Info
x
Adevarata religie si restul lumii
|
Petrache_Lupu 17 mesaje Membru din: 11/01/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:52
ADEVĂRATA RELIGIE ȘI RESTUL LUMII Isus nu a spus că orice religie ar fi pe placul lui Dumnezeu (Mat. 7:21-23), oricât de multe ar fi ele la număr sau oricât ar fi acea religie de bogată în membrii ei. Numărul mare de religii care pretind a fi toate adevărate nu este o dovadă că așa ar fi numai pentru faptul că ei cred în Isus. Religia adevărată este cea care respectă întrutotul Biblia și este unică deci nu poate fi de mai multe feluri . Această religie inactivă există demult dar, uitată între paginile bibliei și care trebuie reactivată. Mat. 7:13,14. Lumina cu întunericul nu se vor înțelege niciodată. De aceea Isus spune: Nu am venit să aduc pacea, ci sabia. Mat. 10:34. Isus a venit pe pământ cu un Nou Legământ, cu noi legi și formează astfel o nouă biserică. În aceste condiții religia (doctrina) veche se schimbă cu alta nouă. Ca urmare a acestor schimbări (vechiul și noul legământ) și în ziua de astăzi sunt probleme cu acceptarea adevăratei religii și a adevărului. În acest sens Isus spune: Din cauza Mea, adică din cauza noilor reglementări, veți fi bătuți, duși în judecată și tratați ca un gunoi în fața lumii. Fratele va da la moarte pe fratele său, tatăl pe copiii lui și copiii pe părinți. Mat. 10:17-22. Bineînțeles că vor fi și alte probleme în familii în afară de cele religioase care vor duce la ură. Se știe că, atunci când un membru din familie dorește să se apropie de Dumnezeu și trece sau vrea să treacă la o altă religie, alta decât sunt restul membrilor din familie, în familie se vor ivi mari probleme. Isus spune: Cine va lăsa casă, holde, părinți sau frați pentru Numele Meu, va fi alături de mine și va trăi veșnic. Mat. 19:29, 30. În aceste condiții când cineva își părăsește familia și își schimbă religia pentru cea adevărată sau măcar pentru una mai bună, (mai apropiată de Biblie) restul membrilor familiei care rămân fermi pe pozițiile lor aparținând lumii , caută ca să împiedice pe cel ce dorește să facă un pas către Dumnezeu. Lumea este urâtă de Dumnezeu. În acest sens Isus spune: Cine nu va dușmăni nevasta, copiii, mama și chiar viața lui nu este demn să fie alături de mine. Luca 14:26. Acele religii care cât de cât se apropie de Biblie sunt dușmănite de lume pentru că nu fac parte din ea. Isus ne învață să ne ferim de lume pentru că lumea nu face voia lui Dumnezeu și îi urăște pe aceia care caută să se apropie de Dumnezeu. Din cauza noii credințe adică din cauza numelui lui Isus, adevărații închinători vor avea de suferit. Mat. 10:17 și 22. În aceeași idee vă dau un exemplu care s-a întâmplat cu adevărat. La o biserică la care mă duceam mai des în vizită, la amvon vorbea un fost pușcăriaș care a făcut greșeala că se culcase cu o minoră,mai exact cu sora nevestei lui. Pastorul bisericii, care îl proteja, nu era nici el ușă de biserică. El era căsătorit și curvea cu o sora din adunare. Când după o absență de douăsprezece luni am revenit în țară la aceeași biserică, am aflat că pastorul a părăsit oile, adică biserica și a înființat o altă biserică unde au fost atrași toți curvarii și cei certați cu Biblia. Am fost foarte indignat pentru faptul că pastorul a părăsit turma de oi. Am vorbit cu sora pastorului care deși cunoștea adevărul, deci știa ce este bine sau ce este rău, ea a ținut parte fratelui ei, adică pastorului curvar. Atunci a trebuit să-i aduc aminte că, cine va lăsa pe fratele său în Numele lui Cristos, adică în numele adevărului, acela va fi alături de Dumnezeu și va trăi veșnic. Mat. 19:29, 30. După cele spuse de mine, femeia, încet, a lăsat-o mai moale și s-a trezit la realitate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 19:24
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|