back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

[david bentley hart vs new atheism]

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 13:16

De la: karpov, la data 2010-01-16 00:13:38

In toate domeniile schimbarile au loc foarte rapid -in domeniul religiei nu s-a schimbat nimic ! "PERICOLUL"vine de la noile generatii-copiii din aceasta generatie nu mai au nevoie de credinta primitiva-pentru ei viata decurge altfel-totul se misca mai repede-ei nu au timp de prostii ! Lentoarea credintei va fi motivul pentru care ea va dispare ! Nu avem nevoie de ceva ce nu ne ofera nimic-e o pierdere de timp si un mod de a distruge psihic oamenii-dependenta de religie este periculoasa -nu te lasa sa te dezvolti-ramai din punct de vedere psihic la nivel de pestera ! Cum poti sa fii dependent de manualul de istorie al statului israel -trebuie sa ai ceva...lipsa !???

Karpov, ți se pare că David B. Hart reprezintă vechea gardă? Dar Weber și Comte, a căror predicție o repeți aici?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 17:27

De la: florinpreda999, la data 2010-01-15 22:02:26
De la: Dorinel, la data 2010-01-15 21:57:15
De la: florinpreda999, la data 2010-01-15 21:53:43
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-15 21:50:23Orice s-ar spune, toti traiti intr-o tara crestina! Va place sau nu!
Ateismul este un moft bolshevic!
Rusii, ca pe ei ii urmati, au darimat biserici si au facut muzee, un altfel de religie-a EU-lui.
Concluzia:
-ateismul o utopie
de acord cu tine,da' nici cu crestinii sau alti mistico-religiosi nu mi-e rusine,adevarata credinta este in dumnezeu,nicidecum in zeii biblici inventati de salbaticii iudei si tradusi in mod blasfemic cu titulatura de dumnezeu
Si totusi, exista Dumnezeu ?!
dorinele,dumnezeu exista,dar in afara de bolnavii psihici,nimeni nu poate sa-l descrie cu adevarat,el nu arata in nici un fel,are numai atribute:atotputernic,atoatestiutor,atoatevazator etc., crestinii si-l inchipuie ca pe zana buna care sta in imparatia cerurilor si de acolo conduce populatiile pamantene de salbatici,ASTA-I DUMNEZEU???

Din comentariul tau observ ca tu de fapt nu stii cum " il vad " crestinii pe Dumnezeu .

Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

70 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 13:52

Toata vorbaria asta pseudo-academica despre o apologie logica a crestinismului paleste in fata atrocitatilor descrise in Biblie. Cititi intai Scriptura dragii mei si dupa aia mai vorbim despre viabilitatea crestinismului in societatea contemporana.

Raporteaza abuz de limbaj
Cea mai buna metoda de a nu mai crede in Dumnezeu este sa citesti Biblia.
Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului [David Bentley Hart vs New Atheism]
Mergi la: