 sarmale! O fi sau nu iluzie optica declansata in ziua de Sfantul stefan, ramane de vazut!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 15:06

De la: gabigabi2, la data 2013-12-27 09:10:14asaaaaa, iote ia ca se facu de ora 9 si un pic !
Buna dimineata, lume ! trai pe vatrai, neneaca....e vineri , e sf. Stefan- sarbatoare, adicatelea si a 3 a zi de Craciun si nu se face sa muncesti....ba' chiar e pacat sa muncesti asa ca, haideti iute la o cafeluta motata, cu cozonac si prajituri di toate felurile !

Neeeeee, rescriu io anuntu': Haideti iute la o cafeluta motata cu prajituri di toate felurile!

(Cozonacu' o fo' declarat obiect excedent si fu retinut la vama / usa cafenelei. Se intampla sa fiu io de serviciu asigurand paza si ordinea. )

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 15:08

De la: Fl_Orion999, la data 2013-12-27 11:07:57buna de dimineata spre buna ziua oameni buni...s-aveti parte de linistea sfarsitului de an...ca nu se stie ce ne-aduce noul an....noi speram la bogatii...la alte alea ...da' ce-o fii....numa' bunul dumnezeu mai stie....

Atata timp cat ne lasa iubirea si gandurile bune la discretie, fara taxe si accize, cred ca vom face fata si anului 2014!

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 15:11

victorie....am gasit,am gasit o oala de lut de bucurie am cumparat si o tava tot de lut....fac cinste la toata lumea

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 15:12

Va urez si io zile senine si linistite alaturi de cei dragi. Sanatate ca e mai buna decat toate. Iubire , daruire, acceptare, curaj de a merge mereu inainte si niciodata inapoi, bucurii si impliniri si nu in ultimul rand sa nu uitam ca IERTAREA apartine celor puternici.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 15:16

De la: giovausaro, la data 2013-12-27 15:11:35victorie....am gasit,am gasit o oala de lut de bucurie am cumparat si o tava tot de lut....fac cinste la toata lumea

Era sa sting becu', dar vazandu-te, Daddy, am facut cale intoarsa. Accept cu placere o limonada, ceva ce nu am baut in viata mea. Apoi imi atac contul de rezultat previzional, care ma asteapta fidel in excel.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 16:57

De la: giovausaro, la data 2013-12-27 15:11:35victorie....am gasit,am gasit o oala de lut de bucurie am cumparat si o tava tot de lut....fac cinste la toata lumea

asta eeeee ma-nscriu si eu la o gulerata neagra ! merge ? meeeerge, c-am pus pe masa o terina de ficat , niste piftie si citeva jumari ce se maninca singure, atita-s de crocant- fragede !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 17:47

Si ce bagi la tava? In oala, am inteles, e locul sarmalelor...dar in tava? Ia marturiseste-ne ce planuri ai!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2013, ora 17:51

De la: Black_Friday_, la data 2013-12-27 17:47:31

Si ce bagi la tava? In oala, am inteles, e locul sarmalelor...dar in tava? Ia marturiseste-ne ce planuri ai!

Eu numai sarmale nu pun in oala de lut...e pra mica pentru asta. In rest, de toate, fripturi, peste, legume....imi place mult de tot. Am spus ca are si capac?

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Pagini: << 2068 2069 2070 2071 2072 2073 2074 2075 2076 2077 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: