back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1959 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 09:33

De la: _Ingrid, la data 2013-09-21 09:20:17
De la: daniela_, la data 2013-09-21 09:13:24
De la: _Ingrid, la data 2013-09-21 09:08:15Tu ai idee ce l-o fi suparat pe Giova? intra mai rar si nu graieste deloc
i-o fi picat greu...ultima oara mancase cam mult carnati, varza, linkuri, cotlete, vinete, linkuri, ardei, muraturi, linkuri, ciorba, prune, linkuri...

D-apoi a infruntat el si uraganul, ce mare lucru o tornada de linkuri...ca doara nu trebuie si deschise.
la tornada trebuie sa stai inchis in beci, nu???

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 09:35

gata, eu plec la facut mustul...dar mai ales la mici. M-a chemat sor'mea sa-i tin companie

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 09:36

De la: Black_Friday_, la data 2013-09-20 22:05:43
De la: asimov, la data 2013-09-20 21:53:22
De la: SocratEea, la data 2013-09-20 21:43:54
De la: asimov, la data 2013-09-20 21:42:33Alio! Ce sen-tampla pa-cilea?

Se intampla intamplari. Te bagi la condamnat femeia?

Deci...muierea e decondamnat oricum si oricea-r face, sa nen-telegem!

Deciiiii, Valeeee, buna incercar-ea d-ar team recuno-scut. H-ai, dute s-i cauta alt costum.

imi vine a te contrazice , caci asta nu-i cine crezi tu ....e posibil sa nu fie nici cine cred eu si sa fie alalalt dar daca Asimov ar fi scris cum scrie asta, special asa - sa nu crezi altfel- ramineam fara scriitorul meu preferat de SF !

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 09:45

De la: _Ingrid, la data 2013-09-21 09:08:15Tu ai idee ce l-o fi suparat pe Giova? intra mai rar si nu graieste deloc
i-o fi picat greu...ultima oara mancase cam mult carnati, varza, linkuri, cotlete, vinete, linkuri, ardei, muraturi, linkuri, ciorba, prune, linkuri...

io doar atata pot sa spun
ca foarte rar imi pun costum
atarn la gat si o cravata
de-i necesar, dar nu prea lata
in rest, sportiv ca si Giova
si cand intampin vant din prova
intorc din mers ditai salupa
vantul sa-mi bata, doar din pupa

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 09:47

Buna dimineata!
Si eu simt lipsa prietenului Giova

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 09:51

De la: gabigabi2, la data 2013-09-21 09:36:14
De la: Black_Friday_, la data 2013-09-20 22:05:43
De la: asimov, la data 2013-09-20 21:53:22
De la: SocratEea, la data 2013-09-20 21:43:54
De la: asimov, la data 2013-09-20 21:42:33Alio! Ce sen-tampla pa-cilea?

Se intampla intamplari. Te bagi la condamnat femeia?

Deci...muierea e decondamnat oricum si oricea-r face, sa nen-telegem!

Deciiiii, Valeeee, buna incercar-ea d-ar team recuno-scut. H-ai, dute s-i cauta alt costum.

imi vine a te contrazice , caci asta nu-i cine crezi tu ....e posibil sa nu fie nici cine cred eu si sa fie alalalt dar daca Asimov ar fi scris cum scrie asta, special asa - sa nu crezi altfel- ramineam fara scriitorul meu preferat de SF !

Toti putem sa scriem cum vrem. Deci, fiecare poate fi oricine.

Buna dimineata!

PIES Uita-i sa spun ca poate fi toti unu'! In spirit masculin, nu?

www.youtube.com/watch?v=nDXkd2NyCCE

....v-am lasat ofemeie!

asa, intr-o lume a barbatilor!

www.youtube.com/watch?v=-ai49qw4dBo

O zi pozitiva tuturor!

http://www.youtube.com/watch?v=dRcQZLseS1Q :D
Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 09:53

De la: sandu60, la data 2013-09-21 09:45:08

io doar atata pot sa spun
ca foarte rar imi pun costum
atarn la gat si o cravata
de-i necesar, dar nu prea lata
in rest, sportiv ca si Giova
si cand intampin vant din prova
intorc din mers ditai salupa
vantul sa-mi bata, doar din pupa

Barbatii astia! Cum stai cu mutatul? Sa nu uiti sa iti faci transferul de corespondenta la posta pana reusesti sa schimbi tu adresele peste tot. Si la impozite iar sa anunti, ca sa te radieze de la plata taxei urbane sau pe locuinta...O aveti si voi banuiesc, aceasta taxa.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 10:00

Propun spre discutie cateva subecte, ca tot ie la moda imbargligatul de n luat de cate k......

1. Dumnezeu sa fi fost barbat?

2. De ce barbatul nu poate da viata singur?

3. Barbatul a fost creeat perfect initial. Ce l-a determinat sa se schimbe?

4. Alcoolul si repercursiunile asupra vietii oamenilor. Prezenta ridicolului in comportamentul unui om :barbat si / sau femeie deopotriva.

5. Femeia a fost creeata perfecta? De ce sufletul este este compromis atunci cand ia decizia de a comite un avort?

6. Dumnezeu a creeat femeia in contradictia barbatului ca sa se completeze reciproc.

....mai am....dar nu vreau sa va plictisesc si nici sa va abat din drum!

Corina_Petre_1

428 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 10:07

Tacerea e un lucru mare si foarte greu. Scrie si semneaza Ghita Popandau.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 10:10

salut ! intrebarile astea nu-si prea au locul aici...poate pe topicul cu dumnezeu ! poate pe cel cu discutiile despre orice dar , oriunde le-ai pune, eu iti spun ca ai gresit din prima, in clipa in care te-ntrebi daca Dumnezeu a fost BARBAT !?
UNU nu poate fi Dual ,asa cum si Adam a fost la inceput , dintr-o bucata, ca sa zic asa ....

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 10:14

It's now or never - Elvis

www.youtube.com/watch?v=WC48Q5zSvic

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 10:19

Okei! Fara cavei, pe cai! di di di!

Bem apa in pijamale?

Deci, Gabi spune ca Dumnezeu ar fi putut fi dualitate. Cu certitudine nu putea fi nici femeie, dar nici barbat. Pana aici a fost egalitate.

Mai departe? Va incit sa mergem mai departe sau ma duc sa spal vasele ramase de aseara! PArdon, paharele si sticlele de Blantaney's. Aburii nu ii pot scoate nici cu compresorul , ca as produce o adevarata bomba energetica la cat abur de CH3!COOH asrecupera d'aci!

Deci, Dumnezeu este binele si raul?

PIES Face careva si cafea, intre timp?

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 10:20

al dreac femeia asta, ca orice ar zice si orice ar tasta, tot in draci l-ar scoate din viziuna si pe cel mai fioros gardian!

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 10:28

Femeia se gandeste si la altceva.....nu e ea egoista de fel!

www.youtube.com/watch?v=vnLXgx8OQok

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 10:37

www.youtube.com/watch?v=iYp7e7MGvLM

Altfel de doi ochi negri

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 10:41

De la: SocratEea, la data 2013-09-21 10:19:40Okei! Fara cavei, pe cai! di di di!

Bem apa in pijamale?

Deci, Gabi spune ca Dumnezeu ar fi putut fi dualitate. Cu certitudine nu putea fi nici femeie, dar nici barbat. Pana aici a fost egalitate.

Mai departe? Va incit sa mergem mai departe sau ma duc sa spal vasele ramase de aseara! PArdon, paharele si sticlele de Blantaney's. Aburii nu ii pot scoate nici cu compresorul , ca as produce o adevarata bomba energetica la cat abur de CH3!COOH asrecupera d'aci!

Deci, Dumnezeu este binele si raul?

PIES Face careva si cafea, intre timp?

cum faci de le-ntelegi viceversa , cind eu am spus ca NU E DUAL ? ca e UNU ! bucata -ntreaga si ideea dualitatii barbat - femeie NU se luase in discutie la Facere, nici macar ptr Adam ?!
idem ptr. dualitatea Bine- Rau , caci binele si raul sunt totuna in Dumnezeu si numai in lumea noastra exista aceasta dualitate si numai noi, oamenii , ne-o punem....animalele nu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 10:43

De la: SocratEea, la data 2013-09-21 10:20:56al dreac femeia asta, ca orice ar zice si orice ar tasta, tot in draci l-ar scoate din viziuna si pe cel mai fioros gardian!

te rog, las-o mai moale cu cuvintul ala , chiar daca te-a fascinat acel inger intunecat si ai ramas blocata-n intersectie !

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 10:45

www.youtube.com/watch?v=_3dSEdmkmWM

Stratan...... stiu eu pentru cine e asta!

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 10:46

De la: gabigabi2, la data 2013-09-21 10:43:42
De la: SocratEea, la data 2013-09-21 10:20:56al dreac femeia asta, ca orice ar zice si orice ar tasta, tot in draci l-ar scoate din viziuna si pe cel mai fioros gardian!

te rog, las-o mai moale cu cuvintul ala , chiar daca te-a fascinat acel inger intunecat si ai ramas blocata-n intersectie !

Ok. Moale sa fie!

O zi buna! Sau sterg contu'? E ok pentru toata lumea?

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 10:50

De la: SocratEea, la data 2013-09-21 10:00:45Propun spre discutie cateva subecte, ca tot ie la moda imbargligatul de n luat de cate k......

4. Alcoolul si repercursiunile asupra vietii oamenilor. Prezenta ridicolului in comportamentul unui om :barbat si / sau femeie deopotriva.

5. Femeia a fost creeata perfecta? De ce sufletul este este compromis atunci cand ia decizia de a comite un avort?

6. Dumnezeu a creeat femeia in contradictia barbatului ca sa se completeze reciproc.

1,dumnezeu nu este de natura umana ca sa fie barbat sau femeie,,cand zice ca ,,sa facem om dupa chipul si asrmanarea noastra se refera la chipul duhovnicesc nu la cel fizic
2barbatul nu are pentru ce sa de a viata entru ca initial omul spun sfinti parinti daca nu pacatuia in rai ,,adica daca eva nu musca din fructul oprit neamul omenesc se inmultea prin cuvantul lui dumnezeu,,femeia naste datorita pedepsei date pentru pacatul savarsit in rai,,,"Voi înmulþi mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naºte copii; atrasã vei fi cãtre bãrbatul tãu ºi el te va stãpâni".
3barbatul si femeia au fost creati cu lubera alegera asta inseamna perfectiunea ,iar libera alegera la facut sa nu asculte porunca lui dumnezeu caci dumnezeu nu l puta crea pe om marioneta adica fara sa i de a libera alegere ca altfel nu ar fi fost perfect,,iar omul a cazut in pacat din amagirea satanei
4pai iti spun medici ce repercursiuni are alcoolul mai ales pe termen lung,,prezenta ridicolului tine de fiecare m in parte cum alege sa se comporte
5 pentru ca simti ca ai facut un pacat avortul este crima iar sufletul tau iti spune ca ai facut o greseala ca nu nooi avem puterea de a da sau lua viata ci dumnezeu
6 dumnezeu nu a creat femeia in nici o contradictie ci doar a scoso din adam oomul pentru ca dumnezeu nu a creat barbatul initial ci omul care se numea adam din coasta lui a creat femeia deci femeia era intrun fel acolo de la inceput,,de atunci sa numit parte barbateasca si parte femeiasca si te vei uni din nou cu femeia si invers prin taina nunti,,si truperste dar mai ales sufleteste

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 10:51

scuze pentru scris,,intelegi tu pana la urma

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 10:58

De la: SocratEea, la data 2013-09-21 10:46:47

Ok. Moale sa fie!

te rog frumos sa nici nu te gandesti sa-ti stergi contu'.....despre subiectele pe care le-ai adus in discutie...daca vrei putem incropi de-un dialog amandoi...conditia de baza este ...neaducerea-n discutie a bibliei sau altor scrieri cretine ale bagabontilor in sutana....sau macar punerea la indoiala serioasa a ,,adevarurilor'' de-acolo....altfel dialogu' se rupe...cu dogmaticii si indoctrinatii nu se poate discuta....

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 11:01

De la: 9am_750, la data 2013-09-21 10:50:08
De la: SocratEea, la data 2013-09-21 10:00:45Propun spre discutie cateva subecte, ca tot ie la moda imbargligatul de n luat de cate k......

1,dumnezeu nu este de natura umana ca sa fie barbat sau femeie,,cand zice ca ,,sa facem om dupa chipul si asrmanarea noastra se refera la chipul duhovnicesc nu la cel fizic
2barbatul nu are pentru ce sa de a viata entru ca initial omul spun sfinti parinti daca nu pacatuia in rai ,,adica daca eva nu musca din fructul oprit neamul omenesc se inmultea prin cuvantul lui dumnezeu,,femeia naste datorita pedepsei date pentru pacatul savarsit in rai,,,"Voi înmulþi mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naºte copii; atrasã vei fi cãtre bãrbatul tãu ºi el te va stãpâni".
3barbatul si femeia au fost creati cu lubera alegera asta inseamna perfectiunea ,iar libera alegera la facut sa nu asculte porunca lui dumnezeu caci dumnezeu nu l puta crea pe om marioneta adica fara sa i de a libera alegere ca altfel nu ar fi fost perfect,,iar omul a cazut in pacat din amagirea satanei
4pai iti spun medici ce repercursiuni are alcoolul mai ales pe termen lung,,prezenta ridicolului tine de fiecare m in parte cum alege sa se comporte
5 pentru ca simti ca ai facut un pacat avortul este crima iar sufletul tau iti spune ca ai facut o greseala ca nu nooi avem puterea de a da sau lua viata ci dumnezeu
6 dumnezeu nu a creat femeia in nici o contradictie ci doar a scoso din adam oomul pentru ca dumnezeu nu a creat barbatul initial ci omul care se numea adam din coasta lui a creat femeia deci femeia era intrun fel acolo de la inceput,,de atunci sa numit parte barbateasca si parte femeiasca si te vei uni din nou cu femeia si invers prin taina nunti,,si truperste dar mai ales sufleteste

uite exemplu concludent de dobitoc....cum poti purta un dialog adevarat cu un asemenea fanatic religios.....care vine de-acasa cu dogmele-nvatate...si nu lasa nici o portita pt.dialog....tot ce spune el sunt ,,adevaruri'' si altceva nu mai este admis...

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 11:04

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-21 10:58:33
De la: SocratEea, la data 2013-09-21 10:46:47

Ok. Moale sa fie!

te rog frumos sa nici nu te gandesti sa-ti stergi contu'.....despre subiectele pe care le-ai adus in discutie...daca vrei putem incropi de-un dialog amandoi...conditia de baza este ...neaducerea-n discutie a bibliei sau altor scrieri cretine ale bagabontilor in sutana....sau macar punerea la indoiala serioasa a ,,adevarurilor'' de-acolo....altfel dialogu' se rupe...cu dogmaticii si indoctrinatii nu se poate discuta....
tu nu poti discuta doar pentru ca nu ti convine adevarul,,si vrei ceva mai usor de digerat ca adevarul este greu de digerat de multi scrierile cu sunt ale celor in sutana ei doar ppropavaduiesc cuvantul lui dumnezeu cum ar trebui sa facem toti care vine de la prooroci si oamenii alesi de dumnezeu si ucenici lui hristos dumnezeu intrupat pentru a ne arata calea adevarul si viata

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 11:05

De la: SocratEea, la data 2013-09-21 10:45:08www.youtube.com/watch?v=_3dSEdmkmWM

Stratan...... stiu eu pentru cine e asta!

youtu.be/qEikuK6sTpI

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 11:11

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-09-21 11:01:58
De la: 9am_750, la data 2013-09-21 10:50:08

uite exemplu concludent de dobitoc....cum poti purta un dialog adevarat cu un asemenea fanatic religios.....care vine de-acasa cu dogmele-nvatate...si nu lasa nici o portita pt.dialog....tot ce spune el sunt ,,adevaruri'' si altceva nu mai este admis...
adevarul este unul singur,,nici o data nu ai sa vezi 2 adevaruri decat pareri nefondate care nu reprezinta adevarul,,,eu nu am lasat nicioda portita inchisa cum nimeni nu ti o lasa ca sa ma contrazici trebui sa ai argumente iar tu cum nu ai nu faci altcva decat sa zici fanatici religiosi sau altele asemenea din lipsa de argumente si pentru ca ti este mai usor,,,deci daca vrei sa dialoghezi cauta ceva argumente insa cum nu o sa le ai o sa ti fie mai usor sa continui toot cu,,,fanatici religiosi,,probabil

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 11:16

nu mai fi al naibi,.fi bun

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 11:16

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 11:18

De la: 9am_750, la data 2013-09-21 11:16:13nu mai fi al naibi,.fi bun

Suntem doar noi insine. Cu binele si raul in gene.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2013, ora 11:21

Imi propui sa tac si sa incasez? Te inseli!

Pagini: << 1959 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: