Info
x
Titlu de proprietate
|
Mosulica 5 mesaje Membru din: 15/01/2009 Oras: Suceava |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 09:10
Buna ziua. Nu stiu daca am postat bine. Daca este necesar rog un modelator sa mute subiectul, unde ii este locul. Este prima data cand deschid un subiect de discutie, dar, am nevoie de sfaturile dumneavoastra.
A ramas dupa decesul parintilor o bucata de pamant (pasune si padure). In termene legale am facut cererile de retrocedare si mi s-au retrocedat pe bucatele, asa cum erau legile la data respectiva. Ceea ce ma uimeste este ca pe cele 4 titluri de proprietate eliberate sunt nume si adrese diferite. Pe un titlu este numele bunicului meu mort in anul 1924, pe altul este numele meu , cu adresa din buletin si oe altele este numele meu si alte adrese. Ce ma sfatuiti sa fac ? Multumesc. Mosulica. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 11:05
De la: Mosulica, la data 2010-01-21 09:10:35Buna ziua. Nu stiu daca am postat bine. Daca este necesar rog un modelator sa mute subiectul, unde ii este locul. Este prima data cand deschid un subiect de discutie, dar, am nevoie de sfaturile dumneavoastra. Tataieeee, mergi și caută Of. Cadastral, contactează acolo o persoană de specialitate și întabulează-ți suprafețele respective. Extrasul de carte funciară va fi numai pe numele mătăluță !...hai, că nu-i mare filozofie. Înainte de-a merge la Of. Cadastru mergi la primărie și solicită copii de pe planul de parcelare al suprafețelor respective.
Raporteaza abuz de limbaj |