back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1653 1654 >> Sari la pagina:

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 16:38

De la: daniela_, la data 2013-03-23 14:47:15
De la: giovausaro, la data 2013-03-23 14:37:19Dupa zadarnice demersuri
Esecul l-ai transpus in versuri.
Nu face sa-ti pui pofta-n cui...
Doar ochelarii sa ti-i pui

ii pun, ma uit ...ma uit mai bine...
dar nu e nimeni langa mine.
o fi sub masa, de aseara?
o fi prea frig sa iasa-afara?
o fi plecat la pescuit,
la magazin, la chefuit,
la mama soacra, sau la tuns...
ca nu stiu unde s-a ascuns

Probabil i-ai inspaimantat,
Si pe sub mese s-au bagat.
Gheorghe-i pitit sub un palton,
Ion -i ascuns intr-un soson
Iar eu cum nu am mintea-ngusta
M-am pitulat dupa o ...fusta

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 17:12

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 16:38:04
De la: daniela_, la data 2013-03-23 14:47:15
De la: giovausaro, la data 2013-03-23 14:37:19Dupa zadarnice demersuri
Esecul l-ai transpus in versuri.
Nu face sa-ti pui pofta-n cui...
Doar ochelarii sa ti-i pui

ii pun, ma uit ...ma uit mai bine...
dar nu e nimeni langa mine.
o fi sub masa, de aseara?
o fi prea frig sa iasa-afara?
o fi plecat la pescuit,
la magazin, la chefuit,
la mama soacra, sau la tuns...
ca nu stiu unde s-a ascuns

Probabil i-ai inspaimantat,
Si pe sub mese s-au bagat.
Gheorghe-i pitit sub un palton,
Ion -i ascuns intr-un soson
Iar eu cum nu am mintea-ngusta
M-am pitulat dupa o ...fusta

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 17:22

De la: gabigabi2, la data 2013-03-23 14:57:27

bate din clopotul de masa , chemindu-i la oala de ciorba radauteana - otetul si mujdeiul sunt facute separat si ciusca iti aprinde calciiele si ai sa-i vezi cum apar, care de pe unde e !

am pus masa ; piureul e facut, friptura-i in cuptor si castronul cu acrituri , e la locul lui !

vreti si o tzuicuta , o maslina, o brinzica de oaie ? iesteee !

Eu am facut ciorba de curcan, dreasa cu smantana (dietetica) si pilaf cu copane de pui. Tuiculita peste vreo saptamana. Ma asteapta niste palinca de Zalau tinuta in butoi de dud, luata dinainte de Craciun.

Dar cum luni va fi sarbatoare si dezlegare la peste, va trimit niste propuneri, tot din cartea lui R. A. Roman

PE�TE PE CÃRBUNI

� 2 kg pe�te � 1 litru apã
� 2 ardei iu�i
� verde�uri (ca mai sus)
� 1 lingurã sare
� 1 lingurã o�et
� Se �ncing cãrbunii
� Se sparge pe�tele pe burtã
� Se curã�ã de ma�e, se spalã, se sãreazã; se a�azã �i se acoperã cu cãrbuni, neapãrat cu solzi cu tot
� Se fierbe apa cu o lingurã de sare
� Dupã douãzeci-treizeci de minute � �n func�ie de mãrimea pe�telui, se scoate, se bate de �zgurã� �i se a�azã �n tavã
� Se presarã verdea�ã �i ardei iute tocat, se strope�te cu o�et
� Se toarnã apa fierbinte
� At�t la saramurã c�t �i la cãrbuni, pe�tele se scoate din pielea arsã ca un miez dintr-o nucã sau o bananã. Pe carnea asta aburindã se toarnã o lingurã douã de zeamã usturoasã cu miros fin de ierburi �i cenu�ã

Pe�tele copt �n spuzã e chiar mai fin dec�t cel fript pe saramurã, a�a cã v-a� recomanda un vin cu adevãrat rafinat, cu �nsu�iri din cele care definesc uneori vinurile albe rom�ne�ti vechi � sec de sã-�i sarã cãciula (dacã �tie vinãrarul sã-1 aducã aici) deopotrivã cu un buchet floral extraordinar �i cu un gust de fruct proaspãt: arn numit �n sf�r�it Feteasca Albã de Blaj.
Ziua pe�telui, sãrbãtoare cu datã fixã a pescarilor (17 martie) e �nchinatã bogã�iilor apei.
De ziua Pe�telui, c�nd �se zbate� �tiuca �nainte de depunerea icrelor, pescarii nu ies la pescuit ci prind un pe�te mic, �l desc�ntã �i �l mãn�ncã crud, zic�nd a�a: �Alexie, Omul lui Dumnezeu, Eu am uenit lu pãrãu, Sã prind un pe�te, Sã-l mãn�nc cum este cel d�n pãrãu, Iar tu sã te rogi lui Dumnezeu, Totdeauna pentru mine, Sã pot prinde pe�te bine�.
(dupã Ion Ghinoiu � �Obiceiuri populare de peste an�)

SCRUMBIA DE DUNÃRE

Magnifica scrumbie de Dunãre se gãte�te �n �ara ei, adicã la Tulcea �i la Gala�i, �n primul r�nd la grãtar �i la cuptor. Se mai poate face �i prãjitã, marinatã sau plachie, �i ciorbã �i oricum (gãsi�i re�ete �i aici �i-n alte cãr�i mai bune) dar tot nu iese mare lucru de capul ei, cã-i prea grasã �i nici nu se �nt�lne�te
bine cu alte unsori �ncinse.
Se conservã curent la sare �i apoi la fum.
La cuptor ori grãtar
� 4 scrumbii � h�rtie pergament
� 1 legãturã pãtrunjel verde � 1 lãm�ie
� sare, piper � cam de o poftã
� Scrumbiile se grijesc de ma�e, apoi se cresteazã des pe lã�ime, dupã
obiceiul de la Dunãre, ca sã se pãtrundã
� Se freacã cu sare �i piper
� Se �nvele�te �ngrijit fiecare pescu� �n h�rtie pergament
� Se pune �n cuptor, pe tavã, la foc mic, sau direct pe grãtar, la jar potolit
C�nd e gata � cam 30 de minute � se desface din h�rtie, cu grijã, sã nu se piardã sosul. Se a�azã �n farfurie, �i se presarã cu pãtrunjel verde tocat.
Sosul fierbinte se amestecã �ntr-o cãni�ã cu zeamã de lãm�ie �i se toarnã ploaie peste pe�te.
Se poate face la cuptor ori la grãtar �i fãrã foaie de pergament. Atunci scrumbia trebuie unsã bine cu ulei, la fel tava sau grãtarul.

CRAP LA PRO�AP
Pescarii Dunãrii �i ai Deltei �nnopteazã deseori departe de casã, �ntre stufuri
�i sãlcii, av�nd la �ndem�nã doar ceea ce apa dãruie.
A�a s-a dezvoltat o bucãtãrie cu componente simple, ba chiar sãrace, dar seara l�ngã foc e lungã �i nu se grãbe�te nimeni � destul de sofisticatã ca preparare. Deci:
� sare, piper, cimbru � 50 g untdelemn
� 1 crap de 800 g � 1 kg (ceea ce ar ajunge unui om flãm�nd)
� Se face un foc de lemne (eventual douã, la circa 1 m unul de altul)
� Se curã�ã crapul de solzi, se taie pe burtã, se scot mãruntaiele �i branhiile
� Se spalã bine pe�tele, se �terge
� Se cresteazã transversal, mai ales pe fileuri, sub aripioarele dorsale,unde e carnea mai groasã
� Se sãreazã, se pipereazã, se freacã cu cimbru
� Se �nfige crapul prin gurã �ntr-un bã� mai gros, �n a�a fel ca v�rful sã ajungã exact la coadã, sub piele
� Se unge cu o frunzã muiatã-n ulei
� Se �nfige bã�ul �n pãm�nt la 50-60 cm de foc sau �ntre focuri (cãldura sã coacã carnea �ncet, vreme de, sã zicem, o orã). Dacã focul e mai puternic pro�apul se �nfige chiar mai departe
� Dacã am fãcut un singur foc, din c�nd �n c�nd pro�apul se suce�te ca pe�tele sã se coacã pe toate fe�ele; se mai unge carnea cu ulei, sã nu se ardã �i usuce
� C�nd crapul s-a pãtruns, se scoate de pe bã� �ntr-o farfurie (sau se mãn�ncã direct de pe pro�ap, e chiar mai amuzant �i mai altfel)
� Pro�apul e un lucru gustos mai ales atunci c�nd se coace �ncet, tot at�t de �ncet cum trece noaptea. �i e bun mai ales c�nd fiecare are grijã de pro�apul lui � cã ce-�i face omul cu m�na lui... � pe malul lacului, �n c�ntec de broa�te �i st�rci.
�ncãlzindu-mã ades la lumina unui pahar de Somoveancã � vin alb mic dar cinstit, rãmas din alte vremi numai �ntr un sat de l�ngã Tulcea � �nmuind un bo� de mãmãligã caldã �n mujdei cu ro�ii �i apoi rup�nd din carnea �nmiresmatã a unui crãpcean pro�ãpit l�ngã un rug fãcut din douã sãlcii uscate, mi se pãrea, �n puterea nop�ii, nu numai cã n-am trãit destul, ci cã sunt nemuritor.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 17:42

mult am auzit vorbindu-se despre ciorba asta, radauteana si tot din curcan am facut-o si eu, Blackule ....am scos din zeama lui si un castron dichisit de-ti ploua-n gura numai uitindu-te la el, de / cu aspic de curcan !
cit despre Peste , Doamne tine-ma , ca fac buba la gura de cu cita pofta minc la el ! dar asta, luni de Buna Vestire !

P.S
offfff, ca mare mincau a mai fost si R. A. Roman si un excelent povestitor !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 17:49

De la: gabigabi2, la data 2013-03-23 17:42:35mult am auzit vorbindu-se despre ciorba asta, radauteana si tot din curcan am facut-o si eu, Blackule ....am scos din zeama lui si un castron dichisit de-ti ploua-n gura numai uitindu-te la el, de / cu aspic de curcan !
cit despre Peste , Doamne tine-ma , ca fac buba la gura de cu cita pofta minc la el ! dar asta, luni de Buna Vestire !

P.S

Ce pacat ca ProTv nu mai reia "Bucataria lui Radu"...

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 17:52

De la: Black_Friday, la data 2013-03-23 17:49:52
De la: gabigabi2, la data 2013-03-23 17:42:35mult am auzit vorbindu-se despre ciorba asta, radauteana si tot din curcan am facut-o si eu, Blackule ....am scos din zeama lui si un castron dichisit de-ti ploua-n gura numai uitindu-te la el, de / cu aspic de curcan !

P.S

www.youtube.com/watch?v=_VDIr7ebing&feature=share&list=PL9FB2AF4...

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase s�lbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adev�ratului Dumnezeu--------"Dragostea infinit� este singurul ADEV�R ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 17:58

P.S

youtu.be/-fisUs0WDZU

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase s�lbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adev�ratului Dumnezeu--------"Dragostea infinit� este singurul ADEV�R ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 18:04

PE�TE PRÃJIT

�ntruc�t, se pare, porumbul �i mai ales ce decurge adeseori din el, mãlaiul,sunt elementele fundamentale ale diferen�elor � vive la diference?!- ce izoleazã adeseori bucãtãria rom�neascã �n Europa, apropiind-o �ntruc�tva de cea sud-americanã, sã-1 folosim �i noi la savorile primitive ale cãrnii.
De exemplu, pe�tele prãjit e deosebit de gustos �i suculent dacã e tãvãlit �n mãlai. Cum se face?
Mai �nt�i, �l presãrãm cu sare �i-1 lãsãm, cum zice mama Motra din Caraormanul Deltei, �sã se-ndulceascã� vreo cinci ore. Apoi �l spãlãm, nu foarte convin�i, �i �l �tergem. Odatã uscat, �l frecãm cu pu�in piper (sau pu�inã boia, sau, de ce nu, � dacã e pe�te alb � �alãu ori �tiucã � �l presãrãm cu ca�caval uscat ras sau chiar un pic de fãinã de usturoi) �i-1 tãvãlim repetat �n mãlai, p�nã se �mbracã �ntr-o pijama aurie, ca sã-�i doarmã somnul de veci.
Tigaia fiind pe foc potrivit spre mic �i uleiul �ncins (pute�i �ncerca �i vechi re�ete de dinainte de obezitate: untura de porc sau cea de g�scã) se a�azã bucã�ile de pe�te la prãjit.
Ulei e mai bine sã fie prea mult � de-abia se rumene�te frumos pe toate pãr�ile � dec�t prea pu�in, cã dacã e prea pu�in se arde pe�tele �i fãina fumegã �i nimic nu mai e bun.
Dacã bucã�ile nu prea groase stau zece minute pe o parte �i la fel pe ailaltã �nseamnã cã e gata. Avantajul re�etei ãsteia e cã mãlaiul se comportã ca �i pesmetul, �nchide �i coace carnea � fiind mai sãnãtos �i mai parfumat dec�t fãina �i p�inea arse. �
Se scoate pe�tele prãjit din tigaie cu spumiera (sã zicem) �i se lasã un minut pe h�rtie sugativã sã se degreseze. E minunat, da� ce spun eu, e o nebunie �alãul sau �tiuca cu lãm�ie, dar, dacã e crap sau somn sau chefal, se leagã �i cu vreun mujdei de usturoi, cã sunt numai �n Deltã vreo trei. Vinul pe�telui alb � tot �alãu, �tiucã, biban zicem � este mereu acela�i rafinat �i gra�ios Sauvignon, alb (cinstit vorbind, m-a� g�ndi la Drãgã�ani, care-i mama �i tata acestui vin cu bunicii provensali).
Dacã v-a�i oprit la piese mai grele � crap, scrumbie, somn, nisetru, morun , chefal, calcan � atunci �i vinul catã iute sã-�i punã o armurã mai pe mãsurã, cã altfel nu dovede�te.
Iar armura vinului eu zic cã �i �n culoarea ro�ie stã, a�a cã o Bãbeascã Neagrã de Dealurile Bujorului, dar o Bãbeascã adevãratã �i ambi�ioasã, nu vreun pi�at din cinci struguri �i o cenu�ã frecatã cu acid formico-acetic (cum v�nd unii la sticle nespãlate), va merge mãnu�ã.
Bãbeasca la rom�ni e o licoare nici prea prea, nici foarte foarte, cã n-are de unde: a�a e ea, micã �i zb�rcitã.
Cea de Covurlui stã �eapãnã �n pahar �i se fãle�te cu o seninãtate ro�ie cãrã- mizie ce la unii poate pãrea slãbiciune (la s�mbure�teni de pildã) iar la al�ii vlagã (micu�a �i transparenta Crea�ã spre exemplu, ce se teme de carne ca Bill Clinton de natura cea de-monicã)

De Buna Vestire, pescarii care vor sã le meargã bine se duc la bisericã, iau anafurã �i pleacã la pescuit. Primului pe�te pe care-l prind �i pun o fãr�mã de anafurã �n gurã �i-l slobo-
zesc, spun�ndu-i �Du-te! �i cu c��i te vei �nt�lni, spune-le la toli sã vinã la mine!�

CIORBÃ DE CAP DE CRAP

�n Deltã, mai ales, capul de crap mare este o delicatesã, o bucã�icã r�vnitã cum pu�ine sunt, care se suge sau ron�ãie p�nã la ultimul oscior. Dincolo de malul fluviului, �nsã � ca �i �n cazul zemurilor de cap de morun sau de somn pu�ini sunt cei ce �tiu �i pot sã-i mãn�nce zg�rciurile �i grãsimioarele fragede cu �nc�ntarea �i religiozitatea cu care le devorã pescarii.

� 2 cepe
� 3 ro�ii mari
� 1 morcov
� 5 cartofi potrivi�i
� 2 linguri o�et
� sare, c�tã �i trebuie
� 1 ardei iute
� verdea�ã � leu�tean, �elinã, pãtrunjel
� 2-4 (2-3 kg) capete de crap c�t mai mare
� Se grijesc ro�iile, ceapa, morcovul, cartofii, ardeiul iute �i se taie mãrunt, zaruri
� Capetele de pe�te se spalã scurt �n apã rece
� Se pune pe�tele la fiert, �mpreunã cu legumele �i zarzavatul tocat, �n
apã c�t sã-1 acopere
� Dupã primele clocote se spumuie�te �i se lasã sã fiarbã, acoperit, 1 jumãtate de orã bunã
� Se toacã verdea�a
� �n sf�r�it se sãreazã, se toarnã o�etul �i se mai lasã sã clocoteascã 5 minute
� Se adaugã verdea�ã, se dã la masã
� Se oferã fierbinte, pe�tele pe un platou, zeama �n castron

Taine: Precum �ti�i, obiceiul Deltei cere ca sã faci din 1-2 polonice ciorbã plus ceva o�et �i usturoi pisat un sos �n care sã �nmoi carnea pe�telui; adauga�i �n sosul acesta ceva verdea�ã tocatã pastã.
Zeama fierbinte, picantã �i acri�oarã se soarbe la sf�r�it, ca o ambrozie reparatorie, mirosind sãlbatic a ierburi: pu�inã zeamã de lãm�ie o domestice�te.
Capul de crap se desface �ncet �ncet, cu m�na: furculi�a sau lingura nu vã pot ajuta dec�t din c�nd �n c�nd. Se suge os cu oscior, pieli�ã cu pieli�ã, e un deliciu. Cea mai aleasã �i mai fragedã bucã�icã din crap se gãse�te la cap, undeva la inser�ia branhiilor pe coloana vertebralã.

Vodca, rachiul de caise de Tulcea (Victor Iancu e �caisarul� �ãrii noastre),
dar �i o �uicã tare, prefriptã, mirosind a prunã �i a miez de s�mbure, sus�in �i
�mping �nainte, spre desfãtare, aceastã fierturã unicã.

CHILCÃ CU CEAPÃ

�Sãrãtura sãracului�, cum se spunea pe�ti�orilor arunca�i de vii, direct din
nãvod, de pescarii de la Jurilovca �n putina cu sare, poate fi o intrare foarte gus-
toasã dacã o aranjãm pu�in, sã fie mai atrãgãtoare �i la �nfã�i�are �i la miros.
� 500 g chilcã (pe�te mãrunt, marin)
� 3 cepe (ro�ii!)
� 2 linguri o�et (de preferin�ã de fructe)
� 1 lãm�ie
� 3 linguri untdelemn (de mãsline ar fi bine)
� 1 pumn de mãsline
� verdea�ã � pãtrunjel
� Chilca se scurteazã de capete, se spalã �i se scurge bine, apoi se pune
�ntr-un �ervet la uscat
� Lãm�ia se taie felii
� Ceapa se taie pe�ti�ori
� Pãtrunjelul se toacã
� Se a�azã pe�ti�orii �n castron, se presarã cu ceapã, verdea�ã, se orneazãcu mãsline �i lãm�ie
� Se toarnã ploaie o�etul apoi uleiul
Multe �ale sãracului� au bucurat palate nobile �i au ajuns pe la cur�i �i mese domne�ti: celebra m�ncare de fasole neagrã brazilianã, la bouillabesse, ciorba de burtã �i ghiveciul mãcelãresc, blinile (dacã astea le-o fi pluralul!).

La chilcã merge un vini�or zãpãcit ca Plãvaia sau Galbena de Odobe�ti, sã
musteascã-n canã �i sã nu �tii de unde vine miros de flori la masã cu pe�te sãrat.

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 18:30

Mi-am propus o ciorba radauteana,apoi vazand bucataria lu Radu,am ales miel,mai in jos am dat de peste...m-am zapacit...ce sa aleeeeeg?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 18:34

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 18:30:19Mi-am propus o ciorba radauteana,apoi vazand bucataria lu Radu,am ales miel,mai in jos am dat de peste...m-am zapacit...ce sa aleeeeeg?

Eu as alege porcul, dar nu am voie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 18:41

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-03-23 17:52:33
De la: Black_Friday, la data 2013-03-23 17:49:52

P.S

www.youtube.com/watch?v=_VDIr7ebing&feature=share&list=PL9FB2AF4...]

uite-l mai ce figura de patriarh al bucatariei, poeziei si prozei, era ! il asemui , pastrind totusi proportiile, cu I. Creanga si cind era-n tandem cu Cristi Tabara, masa aia a lor se transforma-n regal !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 18:44

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 18:30:19Mi-am propus o ciorba radauteana,apoi vazand bucataria lu Radu,am ales miel,mai in jos am dat de peste...m-am zapacit...ce sa aleeeeeg?

psssst, daca nu stii si nu stii ce sa alegi, vezi c-am pus in cuptior o mare pizza cu de toate si burgundelu-i in camara, la temperatura camerei !
eu ma duc
va las cu bine
si ne mai "vedem " si miine !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 20:36

Se mai uita careva la TVR 1?
A aparut fiica-mea cea mica, a participat la protestul biciclistilor ...

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 20:46

pe ce canal?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 21:04

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 20:46:14pe ce canal?
TVR 1

...de-aia intrebam daca se mai uita cineva la el..daca ai TVR HD, e diferit

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 21:08

Pana aflu io canelu
ma -dulcesc cu burgundelu
iau s-o pizza cu de toate
si ma-ntreb daca se poate
ca omu ce se socoate,
sa ma-ntind nitel pe spate,
sa astept pana la noapte.
Daca se ridica ceatza
Si apare Doruleatza
Apoi sa vezi bucurie
c-o atare companie....

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 21:10

De la: _Ingrid, la data 2013-03-23 21:04:01
TVR 1

Am tvr1,ma duc sa caut...da vii la o pizza?

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 21:19

TVR 1

La mine pe tvr1 e un film rusesc:ultimul twist la Moscova

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 21:35

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 21:19:31
TVR 1

La mine pe tvr1 e un film rusesc:ultimul twist la Moscova

Si la noi la fel...au dat-o a stiri, cu protestul biciclistilor, nu tine un talk show.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 21:37

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 21:10:47
TVR 1

Am tvr1,ma duc sa caut...da vii la o pizza?

Pai sigur, eu vin cu stevia, pizza ti-o las tie!

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 21:45

Stevie?.Vezi sa nu te otravesti,subtiaza sangele,se face apos,taie toate poftele...

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:13

Buna Seara! Unde am loc si io, de poveste?

Azi mi-as fi dorit sa fi avut macar o clona care sa imi ia din sarcini.

Sa stiti ca am avut parte de ninsoare astazi si nicio raza de soare, numai gri si frig si umed.

Ce a mai ramas prin cafenea? Care sunteti pe aici la o cafea de seara?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' � Nicolae Iorga
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:35

De la: 9am_1492, la data 2013-03-23 22:13:38Buna Seara! Unde am loc si io, de poveste?

Sa stiti ca am avut parte de ninsoare astazi si nicio raza de soare, numai gri si frig si umed.

Iaca io ma mai indulceam cu un burgundel,hop si apare Musetel

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:42

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 22:35:35
De la: 9am_1492, la data 2013-03-23 22:13:38Buna Seara! Unde am loc si io, de poveste?

Nu mai apare, vantul i-a rapit petalele.

Mai ai un pahar pe acolo? Azi ce jucam? Ca aseara ai picat prea repede sub masa.

Jucam table, Sah? Canasta?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' � Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:44

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 21:45:40Stevie?.Vezi sa nu te otravesti,subtiaza sangele,se face apos,taie toate poftele...

Abia asteptam sa dea iarba, mi-am luat o sacosa mare de vegetale din piata, stevia fiind prima sacrificata.. Foarte buna!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:44

www.youtube.com/watch?v=6KBhW00yx58

I'll never be Maria Magdalena

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:48

De la: 9am_1492, la data 2013-03-23 22:42:08

Mai ai un pahar pe acolo? Azi ce jucam? Ca aseara ai picat prea repede sub masa.

Hahahaha nici nu mai tii minte
Ajunsesesi la ..sutien...
Da,ma rog, canasta nu stiu asa ca,sah sau table...da care-i miza?Pana te gandesti,ia un burgundel...

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:53

De la: _Ingrid, la data 2013-03-23 22:44:34
De la: giovausaro, la data 2013-03-23 21:45:40Stevie?.Vezi sa nu te otravesti,subtiaza sangele,se face apos,taie toate poftele...

Abia asteptam sa dea iarba, mi-am luat o sacosa mare de vegetale din piata, stevia fiind prima sacrificata.. Foarte buna!

Nu am mancat de o vreme buna urzica. Azi fusesem tentata sa iau iar spanac, dar ma ia cu draci sa il curat. Mai ales ca e saptamana de fuga..... Vreau sa ma asund si sa ..... sa ma ascund.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:54

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:58

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 22:48:58
De la: 9am_1492, la data 2013-03-23 22:42:08

Hahahaha nici nu mai tii minte
Ajunsesesi la ..sutien...
Da,ma rog, canasta nu stiu asa ca,sah sau table...da care-i miza?Pana te gandesti,ia un burgundel...

Giovy....asa manga ai fost ca nu te-ai prins ca cea de la bara era Daniela?

Io am venit aseara in pijamale, deci cum dreaq sa fi purtat sutien ...... la tinuta de somn?

Clar, nu cu mine te-ai trezit de la pokeru' ala;

Jucam sah. Care fura primu' regina, mai aduce o sticla de vin. rosu!

Pagini: << 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1653 1654 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: