back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 >> Sari la pagina:

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:23

De la: hammerady1, la data 2014-01-11 12:11:26
De la: 9am_750, la data 2014-01-11 11:57:24
De la: hammerady1, la data 2014-01-11 11:44:57
De la: 9am_750, la data 2014-01-11 11:43:35
De la: hammerady1, la data 2014-01-11 11:39:31
De la: 9am_750, la data 2014-01-11 11:33:15
De la: hammerady1, la data 2014-01-11 10:57:37Evolutia sub ochii nostri. Un experiment interesant care arata EVOLUTIA unor grupuri de bacterii pe parcursul a 20 de ani. Este o analogie foarte buna avand in vedere ca pe fiinte complexe ar fi durat mii de ani. lazypawn.com/wordpress/cele-12-triburi/[/quote]

nu exista evoolutie adriane,bacteria doar preia viata gata facuta si o dezvoolta atat
www.youtube.com/watch?v=i74U_Vq4n5A

fi destept lasa povestile,stiu ca ai credinta mare

Asta e experiment facut. Adica e ca si cum l-ai pune pe Dzeu sa-l faca iar pe Adam si tu sa te uiti la el apoi sa-i pupi poala ca la popa. Daca nu esti in stare sa citesti atunci ar fi frumos sa te abtii de la comentarii si repetarea obsesiva a unor mesaje stereotipe.

ai demonstrat de multe ooori experimente copilaresti si ca esti mare credincios,,probabil la tn experiment demonstrat inseamna poveste cu ppiparus petru,,deci,,,bacteria prea viata gata facuta si ea doar o dezvolta adriane,,ai mare credinta insusesteti o cu folos

Bre, imi pare rau sa zic, esti incult. N-oi fi eu vreaun academician dar esti exagerat de incult

sigur ca sunt incult prietene cand tu te uiti la experimente facute de atei care nu cred ca exista un creator si cred in nimic dar cica sunt atei,,pai ma baiatule cand doresti sa te uiti intr adevar la un experiment ,,,,bazat nu pe o bacterie ci per asamblu caci poti fi pacalit oricand,,,deci cand vrei intradevar sa cercetezi ceva nu te ei dupa uni care cerceteaza din perspectiva ateista avandul ca super erou pe Dawkins, caci automat studiul din start este neconcludent,cand faci un studiu nu te referi la creationisti sau evolutionisti atei inexistenti si pur si simplu il faci pentru meseria ta,altfel iti bati jooc de meseria ta cu ateismul penibil inexistent credincioosiloor

Pai arata-mi mie un experiment bazat pe Dzeu!!!
EXPERIMÉNT, experimente, s. n. Procedeu de cercetare în științã, care constã în provocarea intenționatã a unor fenomene în condițiile cele mai propice pentru studierea lor și a legilor care le guverneazã; observație provocatã, experiențã (2). – Din lat. experimentum.
Cum arata un asemenea experiment bazat pe Dzeu?????? Cum se face un experiment bazat pe perspectiva neateista?
Te gadila mintea tare

Sa te rogi pt minuni si sa citesti din sfintii parinti nu inseamna ca faci experimente neateiste. Sa astepti pe Duhul sfant sa vina, nici ala nu e experiment neateist. Sau sa vina Iisus sa te mantuiasca, nici ala nu e experiment neateist. Esti grozav. Inca cred ca totusi faci misto si nu poti sa debitezi in mod serios ce debitezi tu aici. Sigur glumesti. Daca chiar esti convins de afirmatiile tale inseamna ca tu chiar esti facut din pamant de flori pentru tufa de venetia. Totusi sper sa glumesti.

prietene acest experiment nu este bazat pe nici un evolutionism ca el este inexistent,el doooar iti zice ca o bacterie poate avea mutatii cea ce nu e nici o noutate pentru ca fiecare individ este unic,,insa vooi atei inexistenti cum vedeti cate o gogorita cum sariti ca hop sa demonstrat evolutia nu sa demonstrat ma baiatule ceva ce nu exista ,,,,,,

imi zici mie de experint ca sa l demonstreze pe dumnezeu cand tu crezi in evolutie inexistenta si nimic inexistent,,chiar este penibil adriane,,,dute unde ai o oglinda si priveste te ca esti icoana sfintei treimi pe pamant,,realitate

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:24

Raporteaza abuz de limbaj
Ady_ZYN

968 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:28

Mama ma-si, dar ce e evolutia asta bre de e asa imposibila? Evolutia e o serie de mutatii

Intai invata ce este evolutia!

http://revansaratiunii.blogspot.ro/
Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:29

De la: 9am_750, la data 2014-01-11 12:24:58vimeo.com/7984460[/quote]

Si sunt convins ca nu pricepi nici 10% din ce zic creationistii aia idioti dar iti place cum suna cand scrie acolo Designer sau Dzeu. in rest te uiti ca maimuta la tv.

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:32

App, creationistii aia pe care ii vezi nu cred in sfintii parinti. Sunt adventisti, mormoni, dar niciunul nu crede in sfintii tai parinti.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:36

De la: hammerady1, la data 2014-01-11 12:28:56Mama ma-si, dar ce e evolutia asta bre de e asa imposibila? Evolutia e o serie de mutatii

invata tu ce este evolutia ca este inexistenta,,nu existaaaaaaaa,,,exista doar evolutia fiecarei specii pe parcursul vietii sale ca unic individ

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:36

Si daca poti sa faci un experiment sa iasa Dzeu si sa faca minuni si sa-l faca si pe Adam apoi pe Eva din Adam, da, o sa cred in Dzeu si n-o sa mai fiu convins de evolutie. Arata-mi experimentul insa ca sa cred. Daca nu poti atunci faci gargara.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:37

De la: hammerady1, la data 2014-01-11 12:29:54
De la: 9am_750, la data 2014-01-11 12:24:58vimeo.com/7984460[/quote]

Si sunt convins ca nu pricepi nici 10% din ce zic creationistii aia idioti dar iti place cum suna cand scrie acolo Designer sau Dzeu. in rest te uiti ca maimuta la tv.

eu sunt coonvins ca si ai demonstrat ca nu sti ce inseamna o demonstratie,si ca esti creationist convins si credincios convins,,de asta dai dovada

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:40

De la: hammerady1, la data 2014-01-11 12:32:10App, creationistii aia pe care ii vezi nu cred in sfintii parinti. Sunt adventisti, mormoni, dar niciunul nu crede in sfintii tai parinti.

nu ma intereseaza ce sunt ei sau daca sunt creationesti sau nu,,ei doar isi spun o parere obiectiva stiintifica,,,,tu ia si citeste despre sfintii parinti lasa experimentele care nu ti demonstreaza nimic decat ce stiai deja carora atei tai inexistenti adica credinciosi incearca sa le de a o tenta evolutionista inexistenta

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:42

De la: 9am_750, la data 2014-01-11 12:36:14
De la: hammerady1, la data 2014-01-11 12:28:56Mama ma-si, dar ce e evolutia asta bre de e asa imposibila? Evolutia e o serie de mutatii

invata tu ce este evolutia ca este inexistenta,,nu existaaaaaaaa,,,exista doar evolutia fiecarei specii pe parcursul vietii sale ca unic individ

aia se cheama crestere. Dar cand urmasii tai sunt mai dezvoltati decat tine, au organismele mai bine dezvoltate si creierul mai mare decat il ai tu si hrana mai optim consumata, si mai adaptati la noile conditii de mediu, aia se cheama evolutie. Dar urmasii tai nu se dezvolta peste noapte ci le trebuie generatii si generatii de imbunatatiri dar si schimbari de mediu ca sa ii oblige. Nu confunda cresterea cu evolutia.

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:43

De la: 9am_750, la data 2014-01-11 12:40:48
De la: hammerady1, la data 2014-01-11 12:32:10App, creationistii aia pe care ii vezi nu cred in sfintii parinti. Sunt adventisti, mormoni, dar niciunul nu crede in sfintii tai parinti.

nu ma intereseaza ce sunt ei sau daca sunt creationesti sau nu,,ei doar isi spun o parere obiectiva stiintifica,,,,tu ia si citeste despre sfintii parinti lasa experimentele care nu ti demonstreaza nimic decat ce stiai deja carora atei tai inexistenti adica credinciosi incearca sa le de a o tenta evolutionista inexistenta

nu ma intereseaza ce sunt ei sau daca sunt creationesti sau nu,,ei doar isi spun o parere obiectiva stiintifica,,,,
Habar n-ai ce e aia "parere obiectiva stiintifica" Sfintii parinti nu definesc termenii astia.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:47

De la: hammerady1, la data 2014-01-11 12:42:24
De la: 9am_750, la data 2014-01-11 12:36:14

aia se cheama crestere. Dar cand urmasii tai sunt mai dezvoltati decat tine, au organismele mai bine dezvoltate si creierul mai mare decat il ai tu si hrana mai optim consumata, si mai adaptati la noile conditii de mediu, aia se cheama evolutie. Dar urmasii tai nu se dezvolta peste noapte ci le trebuie generatii si generatii de imbunatatiri dar si schimbari de mediu ca sa ii oblige. Nu confunda cresterea cu evolutia.

in mintea ta sunt mai dezvoltati ca tn si in povestile ce le visezi tu noapte,,depinde dooar cum isi traiesc viata ca si astazi,,depinde ce rasa este si ce si leaga de gat sau cap sau altele precum faceau chinezooaicele in trecut de aveau laba piciorului de 7 cm,,,deci nu este crestere ci evolutia lui ca individ special din momentul nasterii,,evolutia la care faci tu referire este inexistenta

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:49

De la: hammerady1, la data 2014-01-11 12:43:56
De la: 9am_750, la data 2014-01-11 12:40:48

nu ma intereseaza ce sunt ei sau daca sunt creationesti sau nu,,ei doar isi spun o parere obiectiva stiintifica,,,,
Habar n-ai ce e aia "parere obiectiva stiintifica" Sfintii parinti nu definesc termenii astia.

se pare ca habar n ai tu daca ai impresia ca experimentul ala aresta vreo evoolutie,,asta te impinge sa crezi doar ateismul tau inexistent nicidecum vreo stiinta

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:51

sfinti parinti nu definesc pentru ca au nevoie doar de stinta lui dumnezeu care insumeaza toate stiintele adica credinta,,de care si tu dai dovada in mare ,masura doar ca e indreptata gresit

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:53

E o varza in capul tau de nu stiu cum de nu s-a facut salata

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 12:53

ia si citeste despre sfintii parinti prin care dumnezeu vindeca boli fara nici o stiinta ci doar cu credinta care e cea mai mare stiinta incepi sa faci ceva pentru tn adriane

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 13:08

Evolutia inseamna adaptare optima pentru un anumit mediu inconjurator. De exemplu bacteria care mananca nylon este o bacterie comuna care a capatat o mutatie genetica care-i permite sa manance molecule mici de nylon. Mutatia a aparut intamplator si ca efect a avut evolutia bacteriei ca sa poata supravietuii in mediu bogat in nylon. Bacteriile sunt printre cele mai vechi forme de viata de pe pamant iar nylonul este inventat prin anii 40. S-a produs si in laborator observarea directa a procesului cu o bacterie de Pseudomonas crescuta in mediu de nylon, cu nylon sursa primara de hrana. In cateva generatii, nu imediat, a aparut mutatia care i-a permis dezvoltarea enzimelor necesare descompunerii nylonului. Deci generatiile urmatoare au fost optimizate de mutatii genetice sa se poata hrani cu moleculele de nylon. Generatia noua a fost mai evoluata decat generatia veche. Daca sustii alta imagine despre cum lucreaza si ce este evolutia inseamna ca esti idiot iremediabil, semidoct indoctrinat care n-a pus mana in viata lui pe o carte si face din prostie cea mai mare realizare umana. Daca, in cele din urma, ai priceput ca evolutia nu inseamna transformarea directa dintr-o rata in crocodil sau ca evolutia nu inseamna ca un bebelus a ajuns adult, inseamna ca mai ai sanse.

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 13:13

De la: 9am_750, la data 2014-01-11 12:53:11ia si citeste despre sfintii parinti prin care dumnezeu vindeca boli fara nici o stiinta ci doar cu credinta care e cea mai mare stiinta incepi sa faci ceva pentru tn adriane

Daca lumea s-ar lua dupa tine s-ar duce naibii specia umana. Spune tu unui om care are nevoie de imunosupresoare dupa un transplant de organe, sa lase medicamentele si sa se roage cu credinta la Dzeu Trebuie sa intelegi ca oamenii de speta ta sunt pe cale de disparitie. Habotnicia, desi e inca numeroasa, nu mai are puterea pe care o avea in evul mediu. In vreo 100-200 de ani o sa fii dat exemplu de ignoranta absoluta si lumea o sa se mire cum de-au existat fiinte asa ca tine. Incultura, superficialitatea si bigotismul vostru or sa va extermine pana la urma. Voi o sa fiti proprii vostri calai. Dar din punctul vostru de vedere o sa fie bine pt ca o sa ajungeti la Creator mai devreme, pacat de copiii vostri care n-or sa aiba de ales.

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 13:27

Oare ce-ar vorbi Ioan Gura de Aur cu Dzeu, cand ar afla ca are in el gene de om de neanderthal? Cam 2% din genele noastre sunt de origine neanderthaliana, mai putin africanii. Oare Dzeu a bagat genele astea de la o specie de oameni diferita ca nu avea ce face? Neanderthalienii au colonizat primii Europa si Asia, din Africa, iar apoi au venit homo sapiensii, mai evoluati, din africa si s-au imperecheat pe ici pe colo cu neanderthalienii. Homo sapiensii ramasi in Africa, africanii de azi, n-au avut ocazia sa se sexeze cu neanderthalienii plecati in Europa asa ca ei n-au gene de neanerthal. Si asa arata si studiile genetice.
Vai cata cultura generala bag eu in tine dar simt ca mai bine as baga intr-un harciog si sigur as iesi mai castigat.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 15:39

De la: hammerady1, la data 2014-01-11 13:08:41Evolutia inseamna adaptare optima pentru un anumit mediu inconjurator. De exemplu bacteria care mananca nylon este o bacterie comuna care a capatat o mutatie genetica care-i permite sa manance molecule mici de nylon. Mutatia a aparut intamplator si ca efect a avut evolutia bacteriei ca sa poata supravietuii in mediu bogat in nylon. Bacteriile sunt printre cele mai vechi forme de viata de pe pamant iar nylonul este inventat prin anii 40. S-a produs si in laborator observarea directa a procesului cu o bacterie de Pseudomonas crescuta in mediu de nylon, cu nylon sursa primara de hrana. In cateva generatii, nu imediat, a aparut mutatia care i-a permis dezvoltarea enzimelor necesare descompunerii nylonului. Deci generatiile urmatoare au fost optimizate de mutatii genetice sa se poata hrani cu moleculele de nylon. Generatia noua a fost mai evoluata decat generatia veche. Daca sustii alta imagine despre cum lucreaza si ce este evolutia inseamna ca esti idiot iremediabil, semidoct indoctrinat care n-a pus mana in viata lui pe o carte si face din prostie cea mai mare realizare umana. Daca, in cele din urma, ai priceput ca evolutia nu inseamna transformarea directa dintr-o rata in crocodil sau ca evolutia nu inseamna ca un bebelus a ajuns adult, inseamna ca mai ai sanse.

evoolutia nu inseamna nimic caci este inexistenta,,nu a fost dovedita nici unde sub nici o forma,este vorba doar de credinta ateilor inexistenti

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 15:42

De la: hammerady1, la data 2014-01-11 13:13:12
De la: 9am_750, la data 2014-01-11 12:53:11ia si citeste despre sfintii parinti prin care dumnezeu vindeca boli fara nici o stiinta ci doar cu credinta care e cea mai mare stiinta incepi sa faci ceva pentru tn adriane

Daca lumea s-ar lua dupa tine s-ar duce naibii specia umana. Spune tu unui om care are nevoie de imunosupresoare dupa un transplant de organe, sa lase medicamentele si sa se roage cu credinta la Dzeu Trebuie sa intelegi ca oamenii de speta ta sunt pe cale de disparitie. Habotnicia, desi e inca numeroasa, nu mai are puterea pe care o avea in evul mediu. In vreo 100-200 de ani o sa fii dat exemplu de ignoranta absoluta si lumea o sa se mire cum de-au existat fiinte asa ca tine. Incultura, superficialitatea si bigotismul vostru or sa va extermine pana la urma. Voi o sa fiti proprii vostri calai. Dar din punctul vostru de vedere o sa fie bine pt ca o sa ajungeti la Creator mai devreme, pacat de copiii vostri care n-or sa aiba de ales.

toate tratementele ti le a dezvaluit dumnezeu,,,spunei tu unui om care medici nu iau mai dat nici o sansa iar ruganduse cu credinta lui dumnezeu sa vindecat,spunei tu desppre evolutie si nimic

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 15:43

De la: hammerady1, la data 2014-01-11 13:27:59Oare ce-ar vorbi Ioan Gura de Aur cu Dzeu, cand ar afla ca are in el gene de om de neanderthal? Cam 2% din genele noastre sunt de origine neanderthaliana, mai putin africanii. Oare Dzeu a bagat genele astea de la o specie de oameni diferita ca nu avea ce face? Neanderthalienii au colonizat primii Europa si Asia, din Africa, iar apoi au venit homo sapiensii, mai evoluati, din africa si s-au imperecheat pe ici pe colo cu neanderthalienii. Homo sapiensii ramasi in Africa, africanii de azi, n-au avut ocazia sa se sexeze cu neanderthalienii plecati in Europa asa ca ei n-au gene de neanerthal. Si asa arata si studiile genetice.
Vai cata cultura generala bag eu in tine dar simt ca mai bine as baga intr-un harciog si sigur as iesi mai castigat.

la mintea ta cu nimic inexistent si evolutie inexistenta esti si,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mare credinta ai adriane

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 15:53

De la: 9am_750, la data 2014-01-11 15:43:50
De la: hammerady1, la data 2014-01-11 13:27:59Oare ce-ar vorbi Ioan Gura de Aur cu Dzeu, cand ar afla ca are in el gene de om de neanderthal? Cam 2% din genele noastre sunt de origine neanderthaliana, mai putin africanii. Oare Dzeu a bagat genele astea de la o specie de oameni diferita ca nu avea ce face? Neanderthalienii au colonizat primii Europa si Asia, din Africa, iar apoi au venit homo sapiensii, mai evoluati, din africa si s-au imperecheat pe ici pe colo cu neanderthalienii. Homo sapiensii ramasi in Africa, africanii de azi, n-au avut ocazia sa se sexeze cu neanderthalienii plecati in Europa asa ca ei n-au gene de neanerthal. Si asa arata si studiile genetice.

la mintea ta cu nimic inexistent si evolutie inexistenta esti si,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mare credinta ai adriane

Poate tu n-ai gene de neanderthal pt ca esti facut din tarana dar omenirea nu-i din tarana si dintre toti oamenii normali doar africanii nu au asa gene. Tu esti singurul european facut din tarana.

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 15:55

De la: 9am_750, la data 2014-01-11 15:42:20

toate tratementele ti le a dezvaluit dumnezeu,,,spunei tu unui om care medici nu iau mai dat nici o sansa iar ruganduse cu credinta lui dumnezeu sa vindecat,spunei tu desppre evolutie si nimic

Pai daca pacatul aduce boala inseamna ca cel bolnav care se insanatoseste este iertat de pacate? Adica eu daca sunt sanatos sunt fara pacat?

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 16:03

De la: 9am_750, la data 2014-01-11 15:39:33
De la: hammerady1, la data 2014-01-11 13:08:41Evolutia inseamna adaptare optima pentru un anumit mediu inconjurator. De exemplu bacteria care mananca nylon este o bacterie comuna care a capatat o mutatie genetica care-i permite sa manance molecule mici de nylon. Mutatia a aparut intamplator si ca efect a avut evolutia bacteriei ca sa poata supravietuii in mediu bogat in nylon. Bacteriile sunt printre cele mai vechi forme de viata de pe pamant iar nylonul este inventat prin anii 40. S-a produs si in laborator observarea directa a procesului cu o bacterie de Pseudomonas crescuta in mediu de nylon, cu nylon sursa primara de hrana. In cateva generatii, nu imediat, a aparut mutatia care i-a permis dezvoltarea enzimelor necesare descompunerii nylonului. Deci generatiile urmatoare au fost optimizate de mutatii genetice sa se poata hrani cu moleculele de nylon. Generatia noua a fost mai evoluata decat generatia veche. Daca sustii alta imagine despre cum lucreaza si ce este evolutia inseamna ca esti idiot iremediabil, semidoct indoctrinat care n-a pus mana in viata lui pe o carte si face din prostie cea mai mare realizare umana. Daca, in cele din urma, ai priceput ca evolutia nu inseamna transformarea directa dintr-o rata in crocodil sau ca evolutia nu inseamna ca un bebelus a ajuns adult, inseamna ca mai ai sanse.

evoolutia nu inseamna nimic caci este inexistenta,,nu a fost dovedita nici unde sub nici o forma,este vorba doar de credinta ateilor inexistenti

Pai tu daca nu stii nimic despre evolutie n-ai de unde sa stii daca exista sau nu. Trebuie sa stii cate ceva despre un lucru ca sa afirmi daca exista sau nu.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 16:03

De la: hammerady1, la data 2014-01-11 15:53:23

Poate tu n-ai gene de neanderthal pt ca esti facut din tarana dar omenirea nu-i din tarana si dintre toti oamenii normali doar africanii nu au asa gene. Tu esti singurul european facut din tarana.

oameni ca voi pune bete n roate cunoasteri,,auzi la el cica e din neanderthal cand metodele de datare sunt ineficiente iar ce sa gasit deocamdata este infim la intinderea pamantului si descoperirile ce se mai pot face,,pune mana adridriane si citeste despre sfintii parinti incepi sa faci ceva pentru tn

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 16:07

De la: hammerady1, la data 2014-01-11 15:55:22
De la: 9am_750, la data 2014-01-11 15:42:20

Pai daca pacatul aduce boala inseamna ca cel bolnav care se insanatoseste este iertat de pacate? Adica eu daca sunt sanatos sunt fara pacat?

boala este doar o forma de a te intoarce la dumnezeu acumulata de pacatele tale,,,tu nu dormii pe o ureche si inceteaza cu credinta in nimic si evolutie inexistenta

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 16:09

De la: hammerady1, la data 2014-01-11 16:03:07
De la: 9am_750, la data 2014-01-11 15:39:33

Pai tu daca nu stii nimic despre evolutie n-ai de unde sa stii daca exista sau nu. Trebuie sa stii cate ceva despre un lucru ca sa afirmi daca exista sau nu.

eronat,,tu esti cel care nu stie nimic despre evolutie caci ea nu exista,cum sa sti ceva despre ceva ce nu exista daca nu este nici o proba in acest sens ci doar o poveste in care cred atei inexistenti

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 16:15

De la: 9am_750, la data 2014-01-11 16:03:59

oameni ca voi pune bete n roate cunoasteri,,auzi la el cica e din neanderthal cand metodele de datare sunt ineficiente iar ce sa gasit deocamdata este infim la intinderea pamantului si descoperirile ce se mai pot face,,pune mana adridriane si citeste despre sfintii parinti incepi sa faci ceva pentru tn

Pai nu-i vorba despre datare cu izotopi radioactivi aici, cu toate ca sunt foarte eficiente si astea, ci despre genetica. Despre analize detalitate asupra a sute de mii de oameni din diverse regiuni ale planetei. 2, 3 persoane analizate pot produce erori dar la 300 de mii de persoane este chiar imposibil sa gresesti. ADN-ul a 300 de mii nu minte oricat ai incerca tu sa bati campii. Genetica este o stiinta precisa in zilele noastre. ADN, ARN

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 16:19

De la: hammerady1, la data 2014-01-11 16:15:35
De la: 9am_750, la data 2014-01-11 16:03:59

Pai nu-i vorba despre datare cu izotopi radioactivi aici, cu toate ca sunt foarte eficiente si astea, ci despre genetica. Despre analize detalitate asupra a sute de mii de oameni din diverse regiuni ale planetei. 2, 3 persoane analizate pot produce erori dar la 300 de mii de persoane este chiar imposibil sa gresesti. ADN-ul a 300 de mii nu minte oricat ai incerca tu sa bati campii. Genetica este o stiinta precisa in zilele noastre. ADN, ARN

genetica nu are nici o treaba cu evolutia adriane nu te mai minti singur,iar omul din neanderthal nu inseamna si ca e cel mai mai vechi,,nu te mai invarti in jurul cozii fara sens

Pagini: << 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: