back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce sanse mai are economia romaneasca

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 00:22

De la: click_cont, la data 2010-01-19 23:43:10
De la: martinesculiliana_2008, la data 2010-01-19 23:33:48
De la: florinpreda999, la data 2010-01-19 14:16:38Nu trebuie sa fii economist pentru a intelege ca in Romania hiba se afla la productia interna, care este incapabila sa faca fata cererii si a carei majorare a fost stimulata in anii din urma de expansiunea creditului. Consider ca politica de urmat ar fi stimularea cresterii productiei interne si nu inasprirea creditarii.
Ce parere aveti?

In Romania hiba se afla , la faptul ca productia interna nu mai exista....am ajuns o tara de "buticari" luam de oriunde se mai produce si bagam romanului pe gat la cel mai mare pret.
Si de ar fi sa producem..cu cine??? agricultura de ex. ?? mai exista oare in tara asta licee silvice ??? sincer eu nu am auzit sa mai fie, cel putin ultima oara cand am avut de a face cu "optiunile" nu exista..
etc...deci ...nu producem = ne creditam si cumparam de la altii...tot inainte

AI PERFECTA DREPTATE, NIMIC NU S-A DEZVOLTAT IN ROMANIA DE LA REVOLUTIE INCOACE CU ATATA FRENEZIE CU CATA S-A DEZVOLTAT COMERTUL DE ORICE NATURA. NUMAI CA GUVERNANTII NOSTRI S-AU JUCAT DEA BABA OARBA, CA DE, CUM ALTFEL AR FI AVUT AZI AVERI URIASE? OM TRAI SI OM VEDEA CE SUNT ASTI IN STARE SA FACA.

...da, s-au jucat de-a baba oarba ...dar cu noi...Cica ei ne-au legat la ochi ( sa nu-i vedem cum isi bat joc de noi) si noi ....oarba prin cei 20 de ani....stii...eu cred ca am vazut deja destul, de ce sunt ei in stare sa faca .....mai bine lasa..

Raporteaza abuz de limbaj
Secretul fericirii ,nu este sa faci ceea ce iti place...ci sa iti placa ceea ce faci...!
Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 00:23

De la: Sandel, la data 2010-01-20 01:00:34Economia are 3 sectoare: agricultura, industrie si servicii ( tertiar)

toate moarte si ingropate...amin

Secretul fericirii ,nu este sa faci ceea ce iti place...ci sa iti placa ceea ce faci...!
Fosta membra 9am.ro

662 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 00:25

Ce sanse are economia romaneasca?

-INFINIT.

Sandel

271 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 00:41

De la: martinesculiliana_2008, la data 2010-01-21 00:23:54
De la: Sandel, la data 2010-01-20 01:00:34Economia are 3 sectoare: agricultura, industrie si servicii ( tertiar)

toate moarte si ingropate...amin

Chiar asa de rau stam?Daca nu venea "criza" mai spuneai asa? Eu doar am anuntat cele 3 sectoare ale economiei, ca la cineva au iesit mai multe sectoare.

Regret ca traiesc in Romania
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2012, ora 08:49

Are sanse precum inecatul salvat de delfini.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2012, ora 12:13

De la: nastasemihail, la data 2012-05-15 08:49:51Are sanse precum inecatul salvat de delfini.

Of, of offffffffffff

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2012, ora 01:58

De la: _Ingrid, la data 2012-05-15 12:13:51
De la: nastasemihail, la data 2012-05-15 08:49:51Are sanse precum inecatul salvat de delfini.

Of, of offffffffffff

Ai nevoie de delfini?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
alessia

163 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Mai 2012, ora 09:07

De la: florinpreda999, la data 2010-01-19 14:16:38Nu trebuie sa fii economist pentru a intelege ca in Romania hiba se afla la productia interna, care este incapabila sa faca fata cererii si a carei majorare a fost stimulata in anii din urma de expansiunea creditului. Consider ca politica de urmat ar fi stimularea cresterii productiei interne si nu inasprirea creditarii.
Ce parere aveti?

www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=_Mn6WRcx2F4&NR=1

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2012, ora 11:23

resurse....ESTE...ca e mai multe....atat umane cat si materiale...ce lipseste la romanica este vointa si dorinta politicienbilor de a face bine propriului popor....AIA E....

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2012, ora 20:20

revin cu o noua intrebare---cine ia taurul de coarne si redeschide dosarele tuturor privatizarilor facute-n graba si pe bani putini ,----exceptand de la aceste privatizari tocmai proprietarul de drept- poporul roman---spunandu-ne in sfarsit cine sunt vinovatii din cauza carora traim prost sau ne facem ca traim azi in plin secol 21 in anul de gratie 2012...???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce sanse mai are economia romaneasca
Mergi la: