back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1899 1900 1901 1902 1903 1904 1905 1906 1907 1908 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 August 2013, ora 17:56

De la: Corina_Petre_1, la data 2013-08-20 14:11:29Mare e gradina... si plina de splendori. Nu-s ele multe de fapt, dar vor sa vorbeasca lumii ateia, tacute si nesarate, despre corola de minuni a universului. Si-s de neoprit. Dar asta este minunat. Pam pam. Diri diri dam.
las' ca-ti povestesc io cum e cu gradina.... de castraveti Ce eram eu varza... acum au ajuns castravetii mei notorii pe forum. Si sa vezi ce bors sofisti-scofet-tiriflic-diridam am facut eu ...ce, numai tu?
Am facut un bors minunat, si cand sa adaug borsul, iau in fuga sticla din frigider si torn.... si mai pun o leaca (din partea casei)... si cand il pun la loc in frigider constat ca sticla de bors era acolo... Defapt turnasem moare de castraveti
Dar asa se nasc retetele, nu??? Am tacut malc, sa vad cum reactioneaza meseanul flamand.... S-a declarat super incantat de bucatele bune
Acuma, ce putea fi rau? ca avea si aroma de marar, de telina... putin si de usturoi
Dar cel mai mult cred ca i-a placut ca era sarat dupa deviza "poa' sa fie cat de rea, mancarea sarata are gust, dom'le!" (apropo de lumea nesarat )
Am mai fiert o cana de apa si-am diluat putin preparatul...plus o lingura de smantana in farfurie, parca nu se mai simte deloc gustul de moare

Daniela
Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 20 August 2013, ora 18:07

Era bors de rata???

Raporteaza abuz de limbaj
Doruletz
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 20 August 2013, ora 20:31

De la: Doruleatza, la data 2013-08-20 18:07:22Era bors de rata???
Exact, de rata Ca de cand ma gandesc numai cum sa platesc rata (ratele) la banca nu prea gandesc. Daca ma baga aia in banca de rau platnici s-a dus cu marea, cu delta si omega....raman cu fi-ul mare si gol pe banca din parc....Ca nici barbat'miu nu ma mai primeste acasa, nici pres la intrare n-o sa mai am... Bors de rata....asta am facut

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 20 August 2013, ora 20:40

Ingrid!!! imi lipsesti!

Daniela
Corina_Petre_1

428 mesaje
Postat pe: 20 August 2013, ora 21:01

De la: daniela_, la data 2013-08-20 17:56:46
De la: Corina_Petre_1, la data 2013-08-20 14:11:29Mare e gradina... si plina de splendori. Nu-s ele multe de fapt, dar vor sa vorbeasca lumii ateia, tacute si nesarate, despre corola de minuni a universului. Si-s de neoprit. Dar asta este minunat. Pam pam. Diri diri dam.
las' ca-ti povestesc io cum e cu gradina.... de castraveti Ce eram eu varza... acum au ajuns castravetii mei notorii pe forum. Si sa vezi ce bors sofisti-scofet-tiriflic-diridam am facut eu ...ce, numai tu?
Am facut un bors minunat, si cand sa adaug borsul, iau in fuga sticla din frigider si torn.... si mai pun o leaca (din partea casei)... si cand il pun la loc in frigider constat ca sticla de bors era acolo... Defapt turnasem moare de castraveti
Dar asa se nasc retetele, nu??? Am tacut malc, sa vad cum reactioneaza meseanul flamand.... S-a declarat super incantat de bucatele bune
Acuma, ce putea fi rau? ca avea si aroma de marar, de telina... putin si de usturoi
Dar cel mai mult cred ca i-a placut ca era sarat dupa deviza "poa' sa fie cat de rea, mancarea sarata are gust, dom'le!" (apropo de lumea nesarat )
Am mai fiert o cana de apa si-am diluat putin preparatul...plus o lingura de smantana in farfurie, parca nu se mai simte deloc gustul de moare

mare artista-mi mai esti!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 20 August 2013, ora 21:24

De la: Corina_Petre_1, la data 2013-08-20 21:01:12

mare artista-mi mai esti!
....mai ales gastronoama

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 20 August 2013, ora 21:28

oare "ratare " vine de la rata?

Daniela
Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 August 2013, ora 22:10

DOLIU in lumea FOTBALULUI-----
Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis
- Fostul fotbalist Costica Stefanescu a incetat din viata, marti seara, la varsta de 62 de ani, dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitala.

Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18.20, un apel prin care s-a semnalat ca fosta glorie a Universitatii Craiova si a echipei nationale s-a aruncat de la etaj, scrie MEDIAFAX.

Costica Stefanescu era bolnav de cancer pulmonar, iar starea sa de sanatate se inrautatise foarte mult in ultima perioada. Stefanescu s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 in care era internat la Spitalul Militar, informeaza B1 TV.

Fostul mare fotbalist a acuzat probleme medicale in ultimii ani, dar diagnosticul sau oficial nu a fost niciodata facut public. Stefanescu a incercat un tratament in Germania, fara rezultate, astfel ca ultimele luni din viata si le-a petrecut la Spitalul Militar din Capitala.

Costica Stefanescu a evoluat pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. Are in palmares trei titluri de campion si cinci Cupe ale Romaniei. A jucat de 66 de ori pentru echipa nationala a Romaniei, conform realitatea.net.

Costica Stefanescu a inceput fotbalul la Steaua. In 1969, fundasul central a debutat pentru echipa de seniori a "militarilor", iar in 1973 s-a transferat la "U" Craiova. Aici si-a petrecut cea mai mare parte a carierei. A stat in Banie pana in 1986 si a fost jucator de baza in cea mai stralucita echipa din istoria Craiovei. In 1986 a plecat la FCM Brasov, de unde s-a retras din activitate. Are 66 de selectii la nationala, pentru care n-a reusit sa marcheze insa niciun gol.

Ca antrenor, Costica Stefanescu a fost secundul lui Anghel Iordanescu in perioada 1994-1998, perioada in care a stralucit "Generatia de Aur".

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 20 August 2013, ora 22:15

De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-20 22:10:30DOLIU in lumea FOTBALULUI-----
Fostul fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis
- Fostul fotbalist Costica Stefanescu a incetat din viata, marti seara, la varsta de 62 de ani, dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitala.

Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18.20, un apel prin care s-a semnalat ca fosta glorie a Universitatii Craiova si a echipei nationale s-a aruncat de la etaj, scrie MEDIAFAX.

Costica Stefanescu era bolnav de cancer pulmonar, iar starea sa de sanatate se inrautatise foarte mult in ultima perioada. Stefanescu s-a aruncat de la balconul camerei de la etajul 5 in care era internat la Spitalul Militar, informeaza B1 TV.

Fostul mare fotbalist a acuzat probleme medicale in ultimii ani, dar diagnosticul sau oficial nu a fost niciodata facut public. Stefanescu a incercat un tratament in Germania, fara rezultate, astfel ca ultimele luni din viata si le-a petrecut la Spitalul Militar din Capitala.

Costica Stefanescu a evoluat pentru Steaua, Universitatea Craiova si FCM Brasov. Are in palmares trei titluri de campion si cinci Cupe ale Romaniei. A jucat de 66 de ori pentru echipa nationala a Romaniei, conform realitatea.net.

Costica Stefanescu a inceput fotbalul la Steaua. In 1969, fundasul central a debutat pentru echipa de seniori a "militarilor", iar in 1973 s-a transferat la "U" Craiova. Aici si-a petrecut cea mai mare parte a carierei. A stat in Banie pana in 1986 si a fost jucator de baza in cea mai stralucita echipa din istoria Craiovei. In 1986 a plecat la FCM Brasov, de unde s-a retras din activitate. Are 66 de selectii la nationala, pentru care n-a reusit sa marcheze insa niciun gol.

Ca antrenor, Costica Stefanescu a fost secundul lui Anghel Iordanescu in perioada 1994-1998, perioada in care a stralucit "Generatia de Aur".

Imi pare rau!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 20 August 2013, ora 22:32

De la: daniela_, la data 2013-08-20 20:40:28Ingrid!!! imi lipsesti!

O, ce draguta esti! Sunt aici, cu voi!

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 20 August 2013, ora 22:32

De la: daniela_, la data 2013-08-20 20:40:28Ingrid!!! imi lipsesti!

....a strigat....PREZENT...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 20 August 2013, ora 22:36

Impresionant destinul lui Costica Stefanescu
Nu i-a trimis presedintele un doctor special?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 20 August 2013, ora 22:38

Descurcacioasa! evident ca la orice intrebare indiscreta, raspunsul ar fi ,,asa e reteta"

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 20 August 2013, ora 22:43

De la: _Ingrid, la data 2013-08-20 22:36:54Impresionant destinul lui Costica Stefanescu

nu era tigan....si nici nu i-a adus voturi lu' analfabeta de fie-sa....

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 20 August 2013, ora 22:48

De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-20 22:43:25
De la: _Ingrid, la data 2013-08-20 22:36:54Impresionant destinul lui Costica Stefanescu

Ghinion.

El-Cinque

23 mesaje

Postat pe: 20 August 2013, ora 23:02

De la: gabigabi2, la data 2013-08-20 15:38:32
De la: giovausaro, la data 2013-08-20 15:20:10Atunci sa-i uram distractie placuta si sa ne spuna si noua cum a fost. Plec si eu ca ma asteapta doamna munca si nu-i place cand intarzii ...

cind te-ntorci , te asteapta o bine meritata supa de rosii ADEVARATA , nu din pasta de rosii ...adica rosiile fierte, pasate ,trecute prin strecuratoare , cu legume si orez si mult leustean verde ! iar ca felul doi , paste si friptura de purcel cu masline , o foaie de dafin si una de lamiie....cam mult rosu in meniul de azi, da' vazuta-i : Rosul e culoarea INVINGATORILOR !

Nu sunt PSD-ista dar ........................
Olguþa Vasilescu despre Silaghi
"Când le povesteam eu la liberali cã îi ia unul câte unul, dãdeau înainte cu încrederea în Justiþie...", a scris asearã Lia Olguþa Vasilescu pe Facebook.

Reprezentata PSD s-a referit la alt un mesaj postat dupã condamnarea în primã instanþã a fostului ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, ºi în care primãriþa Craiovei a criticat PNL-ul cã nu-ºi apãrã oamenii.
"Ce partid de doi bani! Nici preºedintele, nici mãcar pupilul care îºi datoreazã cariera politicã lui Fenechiu ºi a ajuns, la rândul sãu, ministru cu ajutorul acestuia, «nu comenteazã decizia Justiþiei». Aºa vã ia Gaia pe toþi ºi voi vã pititi! De parca ar fi Justiþia Divina! Cel mai bun ministru la Transporturi, de câþiva ani încoace, care a deblocat fondurile UE, a facut sã se ruºineze fetele mari din PNL! ":
Reamintim cã DNA a solicitat luni procurorului general sã sesizeze Camera Deputaþilor pentru formularea cererii de începere a urmãririi penale împotriva deputatului liberal Ovidiu Silaghi, propus de USL la Ministerul Transportului ºi în cazul cãruia preºedintele Traian Bãsescu a anunþat cã va lua o decizie în data de 23 august.

Funcþia de ministru al Transporturilor a rãmas vacantã dupã ce fostul titular al acestui post, liberalul Relu Fenechiu, a fost condamnat în 12 iulie, în primã instanþã, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Transformatorul".

? ? ? CAND TOTI LIBERALII VOR FI LA PARNAIE , CE NE VEI MAI SPUNE PE ACEST FORUM, STIMATA DOAMNA ..... CUM AI APARAT TU PARTIDUL PRINTRE STROPI DE CIORBA SI RAVASE CU RETETE IMPARTASITE BASISTILOR ? ? ?
SAU CAT DE TICALOS A FOST ANTONESCU FIINDCA NU TI-A APROBAT RETETA DE TOCANA CU CARTOFI ? ? ? ?
SAU DIRECT, LA FEL CA MIZERIA BLACK_FRIDAY : DACA MAI COMENTEZI, TE CAUT PE ACASA, FRAIERE ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
RUSINE , RUSINE , RUSINE SA ITI FIE ! RUSINE , RUSINE , RUSINE SA ITI FIE ! RUSINE , RUSINE , RUSINE SA ITI FIE ! RUSINE , RUSINE , RUSINE SA ITI FIE ! RUSINE , RUSINE , RUSINE SA ITI FIE ! RUSINE , RUSINE , RUSINE SA ITI FIE ! RUSINE , RUSINE , RUSINE SA ITI FIE !

La data 2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY :BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí! De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08 : Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva. Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data...>>>>>>>OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC ! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
El-Cinque

23 mesaje

Postat pe: 20 August 2013, ora 23:03

De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-20 22:43:25

BIG LIKE PENTRU COMENTARIUL TAU !

La data 2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY :BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí! De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08 : Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva. Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data...>>>>>>>OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC ! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 20 August 2013, ora 23:58

Un pusti de vreo cinci anisori pleaca, cu parintii, la bunici. Bunica femeie gospodina, avea curtea plina de pasari, printre care si o closca, da' cu pui de rata, nu de gaina. Se uita pustiul mirat si se intreaba, sa fie pui de gaina? .... de ce are ciocul lataret?...sa fie pui de rata?....de ce-i masa gaina? ......astia is dracusori curati!...si le-a rupt gatul la toti

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 21 August 2013, ora 00:11

De la: _Ingrid, la data 2013-08-20 22:38:46
Descurcacioasa! evident ca la orice intrebare indiscreta, raspunsul ar fi ,,asa e reteta"

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 21 August 2013, ora 00:12

De la: sandu60, la data 2013-08-20 23:58:16Un pusti de vreo cinci anisori pleaca, cu parintii, la bunici. Bunica femeie gospodina, avea curtea plina de pasari, printre care si o closca, da' cu pui de rata, nu de gaina. Se uita pustiul mirat si se intreaba, sa fie pui de gaina? .... de ce are ciocul lataret?...sa fie pui de rata?....de ce-i masa gaina? ......astia is dracusori curati!...si le-a rupt gatul la toti

priceput pustiul

Daniela
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 21 August 2013, ora 01:50

De la: gabigabi2, la data 2013-08-20 15:38:32
De la: giovausaro, la data 2013-08-20 15:20:10Atunci sa-i uram distractie placuta si sa ne spuna si noua cum a fost. Plec si eu ca ma asteapta doamna munca si nu-i place cand intarzii ...

cind te-ntorci , te asteapta o bine meritata supa de rosii ADEVARATA , nu din pasta de rosii ...adica rosiile fierte, pasate ,trecute prin strecuratoare , cu legume si orez si mult leustean verde ! iar ca felul doi , paste si friptura de purcel cu masline , o foaie de dafin si una de lamiie....cam mult rosu in meniul de azi, da' vazuta-i : Rosul e culoarea INVINGATORILOR !

Sarumana,asta da ,ospat,satios si sanatos.

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 21 August 2013, ora 07:21

Buna dimi!

Doruletz
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 August 2013, ora 08:09

eiiii, asaaaaa ! hai sa ne asezam la o cafea , in tihna si sa duhanim o tzigarusca
e bine, e placut , ne apropiem de joi ....ca sa urmeze vineri
sa aveti o zi minunata !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 21 August 2013, ora 08:10

Buna dimineata!!!

Buna Doruletzule, buna Blackule, oriunde ai fi, buna Gabi, buna prieteni!!
Strangeti-va in jurul meu sa va torn cafelele, ca aburesc! ...nu eu aburesc, ele!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 21 August 2013, ora 09:41

De la: _Ingrid, la data 2013-08-21 08:10:49Buna dimineata!!!

Strangeti-va in jurul meu sa va torn cafelele, ca aburesc! ...nu eu aburesc, ele!
'neata lume!....eu nu va vad bine ....inca nu m-am spalat pe ochi

Daniela
Fosta membra 9am.ro

939 mesaje

Postat pe: 21 August 2013, ora 09:58

'mneaþaaaaa! M-am strâns ºi întind mâna la aºa dãrnicie, numai sã nu ne abureºti.

Omul fericit este acela care stãpâneºte ºi munca, ºi dragostea.-Sigmund Freud Stai departe de oamenii care îþi micºoreazã ambiþia. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevãrat mari te fac sã te simþi cã ºi tu poþi deveni mare.-Mark Twain
Fosta membra 9am.ro

939 mesaje

Postat pe: 21 August 2013, ora 10:00

De la: daniela_, la data 2013-08-21 09:41:41

Sã vin sã te ajut?

Omul fericit este acela care stãpâneºte ºi munca, ºi dragostea.-Sigmund Freud Stai departe de oamenii care îþi micºoreazã ambiþia. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevãrat mari te fac sã te simþi cã ºi tu poþi deveni mare.-Mark Twain
Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 21 August 2013, ora 10:06

De la: mili, la data 2013-08-21 10:00:31
De la: daniela_, la data 2013-08-21 09:41:41

Sã vin sã te ajut?

Nici eu nu m-am spalaaaaaat!!!!

Doruletz
Fosta membra 9am.ro

939 mesaje

Postat pe: 21 August 2013, ora 10:10

De pe plaja din Constanþa
ne salutã Doruleatza;
'Bunã dimi' (dimineaþa)
apoi a închis prefaþa.
Dragã ni-e când ici apare
apoi repede dispare,
ne lasã cu ochii-n soare,
sã o cãutãm la mare?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 August 2013, ora 10:10

si mie-mi place sa fiu aburit...

Pagini: << 1899 1900 1901 1902 1903 1904 1905 1906 1907 1908 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: