Info
x
Ce sanse mai are economia romaneasca
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 19:10
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-19 19:08:10fabricanti=proprietari de fabrici=industrie=$=bunastarea poporului? "mina de lucru mai ieftina decit in vest poate atrage fabricantii;".. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 19:16
pai da, sa lucreze pe lei!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 19:18
acum plec, ca si eu am de pus 2 miini de lucru, la o treba ce trebuie s-o termin!
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 19:24
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-19 19:16:13pai da, sa lucreze pe lei! Păi da Emile, gâdești și tu la fel cum gâdesc și acești prăpădiți postdecembriști. Adică și tu , ca de altfel și ei , ne-ați dori proști !... ..să-ți traduc:...Adică voi vreți să muncim ca-n occident dar să ne plătiți ca-n România., la un nivel de preț al bunurilor de larg consum de 2,5 ori mai mari în Ro. decât în occident !...Emile, ți-ai studiat-o atăzi dimineață ?... Ia spune-mi cinstit, cu cât / oră platești tu un muncitor al firmei tale ?...și cât i-ai oferi pe aceeași oră de muncă-n RO ?.. acum să te văd !.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 19:33
nr.1 postdecembristii au avut o sansa sa scape de comunisti,
nr. 2 cine e in afaceri trebuie sa faca profit, nr.3 plata incepe la $8/h, si creste conform calificarii nr.4 mijloacele de productie sint ale mele, cheltuielile de productie tot ale mele nr.5 nu-ti convine? deschideti afacerea ta si vei vedea! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 19:38
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-19 19:33:29nr.1 postdecembristii au avut o sansa sa scape de comunisti, ...iar te-ai fofilat elegant !... ...iar pct-ul 3 și 5 n-au concludență . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 20:24
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-19 19:33:29nr.1 postdecembristii au avut o sansa sa scape de comunisti,emile,o speli mai ceva ca iudeo-crestinii cand vine vorba sa demonstreze veridicitatea scrierilor asa zis sfinte sau a descendentei divine a salbaticului jeshua Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 20:30
De la: mytcor, la data 2010-01-19 17:27:27....ce șanse-ar mai putea avea cineva sau ceva ce; NU EXISTĂ !..99,99% inclin sa-ti dau dreptate,uiti insa de pasarea phoenix care in legenda respectiva a renascut din propria-i cenusa,suna cam mistic dar se poate,trebuie vointa politica si civica,educatie morala pt.cultul muncii si-al creatiei si oameni potriviti la locurile potrivite nu actuala clasa politica depasita de mult din toate punctele de vedere,niste profitori de joasa speta si incompetenti intr-ale economiei si artei creatiei si succesului [psihologia-i mama stiintelor,nu biblia sau alte pseudo-stiinte ] Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 20:32
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-19 18:53:47mytcor..poate vrei sa spui ca nu exista industrie..sau ca e pe cale de disparitie si aici iti dau dreptate...Ioana, chiar ma surprinzi cu afirmatia asta ! Te rog sa-ti continui ideea, daca se poate si in statistici. Sa incercam sa etalam cateva domenii ale economiei si contributia lor in PIB. Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1572 mesaje Membru din: 20/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 20:45
De la: Dorinel, la data 2010-01-19 20:32:10De la: ioanna_dark, la data 2010-01-19 18:53:47mytcor..poate vrei sa spui ca nu exista industrie..sau ca e pe cale de disparitie si aici iti dau dreptate...Ioana, chiar ma surprinzi cu afirmatia asta ! Te rog sa-ti continui ideea, daca se poate si in statistici. dorinele..eu am spus câteva lucruri pe care mi le amintesc din liceu...am specificat ca nu sunt economist de profesie.... mi-ar placea , insa sa existe si un economist pe forum care sa ne lamureasca cu cateva informatii concrete despre economia româneasca actuala...datele exacte ar fi niste informatii pretioase pe care le-am aprecia cu toții.... cred ca in domeniul asta cu totii avem nevoie de mai multe informatii...pentru ca probabil multi de pe aici sunt in situatia mea..adica nu stiu decat sa schiteze sumar notiunile astea....
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 21:05
Economia are mai multe sectoare.
Daca etalam pe cele mai importante ... ar fi cam in ordinea urmatoare: industria, constructiile, agricultura, turismul si comunicatiile. Cum ele sunt si cele mai importante sectoare, evident ca cei mai multi bani in PIB vin din aceste domenii ... sau asa ar trebuii. Aveti impresia ca aceste sectoare economice in Romania anului 2010 mai functioneaza si aduc acel echilibru necesar in economie ? Eu zic ca nu, si asta se intampla de ceva vreme. Si pentru ca ne aflam pe o panta descendenta si aproape ca nimic nu mai functioneaza normal, aduc in discutie datoria publica a Romaniei in 2006 care era in jur de 12% din PIB si datoria publica din Romania la sfarsitul anului 2009 care este de aproximativ de 27 % din PIB (sper sa nu gresesc, oricum e undeva pana in 30%). Deci ... incotro ne indreptam ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 21:13
De la: florinpreda999, la data 2010-01-19 20:30:08De la: mytcor, la data 2010-01-19 17:27:27....ce șanse-ar mai putea avea cineva sau ceva ce; NU EXISTĂ !..99,99% inclin sa-ti dau dreptate,uiti insa de pasarea phoenix care in legenda respectiva a renascut din propria-i cenusa,suna cam mistic dar se poate,trebuie vointa politica si civica,educatie morala pt.cultul muncii si-al creatiei si oameni potriviti la locurile potrivite nu actuala clasa politica depasita de mult din toate punctele de vedere,niste profitori de joasa speta si incompetenti intr-ale economiei si artei creatiei si succesului [psihologia-i mama stiintelor,nu biblia sau alte pseudo-stiinte ] Florinache, atât timp cât are să se combată și discuta efectele economice ale momentului, nimic nu va renaște. Cauzele, acele cauze ce-au condus la perceperea efectelor economice, trbuiec stabilite corect și concret, analizate, concluzionate și-n ultimă instanță prevenite și combătute, alfel, Phoenix-ul tău nu va renaște-n veci. În ceea ce privește creația, indiferent ce părere ai avea tu despre ea , aceasta-i atribut "mistic" , ascuns, tainic, având secretele sale, pe care unora le sunt oferite-n dar, altora trebuindu-le ani muți de studiu pentru a le pătrund tainele, absolut totul fiind supus acelui creator și legii sale naturale. Chiar o sectiune al științelor economice are ca titlu "Economie naturală ", pe care mai toată lumea a cam ignorat-o ,preferând în schimbul său pe cea de tip consumist. De aici de la creație și pănă la evoluția creației prin int. diverselor tipologii creative umane, fie ele chiar de tip economic, se supun și sunt guvernate d-acelaș creator cu-ale sale legi naturale ce se bazează pe adevăr, dar, aceasta-i altă poveste. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 21:21
De la: mytcor, la data 2010-01-19 21:13:17ai punctat corect,vezi ca se poate discuta si fara invective gen io sau aia sau altii suntem mai nu stiu cum,restu' vai steaua voastra ???voi reveni,fiindca deja ai aruncat mai multe subiecte intr-unul singurDe la: florinpreda999, la data 2010-01-19 20:30:08De la: mytcor, la data 2010-01-19 17:27:27....ce șanse-ar mai putea avea cineva sau ceva ce; NU EXISTĂ !..99,99% inclin sa-ti dau dreptate,uiti insa de pasarea phoenix care in legenda respectiva a renascut din propria-i cenusa,suna cam mistic dar se poate,trebuie vointa politica si civica,educatie morala pt.cultul muncii si-al creatiei si oameni potriviti la locurile potrivite nu actuala clasa politica depasita de mult din toate punctele de vedere,niste profitori de joasa speta si incompetenti intr-ale economiei si artei creatiei si succesului [psihologia-i mama stiintelor,nu biblia sau alte pseudo-stiinte ]
Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 21:24
mytcor,sa nu crezi ca ma fofilez,maine e ziua de nastere a lu' camy,face 35 de primaveri si suntem in pregatiri,facem tortu',friptanele,alea,alea,insa revin cu siguranta
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 21:29
De la: Dorinel, la data 2010-01-19 21:05:41Economia are mai multe sectoare. mai sunt...importul , exportul (care au fost mentionate deja) , transporturile (aici cred ca intra si comunicatiile...e o categorie denumita *transporturi speciale*)... referitor la turism..am si eu o părere... ar trebui mai mult promovat , insa nu in modul in care se face acum....adica fara sloganuri ridicole gen *tara lui dracula* (serios acum....cum exceptia câtorva satanisti pervesti care s-ar astepta sa gaseasca aici cine stie ce...cine ar mai veni sa viziteze o tara cu acest slogan? )..si legende inventate despre femei care isi mananca barbatii...(ca am auzit si de astea pe net)....ar trebui promovate valorile reale ..si vreau sa salut si eu aici campania de restaurare a unor monumente istorice initiata de tvr 1... ...avem situri arheologice ce pot fi vizitate..avem manastiri superbe construite in evul mediu ..unele intr-un stil unic in lume ....specific românesc.... ...monumente de arhitectura gotica in transilvania pe care nu stiu câti romani le-au vizitat...si multe altele....singura problema ar fi ca un loc vizitat intens se distruge repede...turistii au mereu tentativa de a distruge orice vad (am inteles ca pe dealul acropole din grecia se arunca in fiecare seara marmura pisată pentru ca oamenii fura pietrele de pe jos)....insa aici autoritatile ar trebui sa intervina prin impunerea unor amenzi.... da...putem scoate bani frumosi din turism....dar...trebuie gândit un sistem coerent in acest sens...monumentele istorice trebuie restaurate si pastrate atent... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 21:31
De la: florinpreda999, la data 2010-01-19 21:24:52 OK. LA MULȚI ANI !...ȘI,... DISTRACȚIE PLĂCUTĂ !...
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 21:32
De la: florinpreda999, la data 2010-01-19 21:24:52 LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 22:44
Ma bag si eu in seama . Daca economia romaneasca mai are o sansa ,punctul de plecare trebuie sa fie AGRICULTURA si absorbtia tuturor banilor europeni in toate sectoarele.
Si pentru ca aceste fonduri nerambursabile sa vina in procent cat mai mare,trebuie ca accesarea lor sa nu se mai faca pe criterii de clientela politica. Ar fi o solutie si Turismul dar nu avem infrastructura .
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 22:55
De la: serena, la data 2010-01-19 22:44:21Ma bag si eu in seama . Daca economia romaneasca mai are o sansa ,punctul de plecare trebuie sa fie AGRICULTURA si absorbtia tuturor banilor europeni in toate sectoarele. In schimb avem ministrii
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:01
De la: serena, la data 2010-01-19 22:44:21Ma bag si eu in seama . Daca economia romaneasca mai are o sansa ,punctul de plecare trebuie sa fie AGRICULTURA si absorbtia tuturor banilor europeni in toate sectoarele. Ștefan Niculae, președintele Federației Agrostar ''Anul 2010 se prefigurează drept cel mai greu din ultimii 20 de ani. Suprafața însămânțată cu cereale s-a redus, față de 2008, cu 35%, multe terenuri rămânând necultivate. Ca urmare, producția de grâu se va diminua cu aproximativ 30%, România riscând să devină importator de cereale, fermele de subzistență își vor înceta activitatea în proporție de 60%-70%, iar 30.000 de salariați își vor pierde locurile de muncă. O catastrofă se prefigurează și în sectorul zootehnic, unde subvențiile crescătorilor de animale sunt înlocuite de credite. Această situație și evoluția prețului laptelui creează pericolul real ca 60% din crescătorii de animale să închidă exploatațiile actuale. Formele de ajutor de stat pentru agricultură trebuie schimbate începând cu 2010, dar așa cum nici Comisia Europeană n-a fost încă notificată despre modalitățile în care acestea vor fi înlocuite, tot astfel nici agricultorii noștri nu știu pe ce subvenții se vor putea baza în anul 2010. Mai mult, din cauza imposibilității fermierilor de a asigura cofinanțarea, fondurile europene pentru investiții, care oricum n-au putut fi accesate decât într-o foarte mică măsură, vor lipsi de-acum cu desăvârșire.'' Articol preluat din suplimentul Lumea în 2010 Care agricultura ! Despre ce vorbim ?
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:05
Mai sa va intre in cap: AGRICULTURA!!
Papica si mai vorbim! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:09
De la: florinpreda999, la data 2010-01-19 21:24:52 Aoleu, Coane! fara mini! Ai! La multi bani! Sorcova vesela, etc. etc. Ne dati au ba, ca de nu ne urcam pe tirnati si va luam din cirnati, si celelalte!
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:14
De la: Dorinel, la data 2010-01-19 23:01:27De la: serena, la data 2010-01-19 22:44:21Ma bag si eu in seama . Daca economia romaneasca mai are o sansa ,punctul de plecare trebuie sa fie AGRICULTURA si absorbtia tuturor banilor europeni in toate sectoarele. ...am spus ca trebuie sa fie punctul de plecare ! Cat despre fonduri ,acestea au existat dar n-au fost accesate...nu mai repet cauzele !
|
Fosta membra 9am.ro 24 mesaje Membru din: 9/11/2008 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:33
De la: florinpreda999, la data 2010-01-19 14:16:38Nu trebuie sa fii economist pentru a intelege ca in Romania hiba se afla la productia interna, care este incapabila sa faca fata cererii si a carei majorare a fost stimulata in anii din urma de expansiunea creditului. Consider ca politica de urmat ar fi stimularea cresterii productiei interne si nu inasprirea creditarii. In Romania hiba se afla , la faptul ca productia interna nu mai exista....am ajuns o tara de "buticari" luam de oriunde se mai produce si bagam romanului pe gat la cel mai mare pret. Si de ar fi sa producem..cu cine??? agricultura de ex. ?? mai exista oare in tara asta licee silvice ??? sincer eu nu am auzit sa mai fie, cel putin ultima oara cand am avut de a face cu "optiunile" nu exista.. etc...deci ...nu producem = ne creditam si cumparam de la altii...tot inainte Raporteaza abuz de limbaj
Secretul fericirii ,nu este sa faci ceea ce iti place...ci sa iti placa ceea ce faci...!
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:39
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-19 23:09:13mai sunt 20 de minute si zboara doapele de la sampanii,mancam de pranz,gustam tort si inghetata, URA,traiasca presedintele si guvernul ca ne creeaza conditii de trai !!!De la: florinpreda999, la data 2010-01-19 21:24:52
Albert Einstein
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:43
De la: martinesculiliana_2008, la data 2010-01-19 23:33:48De la: florinpreda999, la data 2010-01-19 14:16:38Nu trebuie sa fii economist pentru a intelege ca in Romania hiba se afla la productia interna, care este incapabila sa faca fata cererii si a carei majorare a fost stimulata in anii din urma de expansiunea creditului. Consider ca politica de urmat ar fi stimularea cresterii productiei interne si nu inasprirea creditarii. AI PERFECTA DREPTATE, NIMIC NU S-A DEZVOLTAT IN ROMANIA DE LA REVOLUTIE INCOACE CU ATATA FRENEZIE CU CATA S-A DEZVOLTAT COMERTUL DE ORICE NATURA. NUMAI CA GUVERNANTII NOSTRI S-AU JUCAT DEA BABA OARBA, CA DE, CUM ALTFEL AR FI AVUT AZI AVERI URIASE? OM TRAI SI OM VEDEA CE SUNT ASTI IN STARE SA FACA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 00:51
De la: Dorinel, la data 2010-01-19 23:01:27De la: serena, la data 2010-01-19 22:44:21Ma bag si eu in seama . Daca economia romaneasca mai are o sansa ,punctul de plecare trebuie sa fie AGRICULTURA si absorbtia tuturor banilor europeni in toate sectoarele. Pai Dorinele ..suprafetele insamantate s-au diminuat , da..ca prin 2006/2007 si chiar 2008 agricultorii au fost prinsi in mirajul pietei imobiliare. Si si-au scos terenurile din circuitul agricol angrenandu-se in mari "proiecte rezidentiale". Multi ,cu credite de la banca .Si a venit criza .Si banii IOC..ca au ramas blocati in case nevandute .Iar fondurile europene nerambursabile nu au fost accesate din cauza ca unii le vor ei pe toate; sunt lucruri pe care sunt sigura ca le stii . Ma repet : AGRICULTURA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 01:00
Economia are 3 sectoare: agricultura, industrie si servicii ( tertiar)
Regret ca traiesc in Romania
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 02:56
De la: serena, la data 2010-01-20 00:51:14Da ... ca si padurile !!! Am avut paduri si le-am exploatat. Nesabuit, din lacomie, sau .... pentru a trimite mobila la export. Acum importam copaci. Ii plantam si asteptam sa creasca, infruntand alunecari de teren si alte "calamitati". Si azi tragem ponoasele unor fapte necugetate. Deci, incotro agricultura ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 03:06
De la: Dorinel, la data 2010-01-20 02:56:33Padurile se refac.De la: serena, la data 2010-01-20 00:51:14Da ... ca si padurile ! Am avut paduri si le-am exploatat. Nesabuit, din lacomie, sau .... pentru a trimite mobila la export. Acum importam copaci. Ii plantam si asteptam sa creasca, infruntand alunecari de teren si alte "calamitati". Si azi tragem ponoasele unor fapte necugetate. Deci, incotro agricultura ? Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|

...dar industria e doar un domeniu al economiei...mai sunt multe altele...
...avem situri arheologice ce pot fi vizitate..avem manastiri superbe construite in evul mediu ..unele intr-un stil unic in lume ....specific românesc....