Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Doruleatza 2631 mesaje Membru din: 1/09/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 11:17
De la: Daphne, la data 2013-06-16 11:13:42Francezii sarbatoresc azi TATICII. La multi ani tuturor taticilor din lume, chiar daca ei mai sunt prezenti doar in sufletele noastre!
Doruletz
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 11:18
De la: Black_Friday, la data 2013-06-16 11:08:01 Sau ti se dezlantuie altele! Raporteaza abuz de limbaj
Doruletz
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 11:18
E buna si omleta lui Black, nu contest. Iar de cumva sunca aia e din orice vietate doar porc nu, ma alatur si io la masa voastra festiva. Contribui cu desertul: muffins delicioase cum pun pariu ca nu ati mai mancat! Sunt si gustoase, si fara zahar, numa' bune de devorat la o cafea.
Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 11:23
De la: Daphne, la data 2013-06-16 10:44:52De la: gabigabi2, la data 2013-06-16 10:20:32'neata ! uite, am sub ochi un fir de orhidee mov, cu niste striatiuni negre si galbioare...e o incintare Buna dimineata Daphne! Esti sigura ca se intampla intentionat ceea ce spui, ca te evita lumea? Si mie mi s-a intamplat de multe ori sa intru, sa postez si eu ceva si sa nu primesc niciun raspuns, dar nu am considerat ca cineva are ceva cu mine, pentru ca si eu de multe ori am observat ca am iesit din discutii ducandu-ma sa fac altceva, am plecat de langa calculator sa-mi rezolv treburile si nu am sesizat ca cineva imi adresase un mesaj. Apoi am raspuns prea tarziu, cand persoana in cauza se deconectase, sau chiar a doua zi. Sau nu am mai intrat pe topicul respectiv si nu am citit decat dupa cateva zile ce imi fusese adresat... Spatiul asta virtual nu este ca cel fizic, sa auzi si sa vezi instantaneu. Pot sa iti scape multe fara ca tu sa fi ignorat intentionat mesajele. Din cauza asta m-ai eliminat ieri din lista de prieteni, pentru ca nu ti-am raspuns la vreo postare? Cum vrei tu...eu nu mi-am propus sa fiu prieten cu toata lumea, sa ma bucur de popularitate. Nu mi-am propus nici sa-mi deschid un fan club. De fapt, am foarte putini prieteni, fiind destul de exigent in alegerea lor atunci cand eu le trimit invitatii de prietenie sau cand le raspund invitatiilor lor, pentru ca mi se pare fals sa te declari prieten cu cineva cu care nu esti pe aceeasi lungime de unda, nu ai nici macar un punct comun. Viata merge inainte, nu consider un capat de tara faptul ca cineva ma accepta asa cum sunt, sau nu. Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 11:25
Facem ce facem si iar aducem vorba despre mancare! Acum as manca si omleta lui Black dar si briosele Dafinei!
Doruletz
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 11:25
De la: Doruleatza, la data 2013-06-16 11:17:01De la: Daphne, la data 2013-06-16 11:13:42Francezii sarbatoresc azi TATICII. La multi ani tuturor taticilor din lume, chiar daca ei mai sunt prezenti doar in sufletele noastre! Mai stii, Doruletz, cand coceam noi doua sa le facem cunostinta mamai mele si tatalui tau? Si mama are diabet, dar nush de s-ar muta la Constanta. Si ea e pe insulina, de doua ori pe zi si avea oscilatii de glicemie, cu tot regimul. Doctorita fiind prea ocupata sa balanseze intre consultatiile gratuite de la spital si cele de la cabinetul privat, nu s-a oprit o tzâra sa ii ajusteze dozele de insulina. La pranz facea hipo, iar dimineata era mare glicemia. Stand si refacand meniul zilnic, scotand de ici si punand pe colo, am reusit cu mami sa stopam atat hipo-urile de pe la ora pranzului, cat si cresterea de dimineata a valorilor glicemiei. Si totusi, urmeaza sa fie spitalizata , bineinteles la clinica privata unde doctora profeseaza. Sunt curioasa! ....la semnarea facturii!
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 11:31
De la: Daphne, la data 2013-06-16 11:25:26De la: Doruleatza, la data 2013-06-16 11:17:01De la: Daphne, la data 2013-06-16 11:13:42Francezii sarbatoresc azi TATICII. La multi ani tuturor taticilor din lume, chiar daca ei mai sunt prezenti doar in sufletele noastre! Sa ma tii la curent cu evolutia ei, ca sunt curioasa! Si tata are fluctuatii mari, insa cel mai tare ma ingrijoreaza hipoglicemiile! Bafta mamei tale! Si poate o punem de o fratioara sau un surior!
Doruletz
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 11:31
De la: Black_Friday, la data 2013-06-16 11:23:43De la: Daphne, la data 2013-06-16 10:44:52De la: gabigabi2, la data 2013-06-16 10:20:32'neata ! uite, am sub ochi un fir de orhidee mov, cu niste striatiuni negre si galbioare...e o incintare Frumos grait-ai!
Doruletz
|
|
|
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 11:32
De la: Doruleatza, la data 2013-06-16 11:25:10Facem ce facem si iar aducem vorba despre mancare! Acum as manca si omleta lui Black dar si briosele Dafinei! E simplu de facut. In timp ce Black se ocupa de aranjatul mesei, io iti scriu repede reteta. Amesteci , nu musai cu mixerul, merge si cu telul, 6 linguri de branza (a mea este pastoasa), cu doua oua intregi, le bati bine. Apoi adaugi 2-3 linguri de stevia, indulcitorul acela de care povesteam cu Ingrid, arome...de care doresti tu (vanilie, scortisoara, rom, bitter, coaja de lamaie samd), 4 linguri de lapte praf de gasesti degresat, de nu, bun de care e, 2 linguri de maïzena/tapioca, un jumate de praf de copt si secretul : 6 linguri de tarate de ovaz, sau poti 2 lg de tarate de grau si 2 de ovaz...cum vrei. Le amesteci toate si le pui in forme de muffin si le dai la cuptor. De ai cuptor electric, pe 180 ° celsius, 20 de minute. De ai cuptor pe gaz, 45 de min pe foc mediu spre mic. No si amu, unde e omleta aia? Cafeaua am baut una de la Gabi, o fac eu pe a doua! Alcool nu servesc, dar voi aveti voie!
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 11:34
De la: Daphne, la data 2013-06-16 11:18:31E buna si omleta lui Black, nu contest. Iar de cumva sunca aia e din orice vietate doar porc nu, ma alatur si io la masa voastra festiva. Contribui cu desertul: muffins delicioase cum pun pariu ca nu ati mai mancat! Sunt si gustoase, si fara zahar, numa' bune de devorat la o cafea. Sunca, cu toate ca este de porc, este deosebita. Uite numai cum arata: www.pfau-schinken.de/start.html Este ceea ce au si italienii si o numesc prosciutto. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 11:37
De la: Doruleatza, la data 2013-06-16 11:31:08De la: Daphne, la data 2013-06-16 11:25:26De la: Doruleatza, la data 2013-06-16 11:17:01De la: Daphne, la data 2013-06-16 11:13:42Francezii sarbatoresc azi TATICII. La multi ani tuturor taticilor din lume, chiar daca ei mai sunt prezenti doar in sufletele noastre! Merci, Dorulet. Ne inrudim! Auzi, hipo cand ii apare? Tot pe la pranz? Asa ii aparea mamei. A introdus o gustare intre masa de dimineata si cea de pranz, fruct sau iaurt, si acum nu mai apar starile de hipo. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 11:42
De la: Daphne, la data 2013-06-16 11:37:55 Pai de exemplu dimineata a avut 85... nu e in regula...s-a intamplat sa aiba si dupa amiaza...problema e ca nu mananca atat cat ar trebui si de aici cred ca apar dezechilibrele... dar nici nu pot sta cu batul pe el! Nci nu am timp si nici el nu e copchil...de asta ma gandeam ca ar fi fost bine sa se bucure de compania cuiva... Raporteaza abuz de limbaj
Doruletz
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 11:44
De la: Black_Friday, la data 2013-06-16 11:34:12 Exact din asta am luat saptmana trecuta de la LIDL! E foarte gustoasa! Dar n-am incercat sa fac omleta! Raporteaza abuz de limbaj
Doruletz
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 11:56
De la Black....
''Din cauza asta m-ai eliminat ieri din lista de prieteni, pentru ca nu ti-am raspuns la vreo postare? Cum vrei tu...eu nu mi-am propus sa fiu prieten cu toata lumea, sa ma bucur de popularitate. Nu mi-am propus nici sa-mi deschid un fan club. De fapt, am foarte putini prieteni, fiind destul de exigent in alegerea lor atunci cand eu le trimit invitatii de prietenie sau cand le raspund invitatiilor lor, pentru ca mi se pare fals sa te declari prieten cu cineva cu care nu esti pe aceeasi lungime de unda, nu ai nici macar un punct comun. Viata merge inainte, nu consider un capat de tara faptul ca cineva ma accepta asa cum sunt, sau nu. '' Pot sa ramana coincidente, dar la fel de bine si liberi-arbitri. Pana se raceste omleta aceea, asculta-ma sa termin si eu ceea ce am in gand. Nu ne facem prieteni de dragul popularitatii, vreau sa ma intelegi. Cand un om emite ceva, un alt om poate capta. Astfel m-am bazat pe acele vibratii cand am lansat o cerere, care s-a dovedit a fi..... nu stiu cum sa ma exprim sa nu interpretezi gresit..... dar pe parcurs acea cerere s-a dovedit o impunere. Si necesita corectare. Si, dupa cum spui, am fost prea exigenta cu un prieten, neglijand posibilitatea unei coincidente, atunci cand am asteptat sa mi se adreseze. Stii, prietenii vorbesc intre ei, nu lasa loc monologului. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 11:59
De la: Black_Friday, la data 2013-06-16 11:34:12De la: Daphne, la data 2013-06-16 11:18:31E buna si omleta lui Black, nu contest. Iar de cumva sunca aia e din orice vietate doar porc nu, ma alatur si io la masa voastra festiva. Contribui cu desertul: muffins delicioase cum pun pariu ca nu ati mai mancat! Sunt si gustoase, si fara zahar, numa' bune de devorat la o cafea. O cunosc. Eu o folosesc pe cea usor afumata, stii cum? Taiata felii subtiri si ruland o feliuta de melon/ pepene portocaliu. Merge perfect in aperitiv, la o cupa de sampanie.
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 12:11
De la: Doruleatza, la data 2013-06-16 11:42:48De la: Daphne, la data 2013-06-16 11:37:55 Nu e mare doza de insulina de seara? Si nu e in functie de ce mananca, cumva? Ia urmareste ce mananca si iti dai seama ce ii creeaz scaderea. De exemplu, eu am observat ca daca mama manca seara paine sau lapte, dimineata o avea mare. Seara mananca salate si e okla trezire, pana la 130.Distanta prea mare intre mesele principale, iar poate cauza hipo. Sa manance des si putinsi ceea ce e voie. Clar, nu putem sta cu bota pe ei, sunt parintii nostri.... Suntem poate prea exigenti cu ei, tre' sa ii lasam sa traiasca si ei. Dar in acelasi timp, deoarece ii vrem multa vreme langa noi, devenim poate asfixianti, dar ramanem totusi copiii lor. A propos de asta...tatal meu imi spunea odata: Niciodata nu ma voi putea supara pe tine. Of, Doamne si de cate ori i-am dat motive..... Cu toate astea, cand a pecat, i-a spus mamei ca eram toata viata lui....Dar eu eram...absenta....Doruletz, si tu esti fata lui tati tau, fii langa el cand poti, pentru ca apoi, dupa ce pleaca, nu mai poti da timpul inapoi..
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 12:42
De la: Daphne, la data 2013-06-16 11:56:16De la Black.... Da, ai dreptate, dar prietenii nu se judeca intre ei pentru ceea ce scriu. Eu nu imi sfatuiesc prietenii sa nu mai scrie pe unele topice sau sa nu mai raspunda anumitor persoane. Cine ma accepta asa golan cum sunt cu golanii si baiat respectuos cu cei care ma respecta si ma trateaza frumos, bine...cine nu, sa nu ma bage in seama, sa ma ignore. De asemeni, nu consider ca ceea ce scriu prietenii mei in anumite cazuri trebuie musai sa demonstreze un nivel intelectual corespunzator unui mediu academic. Din cauza asta imi provoaca sila simandicosii apti cognitivi care dispretuiesc topicul asta al cafenelei, pe motiv ca se discuta despre retete de mancare sau alte prostii, de parca ei daca ies cu prietenii sa bea o bere sau o cafea, discuta doar despre pictorii Renasterii sau despre tabelul lui Mendeleev. Eu nu le pun in balanta postarile si nu ii categorisesc dupa ceea ce scriu in diferite situatii. Incerc sa iau de la fiecare ce este bun si sa gasesc punctele care ma apropie de ei. Nu sunt atat de pretentios poate si de aceea nu caut doar excelenta, ci imi doresc doar sa vad lucrurile frumoase si naturale, nu doar fardate ca sa arate bine, bineinteles fara sa trec peste niste standarde normale. Nu corespund standardelor tale, te-ai inselat asupra mea crezand ca sunt altfel...ce pot sa-ti spun? Tot e bine ca ti-ai dat seama si ai luat masuri.
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 13:07
De la: Doruleatza, la data 2013-06-16 11:44:18De la: Black_Friday, la data 2013-06-16 11:34:12 Da, se gaseste si la LIDL. Nu neaparat omleta, este buna si cruda dar si prajita pina devine crocanta, alaturi de omleta. Pentru un mic dejun, e foarte buna...daca nu tii cont de calorii. Dar chiar si asa, o mica exceptie, foarte rar, se tolereaza.
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 13:08
De la: Black_Friday, la data 2013-06-16 12:42:15De la: Daphne, la data 2013-06-16 11:56:16De la Black.... Nu era o judecata, interpretare total eronata! La fel ca si faptul ca as fi avut ceva cu bucurestenii. Era o intrebare retorica in care omul ala ce a gandit-o, a lansat-o din suflet, fara a se gandi la pro- si contra-argumente ce ar putea implica. Directivitatea si obiectivismul omului respectiv nu i-au permis vreodata sa vrea sa devina chiar si in aparente perfect. Intrebarea ramane totusi retorica , chiar daca a fost retrogradata si intelesul i s-a pierdut in eter pe undeva. Dar raspunsul nu ma priveste. In tot raul e si un bine, pana la final. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 13:23
Nici o problema, si pe mine m-a scos de la prieteni.
Urmeaza sa o scot si eu de pe smalt. Fiindca persoanele ce nu inteleg de gluma nu au cecauta printre prietenii mei. Fiecare cu intelegerea lui. Apropo, vreo 24-48 h am avut o problema de sanatate destul de serioasa. Dormeam pe mine peste tot. La mine atit dureaza. Era sa fac si temp dar am dormit mult. Intotdeauna cind sint molnav imi pierd falsii prieteni. Tot raul spre bine, domnisoara afina. Asta ca sa se stie de ce am un anumit comportament citeodata. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 13:34
De la: nastasemihail, la data 2013-06-16 13:23:38Nici o problema, si pe mine m-a scos de la prieteni. Nu voi permite niciunui prieten sa ma trimita nici macar in cel mai elegant si ilar mod ...la dracu'. Ceea ce ai facut tu. TOT RAUL INSPRE BINE, domnule!
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 14:17
Raul este atunci cand prietenii nu isi adreseaza cuvinte de teama de a nu rani reciproc partile componente ale acelei legaturi.
Binele este atunci cand se poate incige un dialog in vederea reglarii unor neintelegeri in aparenta surde dar prezente. Chiar daca v-am scos de la lista de prieteni, care este doar o lista, nu inseamna ca de acum intram cu iataganele unii in altii. Cel putin, din partea mea departe acest gand. Am vrut doar sa redau libertatea celor pe care ii stimez dar prin ochii carora nu pot vedea ceea ce vad eu. Am fost inteleasa cum am fost.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 14:31
Iar acum o ora am aflat de la maica-me ca taica-meu a avut ceva similar mie.
El 40 de grade, si salvarea chemata. Eu dormit pe mine si in pat, cit cuprinde. Si acum okiei. Acum ma duc la taica-meu sa vad cum e. Cu mine e in regula, daca erati ingrijorati Nu citesc de la persoane ce imi arata ca nu sint prietene cu mine. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 14:39
De la: Daphne, la data 2013-06-16 10:44:52De la: gabigabi2, la data 2013-06-16 10:20:32'neata ! uite, am sub ochi un fir de orhidee mov, cu niste striatiuni negre si galbioare...e o incintare eu cred ca te-nseli si, dupa cum am mai spus si ieri - alaltaieri, nu cauta probleme acolo unde nu-s ! si daca te vei uita la timpii de postare, ai sa vezi ca exista cam 10 min. intre un raspuns si altul si asta ptr. ca nu sta nimeni cu ochii-n monitor sa pazeasca venirea unui raspuns....se mai duce omu' si pe la alte topicuri...mai iese la o tigara ...se mai duce si pe la alte treburi si, revine !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 14:40
Cand terminati galseava ,vin cu un borcan de miere sa va indulsesc
Io cred ca va certati fiindca va iubiti.
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 14:42
Hai si eu la cafea, ce mai faceti?
Dafinuto iar ai comis-o Sigur ca lista e doar o lista, totusi, a cere prietenia cuiva este un gest de simpatie, caruia nu este obligatoriu sa ii raspunzi. Dar scoaterea din lista de catre cineva deranjeaza chiar si atunci cand nu iti pasa de persoana respectiva, un numar oarecare de care habar nu ai cand si cum a ajuns in lista ta, te-a scos de la prieteni?!! Te intrebi automat ,,dar ce naiba i-am facut?nu stiu nici cine este, ia sa ma uit...oi fi facut vreo gafa undeva, candva?" Cu atat mai mult deranjeaza din partea unei persoane cu care interactionezi - de cand m-ai scos dintre prieteni, cand erai Musetica, eu am mare grija ce si cum iti raspund. In fine, normal ar fi sa nu se supere nimeni, deja stim cu totii ca uneori ai niste impulsuri pe care apoi le regreti, personal cred ca tocmai ti-ai pierdut undele pozitive pe unde..va
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 14:42
De la: nastasemihail, la data 2013-06-16 14:31:55Iar acum o ora am aflat de la maica-me ca taica-meu a avut ceva similar mie. Este o raceala de vara? Cu schimbarile meteo bruste nu ar fi de mirare...Oricum, va urez sanatate atat tie cat si tatalui. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 14:43
De la: giovausaro, la data 2013-06-16 14:40:33Cand terminati galseava ,vin cu un borcan de miere sa va indulsesc Aaaaa....uitai.Happy father's day
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 14:43
De la: gabigabi2, la data 2013-06-16 14:39:41De la: Daphne, la data 2013-06-16 10:44:52De la: gabigabi2, la data 2013-06-16 10:20:32'neata ! uite, am sub ochi un fir de orhidee mov, cu niste striatiuni negre si galbioare...e o incintare Sa dea Dumnezeu sa ma insel. Nimeni nu e perfect.
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 14:44
De la: Daphne, la data 2013-06-16 13:34:09Fatuco te-a trimis pe unde te-o fi trimis, acel user de care spui tu.De la: nastasemihail, la data 2013-06-16 13:23:38Nici o problema, si pe mine m-a scos de la prieteni. Nu stiu parca spuneai Mytco. Si nu te mai lua de nu stiu ce impresii ai tu de la altyii, dupa ce te enerveaza....altii. Doamna de stinga. cu intelegere de stinga. Ti-am spus ca eu ma simteam rau, si te-Ai infipt in mine dupa ce te-a enervat pe topicul ala de magie. Nu fii strimbista ca nu tinecu mine. Cind te enva op ata femeie, nuuuuuuuuuuuumai spn numel, n sunai nimc erai ca o mita. nu ma fe te n num ai isari peforrm, c l meit. TASTA GERMANA Esti....STRIMBA....in judecata. IAR TAICA-MEU A CHEMAT SALVAREA LA ACELEASI SIMPTOME, CA SA SE STIE CA SINT F REZISTENT LA BOALA. ALTII MAI PUTIN. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

....la semnarea facturii!
Frumos grait-ai!
Si nu e in functie de ce mananca, cumva? Ia urmareste ce mananca si iti dai seama ce ii creeaz scaderea. De exemplu, eu am observat ca daca mama manca seara paine sau lapte, dimineata o avea mare. Seara mananca salate si e okla trezire, pana la 130.
Cu toate astea, cand a pecat, i-a spus mamei ca eram toata viata lui....Dar eu eram...absenta....
...se mai duce si pe la alte treburi si, revine !