back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1653 1654 >> Sari la pagina:

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 16:38

De la: daniela_, la data 2013-03-23 14:47:15
De la: giovausaro, la data 2013-03-23 14:37:19Dupa zadarnice demersuri
Esecul l-ai transpus in versuri.
Nu face sa-ti pui pofta-n cui...
Doar ochelarii sa ti-i pui

ii pun, ma uit ...ma uit mai bine...
dar nu e nimeni langa mine.
o fi sub masa, de aseara?
o fi prea frig sa iasa-afara?
o fi plecat la pescuit,
la magazin, la chefuit,
la mama soacra, sau la tuns...
ca nu stiu unde s-a ascuns

Probabil i-ai inspaimantat,
Si pe sub mese s-au bagat.
Gheorghe-i pitit sub un palton,
Ion -i ascuns intr-un soson
Iar eu cum nu am mintea-ngusta
M-am pitulat dupa o ...fusta

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 17:12

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 16:38:04
De la: daniela_, la data 2013-03-23 14:47:15
De la: giovausaro, la data 2013-03-23 14:37:19Dupa zadarnice demersuri
Esecul l-ai transpus in versuri.
Nu face sa-ti pui pofta-n cui...
Doar ochelarii sa ti-i pui

ii pun, ma uit ...ma uit mai bine...
dar nu e nimeni langa mine.
o fi sub masa, de aseara?
o fi prea frig sa iasa-afara?
o fi plecat la pescuit,
la magazin, la chefuit,
la mama soacra, sau la tuns...
ca nu stiu unde s-a ascuns

Probabil i-ai inspaimantat,
Si pe sub mese s-au bagat.
Gheorghe-i pitit sub un palton,
Ion -i ascuns intr-un soson
Iar eu cum nu am mintea-ngusta
M-am pitulat dupa o ...fusta

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 17:22

De la: gabigabi2, la data 2013-03-23 14:57:27

bate din clopotul de masa , chemindu-i la oala de ciorba radauteana - otetul si mujdeiul sunt facute separat si ciusca iti aprinde calciiele si ai sa-i vezi cum apar, care de pe unde e !

am pus masa ; piureul e facut, friptura-i in cuptor si castronul cu acrituri , e la locul lui !

vreti si o tzuicuta , o maslina, o brinzica de oaie ? iesteee !

Eu am facut ciorba de curcan, dreasa cu smantana (dietetica) si pilaf cu copane de pui. Tuiculita peste vreo saptamana. Ma asteapta niste palinca de Zalau tinuta in butoi de dud, luata dinainte de Craciun.

Dar cum luni va fi sarbatoare si dezlegare la peste, va trimit niste propuneri, tot din cartea lui R. A. Roman

PEŞTE PE CÃRBUNI

• 2 kg peşte • 1 litru apã
• 2 ardei iuţi
• verdeţuri (ca mai sus)
• 1 lingurã sare
• 1 lingurã oţet
• Se încing cãrbunii
• Se sparge peştele pe burtã
• Se curãţã de maţe, se spalã, se sãreazã; se aşazã şi se acoperã cu cãrbuni, neapãrat cu solzi cu tot
• Se fierbe apa cu o lingurã de sare
• Dupã douãzeci-treizeci de minute – în funcţie de mãrimea peştelui, se scoate, se bate de „zgurã“ şi se aşazã în tavã
• Se presarã verdeaţã şi ardei iute tocat, se stropeşte cu oţet
• Se toarnã apa fierbinte
• Atât la saramurã cât şi la cãrbuni, peştele se scoate din pielea arsã ca un miez dintr-o nucã sau o bananã. Pe carnea asta aburindã se toarnã o lingurã douã de zeamã usturoasã cu miros fin de ierburi şi cenuşã

Peştele copt în spuzã e chiar mai fin decât cel fript pe saramurã, aşa cã v-aş recomanda un vin cu adevãrat rafinat, cu însuşiri din cele care definesc uneori vinurile albe româneşti vechi – sec de sã-ţi sarã cãciula (dacã ştie vinãrarul sã-1 aducã aici) deopotrivã cu un buchet floral extraordinar şi cu un gust de fruct proaspãt: arn numit în sfârşit Feteasca Albã de Blaj.
Ziua peştelui, sãrbãtoare cu datã fixã a pescarilor (17 martie) e închinatã bogãţiilor apei.
De ziua Peştelui, când „se zbate“ ştiuca înainte de depunerea icrelor, pescarii nu ies la pescuit ci prind un peşte mic, îl descântã şi îl mãnâncã crud, zicând aşa: „Alexie, Omul lui Dumnezeu, Eu am uenit lu pãrãu, Sã prind un peşte, Sã-l mãnânc cum este cel dîn pãrãu, Iar tu sã te rogi lui Dumnezeu, Totdeauna pentru mine, Sã pot prinde peşte bine“.
(dupã Ion Ghinoiu – „Obiceiuri populare de peste an“)

SCRUMBIA DE DUNÃRE

Magnifica scrumbie de Dunãre se gãteşte în ţara ei, adicã la Tulcea şi la Galaţi, în primul rând la grãtar şi la cuptor. Se mai poate face şi prãjitã, marinatã sau plachie, şi ciorbã şi oricum (gãsiţi reţete şi aici şi-n alte cãrţi mai bune) dar tot nu iese mare lucru de capul ei, cã-i prea grasã şi nici nu se întâlneşte
bine cu alte unsori încinse.
Se conservã curent la sare şi apoi la fum.
La cuptor ori grãtar
• 4 scrumbii • hârtie pergament
• 1 legãturã pãtrunjel verde • 1 lãmâie
• sare, piper – cam de o poftã
• Scrumbiile se grijesc de maţe, apoi se cresteazã des pe lãţime, dupã
obiceiul de la Dunãre, ca sã se pãtrundã
• Se freacã cu sare şi piper
• Se înveleşte îngrijit fiecare pescuţ în hârtie pergament
• Se pune în cuptor, pe tavã, la foc mic, sau direct pe grãtar, la jar potolit
Când e gata – cam 30 de minute – se desface din hârtie, cu grijã, sã nu se piardã sosul. Se aşazã în farfurie, şi se presarã cu pãtrunjel verde tocat.
Sosul fierbinte se amestecã într-o cãniţã cu zeamã de lãmâie şi se toarnã ploaie peste peşte.
Se poate face la cuptor ori la grãtar şi fãrã foaie de pergament. Atunci scrumbia trebuie unsã bine cu ulei, la fel tava sau grãtarul.

CRAP LA PROŢAP
Pescarii Dunãrii şi ai Deltei înnopteazã deseori departe de casã, între stufuri
şi sãlcii, având la îndemânã doar ceea ce apa dãruie.
Aşa s-a dezvoltat o bucãtãrie cu componente simple, ba chiar sãrace, dar seara lângã foc e lungã şi nu se grãbeşte nimeni – destul de sofisticatã ca preparare. Deci:
• sare, piper, cimbru • 50 g untdelemn
• 1 crap de 800 g – 1 kg (ceea ce ar ajunge unui om flãmând)
• Se face un foc de lemne (eventual douã, la circa 1 m unul de altul)
• Se curãţã crapul de solzi, se taie pe burtã, se scot mãruntaiele şi branhiile
• Se spalã bine peştele, se şterge
• Se cresteazã transversal, mai ales pe fileuri, sub aripioarele dorsale,unde e carnea mai groasã
• Se sãreazã, se pipereazã, se freacã cu cimbru
• Se înfige crapul prin gurã într-un bãţ mai gros, în aşa fel ca vârful sã ajungã exact la coadã, sub piele
• Se unge cu o frunzã muiatã-n ulei
• Se înfige bãţul în pãmânt la 50-60 cm de foc sau între focuri (cãldura sã coacã carnea încet, vreme de, sã zicem, o orã). Dacã focul e mai puternic proţapul se înfige chiar mai departe
• Dacã am fãcut un singur foc, din când în când proţapul se suceşte ca peştele sã se coacã pe toate feţele; se mai unge carnea cu ulei, sã nu se ardã şi usuce
• Când crapul s-a pãtruns, se scoate de pe bãţ într-o farfurie (sau se mãnâncã direct de pe proţap, e chiar mai amuzant şi mai altfel)
• Proţapul e un lucru gustos mai ales atunci când se coace încet, tot atât de încet cum trece noaptea. Şi e bun mai ales când fiecare are grijã de proţapul lui – cã ce-şi face omul cu mâna lui... – pe malul lacului, în cântec de broaşte şi stârci.
Încãlzindu-mã ades la lumina unui pahar de Somoveancã – vin alb mic dar cinstit, rãmas din alte vremi numai într un sat de lângã Tulcea – înmuind un boţ de mãmãligã caldã în mujdei cu roşii şi apoi rupând din carnea înmiresmatã a unui crãpcean proţãpit lângã un rug fãcut din douã sãlcii uscate, mi se pãrea, în puterea nopţii, nu numai cã n-am trãit destul, ci cã sunt nemuritor.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 17:42

mult am auzit vorbindu-se despre ciorba asta, radauteana si tot din curcan am facut-o si eu, Blackule ....am scos din zeama lui si un castron dichisit de-ti ploua-n gura numai uitindu-te la el, de / cu aspic de curcan !
cit despre Peste , Doamne tine-ma , ca fac buba la gura de cu cita pofta minc la el ! dar asta, luni de Buna Vestire !

P.S
offfff, ca mare mincau a mai fost si R. A. Roman si un excelent povestitor !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 17:49

De la: gabigabi2, la data 2013-03-23 17:42:35mult am auzit vorbindu-se despre ciorba asta, radauteana si tot din curcan am facut-o si eu, Blackule ....am scos din zeama lui si un castron dichisit de-ti ploua-n gura numai uitindu-te la el, de / cu aspic de curcan !
cit despre Peste , Doamne tine-ma , ca fac buba la gura de cu cita pofta minc la el ! dar asta, luni de Buna Vestire !

P.S

Ce pacat ca ProTv nu mai reia "Bucataria lui Radu"...

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 17:52

De la: Black_Friday, la data 2013-03-23 17:49:52
De la: gabigabi2, la data 2013-03-23 17:42:35mult am auzit vorbindu-se despre ciorba asta, radauteana si tot din curcan am facut-o si eu, Blackule ....am scos din zeama lui si un castron dichisit de-ti ploua-n gura numai uitindu-te la el, de / cu aspic de curcan !

P.S

www.youtube.com/watch?v=_VDIr7ebing&feature=share&list=PL9FB2AF4...

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sălbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 17:58

P.S

youtu.be/-fisUs0WDZU

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sălbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 18:04

PEŞTE PRÃJIT

Întrucât, se pare, porumbul şi mai ales ce decurge adeseori din el, mãlaiul,sunt elementele fundamentale ale diferenţelor – vive la diference?!- ce izoleazã adeseori bucãtãria româneascã în Europa, apropiind-o întrucâtva de cea sud-americanã, sã-1 folosim şi noi la savorile primitive ale cãrnii.
De exemplu, peştele prãjit e deosebit de gustos şi suculent dacã e tãvãlit în mãlai. Cum se face?
Mai întâi, îl presãrãm cu sare şi-1 lãsãm, cum zice mama Motra din Caraormanul Deltei, „sã se-ndulceascã“ vreo cinci ore. Apoi îl spãlãm, nu foarte convinşi, şi îl ştergem. Odatã uscat, îl frecãm cu puţin piper (sau puţinã boia, sau, de ce nu, – dacã e peşte alb – şalãu ori ştiucã – îl presãrãm cu caşcaval uscat ras sau chiar un pic de fãinã de usturoi) şi-1 tãvãlim repetat în mãlai, pânã se îmbracã într-o pijama aurie, ca sã-şi doarmã somnul de veci.
Tigaia fiind pe foc potrivit spre mic şi uleiul încins (puteţi încerca şi vechi reţete de dinainte de obezitate: untura de porc sau cea de gâscã) se aşazã bucãţile de peşte la prãjit.
Ulei e mai bine sã fie prea mult – de-abia se rumeneşte frumos pe toate pãrţile – decât prea puţin, cã dacã e prea puţin se arde peştele şi fãina fumegã şi nimic nu mai e bun.
Dacã bucãţile nu prea groase stau zece minute pe o parte şi la fel pe ailaltã înseamnã cã e gata. Avantajul reţetei ãsteia e cã mãlaiul se comportã ca şi pesmetul, închide şi coace carnea – fiind mai sãnãtos şi mai parfumat decât fãina şi pâinea arse. ’
Se scoate peştele prãjit din tigaie cu spumiera (sã zicem) şi se lasã un minut pe hârtie sugativã sã se degreseze. E minunat, da’ ce spun eu, e o nebunie şalãul sau ştiuca cu lãmâie, dar, dacã e crap sau somn sau chefal, se leagã şi cu vreun mujdei de usturoi, cã sunt numai în Deltã vreo trei. Vinul peştelui alb – tot şalãu, ştiucã, biban zicem – este mereu acelaşi rafinat şi graţios Sauvignon, alb (cinstit vorbind, m-aş gândi la Drãgãşani, care-i mama şi tata acestui vin cu bunicii provensali).
Dacã v-aţi oprit la piese mai grele – crap, scrumbie, somn, nisetru, morun , chefal, calcan – atunci şi vinul catã iute sã-şi punã o armurã mai pe mãsurã, cã altfel nu dovedeşte.
Iar armura vinului eu zic cã şi în culoarea roşie stã, aşa cã o Bãbeascã Neagrã de Dealurile Bujorului, dar o Bãbeascã adevãratã şi ambiţioasã, nu vreun pişat din cinci struguri şi o cenuşã frecatã cu acid formico-acetic (cum vând unii la sticle nespãlate), va merge mãnuşã.
Bãbeasca la români e o licoare nici prea prea, nici foarte foarte, cã n-are de unde: aşa e ea, micã şi zbârcitã.
Cea de Covurlui stã ţeapãnã în pahar şi se fãleşte cu o seninãtate roşie cãrã- mizie ce la unii poate pãrea slãbiciune (la sâmbureşteni de pildã) iar la alţii vlagã (micuţa şi transparenta Creaţã spre exemplu, ce se teme de carne ca Bill Clinton de natura cea de-monicã)

De Buna Vestire, pescarii care vor sã le meargã bine se duc la bisericã, iau anafurã şi pleacã la pescuit. Primului peşte pe care-l prind îi pun o fãrâmã de anafurã în gurã şi-l slobo-
zesc, spunându-i „Du-te! Şi cu câţi te vei întâlni, spune-le la toli sã vinã la mine!“

CIORBÃ DE CAP DE CRAP

În Deltã, mai ales, capul de crap mare este o delicatesã, o bucãţicã râvnitã cum puţine sunt, care se suge sau ronţãie pânã la ultimul oscior. Dincolo de malul fluviului, însã – ca şi în cazul zemurilor de cap de morun sau de somn puţini sunt cei ce ştiu şi pot sã-i mãnânce zgârciurile şi grãsimioarele fragede cu încântarea şi religiozitatea cu care le devorã pescarii.

• 2 cepe
• 3 roşii mari
• 1 morcov
• 5 cartofi potriviţi
• 2 linguri oţet
• sare, câtã îi trebuie
• 1 ardei iute
• verdeaţã – leuştean, ţelinã, pãtrunjel
• 2-4 (2-3 kg) capete de crap cât mai mare
• Se grijesc roşiile, ceapa, morcovul, cartofii, ardeiul iute şi se taie mãrunt, zaruri
• Capetele de peşte se spalã scurt în apã rece
• Se pune peştele la fiert, împreunã cu legumele şi zarzavatul tocat, în
apã cât sã-1 acopere
• Dupã primele clocote se spumuieşte şi se lasã sã fiarbã, acoperit, 1 jumãtate de orã bunã
• Se toacã verdeaţa
• În sfârşit se sãreazã, se toarnã oţetul şi se mai lasã sã clocoteascã 5 minute
• Se adaugã verdeaţã, se dã la masã
• Se oferã fierbinte, peştele pe un platou, zeama în castron

Taine: Precum ştiţi, obiceiul Deltei cere ca sã faci din 1-2 polonice ciorbã plus ceva oţet şi usturoi pisat un sos în care sã înmoi carnea peştelui; adaugaţi în sosul acesta ceva verdeaţã tocatã pastã.
Zeama fierbinte, picantã şi acrişoarã se soarbe la sfârşit, ca o ambrozie reparatorie, mirosind sãlbatic a ierburi: puţinã zeamã de lãmâie o domesticeşte.
Capul de crap se desface încet încet, cu mâna: furculiţa sau lingura nu vã pot ajuta decât din când în când. Se suge os cu oscior, pieliţã cu pieliţã, e un deliciu. Cea mai aleasã şi mai fragedã bucãţicã din crap se gãseşte la cap, undeva la inserţia branhiilor pe coloana vertebralã.

Vodca, rachiul de caise de Tulcea (Victor Iancu e „caisarul“ ţãrii noastre),
dar şi o ţuicã tare, prefriptã, mirosind a prunã şi a miez de sâmbure, susţin şi
împing înainte, spre desfãtare, aceastã fierturã unicã.

CHILCÃ CU CEAPÃ

„Sãrãtura sãracului“, cum se spunea peştişorilor aruncaţi de vii, direct din
nãvod, de pescarii de la Jurilovca în putina cu sare, poate fi o intrare foarte gus-
toasã dacã o aranjãm puţin, sã fie mai atrãgãtoare şi la înfãţişare şi la miros.
• 500 g chilcã (peşte mãrunt, marin)
• 3 cepe (roşii!)
• 2 linguri oţet (de preferinţã de fructe)
• 1 lãmâie
• 3 linguri untdelemn (de mãsline ar fi bine)
• 1 pumn de mãsline
• verdeaţã – pãtrunjel
• Chilca se scurteazã de capete, se spalã şi se scurge bine, apoi se pune
într-un şervet la uscat
• Lãmâia se taie felii
• Ceapa se taie peştişori
• Pãtrunjelul se toacã
• Se aşazã peştişorii în castron, se presarã cu ceapã, verdeaţã, se orneazãcu mãsline şi lãmâie
• Se toarnã ploaie oţetul apoi uleiul
Multe „ale sãracului“ au bucurat palate nobile şi au ajuns pe la curţi şi mese domneşti: celebra mâncare de fasole neagrã brazilianã, la bouillabesse, ciorba de burtã şi ghiveciul mãcelãresc, blinile (dacã astea le-o fi pluralul!).

La chilcã merge un vinişor zãpãcit ca Plãvaia sau Galbena de Odobeşti, sã
musteascã-n canã şi sã nu ştii de unde vine miros de flori la masã cu peşte sãrat.

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 18:30

Mi-am propus o ciorba radauteana,apoi vazand bucataria lu Radu,am ales miel,mai in jos am dat de peste...m-am zapacit...ce sa aleeeeeg?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 18:34

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 18:30:19Mi-am propus o ciorba radauteana,apoi vazand bucataria lu Radu,am ales miel,mai in jos am dat de peste...m-am zapacit...ce sa aleeeeeg?

Eu as alege porcul, dar nu am voie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 18:41

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-03-23 17:52:33
De la: Black_Friday, la data 2013-03-23 17:49:52

P.S

www.youtube.com/watch?v=_VDIr7ebing&feature=share&list=PL9FB2AF4...]

uite-l mai ce figura de patriarh al bucatariei, poeziei si prozei, era ! il asemui , pastrind totusi proportiile, cu I. Creanga si cind era-n tandem cu Cristi Tabara, masa aia a lor se transforma-n regal !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 18:44

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 18:30:19Mi-am propus o ciorba radauteana,apoi vazand bucataria lu Radu,am ales miel,mai in jos am dat de peste...m-am zapacit...ce sa aleeeeeg?

psssst, daca nu stii si nu stii ce sa alegi, vezi c-am pus in cuptior o mare pizza cu de toate si burgundelu-i in camara, la temperatura camerei !
eu ma duc
va las cu bine
si ne mai "vedem " si miine !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 20:36

Se mai uita careva la TVR 1?
A aparut fiica-mea cea mica, a participat la protestul biciclistilor ...

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 20:46

pe ce canal?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 21:04

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 20:46:14pe ce canal?
TVR 1

...de-aia intrebam daca se mai uita cineva la el..daca ai TVR HD, e diferit

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 21:08

Pana aflu io canelu
ma -dulcesc cu burgundelu
iau s-o pizza cu de toate
si ma-ntreb daca se poate
ca omu ce se socoate,
sa ma-ntind nitel pe spate,
sa astept pana la noapte.
Daca se ridica ceatza
Si apare Doruleatza
Apoi sa vezi bucurie
c-o atare companie....

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 21:10

De la: _Ingrid, la data 2013-03-23 21:04:01
TVR 1

Am tvr1,ma duc sa caut...da vii la o pizza?

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 21:19

TVR 1

La mine pe tvr1 e un film rusesc:ultimul twist la Moscova

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 21:35

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 21:19:31
TVR 1

La mine pe tvr1 e un film rusesc:ultimul twist la Moscova

Si la noi la fel...au dat-o a stiri, cu protestul biciclistilor, nu tine un talk show.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 21:37

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 21:10:47
TVR 1

Am tvr1,ma duc sa caut...da vii la o pizza?

Pai sigur, eu vin cu stevia, pizza ti-o las tie!

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 21:45

Stevie?.Vezi sa nu te otravesti,subtiaza sangele,se face apos,taie toate poftele...

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:13

Buna Seara! Unde am loc si io, de poveste?

Azi mi-as fi dorit sa fi avut macar o clona care sa imi ia din sarcini.

Sa stiti ca am avut parte de ninsoare astazi si nicio raza de soare, numai gri si frig si umed.

Ce a mai ramas prin cafenea? Care sunteti pe aici la o cafea de seara?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:35

De la: 9am_1492, la data 2013-03-23 22:13:38Buna Seara! Unde am loc si io, de poveste?

Sa stiti ca am avut parte de ninsoare astazi si nicio raza de soare, numai gri si frig si umed.

Iaca io ma mai indulceam cu un burgundel,hop si apare Musetel

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:42

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 22:35:35
De la: 9am_1492, la data 2013-03-23 22:13:38Buna Seara! Unde am loc si io, de poveste?

Nu mai apare, vantul i-a rapit petalele.

Mai ai un pahar pe acolo? Azi ce jucam? Ca aseara ai picat prea repede sub masa.

Jucam table, Sah? Canasta?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:44

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 21:45:40Stevie?.Vezi sa nu te otravesti,subtiaza sangele,se face apos,taie toate poftele...

Abia asteptam sa dea iarba, mi-am luat o sacosa mare de vegetale din piata, stevia fiind prima sacrificata.. Foarte buna!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:44

www.youtube.com/watch?v=6KBhW00yx58

I'll never be Maria Magdalena

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:48

De la: 9am_1492, la data 2013-03-23 22:42:08

Mai ai un pahar pe acolo? Azi ce jucam? Ca aseara ai picat prea repede sub masa.

Hahahaha nici nu mai tii minte
Ajunsesesi la ..sutien...
Da,ma rog, canasta nu stiu asa ca,sah sau table...da care-i miza?Pana te gandesti,ia un burgundel...

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:53

De la: _Ingrid, la data 2013-03-23 22:44:34
De la: giovausaro, la data 2013-03-23 21:45:40Stevie?.Vezi sa nu te otravesti,subtiaza sangele,se face apos,taie toate poftele...

Abia asteptam sa dea iarba, mi-am luat o sacosa mare de vegetale din piata, stevia fiind prima sacrificata.. Foarte buna!

Nu am mancat de o vreme buna urzica. Azi fusesem tentata sa iau iar spanac, dar ma ia cu draci sa il curat. Mai ales ca e saptamana de fuga..... Vreau sa ma asund si sa ..... sa ma ascund.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:54

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2013, ora 22:58

De la: giovausaro, la data 2013-03-23 22:48:58
De la: 9am_1492, la data 2013-03-23 22:42:08

Hahahaha nici nu mai tii minte
Ajunsesesi la ..sutien...
Da,ma rog, canasta nu stiu asa ca,sah sau table...da care-i miza?Pana te gandesti,ia un burgundel...

Giovy....asa manga ai fost ca nu te-ai prins ca cea de la bara era Daniela?

Io am venit aseara in pijamale, deci cum dreaq sa fi purtat sutien ...... la tinuta de somn?

Clar, nu cu mine te-ai trezit de la pokeru' ala;

Jucam sah. Care fura primu' regina, mai aduce o sticla de vin. rosu!

Pagini: << 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1653 1654 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: