back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1954 1955 1956 1957 1958 1959 1960 1961 1962 1963 >> Sari la pagina:

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 13:30

binenteles ca sunt cu noi pretutindeni,,,bine ar fi sa nu ne indepartam de dumnezeu ca astfel facilitam apropierea a celorlati ingeri de noi,,,,,,,,ce sa incepi?

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 13:35

De la: 9am_750, la data 2013-09-19 13:30:41binenteles ca sunt cu noi pretutindeni,,,bine ar fi sa nu ne indepartam de dumnezeu ca astfel facilitam apropierea a celorlati ingeri de noi,,,,,,,,ce sa incepi?

Ei, intentionez eu sa zic ceva de ceva vreme, dar ceva nu ma lasa. Nu pot sa spun. Probabil nu este momentul oportun, nush....Cand voi putea, va voi spune. Toate la momentul lor, ma gandesc.
Si maine e o zi! asa a zis si Scarlet O'Hara aflata la ...rascruce de vanturi.

Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=dRcQZLseS1Q :D
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 13:36

De la: _Ingrid, la data 2013-09-19 09:59:55Care cu totii copchile, ca suntem numai noi si Florin p-aici

Restul cine stie pe unde tremura!

n-am tremurat de loc ba, dimpotriva ,detera caldurile peste mine tot facind s'un bors de sfecla rosie....apoi imi
cazura ochii pe niste castraveti frumusei si care se scumpesc rapid, de la o zi la alta si gata, foarte hotarita i-am cumparat, spalat si ferchezuit , directia : borcan !
miine scurg zeama in oala, o gust si'o dreg de mai trebe ceva , oparesc iar castravetii, legat la gura borcanul si pe balcon, in dulap !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 13:43

De la: SocratEea, la data 2013-09-19 13:35:19
De la: 9am_750, la data 2013-09-19 13:30:41binenteles ca sunt cu noi pretutindeni,,,bine ar fi sa nu ne indepartam de dumnezeu ca astfel facilitam apropierea a celorlati ingeri de noi,,,,,,,,ce sa incepi?

Ei, intentionez eu sa zic ceva de ceva vreme, dar ceva nu ma lasa. Nu pot sa spun. Probabil nu este momentul oportun, nush....Cand voi putea, va voi spune. Toate la momentul lor, ma gandesc.
Si maine e o zi! asa a zis si Scarlet O'Hara aflata la ...rascruce de vanturi.

cum crezi

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 13:46

ptr. mine tot rugaciunea copilariei imi este aproape :
Inger, ingerasul meu
ce datu-mi-te-a Dumnezeu
eu sunt mic, tu fa-ma mare
eu sunt slab, tu fa-ma tare
si-ntot locul ma-nsoteste
si de rele ma fereste !
Amin !

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 13:54

De la: gabigabi2, la data 2013-09-19 13:36:33
De la: _Ingrid, la data 2013-09-19 09:59:55Care cu totii copchile, ca suntem numai noi si Florin p-aici

Restul cine stie pe unde tremura!

n-am tremurat de loc ba, dimpotriva ,detera caldurile peste mine tot facind s'un bors de sfecla rosie....apoi imi
cazura ochii pe niste castraveti frumusei si care se scumpesc rapid, de la o zi la alta si gata, foarte hotarita i-am cumparat, spalat si ferchezuit , directia : borcan !
miine scurg zeama in oala, o gust si'o dreg de mai trebe ceva , oparesc iar castravetii, legat la gura borcanul si pe balcon, in dulap !

Imi amintesti de Tati....Dumnezeu sa il ierte! Stii, el era expert contabil, capitan in rezerva si expert de pus muraturi. De cand a murit, le cumpar. Aici nu am camara sau beci. Plus ca piata e plina.

Stii.... el facea si castraveti murati de 3 zile. Ii punea cum stia el, eu niciodata nu am consacrat destul timp ca sa invat tot ce avea el sa imi transmita, de ai sti cat regret...bref.... Punea castravetii cu toate cele in borcan si ii lasa la soare, pe bufetul din bucatarie. Descoperiti. Iar in aproximativ 3 zile, erau numa' buni de mancat.

Iaca, de doi ani si jumate, inca sufar din cauza plecarii sale. Asta ma impiedica sa avansez. De ai sti ce lupta e asta, nu te-ai (v-ati) mai indoi de veridicitatea vietii mele. Viata este TOT, include si delirurile, cum bine sustin multe persoane din diferite domenii.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 13:56

De la: gabigabi2, la data 2013-09-19 13:46:17 ptr. mine tot rugaciunea copilariei imi este aproape :
Inger, ingerasul meu
ce datu-mi-te-a Dumnezeu
eu sunt mic, tu fa-ma mare
eu sunt slab, tu fa-ma tare
si-ntot locul ma-nsoteste
si de rele ma fereste !
Amin !

Este rugaciunea cu care il culc pe fiul meu seara de seara.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 14:00

am mai discutat despre asta si reiau : NU mai suferi ca nu ai ptr. ce , daca Stii ca venim pe Pamint ca sa Evoluam !
si-a trait viata data , asa cum a stiut dumnealui mai bine si s-a ELIBERAT ! deci : ce plingi tu ? ptr. ce suferi inloc sa te bucuri pentru dinsul , ca eu asta nu inteleg ?

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 14:09

De la: gabigabi2, la data 2013-09-19 14:00:45am mai discutat despre asta si reiau : NU mai suferi ca nu ai ptr. ce , daca Stii ca venim pe Pamint ca sa Evoluam !
si-a trait viata data , asa cum a stiut dumnealui mai bine si s-a ELIBERAT ! deci : ce plingi tu ? ptr. ce suferi inloc sa te bucuri pentru dinsul , ca eu asta nu inteleg ?

Imi lipseste. Caut sfaturile sale, avea mereu o solutie la orice problema. Si nu am apucat sa imi iau ramas bun de la el..... A plecat asa, fara niciun semn. A suferit si nu mi-a zis nimic. El suferea si eu am ales in mod atat de egoist sa plec inapoi in strainatate, plus ca era deja si micutul, i-am privat efectiv de timpul pe care il puteau petrece impreuna.... Ma simt vinovata. De ce nu am fost langa el. Imi era mai usor. Eu l-am convins pe sotul meu sa plecam . Iar. Acasa nu reuseam sa ma readaptez si toate usile pareau sa fie blindate si se cereau bani pentru a fi deschise. Nu este ceea ce vroiam sa ii pot oferi fiului meu! De aceea am plecat.

Ei..... daca nu dai, nu ai. Asa este. Pe mine m-a costat scump, zic eu! Sotul meu ma urmeaza, cu toate ca uneori mi-ar da foc de ar putea.....Dar supravietuim pentru puiul nostru, de dragul sau! Orice parinte ar fi procedat precum am procedat eu! Dar, repet, simt ca pretul pe care l-am platit a fost exagerat.....

Am spus o parte.... Merci ca ati strans randurile si fiecare m-ati determinat cum ati stiut mai bine, sa pot sa exprim o parte din ceea ce simt.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 14:12

Gabi, cupa aceea inchinata cu mana stanga, din visul meu, m-a asigurat ca este mai bine decat era pe pamant cand a plecat. S-a regasit intr-o lumina si zambetul i-a revenit, intreaga fiinta a sa iradia de lumina si de satisfactie.

Dar cine e de piatra, zi-mi tu mie?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 14:25

De la: SocratEea, la data 2013-09-19 14:12:47Gabi, cupa aceea inchinata cu mana stanga, din visul meu, m-a asigurat ca este mai bine decat era pe pamant cand a plecat. S-a regasit intr-o lumina si zambetul i-a revenit, intreaga fiinta a sa iradia de lumina si de satisfactie.

nu, nici vorba sa fii de piatra...nici vorba, ci doar sa fii consecvent cu tine insati si daca esti convinsa ca trecerea in lumea cealalta este un pas inainte, atunci jelania si inlacrimatul tau cam egoist ptr. ca se gindeste la sine si nu la el, nu-i fac decit rau ! poate ca d'aia ti-a si aparut in vis cu acel mesaj, ca sa TE BUCURI si sa nu mai plingi !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 14:32

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 14:34

De la: gabigabi2, la data 2013-09-19 14:25:56
De la: SocratEea, la data 2013-09-19 14:12:47Gabi, cupa aceea inchinata cu mana stanga, din visul meu, m-a asigurat ca este mai bine decat era pe pamant cand a plecat. S-a regasit intr-o lumina si zambetul i-a revenit, intreaga fiinta a sa iradia de lumina si de satisfactie.

nu, nici vorba sa fii de piatra...nici vorba, ci doar sa fii consecvent cu tine insati si daca esti convinsa ca trecerea in lumea cealalta este un pas inainte, atunci jelania si inlacrimatul tau cam egoist ptr. ca se gindeste la sine si nu la el, nu-i fac decit rau ! poate ca d'aia ti-a si aparut in vis cu acel mesaj, ca sa TE BUCURI si sa nu mai plingi !

Da, ai dreptate. Ma bucur cat pot. Mai putin cand bmw-ri bengoase argintii ma tintesc sa ma doboare. Era un bou de vaca ieri, venea de parca era la formula unu', a luat virajul franand de la ce stiu io cat brusc cu frana de mana si sa vezi cum a scapat masina de sub control. Tocmai apucasem sa punem piciorul pe trotuar, la pasajul de pietoni, prietena mea si cu mine, ce mai, fractiuni de secunda si hop Fat Frumosu' calare pe bemveu. Si dupa ce a trecut de noi, ca bou', tot el rade. Prietena mea era cocotata pe betonul din spate, inspre case. Mai am io si semne din astea. Si totusi cred ca sunt pe drumul meu cel bun!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 15:08

De la: SocratEea, la data 2013-09-19 14:34:35

Da, ai dreptate. Ma bucur cat pot. Mai putin cand bmw-ri bengoase argintii ma tintesc sa ma doboare. Era un bou de vaca ieri, venea de parca era la formula unu', a luat virajul franand de la ce stiu io cat brusc cu frana de mana si sa vezi cum a scapat masina de sub control. Tocmai apucasem sa punem piciorul pe trotuar, la pasajul de pietoni, prietena mea si cu mine, ce mai, fractiuni de secunda si hop Fat Frumosu' calare pe bemveu. Si dupa ce a trecut de noi, ca bou', tot el rade. Prietena mea era cocotata pe betonul din spate, inspre case. Mai am io si semne din astea. Si totusi cred ca sunt pe drumul meu cel bun!

youtu.be/_mDHNvOrTxE

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 15:10

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 15:22

De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-19 15:08:05
De la: SocratEea, la data 2013-09-19 14:34:35

youtu.be/_mDHNvOrTxE

Pot conta pe tine sa mi-l gasesti pe bou' meu de vaca , bemveuaru' !

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 15:27

De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-19 15:10:44youtu.be/yNgcoHDRNWk

www.youtube.com/watch?v=fCgMRAybxlM

...al dreacu' femeia asta!

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 15:43

Inca una si apoi imi strang jucareele.....

www.youtube.com/watch?v=iN9-ta0Z5sg

Cine e cu mine sa scrie Ye E....

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 16:22

socrate fa i pomenile cum se cuvine tatalui tau,,da de pomana in numele lui,,dumnezeu sa l ierte ,tu vezi ti de viata innainte sa l jelesti nu are rost in schimb are mare rost sa fie pomenit la liturghie si sa dai de pomana pentru el

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 16:33

De la: 9am_750, la data 2013-09-19 16:22:29socrate fa i pomenile cum se cuvine tatalui tau,,da de pomana in numele lui,,dumnezeu sa l ierte ,tu vezi ti de viata innainte sa l jelesti nu are rost in schimb are mare rost sa fie pomenit la liturghie si sa dai de pomana pentru el

dati-as cu clorura de sodiu-ntre ochi...numa' sfaturi d'astea poti sa dai....???

zi si tu ceva mai acatarii scos din putu' gandirii tale...zmeule care esti...NU UITA SA-TI IEI PASTILELE....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 16:37

De la: SocratEea, la data 2013-09-19 15:43:35Inca una si apoi imi strang jucareele.....

www.youtube.com/watch?v=iN9-ta0Z5sg

Cine e cu mine sa scrie Ye E....

youtu.be/jyVE__VXTcM

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2013, ora 22:49

Mai, uitati-va la chistocul asta de fetita!!!

www.youtube.com/watch?v=wQ33_7SoSJE
www.youtube.com/watch?v=iFnKpNC1eA8

...ne baga-n hora vrand nevrand!

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 08:48

Buna dimineata! Cafeaua este gata. Doamnelor si domnilor, sunteti asteptati in cafenea.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 08:53

De la: Black_Friday_, la data 2013-09-20 08:48:27Buna dimineata! Cafeaua este gata. Doamnelor si domnilor, sunteti asteptati in cafenea.

Buna dimineataaaaa...placuta surpriza! cum iti e pe unde esti?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 08:59

De la: _Ingrid, la data 2013-09-20 08:53:59
De la: Black_Friday_, la data 2013-09-20 08:48:27Buna dimineata! Cafeaua este gata. Doamnelor si domnilor, sunteti asteptati in cafenea.

Saru' mana Ingrid! Imi e bine acum pentru ca sunt acasa. Pentru scurt timp, dar nicaieri nu e mai bine ca acasa.

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 09:13

Neata!...."oranjul" inca nu s-a pus pe treaba, asa ca mai profit

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 09:16

De la: sandu60, la data 2013-09-20 09:13:22Neata!...."oranjul" inca nu s-a pus pe treaba, asa ca mai profit

Ce placere sa aflu ca nici acolo nu se omoara cu promptitudinea !

Ce faci Sandele, gata mutarea?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 09:17

De la: Black_Friday_, la data 2013-09-20 08:59:38
De la: _Ingrid, la data 2013-09-20 08:53:59

Saru' mana Ingrid! Imi e bine acum pentru ca sunt acasa. Pentru scurt timp, dar nicaieri nu e mai bine ca acasa.

A fost scurt drumul spre nord, deci se poate si asa

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 09:25

De la: _Ingrid, la data 2013-09-20 09:16:48
De la: sandu60, la data 2013-09-20 09:13:22Neata!...."oranjul" inca nu s-a pus pe treaba, asa ca mai profit

Trebaluiesc si la noua si la vechea lociunta, am timp pana la sfarsitul lunii

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2013, ora 09:42

De la: sandu60, la data 2013-09-20 09:25:59
De la: _Ingrid, la data 2013-09-20 09:16:48

Trebaluiesc si la noua si la vechea lociunta, am timp pana la sfarsitul lunii
Ma gandeam eu...lipsesti de la poezii si se simte. Mi-a placut mult cea mai recenta pe care ai lasat-o dar nu o mai gasesc, cred ca era la religie, sau la suflet...

Pagini: << 1954 1955 1956 1957 1958 1959 1960 1961 1962 1963 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: