back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1665 1666 1667 1668 1669 1670 1671 1672 1673 1674 >> Sari la pagina:

Doruleatza

2631 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 13:18

Zi-o si pe aia cu taica popa...cand credea dom' doftor ca vrea sa-l omeneasca taica popa adeca...

Doruletz
Corina_Petre_1

428 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 13:25

Asta?

Ma intrebam cu ceva vreme in urma daca popii dau ceva... De curand am primit raspuns la aceasta intrebare, e drept, unul neasteptat...
Popa tanar, dureri de sale, facut fizioterapie, scapat popa de dureri, gata de plecare.
Discutia finala, ii explic ce are de facut in continuare si il vad ca baga mana sub sutana.
Hopa! Ia sa vedem ce iese....
Si iese un caietel. Doamne! O fi carnet de cecuri? Uau ce tare ar fi!
- Domnu’ doctor! Fiule! Stiti ce m-am gandit? Aici pe pamant vad ca o duci destul de bine, nu vrei sa iti faci si altfel de avere, in cer?
- Parinte, nu-mi spune ca vinzi pamant pe luna? Ca chiar as vrea 2-3 hectare, dar mai la soare asa si nu langa Becali.
- Domnu doctor! Fiule!Eu vorbeam de avere spirituala.
- Parinte, recunosc, aici m-ai prins. Nu merg la biserica, injur si ar mai fi cate ceva, dar mi-e jena sa iti spun. Ia zi cum sa fac?
- Pai, fa mata o danie catre Sfanta Biserica si se rezolva.
- O sa fac...
- Pai domnu' doctor, fiule, iata iti vin in intampinare si primesc dania ta. Da’ sa stii ca nu am chitantier ca m–au mai intrebat.
- Parinte sa sti ca eu tot fara chitanta primesc, dar la noi se cheama spaga. Ia iesi mataluta afara si nu mai intra pe usa asta cate zilisoare ti-a mai harazit Domnu’!
Am aflat ulterior ca luase bani cam de la toata lumea de pe sectie trecand numele respectivilor in “carnetul de cecuri” pentru pomenirea lor.

Raporteaza abuz de limbaj
Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 13:30

De la: Corina_Petre_1, la data 2013-04-04 13:25:25 Asta?

Daaaa...asta!!!

Doruletz
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 14:18

Ma intrebam cu ceva vreme in urma daca popii dau ceva... De curand am primit raspuns la aceasta intrebare, e drept, unul neasteptat...
Popa tanar, dureri de sale, facut fizioterapie, scapat popa de dureri, gata de plecare.
Discutia finala, ii explic ce are de facut in continuare si il vad ca baga mana sub sutana.
- Domnu’ doctor! Fiule! Stiti ce m-am gandit? Aici pe pamant vad ca o duci destul de bine, nu vrei sa iti faci si altfel de avere, in cer?
- Parinte, nu-mi spune ca vinzi pamant pe luna? Ca chiar as vrea 2-3 hectare, dar mai la soare asa si nu langa Becali.
- Parinte, recunosc, aici m-ai prins. Nu merg la biserica, injur si ar mai fi cate ceva, dar mi-e jena sa iti spun. Ia zi cum sa fac?
- O sa fac...
- Pai domnu' doctor, fiule, iata iti vin in intampinare si primesc dania ta. Da’ sa stii ca nu am chitantier ca m–au mai intrebat.
- Parinte sa sti ca eu tot fara chitanta primesc, dar la noi se cheama spaga. Ia iesi mataluta afara si nu mai intra pe usa asta cate zilisoare ti-a mai harazit Domnu’!
Am aflat ulterior ca luase bani cam de la toata lumea de pe sectie trecand numele respectivilor in “carnetul de cecuri” pentru pomenirea lor.
Nu-i de la mine din parohie...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 14:37

De la: Corina_Petre_1, la data 2013-04-04 13:14:25Hello! Iar nu stiu unde sa postez... Dar ma primit voi, nu-i asa? Sau ma directionati in alta parte. :)

Acum cateva saptamani am dat din intamplare peste un doctor-scriitor plin de umor si talent. Iaca un text de-al lui, cuminte. :D

Inainte de plecarea acasa va mai povestesc una de ieri.
O pacienta - 70-75 de ani - fara probleme deosebite, gata de plecare se gandeste ca e cazul sa fie "atenta" cu moi, asa ca intr-o clipa de intimitate imi intinde o hartie de 1 leu.
I-am zis ca stiu ca nu are posibilitati materiale, nu am nevoie de banii ei, ea a inceput sa planga.
- Dom' doctor n'am mai mult!
- Pai v-am cerut eu?
- Da' asa se face.Vreau sa va multumesc si eu.
- Pai considerati ca mi-ati multumit!
- Hai luati-i!
- Doamna, unu la mana - ma jigniti, a doua la mana daca se afla ca lucrez pe 1 leu azi, maine s-ar putea sa primesc fise, dar, daca tot vreti sa imi multumiti, mergeti la capela spitalului si de 1 leu cumparati lumanari pe care sa le aprindeti pt. mine si famila mea.
- Sa stiti ca asa fac!
Trece o ora, poate un pic mai putin, baba la usa!
- Dom' doctor!
- Ce mai e?
- V-am adus de la parintele.... si imi intinde o hartie, se repede sa imi pupe mana si pleaca.
Daca pana acum nu aveam dovada scrisa ca popa din spital e tampit acu' aveam.
Pe hartie scria:
"Se adevereste prin prezenta ca numita XXX a aprins lumanari si s-a rugat pentru sufletul doctorului xxx, semnat xxx"
Am ras vreo ora si cand am vrut sa il pun bine sa il arat la raportul de garda pe spital, nu l-am mai gasit. Ori asistenta l-o fi aruncat, ori o fi fost din ala cu dezintegrare automata (gen misiune improbabila 1,2,3), ori vreo minune....

mare-i gradina Ta, Doamne!!

Daniela
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 14:43

ma duc sa-mi iau o cafea si ma asez sa mai citesc o data povestile spuse de Corina ....buuuune !

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 16:53

De la: symy1, la data 2013-04-04 14:18:17

- O sa fac...
Nu-i de la mine din parohie...

Mataluta ai casa de marcat , este ?

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 16:56

sau ai vreun bancomat portabil care elibereaza chitanta contra cost ?

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 17:40

"E inadmisibil ca niste cetateni ai Romaniei sa nu aiba acces la studiile superioare doar din cauza ca nu stiu sa scrie sau sa citeasca",a spus Vanghelie."Vrem invatamant si manuale universitare intr-o limba pe care si analfabetii sa o poata intelege.Nu e vina lor ca sunt analfabeti,asa s-au nascut,nu au ales sa fie asa".

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 17:51

De la: giovausaro, la data 2013-04-04 17:40:23"E inadmisibil ca niste cetateni ai Romaniei sa nu aiba acces la studiile superioare doar din cauza ca nu stiu sa scrie sau sa citeasca",a spus Vanghelie."Vrem invatamant si manuale universitare intr-o limba pe care si analfabetii sa o poata intelege.Nu e vina lor ca sunt analfabeti,asa s-au nascut,nu au ales sa fie asa".

Oleleeee....asta e perla momentului !

La cum s-au obtinut diplomele in ultimii ani , e simplu de editat manuale specifice .

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 18:15

De la: giovausaro, la data 2013-04-04 17:40:23"E inadmisibil ca niste cetateni ai Romaniei sa nu aiba acces la studiile superioare doar din cauza ca nu stiu sa scrie sau sa citeasca",a spus Vanghelie."Vrem invatamant si manuale universitare intr-o limba pe care si analfabetii sa o poata intelege.Nu e vina lor ca sunt analfabeti,asa s-au nascut,nu au ales sa fie asa".

"Sunt complicat şi vă rog să fiţi toţi complicaţi, dar să fim eficienţi, că, dacă suntem complicaţi şi nu suntem eficienţi, degeaba suntem complicaţi. Şi în aceste circumstanţe tot o să spun nişte gânduri ale mele, care mă preocupă şi mă preocupă şi mă preocupă şi mă tot preocupă, pentru că mă preocupă"

“Tre sa vedem cum putem sa rezolvam o parte din problemele romanilor si nu cu asemenea formule de a spune ce tre sa invete romanii si unde gasesc pe goagal, gagal cum, gugal gagal gulgal asa. Unde gasim papadia unde gasim nu stiu ce si unde ne interesam de Herodot.”

....mmmbene d´le., da´vreo tinichigerie n-aveti pe-acolo ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 18:29

Yay!!astea-s adevarate fara doar si poate, nu se poate inventa asa ceva

Cum zice Icsi, sa se faca manuale cu poze multe daca e analfabeti, sau desene animate, ca tablete au precis, pentru goagal

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 18:48

Intr-un fel , are dreptate nea' Vanghelie ! Poi daca unii mai alfabetizati si cu coatele ascutite pot avea acces la doctorate si la rang de prim ministru , de ce n-ar putea si astia mai analfabeti sa ajunga si ei ceva ministrei mai mici !?

Deci, pe bune ,este chiar inadmisibil !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 21:11

eu la pagina 69 nu discut despre manuale

Daniela
Fosta membra 9am.ro

939 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 22:02

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-04-04 09:32:39
De la: symy1, la data 2013-04-04 09:04:59
De la: gabigabi2, la data 2013-04-04 08:57:15ia te uita ce caldura s-a facut aici de la pupicuri, adica ! pai, le-ntoarcem cu drag

Symyyyy, pe unde ai haladuit ,ca am tot strigat dupa tine !? dar, bine ai revenit !
Ingrid a facut o cafea de nota 10, asa ca : iti aduc o cana , eu raminind de serviciu in cafenea ?
Am fost plecat in ''misiune'' dar prietenii adevarati ai ai mereu in suflet,

pretenas...ma dor ochii si fac bataturi pe creier de cate ori incerc sa-ti descifrez analfabetismele...zi-mi si mie te rog ce-ai vrut sa spui cu ,,ai ai''...

În Monitorul Oficial Nr. 59, din 22 martie 1993 sunt publicate, în anexă, Regulile "Sextil Puşcariu" pentru scrierea literelor "â" şi "î".

Literele â şi î corespund aceluiaşi sunet, întrebuinţându-se după urmatoarele reguli:

a) î se scrie întotdeauna la începutul şi la sfârşitul nemijlocit al cuvântului: îl îmbrăţişez, împărat, înger, îşi, îţi, amărî, coborî, hotărî, târî, urî ... ;
atica
b) tot cu î scriem şi în corpul cuvintelor, când, prin compunere, î de la mijlocul cuvintelor ajunge medial: neîmpăcat, neîndurat, neînsemnat, preaînălţat, preaîntâmpinat. Vomd d in can scrie într-însul, dar dânsul;

c) în toate celelalte cazuri se scrie, în corpul cuvintelor, â: bând, când, făcând, gât, mormânt, râu, român, sfânt, vânt ...

E bun din cand in cand şi un adaos la cafea, adica o şueta despre gramatica,
dar cam aspru cu Symy pentru ca a pescuit un 'i' in plus si a dublat 'ai'.

Omul fericit este acela care stăpâneşte şi munca, şi dragostea.-Sigmund Freud Stai departe de oamenii care îţi micşorează ambiţia. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevărat mari te fac să te simţi că şi tu poţi deveni mare.-Mark Twain
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 22:42

De la: mili, la data 2013-04-04 22:02:05

"ai ai".... voiau sa fie "îi ai". Dar symy scrie doar cu î din a, indiferent de reguli. Si de multe ori trebuie sa citesti de cateva ori, pana sa te prinzi ce-a vrut sa spuna

Daniela
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 22:57

Sara buna!! ma bucur sa te revad, Mili!

Ce faci la pagina asta, Daniela?

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 22:58

De la: _Ingrid, la data 2013-04-04 22:57:13Sara buna!! ma bucur sa te revad, Mili!

practica

Daniela
Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 23:04

De la: daniela_, la data 2013-04-04 22:58:38
De la: _Ingrid, la data 2013-04-04 22:57:13Sara buna!! ma bucur sa te revad, Mili!

practica

ma ofer ca material didactic!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 23:10

Nu sunt de acord, daca intrati la separeu ma plictisesc

Fosta membra 9am.ro

939 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 23:14

De la: daniela_, la data 2013-04-04 22:42:18
De la: mili, la data 2013-04-04 22:02:05

"ai ai".... voiau sa fie "îi ai". Dar symy scrie doar cu î din a, indiferent de reguli. Si de multe ori trebuie sa citesti de cateva ori, pana sa te prinzi ce-a vrut sa spuna

Da, ai dreptate, cred ca asa a vrut. Dar si Sf. Petre a fost pescar si cica a scris atatea Epistole....

Omul fericit este acela care stăpâneşte şi munca, şi dragostea.-Sigmund Freud Stai departe de oamenii care îţi micşorează ambiţia. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevărat mari te fac să te simţi că şi tu poţi deveni mare.-Mark Twain
Fosta membra 9am.ro

939 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 23:20

Buna noapte si tie! Ne vedem cam rar.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 23:20

De la: _Ingrid, la data 2013-04-04 23:10:45Nu sunt de acord, daca intrati la separeu ma plictisesc

eu am sa ma duc singura la separeu....ca mi-e somn
Noapte buna!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 23:25

De la: daniela_, la data 2013-04-04 23:20:46
De la: _Ingrid, la data 2013-04-04 23:10:45Nu sunt de acord, daca intrati la separeu ma plictisesc

eu am sa ma duc singura la separeu....ca mi-e somn
Noapte buna!
Vise placute

Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2013, ora 23:46

.... unde gasesc pe goagal, gagal cum, gugal gagal gulgal asa.....

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2013, ora 06:48

Bunaaa dimiiiii!!!!
Ma bucur ca a aparut Mili! Fetelor, facem o spirala, o incantatie, ceva.... poate apare si Sanducu?

Doruletz
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2013, ora 08:08

de acord si, buna dimineata la fete si baieti !
am facut si eu o spirala de frisca pe cafea ! cine mai vrea ?

am deschis geamul sa intre soarele si cine are un boloboc sa-l prinda si sa-l puna-n pod, ca nu mai vreau ploaie !

myriam_bozen

4016 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2013, ora 08:36

Neatza!
Si la mine s-a intors vremea, ploua si e un frig..- 4°C.Pregatesc manusile.
Doruleatza, facem o spirala, dar daca deranjam omul...poate e la mare la soare,sub vre-o umbrela...

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2013, ora 09:39

Eu cred ca s-ar bucura sa fie deranjat de....noi!
La Constanta e soaaaare si caaaald!!! E o zi superba!!!

Doruletz
Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2013, ora 09:50

Mmmmmm... cafea cu frrrrisca!!!!!!!!!!!!!

Doruletz
Pagini: << 1665 1666 1667 1668 1669 1670 1671 1672 1673 1674 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: