back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Adevarata religie si restul lumii

Petrache_Lupu

17 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:52

ADEVÃRATA RELIGIE ªI RESTUL LUMII

Isus nu a spus cã orice religie ar fi pe placul lui Dumnezeu (Mat. 7:21-23), oricât de multe ar fi ele la numãr sau oricât ar fi acea religie de bogatã în membrii ei. Numãrul mare de religii care pretind a fi toate adevãrate nu este o dovadã cã aºa ar fi numai pentru faptul cã ei cred în Isus. Religia adevãratã este cea care respectã întrutotul Biblia și este unicã deci nu poate fi de mai multe feluri . Aceastã religie inactivã existã demult dar, uitatã între paginile bibliei și care trebuie reactivatã. Mat. 7:13,14.
Lumina cu întunericul nu se vor înþelege niciodatã. De aceea Isus spune: „Nu am venit sã aduc pacea, ci sabia”. Mat. 10:34.
Isus a venit pe pãmânt cu un Nou Legãmânt, cu noi legi ºi formeazã astfel o nouã bisericã. În aceste condiþii religia (doctrina) veche se schimbã cu alta nouã. Ca urmare a acestor schimbãri (vechiul ºi noul legãmânt) ºi în ziua de astãzi sunt probleme cu acceptarea adevãratei religii ºi a adevãrului. În acest sens Isus spune: Din cauza Mea, adicã din cauza noilor reglementãri, veþi fi bãtuþi, duºi în judecatã ºi trataþi ca un gunoi în faþa lumii. Fratele va da la moarte pe fratele sãu, tatãl pe copiii lui ºi copiii pe pãrinþi. Mat. 10:17-22. Bineînþeles cã vor fi ºi alte probleme în familii în afarã de cele religioase care vor duce la urã.
Se ºtie cã, atunci când un membru din familie doreºte sã se apropie de Dumnezeu ºi trece sau vrea sã treacã la o altã religie, alta decât sunt restul membrilor din familie, în familie se vor ivi mari probleme. Isus spune: „Cine va lãsa casã, holde, pãrinþi sau fraþi pentru Numele Meu,
va fi alãturi de mine ºi va trãi veºnic”. Mat. 19:29, 30.
În aceste condiþii când cineva îºi pãrãseºte familia ºi îºi schimbã religia pentru cea adevãratã sau mãcar pentru una mai bunã, (mai apropiatã de Biblie) restul membrilor familiei care rãmân fermi pe poziþiile lor aparþinând lumii , cautã ca sã împiedice pe cel ce doreºte sã facã un pas cãtre Dumnezeu. Lumea este urâtã de Dumnezeu. În acest sens Isus spune: „Cine nu va duºmãni nevasta, copiii, mama ºi chiar viaþa lui nu este demn sã fie alãturi de mine.” Luca 14:26.
Acele religii care cât de cât se apropie de Biblie sunt duºmãnite de lume pentru cã nu fac parte din ea. Isus ne învaþã sã ne ferim de lume pentru cã lumea nu face voia lui Dumnezeu ºi îi urãºte pe aceia care cautã sã se apropie de Dumnezeu. Din cauza noii credinþe adicã din cauza numelui lui Isus, adevãraþii închinãtori vor avea de suferit. Mat. 10:17 ºi 22.
În aceeaºi idee vã dau un exemplu care s-a întâmplat cu adevãrat.
La o bisericã la care mã duceam mai des în vizitã, la amvon vorbea un fost puºcãriaº care a fãcut greºeala cã se culcase cu o minorã,mai exact cu sora nevestei lui. Pastorul bisericii, care îl proteja, nu era nici el uºã de bisericã. El era cãsãtorit ºi curvea cu o sora din adunare. Când dupã o absenþã de douãsprezece luni am revenit în þarã la aceeaºi bisericã, am aflat cã pastorul a pãrãsit oile, adicã biserica ºi a înfiinþat o altã bisericã unde au fost atraºi toþi curvarii ºi cei certaþi cu Biblia. Am fost foarte indignat pentru faptul cã pastorul a pãrãsit turma de oi. Am vorbit cu sora pastorului care deºi cunoºtea adevãrul, deci ºtia ce este bine sau ce este rãu, ea a þinut parte fratelui ei, adicã pastorului curvar. Atunci a trebuit sã-i aduc aminte cã, cine va lãsa pe fratele sãu în Numele lui Cristos, adicã în numele adevãrului, acela va fi alãturi de Dumnezeu ºi va trãi veºnic. Mat. 19:29, 30. Dupã cele spuse de mine, femeia, încet, a lãsat-o mai moale ºi s-a trezit la realitate.

Raporteaza abuz de limbaj
Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 19:24

Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
| Varianta pentru tiparire a topicului Adevarata religie si restul lumii
Mergi la: