Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 16:55
De la: SocratEea, la data 2013-09-21 16:24:21nu intelegi,,dumnezeu este drept nu poate sa primeasca in rai ceva nepocait ca nu ar mai exista dreptate nu ar mai fi dumnezeu intelegi?de aia si e noi nu ne a pierdut ca neam ci ne a dat mereu posibilitatea sa ne castigam mantuirea ,,nu micsorati puterea omului caci dumnezeu nu ne a facut marionete noi avem puterea prin libertatea care ne a dato sa ne castigam mantuirea insa lenea si lehamitea noastra si robia pacatului ne face sa ne departam singuri de mantuire,,,lucifer nu poate sa se intoarca pentru ca a cazut din mandrie si din mandrie nici nu mai poate sa se intoarcaDe la: 9am_750, la data 2013-09-21 16:18:35De la: SocratEea, la data 2013-09-21 15:18:24Stii cine ii apropie pe Dumnezeu si pe Diavol, reflectand cel mai bine aceasta coexistenta pe pamant? Omul.....nu are nevoie dumnezeu de om pentru a se aropia de lucifer,,el nu se mai poate apropia de el din mandrie si din cauza ei el nu si ppoate cere iertare pricepi |
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 23/08/2013 |
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 18:15
De la: 9am_750, la data 2013-09-21 16:55:08De la: SocratEea, la data 2013-09-21 16:24:21nu intelegi,,dumnezeu este drept nu poate sa primeasca in rai ceva nepocait ca nu ar mai exista dreptate nu ar mai fi dumnezeu intelegi?de aia si e noi nu ne a pierdut ca neam ci ne a dat mereu posibilitatea sa ne castigam mantuirea ,,nu micsorati puterea omului caci dumnezeu nu ne a facut marionete noi avem puterea prin libertatea care ne a dato sa ne castigam mantuirea insa lenea si lehamitea noastra si robia pacatului ne face sa ne departam singuri de mantuire,,,lucifer nu poate sa se intoarca pentru ca a cazut din mandrie si din mandrie nici nu mai poate sa se intoarcaDe la: 9am_750, la data 2013-09-21 16:18:35De la: SocratEea, la data 2013-09-21 15:18:24Stii cine ii apropie pe Dumnezeu si pe Diavol, reflectand cel mai bine aceasta coexistenta pe pamant? Omul.....nu are nevoie dumnezeu de om pentru a se aropia de lucifer,,el nu se mai poate apropia de el din mandrie si din cauza ei el nu si ppoate cere iertare pricepi Bine. Raman singura care crede in reintoarcerea lui Lucifer la Dumnezeu! Pot sa pun muzica? www.youtube.com/watch?v=iTD9w2GIZ10 Enya - Journey of the Angels Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=dRcQZLseS1Q
:D
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 18:23
De la: 9am_750, la data 2013-09-21 16:30:58De la: SocratEea, la data 2013-09-21 15:30:29750... ma trezesc intrebandu-te..... referitor la arderea corpurilor omenesti..... Dupa judecata cea mare, unde toti vom raspunde pentru tot ceea ce si cum am fost pe pamant, in ...... unele concepte, am fi dirijati spre paradisul etern ori spre focul etern care sa ne purifice....sufletele, ok. In alte ...concepte...intervine purgatoriul, atat d bine descris de Dante. Trupurile pot arde, nu le vom mai intrupa veci! Nu vom avea de doua ori acelasi trup.nu exista nici un purgatoriu,,,focul din iad nu este purificator ca nu te ppurifici de nimic daca ti dai foc te purifici prin pocainta,,acela este focul ghenei si este foc negru nu foc de care crezi tu din lumea asta,,,tu vei avea un trup translucit nu material ca cel de aici,,pentru ca nu iti zice nicaieri sa te arzi sau sa te arunci in mare,,ooameni se ingropau ,,de aia este acceptata aceasta forma pentru ca toti sau ingropat chiar si hristos,,,tu cand ai acele deja vuuri le ai tot din lumea asta ca tot in locul din timpul in care esti ti se pare ca sa mai intamplat asta si nu in alt timp cu ani in urma sau innainte intelegi?nu stiu care este motivul stiu doar ca reprezinta tot viata ta si nu allta,,dumnezeu stie dc,,duhul sfant se poate asterne pe oricine vrea dumnezeu chiar fiind el pacatos sau nu Pssss...ps....vezi ca or ajunge catolicii papei sa ne ceteasca si or da cu ceasloavele dupa noi. Pariu ca la lectiile de religie am auzit de purgatoriu? Pe....... 5 tablete de ciocolata neagra! Isus Christos nu s-a ingropat. Trupul sau neinsufletit a fost depus si inchis intr-o grota. Deja vuurile mele iti sunt cunoscute. Si daca le am ...din viitor? Ce-mi vei spune?
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 18:24
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 18:28
De la: SocratEea, la data 2013-09-21 18:15:39nu e vorba ca ramai singura ti am zis sunt oameni care chiar se roaga pentru asta cine crezi ca nu ar vrea sa se intoarca la dumnezeu,insa mandria nu il lasa,,,se spune ca hristos cand a coborat in iad sa dus si ppentru el sa l reintoarca,,insa mandria nu l lasaDe la: 9am_750, la data 2013-09-21 16:55:08De la: SocratEea, la data 2013-09-21 16:24:21nu intelegi,,dumnezeu este drept nu poate sa primeasca in rai ceva nepocait ca nu ar mai exista dreptate nu ar mai fi dumnezeu intelegi?de aia si e noi nu ne a pierdut ca neam ci ne a dat mereu posibilitatea sa ne castigam mantuirea ,,nu micsorati puterea omului caci dumnezeu nu ne a facut marionete noi avem puterea prin libertatea care ne a dato sa ne castigam mantuirea insa lenea si lehamitea noastra si robia pacatului ne face sa ne departam singuri de mantuire,,,lucifer nu poate sa se intoarca pentru ca a cazut din mandrie si din mandrie nici nu mai poate sa se intoarcaDe la: 9am_750, la data 2013-09-21 16:18:35De la: SocratEea, la data 2013-09-21 15:18:24Stii cine ii apropie pe Dumnezeu si pe Diavol, reflectand cel mai bine aceasta coexistenta pe pamant? Omul.....nu are nevoie dumnezeu de om pentru a se aropia de lucifer,,el nu se mai poate apropia de el din mandrie si din cauza ei el nu si ppoate cere iertare pricepi Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 18:32
De la: 9am_750, la data 2013-09-21 16:39:40De la: SocratEea, la data 2013-09-21 15:43:41ea trebuie sa se duca la preotul a carui religie apartine ca nu degeaba a nascut dumnezeu unde a nascuto,,si doctrul o avea vina dar vina este a ei si a barbatului daca o impinge sa faca asta ,,plus ca nu ti zice nimeni sa ti omori copilul posibil ca in cauzele medicale extreme este de discutat eu insa voorbesc in general ,,nu noi putem decide sa luam viata sau sa o dam,,asculta si uitate la asta ca sa te lamurestiDe la: 9am_750, la data 2013-09-21 12:31:33De la: SocratEea, la data 2013-09-21 11:53:59religia nu este inventata de om,ci credinta unora sau a altora intr un anumit lucru a dus la separarea lor in religii deci nu prea ii poti sune omului ca a inventat vreo religie daca el credea cu adevarat ca este cuvantul lui dumnezeu,,cartea sfanta nu a fost una pentru fiecare credinta,ci au existat niste scrieri ale timpului din care a luat fiinta aceasta carte cu voia lui dumnezeu insa nu dooar o carte constituie o religie caci dumnezeu nu sa oprit nici o data din a vorbii cu omul,,traducerile au fost multe insa se cam stie ce cuvinte sau gresi cu nevoit nu voit,,iar biblia crestin ortodoxa care inseamna,dreapta credinta reda cele mai originale texte,,,intentiile le gasesti pe la sectanti care scornesc cuvinte ca icoana de nicaieri nici macar nu prea exista cuvantul acesta pe atunciDe la: 9am_750, la data 2013-09-21 11:43:18De la: SocratEea, la data 2013-09-21 11:34:44dumnezeu intrebat de maise cum sa i spuna oamenilor ca il cheama spune ,,,eu sunt cel ce sunt,,pentru ca pur si simplu este nu are neaparat nevoie de nume,,,dumnezeu ii va judeca pe fiecare dupa religia lui probabil nu sunt eu in masura sa zic asta de ce face dumnezeu una sau alta sau de ce din sanul lui avraam a plecat mai multe popoare cu mai multe religii,,,nu intamplator ne naste pe fiecare unde ne naste pentru ca tu nu vei fi judecata dupa credinta musulmana ca dumnezeu stie de ce a ales sa te nasca aici ca si pe ei acoloDe la: 9am_750, la data 2013-09-21 11:23:32De la: SocratEea, la data 2013-09-21 11:18:34noi nu avem raul in gene caci suntem facuti de dumnezeu,,noi mostenim pacatul stramosesc al lui adam de care ne leppadam la botez de aia ne botezam de micii copii,,raul nu l avem in gene ici l am atras singuri catre noi din neascultareDe la: 9am_750, la data 2013-09-21 11:16:13nu mai fi al naibi,.fi bun Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 18:36
Pssss...ps....vezi ca or ajunge catolicii papei sa ne ceteasca si or da cu ceasloavele dupa noi.
Pariu ca la lectiile de religie am auzit de purgatoriu? Pe....... 5 tablete de ciocolata neagra! Isus Christos nu s-a ingropat. Trupul sau neinsufletit a fost depus si inchis intr-o grota. Deja vuurile mele iti sunt cunoscute. Si daca le am ...din viitor? Ce-mi vei spune? Raporteaza abuz de limbaj catolici nu pot sa sa se certe decat cu ei singuri,,nu exista nici unde ca ar exista vreun purgatoriu,,,daca ai auzit ai auzit din alta parte nicidecum din religia ortodoxa,,,si acum trupurile sunt puse in capele este vorba cdoar ca oamenii nu se ardeau ci se puneau in mormant,,,mnu te gandi ca te mananca viermii ca nu mai ai treaba cu trupul tau nu exista deja vu din viitor ca asta si inseamna defa ca l ai mai vazut odata,,deci nu are cum sa fie din nici un viitor
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 18:38
De la: 9am_750, la data 2013-09-21 18:28:59De la: SocratEea, la data 2013-09-21 18:15:39nu e vorba ca ramai singura ti am zis sunt oameni care chiar se roaga pentru asta cine crezi ca nu ar vrea sa se intoarca la dumnezeu,insa mandria nu il lasa,,,se spune ca hristos cand a coborat in iad sa dus si ppentru el sa l reintoarca,,insa mandria nu l lasaDe la: 9am_750, la data 2013-09-21 16:55:08De la: SocratEea, la data 2013-09-21 16:24:21nu intelegi,,dumnezeu este drept nu poate sa primeasca in rai ceva nepocait ca nu ar mai exista dreptate nu ar mai fi dumnezeu intelegi?de aia si e noi nu ne a pierdut ca neam ci ne a dat mereu posibilitatea sa ne castigam mantuirea ,,nu micsorati puterea omului caci dumnezeu nu ne a facut marionete noi avem puterea prin libertatea care ne a dato sa ne castigam mantuirea insa lenea si lehamitea noastra si robia pacatului ne face sa ne departam singuri de mantuire,,,lucifer nu poate sa se intoarca pentru ca a cazut din mandrie si din mandrie nici nu mai poate sa se intoarcaDe la: 9am_750, la data 2013-09-21 16:18:35De la: SocratEea, la data 2013-09-21 15:18:24Stii cine ii apropie pe Dumnezeu si pe Diavol, reflectand cel mai bine aceasta coexistenta pe pamant? Omul.....nu are nevoie dumnezeu de om pentru a se aropia de lucifer,,el nu se mai poate apropia de el din mandrie si din cauza ei el nu si ppoate cere iertare pricepi Sa nu fi fost Isus Christos cel ...ales? Coranul spune ca dintre toti profetii, cel ales este Mohamed. Intrebarea mea de copil rebel si entitate libera....... De ce doar barbatii sunt bine vazuti in.....cartile acestea sfinte ale noastre, pamantenii? Dece femeia apare unealta diavolului si este desconsiderata si chiar umilita in atatea culte? Auzi tu....inca una ce imi vine din copilarie, cand mama prietenei mele imi spune ca nu pot asista la slujba de Pasti deoarece....deoarece eram ''spurcata'' in acea sfanta zi........ Spune-mi tu mie, cum este asta egalitate? Cum sa mai accept si pe asta, cand ....cand deja coasta lui Adam imi statea pe marul sau absent in gatlejul meu?
|
|
|
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 18:40
De la: 9am_750, la data 2013-09-21 18:36:22Pssss...ps....vezi ca or ajunge catolicii papei sa ne ceteasca si or da cu ceasloavele dupa noi. Dante a descris purgatoriul....Bref..... Eu am facut orele de liturghie religioasa la catolici. De unde sa iau cele 5 tablete de cioco?
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 18:42
Da, nu este deja vu! Este premonitie! Iar premonitia devine deja vu in momentul cand defapt se intampla.
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 18:44
Un om se naste. Este sau nu botezat, parintii sai aleg. Este? Deci omul nu este chestionat daca vrea sau nu sa fie botezat. Daca dupa ce capata maturitatea suficienta, omul nu se mai regaseste in ....conceptele religioase in care l-au ..... fortat parintii sai sa intre? Daca intre timp, biserica in care fusese botezat si indrumat spre religia si credinta parintilor sai, devine..... o afacere. Nu imi spune ca nu cunosti cazuri de preoti care nu inmormanteaza un corp neinsufletit inainte de a cere familiei cotizatia anuala retro, la zi, plus tariful de inmormantare. Bref...... Tu o trimiti pe biata femeie inapoi la preotul care a botezat-o. Acesta, ca sa o asculte in confesoriu, ii va cere taxa , nu? Asa nu mai bine biata femeie se duce la un preot neinteresat financiar? bun, il gaseste pe cel ortodox, care ii va spune..... Ce ii va spune, stii? (Apoi iti spun eu ce i-ar putea spune cel catolic neinteresat financiar;) )
inca o data in primul rand te botezi in hristos si sa te lepezi de pacatul neascultari al lui adam intelegide aia te botezi sa te imbraci cu haina lui hristos care inseamna mantuirea ta ,,pentru ca noi mostenim pacatul lui adam pricepi?de aia zice ca a scufundat neamul omenesc ,,toti mostenim pacatul lui adam al omului neascultator de aia te botezi chiar cand esti mic pentru ca desi esti mic si fara de pacat totusi tu ca om mostenesti pacatul lui adam,,pricepi?,,,cat despre preoti exact,,este pacatul loor daca sunt avari nu al religiei intelegeti asta nu religia este de vina ca uni sunt mai excentrici sa zic asa Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 18:46
De la: 9am_750, la data 2013-09-21 16:46:23De la: SocratEea, la data 2013-09-21 16:18:21n am de spus nimic,,sunt cazuri de incremenesti ale pustnicilor in care le apar dracii chiar si in ppersoana ,,atat cat le ingaduie dumnezeu,,,vrand sa ii intoarca de la credinta,,,cu cat vei crede mai mult cu atat vei fi incercat mai multDe la: 9am_750, la data 2013-09-21 16:14:28De la: SocratEea, la data 2013-09-21 15:14:34diavolul nu este egalul nimanui dumnezeu este singurul atot puternic,,,,lucifer si ceata lui au cazut din mandrie cu voie libera omul a cazut amagit de lucifer si din neascultare,,,doavolul,,lucifer,,nu este o putere in sine,el este doar un tolerat ca zice arsenie appacioc,,ce ne am face doi fara diavol,,fara ispita fara sa sim incercati,,deci diavolul nu este egalul nimanui ci doar un tolerat nu este o putere in sine,,,sunt oameni care se roaga chiar si pentru ingerii cazuti,,insa le apar fel de fel de aratari gen ,,un casine cu limba scoasa sau cva de genu,,pentru ca diavolul a cazut cu voia lui din mandrieDe la: 9am_750, la data 2013-09-21 12:19:05De la: SocratEea, la data 2013-09-21 11:48:41intuitie si constiinta nu ai de la tn cum nu ai nimik de la tn ca tot ce ai ai de la dumnezeu ,,asa cum ti am zis pe tn nu biblia te a dezamagit ci ce auzi de la altii care le este mai lesne sa arunce pastile de genu decat sa cerceteze,,,nici unde nu iti zice ca ai fost creata din coasta unui barbat intelegi,,ci din coasta omului care se numea adam deci intrun fel erai deja acolo,,barbatul sa numit barbat decand ne a despartit dumnezeu unul de altul pentru a ne completa recipproc intelegi?iar tu nu esti nicidecum inferioara barbatului ci ai fost pedepsita cum a fost pedepsit si barbatul si sarpele,,,care o sa mi zici iar pprobabil ,,lasa ma domnule cu povestile cu sarpele,,,.fiecare suntem unici in felul nostru si suntem ajutati caci dumnezeu nu vrea ratacirea pacatosului ci intoarcerea lui,,nu exista nici un criteriu in care reincarnarea ppoate fi luata in consideratie,,,de exemplu zic unii,,aa pai cine stie domne cate incarnari a avut Einstein ca sa devina atat de destept su ca ti da dumnezeu alta sansa sa te mantuiesti,,,,nu exista nici o baza pentru asa ceva caci daca ar fi dumnezeu nu ar mai avea dupa ce sa te judece nu are cum sa te judece pentru mai multe vieti daca tu o ei din nooooou de la caat caci nu ti poti continua viata precedenta intelegi?nu exista nici un suport pentru asa ceva,,iar focul nu ti purifica tie pacatele ci intoarcerea ta la credinta si pocainta o face,,lui moise ia apparut dumnezeu in forma unei valvatai de foc asta nu inseamna ca te purifica focul pe tn,,pocainta ta o face,,,,in vechime nu exista nici unde ca oameni se ardeau ci se ingropau ca ti zice pamant esti omule si in pamant te vei intoarce,,nici unde nu ti spune sa te arzi,,trupul tau este pamant caci duhul tau este de kla dumnezeu si el este cel ce conteaza care nu poti tu sa l arzi cu foc sau sa l ingropi,,,nu te lua dupa ce spun unii gandinduse ca ii va manca viermi sau alte asemenea in mormant caci trupul tau este acolo care este luat din pamant nu duhul tau insuflat de dumnezeu aceia esti tu duhul tau sufletul tau nu trupul de care te separiDe la: 9am_750, la data 2013-09-21 11:36:46De la: SocratEea, la data 2013-09-21 11:28:28ia spune tu de ce te dezamageste biblia?ca uni preoti fac greseli nu trebui sa aruncati vina pe religie pentru ca ei sunt oameni la fel ca noi si mai fac greseli,,uitati va de exemplu la oreste care este un om care a studiat toate religiile intrebat daca nu ar fi tentat sa adopte alta religie spune ca nici decum,pentru ca ortodoxia ii ofera tot ce are nevoie si ca propavaduieste esenta adevarului,,in schimb el are ce are cu unu preoti,,nu dati vina pe religie pentru unii ,,atentie unii nici decum majoritatea preotilor care nu si fac treaba,,,,,biblia nu avea nici decum cum sa te dezamageasca socratitaDe la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-21 10:58:33De la: SocratEea, la data 2013-09-21 10:46:47De la: gabigabi2, la data 2013-09-21 10:43:42De la: SocratEea, la data 2013-09-21 10:20:56al dreac femeia asta, ca orice ar zice si orice ar tasta, tot in draci l-ar scoate din viziuna si pe cel mai fioros gardian! Si in numele domnului Dumnezeului nostru, voi fi aparata! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 18:53
De la: 9am_750, la data 2013-09-21 18:44:51Un om se naste. Este sau nu botezat, parintii sai aleg. Este? Deci omul nu este chestionat daca vrea sau nu sa fie botezat. Daca dupa ce capata maturitatea suficienta, omul nu se mai regaseste in ....conceptele religioase in care l-au ..... fortat parintii sai sa intre? Daca intre timp, biserica in care fusese botezat si indrumat spre religia si credinta parintilor sai, devine..... o afacere. Nu imi spune ca nu cunosti cazuri de preoti care nu inmormanteaza un corp neinsufletit inainte de a cere familiei cotizatia anuala retro, la zi, plus tariful de inmormantare. Bref...... Tu o trimiti pe biata femeie inapoi la preotul care a botezat-o. Acesta, ca sa o asculte in confesoriu, ii va cere taxa , nu? Asa nu mai bine biata femeie se duce la un preot neinteresat financiar? bun, il gaseste pe cel ortodox, care ii va spune..... Ce ii va spune, stii? (Apoi iti spun eu ce i-ar putea spune cel catolic neinteresat financiar;) ) Deci noi ne nastem si ducem in carca pacatele predecesorilor nostri. Suntem cum suntem, pentru ca cineva ditre inaintasii nostri a....calcat stramb fata de Dumnezeu...... Hai sa iti spun ce ar zice un preot ortodox cand o mamica ii prezinta o situatie ...mai dificila a copilasului sau care ia scaunul la ea si are tendinta sa dea in ea, in timp ce ea nu ceda capriciilor sale. Preotul i-ar spune sa caute bine ea si taticul la greselile ce le-au facut in trecut. Bineinteles ca sunt slujbe de dat , nu este perceputa nicio taxa si se fac rugaciunile necesare. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 18:56
Sa nu fi fost Isus Christos cel ...ales? Coranul spune ca dintre toti profetii, cel ales este Mohamed.
Intrebarea mea de copil rebel si entitate libera....... De ce doar barbatii sunt bine vazuti in.....cartile acestea sfinte ale noastre, pamantenii? Dece femeia apare unealta diavolului si este desconsiderata si chiar umilita in atatea culte? Auzi tu....inca una ce imi vine din copilarie, cand mama prietenei mele imi spune ca nu pot asista la slujba de Pasti deoarece....deoarece eram ''spurcata'' in acea sfanta zi........ Spune-mi tu mie, cum este asta egalitate? Cum sa mai accept si pe asta, cand ....cand deja coasta lui Adam imi statea pe marul sau absent in gatlejul meu? aooleu mult vorbesti,,nu ma lasi nici sa respir,,,,,,,,,,sa nu mai zici asa ceva hristos este ales inca dinnaine sa creeze dumnezeu omul,,coranul poate sa spuna ce vrea si ei il vad pe hristos ca un mare profet,,insa el este prezis dinnainte sa se nasca,si nu a fost proofet ci a fost dumnezeu intrupat sa ne arate ce sa facem si cum sa traim sa ne mantuim,,,eu sunt calea adevarul si viata,,probabil pentru ca femeia este cea care a cazut prima in pacat si la indemnat si pe barbat,,asta nu inseamna ca femeia nu este bine vazuta dimppotriva,,cel mai de seama om,,,de natura total umana este feciooara maria imparateasa heruvimilor si serafimilor,,,pentru ca vine de la pacatul tau din rai
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 18:56
De la: SocratEea, la data 2013-09-21 11:21:28De la: gabigabi2, la data 2013-09-21 10:43:42De la: SocratEea, la data 2013-09-21 10:20:56al dreac femeia asta, ca orice ar zice si orice ar tasta, tot in draci l-ar scoate din viziuna si pe cel mai fioros gardian! cum faci de intelegi mereu Altceva ? eu te-am rugat sa nu mai folosesti din 2 in 2 vorbe cuvintul ala dar, daca asta-i alegerea ta , eu ce sa mai spun ? asta insemnind ca si discutia cu intersectia drumului si alegerile pe care le poate face un om a fost ca si tema asta : hai sa discutam discutii care ne trec fluierind pe la ureche !
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:03
nu trebui sa ma intrebi pe mine toate astea desi iata eu dupa cate ma pricep iti cam dau raspuns la toate intrebarile,,,,,cauta raspunsurile la sfinti parinti la oamenii care au suferit pentru hristos ca slava domnului ai avut si mai ai destui in tara ta,,gen arsenie boca arsenie pappacioc ilie cleopa paisie olaru,,,,,,,,,,,,si multi alti,,,nu fugii cum fac alti din cauza necunostintei lor ppentru ca le este mai usor,,,pentru ca daca le cauti rasppuns cu adevarat le vei si gasii ortodoxia iti ofera toate raspunsurile trebui doar sa le cauti,,,,bate si ti se va deschide cere si ti se va da cauta si vei gasi
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:07
De la: SocratEea, la data 2013-09-21 18:53:17absolut nimic nu este intamplatoor,,si da,,noi mostenim pacatul lui adam ca de aia zice ca a scufundat neamul omenesc,,de aia trebui sa ne reinnoim prin hristosDe la: 9am_750, la data 2013-09-21 18:44:51Un om se naste. Este sau nu botezat, parintii sai aleg. Este? Deci omul nu este chestionat daca vrea sau nu sa fie botezat. Daca dupa ce capata maturitatea suficienta, omul nu se mai regaseste in ....conceptele religioase in care l-au ..... fortat parintii sai sa intre? Daca intre timp, biserica in care fusese botezat si indrumat spre religia si credinta parintilor sai, devine..... o afacere. Nu imi spune ca nu cunosti cazuri de preoti care nu inmormanteaza un corp neinsufletit inainte de a cere familiei cotizatia anuala retro, la zi, plus tariful de inmormantare. Bref...... Tu o trimiti pe biata femeie inapoi la preotul care a botezat-o. Acesta, ca sa o asculte in confesoriu, ii va cere taxa , nu? Asa nu mai bine biata femeie se duce la un preot neinteresat financiar? bun, il gaseste pe cel ortodox, care ii va spune..... Ce ii va spune, stii? (Apoi iti spun eu ce i-ar putea spune cel catolic neinteresat financiar;) )
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:10
De la: SocratEea, la data 2013-09-21 18:42:14Da, nu este deja vu! Este premonitie! Iar premonitia devine deja vu in momentul cand defapt se intampla.premonitia este cu tootul altceva,,dumnezeu te pregateste pentru ceva,,eu nu ti pot da raspunsul la aceasta intrebare insa cautal si o sa l gasesti nu fugi cum fac uni de fug repede in alte culte
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:12
stiu cine a scris purgatoriu insa dante nu este vreun prooroc,,,
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:38
Buna seara!!
Gata va rog sa inchideti biserica, n-am chef sa ma duc sa torn cafele si linkuri la ,,Cine este Dumnezeu!" George imi pare rau sa te anunt ca ai fost folosit pentru sfidarea forumistilor care obisnuiesc sa posteze in cafenea. Stiu ca nu e vina ta
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:42
oare nu-si da seama cu cine vorbeste si ca Anteea, Andreea, Musetica - fluturas isi doreste sa Blocheze si topicul asta , exagerind pina sare calul ?!
si-a deschis nu stiu cite topicuri .... de ce nu scrie acolo ?
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:44
De la: _Ingrid, la data 2013-09-21 19:38:32Buna seara!!nu am fost foolosit,,doar am incercat sa raspund la niste intrebari
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:46
De la: gabigabi2, la data 2013-09-21 19:42:43oare nu-si da seama cu cine vorbeste si ca Anteea, Andreea, Musetica - fluturas isi doreste sa Blocheze si topicul asta , exagerind pina sare calul ?! Pur si simplu ii place sa vada cum se goleste forumul cand apare. George nu cred ca o stie, de aceea a picat in plasa, el a mers pe subiectul care-l preocupa.
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:47
eu am vorbit pentru ca pe toopicul acesta sau pu intrenarile,,scuze daca am deranjat,nu fi ti asa ppornite a fost doar o discutie
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:48
De la: 9am_750, la data 2013-09-21 19:44:32De la: _Ingrid, la data 2013-09-21 19:38:32Buna seara!!nu am fost foolosit,,doar am incercat sa raspund la niste intrebari Puteai sa raspunzi pe topicul cu religia, dar ai fost atras aici cu subiectele de acolo. Aici scrie ca e cafenea, iti dai seama ca e nepotrivit sa vorbesti intr-un astfel de loc de cele sfinte.
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:49
De la: 9am_750, la data 2013-09-21 19:47:08eu am vorbit pentru ca pe toopicul acesta sau pu intrenarile,,scuze daca am deranjat,nu fi ti asa ppornite a fost doar o discutie Ti-am spus ca stim ca nu e vina ta, tu ai fost de buna credinta
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:52
este potrivit sa vorbesti oriunde esti intrebat daca poti sa ajuti cu ceva,,important este ca ce l ce intreaba sa inteleaga ceva macar
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:55
De la: 9am_750, la data 2013-09-21 19:52:39este potrivit sa vorbesti oriunde esti intrebat daca poti sa ajuti cu ceva,,important este ca ce l ce intreaba sa inteleaga ceva macarNici cu asta n-ai nimerit-o, Dafinuta vrea sa fie ea inteleasa, nu crede ca exista cineva care stie mai bine decat ea.
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:56
De la: 9am_750, la data 2013-09-21 19:47:08eu am vorbit pentru ca pe toopicul acesta sau pu intrenarile,,scuze daca am deranjat,nu fi ti asa ppornite a fost doar o discutie imi pare si mie rau, dar intr-o postare de pe cealalta pagina, chiar am spus ca intrebarile puse nu-si au locul aici ! se poate discuta cel mai bine pe topicul "Cine e Dumnezeu" si cine doreste sa participe la discutie, e bine venit ! o seara buna ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 19:58
asta nu este treaba mea,,treaba mea este sa i dau raspunsuri la intrebari daca pot si i am cam raspuns la toate nu pentru ca as fi eu destept si ca m am mai interesat pote de ce ea si alti au omis sau n au vrut sa auda
|
|
|

Iertarea poate fi acordata tacit, la fel cum cererile de a fi iertat pot sa fie nerostite.
Te inseli!
dar, daca asta-i alegerea ta , eu ce sa mai spun ? asta insemnind ca si discutia cu intersectia drumului si alegerile pe care le poate face un om a fost ca si tema asta : hai sa discutam discutii care ne trec fluierind pe la ureche !