back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Haideti sa traim fara griji

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Martie 2010, ora 09:03

De la: xzy, la data 2010-03-18 09:01:57
De la: bad, la data 2010-03-18 08:58:40br />

mishule, de la atatia morcovi o sa-ti creasca urechile!

Foarte bine, o sa ne aduca Pastele!

iepurashu' mishu!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2010, ora 09:03

De la: nastasemihail, la data 2010-03-18 08:56:44Am dormit pina la 2. Dar destul. Sucuri imi fac acum. Dar de ce esti suparata?
Oricum verdeata apare indiferent de starile noastre.

Off, sa apara mai repede...sa mananc pana ma inverzesc, ca acum sunt portocalie de la morcovi...si de la culoarea politica.

reio

486 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 09:10

De la: xzy, la data 2010-03-18 09:03:44
De la: nastasemihail, la data 2010-03-18 08:56:44Am dormit pina la 2. Dar destul. Sucuri imi fac acum. Dar de ce esti suparata?
Oricum verdeata apare indiferent de starile noastre.

Off, sa apara mai repede...sa mananc pana ma inverzesc, ca acum sunt portocalie de la morcovi...si de la culoarea politica.

'neata. Adica, eu ar trebui sa fiu galben ? sa moara popa de drag ? da' io sunt cam negrisor

CAMELEONII

164 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 18 Martie 2010, ora 09:21

De la: florinpreda999, la data 2010-01-15 19:33:20Persoanele care știu să trăiască lejer, acordând atenție doar lucrurilor cu adevărat importante, au o viață lungă și o stare bună de sănătate, arată studiile. Tu cum trăiești?

Aici ai dreptate ! Dar mai intai ,cit esti tinar ,trebuie sa ai grija sa nu irosesti tineretea degeaba,sa te gindesti ca vei imbatrini si ca toate eforturile din tinerete ,te vor rasplati la batrinete.Toata viata am fost un optimist,chiar si atunci cind eram pe marginea prapastiei.Acum,am o virsta multumitoare,ma ocup de gradina de flori ,de legume ,de livada,sotia de trburile casnice ,iar in fiecare zi ma joc cu Cezar ,catelul cel mai credincios,care ma scoate mereu la padure.Griji ,nu mai am,doar sa-mi platesc utilitatile,taxele si impozitele.

Traian Băsescu a venit azi la Cluj pentru a le transmite oamenilor să meargă în 29 iulie la vot indiferent de modul în care aleg să voteze ...dar ar prefera un DA sa plece pe mare......
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 10:47

De la: NICE, la data 2010-03-18 09:21:54
De la: florinpreda999, la data 2010-01-15 19:33:20Persoanele care știu să trăiască lejer, acordând atenție doar lucrurilor cu adevărat importante, au o viață lungă și o stare bună de sănătate, arată studiile. Tu cum trăiești?

Aici ai dreptate ! Dar mai intai ,cit esti tinar ,trebuie sa ai grija sa nu irosesti tineretea degeaba,sa te gindesti ca vei imbatrini si ca toate eforturile din tinerete ,te vor rasplati la batrinete.Toata viata am fost un optimist,chiar si atunci cind eram pe marginea prapastiei.Acum,am o virsta multumitoare,ma ocup de gradina de flori ,de legume ,de livada,sotia de trburile casnice ,iar in fiecare zi ma joc cu Cezar ,catelul cel mai credincios,care ma scoate mereu la padure.Griji ,nu mai am,doar sa-mi platesc utilitatile,taxele si impozitele.
E minunat sa putem trai fara griji si ingrijorari. De o scurta perioada incerc sa experimentez si eu acest fel de-a trai dar nu imi iese intotdeauna. Nu stiu de ce dar daca nu am propriile probleme, incerc sa ma implic in problemele altora.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 20 Martie 2010, ora 10:50

De la: nastasemihail, la data 2010-03-18 08:50:04
De la: xzy, la data 2010-03-18 08:47:07Maaai, sataru'....
Spune-i lui, nu mie. Ca el umbla cu asa ceva dupa mine. Nu eu m-am legat de el. Ci el de mine. Parca e un muc.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 14:15

Eu trăiesc fără griji !! Voi ????

Pe mulți dintre voi nu o să vă cred pe cuvânt !!!

Vă citesc postările ( nu nepărat de pe acest topic !! ) ... și văd multă singurătate , multă frică ... multă nevoie de cineva aproape de voi ... Fără griji este o viață de doi , doi ce se iubesc , iar împreună , indiferent de greutățile vieții , trec peste ele !!! imperturbabili !! Fericirea vieții este un ingredient principal în a-ți trăi viața fără griji !!!

Vă iubesc !!!

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 14:29

De la: camioneros70, la data 2010-03-20 14:15:03Eu trăiesc fără griji !! Voi ????

Vă citesc postările ( nu nepărat de pe acest topic !! ) ... și văd multă singurătate , multă frică ... multă nevoie de cineva aproape de voi ... Fără griji este o viață de doi , doi ce se iubesc , iar împreună , indiferent de greutățile vieții , trec peste ele !!! imperturbabili !! Fericirea vieții este un ingredient principal în a-ți trăi viața fără griji !!!

Vă iubesc !!!

Multumim. Si noi te iubim Camioneros si-ti simtim lipsa atunci cand nu intri pe forum catva timp . Ai dreptate intr-un fel. Cei ce postam pe forum, chiar daca nu avem griji sau lipsuri materiale, totusi intram fie pentru ca cei din familie sunt ocupati si n-au timp sa ne mai asculte, fie suntem singuri si-ncercam sa comunicam cu ceilalti.
La inceput, Octan mi-a atras atentia ca atunci cand postez sa stiu ca nu doar cei ce intram de obicei pe acel topic , citim ci mai sunt 500 care ne citesc postarile... Sa fii fericit si iubit!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 14:33

De la: rodik_mi, la data 2010-03-20 14:29:46
De la: camioneros70, la data 2010-03-20 14:15:03Eu trăiesc fără griji !! Voi ????

Vă iubesc !!!

Multumim. Si noi te iubim Camioneros si-ti simtim lipsa atunci cand nu intri pe forum catva timp . Ai dreptate intr-un fel. Cei ce postam pe forum, chiar daca nu avem griji sau lipsuri materiale, totusi intram fie pentru ca cei din familie sunt ocupati si n-au timp sa ne mai asculte, fie suntem singuri si-ncercam sa comunicam cu ceilalti.
La inceput, Octan mi-a atras atentia ca atunci cand postez sa stiu ca nu doar cei ce intram de obicei pe acel topic , citim ci mai sunt 500 care ne citesc postarile... Sa fii fericit si iubit!

Da !! Așa este !! Cei 500 sau eu cred , mai mulți ... nu au cuvintele la ei atunci !! Exprimarea asta , bat-o vina !! Frica de a fi luați peste picior ... e mare !!!

Sărut-mâna Rodica !!! ...

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 05:26

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 09:23

Cami , ce n-ai înțeles ??

Mișu , apropos de urși .
Ei nu atacă omul , se apără ! Dacă se merge în gașcă pe munte , ursul nu vine ! El fuge , se ascunde când aude zgomote de mulțime ...
Dacă încerci a "escalada" munții care , de la bun început ști că sunt "populați" cu urși ... păi o excursie solitară este cea mai contraindicată !! Nu te ajută nici pușca , căci a împușca un urs , chiar și accidental , tot pușcărie faci ...
Deci , tot gașca te scapă !!!
Deci noi !.......

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 09:25

De la: camioneros70, la data 2010-04-22 09:23:19Cami , ce n-ai înțeles ??

Mișu , apropos de urși .
Ei nu atacă omul , se apără ! Dacă se merge în gașcă pe munte , ursul nu vine ! El fuge , se ascunde când aude zgomote de mulțime ...
Dacă încerci a "escalada" munții care , de la bun început ști că sunt "populați" cu urși ... păi o excursie solitară este cea mai contraindicată !! Nu te ajută nici pușca , căci a împușca un urs , chiar și accidental , tot pușcărie faci ...
Deci noi !.......

Gasca noastra PDL

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 22:38

De la: camioneros70, la data 2010-04-22 09:23:19Cami , ce n-ai înțeles ??

Mișu , apropos de urși .
Deci noi !.......

Ce, a reiesit de undeva ca am ceva teama de ursi prin munti?
Eu am mers singur pe platou si in jur. Dar nu stiu daca as mai face.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2013, ora 06:31

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2013, ora 06:32

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 05:32

Se moare de lipsa de somn.
De fapt se face cancer. Nu se moare propriuzis de somn.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului haideti sa traim fara griji
Mergi la: